![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Aaaaaa....
![]() ![]() A z laktatorem nie mam pojęcia... ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- BYou- http://wchwililuzu.blogspot.com/2013...chow-vol6.html
![]() |
#2103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2104 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za komplementy!
![]() ![]() Fajowy ten czarny kombinezon. Mi się marzył jakiś w zdecydowanym kolorze, ale takich jest bardzo mało niestety. W sumie mamy teraz dwa, więc chyba więcej nie potrzebuję. Z laktatorem to nie pomogę, bo ja codziennie odciągam późnym wieczorem i zawsze leci, tylko musi być odpowiednia przerwa od ostatniego karmienia. (u mnie to zwykle 4-5 godzin).
#2105 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła...odniosłam się do postów napisałam co u nas i nie ma.. jakies aktywuj adobe flash sie pojawilo wrrr. specjalnie siedze czytam i odpisuje a tu masz
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Siet, siet, siet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Napiszę to co pamiętam... Kasia, jutro jak synek pospi w dzien to postaram sie wstawic filmik, special for YOU ![]() Malpka, u Ciebie cyc i cycus tylko.. ja sie boje swojego powrotu do pracy..? Ucze pic butelki, smoczka, kupilam nawet z mniejsza iloscia dziurek by sie nie krztusil tak bo z butli mu inaczej leci no zobaczymy jak to bedzie a musi byc dobrze.. Dragusia ale zaszalalas z zabawkami, ja czekam na przyplyw checi zakupowych ktore moga sie pojawic o kazdej porze dnia i nocy.. poki co siebie obkupie bo w pracy jakos musze wygladac i fryzjer czeka chyba ![]() Z seri zapytanek: Wasze dzieci ( ja swojego lulam by w dzien zasnal innej opcji u nas nie ma..;/) tak sie denerwuja przed zasypianiem, moj sie wierci na podusi, sztywnieje itd. Wariacje i dzikosc uprawia.. ahh nie wiem czy mam takiego typa czy co. Myslicie ze zastapie o tej porze dziecku smokiem cyca?? skonczy zaraz pol roczku.. moze troche bym go nauczyla w co watpie.. ale mowia nie probujesz nie wiesz jak bedzie. Moje dziecko w dzien ma kilka drzemek po 15, 20 30 minut badz bywalo ze 1, 1,5 lub 2 h.. w nocy jak zasnie 19-20 to spi.. kreci sie na jedzenie i tak 3 - 4 razy dostaje cyca w lozku, chyba z tego mojego lenistwa beda problemy bo teraz cyca chce jak ma trudnosci z zasnieciem w dzien.. kreci sie miota i szuka cyca.. sama nauczylam. Spi z nami i troche mi z tym zle ze nie nauczylam w lozeczku, moze tak mialo byc. Moja mama to sie dziwi ze tak krotko spi, ze tak sie wierci podczas usypiania ze to ze tamto... poglady sa same wiecie... Moze taki typ. Dzsiaj Pawcio jadl cukinie z marchewka, mal byc ziemniak ale mama dla rodziny posolila i juz zapomnialam o gotowanym ziemniaczku bez grama soli.. jedlismy tez nekatyne blendowana mniamocha ![]() Byla tez polozna srodowiskowa i zaczela opowiadac o rozszerzaniu diety, wiec mowila ze zoladek malucha karionego piersia jest delikatniejszy i nalezy stopniowo rozszerzac..nie mowilam jej juz co my jedlismy i w ogole bo by sie za glowe zlapala pewnie.. Powiedzialam ze wracam do pracy to ta pani swkitowala ze pewnie juz zakoncze karmienie piersia... hm a moze dam rade i bede karmic pomyslalam w duchu..! Nie wiem jak z lodowka w pracy, bo jak odchodzilam to remonty byly. Ale moze dam rade wyjsc odciagac i wozic do domu. Snilo mi sie, ze karmie syna na parkingu moj tata go przywozi a ja wychodze i karmie.. koszmarny sen, mam nadzieje, ze jakos t bedzie... musi byc Juz wiecej grzechow nie pamietam.. pisalam cos jeszcze ale nie wkleilo SIE ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Kasia, oldzinx.. ja bywalo ze jadlam barszcz z ziemniakami... pycha.. ja rosol kiedys jadlam z iemniakami ![]() Moj maz chrapocze jak szalony... syn spi.. lezy na srodku lozka rozwalony..a dla mnie nie ma miejsca.. znowu bede zwisac jak nietoperek. O nie, to mi sie mezczyzni udali ![]() Dzisiaj juz 4, a ja nie mam prezentu dla tz na rocznice..... maz sie chwalil dzis ciagle z eon ma, i chodzil sie cieszyl .. nie wiem w koncu co to bedzie, siedze i mysle.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-10-04 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama kilka razy probowala sadzac no nie przetlumaczysz ![]() ![]() ![]() Dokladnie.. Katka zdrowka dla Oliwki.Dobrze, ze juz w domku.
![]() |
#2107 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie ostatnio były trzy hity: - Proszę mu założyć kaptur, bo mu spadł (babka krzyczała do mnie podczas przechodzenia przez światła) - Pani synek ma nazistowskie przy smoczku ![]() - Stać panią - widzę buty drogie, wózek też ![]() ![]() ![]() no mój też. ale ruch też - jak tata. wciąż ma czujnik ruchu i z książką nie usiądę... i ja. Zwłaszcza jak podjeżdża któryś 'wysoki' tramwaj... albo jak samochód tarasuje chodnik... jeśli osoba na wózku jest bez towarzystwa? aaa Kiedyś wydawało mi się że rozumiem problem wysokich krawężników. a teraz WIEM jakie to straszne. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak często karmisz?! Cytat:
Nie miałam siły "usypiać". Zbyt mnie to denerwowało. A tak wszyscy zadowoleni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Dziś pół roczku ![]() I co? Zwisałaś? ![]() Cytat:
![]() To są prawdziwe hity! ![]() Jak było samo kp to 8-10 razy. Od kiedy rozszerzam dietę jest 7, wczoraj to nawet 6, tyle mi dziecko spało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
helou! znowu piękny słoneczny poranek.. miłego weekendu życzę wszystkim!
Maria brawa dla Róży! ![]() P.S. Mam do oddania mleko NAN Pro 2 350 g, które dostałam w paczce w szpitalu, ważność 04.2014 jeśli któraś chce.
#2110 | ||||
Zakorzenienie
|
na poczatku przeczytalam "maly batonik" dlugo myslalam o co chodzi
![]() ![]() Cytat:
u nas to bylo ok 8 -9 miesiaca Cytat:
Cytat:
![]() co do dzieci -to mamy zupelnie rozne -o ile moj zasypia o 22 ze mna (ale trwa to 5 minut )to w dzien sam zasnie -kiedy jest spiacy to mruczy -tak glosno mruczy i powoli odplywa . spi raz dluzej w dzien ok 2 godzin a potem krotkie serie po 15 min. No i smoczka nigdy nie mielismy . co do kp -trzymam kciuki ! jak sie uprzez to dasz rade ,choc pewnie bedzie trudno ... o co chodzi ? bo nie kumam? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no,no powazny wiek ![]() a taki w ogole to czesc ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-05 o 09:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kiedyś czekałam na TŻ na przystanku, Krzyś w chuście, a mi się but rozwiązał; wiedziałam, że TŻ mi zawiąże za chwilę, ale jakaś babka padła mi do stóp i wiązała ten but "bo ona nie może patrzeć, ja się zaraz potknę" ![]() Czujnik ruchu - Krzyś miał. Co usiadłam na ławce - 3 minuty i pobudka, musiałam chodzić chodzić chodzić chodzić chodzić... Ale to właśnie w lecie było, teraz daje mi poczytać ![]() ![]() ![]() Krzyś dziś urządził nam scenę, po chwili odkryliśmy przyczynę - obesrał się po przysłowiowe pachy, tyle kupy jeszcze nie widziałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Nie zacytowało mi Marii ![]() Gratulacje! ![]() ![]()
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Witam
Nie było mnie tutaj kilka dni i widzę trafiłam na imprezkę... ![]() ![]()
#2113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ninka ![]() Fajna kurtka dla Roszka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() napisz pw co jak za ile... Hej hello... Możecie mi dać klapsy po dupce ale nie mam nastroju ostatnio na pisanie ![]() ale o tym później bo dziecię wstało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Kniaginia
|
Cytat:
Kupiłam też książeczkę i pilota z fp dla Róży z okazji półrocznicy. Dla siebie też coś - naszyjnik do sukienki na wesele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
Agateczka za friko, bo mi nie jest potrzebny. Piszę Ci PW
![]()
#2116 |
MBZ♥
|
Bzinko, Hania prześliczna
![]() Nestelle:cmok: będziemy lansić nasze Szczęścia w kombinezonikach ![]() A tekst Ninki ![]() ![]() Kasia i jak tam wizyta u fryzjera ![]() Córko kiedy macie sprawdzić wyniki Wojtusia? ![]() Demeter też cerę mam ok, ale włosy jeszcze lecą ![]() Oldzinx u mojej Babci się jadało barszcz czerwony z ziemniakami i rosół czasem-smaki dzieciństwa ![]() Despa, dzięki za link ![]() Moderna już wiem czemu nie znalazłam tego reomera bo szukałam w innej kategorii wagowej ![]() ![]() Sąsiadka się Marcelkowi nie spodobała? ![]() Nie przejmuj się ![]() ![]() Pani dzięki za podpytanie o to sadzanie ![]() a nazistowska smyczka mnie powaliła ![]() Tasiu u nas też piękna, złota jesień, do słońca cudnie cieplutko. Ostatnio się zastanawiałam nad ubraniem sobie rękawiczek ![]() Tego krzeseka nie znam:/ Kulę hulę mamy z vtecha, z fp inną kulę do nauki raczkowania z takimi mniejszymi kuleczkami na sznurku ![]() Monicca ![]() ![]() Megi u nas zaciesz jest do piecha ![]() Monna cieszę się, że z Wktorkiem lepiej ![]() Maria, ![]() ![]() a ręcznie dasz rady coś ściągnąć? Agateczka ![]() ![]() Eluśka, Roszpunka sama zasypia, wieczorem to przy jedzeniu, a tak to kładę do łóżeczka i miziam po pleckach czy po główce, a ona sobie nuci aaaaaaa ![]() ![]() Monika, główka nie może wystawać, bezwględnie trzeba jeśli wagowo się przekroczy. Zmykam na wieczór filmowy z Mężem i popcornem ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-05 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do dzieci moj czasem mruczy np dzis w aucie z zabawka w buzi zasnal.. ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-10-05 o 19:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() (odpisz na pw -bo ja ciemna masa i sie pogubilam ![]() ja z moim tztem tez czesto mamy w soboty seanse film. + jedzonko jakies dobre -no ale teraz sie wywinal i pojechal na ryby . wiec sama bede ogladac ![]() Cytat:
![]() oj tam ,oj tam kazde dziecko to aniolek -tylko czasami im rogi wyrastaja ![]()
![]() |
#2121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bozego narodzenia, chrzesta Milus bd mial ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2 - ona ''sexy mama'' a ty SZCZELIWA mama ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a haslo Ninki - powalilo mnie na lopatki ![]() cdn |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() my nadal bez ![]() Cytat:
![]() raz jeszcze najlepszego ![]() nie powiem - przeczytałam - NA PITOLA ![]() ehhh masakabra jakas - sexu sexu chyba mi trzeba hahaha chyba nie da mi sie wiecej nadrobic, bo mlodsza siostra wrocila - i pewnie bd chciala kompa dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2125 |
Kniaginia
|
Nigdy nie próbowałam i nie sadzę, żebym potrafiła
![]() A ta, co Pani tu kiedyś podawała, o głodnej gąsienicy. Ale dam jej później, bo Róża póki co książki zjada, zamiast czytać. Widać woli zaspokajać swoje niskie instynkty, a nie się intelektualizować, a co mówić sama kartki przewracać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. to główka jeszcze długo nie będzie wystawać bo Jakub raczej niski jest, bardzo wolno rośnie. ale mam wrażenie, że ciasno mu w tym foteliku. jeszcze teraz jak ubiorę cieplej to ledwo upycham go, a mamy maxi cosi do 13 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
MBZ♥
|
Nestelle ja też czekam na Męża bo musiał coś pojechać załatwić
![]() Sęp mnie rozczarował na końcu:/ tego drugiego nie znam jeszcze ![]() na nas czeka Olimp w ogniu, daję nam rok i 3096 dni. Odpisałam ![]() Maria pokaż naszyjnik ![]() Moja koleżanka ręcznie umiała odciągnąć sporo, a medelą prawie wcale ![]() Despa dobry pomysł z karnym kutafollem ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-05 o 20:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione - leze ![]() Cytat:
![]() moj lubi nowinki techniczne -ksiazeczki tak ale interaktywne fp -wtedy sam str.przewraca ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- dzieki ![]()
![]() |
#2129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poka, poka ![]() Ściski dla Różaka ![]() ![]() Cytat:
![]() otwórz jej na tym co jadła gąsienica od poniedziałku do piątku i może się bardzo zdziwisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Takie mam: https://www.google.pl/search?q=karny...2F%3B623%3B611
ale obiecuje zamówie naklejki i bede lepić ....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.