Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 10:47   #2101
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Siemka...
Ja nie typowo zaczęłam dzień od szklaneczki Jacka Danielsa
Liczę na to że mój brzusio poczuję się lepiej...
Dzięki za odp w sprawie autka. Z tym samochodem to jest taka dziwna sprawa trochę bo facet od którego chcę go kupić jest w Hamburgu i mam z nim kontakt tylko przez kolegę więc oprócz najistotniejszych info : marka, cena, przebieg nie wiele o nim wiem Dlatego zastanawiam się czy jak będzie 3-ka to brać czy szukać dalej... Nie bez znaczenia jest fakt że dwulatka w takiej cenie nie dostanę i tu mój dylemat... Mam odłożone 23 tyś i tej kwoty nie chciałabym przekroczyć.
Docelowe autko to nie będzie bo za 2, 3 lata kupujemy na bank kolejne ( marze o suvie) więc 3 drzwi to nie będzie chyba tragedia jak na tą chwilę....ehh mam co rozmyślać przez weekend
A rozchodzi się o mitsubishi colta - jak dla mnie kompromis pomiędzy tym co mi się podoba a co będzie praktyczne i ekonomiczne rzecz jasna
Kwiatuszku udanej zabawy na weseluNie pij za dużo
Monia Patrzę na Twoję zdjęcia i oczom nie wierzę Kawał dobrej roboty już zrobiłaś
Asiu Co tam z Tobą? Zatrułaś się czymś biedactwo?
Kinia Trzymam kciuki za postanowienie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
To teraz sporządzę raport tygodniowy

Wiecie co...Wczoraj wieczorem myślałam, że wyjdę w powietrze Hindus zadzwonił na skype (widzieliśmy się, ale nie rozmawialiśmy, bo zyebał mi się mikrofon i pisaliśmy na czacie pod obrazem) i - żeby nie skłamać - 2 godziny siedzieliśmy i na siebie patrzyliśmy Hmm, ja wiem że to tylko skype, ale naprawdę nikt jeszcze nigdy tak na mnie nie patrzył Patrzył i się uśmiechał...A ja wewnątrz szalałam po prostu Normalnie naprawdę, tonął w moich oczach Niesamowite uczucie, szkoda, że nie w realu Btw. wysłalam mu dziś prezent urodzinowy, bo wczoraj obchodził 25 urodziny. Tak tylko, bo przecież on mi pieniądze przyslal też w prezencie, to chciałam się chociaż w małym stopniu odwdzięczyć. Kupiłam mu dwie koszulki i koszulę, ale wysłalam t-shirty. W przyszłym tygodniu powinien dostać.
Ps. Cały dzień rozpamiętuję to spojrzenie i nie mogę doczekać się wieczoru

Zważyłam się dziś, tendencja spadkowa jest, ale do podpisowej brakuje mi jeszcze kilogram. Raz - efekt marnego chodzenia do kibelka nie wiem co się dzieje, dwa - zbliżający się okres, trzy - na pewno zostało jeszcze coś "świątecznego" W poniedziałek powinno być podpisowo, także w końcu kwietnia uda się ujrzeć 99 kg - tak sądzę.

Zdjęcia zaraz będę wstawiać.

Chciałam się z Wami podzielić moimi odczuciami z pracy, ale w zasadzie nie chcę sobie przypominać jak zły jest ten świat. Mam tylko jedną refleksję...Każdy z nas może się znaleźć w sytuacji, kiedy grosza przy duszy mieć nie będzie, rodzina się odwróci etc. Dziś przyszedł pan, który mówił, że nawet Wielkanocy nie obchodził, bo nie miał za co kupić sobie jajek. To przykre co ludzie mówią, przychodząc tam.
Z drugiej strony przychodza tacy też, którzy pracowac (chocby dorywczo) by mogli, ale łatwiej jest przyjść do GOPS-u po pieniądze, bo dadzą.
Ja wiem, że jest duzy problem z pracą, sama przez to przechodziłam i zapewne czeka mnie to w przyszłym roku również, ale oni się nawet nie starają. Nie szukają, nie chodzą, nie pytają. A przychodzi taki pan, który naprawdę życie ma podłe, nie ma za co żyć, minimalnie je, żyje jak nędzarz, ale szuka pracy, stara się i co ważne - wie jak się zachować i jest zawsze czysty. Moim zdaniem - nie ubliżając nikomu - to że ktoś nie ma pieniążków i klepie biedę nie znaczy, że ma zachowywać się jak kosmita, co nie wie jak wypisać wniosek gdzie trzeba podać imię, nazwisko i wiek (uzasadnienie ja pisze, tylko pytam na co chcą pieniądze, bo ludzie piszą hmm....wiadomo jak piszą) Niektórzy to nawet nie wiedzą ile lat mają, jak Boga kocham.
Ja zawsze mówię, cokolwiek by nie było, inteligencji bieda nie powinna zabierać.

