Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-01, 10:08   #2101
201803090921
Konto usunięte

Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III

Trzecia w nocy. Dwa Sebixy stoją pod blokiem i ryczą coś tam do Karyny, sterczącej na balkonie (oczywiście łacina podwórkowa w pełnym rozkwicie z obu stron). Drą tam mordy z kwadrans, po czym Karyna yntelygentnie stwierdza, że jednak wylezie, więc niech przejdą na drugą stronę bloku i zaczekają. Parę minut ciszy, po czym znów rozlegają się ryki godowe całego stadka i wreszcie lezą w stronę centrum, w akompaniamencie szurania klapkami Karyny
Zabić to za mało.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 10:14   #2102
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Podobnie jedna raz ogłosiła konkurs, w którym do wygrania była kopertówka. Konkurs trwał około miesiąca, w tym czasie dodała kilka outfitów, które uwzględniały ową torebkę. Oczywiście mówiła, że dla siebie kupiła po prostu drugą, ale dziwnym trafem po ogłoszeniu wyników kopertówka więcej się na blogu nie pojawiła. Może z mody wyszła?

Inna Klaudia urządza konkursy ze stoma warunkami typu: obserwuj na insta, snapie, fejsie, g+ i udostępnij info o konku w tych samych miejscach. W nagrodę... zaobserwuje twój blog!

Blogerką nie jestem, ale biorę udział w konkursach, również blogowych, więc konkretne Klaudie czasem uda mi się wyłapać

Wiesz, kopertówkę, którą użyjesz kilka razy do zdjęcia to jestem w stanie zrozumieć. To nadal pełnowartościowy produkt (o ile nie jest pognieciony, pobrudzony itp). Ale używane kosmetyki?
Stary 2016-06-01, 10:19   #2103
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Wiesz, kopertówkę, którą użyjesz kilka razy do zdjęcia to jestem w stanie zrozumieć. To nadal pełnowartościowy produkt (o ile nie jest pognieciony, pobrudzony itp). Ale używane kosmetyki?
Jasne, ja tutaj bardziej Klaudię widzę w tym wielokrotnym tłumaczeniu, że to była druga kopertówka

Odnośnie do używanych kosmetyków to masz rację - natknęłam się raz na konkurs, w którym dziewczyna proponowała właśnie takie, w tym kremy do twarzy, szminki i błyszczyki, bo albo za dużo otworzyła naraz i nie zdąży zużyć, albo jej się jednak kolory nie podobały itd. I w sumie nie jestem pewna, czy to ona jest większą Klaudią, bo przecież mimo wszystko poinformowała o stanie kosmetyków, czy większymi Karynkami są uczestniczki, które pchały się po te obślinione szminki i zmacane kremy?

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2016-06-01 o 10:21
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 10:27   #2104
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, ja tutaj bardziej Klaudię widzę w tym wielokrotnym tłumaczeniu, że to była druga kopertówka

Odnośnie do używanych kosmetyków to masz rację - natknęłam się raz na konkurs, w którym dziewczyna proponowała właśnie takie, w tym kremy do twarzy, szminki i błyszczyki, bo albo za dużo otworzyła naraz i nie zdąży zużyć, albo jej się jednak kolory nie podobały itd. I w sumie nie jestem pewna, czy to ona jest większą Klaudią, bo przecież mimo wszystko poinformowała o stanie kosmetyków, czy większymi Karynkami są uczestniczki, które pchały się po te obślinione szminki i zmacane kremy?
Fakt, tłumaczenie kiepskie.

Ja też bloguję, mam masę kosmetyków, który nie daję rady zużyć i sporo oddaję. Ale zwykle mamie, znajomym i otwarcie mówię, ze są używane, nie pasują mi z jakiegoś powodu i jak chcą to oddam żeby nie wyrzucać.

Ale robić typowego rozdania - na to bym nie wpadła. Jak już bym napisała, ze mam coś do oddania ale na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" i tyle.
Stary 2016-06-01, 11:31   #2105
201611290914
Konto usunięte

Cytat:
Blogowa Klaudia:

Ogłasza konkurs, w którym do wygrania jest kalendarz na 2016, bo już prawie połowa roku za nami, a ona i tak go nawet nie otworzyła.
Ha ha, hojna dziewczyna
Ciekawe czy było dużo chętnych.

Dla mnie Karyna jest tez blogerka, która wydała kurs online pielęgnacji twarzy za pareset złotych. Nie pamiętam dokładnie, koło 200-300 zł. Dawała też zniżki 10 % dla subskrybentow. Według mnie pomysł z kosmosu.

Przypomniało mi się jeszcze jak oddałam buty do sklepu do naprawy na gwarancji. Kiedy zostały naprawione przyszłam do sklepu le odebrać. Były to kozaki zimowe w dużym pudle. Nie miałam ze sobą żadnej reklamówki więc poprosiłam ekspedientke żeby mi dała a ona odpowiedziała, że reklamówki przysługują tylko jak się kupuje buty. Więc tak poszłam z pudlem w ręku.
201611290914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 11:44   #2106
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaturalnaWodaMineralna Pokaż wiadomość
Ha ha, hojna dziewczyna
Ciekawe czy było dużo chętnych.

Dla mnie Karyna jest tez blogerka, która wydała kurs online pielęgnacji twarzy za pareset złotych. Nie pamiętam dokładnie, koło 200-300 zł. Dawała też zniżki 10 % dla subskrybentow. Według mnie pomysł z kosmosu.

Przypomniało mi się jeszcze jak oddałam buty do sklepu do naprawy na gwarancji. Kiedy zostały naprawione przyszłam do sklepu le odebrać. Były to kozaki zimowe w dużym pudle. Nie miałam ze sobą żadnej reklamówki więc poprosiłam ekspedientke żeby mi dała a ona odpowiedziała, że reklamówki przysługują tylko jak się kupuje buty. Więc tak poszłam z pudlem w ręku.
Ja bym na złość kupiła najtansze buty i na miejscu skorzystała z prawa zwrotu (o ile takie sklep daje) ;p;p
Stary 2016-06-01, 11:47   #2107
201611290914
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym na złość kupiła najtansze buty i na miejscu skorzystała z prawa zwrotu (o ile takie sklep daje) ;p;p
Nie chciałabym się narażać na jeszcze większy kontakt z tym sklepem, bo nie dość że klienta nie szanują, to jeszcze buty tam kupione zepsuły się dwa razy
201611290914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 17:59   #2108
MonnieB
Zakorzenienie

Gdy jeszcze blogowalam kiedyś trafiłam na bloga gdzie był konkurs w którym do wygrania był balsam z Sephory którego została jedynie połowa.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-06-01, 18:03   #2109
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 19:04   #2110
Starlight1804
Zadomowienie

ja dzis nie moglam przezyc tego, ze jedyna atrakcja na dzien dziecka ktora oferuja swoim pociechom janusze i grazyny to mc donald's...bylam w centrum handlowym a w maku i innych fastfoodach po prostu TŁUMY. janusze ze spodenkami uwidaczniajacymi pol tylka i otyle dzieci wcinajace frytki...smutne to.
Starlight1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 20:11   #2111
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlight1804 Pokaż wiadomość
ja dzis nie moglam przezyc tego, ze jedyna atrakcja na dzien dziecka ktora oferuja swoim pociechom janusze i grazyny to mc donald's...bylam w centrum handlowym a w maku i innych fastfoodach po prostu TŁUMY. janusze ze spodenkami uwidaczniajacymi pol tylka i otyle dzieci wcinajace frytki...smutne to.
Może to atrakcja dodatkowa np. po kinie.
Stary 2016-06-01, 20:17   #2112
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez Starlight1804 Pokaż wiadomość
Lepiej raz w roku zrobić im atrakcję niż zabierać je tam przez cały rok

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-01, 22:30   #2113
traicionera
Zakorzenienie

Ja sama z corka do Maca nie chodze (bylysmy raz, bo znajomy akurat jechal ze swoja corka) i nie rozumiem, co to za atrakcja-mieso smakujace jak papier i jakies wymiete fryty. Jesli juz nas przypili na szybkie jedzonko, to idziemy do Freshpointa czy Subwaya i komponujemy kanapki. A mloda i tak najbardziej kocha jesc owoce morza i slimaki
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 00:21   #2114
favianna
Zakorzenienie

Mac to jak dla mnie ostatnie miejsce gdzie można coś zjeść. Nie ma opcji żebym z własnej woli wybrała Maca, kiedy mogę zjeść cokolwiek innego. Wolę iść do sklepu i kupić banana.
Przerażające są te tabuny dzieciaków tam i leniwi rodzice co kilka razy w tyg tam jedza radośnie cała pulchna rodzinką
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 00:38   #2115
201606270916
Konto usunięte

Apteka. W kolejce jakaś pani z dzieckiem, za nią ja. Przy jednym okienku jedna osoba, przy drugim - Grażyna z Krystyną. Grażyna i Krystyna: obie zaangażowane w dyskusje z farmaceutą co można sobie pomyśleć? Przyszły razem, robią zakupy razem. Zwalnia się miejsce w okienku pierwszym, rusza kobieta z dzieckiem i wtedy nagle... Krystyna przerywa dyskusję z farmaceutą o lekach Grażyny wypala że to jej kolej, gdzie ona się pcha i zrywa się biegiem do okienka
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 06:27   #2116
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Apteka. W kolejce jakaś pani z dzieckiem, za nią ja. Przy jednym okienku jedna osoba, przy drugim - Grażyna z Krystyną. Grażyna i Krystyna: obie zaangażowane w dyskusje z farmaceutą co można sobie pomyśleć? Przyszły razem, robią zakupy razem. Zwalnia się miejsce w okienku pierwszym, rusza kobieta z dzieckiem i wtedy nagle... Krystyna przerywa dyskusję z farmaceutą o lekach Grażyny wypala że to jej kolej, gdzie ona się pcha i zrywa się biegiem do okienka
Dobre. Stoję kilka dni temu na poczcie w kolejce. Kolejka dość spora, ale całkiem sprawnie szło. Jeden z klientów robił chyba jakiś spory przelew, że po obsłużeniu go pani w okienku musiała wypełnić jeszcze kilka świstków i nie zawołała następnej osoby. Wpada Grażyna z końca kolejki do środka (kolejna wychodziła za drzwi poczty) i się drze "co, tyle ludzi a tylko jedna obsługuje?!?!".
Stary 2016-06-02, 10:58   #2117
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
Mac to jak dla mnie ostatnie miejsce gdzie można coś zjeść. Nie ma opcji żebym z własnej woli wybrała Maca, kiedy mogę zjeść cokolwiek innego. Wolę iść do sklepu i kupić banana.
Przerażające są te tabuny dzieciaków tam i leniwi rodzice co kilka razy w tyg tam jedza radośnie cała pulchna rodzinką
A ty skąd wiesz, że akurat te same rodziny są kilka razy w tygodniu w macu? Czyżbyś też tam siedziała kilka razy w tygodniu i obserwowała? Czy może pracujesz w macu i robisz jakieś statystyki?
Bez przesady, wszystko jest dla ludzi. Nawet ten mac raz do roku dla dziecka.
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 10:58   #2118
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Poszłam rano do warzywniaka m.in. po truskawki. Pytam czy lepiej wziąć droższe jak ostatnio, czy lepiej tańsze, bo wtedy sporo wyrzuciłam. Facio zmiażdżył mnie wzrokiem, powiedział że dziennie sprzedaje ze 100 kobiałek truskawek i nikt się nie skarży. W domyśle - poza tobą, hetero Takie uwagi zawsze traktuje osobiście z tego co zauważyłam i generalnie lubi żeby brać co daje i nie marudzić. Żadnego wybierania sobie owoców czy innego wybrzydzania !
No ale jako, że jestem stałą klientką, to pan zaproponował, że mi włoży tym razem truskawki do plastikowego pojemnika (takiego w jakich są do kupienia np. pomidory w supermarketach) żeby się nie pogniotły, bo ostatnio to na pewno je pomiażdżyłam w drodze do domu, bo były bardzo dobre przecież No więc nałożył mi owoców do tegoż pojemnika i mówi: tylko pojemnik mi oddać następnym razem !
Ja pierdziu, warte to może 20 groszy, ja stała klientka od paru lat, a ten mi pojemnika żałuje, padłam.
Brutal

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2016-06-02 o 11:04
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 11:14   #2119
marianna144
Wtajemniczenie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6121735 1]Poszłam rano do warzywniaka m.in. po truskawki. Pytam czy lepiej wziąć droższe jak ostatnio, czy lepiej tańsze, bo wtedy sporo wyrzuciłam. Facio zmiażdżył mnie wzrokiem, powiedział że dziennie sprzedaje ze 100 kobiałek truskawek i nikt się nie skarży. W domyśle - poza tobą, hetero Takie uwagi zawsze traktuje osobiście z tego co zauważyłam i generalnie lubi żeby brać co daje i nie marudzić. Żadnego wybierania sobie owoców czy innego wybrzydzania !
No ale jako, że jestem stałą klientką, to pan zaproponował, że mi włoży tym razem truskawki do plastikowego pojemnika (takiego w jakich są do kupienia np. pomidory w supermarketach) żeby się nie pogniotły, bo ostatnio to na pewno je pomiażdżyłam w drodze do domu, bo były bardzo dobre przecież No więc nałożył mi owoców do tegoż pojemnika i mówi: tylko pojemnik mi oddać następnym razem !
Ja pierdziu, warte to może 20 groszy, ja stała klientka od paru lat, a ten mi pojemnika żałuje, padłam.
Brutal [/QUOTE]

ja sie wczesniej dziwiłam ludziom którzy na targu/bazarku poł godziny wybieraja trzy ogorki. do czasu az kolejny raz mnie po prostu oszukali.mowie 2kg ziemniaków-facet na wierzch mi wkłada takie sam raz w srodek siatki male takie co to ich sie nawet obrac nie da. albo własnie ogorki-mowie małe bo chce zrobic małosolne. na wierzch dostaje małe w srodku giganty, co sie oczywiscie w domu okazuje.
gdzie tu sens gdzie logika? ok chce warzywa szybko sprzedac ja rozumiem ale nie wiem czy nie dociera do sprzedawcy ze jak mnie tak raz oszuka to ja juz wiecej u niego nie kupie i pojde gdzie indziej?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 11:23   #2120
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
I co z tego? Co za durne wytłumaczenie
To znaczy, że ma ściśnięty umysł, nie mylić z tzw. ścisłym.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
ja sie wczesniej dziwiłam ludziom którzy na targu/bazarku poł godziny wybieraja trzy ogorki. do czasu az kolejny raz mnie po prostu oszukali.mowie 2kg ziemniaków-facet na wierzch mi wkłada takie sam raz w srodek siatki male takie co to ich sie nawet obrac nie da. albo własnie ogorki-mowie małe bo chce zrobic małosolne. na wierzch dostaje małe w srodku giganty, co sie oczywiscie w domu okazuje.
gdzie tu sens gdzie logika? ok chce warzywa szybko sprzedac ja rozumiem ale nie wiem czy nie dociera do sprzedawcy ze jak mnie tak raz oszuka to ja juz wiecej u niego nie kupie i pojde gdzie indziej?
To sa ludzie, którzy nie rozumieja, że w handlu czasem nie da się sprzedać 100% kupionego towaru. Że czasami sa niestety straty.
Jak można tak oszukiwać klientów, chore.

Kiedyś chciałam kupić młode ziemniaki u baby na targu. Mówię, że chcę tyle i tyle, a ta tempem błyskawicy zaczęła mi je nakładać, ale same malutkie, wybierała mi same najmniejsze Skończyła, to ja zapytałam czy tańczy z frajerka. Ja rozumiem, że małych nikt nie chce, ale na Zeusa - dlaczego ja bym chciała zgarnać wszystkie ?! Mnie zawsze tak traktuja, bo mam taka dziecięca, naiwna gębę. Zwłaszcza te stare kobity maja mnie za pierwsza naiwna. A co w mięsnym się naprzeżywam - bym mogła napisać ksiażkę. Szok i niedowierzanie.

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2016-06-02 o 11:25
Stary 2016-06-02, 12:42   #2121
marianna144
Wtajemniczenie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6121854 1]To znaczy, że ma ściśnięty umysł, nie mylić z tzw. ścisłym.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

To sa ludzie, którzy nie rozumieja, że w handlu czasem nie da się sprzedać 100% kupionego towaru. Że czasami sa niestety straty.
Jak można tak oszukiwać klientów, chore.

Kiedyś chciałam kupić młode ziemniaki u baby na targu. Mówię, że chcę tyle i tyle, a ta tempem błyskawicy zaczęła mi je nakładać, ale same malutkie, wybierała mi same najmniejsze Skończyła, to ja zapytałam czy tańczy z frajerka. Ja rozumiem, że małych nikt nie chce, ale na Zeusa - dlaczego ja bym chciała zgarnać wszystkie ?! Mnie zawsze tak traktuja, bo mam taka dziecięca, naiwna gębę. Zwłaszcza te stare kobity maja mnie za pierwsza naiwna. A co w mięsnym się naprzeżywam - bym mogła napisać ksiażkę. Szok i niedowierzanie.[/QUOTE]

tez widocznie mam naiwna gębę
dawaj o tym mięsnym!!!
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 13:26   #2122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
tez widocznie mam naiwna gębę
dawaj o tym mięsnym!!!
Generalnie baaardzo często próbują mi wciskać towar brzydki, gorszej jakości. Jak się nie upomnę albo jak nie patrzę co tam mi ekspedientka nakłada, to na bank dostanę np. najbrzydszy kawałek mięsa z całego pojemnika, jakieś obeschnięte, żółte kurze cyce czy indyka z takimi przerostami, że atom by tego nie potem nie rozdzielił na mniejsze kawałki, czarną wołowinę Widzą frajerkę, to chcą opchnąć spady. Wiadomo. A nie jestem niemiła, od razu mówię. I może to mnie gubi
Kiedyś byłam z mamą w tym sklepie co zawsze kupuję mięso i jak ona kupowała, to 'och jeju, a to mam takie ładne, a na zraziki to to polecam', myślałam, że jej kobita zacznie zaraz kankana tańczyć
Taka karma
Stary 2016-06-02, 13:39   #2123
invisible_01
Zakorzeniona

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6121854 1]To sa ludzie, którzy nie rozumieja, że w handlu czasem nie da się sprzedać 100% kupionego towaru. Że czasami sa niestety straty.
Jak można tak oszukiwać klientów, chore.[/QUOTE]
Niestety. Ja latem kupuję bardzo dużo owoców, więc jak wynajdę dobrego sprzedawcę, to jestem mu wierna i myślę, że większość klientów ma podobnie. Nie lepiej sprzedać dobre, ładne maliny i mieć klienta na dłużej niż raz opchnąć mu piękne maliny z wierzchu, a pod spodem same zgniłe i mieć pewność, że więcej nie wróci? Nigdy tego nie pojmę.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 15:00   #2124
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Niestety. Ja latem kupuję bardzo dużo owoców, więc jak wynajdę dobrego sprzedawcę, to jestem mu wierna i myślę, że większość klientów ma podobnie. Nie lepiej sprzedać dobre, ładne maliny i mieć klienta na dłużej niż raz opchnąć mu piękne maliny z wierzchu, a pod spodem same zgniłe i mieć pewność, że więcej nie wróci? Nigdy tego nie pojmę.
Mam bazarek po drodze z pracy. Przynajmniej babki szczere "mamy truskawki po 5 zł i po 8 zł. Wie pani, te po 5 to takie, że musi je pani zjeść, do jutra nie wytrzymają. Te po 8 są świeższe, mogą chwilę poleżeć".
I to moim zdaniem jest ok. Ma towar którego chce się pozbyć, przecenia i szczerze informuje.
Stary 2016-06-02, 15:53   #2125
favianna
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;61217326]A ty skąd wiesz, że akurat te same rodziny są kilka razy w tygodniu w macu? Czyżbyś też tam siedziała kilka razy w tygodniu i obserwowała? Czy może pracujesz w macu i robisz jakieś statystyki?
Bez przesady, wszystko jest dla ludzi. Nawet ten mac raz do roku dla dziecka.[/QUOTE]

Ja nie pisze o wizycie raz do roku jakbyś nie zauważyła. Piszę o wybieraniu Maca jako miejsca do stałego żywienia.
Skąd wiem? Wiem. Tu gdzie mieszkam ludzie często jedza na mieście bo kultura gotowania w domu zanika, a zależnie od zamożności jedza rodzinami albo w restauracji albo w Macu.
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 21:30   #2126
MonnieB
Zakorzenienie

Moja koleżanka z pracy co dziennie robi swojej córce (5 lat) na kolacje nuggetsy i frytki i chwali się że te nuggetsy są zdrowe bo mają 100% kurczaka. Ogólnie McDonald przynajmniej 2 razy w tygodniu. Niestety ale w UK większość ludzi tak się odżywia.

Stary 2016-06-02, 22:01   #2127
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z pracy co dziennie robi swojej córce (5 lat) na kolacje nuggetsy i frytki i chwali się że te nuggetsy są zdrowe bo mają 100% kurczaka. Ogólnie McDonald przynajmniej 2 razy w tygodniu. Niestety ale w UK większość ludzi tak się odżywia.

Ale McDonalds sam w sobie nie jest zły. Tam też można całkiem sensownie zjeść. Kiedyś zrobiono ekspryment, facet przez 3 miesiące jadł tylko i wyłącznie w McDonalds, przy tym odbywało się to pod okiem dietetyków. Schudł 17 kg i znacząco spadł mu cholesterol.
Stary 2016-06-02, 22:04   #2128
dacn
Zakorzenienie

W maku sensowna jest jedynie kawa, na prawdę dobra. A reszta zdecydowanie nie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-02, 22:15   #2129
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
W maku sensowna jest jedynie kawa, na prawdę dobra. A reszta zdecydowanie nie.
Ja w Macu jestem w stanie zjeść jedynie lody albo frytki. I nic więcej Więc nie to, że bronie Maca
Stary 2016-06-02, 22:22   #2130
Moviolka
Zadomowienie

Cytat:
Ale McDonalds sam w sobie nie jest zły. Tam też można całkiem sensownie zjeść. Kiedyś zrobiono ekspryment, facet przez 3 miesiące jadł tylko i wyłącznie w McDonalds, przy tym odbywało się to pod okiem dietetyków. Schudł 17 kg i znacząco spadł mu cholesterol.
W filmie "Supersize me" eksperyment trwał tylko miesiąc a rezultaty opłakane.
Moviolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości