|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
witam się po weselu,
oświadczam że złapałam welon był długi, więc musiałam go owinac wokol reki w tancu zeby go nie podeptać ![]() muszke złapał nie mój tż, jakiś koleś, ale nawet fajnie sie nam tanczylo, nie bylo zadnych dziwact, tylko taniec ![]() potem zaczeli niby goscie krzyczec "gorzko,gorzko" ale mój tż krzyknal " no no , ja wam dam !" i sie uciszyli
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4198764 8]nieee
siedzialysmy u mnie w pracy na podlodze wsrod zdjec bukietow i wybieralysmy jakis. wybralas cos w fiolecie z tego co pamietam z zielona raczka[/QUOTE]nie zdradzę czerwonych goździków, zapomnij
|
|
|
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
dziewczyny tak sie przylamalam wczorjaszymi zdj ze jestem mega zmotywowana schudnac.zrobie wszystko co w mojej mocy!! pysiu dziekuje za komplement ) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !!!! Dawno mnie nie było ale po mocno intensywnej sesji musiałam równie mocno wypocząć. Z nowości powiem tyle, że urządziłam sobie rajd po salonach sukien i chyba wybrałam tą jedyną
)) Chociaż dylematy mam spore. A co u Was ? Jak przygotowania ?
|
|
#2107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pokaz swoja suknie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4198853 5]ja ruszylam z kopyta ze strona, mam wybranego foto na ten moj nieszczesny 2016 i kwrawcowa co mi bedzie suknie szyc
pokaz swoja suknie [/QUOTE]2016????!!! http://www.carmen-slubne.pl/uploads/...ona/RIAZ-B.jpg Moja kieca Ino pasek będzie trochę inny
|
|
#2110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo ladna sukienka podoba mi sie bardzo :tak: |
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
sensibleheart ładna
ja mam 2 upatrzone w carmen i prawdopodobnie we wrześniu zapadnie decyzja jak moja mama przyjedzie do Warszawy dziewczyny macie może link do PM 2013, zajrzałabym do nich z ciekawości a nie mogę się dokopać?
|
#2113 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Tez sie sobie w niej podobalam! Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Mierzyłam ją na zwykłej halce, bez koła ... w carmen, może dziewczyny które były i mierzyły to wiedzą
Ona ma dużo warstw materiału pod spodem , jest taka grubaśna, ale nie jest ciężka.Dziękuję, dziękuję, byłam na nią nastawiona i okazała się strzałem w dziesiątkę, chyba jednak mam dobry gust i wiem, w czym wyglądam dobrze, bo zazwyczaj dziewczyny mówią, że kończą na czymś zupełnie innym niż chciały na początku.
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam w carmen 2 razy i za każdym razem dostawałam tą ich halkę ale z minimalnym kołem na dole ![]() u mnie moje typy też się sprawdziły ![]() będzie ARGEL St. Patrick (z Carmen) LUISE Nabli (z Carmen) albo ACADIE Elegantine (z Madonny)
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-07-28 o 14:18 |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4198829 9]:d
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- albo mi cycki przez noc urosly albo ja nie wiem co sie dzieje bo mnie stanik wkurza a wczoraj byl ok[/QUOTE] a moze jestes przez miesiaczka? zawsze wtedy unosza sie ,sa tkliwe i wieksze ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
Re: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Alloffkowa, ja tez już sie nie mogę doczekac
![]() Krooliczek, to decydujecie sie na Henlex? Ja sie zorientowalam, że w Barczyznie najtańsze menu jest za 170zl, ale pewnie dla Was to za daleko. C. chce żebyśmy gdzieś pojechali ns kilka dni, np. nad jezioro lub w góry. Też bym chciała, ale boję sie, że potem przez to na wesele nie odłożymy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, chyba mamy piosenke na pierwszy taniec
TZ wybral Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home http://www.youtube.com/watch?v=Fmtmgxk2J1gTylko co tu do tego zatanczyc ? Tekst jest cudowny! [Her ![]() Alabama, Arkansas, I do love my ma and pa, Not the way that I do love you. [Him ![]() Holy, Moley, me, oh my, You're the apple of my eye, Girl I've never loved one like you. [Her ![]() Man oh man you're my best friend, I scream it to the nothingness, There ain't nothing that I need. [Him ![]() Well, hot and heavy, pumpkin pie, Chocolate candy, Jesus Christ, Ain't nothing please me more than you. [Both ![]() Ahh Home. Let me come home Home is wherever I'm with you. Ahh Home. Let me go ho-oh-ome. Home is wherever I'm with you. La, la, la, la, take me home. Mother, I'm coming home. [Him ![]() I'll follow you into the park, Through the jungle through the dark, Girl I never loved one like you. [Her ![]() Moats and boats and waterfalls, Alley-ways and pay phone calls, I've been everywhere with you. [Him ![]() We laugh until we think well die, Barefoot on a summer night Nothin new is sweeter than with you [Her ![]() And in the streets you run afree, Like it's only you and me, Geeze, you're something to see. [Both ![]() Ahh Home. Let me go home. Home is wherever I'm with you. Ahh Home. Let me go ho-oh-ome. Home is wherever I'm with you. La, la, la, la, take me home. Daddy, I'm coming home. (Talking) Him: Jade Her: Alexander Him: Do you remember that day you fell outta my window? Her: I sure do, you came jumping out after me. Him: Well, you fell on the concrete, nearly broke your ass, you were bleeding all over the place and I rushed you out to the hospital, you remember that? Her: Yes I do. Him: Well there's something I never told you about that night. Her: What didn't you tell me? Him: While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was gonna be your last, I was falling deep, deeply in love with you, and I never told you til just now. [Both ![]() Ahh Home. Let me go home. Home is wherever I'm with you. Ahh Home. Let me go ho-oh-ome. Home is where I'm alone with you. [Him ![]() Home. Let me come home. Home is wherever I'm with you. [Her ![]() Ahh home. Yes I am ho-oh-ome. Home is when I'm alone with you. [Her ![]() Alabama, Arkansas, I do love my ma and pa... Moats and boats and waterfalls, Alley-ways and pay phone calls... [Both ![]() Ahh Home. Let me go home. Home is wherever I'm with you. Ahh Home. Let me go ho-oh-ome. Home is where I'm alone with you... |
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tutaj musimy jeszcze porozmawiać z moimi rodzicami. Skoro oni mają za to zapłacić, chcemy poznać ich zdanie. |
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł witam się i idę nadrabiać
![]() U nas dzisiaj upał,a my uziemieni w mieście. Byliśmy tylko w centrum na obiedzie i lodach, teraz błogie lenistwo
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
)Kupiłam dziś do sypialni firanki 'makaron' akurat w tych kolorach co ściany w sypialni! jestem mega zadowolona.sensibleheart ładna suknia, a ten pas to taki akcent elegancki .poznanianka1990 może warto sobie wyskoczyć i odpocząć chociaż na tydzień? Ja czekam na wrzesień bo dopiero wtedy TŻ może wziąć urlop;/......
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Namisek1990, na tydzień na pewno nie, bo C. już miał urlop, więc teraz tylu wolnych dni nie dostanie. Myśleliśmy o 4-5 dniach (w tym weekend).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie będę wyjątkowa jak napiszę, że: rozpływaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaam się! Daaaaaaawno, aż tak gorąco nie było. My właśnie kończymy urlop, a tym które go zaczynają wcale, a wcale nie zazdroszczę. Jak dla mnie temperatura na wylegiwanie się na słońcu, a tym bardziej podróż samochodem jest dwukrotnie za wysoka. Nawet jeśli lubicie upały, to absolutnie nikomu nie życzę takich w dzień ślubu, ja bym się chyba załamała przy ubierani kiecki. U nas wczoraj aktywnie. Wybyliśmy na cały dzień do przyjaciół za miasto. Posiedzieć na dworze, po grillować, ale też im trochę pomóc - budują dom (jeszcze trochę przed nimi, ale już stoi Na szczęście w sześć osób na prawdę można sporo zdziałać, więc była niezła podwórkowa demolka. ![]() Jedno jest pewne - po żadnych ćwiczeniach i żadnym rowerze nie miałam w życiu takich zakwasów jak po machani łopatą i przerzucaniu cegieł. Na szczęście poranne rozciąganie pomogło i.. jestem jak nowa. ![]() Pojedliśmy też dobrze, pośmialiśmy, ogólnie bardzo przyjemnie spędziliśmy sobotę. Dzisiaj dla odmiany odpoczywamy. Byliśmy na obiedzie u rodziców TŻ, a teraz korzystamy z ostatniego dnia urlopu i się relaksujemy. Swoją drogą jak patrzę na temperaturę to aż nie jest mi żal, że muszę do pracy wracać bo mamy tam na prawdę cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo wną klimę. ![]() Z planów na dzisiaj jeszcze tylko upieczenie ciasta i obróbka owoców - w przerwach między rzucaniem cegłami, a przerzucaniem gryzy zrywałyśmy owoce, więc i nam się dostała całkiem pokaźna porcja śliwek, porzeczek i agrestu. Jak (jeszcze) urlop, to urlop! Chyba otworzę piwo!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-07-28 o 16:41 |
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Cytat:
hej piękna ta suknia masz zdjęcia z przymiarki?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

był długi, więc musiałam go owinac wokol reki w tancu zeby go nie podeptać 

Może jeszcze do mnie dojdzie...
) 

)) Chociaż dylematy mam spore. A co u Was ? Jak przygotowania ?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)