|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Dobranoc wszystkim..
jutro mam cięzki dzień ![]() Zapomniałam sie pochwalić,dzis mamy z TŻ 12 rocznice slubu... szkoda że jest na wyjezdzie ... ;-(
Lenka ![]() ![]() 18.06.2014 ---> 2,800 kg i 49 cm szczęścia ![]() Edytowane przez sylvuniaa84 Czas edycji: 2014-04-27 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
No nie zartujcie ze zalicze dzis pierwszy wpis na forum! O matulu
![]() W takim razie Dzień dobry wszystkim ![]() Od razu brawa dla wkraczających dziś w nowe tygodnie ![]() Madziula, Kasian wstawac!
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Huhhuuuuhhhhuhhhhhhhhhuu8
#2104 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Zapowiada sie piekna pogoda - oczywiscie w koncu weekend sie skonczyl ![]() Zeby nie bylo tak milo to napisze ze cala noc meczyla mnie okropna zgaga i nadal trzyma, a juz mialam nadzieje ze tym razem sie uda bez tego przezyc ![]() Trzymam kciuki za wizyty i.. porody, moze w koncu sie cos rozkreci ![]() No i za echo Papryka ![]() Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Wlasnie zobaczylam maila ze w rossmanie teraz promocja na tusze, kredki i cienie. Musze spakowac Georga i jechac (zanim wykupia ![]() ![]() Boze, jaka ta zgaga jest okropnaaaaa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Moje mlodsze już sie przywitało widze ![]() Jej spać sie tu nie da zasnęłam po karmieniu o 12 to o 12.30 przyszła babka "pani mi tylko podpisze że syn jutro będzie mial badania przesiewowe" ![]() ![]() Miłego.dnia, Gratulacje nowych tc Kciuki za wizyty i pomyślne rozpakowania ![]() Nie spieszcie sie, potem będzie już tylko ciężej ![]()
#2106 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziś pobudka była o 6.. pogoda do niczego,pochmurmo i zanosi się na deszcz,kiedy w końcu się wypogodzi masakra:banghead: A ja muszę iść do miasta kupić sobie coś na imprezę tescową.. Kciuki trzymam za wizytujące dziś Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ja od 5 nie śpię ![]() ![]() ciekawe jak kasiab ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zaraz idę wskoczyć pod prysznic i tata podwozi mnie na ktg ![]() ![]() A właśnie przedwczoraj opadł mi już strasznie brzuch ... aż ciocia z mamą zauwazyły ... No i Gabrysia dostała ten prezent od przyszłej chrzestnej ![]() ![]() tylko w rzeczywistości wygląda dużo lepiej bo ten niebieski jest taki jaśniutki a zielony żywszy ![]() sylvuniaa w takim razie wszystkiego dobrego ![]() ![]() muffinka piękna ta Twoja córeczka ! ![]()
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry i dobranoc
![]() Mezul do pracy pojechal a ja do lozka wrocilam... Ide jeszcze pospac. ![]() ![]() Gratuluje nowych tygodni Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w deszczowy poranek
![]() Madziuuuula ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2111 |
Rozeznanie
|
i ja się witam w dwupaku dalej
![]() ![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Witam się po weekendzie.
U nas brzydka pogoda, ale przynajmniej się wyspałam. Gratuluję wszystkich nowych tygodni, bo w poniedziłki chyba kilka z nas startuje z nowym numerkiem ![]() My dziś zaczynamy 37 t. I coraz bardziej marzę o rozpakowaniu się. Chyba już nic nie zmieni mojego zdania, że ciąża to nie jest wcale taki cudowny stan jak niektórzy myślą. I szczerze powiem, że podziwiam podwójne mamusie, ja bym nie dała rady biegać jeszcze za starszym dzieckiem.
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Kciuki za wizyty ![]() Gratuluje nowych tygodni ![]() U mnie dzisiaj 3 razy wstawanie na siku . Uroki heehe ![]() A jak u Was Mamusie z ruchami ? Mój to potrafi nieźle wojować są troche lżejsze niż np w 32.33 tc ale i tak potrafi się jeszcze wypiąc i jak się przesuwa tylko to go wyraźnie czuję . ![]()
![]() |
#2114 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
my się wczoraj gościowaliśmy. Dziecię się ubawiło, że aż miło było patrzeć. justiwi super, że łowy udane!! Cytat:
Cytat:
![]() kasian86 niezła agentka ta Twoja siostrzenica ![]() ilkas jakze zazdroszczę weekendu we dwoje!! sylvuniaa84 gratulacje z okazji rocznicy!! ![]() Edytowane przez MamaKtosia Czas edycji: 2014-04-28 o 07:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się nawet wyspalam. Trzymam kciuki za wizyty i gratuluje nowych tc ![]() No i dla dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
MamaKtosia
![]() ![]() Aczkolwiek zastanawia mnie czy czulaś sie jak ja kilka dni temu idąc z Olim i pilka na plac i rozmyślając czy to przypadmiem takiej właśnie piły nie połknęłam ![]() No właśnie Justynka może tak jak mnie dziś Ciebie uderzy/ło i Franek wyjdzie ? ![]() Ciekawe jak Santom i Kasiab Dziękuje za kciuki za echo czekamy na obchód i zobaczymy kiedy zrobią...
#2117 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]()
#2118 |
Raczkowanie
|
Lucynka, moja mala tez nieźle wojuje i nie powiedziałabym, że ruchy są delikatniejsze i słabsze niż w poprzednich tygodniach. Postrafi nieżle kopniaka w żebra zasadzić, albo wpychać się w szanowną. I muszę powiedzieć, że jak raz mi tak zrobiła jak prowdziłam samochód to, aż zbladłam, bo odruchowo szarpnęłam kierownicą.
A jak sie rozpycha to za nic ma fakt, że mój brzuch i macica mają ograniczoną powierzchnię.
#2119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No czuję się jakbym zeżarła piłkę owszem i to taką wiecie porodową ![]() ![]() Jak tam młody ssak dziś dalej cycka intensywnie? I kciuki mocne za echo!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Witam, a u nas piękne słoneczko i ponad 20 st. Zapowiadali, Kasiu ja też się wybieram po jakiś tusz, a ten telescopic. Polecasz? Bo nie mialam jeszcze, za to uwielbiam max factor. 2000kcl, w tamtym tyg była promocja na podkłady, korektory i róże ale same podkłady ciemne zostały i nie kupiłam nic. Miłego dzionka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
No ja tylko ten uzywam od dawna i mi bardzo odpowiada, ale np mojej mamie juz mniej, wiec trzeba na sobie przetestowac
![]() Ja jestem ciekawa co tam u Vampirki i Amelki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Ilkas czyżby Leoś chciał już wychodzić ???
![]() Niegrzeczna jak ja zazdroszczę Ci spania ![]() A z tą cukrzycą to faktycznie ciekawie u Ciebie ![]() Sylvunia Najlepszego na te 12 lat wspólne i oby więcej tych lat wspólnych było ![]() Justiwi dziś Ty ranny ptaszek Kasian współczuję zgagi. Madziula ![]() ![]() Menia ![]() Co do brzucha mi już opadł z ponad 2 tyg temu i nadal nic ![]() Lucynka u Nas to już bardziej wypychanie i czasem czuję jakby mi w kości biodrowe chciała wejść ;/ Dzień dobry ![]() Chociaż tak nie bardzo bo za bardzo to się nie wyspałam. Młody wczoraj cały dzień wojował bez drzemki i myslałam że w nocy będzie pięknie spał. Fakt zasnął w 10min , ale za to co 1-2 h pobudka z płaczem i marudzeniem. Na zmianę uspakajaliśmy, kładliśmy się obok niego z TŻ itp. W końcu ok 5 wylądowałam u Nas ( chciałam go wcześniej zabrać z nadzieję że z Nami pośpi bez pobudek, ale nie chciał) no i pospaliśmy do 7.30. Dzisiaj jadę odebrać wyniki z krwi ciekawa jestem jak wyszły. Mam zalecenie że jak będą niższe od poprzednich to mam się zgłosić na IP. U Nas też słoneczko się zapowiada ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2014-04-28 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Witam sie po weekendzie
![]() lecem nadrabiac.
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam tusze z silikonowymi szczoteczkami, włosiaste poszły weg.
Miałam kiedyś telescopic i był super, tylko chyba dość szybko wysechł :/ Ja mam teraz z loreal'a volume milion lashes noir excess - taki w czerwonym opakowaniu ze złotą zakrętką. Z tańszych tuszy pogrubiających polecam z maybelline rocket volume express - niebieskie opakowanie z różowymi napisami. Do mnie 2000 calorie w ogóle nie przemawia ![]() Nikki wstałam koło 5.30 na siku i po powrocie do łóżka już tylko wierciłam się z boku na bok. Tż dziś zrobił mi awanturę, że za głośno smarkam i że tłukę się nie dając mu pospać. Potem na dokładkę był wielce obrażony, że nie zrobiłam mu śniadania w domu, tylko do pracy a przecież wiedziałam, że on rano wstaje ![]() ![]() Potem zaczęło się wytykanie, że od 8 miesięcy siedzę wyłącznie na forum i nic w domu nie robię (na L4 jestem od 4 miesięcy, taki szczególik) ![]() Potem pociekły mi łzy, a on mnie przepraszał ![]() ![]()
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-28 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Karolkya, ja również dziękuje, choć marnie to widzę, bo całą noc męczył mnie kaszel przez co brzuch twardy, jak skała! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzięki za info o promocji ![]() ![]() Menia ![]() ![]() Gratuluję wszystkim nowych tygodni. My dziś wkraczamy w 38 tydzień ![]() Miłego dnia!
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2014-04-28 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za wszystkie dzisiejsze ktg ![]()
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
kasian nie mam info bezpośredni od vampirki i pytanie nie do mnie, ale wiem, że są już w domu i mają się dobrze
magdi555 wow 38tc ![]() lucynka u mnie mega mglisto więc Ci słonka nie prześlę ![]() nikki ![]() madziula ![]()
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-28 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Magdi zdrowka dla ciebie
![]() ![]() Ja też dziś zaczynam początek 38 tc ![]() Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2014-04-28 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Justiwi ja dzisiaj nie mam KTG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie ten 2000kcal to fajny tusz,tylko trzeba sie nim namachać bo ma bardzo mała szczoteczkę... rzesy sa świetne jak sie postaramy ale sama teraz nie wiem czy przy małym dziecku bede miala tyle czasu aby tak starannie wytuszować rzesy ![]() ![]() ![]() czekam tez na kuriera,dzis ma byc Lenkowe wyro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.