![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dzien dobry !
Brawo Aza! Sesje rozwalić to zawsze cos wspaniałego ;-) Madziu powodzenia na próbnych! I brawo za aktywność fizyczna! Sysa - poleniuchować zawsze można troszke ;-) w sumie w gorach to on mieszka - podjechaliśmy autem 15 km na parking i ruszyliśmy w gore. Miejsce wspaniale, ze szczytu można zjeżdżać sankami ![]() Aniu - u mnie alkohol niestety prawie zawsze na weekend jest. Podoba mi sie to - zwłaszcza ze znowu w wannie leżę a eM wlasnie szykuje deskę serów i mięs i owoców do wina, koniaku na dzis ![]() Pogoda u mnie tez piekna Zuza - szybciej czas leci No nie jak można czymś myśli zając w czasie cardio. Pozdrowienia ode mnie Ps rozwaliłam dzis swojego iPhone 6 ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1454168104.188905.jpgImageUploadedByWizaz Forum1454168123.944715.jpg Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-30 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Syska Zdrowe, ale coś jeszcze trochę pokasłują, lekarka powiedziała, że jeszcze jakiś czas mogą kaszleć.
Zuzka Ja zawsze jak pedałuję na rowerku to oglądam serial a potem słucham niemieckiego ![]() Beatka Nie dziękuję, bo zapeszę ![]() ![]() Ale mnie nogi bolą, pojechaliśmy do sklepu meblowego kupić dzieciakom jakąś szafę, objechaliśmy 5 sklepów meblowych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś w pracy 8;30-19, wymęczona wróciłam, a od razu wzięłam się za robienie kolacji i przygotowywanie jedzenia na jutro i dopiero teraz na spokojnie usiadłam na ![]() ![]() w ogóle dziwnie w pracy-kierownik poszedł na urlop, a nagle się okazało, że nowa dziewczyna do nas przychodzi od poniedziałku. A on nawet nie raczył nas poinformować-dowiedziałyśmy się przypadkiem, bo na chwilę przyszła dziś jedna dziewczyna która była wczoraj z nim na zmianie.. także to jest właśnie super podejście mojego kierownika, nawet o czymś takim nie raczy poinformować.. pomijając że nie wiem jak on sobie wyobraża 7 osób w naszym salonie.. także nie wiem czy to ma być za kogoś czy jak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dasz radę ![]() ![]() ja muszę się w końcu zebrać, bo ostatnio w ogóle nie było jak i od wtorku nie ćwiczyłam ![]() Cytat:
![]() bo za często u mnie alkohol i nie raz za duże ilości, więc trzeba to ogarnąć ![]() ![]() ![]() ![]() także na jakiś czas koniec z alkoholem ![]() a Karmi i tego typu piwka wiem, że mają jakąś tam niedużą w sobie ilość alkoholu(jakoś chyba tam jest napisane że do 0,5% czy jakoś tak). Chyba nie ma takich całkiem 0% ![]() no ale taka dawka, raz na jakiś czas raczej mnie nie zabiję, a chociaż jakaś namiastka alkoholu, co by za bardzo nie ciągnęło ![]() a w sumie też pierwszy raz je piłam i byłam mile zaskoczona, bo naprawdę dobre ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no najlepiej coś oglądać jak ćwiczysz bo od razu szybciej czas mija ![]() Cytat:
![]() co się stało z telefonem? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Ja dzisiaj będę mieć bałagan, jak trzeba będzie wszystkie meble u dzieci poprzestawiać i szafę poskładać nową a starą do piwnicy
![]() Robiłam wczoraj dzieciakom zdrowe tortille, tak bardzo chcieli, a ja mimo wszystko nie zjadłam żadnej ![]() ![]() Dzisiaj przerwa od ćwiczeń to idę się uczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dzien dobry
Aniu wiem o czym mowa - ja wypijam hektolitry piwa, a jak teraz tylko w piątek czy sobote cos kulturalnie przechyle to jest okay. Alkohol jest bardzo kaloryczny wiec ciezko chudnąc, a i to co mnie umocniło by zrezygnować - to fakt ze brde brzydka jeśli bede spożywała alkohol. Ja juz obudzona, zaraz ide nastawić maszynę do zrobienia kawy i z sypialni powędruje po prostu do salonu pod kocyk. Mysle czy by w koncu wyjsć na przebieżkę! Śnieg spadł w nocy.. Madzia miłej nauki! Aż mam smaka na tortillę - zrobie sobie wersje fit w tyg do pracy - albo na następny weekend ! W pon zaczyna sie luty - nowy miesiac i cele do osiągnięcia. Jestem zmotywowana. Macie cos szczególnego do osiągnięcia w kolejnym miesiącu ?? Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-31 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Beatka Nie wiem czy nauka może być miła
![]() Ja zrobiłam dietetyczne tortille, no jedynie mięsko podsmażyłam na oleju, ale ja ich nie jadłam ![]() ![]() Tiaaa ja mam plany, zdać egzamin i oczywiście schudnąć, przynajmniej pod koniec lutego zobaczyć najwyżej na wadze 56kg, jak będzie mniej to będę jeszcze bardziej zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Witam się w niedzielny poranek
![]() ![]() ![]() Plan na luty: 61kg ![]() Madzia powodzenia w nauce! Jutro trzymamy kciuki, na pewno dasz sobie rade bez problemow ![]() Beatka a jakie Ty masz cele na luty? Ja w tamtym roku pilam sobie winko prawie co piatek, teraz odstawilam, pilam dopiero pierwszy raz w tym roku % i lepiej sie czuje ![]() Ania89 ciekawe co tam Ci naodwalali z ta nowa kobitka... Milego dnia w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój plan na luty to dzielnie z Wami chudnąć i po grzeszkach (Walentynki na 100%) grzecznie wracać na właściwe tory ![]()
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Daguś ooo gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Placki kupuję w sklepie, kiedyś robiłam sama. Są też placki pełnoziarniste ale je ciężko dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Zuza - zrzuciliśmy przez przypadek na skałki, i roztrzaskałam szybkę. Pójdę jutro do serwisu i dam żeby naprawili, ja jestem straszna gadżeciara i muszę moje gadżety w perfekcyjnym stanie mieć.
A iphone6 to moje uzależnienie. Kocham to urządzenie. Co prawda, czekam już na 7 we wrześniu będzie premiera.. więc min.800€ zacznę już sobie zbierać ![]() Aza ![]() a moje plany to przede wszystkim znalezienie w ciągu dnia godziny, może dwóch więcej dla siebie. A małe cele to wszystko, co pomoże mi zaoszczędzić ten czas. Bo nie wierzę, że już styczeń się dzis kończy. ![]() mam tabelkę w moim Planerzegdzie zaznaczam sobie dni w których udało mi się zrealizować założenie. Coś prostego np. naszykowanie sobie każdego dnia wieczorem ubrań na dzień kolejny, spakowanie torebki (moja jest zawsze olbrzymia), czy wypicie kubka zielonej herbaty. w lutym chcę też regularnie cynk łykać. takie pierdoły, które wyrobią we mnie nawyk. |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie chce mi sie ostatnio pisać bo nie ćwiczę, mało dietuję i tyję jak opętana...juz mam prawie 68 na liczniku...dodatkowo lekarze i znajomi mnie dobili-dyskopatia, cholesterol,trójglicerydy ,niedługo nadciśnienie,podejrzenie miażdżycy...no i z takimi kg to już jedną noga otyłość...nie chce mi sie ani żalić ani chwalić więc nie chce mi sie odzywać ![]() ![]() mam plan na luty: zabiegi laserowe (zaczynam od jutra 30 sztuk) ruch zupełna zmiana jedzenia na niskotłuszczową-wszystkie moje problemy biora sie z nieodpowiedniego dla mnie jedzenia (normalnie jest normalne ale mnie zabija) mam tabelkę rzeczy zakazanych i tych które mogę jeść-powiem wam masakra...ale sie zbieram od jakiegoś czasu...trudno...bede jadła zielsko i trociny ale dożyje może starości ![]() co z tego wyjdzie? zobaczymy-powiem szczerze że się trochę wystraszyłam więc może zadziała ![]() buziole ![]()
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() ja w pracy, odliczam już tylko do 19 ![]() choć najbliższe wolne dopiero w czwartek-dobija mnie ta myśl ![]() kupiłam sobie dziś nasiona chia-naczytałam się, że taki super, to trzeba wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Możecie mnie bić, pojechałam dzisiaj po bandzie. Zeżarłam z rana mleczną kanapkę i 2 twixy, w południe pączka z nadzieniem ajerkoniakowym i polewą czekoladową, drożdżówkę, a pod wieczór znowu 2 twixy
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- I stresuje mnie już ten niemiecki, cały tydzień egzaminów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Madzia !!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no chyba zwariowałaś dzisiaj!!! jutro dietka!!!! kochana, a egaminami tak się nie przejmuj, wiem, że akurat Ty to na pewno jesteś dobrze przygotowana. Prędzej pomylisz coś przez ten stres, więc po co. Pamiętaj, że jestesmy z Tobą zawsze ![]() Ania89 do czwartku szybko zleci, tylko 4 dni :P też dużo czytalam o tych nasionach - co masz zamiar z nimi robić - dodawać do czegoś?? Aguś kochana, no właśnie widzę, że coś mniej tu Cię, brak mi Twojej energii ![]() ![]() Za mną cały dzień pełen wrażeń - kupiłam sobie autko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Aguś To, że nie dietujesz to nie znaczy, że możesz się do nas nie odzywać
![]() ![]() Mi też słabo ostatnio idzie to odchudzanie, dzisiaj żarłam jak świnia a i tak się do tego przyznałam i piszę tutaj ![]() Daga ałaaaaaaaaaaaaaa, nie bij aż tyle ![]() Ooo co to za autko, pochwal się ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Podsumowanie mojego żałosnego miesiąca ćwiczeń i chudnięcia: Mel B; 95min, Tiffany 85min, Brzuszki: x 306 Przysiady: x 306 Rowerek: 459,1km Stepper: 60min Killer: x6 Skalpel: x1 Bieg: 10,4km Bieżnia 35km Hula Hop: 40min Basen: 1km Turbo Fire: x4 1,2kg mniej ![]() A po dzisiejszym obżarstwie waga pokaże mi więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie wiem, generalnie jest dużo możliwości na używanie ich ![]() ![]() w sumie tyle się naczytałam, że są takie super, że postaram się codziennie je wplatać do menu i zobaczymy ![]() pochwal się autkiem ![]() Cytat:
![]() a spadek ważny że jakikolwiek jest ![]() u mnie jeżeli chodzi o podsumowanie stycznia to wyszło 12dni z ćwiczeniami, łącznie 585min ![]() ![]() no a z wagą to w sumie nie wiem jak bo ostatnio ważyłam się w połowie stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
daguś-jakie autko?
nie poddaje się...nieraz brakuje mi po prostu już sił... ![]() ja dziś pochłonełam na tablecie ,,Czerwień rubinu" znasz trylogie czasu? ![]() madzia-nie chce mi sie odzywać chwilowo ![]()
#2118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie slyszalam o tej trylogii, fajna ? Jaka tematyka ogolnie ? Ania czekam na relacje z tych puddingow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
andzia89-
![]() daga- o dziewczynie która ma gen przenoszenia sie w czasie-same tajemnice i zagadki do rozwikłania i oczywiście strażnik w którym się zakochuje ![]() ![]() ![]() ![]()
#2121 |
Zakorzenienie
|
Aga to moze przeczytam - mam ochote na cos mega wciagajacego, ale niezbyt wymagajacego
![]() Lece spac, buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Witam. Ja melduję tylko zaliczone ćwiczenia Rowerek 35min (16,3km), Killer i Mel B (19min). Poczytam was potem, teraz muszę dzieciaki przyszykować, śniadanie zrobić i lecę na kurs i egzamin
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Aza jakie autko? ![]() Fisia - dzialaj dzialaj, nie narzekaj, dzialaj, dbaj o siebie ;* Ania - porob zdjecia tez posilkow gdzie dajesz nasionka. dziewczynki, milego dnia, poniedzialek , luty - pieknie mozna cos zaczac !! motywacji i wytrwalosci! Madzia powodzenia na probnych. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Madzia - trzymamy kciuki! Aga - będzie dobrze, Beata dobrze mówi - dbaj o siebie! Daga - nowe autko a ty go jeszcze nam nie pokazałaś?! Ania - pokaż nam swoją kuchnię ![]() Ja wczoraj nie poćwiczyłam za dużo, a w lutym planuję co drugi dzień ćwiczyć co innego, bo może moim mięśniom znudziło się ciągle to samo. Na początek więc może coś z Chodakowskiej co drugi dzień.
#2126 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie w lutym - tak jak Beatka pisze nowy miesiąc nowe cele!
Ja jeszcze wczoraj wieczorem skończyłam miesiąc 50 minutami na orbitreku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A egzamin to pikuś ![]()
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
buuu idę się pochlastać. Ja się nie nadaję. Dzisiaj na ustnym egzaminie tak mnie stres zeżarł, że nie wiedziałam co powiedzieć, strasznie bełkotałam, moja koleżanka która zdaje ze mną tak samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Madzia no i po co babo sie tak stresujesz? Kochana, nie mozesz tak sie bac, nie mysl o niej jako o "babie" tylko naturalnie, jest Twoja nauczycielka, wie wiecej od Ciebie i jest po to, aby Cie uczyc i poprawiac bledy, do ktorychmasz prawo. Takim stresem tylko sobie szkodzisz
![]() Dziewczyny, na dniach wrzuce zdjecie autka do K, teraz jakos nie mam jak zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
hej rybki
![]() ![]() ![]() ![]() daga-polecam ci książkę-dziś przeczytałam 2 część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madzia-nie płacz kochana to nie koniec świata;* tylko egzamin ![]() dzisiaj byłam 1 wszy raz na zabiegach na plecy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do zmiany jedzenia-nie mogę wszystkiego odstawić na raz (zabroniony jest prawie każdy ser prócz chudego białego, każde mięso prócz drobiu no i takie tam w typie zero słodyczy,alkoholu -procz czerwonego wina itp) muszę zamienić mąkę na ciemną i wcinać ciemne rzeczy i warzywa i owoce taka trochę sucha ta dieta ale to kwestia przyzyczajenia i kombinowania...chcę już do końca życia zmenić dietę...na razie po mału się przestawiam i po mału odstawiam...ale mam silne postanowienie-więc jest ok ![]()
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-02-01 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Aga Twoja relacja z zabiegu brzmi całkiem fajnie
![]() ![]() ![]() Melduję, że dziś dotarłam na fitness - karnet na miesiąc kupiony. Najpier 20 min pobiegałam sobie interwałami - 3km wyszły, zadyszka full wypas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.