Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 18:25   #2071
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Bunny no właśnie nie ma u mnie tego sklepu i chciałam kupić na all, tylko boję się trochę bez mierzenia A podoba mi się Luna, Primera, Gala, Dolce, podoba mi się jeszcze Famosa i chyba zamówię, bo jest w promocji za 42 zł tylko jeszcze nie zmierzyłam rozmiaru
powiem ci tak.
zmierz sie i zapisz wyniki gdzies. potem pobaw sie tym ich aparatem rozmiarow. jezeli masz takie wymiary ze przestawiajac o 1cm na wieksze mialabys inny rozmiar to bierz stanik wiekszy niz to co ci wyszlo.
jesli masz te 2cm do przodu do tylu to smialo bierz ten rozmiar co sugeruja tak czy inaczej bedzie dobry, moze byc tylko ciut ciasniejszy i bedziesz miec bardziej wyeksponowane piłeczki w kindze fajne jest to ze co ok 2cm masz juz kolejny rozmiar i dobiera sie te staniki bajecznie pod kazdy biust
Stary 2013-06-30, 18:29   #2072
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Ex podałaś mi tego sprzedawcę na all i teraz mam problem
chcę zamówić te sandałki http://allegro.pl/czarne-sandaly-pla...337409819.html tylko tu rozmiar 38 to wkładka 24,3 cm, a rozmiar 39 to już 25 najśmieszniejsze jest to,że to są te same sandały tylko w innym kolorze http://allegro.pl/bezowe-sandaly-pla...337463541.html i 38 to 24,5
i teraz nie wiem czy ryzykować i brać 39 potrzebuję czegoś na co dzień do pracy, w sumie beżowe bardziej mi się podobają,ale potrzebuję czarnych sandałków

A Bunny zamówiłam stanik z Kingi, znalazłam na all model ismena za 18 zł z likwidacji sklepu to wzięłam na próbę

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
powiem ci tak.
zmierz sie i zapisz wyniki gdzies. potem pobaw sie tym ich aparatem rozmiarow. jezeli masz takie wymiary ze przestawiajac o 1cm na wieksze mialabys inny rozmiar to bierz stanik wiekszy niz to co ci wyszlo.
jesli masz te 2cm do przodu do tylu to smialo bierz ten rozmiar co sugeruja tak czy inaczej bedzie dobry, moze byc tylko ciut ciasniejszy i bedziesz miec bardziej wyeksponowane piłeczki w kindze fajne jest to ze co ok 2cm masz juz kolejny rozmiar i dobiera sie te staniki bajecznie pod kazdy biust
oooo a ja już zamówiłam wyszło mi 75 D, mam w biuście 93 cm,a pod 76 zaraz posprawdzam jeszcze
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:10   #2073
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
chcę zamówić te sandałki http://allegro.pl/czarne-sandaly-pla...337409819.html tylko tu rozmiar 38 to wkładka 24,3 cm, a rozmiar 39 to już 25 najśmieszniejsze jest to,że to są te same sandały tylko w innym kolorze http://allegro.pl/bezowe-sandaly-pla...337463541.html i 38 to 24,5
i teraz nie wiem czy ryzykować i brać 39 potrzebuję czegoś na co dzień do pracy, w sumie beżowe bardziej mi się podobają,ale potrzebuję czarnych sandałków

A Bunny zamówiłam stanik z Kingi, znalazłam na all model ismena za 18 zł z likwidacji sklepu to wzięłam na próbę

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

oooo a ja już zamówiłam wyszło mi 75 D, mam w biuście 93 cm,a pod 76 zaraz posprawdzam jeszcze
no to dobrze obliczylas rozmiar bo sprawdzilam i powinien byc idealny
moze byc z poczatku mocno scisliwy ale po tygodniu noszenia dopasuje sie do ciebie na pewno
i jaka cene extra trafilas, ja nigdy az tak tanio nie kupilam

ja nie ex ale z butow bralabym 38 to tylko w razie czego 2mm roznicy, buty lekko sie naciagaja... ja czy nosze 36 czy 37 i dlugosc wkladki 23.5 cm albo 24cm to szczerze nie czuje roznicy
Stary 2013-06-30, 19:53   #2074
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
no to dobrze obliczylas rozmiar bo sprawdzilam i powinien byc idealny
moze byc z poczatku mocno scisliwy ale po tygodniu noszenia dopasuje sie do ciebie na pewno
i jaka cene extra trafilas, ja nigdy az tak tanio nie kupilam

ja nie ex ale z butow bralabym 38 to tylko w razie czego 2mm roznicy, buty lekko sie naciagaja... ja czy nosze 36 czy 37 i dlugosc wkladki 23.5 cm albo 24cm to szczerze nie czuje roznicy
no udało mi się jakoś trafić, tutaj kupiłam http://allegro.pl/biustonosz-kinga-7...364265036.html na pozostałych aukcjach są inne staniki w innych rozmiarach,a cena podobna jak przyjdzie to zdam relacje

No właśnie ostatnio balerinki kupiłam w Diversie, wkładkę miały 24 cm i nogę wepchnęłam,ale z przodu tak mi się rozeszły, że aż dziura się zrobiła bo 39 miały 25 cm i noga mi latała, to nie brałam, bo bałam się, że się jeszcze bardziej rozbiją.
A sandałki to nie wiem nie chciałabym,żeby paluch mi wystawał
Stary 2013-06-30, 20:25   #2075
shizaxa
Wtajemniczenie

Bunny kochana ratuj, nie wiem co tymi moimi włosami się dzieje, dosłownie na czubku głowy się robi taki tłuszcz przy skórze i potem na włosy przechodzi wina odżywki?? za często proteiny? robiłam 2mycia proteinową(intense repair lub maskę dolce age) 1x nawilżającą(maskę fructis do farbowanych lub alterre)... mam też dość odrost a więc naturalki przy skórze, może to to?

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:25   #2076
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Bunny kochana ratuj, nie wiem co tymi moimi włosami się dzieje, dosłownie na czubku głowy się robi taki tłuszcz przy skórze i potem na włosy przechodzi wina odżywki?? za często proteiny? robiłam 2mycia proteinową(intense repair lub maskę dolce age) 1x nawilżającą(maskę fructis do farbowanych lub alterre)... mam też dość odrost a więc naturalki przy skórze, może to to?
a jaki masz szampon?
Stary 2013-06-30, 22:29   #2077
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaki masz szampon?
J&j lawendowy

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-07-01, 07:44   #2078
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj tz postawil mi 3 pary butow w ccc
bo mialam ta znizke -20%- i mam pumki na spacery z psem, i 2 pary szpilek- zeby bylo smiesznei jedne 36 drugie 37 obas i podeszwa takei same, jedna firma, tylko gora sie rozni ale obie peep toe i ja roznicy nie czuje, moze mam nogi dziwne
3 pary butow 200zl

ex powiem ci tak... jak pojdziesz do zawodowej zaocznej szkoly to jest szansa dogadania sie co do obecnosci.
musisz miec jedynie 50% obecnosci... to tez mozna obejsc- dogadujac sie indywidualnie z nauczycielem- mowisz ze masz dziecko jestes sama bo maz w delegacjach, i pracujesz. ze potrzebujesz zawodu bla bla...
musisz byc na zaliczeniach tylko tak naprawde.
nauczyciele w takich szkolach ludziom bardzo pomagaja
ja chodzilam na zajecia, tz prawie nie, bo pracowal czesto soboty... i wszystko zdalismy leb w łeb.
nauczyciele ci nawet daja w takiej sytuacji fiszki i plany do tematyki zajec- musisz tylko skolowac notatki od kogos i sama w domu sie uczyc i uda sie
nieobecnosc jest sprawdzana ale mozna poprawic ja na spoznienia jak juz do szkoly dotrzesz- aby przed rada na polrocze zdarzyc albo na dany zjazd wpasc na chwile znalezc nauczycieli i zagadac.
No to bosko z tymi butkami A te moje lity sa przecudowne! Ubiore je dzis chyba jak bede szla do sklepu po cos na obiad Teraz potrzebuje jeszcze czarne szpilki ze szpicem, na all znalazlam idealne za 39,99

Aha no to dobrze wiedziec, w poprzedniej szkole bardzo sie trzymali tych 50% obecnosci. Nie moge sie juz doczekac tej szkoly Nawet moja kuzynka powiedziala ze idealnie ten kierunek do mnie pasuje

Cytat:

Kochana a bezowe do pracy nie moga byc? Przeciez to tez elegancki i uniwersalny kolor

Na aukcji z tymi czarnymi sandalami kliknij pytanie do sprzedajacego i zapytaj sie jaka jest dlugosc wkladki tego buta, i powiedz ze taki sam model rozmiar 38 w kolorze bezowym ma wkladke 24,5cm i nie wiesz czy to jakis blad sie wkradl czy moze faktycznie czarne sandalki sa mniejsze. Wtedy bedziesz wiedziec napewno.

Ja nosze 70B Nawet nie wiecie jakbym chciala powiekszyc sobie piersi zeby normalnie wygladac.. Tzn teraz jak przytylo mi sie to troche w pituty poszlo, i w sumie nie jest zle, ale wiem ze jak schudne to znowu bedzie lipa

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:27   #2079
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

ex- przykro mi z powodu alimentów.. Ale myślę, że cokolwiek teraz nie zrobisz to bedzie to najwłaściwsza decyzja, ty znasz najlepiej swoje dziecko, swój związek, swojego ojca.. wszystko się ułoży

Ja jestem "utrzymanką" Tżta choc bardzo nie lubie tego typu sformułowań
mieszkaliśmy razem już przed moją ciąża, wtedy ja pracowałam (choc zarabiałam znacznie mniej), ale po 6miesięcznym macierzyńskim postanowiliśmy,że zostanę w domu z dzieckiem. Żłobki są u mnie dwa- tylko prywatne koszt ok 600-800zł /miesiąc. (Ja zarabiałam 1000zł pracując na 3 zmiany..). TŻ jest wojskowym więc ogólnie rzecz biorąc, pracę ma mocno nieregularną, do tego ja karmię piersią, do tego mała jest alergikiem.. Podjelismy tę decyzje wspolnie, ja tez przecież pracuję, i to pewnie ciężej niz wiekszosc facetow i problemów z pieniedzmi, tzn.że się muszę o cos 'prosic' nigdy nie mielismy. Zależy od ludzi i podejscia
Planuję isc do pracy, ale gdy mała będzie miała 3-4 latka.
My chyba zrobimy tak jak od poczatku planowalismy tzn jak mlody skonczy 3-4 latka zaczne szukac pracy i damy go wtedy do przedszkola. Tz tez nie jest za tym zebym teraz szukala pracy, nie chcemy zreszta zeby naszego F wychowywali inni ludzie, no i poki moge chce sie nacieszyc moim maluchem poki jest jeszcze taki maly i mam mozliwosc z nim spedzac jak najwiecej czasu.. Finansowo stoimy dobrze, tz dorabia sobie na rozne sposoby, no a ja bede na swoje potrzeby brala rodzinne ktore dostaje na synka, to troche malo bo 77zl ale zawsze cos Na przyslowiowe waciki bedzie Na reszte rzeczy bedzie mi dokladal tz przez te 2 lata, no chyba ze znajde sposob zeby dorabiac sobie przez internet, albo tak jak mowilam bede pomagac mu na weekendy w pracy.
Powiem Wam ze przemyslalam to i nie wyobrazam sobie zebysmy oboje byli caly dzien w pracy, a nasze (nawet nie 2-letnie) dziecko bylo calymi dniami z kims innym.. co wtedy z naszymi wieziami, wspolnym spedzaniem czasu.. mlody jest przyzwyczajony od malego ze jest ze mna caly dzien, cala noc i nieraz gdzies tam na chwile wychodze ale zaraz wracam, nie chce tego narazie zaburzac. Jesli mam taka mozliwosc chce spedzic z nim jak najwiecej czasu, potem juz moge nie miec tego przywileju

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-01, 08:29   #2080
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Ex bezowych nie chce, bo mam 3. pary, a czarnych ani jednych
Przejde sie jeszcze po miescie moze cos znajde
A paczke dzisiaj Ci wysle

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-01, 08:32   #2081
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny mam pytanko- czy jak bede za czesto uzywac tego gliss kura psikacza total repair moze mi zaszkodzic na wlosy? Bo ostatnio po myciu psikam je troche, szusze z pomoca szczotki pneumatycznej, a potem na koniec jeszcze daje kilka psikow na wlosy bo mi sie wlosy wtedy fajnie ukladaja i sa prostsze niz normalnie? Chcialabym w ten sposob przetrwac zapuszczanie.

Cytat:
Ex bezowych nie chce, bo mam 3. pary, a czarnych ani jednych
Przejde sie jeszcze po miescie moze cos znajde
A paczke dzisiaj Ci wysle

Ooo dziekuje kochanie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-01, 08:38   #2082
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Nie ma za co ja uzywam czarnego psiakacza gliss kura po kazdym myciu a teraz w kaufie kupilam ten z olejkami i jakis jeszcze

Stary 2013-07-01, 09:49   #2083
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dziewczyny w koncu mam urlop!!!
wczoraj bylam juz tak ztyrana, że prawie ze zmeczenia zemdlalam w kolejce w Tesco, i jak zasnelam tak przespalam 12h
Teraz to mam tylko nadzieje,że pogoda mi dopisze
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:02   #2084
CherrryCat
Zakorzenienie

Kylie udanego urlopu w takim razie
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:03   #2085
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
J&j lawendowy
zmien szampon na jakis mocno oczyszczajacy- ziolowy,pollena malwa czy cos i zobaczysz roznice- przeciazylas wlosy.

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
No to bosko z tymi butkami A te moje lity sa przecudowne! Ubiore je dzis chyba jak bede szla do sklepu po cos na obiad Teraz potrzebuje jeszcze czarne szpilki ze szpicem, na all znalazlam idealne za 39,99

Aha no to dobrze wiedziec, w poprzedniej szkole bardzo sie trzymali tych 50% obecnosci. Nie moge sie juz doczekac tej szkoly Nawet moja kuzynka powiedziala ze idealnie ten kierunek do mnie pasuje

Kochana a bezowe do pracy nie moga byc? Przeciez to tez elegancki i uniwersalny kolor

Na aukcji z tymi czarnymi sandalami kliknij pytanie do sprzedajacego i zapytaj sie jaka jest dlugosc wkladki tego buta, i powiedz ze taki sam model rozmiar 38 w kolorze bezowym ma wkladke 24,5cm i nie wiesz czy to jakis blad sie wkradl czy moze faktycznie czarne sandalki sa mniejsze. Wtedy bedziesz wiedziec napewno.

Ja nosze 70B Nawet nie wiecie jakbym chciala powiekszyc sobie piersi zeby normalnie wygladac.. Tzn teraz jak przytylo mi sie to troche w pituty poszlo, i w sumie nie jest zle, ale wiem ze jak schudne to znowu bedzie lipa
tez mam 70b albo 65c i nie narzekam jak dla mnie akuratny

Cytat:
My chyba zrobimy tak jak od poczatku planowalismy tzn jak mlody skonczy 3-4 latka zaczne szukac pracy i damy go wtedy do przedszkola. Tz tez nie jest za tym zebym teraz szukala pracy, nie chcemy zreszta zeby naszego F wychowywali inni ludzie, no i poki moge chce sie nacieszyc moim maluchem poki jest jeszcze taki maly i mam mozliwosc z nim spedzac jak najwiecej czasu.. Finansowo stoimy dobrze, tz dorabia sobie na rozne sposoby, no a ja bede na swoje potrzeby brala rodzinne ktore dostaje na synka, to troche malo bo 77zl ale zawsze cos Na przyslowiowe waciki bedzie Na reszte rzeczy bedzie mi dokladal tz przez te 2 lata, no chyba ze znajde sposob zeby dorabiac sobie przez internet, albo tak jak mowilam bede pomagac mu na weekendy w pracy.
Powiem Wam ze przemyslalam to i nie wyobrazam sobie zebysmy oboje byli caly dzien w pracy, a nasze (nawet nie 2-letnie) dziecko bylo calymi dniami z kims innym.. co wtedy z naszymi wieziami, wspolnym spedzaniem czasu.. mlody jest przyzwyczajony od malego ze jest ze mna caly dzien, cala noc i nieraz gdzies tam na chwile wychodze ale zaraz wracam, nie chce tego narazie zaburzac. Jesli mam taka mozliwosc chce spedzic z nim jak najwiecej czasu, potem juz moge nie miec tego przywileju
100% racji i podziwiam cie i trzymam kciuki zebys mogla w spokoju byc z dzieciaczkiem

Cytat:
Bunny mam pytanko- czy jak bede za czesto uzywac tego gliss kura psikacza total repair moze mi zaszkodzic na wlosy? Bo ostatnio po myciu psikam je troche, szusze z pomoca szczotki pneumatycznej, a potem na koniec jeszcze daje kilka psikow na wlosy bo mi sie wlosy wtedy fajnie ukladaja i sa prostsze niz normalnie? Chcialabym w ten sposob przetrwac zapuszczanie.

Ooo dziekuje kochanie
mysle ze nie zaszkodzi...

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
wczoraj bylam juz tak ztyrana, że prawie ze zmeczenia zemdlalam w kolejce w Tesco, i jak zasnelam tak przespalam 12h
zacznij dbac o siebie w koncu
bo to sie zle skonczy ale dobrze ze masz juz ten urlop.

za minute pochwale sie bucikami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 10:04   #2086
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
moze to przez duzy odrost?
zrob kiedy liste co ty masz do wloskow dobrego i co jest dobre a co bubel

wczoraj tz postawil mi 3 pary butow w ccc
bo mialam ta znizke -20%- i mam pumki na spacery z psem, i 2 pary szpilek- zeby bylo smiesznei jedne 36 drugie 37 obas i podeszwa takei same, jedna firma, tylko gora sie rozni ale obie peep toe i ja roznicy nie czuje, moze mam nogi dziwne
3 pary butow 200zl
No kiedys musze siasc,spisac to i podzielic sie z Wami tajemna wiedza
chociaz z bubli to jedynie na razie to ta Dove jak dla mnie,ale moze to faktycznie przez pogode
kupilam tez dla zasady proteinowa Long Repair ale ja uzywam tylko wtedy kiedy w pracy bede miala zwiazane wlosy, bo inaczej jakby mnie piorun strzelil, nawet serum silikonowe na koncowki tego nie ogarnia
i bublem dla mnie jest ten szampon z Biovaxu z olejamino cos potwornego, nie moge go na wosach rozprowadzic, zachowuje sie jak jakas maź a wyplukac go dobrze graniczy z cudem...
A o reszcie napisze jak bede miala wiecej czasu
Cytat:
Nove nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej wiochy ale sprawdziłam i faktycznie 40 km ode mnie powodzenia na obozie zagłady

Lavia warto się przejść może akurat znajdziesz coś dla siebie

Bunny pokaż buciki i słuchaj mam do Ciebie pytanie odnośnie tych staników z Kingi. Ten rozmiar,który wychodzi Ci na stronie zgadza się z tym, który nosisz? W każdym modelu? Kurczę chciałam zamówić jakiś jeden na próbę
Ja z Kingi mam 70E lub 70F, chociaz teraz przychudlam i spokojnie 70E mi wystarcza
Bardzo lubie stanki od nich, ja swoj kupilam w Key:
http://www.dlazmyslow.pl/Kinga-1819-...rodzaj-20.html
Stary 2013-07-01, 10:06   #2087
blond bunny
Zakorzenienie

DSC02599.jpgDSC02600.jpgDSC02601.jpgDSC02602.jpgDSC02603.jpgDSC02604.jpg

buciki za wszystko dalam 200zl tzn tz dal
szpileczki sa materialowe- innych peep toe nosic nie moge bo mam pozdzierane od razu paluszki a te jak ciapki
Stary 2013-07-01, 10:10   #2088
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Kylie udanego urlopu w takim razie
dziekuje

Cytat:
zmien szampon na jakis mocno oczyszczajacy- ziolowy,pollena malwa czy cos i zobaczysz roznice- przeciazylas wlosy.

100% racji i podziwiam cie i trzymam kciuki zebys mogla w spokoju byc z dzieciaczkiem

Wiem kochana,że powinnam ale to nie jest takie proste
pokomplikowalo mi sie w pracy i sama nie wiem jak dlugo tam jeszcze popracujemoze to i lepiej
Psychicznie mnie wykancza

Czekam na buciki
Stary 2013-07-01, 10:13   #2089
Anulka82Z
Przyczajenie

Witam Bunny śliczne szpileczki.
Wczoraj kupiłam farbę z loreal prefernece 10 i 10,21. Ale nie dałam rady zafarbować włosów. Mam nadzieję, że dzisiaj to zrobię i oczywiście pochwalę się rezultatami. Mam Aa trzymać na włosach tak jak jest napisane 30 min czy skrócić ten czas?
Anulka82Z jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 10:22   #2090
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

Wiem kochana,że powinnam ale to nie jest takie proste
pokomplikowalo mi sie w pracy i sama nie wiem jak dlugo tam jeszcze popracujemoze to i lepiej
Psychicznie mnie wykancza

Czekam na buciki
moze i lepiej bo sie pochorujesz na dobre w koncu ja zawsze bylam zdania ze praca praca, ale nie wolno zatracic siebie i dawac sie ponizac i wykorzystywac tylko dlatego by prace zatrzymac- to sie zawsze zle konczy...
Cytat:
Napisane przez Anulka82Z Pokaż wiadomość
Witam Bunny śliczne szpileczki.
Wczoraj kupiłam farbę z loreal prefernece 10 i 10,21. Ale nie dałam rady zafarbować włosów. Mam nadzieję, że dzisiaj to zrobię i oczywiście pochwalę się rezultatami. Mam Aa trzymać na włosach tak jak jest napisane 30 min czy skrócić ten czas?
trzymaj te 30 minut
Stary 2013-07-01, 10:57   #2091
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Załącznik 5308409Załącznik 5308410Załącznik 5308411Załącznik 5308412Załącznik 5308413Załącznik 5308414

szpileczki sa materialowe- innych peep toe nosic nie moge bo mam pozdzierane od razu paluszki a te jak ciapki
też mam problem z obcieraniem palców i nie mogę niektórych nosić mam jedne peep toe ale na koturnie i nawet nie cisną ale kłapią mi w pięte jak idę i mnie to wnerwia
butki ładne

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:10   #2092
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

też mam problem z obcieraniem palców i nie mogę niektórych nosić mam jedne peep toe ale na koturnie i nawet nie cisną ale kłapią mi w pięte jak idę i mnie to wnerwia
butki ładne
tez mialam jedne peep ktore klapaly nosilam 2 lata az podjelam decyzje i wywalilam je nie chcialam dluzej sie denerwowac albo skrecic nogi jakby mi but spadl na schodach
te maja pasek na pięcie wiec beda trzymac
Stary 2013-07-01, 11:16   #2093
Ninedin
Zakorzenienie

Hej

Zazdroszczę możliwości noszenia takich butów Ja mam drugi palec dłuższy i zawsze taki "fiu...tek" mi wystaje, a reszty nie widać
Stary 2013-07-01, 11:26   #2094
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam jedne peep ktore klapaly nosilam 2 lata az podjelam decyzje i wywalilam je nie chcialam dluzej sie denerwowac albo skrecic nogi jakby mi but spadl na schodach
te maja pasek na pięcie wiec beda trzymac
moje tez mają paseczek a i tak mi kłapią
Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Hej

Zazdroszczę możliwości noszenia takich butów Ja mam drugi palec dłuższy i zawsze taki "fiu...tek" mi wystaje, a reszty nie widać

sorry ale śmiesznie to opisałaś to faktycznie niefajnie masz
ale to wogóle klapeczków też nie nosisz?

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:38   #2095
Ninedin
Zakorzenienie

noszę klapki, sandałki, ale w takich z niewielkim wycięciem, jak Bunny kupiła to nie mogę
Stary 2013-07-01, 12:05   #2096
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze ze w koncu urlop, odpoczywaj do woli, ale potem tez zadbaj o siebie!!

Cytat:
zmien szamnpon na jakis mocno oczyszczajacy- ziolowy,pollena malwa czy cos i zobaczysz roznice- przeciazylas wlosy.

Dzieki bunny, to jutro kupuje inny szampon, mam nadzieje ze mnie znowu drapanie nie zlapie. A oprocz tej polleny cos jeszcze polecasz bo nie weim czy u mnie na miescie znajde:-( odzywki tak samo jak do tej pory uzywac czy mniej protein?
Cytat:
No kiedys musze siasc,spisac to i podzielic sie z Wami tajemna wiedza
chociaz z bubli to jedynie na razie to ta Dove jak dla mnie,ale moze to faktycznie przez pogode
kupilam tez dla zasady proteinowa Long Repair ale ja uzywam tylko wtedy kiedy w pracy bede miala zwiazane wlosy, bo inaczej jakby mnie piorun strzelil, nawet serum silikonowe na koncowki tego nie ogarnia
i bublem dla mnie jest ten szampon z Biovaxu z olejamino cos potwornego, nie moge go na wosach rozprowadzic, zachowuje sie jak jakas maź a wyplukac go dobrze graniczy z cudem...
A o reszcie napisze jak bede miala wiecej czasu

Ja z Kingi mam 70E lub 70F, chociaz teraz przychudlam i spokojnie 70E mi wystarcza
Bardzo lubie stanki od nich, ja swoj kupilam w Key:
http://www.dlazmyslow.pl/Kinga-1819-...rodzaj-20.html
Ja mialam 70e, ubieram dzis stanik z la senzy a tu conajmniej jeden rozmiar za duzy...tak schudlam z biustu...musze na str kingi spr jaki u nich mam bo dawno od nich stanikow nie mialam...ale to w pracy bo przez komorke nic zrobic nie moge...
Cytat:
Załącznik 5308409Załącznik 5308410Załącznik 5308411Załącznik 5308412Załącznik 5308413Załącznik 5308414

te drugie mi sie bardzo podobaja w ogole luie takie buciki open

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość

noszę klapki, sandałki, ale w takich z niewielkim wycięciem, jak Bunny kupiła to nie mogę

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Nine genetyki niestety nie zmienimy

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-07-01, 12:16   #2097
exclusivee
Zakorzenienie

Byłam w moich litach w lajdlu (dzisiaj tam maja udka taniej a ja ogórkową robię), i cholera przy palcach tak mnie obtarły że ledwo doszłam do domu Jak tak bedzie za kazdy razem to jednym slowem bede miala lipe a nie za☠☠☠iste buciki Ale poza tym ze mnie obtarly to fajnie sie chodzi

Cytat:
Milego odpoczynku Kochana a moze rozejrzyj sie za jakas inna praca? Moj tz po calym dniu w warsztacie normalnie funkcjonuje, a Tobie musza dawac przeokropnie w kosc jak ciagle czytam jaka jestes wymeczona Jeszcze zaczna sie coraz gorsze problemy zdrowotne i bedzie...

Cytat:

Wiesz, mi takie pituty jak mam teraz odpowiadaja tez, ale jak schudne to moje 70B bedzie ledwo widoczne... i to mnie najbardziej dobija. Teraz jest taki zarys ich ksztaltu zza bluzki i to mi sie podoba :Slina: .. az sie boje chudnac Poza tym po dziecku to jednak cycki nie te same.. Chociaz mam wrazenie ze ostatnio ich ksztalt sie poprawil

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 12:19   #2098
Ninedin
Zakorzenienie

shizaxa wiesz mi to, jakoś bardzo nie przeszkadza Po prostu wiem, że muszę unikać takiego fasonu butów. Zresztą teraz jest taki wybór różnych modeli, że każdy coś znajdzie
Gorszy, przynajmniej dla mnie, jest fakt, że mam bardzo delikatne stopy, skłonne do otarć. Odpadają buty z materiału i sztucznych skór. I ze względu na chory kręgosłup nie mogę na takie latanie po mieście nosić wysokich obcasów
Mały rozmiar (36) ogranicza mi również wybór.
A co ty też masz drugiego palca dłuższego?
Stary 2013-07-01, 13:14   #2099
exclusivee
Zakorzenienie

Chyba sie skusze na ta pianke i bede dodawac jej troche do maski do wlosow zeby kolor odswiezac http://www.venita.com.pl/pianki-kolo...or-mousse.html (braz tiramisu)

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Mam dzisiaj misje do spelnienia- a mianowicie namowic tz podczas zakupow zeby kupil skladniki na banoffe pie Jak myslicie, uda sie?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-01, 13:43   #2100
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee;41583118[COLOR=Silver
]

[/COLOR]Mam dzisiaj misje do spelnienia- a mianowicie namowic tz podczas zakupow zeby kupil skladniki na banoffe pie Jak myslicie, uda sie?
a ja mam pytanie czy może mi ktoś wyjasnic co znaczy ''tż'' wiem, że chodzi o faceta ale nie wiem jak dokładnie to przetłumaczyc
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości