|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Siemka...
Ja nie typowo zaczęłam dzień od szklaneczki Jacka Danielsa ![]() Liczę na to że mój brzusio poczuję się lepiej... Dzięki za odp w sprawie autka. Z tym samochodem to jest taka dziwna sprawa trochę bo facet od którego chcę go kupić jest w Hamburgu i mam z nim kontakt tylko przez kolegę więc oprócz najistotniejszych info : marka, cena, przebieg nie wiele o nim wiem ![]() Docelowe autko to nie będzie bo za 2, 3 lata kupujemy na bank kolejne ( marze o suvie ![]() ![]() A rozchodzi się o mitsubishi colta - jak dla mnie kompromis pomiędzy tym co mi się podoba a co będzie praktyczne i ekonomiczne rzecz jasna ![]() Kwiatuszku udanej zabawy na weselu ![]() ![]() Monia Patrzę na Twoję zdjęcia i oczom nie wierzę ![]() ![]() Asiu Co tam z Tobą? Zatrułaś się czymś biedactwo? ![]() Kinia Trzymam kciuki za postanowienie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Myślę że nie jest tak do końca że ludziom bieda odbiera inteligencję... Nie widzą po prostu wizji lepszej przyszłości i znajdują się w stagnacji i takim ogólnym zniechęceniu. Do podziwiania są ludzie, którym pomimo wszystko się chce ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Furry Brawo za oparcie się żarciu ![]() Niuunia Na którym semestrze jesteś bo nie pamiętam ![]() Ja wczoraj w końcu zmotywowałam się żeby odebrać po 5 miechach dyplom z uczelni bo zaczął już kurzem zarastać ![]() ![]() Miłego dnia niech zajęcia szybko mijają ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Anulciak cm spadają a to najważniejsze! Nie stresuj się tylko rób swoje ![]() Beatko miesiąc do matur został więc spokojnie się wyrobisz ze wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Redroses wytrzymasz do poniedziałku z ważeniem? Zważ się dla świętego spokoju żeby cały weekend nie myśleć co Cię czeka ![]() Lolita Nie szalej ![]() ![]() Monia No to Cię wzięło nie ma co... ![]() ![]() ![]() Czas wziąć się za sprzątanie bo słonko wyszło i nic nie da się ukryć ![]()
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
ogolnie mi sie ciagle wydawało ze ty dobrze wygladasz ale teraz widze przez porównanie o ile lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() Carla ja nie wiem czym sie zatrułam -bo co to za zatrucie jak po 3 godzinach wszmałam radośnie opakowanie wasy ? Jakieś pseudozatrucie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kwiatuszek pewnie tu juz nie zajrzysz ale trzymam kciuki za szmapańska zabawę ![]() ![]() ![]() Swoja drogą mam taka fajna czerwona satynową sukienke z wesela sprzed 5 lat - i tak od 3-4 w nią nie wchodzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ach i jak by ktoś nie zauważył w podpisie - skończyłam parszywą szóstke weidera ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowiłam podjac milenkowe wyzwanie przysiadowe - jakby któras z was miała zasady robienia podane przezmilenke to ślicznie poproszeo powtórzenie... Na co to w ogóle działa? na tyłek to rozumiem ze zdjecia ![]() poza tym planuje 30 day shred - ale to od wtorku jak wróce do domku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Tymczasem mimo wyjazdu jem grzecznie - jak zwykle kalorycznie w normie, ilosci rozsadne - nie dokońca moze dietetycznie ![]() ![]() ogolnie ciesz sie ciesz i korzystaj z motylkow - co z tego ze wirtualne jak ci dobrze na samopoczucie robią? Życze Wam miłego weekendu - zwłaszcza Lolicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Helloł
Mam dzisiaj na obiad pierogi ![]() ![]() Pierwszy raz od bardzo długiego czasu przespałam noc bez budzenia się. Ostatni miesiąc musiałam o 24 i 3 w nocy mierzyć cukier, a wcześniej jakoś zawsze się albo przebudziłam, albo kot mnie obudził. Postanowiłam się wyspać i nie mierzyć cukru w nocy. I normalnie jak położyłam się koło 23 tak obudziłam się po 7 i jestem prawie pewna, że w nocy się nie przebudziłam. Kwiatuszek dobrej zabawy na weselu ![]() Carla mitsubishi colt jest całkiem fajne ![]() ![]() Furry fajnie, że z mieszkaniem szybko udało się załatwić, przynajmniej nie będziesz musiała się tym martwić. Niedługo mam obiad, potem siadam do książek więc wpadnę wieczorem.
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam płaszcz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
Asia oto przysiady, ja wczoraj już 100 robiłam i myślałam, że padnę, ale robie je z siostrą chyba bardziej dla zabawy, czy efekty będą to nie wiem, ale się zobaczy.
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
CARLA_23 Wolę jednak zrobić to w poniedziałek, do poniedziałku mam zamiar trzymać sie diety i mam nadzieję, że minimalnie jeszcze waga spadnie i nie przeżyję wielkiego szoku
![]() A co do przysiadów, warto spróbować, tylko nie wiem czy ja 10 zrobię a co dopiero myślec o 50 ![]() Od poniedziałku chyba spróbuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
Asiu
![]() ![]() ![]() Furry Super że mieszkanko już wynajęte ![]() ![]() ![]() Beatko Do mnie japońskie autka przemawiają ![]() ![]() ![]() ![]() Monia Super że płaszczyk kupiony ![]() ![]() Redroses Trzymam kciuki żeby waga w poniedziałek była łaskawa ![]()
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Mi brak zapału do sprzątania
![]()
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Strasznie dawno mnie tu nie było, chyba od lutego ![]() ![]() U mnie też trochę się zmieniło, ważę już 74,5 kg (w styczniu było 86). Chudnę powoli, ale mam nadzieję, że za to trwale. Czy można jeszcze raz się do Was dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Właśnie dotargałam resztę rzeczy... teraz TYLKO to przesegregować i poukładać...
![]() ![]() Mam to centralnie przed sobą i musiałam się z Wami podzielić, bo siedzę sobie z kompem na kolanach, patrzę na ten pier.dolnik i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać ![]()
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Czy jeśli waga nie spada a miara wskazuje mniej to znaczy że przybrałam w mięśniach? Mam nadzieję, że jednak zobaczę niedługo 7 z przodu...
#2116 |
Zadomowienie
|
Carla - ale Tobie chodzi o tego nowszego colta, prawda? Tzn po 2004? Wnioskując po funduszach
![]() ![]() ![]() Moja w tym roku kończy 10 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeździłam kiedyś alfą 164, to dopiero maszyna, 3 litry, 211 koni, no nic, tylko jeździć, orgazm. A to że paliła 15-18 litrów - zależnie od nogi - nieeeważne ![]() ![]() Oj o autach to ja mogę bez końca.. ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Dzięki za wsparcie ![]() ![]()
#2117 |
Raczkowanie
|
Furry, też kiedyś marzył mi się Eclipse, turkusowe marzenie
![]()
#2118 | |
Wtajemniczenie
|
Widzę już światełko w tunelu z moim sprzątaniem
![]() Redroses wczoraj nie miałam czasu dokładnie posprzątać i muszę sobotę na to poświęcić ![]() Lolita Też jesteś taką wariatką jak ja i podłogi na kolanach myjesz?Ja inaczej nie potrafię ![]() ![]() Furry Ja obecnie toczę się 15 letnią fiestą. Mam ogromny sentyment do niej bo to mój pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozkładania kartonów nie zazdroszczę, ale pomyśl jaka będzie satysfakcja jak skończysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Furry Na Saaba Aero X Concept zbierasz? B na niego choruje ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-04-06 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
Wow
![]() ![]() ![]() ![]() Do pierwszych aut chyba zawsze jest sentyment, niezależnie od tego, co to za auto ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to moje dziecko wymyśliło... ![]() ![]()
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze pomarzyć można
![]() Ostatnio podobają mi się duże samochody w bieli ![]()
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Jestem w domu.
Furry najgorzej jest zacząć ![]() ![]() Beata włosów pochopnie nie ścinaj, bo potem będziesz żałować i co? ![]() ![]() Furry mój ojciec żyje w nieświadomości ile kilogramów zgubiłam, ale jemu to do szczęścia niepotrzebne. Może nie widzi różnicy, bo widzi mnie codziennie i obraz się zniekształca ![]() Ty, a może byś się zakręciła koło tego faceta co wynajmuje mieszkanie od Ciebie? ![]() Kasia dzięki ![]() ![]() ![]() kwiatuszek moje brzuszne motyle szaleją i fruwają na Cypr i z powrotem ![]() ![]() Iza Słoneczko nie spotkam się z Hindusem w połowie drogi, bo on nie ma wizy - nawet na Cypr i nielegalnie tam przebywa. Jeśli policja go aresztuje to wyślą go do chaty do Indii i wtedy będzie mógł starać się o nową wizę na Cypr. A wizy do Polski nie dostanie, chyba że się ze mną hajtnie ( ![]() ![]() Carla wiesz co, naprawdę ja bym tych ludzi nie usprawiedliwiała, że bieda potrafi przemącić w główkach ![]() ![]() ![]() Jak tam Karolino Twoje wyzwanie bez słodyczy? ![]() Też dziś ogarniałam jubel, ale tylko w moim pokoju. Mówiłam mamie, że ma zostawić coś dla mnie na sobotę to posprzątam, ale nie - ona musi w piątek i koniec ![]() ![]() ![]() ![]() Asia gratulacje za skończoną szóstkę ![]() ![]() ![]() ![]() A co do straconych kg - wiesz dobrze jakie mam podejście i nie odchudzam się na czas więc co mi szkodzi zjeść jedno ciastko i mieć kg więcej ![]() ![]() ![]() ![]() Redrosses cześć, ja chyba Ciebie nie witałam jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Monia Wyzwanie słodyczowe zostawiam sobie na maj ![]() ![]() A do mojego marzenia na czterech kółkach brakuje mi prawie 100 klocków... http://otomoto.pl/honda-accord-nowa-...C27550381.html albo i więcej ![]() http://otomoto.pl/honda-cr-v-mazda-c...C22976279.html Ale nie długo kupię zobaczycie ![]() Zacznę chyba pieniądze z niekupowania czekolady odkładać do skarbonki ![]() Jedząc 1/2 czekolady dziennie i 1 pizze w tygodniu rocznie wychodzi 2500 zł!!! Jak nic skłania do refleksji...
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-04-06 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Jestem po zajęciach i pocigam kawusię
![]() Aaa Kwiatku wesele już? ![]() ![]() ![]() ![]() Monia pokazuj płaszcz ![]() ![]() ![]() Redroses tak się składa, że my się tak oficjalnie w poniedziałki ważymy ![]() Carla ładne autko ![]() Ja zbliżam się dużymi krokami do końca II semestru ![]() ![]() Asiu a wiesz, że o tym myślałam i nie napisałam? Często w ogóle mam potok myśli jak czytam no a jak odpisuję to połowy nie pamiętam... W każdym razie ![]() ![]() ![]() ![]() 30 day shred - często widzę a nawet nie pofatygowałam się sprawdzić co to jest ![]() ![]() ![]() ![]() Faragolka i Mona ale się zagubiłyście - witajcie z powrotem ![]() ![]() Furry możesz mi kilka zabłąkanych kartoników podesłać ![]() ![]() Heheh pochwal inwencję twórczą Młodego ![]() Carla Saaba Aero X Concept ![]() ![]() I reszta tych autek ehh marzenia ![]() Monia ja wiem, że z tą wizą myślałam bardziej metaforycznie chociaż kto wie co życie Ci Kochana zgotuje ![]() ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-04-06 o 17:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Podłogi aż lśnią
![]() Niuunia Jak teraz na to patrzę to 5 lat studiów to nie aż tak długo szybko zleciało ![]() Asiu Ja Twoją imprezkę też przegapiłam ![]() ![]() Nie ulega wątpliwości że umrę ubabrana czekoladą.... ![]()
#2125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a szkoła to dziwna sprawa niby wolno i do wszystkiego daleko a w rzeczywistości mija w mgnieniu oka - znam to z 4 lat w technikum zdawało się ciągle daleko a po chwili był koniec ![]() Teraz nie wyobrażam sobie licencjatu a niebawem będę go zaczynać - przeraża mnie to trochę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Jajka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Wtajemniczenie
|
Niuunia Należą nam się baty jak nic
![]() ![]() Czekam aż B wróci z pracy więc mam godzinkę dla siebie z książką ![]() Miłego wieczorku Kochane ![]() Milenka, Sagapao gdzie jesteście? O Sss7 już nie wspomnę ![]()
#2127 |
Zakorzenienie
|
Iza zaraz dodam fotki do klubu, bo rano zrobiłam jedną w ramach aktualizacji
![]() ![]() a Ty nie marudź tylko idź szukaj kurteczki, bo na pewno znajdziesz! jak ja na siebie znajduję to Ty tym bardziej kobieto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
czytam, czytam, niestety za duzo do chwalenia sie nie mam... i do powiedzenia tez nie. Ogolnie jest do d...
#2129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.