I znowu jestem zdezorganizowana i nie wiem za co mam się zabrać.
Wracając do petentów...
Myślę że nie jest tak do końca że ludziom bieda odbiera inteligencję... Nie widzą po prostu wizji lepszej przyszłości i znajdują się w stagnacji i takim ogólnym zniechęceniu.
Do podziwiania są ludzie, którym pomimo wszystko się chce Bo co tu dużo mówić trzeba mieć bardzo silną psyche

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Furry Brawo za oparcie się żarciu
Niuunia Na którym semestrze jesteś bo nie pamiętam
Ja wczoraj w końcu zmotywowałam się żeby odebrać po 5 miechach dyplom z uczelni bo zaczął już kurzem zarastać Wyjście z uczelni z dyplomem i teczką dokumentów- bezcenne
Miłego dnia niech zajęcia szybko mijają

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Anulciak cm spadają a to najważniejsze! Nie stresuj się tylko rób swoje
Beatko miesiąc do matur został więc spokojnie się wyrobisz ze wszystkim

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Redroses wytrzymasz do poniedziałku z ważeniem? Zważ się dla świętego spokoju żeby cały weekend nie myśleć co Cię czeka
Lolita Nie szalej Mąż zmęczony wróci a Ty się na niego rzucisz od drzwi
Monia No to Cię wzięło nie ma co... Nie ma to jak zakochać się na wiosnę No i gdzie Ty te kwiatki znalazłaś?
Czas wziąć się za sprzątanie bo słonko wyszło i nic nie da się ukryć

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:09   #2102
Joanna XL
Zakorzenienie

ogolnie mi sie ciagle wydawało ze ty dobrze wygladasz ale teraz widze przez porównanie o ile lepiej No o 20 kg - a to robi wrażenie Swoja droga ja nawet bardziej niż Twoj wynik podziwiam styl w jakim to robisz - zachowujesz duzo rozsądku, mało marudzisz a masz w sobie tyle konsekwencji że ... jest już minus 20 kg no i dajesz mi nadzieje że czasem można ciastko wszamac

Carla ja nie wiem czym sie zatrułam -bo co to za zatrucie jak po 3 godzinach wszmałam radośnie opakowanie wasy ? Jakieś pseudozatrucie Nie oskarze mojego ukochanego łososia bo jem tej firmy od miesiecy po pare opakowan w tygodniu i do tej pory było ok wino trudno mi oskarżać bo pijam dużo wieksze ilości niż dwie lampki (wiem że nie ma sie czym chwalić i nawet mnie nie ćmi Test powiedział że ciąży niet - zreszta za bardzo sie nie spodziewałam - ale tu kasiunia ma racje że pewnie bedzie trzeba powtórzyć na porannym materiale bo wczoraj rano inna storna nd sedesem wisiałam

kwiatuszek pewnie tu juz nie zajrzysz ale trzymam kciuki za szmapańska zabawę NAleży ci sie... I mam nadzieje że jakies fajne zdjecie potem puscisz w czerwonej kiecce (bo pamietam że to chyba na tą okazję Tylko nie podrywaj za duzo i pamietaj że nie wypada lepiej od panny młodej wygladać

Swoja drogą mam taka fajna czerwona satynową sukienke z wesela sprzed 5 lat - i tak od 3-4 w nią nie wchodzę Może czas przymierzyć... Jak na złość teraz jak powoli mam wczym chodzić to żadne wesele sie nie szykuje

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Ach i jak by ktoś nie zauważył w podpisie - skończyłam parszywą szóstke weidera Faktem jest że ostatnie trzy dni dorabiałam po swietach ale mi mo wszystko udało sie Efekt jest -ale nie jakiś super ekstra... Tak czy owak juz w miare akceptuje mój brzuchol wiec jest ok... wiecie czuje sie mega dziwnie jak pomyśle żejuz nie musze tych ćwiczeń robić Cos jakby smutek nawet poczułam przy ostatniej serii - choc na zimno powiem że naprawde tego nienawidziłam

Postanowiłam podjac milenkowe wyzwanie przysiadowe - jakby któras z was miała zasady robienia podane przezmilenke to ślicznie poproszeo powtórzenie... Na co to w ogóle działa? na tyłek to rozumiem ze zdjecia I jakie macie wrażenia ?
poza tym planuje 30 day shred - ale to od wtorku jak wróce do domku Musze sie zmobilizować żeby choć 2-3 kg do majówki pożegnać

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Tymczasem mimo wyjazdu jem grzecznie - jak zwykle kalorycznie w normie, ilosci rozsadne - nie dokońca moze dietetycznie Dziś mam impreze "starych ludzi" (takie określenie imprez z jedzeniem usłyszałam od młodszeg pokolenia które specjalizuje sie w piciu % pod słone paluszki w najlepszym razie wiec troche jedzenia na pewno wpadnie ale postaram sie żeby było nie za duzo ilościowo...

ogolnie ciesz sie ciesz i korzystaj z motylkow - co z tego ze wirtualne jak ci dobrze na samopoczucie robią?

Życze Wam miłego weekendu - zwłaszcza Lolicie
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:17   #2103
Beatagr3
Zadomowienie

Helloł

Mam dzisiaj na obiad pierogi Nie zrezygnuję z nich bo je uwielbiam, ale stanowczo zmniejszę porcję
Pierwszy raz od bardzo długiego czasu przespałam noc bez budzenia się. Ostatni miesiąc musiałam o 24 i 3 w nocy mierzyć cukier, a wcześniej jakoś zawsze się albo przebudziłam, albo kot mnie obudził. Postanowiłam się wyspać i nie mierzyć cukru w nocy. I normalnie jak położyłam się koło 23 tak obudziłam się po 7 i jestem prawie pewna, że w nocy się nie przebudziłam.

Kwiatuszek dobrej zabawy na weselu

Carla mitsubishi colt jest całkiem fajne no i auta tej marki są mało awaryjne, więc to też plus. Mnie się strasznie podoba alfa romeo mito i mazda 3 najnowsza , aczkolwiek alfy to jedne z bardziej awaryjnych aut. Ogólnie to chyba japońskie marki są najbardziej niezawodne, ale za to części do nich potrafią być dość drogie.

Furry fajnie, że z mieszkaniem szybko udało się załatwić, przynajmniej nie będziesz musiała się tym martwić.

Niedługo mam obiad, potem siadam do książek więc wpadnę wieczorem.
Stary 2013-04-06, 12:19   #2104
ogolnie
Zakorzenienie

Kupiłam płaszcz pokaże wam jak zjade do domku bo wpadlam do brata na obiad. Jeszcze zachcialo mi się jechać na zakupy do miasta w którym nigdy nie byłam i się zagubilam ... Nie wiem jak to jest ze w wielkim mieście się nie gubie a na zadupiu tak. Wydałem moje ostatnie pieniądze na płaszcz i wbrew moim narzekaniom ze nie chce wydać wiecej niż 150 zł płaszcz kupiłam za 200
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:20   #2105
Beatagr3
Zadomowienie

Asia oto przysiady, ja wczoraj już 100 robiłam i myślałam, że padnę, ale robie je z siostrą chyba bardziej dla zabawy, czy efekty będą to nie wiem, ale się zobaczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przysiady.jpg (54,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2013-04-06, 13:04   #2106
redroses
Zakorzenienie

CARLA_23 Wolę jednak zrobić to w poniedziałek, do poniedziałku mam zamiar trzymać sie diety i mam nadzieję, że minimalnie jeszcze waga spadnie i nie przeżyję wielkiego szoku

A co do przysiadów, warto spróbować, tylko nie wiem czy ja 10 zrobię a co dopiero myślec o 50
Od poniedziałku chyba spróbuje
redroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 13:19   #2107
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
ogolnie mi sie ciagle wydawało ze ty dobrze wygladasz ale teraz widze przez porównanie o ile lepiej No o 20 kg - a to robi wrażenie Swoja droga ja nawet bardziej niż Twoj wynik podziwiam styl w jakim to robisz - zachowujesz duzo rozsądku, mało marudzisz a masz w sobie tyle konsekwencji że ... jest już minus 20 kg no i dajesz mi nadzieje że czasem można ciastko wszamac

Carla ja nie wiem czym sie zatrułam -bo co to za zatrucie jak po 3 godzinach wszmałam radośnie opakowanie wasy ? Jakieś pseudozatrucie Nie oskarze mojego ukochanego łososia bo jem tej firmy od miesiecy po pare opakowan w tygodniu i do tej pory było ok wino trudno mi oskarżać bo pijam dużo wieksze ilości niż dwie lampki (wiem że nie ma sie czym chwalić i nawet mnie nie ćmi Test powiedział że ciąży niet - zreszta za bardzo sie nie spodziewałam - ale tu kasiunia ma racje że pewnie bedzie trzeba powtórzyć na porannym materiale bo wczoraj rano inna storna nd sedesem wisiałam

kwiatuszek pewnie tu juz nie zajrzysz ale trzymam kciuki za szmapańska zabawę NAleży ci sie... I mam nadzieje że jakies fajne zdjecie potem puscisz w czerwonej kiecce (bo pamietam że to chyba na tą okazję Tylko nie podrywaj za duzo i pamietaj że nie wypada lepiej od panny młodej wygladać

Swoja drogą mam taka fajna czerwona satynową sukienke z wesela sprzed 5 lat - i tak od 3-4 w nią nie wchodzę Może czas przymierzyć... Jak na złość teraz jak powoli mam wczym chodzić to żadne wesele sie nie szykuje

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Ach i jak by ktoś nie zauważył w podpisie - skończyłam parszywą szóstke weidera Faktem jest że ostatnie trzy dni dorabiałam po swietach ale mi mo wszystko udało sie Efekt jest -ale nie jakiś super ekstra... Tak czy owak juz w miare akceptuje mój brzuchol wiec jest ok... wiecie czuje sie mega dziwnie jak pomyśle żejuz nie musze tych ćwiczeń robić Cos jakby smutek nawet poczułam przy ostatniej serii - choc na zimno powiem że naprawde tego nienawidziłam

Postanowiłam podjac milenkowe wyzwanie przysiadowe - jakby któras z was miała zasady robienia podane przezmilenke to ślicznie poproszeo powtórzenie... Na co to w ogóle działa? na tyłek to rozumiem ze zdjecia I jakie macie wrażenia ?
poza tym planuje 30 day shred - ale to od wtorku jak wróce do domku Musze sie zmobilizować żeby choć 2-3 kg do majówki pożegnać

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Tymczasem mimo wyjazdu jem grzecznie - jak zwykle kalorycznie w normie, ilosci rozsadne - nie dokońca moze dietetycznie Dziś mam impreze "starych ludzi" (takie określenie imprez z jedzeniem usłyszałam od młodszeg pokolenia które specjalizuje sie w piciu % pod słone paluszki w najlepszym razie wiec troche jedzenia na pewno wpadnie ale postaram sie żeby było nie za duzo ilościowo...

ogolnie ciesz sie ciesz i korzystaj z motylkow - co z tego ze wirtualne jak ci dobrze na samopoczucie robią?

Życze Wam miłego weekendu - zwłaszcza Lolicie
Dziękuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 13:22   #2108
CARLA_23
Wtajemniczenie

Asiu za zakończenie szóstki. Widziałam a zapomniałam napisać Nie było łatwo, ale efekty są i to się liczy
Furry Super że mieszkanko już wynajęte Mówisz że facet niczego sobie? Mimo wszystko lepiej niech płaci czynsz w terminie
Beatko
Do mnie japońskie autka przemawiają Fakt części do tanich nie należą, ale mnie przekonuję fakt że nie często trafiają na warsztat No zobaczymy jak z tym będzie Jak dla mnie to za duży wybór jest i nie wiadomo już na co patrzeć
Monia
Super że płaszczyk kupiony Czekam na sesję w nim
Redroses Trzymam kciuki żeby waga w poniedziałek była łaskawa

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2013-04-06, 13:23   #2109
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Siemka...
Ja nie typowo zaczęłam dzień od szklaneczki Jacka Danielsa
Liczę na to że mój brzusio poczuję się lepiej...
Dzięki za odp w sprawie autka. Z tym samochodem to jest taka dziwna sprawa trochę bo facet od którego chcę go kupić jest w Hamburgu i mam z nim kontakt tylko przez kolegę więc oprócz najistotniejszych info : marka, cena, przebieg nie wiele o nim wiem Dlatego zastanawiam się czy jak będzie 3-ka to brać czy szukać dalej... Nie bez znaczenia jest fakt że dwulatka w takiej cenie nie dostanę i tu mój dylemat... Mam odłożone 23 tyś i tej kwoty nie chciałabym przekroczyć.
Docelowe autko to nie będzie bo za 2, 3 lata kupujemy na bank kolejne ( marze o suvie) więc 3 drzwi to nie będzie chyba tragedia jak na tą chwilę....ehh mam co rozmyślać przez weekend
A rozchodzi się o mitsubishi colta - jak dla mnie kompromis pomiędzy tym co mi się podoba a co będzie praktyczne i ekonomiczne rzecz jasna
Kwiatuszku udanej zabawy na weseluNie pij za dużo
Monia Patrzę na Twoję zdjęcia i oczom nie wierzę Kawał dobrej roboty już zrobiłaś
Asiu Co tam z Tobą? Zatrułaś się czymś biedactwo?
Kinia Trzymam kciuki za postanowienie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Wracając do petentów...
Myślę że nie jest tak do końca że ludziom bieda odbiera inteligencję... Nie widzą po prostu wizji lepszej przyszłości i znajdują się w stagnacji i takim ogólnym zniechęceniu.
Do podziwiania są ludzie, którym pomimo wszystko się chce Bo co tu dużo mówić trzeba mieć bardzo silną psyche

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Furry Brawo za oparcie się żarciu
Niuunia Na którym semestrze jesteś bo nie pamiętam
Ja wczoraj w końcu zmotywowałam się żeby odebrać po 5 miechach dyplom z uczelni bo zaczął już kurzem zarastać Wyjście z uczelni z dyplomem i teczką dokumentów- bezcenne
Miłego dnia niech zajęcia szybko mijają

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Anulciak cm spadają a to najważniejsze! Nie stresuj się tylko rób swoje
Beatko miesiąc do matur został więc spokojnie się wyrobisz ze wszystkim

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Redroses wytrzymasz do poniedziałku z ważeniem? Zważ się dla świętego spokoju żeby cały weekend nie myśleć co Cię czeka
Lolita Nie szalej Mąż zmęczony wróci a Ty się na niego rzucisz od drzwi
Monia No to Cię wzięło nie ma co... Nie ma to jak zakochać się na wiosnę No i gdzie Ty te kwiatki znalazłaś?
Czas wziąć się za sprzątanie bo słonko wyszło i nic nie da się ukryć
To fajne miejskie autko...masz się nad czym zastanawiać

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Kupiłam płaszcz pokaże wam jak zjade do domku bo wpadlam do brata na obiad. Jeszcze zachcialo mi się jechać na zakupy do miasta w którym nigdy nie byłam i się zagubilam ... Nie wiem jak to jest ze w wielkim mieście się nie gubie a na zadupiu tak. Wydałem moje ostatnie pieniądze na płaszcz i wbrew moim narzekaniom ze nie chce wydać wiecej niż 150 zł płaszcz kupiłam za 200
Super!!!A gdzie kupiłaś?
Stary 2013-04-06, 13:25   #2110
CARLA_23
Wtajemniczenie

Mi brak zapału do sprzątania Lodówka aż prosi się o umycie... MASAKRA!

Stary 2013-04-06, 14:30   #2111
redroses
Zakorzenienie

Cytat:
Ja całe szczęście wysprzątałam wczoraj, i dziś mam wolne
redroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:41   #2112
Fragolka
Rozeznanie

Witajcie
Strasznie dawno mnie tu nie było, chyba od lutego Widzę jednak po tabelce z pierwszego posta i waszych podpisach,że idzie Wam świetnie, gratuluję!
U mnie też trochę się zmieniło, ważę już 74,5 kg (w styczniu było 86). Chudnę powoli, ale mam nadzieję, że za to trwale.
Czy można jeszcze raz się do Was dołączyć?
Fragolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:53   #2113
Furry Sue
Zadomowienie

Właśnie dotargałam resztę rzeczy... teraz TYLKO to przesegregować i poukładać... chyba zostanę minimalistką
Mam to centralnie przed sobą i musiałam się z Wami podzielić, bo siedzę sobie z kompem na kolanach, patrzę na ten pier.dolnik i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0943.jpg (93,4 KB, 22 załadowań)

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:58   #2114
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Właśnie dotargałam resztę rzeczy... teraz TYLKO to przesegregować i poukładać... chyba zostanę minimalistką
Mam to centralnie przed sobą i musiałam się z Wami podzielić, bo siedzę sobie z kompem na kolanach, patrzę na ten pier.dolnik i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać
Aż tak żle nie wygląda

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Mi też się dziś nie chce,przed chwilą umyłam podłogi i już mam dosyć
Stary 2013-04-06, 15:08   #2115
MonaN_
Raczkowanie

Witam Ja motywacji nie miałam od świąt. Brak efektów na wadze i zbliżająca się @. Codziennie chodziłam z krokomierzem- na zakupy, czy spacer i wychodziłam ok. 12km dziennie. I to był mój jedyny wysiłek. Nawet na forum nie wchodziłam, ech... Natomiast dzisiaj mam czas, nic mnie nie goni, to sobie nadrabiam, jak zwykle zazdroszczę spadków no i ich gratuluję Czytając Was nabrałam ochoty na ćwiczonka i zaraz włączę sobie fatburning.
Czy jeśli waga nie spada a miara wskazuje mniej to znaczy że przybrałam w mięśniach? Mam nadzieję, że jednak zobaczę niedługo 7 z przodu...
Cel III 72-68
-13 za mną -11 przede mną
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 15:13   #2116
Furry Sue
Zadomowienie

Carla - ale Tobie chodzi o tego nowszego colta, prawda? Tzn po 2004? Wnioskując po funduszach Nie znam mitsubishi, choć marzył mi się kiedyś eclipse.... Nie jestem pewna, czy wszystkie japońce można wrzucić do jednego wora pt. dobre auta, ale generalnie taka panuje opinia. Ja ze swojej strony mogę podpisać się pod niezawodnością grupy WV (WV, Seat, Skoda), jak kupowałam swoje auto, to szukałam ibizy (gdybym miała z 10 tys więcej, szukałabym golfa), z uwagi na spalanie, które poza niezawodnością było priorytetem. W rezultacie kupiłam corsę (nawet się w niej zakochałam, czym zaskoczyłam samą siebie, bo nie lubiłam tych aut) spalanie też dobre, auto poręczne w mieście, w trasie bardzo ekonomiczne, choć nie bardzo wygodne

Moja w tym roku kończy 10 lat i jeszcze nią trochę pojeżdżę... ale już ją zdradzam w myślach jak ustabilizuję swoją sytuację finansowo-zawodową i nabędę jednoślad, to zacznę się poważnie zastanawiać nad kupnem maszyny, do której wzdycham od lat, a mianowicie Saaba ale to pali niemal 2x więcej niż mój opel...

Jeździłam kiedyś alfą 164, to dopiero maszyna, 3 litry, 211 koni, no nic, tylko jeździć, orgazm. A to że paliła 15-18 litrów - zależnie od nogi - nieeeważne No i włoska finezja, czerwony kluczyk do stacyjki
Oj o autach to ja mogę bez końca..

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Aż tak żle nie wygląda
Dzięki za wsparcie ale wierz mi, jak sobie pomyślę, że muszę to wszystko teraz rozłożyć na miejsce, które najpierw trzeba stworzyć, to mi się słabo robi najchętniej połowę bym wyrzuciła lub oddała..

Stary 2013-04-06, 15:24   #2117
MonaN_
Raczkowanie

Furry, też kiedyś marzył mi się Eclipse, turkusowe marzenie Zamiast niego jeździłam fiestą. Ale swoje ona przeżyła, również dzięki mnie i teraz jeżdżę corsą, chociaż rzadko, bo obecnie korzysta z niego siostra, która zgłasza większe zapotrzebowanie (taa, kiedyś będę miała w 100% własne, a nie wspólne) a ja przemieszczam się za pomocą tramwajów/pociągów. A ostatnio w ogóle staram się zrezygnować z tramwajów na rzecz spacerów.
Cel III 72-68
-13 za mną -11 przede mną
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 16:11   #2118
CARLA_23
Wtajemniczenie

Widzę już światełko w tunelu z moim sprzątaniem
Redroses wczoraj nie miałam czasu dokładnie posprzątać i muszę sobotę na to poświęcić
Lolita Też jesteś taką wariatką jak ja i podłogi na kolanach myjesz?Ja inaczej nie potrafię Jak użyję mopa to mam wrażenie że tylko zachlapałam podłogi wodą i nadal są brudne
Furry Ja obecnie toczę się 15 letnią fiestą. Mam ogromny sentyment do niej bo to mój pierwszy B ma służbowy więc z zakupem nowego nam się nie paliło, ale co tu dużo mówić mój żuczek się sypie i do pełnoletności chyba nie dotrwa....Japończyki są niezawodne ale te produkowane w Japonii Ten akurat jest co mnie ogromnie cieszy ( nr VIN już sprawdzałam) Rocznik 2010 z listopada więc teoretycznie 2 latek Jejku jeszcze go nie widziałam a już się napaliłam
Rozkładania kartonów nie zazdroszczę, ale pomyśl jaka będzie satysfakcja jak skończysz Czyżbym oliwkę Ziaji pomarańczową widziała na szafce?

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Fragolka Pokaż wiadomość
Witajcie
Strasznie dawno mnie tu nie było, chyba od lutego Widzę jednak po tabelce z pierwszego posta i waszych podpisach,że idzie Wam świetnie, gratuluję!
U mnie też trochę się zmieniło, ważę już 74,5 kg (w styczniu było 86). Chudnę powoli, ale mam nadzieję, że za to trwale.
Czy można jeszcze raz się do Was dołączyć?
Super wynik

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Furry Na Saaba Aero X Concept zbierasz? B na niego choruje

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-04-06 o 16:12
Stary 2013-04-06, 16:42   #2119
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Furry Na Saaba Aero X Concept zbierasz? B na niego choruje
Wow nie widziałam go wcześniej boski! Oczywiście bym nie pogardziła, ale ja z tych oldschoolowych bardziej bardzo bym chciała mieć albo 900 (w tej nowszej budzie, po 93r.), albo 9-3, tylko że to wszystko to są auta nastoletnie... ale SAABy!

Do pierwszych aut chyba zawsze jest sentyment, niezależnie od tego, co to za auto chociaż ja mam sentymencik, do każdego, którym użytkowałam, no ale do corsy szczególny, bo jest pierwsza w papierach, pierwsze zniżki na ubezpieczenie pierwsze trasy..

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

:ee ek: : mniam:

to moje dziecko wymyśliło... sorry, bardzo mu zależało, żeby to wrzucić

Stary 2013-04-06, 16:45   #2120
CARLA_23
Wtajemniczenie

Kurcze pomarzyć można Choć Saab też niczego sobie np ten:http://otomoto.pl/saab-9-3-sliczne-a...C28491978.html
Ostatnio podobają mi się duże samochody w bieli

Stary 2013-04-06, 16:46   #2121
ogolnie
Zakorzenienie

Jestem w domu.
Furry najgorzej jest zacząć Potem już dobrze idzie
Beata włosów pochopnie nie ścinaj, bo potem będziesz żałować i co? Jak dobrze Ci w długich i tylko kusi Cię niedobry diabełek, żeby ściąć (i potem płakać, że ścięte) to lepiej nie ruszać tylko podcinać dla zdrowotności
Furry mój ojciec żyje w nieświadomości ile kilogramów zgubiłam, ale jemu to do szczęścia niepotrzebne. Może nie widzi różnicy, bo widzi mnie codziennie i obraz się zniekształca
Ty, a może byś się zakręciła koło tego faceta co wynajmuje mieszkanie od Ciebie?
Kasia dzięki Hindus jest boski...Jeśli mam być szczera to za każdym razem jak się na mnie gapi i uśmiecha to mam mokro w gatkach Ale jak patrzy...
kwiatuszek moje brzuszne motyle szaleją i fruwają na Cypr i z powrotem I same nie wiedzą co robią
Iza Słoneczko nie spotkam się z Hindusem w połowie drogi, bo on nie ma wizy - nawet na Cypr i nielegalnie tam przebywa. Jeśli policja go aresztuje to wyślą go do chaty do Indii i wtedy będzie mógł starać się o nową wizę na Cypr. A wizy do Polski nie dostanie, chyba że się ze mną hajtnie ( ) albo zadeklaruje, że będzie tutaj studentem... Lipton jest
Carla wiesz co, naprawdę ja bym tych ludzi nie usprawiedliwiała, że bieda potrafi przemącić w główkach Ja wiem, że im jest ciężko, sama się zastanawiam jak dają radę mając dochód 500 złotych miesięcznie na 3 osoby. Ale słuchaj, Ci ludzie kiedyś mieli normalną pracę i ją stracili albo są po prostu na bezrobociu - to Ci, którzy pracowali też zachowywali się jak nie z tej planety...? Może po prostu niektórym jest wstyd - bo jest, bo niektórzy mówią, że nie przyszli wcześniej, bo wstyd im było. Żaden wstyd prosić o pomoc i ja doceniam ludzi, którzy umieją przyjść i powiedzieć co im na sercu leży, określić konkretnie na co potrzebują pieniążki. A nie tak, że przychodzi pan X i pytam "A na co pan potrzebuje pieniążki?" A on mówi "A wie pani co, sam nie wiem, niech pani byle co napisze" To jak się do tego odnieść...?
Jak tam Karolino Twoje wyzwanie bez słodyczy?
Też dziś ogarniałam jubel, ale tylko w moim pokoju. Mówiłam mamie, że ma zostawić coś dla mnie na sobotę to posprzątam, ale nie - ona musi w piątek i koniec I tak to jest, ja mam całe życie wyrzuty sumienia Tak w ogóle chciałam kupić mamie na Dzień Mamy odkurzacz, ale mam nadzieję, że się nie obrazi? To nie będzie żadna aluzja, po prostu obecny jest wysłużony, ale dobry. Mimo to nowy będzie debeściak
Asia gratulacje za skończoną szóstkę Jakie teraz wyzwanie? Może wraz ze mną bezsłodyczowe? Czy wolisz sportowe
A co do straconych kg - wiesz dobrze jakie mam podejście i nie odchudzam się na czas więc co mi szkodzi zjeść jedno ciastko i mieć kg więcej Kiedyś w końcu to zrzuce, nie? Ale teraz mam wyzwanie 30 dni bez słodyczy, więc wiesz. Grzecznie 5 dni już bez...
Redrosses cześć, ja chyba Ciebie nie witałam jeszcze

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Kurcze pomarzyć można Choć Saab też niczego sobie np ten:http://otomoto.pl/saab-9-3-sliczne-a...C28491978.html
brakuje Ci 10 klocków
Stary 2013-04-06, 16:57   #2122
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

:ee ek: : mniam:

to moje dziecko wymyśliło... sorry, bardzo mu zależało, żeby to wrzucić

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Monia Wyzwanie słodyczowe zostawiam sobie na maj Kwiecień z założenia ma być bez fast foodowy ( do tego zaliczam też chipsy, paluszki, orzeszki) Jak na razie spoko ale dziś sobota więc muszę się dwa razy mocniej starać
A do mojego marzenia na czterech kółkach brakuje mi prawie 100 klocków...
http://otomoto.pl/honda-accord-nowa-...C27550381.html
albo i więcej
http://otomoto.pl/honda-cr-v-mazda-c...C22976279.html
Ale nie długo kupię zobaczycie
Zacznę chyba pieniądze z niekupowania czekolady odkładać do skarbonki
Jedząc 1/2 czekolady dziennie i 1 pizze w tygodniu rocznie wychodzi 2500 zł!!! Jak nic skłania do refleksji...

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-04-06 o 17:01
Stary 2013-04-06, 17:18   #2123
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Jestem po zajęciach i pocigam kawusię

Aaa Kwiatku wesele już? o matko ale zleciało przeczytasz po fakcie ale miłej zabawy należy Ci się

Monia pokazuj płaszcz ja rano wychodziłam i powitał mnie sypiący śnieg - gdy wracałam głupio mi było w płaszczu zimowym, bo słońce świeciło i ludzie w bluzach chodzili muszę kupić kurtkę nie ma zmiłuj tylko czy w jakąś wlezę... Płaszcz mam ale też na styk albo i nawet nie ale się zapinam (gorzej jak ktoś z guzika oberwie) - mam dość i dlatego najlepiej bym z domu nie wychodziła

Redroses tak się składa, że my się tak oficjalnie w poniedziałki ważymy

Carla ładne autko chociaż ja lubię 5-drzwiowe są praktyczniejsze.
Ja zbliżam się dużymi krokami do końca II semestru achh dyplom kiedy to będzie

Asiu a wiesz, że o tym myślałam i nie napisałam? Często w ogóle mam potok myśli jak czytam no a jak odpisuję to połowy nie pamiętam... W każdym razie klask i: za wytrwałość
30 day shred - często widzę a nawet nie pofatygowałam się sprawdzić co to jest w każdym razie kciuki trzymam haha impreza starych ludzi baw się dobrze

Faragolka i Mona ale się zagubiłyście - witajcie z powrotem

Furry możesz mi kilka zabłąkanych kartoników podesłać dasz radę
Heheh pochwal inwencję twórczą Młodego

Carla Saaba Aero X Concept łoooo matko takiego to będę miała tylko na obrazku
I reszta tych autek ehh marzenia

Monia ja wiem, że z tą wizą myślałam bardziej metaforycznie chociaż kto wie co życie Ci Kochana zgotuje może kiedyś otworzysz drzwi a tam ON (wiem za dużo filmów oglądam - ale lubię takie odskocznie od szarej rzeczywistości). A co do mamy myślę, że skoro stary odkurzacz ma już dość to nowy będzie super prezentem

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-04-06 o 17:31
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 17:33   #2124
CARLA_23
Wtajemniczenie

Podłogi aż lśnią
Niuunia Jak teraz na to patrzę to 5 lat studiów to nie aż tak długo szybko zleciało
Asiu Ja Twoją imprezkę też przegapiłam No to miłej zabawy

Nie ulega wątpliwości że umrę ubabrana czekoladą.... Dwa pralinowe jaja właśnie pochłonęłam.............. .....................

Stary 2013-04-06, 17:46   #2125
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Podłogi aż lśnią
Niuunia Jak teraz na to patrzę to 5 lat studiów to nie aż tak długo szybko zleciało
Asiu Ja Twoją imprezkę też przegapiłam No to miłej zabawy

Nie ulega wątpliwości że umrę ubabrana czekoladą.... Dwa pralinowe jaja właśnie pochłonęłam.............. .....................
za koniec romansu z podłogą
a szkoła to dziwna sprawa niby wolno i do wszystkiego daleko a w rzeczywistości mija w mgnieniu oka - znam to z 4 lat w technikum zdawało się ciągle daleko a po chwili był koniec
Teraz nie wyobrażam sobie licencjatu a niebawem będę go zaczynać - przeraża mnie to trochę lubię pisać, uwielbiam "polski" ale forma i ogrom tej pracy mnie przytłacza

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Jajka a ja pasek czekolady miętowej do kawy

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

przyganiał kocioł garnkowi

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 17:53   #2126
CARLA_23
Wtajemniczenie

Niuunia Należą nam się baty jak nic Ja cały dzień w słodkim siedzę
Czekam aż B wróci z pracy więc mam godzinkę dla siebie z książką
Miłego wieczorku Kochane
Milenka, Sagapao gdzie jesteście? O Sss7 już nie wspomnę

Stary 2013-04-06, 18:04   #2127
ogolnie
Zakorzenienie

Iza zaraz dodam fotki do klubu, bo rano zrobiłam jedną w ramach aktualizacji a druga w płaszczyku. Kolor ołówkowy/czarny. Nie chciałam czarnego bo niezbyt mi do twarzy w tym ale dodam jakiś kolorowy akcent i bedzie gites. Poza tym podoba mi sie
a Ty nie marudź tylko idź szukaj kurteczki, bo na pewno znajdziesz! jak ja na siebie znajduję to Ty tym bardziej kobieto
Stary 2013-04-06, 18:38   #2128
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Milenka, Sagapao gdzie jesteście? O Sss7 już nie wspomnę
czytam, czytam, niestety za duzo do chwalenia sie nie mam... i do powiedzenia tez nie. Ogolnie jest do d...

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:47   #2129
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
czytam, czytam, niestety za duzo do chwalenia sie nie mam... i do powiedzenia tez nie. Ogolnie jest do d...
Oj Kochana, kryzysy się zdarzają Cycki do przodu
Stary 2013-04-06, 18:57   #2130
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Śliczny... wiesz, ja też mam fazę na biel! Tzn auto musi być czarna perła, inne nie wchodzą w grę, ale moto chcę czarno białe i do tego białe ciuchy a najlepiej białe z czarnymi i czerwonymi akcentami coś tego typu, co wrzuciłam, choć mogłoby być więcej bieli no i oczywiście damski krój.. a w pakiecie dorzucam mojego kochanego GSa w oldschoolowym malowaniu i jak już Was zarzucam fotami to na koniec wrzucam cudowną szosówkę, wartą więcej, niż moje auto takim rowerkiem bym nie pogardziła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 591.jpg (113,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sgs3.jpg (184,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0159.jpg (180,9 KB, 6 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości