Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 08:30   #2101
Elena_22
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
U mnie przepływy i łożysko ślicznie, więc najwyżej znowu będę mieć drobinkę.Ale może równie dobrze jeszcze przypakować.

No właśnie w poprzedniej ciąży zdarzyło mi się 3 razy pojechać na ktg , też miałam wtedy problemy z nerami. I po prostu robili mi, dawali kartkę z zapisem i tyle.Jak mnie położyli no to wiadomo,że coś innego, a też leżałam na nery. Gdybym nie miała Tusi to teraz też bym mogła leżeć, przynajmniej by wszystko posprawdzali, ale uznałam,że spróbuję to wyleczyć w domu.
Tym razem chcieli mnie położyć, nie zgodziłam się to dali mi kartę informacyjną ze szpitala z zaleceniami i tylko miałam napisać,że nie wyrażam zgody na szpital.

no właśnie, jak nie trzeba to po co leżeć. Tym bardziej,że zawsze kładą na minimum 3 dni:/

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Ojeju ale długo się tak lało?Ja bym zadzwoniła do mojej gin jak będzie się powtarzało.
Mi też się to zdarza z rana, ale delikatnie.
To u ciebie jest inaczej- u mnie nie ma szans na zrobienie ktg bez położenia na oddziale , nawet jeszcze nie wiedzą, czy jest sens zostawiać w szpitalu, a już kładą, bo inaczej nie zrobią ktg- tak mi ostatnio powiedzieli. Jak nie wyrażę zgody, to każą się zbierać z powrotem bez zrobionego badania i ktg. Mogą najwyżej serduszka posłuchać, czy bije i tyle. Głupie to.
Na ginekologii było inaczej, bo najpierw badanie, usg a potem decyzje- dom albo szpital, a na patologii ciąży inaczej. a ten sam szpital, i ten sam oddział, tylko pododdziały inaczej funkcjonują.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:33   #2102
agaczilla21
Zakorzenienie

Nie wiem jak w Jasle ale w Krośnie bez problemu robią ktg bez konieczności leżenia. Zona kuzyna mojego M kilkanaście razy byla na ktg jak dłuższy czas nie czuła ruchów malej...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:37   #2103
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Elena mój pod ciążowy podchodzi szlafroczek o taki mam http://allegro.pl/show_item.php?item=5630584305 od tego samego sprzedawcy mam 2 fajne koszule bawełniane ciążowe i do karmienia bez guzików z gumkami akurat na ten czas porodu i na czas po nie chcę drogich bo a jak coś tam się z tym stanie w szpitalu/ubrudzę i nie odpiorę ? ale koszule mam też te z IF również dwie także sądzę że 4 mi wystarczą na długo
Motyl lepiej dziś się czujesz? może wczoraj się przemęczyłaś za bardzo bo pisałaś że pracowity dzień ? dbaj tam o Was obie i nie forsuj się tak
a z tą wagą maleństw naszych u mojej gin granica błędu to 200g także synek na 100% waży te 900g ale sprzęt wyliczył 1100g także wiadomo jak jest....dla mnie nie waga była taka istotna tylko postęp przez ten miesiąc, że rośnie to najważniejsze
Dziękuję ładny ten szlafroczek i niedrogi , ja nie lubię pstrokacizny a ten jest ok.
Ja w ogóle nie lubię koszul, nie umiem w nich spać, dlatego kupię tańsze tylko na czas dzieciowy a potem pozbędę się ich.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Motylku, a co to sa przepływy? bo ja nawet nie wiem, czy u mnie jest ok bo gin nie mówi o przepływach, o łożysku tak, ale on w ogóle jakiś małomówny podczas usg, ogląda i ogląda i tyle, potem w milczeniu pisze i dostaję tę kartkę ze zdjęciami, a nie wszystko jest opisane- dopóki mówi, że dobrze, to staram się nie stresować.

Słyszałam o pępowinie trój- i dwunaczyniowej i nawet nie wiem, jak jest u mnie, bo o pępowinie nigdy nie wspomniał. Nie wiem, czy wypada samej zapytać.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:38   #2104
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dziękuję ładny ten szlafroczek i niedrogi , ja nie lubię pstrokacizny a ten jest ok.
Ja w ogóle nie lubię koszul, nie umiem w nich spać, dlatego kupię tańsze tylko na czas dzieciowy a potem pozbędę się ich.

ja tez nie cierpie koszul do spania jak nie mam spodni lub spodenek to nie moge zasnac

tez tylko na poród bede miala a potem wracam do swojej pizamki

Hejo dziewczynki

Dzisiaj mam na 14 wizyte w urzedzie pracy - zeby było ok wszystko

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:39   #2105
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przepływy i łożysko ślicznie, więc najwyżej znowu będę mieć drobinkę.Ale może równie dobrze jeszcze przypakować.

No właśnie w poprzedniej ciąży zdarzyło mi się 3 razy pojechać na ktg , też miałam wtedy problemy z nerami. I po prostu robili mi, dawali kartkę z zapisem i tyle.Jak mnie położyli no to wiadomo,że coś innego, a też leżałam na nery. Gdybym nie miała Tusi to teraz też bym mogła leżeć, przynajmniej by wszystko posprawdzali, ale uznałam,że spróbuję to wyleczyć w domu.
Tym razem chcieli mnie położyć, nie zgodziłam się to dali mi kartę informacyjną ze szpitala z zaleceniami i tylko miałam napisać,że nie wyrażam zgody na szpital.

no właśnie, jak nie trzeba to po co leżeć. Tym bardziej,że zawsze kładą na minimum 3 dni:/

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Ojeju ale długo się tak lało?Ja bym zadzwoniła do mojej gin jak będzie się powtarzało.
Mi też się to zdarza z rana, ale delikatnie.
Dlugo :-( bylam przerazona ale tz z opanowanien ogarnal sytuacje :-P
Stary 2015-12-01, 08:39   #2106
amb86
Zakorzenienie

Laski!! Miałam kontrolę z Zusu! Na moim zadupiu!
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:42   #2107
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Ijak?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 08:42   #2108
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Motylku, a co to sa przepływy? bo ja nawet nie wiem, czy u mnie jest ok bo gin nie mówi o przepływach, o łożysku tak, ale on w ogóle jakiś małomówny podczas usg, ogląda i ogląda i tyle, potem w milczeniu pisze i dostaję tę kartkę ze zdjęciami, a nie wszystko jest opisane- dopóki mówi, że dobrze, to staram się nie stresować.

Słyszałam o pępowinie trój- i dwunaczyniowej i nawet nie wiem, jak jest u mnie, bo o pępowinie nigdy nie wspomniał. Nie wiem, czy wypada samej zapytać.
to mamy podobny gust też nie chcę w drogie inwestować sądzę, że te pierwsze 2 miesiące a później wracam do normalnych ubrań ja mam na badaniu tym "połówkowym" napisane trójnaczyniowa itd....
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja tez nie cierpie koszul do spania jak nie mam spodni lub spodenek to nie moge zasnac

tez tylko na poród bede miala a potem wracam do swojej pizamki

Hejo dziewczynki

Dzisiaj mam na 14 wizyte w urzedzie pracy - zeby było ok wszystko
Moja Droga Paulo Poradzisz sobie jak nikt! Wszystko będzie ok! Przed wyjściem powiedz głośno patrząc w lustro prosto sobie w oczy "dam radę" idziesz z osobą towarzyszącą?

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:47   #2109
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Ijak?
Facet się przedstawił tylko i zapytał, czy korzystam z zasiłku od nich. Kazał się podpisać i poszedł... jak on tu kurde trafił Mieszkam jeszcze u rodziców na wsi i nr domów są strasznie pokręcone... Na koniec życzył zdrowia i polazł

A miałam dziś jechać na badania krwi i moczu.. uff..[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------
Stary 2015-12-01, 08:47   #2110
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
to mamy podobny gust też nie chcę w drogie inwestować sądzę, że te pierwsze 2 miesiące a później wracam do normalnych ubrań ja mam na badaniu tym "połówkowym" napisane trójnaczyniowa itd....

Moja Droga Paulo Poradzisz sobie jak nikt! Wszystko będzie ok! Przed wyjściem powiedz głośno patrząc w lustro prosto sobie w oczy "dam radę" idziesz z osobą towarzyszącą?

hehe kochana jesteś

wiesz co mam w łazience na lustrze naklejone ?

HEUTE IST MEIN TAG

idzie ze mna kobietka ktora wczesniej tez była

Mia i Tosia <3

Stary 2015-12-01, 08:48   #2111
Lucy31
Zakorzenienie

U mnie z ktg jest tak:
- robią i kładą na 3 dni
- robią, ale jak chcesz wyjść od razu to trzeba za nie zapłacić w kasie
- robią za darmo, ale trzeba podpisac papier ze się nie zgadzasz na hospitalizację

O takie warianty do wyboru

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 08:50   #2112
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

W ogóle dziewczynki to miałam dziwna sesje w niedziele.... przyszedł sam tata z synkiem - bez kobiety, matki żony czy jak tam mozna babe nazwac

tak dziwnie, a potem sam powiedział ze sie rozwodza i fotki mu sie przydadza....

oni pozuja, a ten synek smutny to ja mu mówie do tego taty jego zrob cos bo to beda rozwodowe foty na twoja niekorzysc ;D

ale fajnie wyszły, jestem zadowolona
jak chcecie to moge cos na klubie wrzucic

Mia i Tosia <3

Stary 2015-12-01, 08:55   #2113
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
hehe kochana jesteś

wiesz co mam w łazience na lustrze naklejone ?

HEUTE IST MEIN TAG

idzie ze mna kobietka ktora wczesniej tez była
i tego się trzymajmy
Cytat:
W ogóle dziewczynki to miałam dziwna sesje w niedziele.... przyszedł sam tata z synkiem - bez kobiety, matki żony czy jak tam mozna babe nazwac

tak dziwnie, a potem sam powiedział ze sie rozwodza i fotki mu sie przydadza....

oni pozuja, a ten synek smutny to ja mu mówie do tego taty jego zrob cos bo to beda rozwodowe foty na twoja niekorzysc ;D

ale fajnie wyszły, jestem zadowolona
jak chcecie to moge cos na klubie wrzucic
co człowiek to inna historia ehhh szkoda dziecka wrzuć

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 09:07   #2114
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:

Pojechałam na ktg bo tak strasznie mnie kuł brzuch,że masakra. I w dodatku w krzyżu. Na szczęście z szyjką i malutką wszystko ok, jak zwykle nery...tyle,że chcieli mnie pryz tych bólach zostawić w szpitalu, ale powiedziałam,że bez sensu- jutro mam wizyte u mojej gin, zrobię rano badania a potem ona mi antybiotyk przepisze. WIęcej by w szpitalu nie zrobili...

Ale jejuuu te płacze maluszków mnie przeraziły
Ty to masz z tymi nerkami.. Oby szybko przeszlo!

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
My dziś ostatnie zajęcia z SR. Byliśmy na porodówce... Wszystko nowe, piękne sale jednoosobowe z łazienkami co z tego jak dostałam takiego ataku paniki że brakowało mi powietrza cały wieczór siedzę i uspokoić się nie mogę, mały chyba mnie ciśnie bo aż mi słabo I jak tu iść tam i rodzić??? A ż mam głupie myśłi że ja to się jednak na matkę nie nadaję
cos Ty przy porodzie jest taka fala hormonow ze nic nie rusza, dasz rade, kazda z nas da

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Dziń dybry!
cieszę jape od rana, bo ŚNIEG PADA , wprawdzie jest temp. zerowa, ale jednak!!!!!!!!!!
uwielbiam śnieg, śniegunio, śnieżek
Wczoraj zdążyłam małej kupić takie fajne kozaczki z nieprzesadną ilością futra w środku ( ma jeszcze śniegowce), dzisiaj była okazja założyć, bo jakoś tak dziwnie adidasy na śnieg ( ciągu godz. zrobiło się biało ).

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Ja też nie mam pojęcia nie oglądam
U mnie nie ma sniegu, szaro buro i ponuro, choc nie ma smogu i jest calkiem cieplo wiec zdazylam juz zaliczyc spacer

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Mam tak samo, staram się nie przejmować, ale widzę, ze wagowo mój dzieć odstaje od Waszych , a wizyta dopiero za tydzień .
Czy tylko ja sie nie przejmuje waga ?
Lilka tez tutaj na koncowce, ponizej 50centyla ale co z tego powiedzcie? Dziewczyny, nie mozna sie tak o wszystko martwic, zglupiejecie od tego

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was zdecydowała się że podczas porodu będzie miała pobieraną krew pępowinową?

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

To tylko 3 tyg. do świętowania
Ja mialam przy pierwszym porodzie i teraz tez bede pobierac

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Bry, właśnie czekam na obchód i będę żebrać o wypis
Wczoraj jeszcze mnie to badziewie uwierało i piekło, a po nocy już przestało. To kiego tu kwitnąć.

Dobrze ze juz lepiej. Mam nadzieje ze Cie wypuszcza

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Dobra, miałam badanie na samolocie, pessar ładnie zacisnął szyjkę, mogę iść do domu W domu dalej leżenie jak naleśnik kazali uskuteczniać, ale w domu to w domu
Muszę już bo mi tak rozregulowali cukry, że to masakra jakaś! Tak się sama ladnie unormowałam, a tu mi wszystko zepsuli

Super

Cukry szybko ogarniesz, wiesz juz co i jak

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Lucy, trzymamy kciuki, żeby było dobrze i żebyś bezpiecznie wróciła do domku. Lekarze wiedzą, co mają robić .

Znam dziewczynę, której założyli pessar a potem przenosiła ciążę i specjalnie dużo chodziła, żeby już urodzić. Wychodzi na to, że to całkiem niezły wynalazek .
U nas na poprzednim watku tez byl taki przypadek

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Zadupie nie zadupie, system losuje wiec muszą jechac gdzie im wylosuje
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 09:08   #2115
Zakorzenienie

Cytat:
Facet się przedstawił tylko i zapytał, czy korzystam z zasiłku od nich. Kazał się podpisać i poszedł... jak on tu kurde trafił Mieszkam jeszcze u rodziców na wsi i nr domów są strasznie pokręcone... Na koniec życzył zdrowia i polazł

A miałam dziś jechać na badania krwi i moczu.. uff..[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------
Na badania mozesz jezdzic co jak co ale do tego nie moga sie doczepic.
No ale lepiej ze ylas, bo musialabys wyjasniac a tak to z glowy
Stary 2015-12-01, 09:08   #2116
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

wrzuciłam na klubie kilka fotek

pozniej je skasuje

Mia i Tosia <3

Stary 2015-12-01, 09:10   #2117
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Na badania mozesz jezdzic co jak co ale do tego nie moga sie doczepic.
No ale lepiej ze ylas, bo musialabys wyjasniac a tak to z glowy
Dokładnie, lepiej że akurat byłam w domu
Stary 2015-12-01, 09:24   #2118
marciar7
Zakorzenienie

Niestety promotorka niezbyt mnie zmotywowala a odwrotniem. Ja nie mam.kiedy pisac pracy a onaa juz juz pogania i jeszcze do mnie ze ona to jak urodzila to miesiąc z fotela nir wstala bo Syn musial bhc ciągle karmiony. I blabla csly wyklad.
Stary 2015-12-01, 09:27   #2119
good idea
Raczkowanie

Cytat:
Dobra, miałam badanie na samolocie, pessar ładnie zacisnął szyjkę, mogę iść do domu W domu dalej leżenie jak naleśnik kazali uskuteczniać, ale w domu to w domu
Muszę już bo mi tak rozregulowali cukry, że to masakra jakaś! Tak się sama ladnie unormowałam, a tu mi wszystko zepsuli

Super, ze wszystko ok nic to w domu pozostaje lezec ale zawsze to u siebie

Witam sie i ja w ten ponury dzien. Sniegu ani widu ani slychu za to pada . Juz grudzien i u mnie rocznica grudniowa 30 bedzie 3 lata po slubie ale to zlecialo

Milego dnia! Ja zbieram sie do tego nieszczesnego szpitala.

Brak polskich znakow.
good idea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 09:28   #2120
marciar7
Zakorzenienie

Good idea powodzenia..:-*
Lucy ciesze sie ze juz lepiej. Aby po powrocie do domu sie to utrzymało :-*
Stary 2015-12-01, 09:47   #2121
Magdzinska85
Rozeznanie

Ja : ) a można wiedzieć którą opcję wzięłaś wtedy i którą teraz bierzesz?
Magdzinska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 09:53   #2122
Lola2828
Zadomowienie

Dzień dobry Kasia zapomniałam że to już pora naszego prania dzisiaj wymyśliłam sobie że będę robić pierogi więc muszę sobie dozować prace na 4 dni żeby mi się nie nudziło jak tż pracuję więc pranie przechodzi na jutrzejszy dzień Paula dasz radę nie stresuj się jak ostatnim razem będzie ok tylko po co te stresy w tych urzędach dobrze że nie będziesz sama Lucy super wieści nie ma to jak w domu teraz już będzie dobrze

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
Super, ze wszystko ok nic to w domu pozostaje lezec ale zawsze to u siebie

Witam sie i ja w ten ponury dzien. Sniegu ani widu ani slychu za to pada . Juz grudzien i u mnie rocznica grudniowa 30 bedzie 3 lata po slubie ale to zlecialo

Milego dnia! Ja zbieram sie do tego nieszczesnego szpitala.
U nas też ponuro ale nie wieje bo ostanie dwa dni było 100 km /h masakra... na śnieg nawet nie liczę to śniegu nie ma Powodzenia w szpitalu oby wszystko poszło po twojej myśli !

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Niestety promotorka niezbyt mnie zmotywowala a odwrotniem. Ja nie mam.kiedy pisac pracy a onaa juz juz pogania i jeszcze do mnie ze ona to jak urodzila to miesiąc z fotela nir wstala bo Syn musial bhc ciągle karmiony. I blabla csly wyklad.
Chyba nie taka miała być jej rola ? Każda dzidzia inna a nóż twoja doceni ambitną mamę i da jej spokojnie dokończyć i tego ci życzę
Stary 2015-12-01, 09:53   #2123
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
W ramach relaksu kupiłam co nieco malutkiej 😊
Śliczności

Następna co ma supr sh w fajnych cenach
Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie. Jutro mam sie zglosic do szpitala bo glowka nisko, szyjka sie rozmiekcza. Poleze, podadza sterydy i zobacza jak sytuacja sie rozwija. nie potrafie wyobrazic sobie tyylu nocy bez syna. ehh...
Kciukam, żeby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
U mojego poprzedniego gina zawsze pokrywałam się z terminem wizyt z taką jedną dziewczyną i zawsze zastanawiałam się o co chodzi ona na każdej wizycie wchodziła do ginekologa w takim pakiecie:
ona
jakaś inna laska
jakiś koleś
dziecko
Ale obstawa
I lekarz pozwalał na takie tłumy?

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
To i ja pochwalę się nowymi łupami
Śliczności

Cytat:
Kasia jak te staniki?nie cisna pod biustem?nie maja szwow na brodawkach?ja mam z esotiq i jest super
Masz miękki z esotiq czy z fiszbinami? Ja miałam w pierwszej ciąży od koleżanki z tej firmy i byłam baaaardzo zadowolona- nic się do końca nie rozciągnął. Tylko miałam miękki.

Cytat:
Dziewczyny i ja jestem już po wizycie Zuza waży juz 1534g i wszystko z nią dobrze kolejna wizyta za 2tygodnie i mam dużo leżeć bo jak to ujęła Pani Dr w okresie świątecznym jest najwięcej wcześniejszych porodów. Na cc mam sie nastawić w ostatnie dni stycznia lub pierwsi lutego
Gratulacje dobrych wieści

cdn.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 10:02   #2124
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Śliczności

Następna co ma supr sh w fajnych cenach

Kciukam, żeby wszystko było dobrze

Ale obstawa
I lekarz pozwalał na takie tłumy?

Śliczności

Masz miękki z esotiq czy z fiszbinami? Ja miałam w pierwszej ciąży od koleżanki z tej firmy i byłam baaaardzo zadowolona- nic się do końca nie rozciągnął. Tylko miałam miękki.

Gratulacje dobrych wieści

cdn.
Z fiszbinami ale super jest. Dziewczyny to prawda ze w kazdej aptece jesli poprosze to mi zmierza ciśnienie?
Stary 2015-12-01, 10:03   #2125
Zakorzenienie

Cytat:
Ja : ) a można wiedzieć którą opcję wzięłaś wtedy i którą teraz bierzesz?
Poprzedni porod miałam w USA, więc nie bede sie rozpisywac bo tam to troche inaczej wyglada i inne są opcje.
Tym razem jeszcze sie nei zdecydowalam, musze obgadac sprawe z moim gin najpierw.
A Ty ?

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Z fiszbinami ale super jest. Dziewczyny to prawda ze w kazdej aptece jesli poprosze to mi zmierza ciśnienie?
taki mają obowiązek
Stary 2015-12-01, 10:05   #2126
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzedni porod miałam w USA, więc nie bede sie rozpisywac bo tam to troche inaczej wyglada i inne są opcje.
Tym razem jeszcze sie nei zdecydowalam, musze obgadac sprawe z moim gin najpierw.
A Ty ?

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

taki mają obowiązek
Moze dzis sie przejdę.. Głową ciezka ale to pewnie po tym krwotoku ech
Stary 2015-12-01, 10:07   #2127
Magdzinska85
Rozeznanie

Smile Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Właśnie nie wiem które wybrać, też chyba zapytam na następnej wizycie moją Panią Dr.
Trochę ciężko podjąć decyzję samemu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 10:09   #2128
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem które wybrać, też chyba zapytam na następnej wizycie moją Panią Dr.
Trochę ciężko podjąć decyzję samemu.
No ciezko, niestety jak sie czlowiek na tym nie zna to nie takie proste wszystko. Ale czytalam ostatnio kilka dni temu fajny artykul o tym co nowego w tym roku udalo sie opanowac dzieki komorkom macierzystym Cuda na kiju

Ale mi wyszedl pyszny barszcz ukrainski. Jak widzicie u mnie buraczana dieta w najlepsze za 3 dni badania, ciekawe co pokaza
Stary 2015-12-01, 10:10   #2129
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Moze dzis sie przejdę.. Głową ciezka ale to pewnie po tym krwotoku ech
Idź idź jak dasz radę ale może dużo krwi straciłaś dlatego głowa doskwiera ... ja kupiłam ciśnieniomierz w rossmanie już rok temu i jestem spokojniejsza bo co rano sobie mierzę
Stary 2015-12-01, 10:11   #2130
Magdzinska85
Rozeznanie

Cytat:
No ciezko, niestety jak sie czlowiek na tym nie zna to nie takie proste wszystko. Ale czytalam ostatnio kilka dni temu fajny artykul o tym co nowego w tym roku udalo sie opanowac dzieki komorkom macierzystym Cuda na kiju

Ale mi wyszedl pyszny barszcz ukrainski. Jak widzicie u mnie buraczana dieta w najlepsze za 3 dni badania, ciekawe co pokaza
A mogłabyś podesłać ten artykuł?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości