|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie udanego urlopu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunny piękne buciki ![]() ![]() ![]() ![]() Ex myślę,że się uda ![]() ![]() aaa właśnie jak wróci to muszę go wysłać na pocztę, bo już paczuszkę dla Ciebie spakowałam ![]() Dziewczyny w CCC jest -20% na wszystko, na przecenione rzeczy też. Ale tłumy ogromne, rozmiary poprzebierane, masakra jednym słowem ![]() ![]() Chciałam sandałki kupić,ale w sumie żadne mnie nie zauroczyły i kupiłam jedynie spódniczkę w Bershce o tą http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2BBershka/430 ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() towarzysz życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Princessca
![]()
#2104 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oo super ![]() Własnie, mialam pisac ze Bunny piekne buciki kupilas! Drugie mi sie bardzo podobaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Magda ;)
|
hahahaa
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja gotuję ogórkową tak: wrzucam mięsko, jak woda się zagotuję to daję 2 łyżki vegety i włoszczyznę- seler, marchewke i pietruszkę, liście laurowe, czosnek, pieprz jak warzywa zmiękną to wrzucam pora, wrzucam ogórki i tak jeszcze gotuję z 10 min na małym ogniu. Wyłączam zupkę i dodaję śmietanę 30 % i na koniec jeszcze doprawiam najczęściej magii z knorra ![]() A i nie dawaj kostek rosołowych, to sama chemia, z tego wszystkiego najlepszy skład ma właśnie vegeta ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze byc jeszcze joanna naturia czy barwa- ale z nimi to troche sie nawalczysz czeszac i mi np joanna robila lupiez po kilku myciach ![]() odzywke na razie zostaw i zobacz jak bedzie z nia pod nowym szamponem. a jeszcze powiedz ta nivea ma oprocz protein jakies ekstrakty albo olejki? mnie tez sie podobaja buciki open ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poszlam z lola na spacer ok 4km do chinczyka i wrocilam okulała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to i obcieraja i nogi bola, kiedys nigdy mnie nie bolaly ![]() dlatego kupilam teraz buciki z materialu jak satyna ![]() ![]() a te buciki w ccc to ja wam przebralam hehe ![]() ![]() ![]() spodniczka boska ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
i na garnek ok. 5l trzeba jakies 400g ogorkow.
![]() |
#2109 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz jest -20 % dla wszystkich od dzisiaj i sajgon niesamowity ![]() właśnie zapomniałam o ziemniakach do ogórkowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Ja zupełnie inaczej gotuję ogórkową
![]() W środku mam tylko: ziemniaki, marchewkę, groszek zielony i ogórki ![]() Bunny to kwestia gustu, czasami są w takim rozmiarze, ale nie w moim "typie" ![]() ![]()
#2111 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do składu intense repair to ma olejki, ściągnęłam skład z bloga caskady ![]() agua, cetyl alkohol,myristyl alkohol ,dimethicone,stearomidopr opyl dimethylamine,hydrolized keratin ,hydrolyzed silk, persea gratissima oli,orbignya oleifera seed oil,oryzanol,silicone quaternium-18, guar hydroxypropyltrimonium chloride, trideceth-6,trideceth -12 ,C-12-15 pareth-3, coco betaine ,cocamidopropyl betaine ,sodium chloride, lactic acid,citric acid , phenoxyethanol, potassium sorbate ,ethylhexylglycerin , linalool, butylphenyl methylpropianol, geraniol, benzyl alkohol, perfum. A jak długo taki szampon mocno oczyszczający stosować?? i do każdego mycia? Ja do ogórkowej zawsze daję jeszcze ten "sok" z ogórków żeby była kwaśniejsza ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- a w ogóle to mam jakąś czarną serię... wczoraj uderzyłam się o drzwi w pracy w łokieć...boli nawet jak się na nim opieram... a dziś na siłce z całej siły podczas rozgrzewki przez przepadek przywaliłam w przyrząd i mam od wskazującego palca do samego nadgarstka spuchnięte i siwe... i to wszystko na prawej ręce... W weekend całkowicie mi laptop padł... A dziś listonosz na dokładkę mi podniósł ciśnienie bo czekałam na polecony priorytet z etui na telefon do biegania. Najpierw powiedział tż że nie ma do nas listu po czym tż wyciągnął ze skrzynki awizo...nie wierzę że etui wysłane było jako duży gabaryt!!! jutro złożę na niego skargę!! gruby buc któremu się nie chce nosić listów!! ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Bunny odnosnie CCC ja też mam ich karte klubowa i ani na telefon ani na email nic mi nie wysyłają
![]() Ex ja ogólnie gotować nie umiem ale ze słodkosci to mogę Ci dwie rzeczy polecic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec to nie jest jej wina. na razie umyj wlosy tym szamponem ze 2x, zobaczysz czy klopot minie- podejrzewam ze wlosy od razu sie zrobia lekkie, puszyste jak u lwa i jesli masz krecone( nie pamietam ![]() ![]() a mam ostatnio znow hocki ze skora glowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec to znak ze domylam wszystko co sie naodkladalo i wracam do ultra lekkiej pielegnacji bo przeciazylam wlosy maskami ostatnio- pojade z tydzien, dwa samymi odzywkami i mocnym szamponem tz ![]() ale swedzenie jak reka odjął ![]() wiec jak juz zauwazysz ze wlosy sa bardzo oczyszczone to mozesz potem znow uzywac j@j, a oczyszczac raz w tyg, raz na dwa- nie wiem jak czeto myjesz wlosy. czarnej serii wspolczuje ![]() ja mam tez chwilowa- pralka u dziadka padla po 1.5 roku ![]() ![]() ![]() ![]() dobry proszek i zawsze mniej nawet zeby nei bylo klopotu z niedoplukaniem i piana... ![]() ![]() jestem wsciekla... dziadek gada ze mi tare kupi... to juz chyba 5 raz w zyciu jak pralka sie zepsula w moich rekach ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() i mam srednio raz w miesiacu jakas promo ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______________ Ogólnie to dopiero teraz sie u nich na stronie zarejerstrowałam bo nie wiedziałam że trzeba Oo'' A karte to mam z miesiąc ;d. Próbowałam sie u nich na stronie zalogowac teraz ale nieb moge :s ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- coś mi się wydaje że coś jest nie tak ;/ no ale mniejsza, aż tak mi na tym nie zalezy ;P Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-01 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli ewidentnie przeciążyłam włosy ![]() dobra to kupie ten szampon i zobaczymy ![]() bo mam jeszcze w domu clear jakiś, ale pamiętam, że coś mi po nim było ![]() dobrze pamiętasz Króliczku, mam kręcone ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hejjj
![]() Obiecalam cioci Kylie ze sie odezwe, ale w sumie nie wiem o czym paplac, wypadlam z obiegu chociaz nadrobilam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Problem w tym ze ja rosolu jeszcze nigdy nie robilam bo ani ja, ani tz za nim nie przepadamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wspolczuje czarnej serii ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Jak sie czujesz kochana? Jak brzucholek, urosl cos? ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- W ogole to masakra, juz 18sta a my z tz jeszcze obiadu nie zjedlismy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Ex bo tak się zabierasz za to gotowanie ![]() ![]() ![]() paczuszka poszła, myślę,że w środę powinnaś dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moimzdaniem clear domywa extra- tz tluszcza sie wlosy to moze myc co 2-3 dni i sie po nim nie tluszcza, poza tym skora odreagowuje mrowieniem ( zawiera mentol)...wlosy sa bardzo puszyste ale i miekkie i ukladaja sie same. Cytat:
![]()
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiem, czy piszę w temacie ale niech mi wyjaśni jakaś mądra głowa co to za aktywator do farby o stężeniu 1,8%? Jak to się ma do tradycyjnych utleniaczy 3,6,9,12%?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jak nie kupię malwy to zobaczę czy clear mi drapacza głowy nie włączy ![]() Ja też jestem ciekawa jak tam Kitkowy dzieciaczek się rozwija ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2125 | |||
Zakorzenienie
|
Wczoraj caly dzien miaam problem z netem
![]() Gimbusy maja wakacje i siec jest przeciazona ![]() na dodatek tak mnie but nowy obtarl do krwi, że boso z miasta wracalam do domu ![]() ![]() Ide nadrabiac co u was moje blond i nie tylko złośnice ![]() Cytat:
![]() Ja niestety jestem " za duza" do tak delikatnych butkow. Do mnie pasuja lity własnie, koturny, masywny słupek... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale minimalnie ![]() Jak juz jestemy przy paznokciach to Bunny mam do Ciebie pytanie. Kiedys w pracy na palce spadla mi ciezka, szklana podstawa od manekina na palce.Na duzym palcu mialam czarna plame pod paznokciem, ktora juz odrosla i jej nie ma, ale za to z trzecim palcem, tzn paznokciem jest cos nie hallo. odkad mi to spadlo pazokiec na nim po jednej stronie bardziej rosnie taki zgrubialy ![]() ![]() A,bo zapomne dziewczynki! Wczoraj kupilam swoja pierwsza maxi spodnice w kolorze koralowym, jestem w niej oblednie zakochana ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze podobny rozmiar mamy ![]() Cytat:
![]() Ja w Nich ost smigalam i nic ![]() Tylko ze teraz jak wczesniej pisalam, sandaly z ccc tak mi zalatwily palce ze teraz to tylko w japonkach moge smigac ![]() Co do pracy, to tak jak juz wczesniej Bunny pisalam, musze sie przemeczyc teraz i jakos dac rade ![]() Cytat:
![]() Przy tabsach mi sie takie zrobily ![]() chociaz teraz zmienialam Regulona na Lesinelle i juz nie sa takie duze jak byly ![]() ![]() widzialam te tlumy w ccc, ja tez mam ich karte i sms i meila dostaje o ich promocjach, zreszta mi sie malo butow w ccc podoba. Teraz kupilam te sandaly co mi tak noge styraly i musze pomyslec z kumpela co pracowala w ccc wlasnie, co z nimi zrobic zeby je na reklamacje oddac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() myłam nia dosc dlugo i na prawde nie przesuszala i nie koltunila mi wlosow ![]() a wlosy mialam swieże nawet do 5 dni ![]() Witam w klubie "obtartych przez buty" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-02 o 07:59 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ex za dużo do tej zupy dodałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się uczysz gotować to polecam książki z serii "kuchnia polska", jak nauczysz się podstawowych zasad i dań to później możesz eksperymentować ![]() Piec nie lubię ![]() ![]() Mam anginę ![]() ![]() Kylie pokaż kieckę ![]()
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko jaka cena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Magda ;)
|
Kylie ahahahaha
![]() ![]() ja w sumie też nie gotuję jakiś wynalazków, no może czasami jak mi się chce, też często mnie nie ma jak latam praca, uczelnia, jak robię obiad to staram się po prostu, żeby na 2 dni był ![]() ![]() Co do CCC to mi właśnie też nie bardzo, te sandały, które podobały mi się na stronie, jakoś w sklepie mnie nie zauroczyly. Muszę się jeszcze do deichamna wybrać ![]() Ja muszę coś zrobić słodkiego do pracy za tydzień, bo mam urodziny i wymyśliłam sobie to http://mygreekshopping.blogspot.com/...-konkursu.html tylko zamiast budyniu dam krem karpatkowy. Dziewczyny a któraś z Was widziała gdzieś w sklepie takie babeczki????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
umówiłam się za tydzien na sobote do fryza , cos takiego mi się podoba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.