Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-13, 18:42   #2101
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Wiesz, niby dentysta ostrzega, ale czasem pacjent i tak wie lepiej
Nie no, naprawdę można mieć wrażenie, że się zęby traci, więc nie dziwi mnie, że jakiś pacjent może spanikować. Zdarza się.

Cytat:
No kolorki i smaki są fest Dziś używaliśmy Kromopanu, który jest fioletowy, potem landrynkowo różowy, a na koniec biały i ten akurat smakował truskawką Ale później raz wycisnęliśmy silikonem, który smakował jak miętowa guma orbit.
Ja miałam głównie zielone materiały o smaku jabłkowym albo miętowym
Stary 2014-03-13, 18:49   #2102
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Maryjamie tak znów tam pracuję, tylko robię co innego niż ostatnio. I podoba mi się tam, chciałabym zostać, ale nie ma na to szans
szkoda ale przynajmniej teraz jeszcze coś zarobisz dorywczo, a potem na pewno coś się w końcu znajdzie
Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
jadę do Zakopanego
alee masz super, zazdroszczę, oby się pogoda udała taka jak teraz śliczna, baw się dobrze

a para naszych dobrych znajomych jest w ciąży cieszymy się, bo starali się o dziecko
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 20:29   #2103
Charlotte1103
Zakorzenienie

hej

jutro juz weekend jak dobrze tylko kolo mam nawet cos tam umiem zaraz wypije sobie piwko ze wspollokatorka i powtorze jeszcze raz material i wsio

w weekend planuje posprzatac troche mieszkanie, moze pocwicze i bede z A.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

A. zostal dzis drugi raz wujkiem
Stary 2014-03-13, 20:55   #2104
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
jadę do Zakopanego
Zazdroszczę! Uwielbiam Zakopane!

Cytat:
Baleriny: http://venezia.strefamarek.allegro.p...-vel-jean.html
Bluzka podobna do tej: http://www.hm.com/pl/product/26806?article=26806-A Tej, którą widziałam akurat tu nie ma.
Buty i bluzka śliczne.

Dzisiaj większość czasu spędziłam z Antkiem, a wieczorem zrobiłam 5 km z kijkami. Teraz zabieram się za maturki.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 06:50   #2105
behindblueeyes
Zakorzenienie

Dziewczyny, bawcie się dobrze na wyjazdach

Maria - fajne zakupy

Ja wczoraj zamówiłam baleriny. Nie jest to szczyt moich marzeń ale jedyne, które są ok dla moich cudnych stóp z haluksami W zeszłym roku mierzyłam kilkanaście par i nic :/
Stary 2014-03-14, 08:06   #2106
asik1503
Zakorzenienie

Maria fajnie zakupy
no ja tam też się cieszę, że wyjazd, że fajny weekend z przyjaciółką jakbyśmy miały jechać do innej miejscowości to też bym się cieszyła bo Zakopane ma to do siebie, że wszyscy tam jadą
jak Ci pięknie idzie na tych studiach
Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość

alee masz super, zazdroszczę, oby się pogoda udała taka jak teraz śliczna, baw się dobrze
dziękuję pogoda ma być niestety średnia ale to nic już mamy kilka pomysłów jak sobie urozmaicić pobyt

dzięki Behind
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 09:43   #2107
karolinaaa92
Zakorzenienie

Dokończyłam wczoraj te maturki, zostały mi jeszcze dwie, ale to już w przyszłym tygodniu zrobię. Dzisiaj potłumaczę jeszcze trochę, a później idę na spacer z Antkiem. Wieczorem kijki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-14, 12:26   #2108
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję pogoda ma być niestety średnia ale to nic już mamy kilka pomysłów jak sobie urozmaicić pobyt
Jak jest dobre towarzystwo, to pogoda nie ma znaczenia

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
a para naszych dobrych znajomych jest w ciąży cieszymy się, bo starali się o dziecko
Szczególnie,że teraz nie tak hop z tymi ciążami. Mój wujek mówił,że jak się uda w 1 m-cu starań zajść, to ma się wielkie szczęście. Sama się boję jak to będzie u nas

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość

Dokończyłam wczoraj te maturki, zostały mi jeszcze dwie, ale to już w przyszłym tygodniu zrobię. Dzisiaj potłumaczę jeszcze trochę, a później idę na spacer z Antkiem. Wieczorem kijki.
Jaki on już duży jest?

Maryjamie - koniecznie wrzuć fotkę córci

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Charlotte1103 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A. zostal dzis drugi raz wujkiem
To Ty ciocią jako laska wujka hihi

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Nie no, ale tak serio to powiedziała, że nadaję się na lekarza, bo jestem uważna
Ale będziemy miały znajomości
Ja sobie chętnie coś wyprostuję
Stary 2014-03-14, 12:52   #2109
Charlotte1103
Zakorzenienie

hej
ja juz sie weekenduje skonczylismy dzis zajecia godzine szybciej mysle czy za chwile nie isc pobiegac ale nie wiem czy nie pojde z A. na spacer za jakis czas i hmm nie wiem
Stary 2014-03-14, 16:32   #2110
lulka19
Zakorzenienie

Mi pierwszy dzień weekendu zleciał Jutro będę robiła u tz pierogi z 3kg mąki, masakra
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 18:59   #2111
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja miałam głównie zielone materiały o smaku jabłkowym albo miętowym
Nosisz aparat?

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Maria - fajne zakupy

Ja wczoraj zamówiłam baleriny. Nie jest to szczyt moich marzeń ale jedyne, które są ok dla moich cudnych stóp z haluksami W zeszłym roku mierzyłam kilkanaście par i nic :/
Gwoli sprostowania - kupiłam tylko baleriny, na bluzkę się czaję Chwilowo nie mam funduszy, więc może upoluję na wyprzedaży?

Oj, współczuję problemów z haluksami Moja mama też je ma i koszmarem jest dla niej kupno zgrabnych szpilek, bo w większości są wąskie.

Cytat:
Maria fajnie zakupy
no ja tam też się cieszę, że wyjazd, że fajny weekend z przyjaciółką jakbyśmy miały jechać do innej miejscowości to też bym się cieszyła bo Zakopane ma to do siebie, że wszyscy tam jadą
jak Ci pięknie idzie na tych studiach
Taki wyjazd zawsze jest super Uwielbiam podróżować, nawet jeśli to tylko kilkanaście kilometrów za miasto

A co do studiów, to żeby nie było tak kolorowo - z kolokwium z embriologii dostałam 2 dwóje I najlepsze jest to, że dzień przed miałam prawie 39 stopni gorączki, ale poszłam do apteki po aspirynę, zapiłam Tigerem i siedziałam do 3 w nocy, mimo że spokojnie mogłam wziąć L4, bo czułam się kiepsko. A osoby, które się po prostu nie nauczyły, w ogóle się nie czając wzięły L4 i napisały w środę - pytania mieli banalne, bo koleżanka, która średnio siedziała nad książkami dostała 5 i 4+. Kolejny raz pokazuje mi, ze na studiach nie warto być uczciwym

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Wieczorem kijki.
Ale się zawzięłaś na te kijki!

Cytat:
Szczególnie,że teraz nie tak hop z tymi ciążami. Mój wujek mówił,że jak się uda w 1 m-cu starań zajść, to ma się wielkie szczęście. Sama się boję jak to będzie u nas
Na pewno będziemy trzymać kciuki Nie martw się na zapas

Cytat:
Ale będziemy miały znajomości
Ja sobie chętnie coś wyprostuję

Cytat:
Mi pierwszy dzień weekendu zleciał Jutro będę robiła u tz pierogi z 3kg mąki, masakra
Nie nudzi Cię to? Ciągle piszesz w postach, że będziesz lepić pierogi/kluski śląskie/kopytka etc, a to mało rozwijające i nudne dania. Pamiętam, jak dawno temu pisałaś, że "teraz twoim hobby jest gotowanie", to myślałam, że będziesz chciała się trochę rozwijać w tym kierunku.

