|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
kawa itp też Ci nie pomaga ? Cytat:
Cytat:
![]() A mojemu teraźniejszemu Tż mam w planie kupić mysz do kompa bo stara już ledwo sapie ![]() Ale kosmetyki fakt też zawsze się przydadzą Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-01-04 o 14:55 |
|||
|
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
coś mi się albo z ladowarka dzieje albo z wejściem i nie styka . Przez to lapek mi się nie laduje :/ akurat dziś, muszę czekać do wtorki z wysylka. Może alison orientujesz się ile to w serwisie kosztuje bo i tak w sumie mam miesiąc jeszcze gwarancji... Mystery przynajmniej się przydadzą , ostatnio mój tz też stwierdził że zadowolony byłby bo przynajmniej wykorzysta wszystko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2103 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam pojęcia, zawsze naprawiam u znajomego za piwo
![]() No i nie wiadomo co Ci poszło, może ładowarka a może bateria oby to nie bateria bo najdrożej: / |
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie,a niektóre pozycje są naprawdę ciężkie do wykonania, ale wszystko przychodzi z czasem No właśnie kupiłam mu, bo ostatnio kosmetyki mu kupiłam 4 lata temu Właśnie jako pierwszy prezent ode mnie dostał perfumy ![]() Pomysły mi się kończą, więc wracam do uniwersalnego ![]() Myszka do kompa to też fajny pomysł a niektóre są śmieszne ![]() Cytat:
Ja zawsze cieszę się z kosmetyków.
|
||
|
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
alison myślę że to nie bateria bo czasami mi stykalo i ladowalo , jak ruszylam ladowarka to przestawalo i teraz już całkiem się spiepszylo:/ dlatego obstawiam najwięcej za wejściem. dobrze że jeszcze miesiąc gwarancji mam ale teraz akurat dużo mam roboty na studia;/ , mój tz ostatno braty kupił fajna myszkę mająca przycisk wstecz itd już na niej .
mystery masz rację odpocznij jeszcze sobie jeju już 3 raz to wysyłam :/ wizaz mi na tel szwankuje. |
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja zawsze kupuje coś co widzę, że wcześniej albo mu się rozwaliło albo chce to kupić i go wyprzedzam ![]() W jego wypadku śmieszne nie wchodzą w gre^^ Używa jej do pracy więc musi być dobra i wygodna^^ Cytat:
Lepiej iść zapłaci i mieć za 2 dni ![]() Też mam taką myszkę |
||
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam jakieś 1,5 h temu do domu. Wzięłam się za powtórkę na kolokwium troszkę. Jak poszłam do TŻ to jeszcze gorzej zaczęłam się czuć... Żołądek mnie pobolewał. Także jak wróciłam do domu to wzięłam Espumisan, bo to były wzdęcia i jest już lepiej.
Współczuję mojemu organizmowi... Przez te studia to oszaleje ![]() Jutro już pakowanie... Będzie smutno, ale cóż... Trzeba. Jak ja nie lubię tego ! Trzy tygodnie... alison skoro do pracy to lepiej nie ryzykować
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
A co tu tak cicho? U mnie pogoda jest beznadziejna, nie wyspałam się... Dzisiaj już się spakowałam, chociaż i tak jeszcze nie wszystko. Nie wiem jak ja sie zmieszczę
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Konto usunięte
|
.Ale dzisiaj jest senny dzień .... alison u mnie to akurat tydzień tylko głupio bo serwis jest w wawie albo w gdańsku szkoda że w krk albo gdzieś bliżej jeszcze nie mają czegoś. Ja też już mm problem z prezentami bo za długo razem ![]() mystery ja jadę chyba dopiero we wtorek , pojadę z tż to się samochodem zabiorę podjedziemy przy okazji do lidla a pożniej w końcu do kina, ale też mi się nie chce... po takim wolnym i przed sesją odechciewa mi się całego studiowania ![]() przepraszam alison że Cię tak męczę ale chce się upewnić jeśli moja ładowarka ma 19V i 3,42 A to mogę podłaczyć do laptopa ładowarkę o 19 V i 4,72 A? Może orientujesz siew tym . Z tego co wyczytałam to tak ale chce wiedzieć na 100 %
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2014-01-05 o 18:00 |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Gorzej jakby było na odwrót, wtedy by Ci się spalił
|
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Lux Mundi
|
Wczoraj przybyła @ i zdycham .Na szczęście tylko fizycznie, bo mentalnie jest o wiele lepiej .W planach wieczornych porządki w ozdobach do włosów i biżuterii .
|
|
|
#2112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie by to wyglądało: znajdź swoje 2 gumki do włosów i włóż je z powrotem do kosmetyczki![]() Ale Ty pewnie masz tam dużo włosowych bajerów
|
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Gumki do włosów, frotki, wsuwki - we wszystkich kolorach tęczy .Kwiaty, opaski itp. Ozdobne spinki .A poza tym biżu : głównie bransoletki i kolczyki, może kilka wisiorów by się znalazło. Nie wszystko noszę, nie wszystko mi się podoba, więc planuję hurtem rzucić na wymiankowy, na alle, tudzież kogo uszczęśliwić .
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co do kina planujecie iść? ![]() Cytat:
U mnie tak samo. Mam 3-4 gumki do włosów i zawsze są w innym miejscu. Już nie mówiąc o wsuwkach ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Ode mnie niedawno poszedł TŻ. ![]() Zaraz zabieram się za paznokcie |
||
|
|
|
|
#2115 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o biżuterii to trochę by się znalazło, zwłaszcza bransoletek![]() Ja większość naszyjników oddałam bo i tak ich nigdy nie nosiłam, (nietrafione prezenty )---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() U mnie tż śpi obok akurat ![]() A pazury zrobiłam wczoraj, krwista czerwień i jakiś biały wzorek na niektórych tzn wersja świąteczna jeszcze
|
||
|
|
|
|
#2116 | |
|
Konto usunięte
|
dzięki alison
Hej Cindy Cytat:
![]() mystery hobbit , musimy się w końcu wybrać bo już chyba 2 tyg jest w kinie nie mówcie mi o paznokciach ja swoje obciełam do minimum pierwszy raz chyba od pół roku , ja mam szczęście że z tż samochodem jeżdże ale w sumie raczej do lutego tylko
|
|
|
|
|
|
#2117 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
a nie wybacz lubię berlinki, nie parówki
|
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja na razie nie mogę malować paznokci bo robię sobie 2 tyg kuracje odżywką 8 w 1 ona zawsze mnie ratuje ![]() no niestety na razie tak wyglądają ![]() Od dzisiaj wybielam paskami zęby ciekawe czy coś będzie widać , tylko kawy nie mogę pić przez to
|
|
|
|
|
|
#2119 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czyli najmniejsze zło to dobrze ![]() Cytat:
Ja lubię sama biżu kapować no a kolczyki tu mi na raz przynajmniej z 6 par trzeba co by do wszystkich dziurek w uszach były![]() Znajoma wybielała tą jakąś białą perło i zero efektu a tylko zęby podrażniła sobie:/ |
||
|
|
|
|
#2120 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Później zarzuca pod jakieś szafki i po gumkach .Cytat:
.Bransoletki właśnie najbardziej lubię .Mam trochę, ale nakładam zazwyczaj od wielkiego dzwonu - na co dzień nie noszę. Cytat:
.Cytat:
.Kawy nie pijam, więc looz, ale za to dużo czarnej herbaty i ziół. Z herbaty zrezygnowałam, ale z ziół już nie .I i tak było ok + cały czas używam Blanxa
|
|
|
|
#2121 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też muszę chociaż raz się zebrać i poolejować^^ Jakiego do tego teraz używasz? |
|
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.A wkrętki bardzo rzadko , ale też mam ![]() Cytat:
.Mam argan [ale używam na twarz i trochę mi szkoda ], krokoszowy [żeby włosy po depi tak szybko nie rosły ], Babydream fur Mama [stosuję na włosy głównie] i z Alterry : pomarańczę [na cellulit] i limonkę, ale zapach jest mega intensywny.Nie wiem w sumie - okaże się wieczorem .Póki co uciekam naolejować włosy - pierwszy raz w nowym roku, oby nie ostatni .
|
|
|
|
#2123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hm to ja mam tylko kokoswy i z opuncji figowej ale tego drugiego mi szkoda więc chyba wezmę kokos bo cały słoik do jedzenia kupiłam ostatnio ![]() coś mi wizaz źle działa
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-01-06 o 17:18 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | |
|
Lux Mundi
|
Si
.Cytat:
.W rezultacie nałożyłam limonkę z Alterry , znalazłam też naftę ważną do końca lutego, więc jak zmyję, to pewnie zapodam maskę z żółtkiem i cytryną .
|
|
|
|
#2125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od kiedy wyleczył mi zapalenie gardła( nie chciałam brać antybiotyku) to go używam na wszystko![]() O dawno nie dawałam jaja na łeb, chyba też sobie jutro to zrobię
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-01-06 o 20:46 |
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
A ja do jedzenia nie próbowałam jeszcze, ale mleko kokosowe jak najbardziej Goście przyszli i wychlali całą cytrynę do herbaty, więc nie za bardzo maskę zrobię .
|
|
|
|
#2127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Okradli Twoje włosy z przyjemności ![]() Mam i cytrynkę i jaja to jutro nałożę na łeb
|
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Jutro też będę mieć cytrynkę . Mama się zmartwiła i chciała nawet teraz iść do żabki, ale nie mam serca wysyłać Jej o tej porze, więc zrobiłam tylko płukankę z nafty .A zaraz coś poćwiczę może - warto ogarnąć się z okazji nowego roku .
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2014-01-08 o 18:26 |
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Konto usunięte
|
a nie z ładowarką jak to przedtem napisałam ,własnie zaczęłam ćwiczyć z jillian i umieram, widać jaką mam kondycje niestety z bieganiem wstrzymam się chyba do weekendu. Cudem zdobyłam buty tylko dlatego że siostra była w lidlu o 9 i podobno nawet 60 letnie babki grzebały w koszykach i wzięła mi ostatnie , są super . Moje włosy też kokosa nie lubią , i ogólnie są teraz w średnim stanie :/ muszę je zacząć olejować . A olejowanie paznokci jakoś mnie nie kręci
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Lux Mundi
|
Właśnie miałam pisać, że ubiłam wątek
.Kaori, moje też w średniej kondycji teraz. Tym bardziej, że ostatnie cięcie im nie posłużyło W pt planuję iść i podciąć ok 20 cm .A poza tym też od przedwczoraj oleje i maski .Mam jeszcze 2 z BingoSpa [z arganem i keratynową], poza tym Glorię, Argan z Joanny, więc nie żałuję im niczego .Oby się odwdzięczyły .Olejowałam paznokcie jeden dzień i w sumie mnie też to nie kręci . Wrócę chyba do zwykłej odżywki i oliwy z cytryną raz w tygodniu .Co do ćwiczeń najbardziej upodobałam sobie Mel B i praktycznie wszystko co pokazuje [5 filmików łącznie] + oczywiście squaty .Adidasy z wyższą cholewką mam z Nike i jestem z nich bardzo zadowolona . Nie oszczędzam ich jakoś szczególnie, a cały czas są białe .Poza tym ostatnio w Decathlonie zakupiłam różową .Teraz tylko, żeby zapału mi nie zbrakło .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Koniec laby ! Na szczęście z fizyką już się uporałam, ale w środę dowiem się jak wypadły ćwiczenia.
Śpiąca, leniwa, moje myśle nie w ogóle sie wyłączyło...
W zasadzie jestem niskociśnieniowcem, więc może dlatego... Ale kiepsko jest, kiepsko. 
Babka jest fajna i dzięki niej naprawdę się rozciągnęłam. Oby udało mi sie zapisać do niej na drugi semestr.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

coś mi się albo z ladowarka dzieje albo z wejściem i nie styka . Przez to lapek mi się nie laduje :/ akurat dziś, muszę czekać do wtorki z wysylka. Może alison orientujesz się ile to w serwisie kosztuje bo i tak w sumie mam miesiąc jeszcze gwarancji... 
Właśnie jako pierwszy prezent ode mnie dostał perfumy

.

)
.