![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
![]() Super ze wrocialas juz do nas,ale co tak szybko? Trzebabylo minimum z 2 tyg posiedziec i sie relaksowac ![]() ![]() Ciesze sie z powodu Twojej @ no i czekamy teraz na wiadomosci o 2 kreseczkach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
przedwczoraj mój menager doprowadził mnie dwukrotnie do płaczu. zaczeło sie od rozmowy o zdarzeniu sprzed dwóch tygodni, kiedy to exkoleżanka z pracy przyniosła swojego wnuka pokazać drugiej koleżance. był to mój drugi dzień w pracy i wiedziałam, że Mały urodził się w dniu kiedy dowiedziałam się, że mój Aniołek nie żyje. jeszcze exkoleżanka wspaniałomyślnie stanęła nade mną z dzieckiem i próbowała rozmawiać. wyszłam do ogrodu (pracuje w domu, gdzie mieszkają 3 podopieczne) i zaczęłam wyć. wróciła moja przełożona i siadła ze mną i kazała mi płakać i krzyczeć.
wracając do menager -a. któraś z koleżanek (już wiem nawet która) powiedziała to menager-owi i stwierdziła, że to nie fair i taka sytuacja nie powinna zaistnieć, gdyż one są po to, żeby mi pomóc i żebym w pracy czuła się komfortowo a nie zdołowana. wiec menager bardzo spokojnie i bardzo zestresowany poprosił o rozwowe co się zdarzyło. opowiedziałam na pytania i oczywiście po jego wyjściu rozryczałam się. wpadła na to wszystko moja przełożona, więc poprosiłam o przerwę i poszłam na tył domu popłakać i uspokoić się. po chwili menager przyszedł do mnie przepraszając mnie i tłumacząc, że on starał się być bardzo delikatny. moja odpowiedź była, że to nie jego wina tylko czasem jest mi ciężko i nie mogę jeszcze rozmawiać o wszystkim. na co on odpowiedział, że jak mi to pomoże to moge go zjechac w jakim chce języku i czeka na to. i tu mnie rozbawiła. jakoś nie mogę sobie wyobrazić, abym z***.... swojego przełożonego. jak wróciłam z przerwy moja przełozona podeszła do mnie i mnie mocno przytuliła nie mówiąc nic cenie ludzi, z którymi pracuje za to co robią dla mnie i za to jak mnie przyjeli po zabiegu. nie pytają, czekaja kiedy chce mówić i wiem, że zawsze dostane chwile na złapanie oddechu i "powrót" do "normalnego" świata
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Measia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-07-24 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki a ja czekam nadal na @ brzuch mnie pobolewa juz od ponad tygodnia piersi mam tak wrażliwe na dotyk że ledwo moge je dotknąć bolą całe aż pod pachami tak jak na początku ciązy więc sobie wyobrazcie jak wariuje bo niewiem co jest grane mnie zawsze na okres bolały lekko piersi ale teraz nietylko piersi ale także pod pachami aż do żeber tak jak bym miała je całe obite znowu wrócił ból pleców do tego miewam mdłości ale to wszystko chyba mam juz z nerwów to już prawie miesiąc od tego jak straciłam dzidzie lekarka mówiła że u mnie szybko pojawi się @ bo niekarmię nawet pokarm niezdążył najśc więc czekam i czekam no i do tego nasiliły mi się upławy więc chodze cała w stresie i zaczynam fiksować ;(
![]() |
#2106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie, Measia, daj sobie czasu, widocznie jeszcze jest za wcześnie dla Ciebie, ta ten temat i trudno Ci o nim rozmawiać.. Ale to minie, może nie wszystko ale z czasem będzie łatwiej. Trzymaj się!! ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Monika, widocznie Twój organizm teraz zbyt intensywnie podchodzi do @.. Sama wiem jak czekałam na @, to byłam bardzo przeczulona no różne symptomy jakie mi ciało wysyłało (to mnie coś w podbrzuszu zakuło, to piersi pobolewały, to znowu coś itd..) Człowiek czekając na pierwszą @ po prostu czasem wariuje już!! Trzymaj się i myśl pozytywnie, bo na pewno wszystko skończy się dobrze i dostaniesz @ ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ja idę dziś popołudniu do gina, by sprawdził, czy wszystko ok i tak się denerwuje, że już trzy razy byłam w toalecie, brzuch z tych nerwów mnie rozbolał..Wariacja jakaś.. Ale same wiecie, wreszcie się dowiem czy i kiedy możemy się starać.. Trzymajcie kciuki i fluidki pozytywne poproszę wysyłać!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Monika @ przyjdzie, do mnie przyszła po 31 dniach, a cykle miałam tak 25 dniowe przed...także, czekaj cierpliwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest jak sie czeka na cos,zawsz sie przedluza i wydaje nam sie ze to wieki sa.Nie martw sie napewno niebawem sie @ pojawi,wiec nie ma co sie stresowac i nakrecac niepotrzebnie. ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Szczerze mowiac ja sama jestem spanikowana bo sama ide do dr w czwartek.ciekawe co tym razem uslysze?!? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
Kobietki otrzymałam w końcu mój wynik ale nic z niego nie rozumiem.Może któraś się zna to
Bardzo proszę o analizę mojego wyniku : Fragmenta endometrii in secretionis et decidualisatio stromae. Inflammatio purulenta.Villi placentarii absunt. Edytowane przez aniela40 Czas edycji: 2010-07-26 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Jestem już po wizycie kontrolnej. Wszystko jest ok. Nie chciał gin mi usg zrobić bo stwierdził "No po co?" ale się uparłam i zrobił i wszystko wyszło w porządku. Mam poczekać jeszcze do drugiej @ czyli jeszcze 2 tygodnie i możemy zacząć się starać!!!!!!Boże, tak się ciesze, że już w wkrótce bedziemy mogli sie starać!!!!No i już sie nie mogę doczekać!!!
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Madzik, Ewka iMonika dziękuję za magię i fluidki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie - jesteście przekochane ![]() ![]() ![]() ![]() Ewka. masz racje - może razem rozpoczniemy starania i będziemy nawzajem się fluidkowac.. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cie tak czytam to az sie na sercu lzej robi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
MMONIKA a jest szansa na to że jesteś znowu w ciąży?? zabezpieczaliście się?? Cytat:
1. Fragmenta endometrii in secretionis et decidualisatio stromae. Fragmenty endometrium w (fazie) sekrecji (nie znalazłam tłumaczenia decidualisatio stromae) 2. Inflammatio purulenta. Zapalenie ropne 3. Villi placentarii absunt. Brak kosmków łożyska Oczywiście tylko lekarz może Ci powiedzieć o co w tym naprawdę chodzi więc zapisz się szybko na wizytę i będziesz miała z głowy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez myslalam ze fiksuje i ze sobie wszystko wkrecam mimo iz nie planowalismy kolejnego dzidziusia tak szybko.Myslalam ze poczekamy pol roku moze dluzej,w sumie ja nie bylam gotowa psyhicznie,ale stalo sie i bedzie dzidzia ![]() a ja mysle ze jestes szczesciara i Ci sie udalo.Mialam takie objawy jak ty i co zrobilam test i byly dwie kreski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zrobiłam bete w 42 DC (licząc dzień zabiegu jako 1 DC) i wynik był 2,5 , no ale ja poroniłam w 10 tyg a płod prawdopodobnie nie rozwijał sie już od 8 lub 9 tyg wiec szybciej mi spadała beta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
wszystko się okaże w swoim czasie chcę jeszcze z tydzień przeczekać jeżeli do tego czasu okres się nie pojawi a objawy się utrzymaja wtedy wykonam test-może poprostu za szybko panikuję i tak bardzo chcę być w ciązy ze wyolbrzymiam wszystkie te objawy bo też tak moze być że moja psychika płata mi figla ;( a napewno tak jest bo ja jestem strasznym pechowcem wpier w ciązy wyszedł mi polip a teraz jak byłam u lekarza to mi znalazł mięsniaka poprostu jak nie urok to sraczka
![]()
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zebyś chciała wiedziec ze tą sraczkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- ale ty to faktycznie szczęściara jesteś szybko wam się udało aż zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- a czy ty miewałaś lub miewasz zawroty głowy??? bo ja przy ciązy tego niemaiłam a teraz mam tak ża jak się nachylam po coś lub ukucne i się podnosze to kreci mi się w głowie i mam takie wrazenie jak bym miała zemdleć a nigdy wcześneij nic takiego nie miałam nawet przed ciążą ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- idę się położyć i normalnie przespać nockę może jutro się odważe kupić test jeżeli wyjdzie pozytywnie to pozostanie zrobić test z krwi bo naprawdę nieda mi to spokoju dobranoc wszystkim sciskam mocno i przesyłam buziaki 3 majcie się i trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#2126 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Monika, jesli mozesz być w ciązy, to we wczesnej ciąży jest małę prawdopodobieństwo, że test na sikanie Co to wykaże. Zrób lepiej badanie Beta HCG, to badanie już po 72 godzinach wykazuje , czyli jest dodatnie jak jesteś. Ja bym zrobiłą, bo po co się tak męczyć i żyć w niepewności..?? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Ewka, ja też żałuje, że ból w trakcie @ mi pozostał taki jak przed #, ale wczoraj jak byłam na wizycie u gina, to pytał czy @ jest taka jak przedtem, czyli czy była bolesna, jak bardzo, czy duża idt.. więc chyba jednak dobrze, że ból został (a nigdy bym nie przypuszczała, ze coś takiego pomysle..) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe gdzie się podziewa nasza Monia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Raczkowanie
|
idę się położyć i normalnie przespać nockę może jutro się odważe kupić test jeżeli wyjdzie pozytywnie to pozostanie zrobić test z krwi bo naprawdę nieda mi to spokoju dobranoc wszystkim sciskam mocno i przesyłam buziaki 3 majcie się i trzymajcie kciuki ![]() Monika, ściskam kciuki, by Twoja odwaga z wczoraj przetrwała do dziś ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Ewka ale jak Twoja kolejna @ przyjdzie wcześniej to Ci cykl się znów rozchwieje, więc może lepiej niech normalnie przyjdzie, co?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Przyczajenie
|
a ja nadal czekam na @ i ciągle nic dzisiaj 30 dc i nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.