Ja już jestem w domu Wczoraj podczas zdejmowania wycisków chyba zaraziłam się od koleżanki (była przeziębiona), bo coś mnie chyba bierze Źle się czuję, głowa mnie boli, mam niewielką gorączkę i katar z kichaniem. Oby się z tego nic nie wykluło, bo ten tydzień zapowiada się ciężko i trudno byłoby mi to odrobić

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-14, 19:08   #2112
asik1503
Zakorzenienie

Maria no niestety... nie ma sprawiedliwości na studiach i nie ma sensu być uczciwym dla innych jedynie można być dla siebie bo inni i tak tego nie docenią a potem to nam się obrywa...
ja też uwielbiam wycieczki
Behind no dokładnie a towarzystwo mam super
22.08.18
IG
Stary 2014-03-14, 19:12   #2113
mariamarysienka
Zakorzenienie

No ja już teraz nie będę się czaić i w razie co L4 i nie będę się na nic oglądać. Bo jak widać uczciwością można się tylko garba dorobić

I love you
I will
I do
Stary 2014-03-14, 19:19   #2114
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nosisz aparat?
Nie.

Cytat:
No ja już teraz nie będę się czaić i w razie co L4 i nie będę się na nic oglądać. Bo jak widać uczciwością można się tylko garba dorobić
Jak się naprawdę źle czujesz, to L4 wcale nie jest nieuczciwe. Ono właśnie jest na sytuacje, kiedy człowiek jest chory i czasami naprawdę warto z niego skorzystać.
Teraz już nie będziesz miała oporów, i tyle
Stary 2014-03-14, 20:11   #2115
ParoleParole
Zakorzenienie

Co do uczciwości na studiach to nie warto tym się przejmować. Ja wychodzę z założenia, ze uczę się dla siebie. I mam gdzieś oceny. To co sie nauczę to będzie moje.
A, ze ostatnia sytuacja życiowa wpłyneła bardzo na moje zdrowie to tym bardziej zauważam, że nie warto się martwić, denerwować itp.

Asia ale super Ci z górami
Ja jadę za tydzień w góry i do Pragi
Stary 2014-03-14, 20:20   #2116
lulka19
Zakorzenienie

Maria nudzi.. ale nic nie poradzę, że u tż jedza tylko tradycyjna kuchnię. Nie wyobrażam sobie robić tyle pierogów dla naszej piątki, wolałabym zjeść np tortille, ale nie mogę nic mówić bo tż tata krzyczy
Stary 2014-03-14, 21:13   #2117
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Ja jadę za tydzień w góry i do Pragi
polecam i mam cudowne wspomnienia

ogólnie to na studiach nie ma uczciwości i sprawiedliwości, dużo trzeba mieć szczęścia, prawie tyle samo co wiedzy, jak nie więcej czasami. Ja jestem uczciwa dla siebie i uczę się dla siebie, a to że czasami nie wyjdzie,choć z reguły mi wychodzi, to taki urok studiowania.

Cieszę się, że ten tydzień się kończy, bo naprawdę był koszmarny, w środę kuzyn popełnił samobójstwo, w czwartek się strasznie wkurzyłam przez laboratoria i właśnie niesprawiedliwość studiów, mam nadzieję, że następny tydzień będzie lepszy.

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 12:56   #2118
behindblueeyes
Zakorzenienie

Na studiach nigdy nie było sprawiedliwości

asik - sto lat
Stary 2014-03-15, 13:29   #2119
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nie.
Spytałam, bo pisałaś dużo o tych wyciskach, a zazwyczaj robi się je przy leczeniu ortodontycznym lub protetycznym.

Cytat:
Jak się naprawdę źle czujesz, to L4 wcale nie jest nieuczciwe. Ono właśnie jest na sytuacje, kiedy człowiek jest chory i czasami naprawdę warto z niego skorzystać.
Teraz już nie będziesz miała oporów, i tyle
No i właśnie oporów się pozbyłam - rozchorowałam się Byłam dziś u lekarza, kazał siedzieć w domu i dostałam L4 do końca tygodnia. W środę mam kolokwium z biochemii, ale nie przejmuję się tym

Cytat:
Maria nudzi.. ale nic nie poradzę, że u tż jedza tylko tradycyjna kuchnię. Nie wyobrażam sobie robić tyle pierogów dla naszej piątki, wolałabym zjeść np tortille, ale nie mogę nic mówić bo tż tata krzyczy
Masakra Samo jedzenie takiej ilości mącznych potraw, przecież to bardzo niezdrowe, a już dodatkowo ciągle to samo - nie dla mnie Dobrze, że i ja i Tż nie przepadamy za taką całkowicie tradycyjną kuchnią, więc nie ma mowy, żeby u nas pomidorówka przeplatała się ze schabowym, gołąbkami, pierogami i tradycyjnym rosołem w niedzielę

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że ten tydzień się kończy, bo naprawdę był koszmarny, w środę kuzyn popełnił samobójstwo, w czwartek się strasznie wkurzyłam przez laboratoria i właśnie niesprawiedliwość studiów, mam nadzieję, że następny tydzień będzie lepszy.

Tak jak wspominałam - przeziębiłam się. Prawdopodobnie od koleżanki, której zdejmowałam wyciski w czwartek (była trochę chora), więc posiedzę w domu dłużej, niż zakładałam. Najpotrzebniejsze książki i tak wzięłam na podróż, bo są najcieńsze, więc nie będę pokrzywdzona.

Nie mogę uwierzyć, jaką mamy pogodę. Niby straszyli nią od tygodnia, ale nadal jestem w szoku, że jeszcze wczoraj było tak pięknie i ciepło, a dziś deszcz i wiatr Chociaż aktualnie troszkę słoneczko wygląda

Asia wszystkiego, co najlepsze, dużo zdrowia, radości, powodzenia w miłości , spełnienia marzeń i wszystkiego, czego sobie życzysz

I love you
I will
I do
Stary 2014-03-15, 13:51   #2120
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes
asik - sto lat
Cytat:
Asia wszystkiego, co najlepsze, dużo zdrowia, radości, powodzenia w miłości , spełnienia marzeń i wszystkiego, czego sobie życzysz
dziękuję Wam bardzo
22.08.18
IG
Stary 2014-03-15, 14:56   #2121
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
el amor - Mel B daje w kość
A co ćwiczyłaś z nią konkretnie? Ja chyba jednak zacznę z Ewą Chodakowską, bo wydają mi się ćwiczenia tej partii ciała co ćwiczę o wiele lepsze

Cytat:
A u nas dziś studniówka-100dni do ślubu
Wow, szybko leci!

Ja wczoraj byłam na wycieczce w Częstochowie, bardzo mi się spodobało, z TŻtem bardzo przeżyliśmy to, zwiedziliśmy wszystko, spora część i to nawet dziewczyn olała sprawę, nie było ich nigdzie, poszli sobie gdzieś, szkoda gadać Dzisiaj się zabieram za dwie prezentacje maturalne, bo jedną mam dodatkową na polski, a druga to ta prawdziwa

Jak u Was dzisiaj pogoda? U mnie miał niby cały dzień deszcz być, a teraz jest słońce, brak deszczu

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Asik sto lat i wszystkiego dobrego!
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 15:12   #2122
mariamarysienka
Zakorzenienie

el amor ja jednak polecam wszystko, byle nie Chodakowską Ten medialny wytwór pomoże tylko zepsuć stawy i kręgosłup (ja przez ćwiczenie z nią przez 2 tygodnie nie mogę już robić normalnych brzuszków, bo plecy niemiłosiernie mnie bolą), a Mel B przynajmniej wszystko dobrze pokazuje i miałam z nią super efekty

I love you
I will
I do
Stary 2014-03-15, 15:18   #2123
lulka19
Zakorzenienie

Mi szczerze mówiąc też bardziej odpowiada Mel-B. Mniej mnie męczyła, aż chce się więcej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-15, 15:28   #2124
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
el amor ja jednak polecam wszystko, byle nie Chodakowską Ten medialny wytwór pomoże tylko zepsuć stawy i kręgosłup (ja przez ćwiczenie z nią przez 2 tygodnie nie mogę już robić normalnych brzuszków, bo plecy niemiłosiernie mnie bolą), a Mel B przynajmniej wszystko dobrze pokazuje i miałam z nią super efekty
O, dobrze wiedzieć Mnie Mel B męczy, ale czuję efekty, u Chodakowskiej może tylko to tak ładnie wyglądało na filmie, sama nie wiem.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 15:34   #2125
behindblueeyes
Zakorzenienie

el amor - potwierdzam,że po ćwiczeniach z Ewką bolą plecy :/
Mel B ćwiczyłam z filmikami na YT - na brzuch, na boczki itp.
Teraz chcę potańczyć zumbę z kinectem. Zobaczymy czy warto

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2014-03-15 o 15:35
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 15:56   #2126
mariamarysienka
Zakorzenienie

Na boczki polecam też Tiffany - nie dość, że naprawdę super ćwiczenia, takie taneczno-energetyczne, więc szybko czas mija. Ogólnie bardzo polecam jej filmiki - aż chce się ćwiczyć

I love you
I will
I do
Stary 2014-03-16, 14:25   #2127
asik1503
Zakorzenienie

El amor dziękuję

o dzielcie się fajnymi ćwiczeniami zanotuję sobie i może też się ruszę w końcu
22.08.18
IG
Stary 2014-03-17, 07:00   #2128
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Na boczki polecam też Tiffany - nie dość, że naprawdę super ćwiczenia, takie taneczno-energetyczne, więc szybko czas mija. Ogólnie bardzo polecam jej filmiki - aż chce się ćwiczyć
A to muszę spróbować
Stary 2014-03-17, 08:44   #2129
mariamarysienka
Zakorzenienie

O, i jeszcze mi się przypomniało, że na boczki ekstra jest jeden z programów Turbo Fire - Core 20, ale do tego potrzeba ekspandera. Niemniej jednak są to ćwiczenia bardzo skuteczne i po pierwszych kilku razach zakwasy na brzuchu są w mięśniach, o których istnieniu nie miałyśmy pojęcia Aczkolwiek jak raz zrobiłam eksperyment i przez 2 tygodnie codziennie ćwiczyłam Core 20, to w talii i w boczkach ubyło mi po 1,5 cm

I love you
I will
I do
Stary 2014-03-17, 20:57   #2130
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki on już duży jest?

7 miesięcy skończył.

Cytat:

Ale się zawzięłaś na te kijki!
Coraz bardziej mi się podobają i coraz lepiej się czuję po treningach.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Co do uczciwości na studiach to nie warto tym się przejmować. Ja wychodzę z założenia, ze uczę się dla siebie. I mam gdzieś oceny. To co sie nauczę to będzie moje.
A, ze ostatnia sytuacja życiowa wpłyneła bardzo na moje zdrowie to tym bardziej zauważam, że nie warto się martwić, denerwować itp.
Uczciwości na studiach nigdy nie będzie. Mam koleżankę, która od początku tego semestru nie pojawiła się na żadnych zajęciach. Od pierwszego roku jedzie na ściągach.

Mam teraz "gorący" czas na uczelni, bo kończymy projekt na korespondencję sztuk. Dzisiaj pewnie do późna posiedzę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości