|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() Też się zastanawiam nad przedłużeniem, bo się już przyzwyczaiłam i tak się boję tych węgli, że nie wiem. Ale z drugiej strony już mnie strasznie kuszą, ale to chyba jednak @ mi się zbliża, ech. Mi właśnie też najbardziej owoców, owsianka i ostatnio mam taką ochote na rogalika jakiegoś ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do jedzenia to ja już się nauczyłam gotować po prostu taką ilość, jaka jest mi potrzebna albo w ostateczności rodzina przejada, ale już rzadko mi się to zdarza - na początku odchudzania to ciągle ![]() a ja jestem tak niesamowicie zła ![]()
![]() |
![]() |
#2132 |
Rozeznanie
|
Od 1 stycznia
![]() ![]() ![]() Ty jesteś po prostu niemożliwa ![]() ![]() A jeszcze tak wrócę na chwilę do tego okropnego tematu cellulitu. Dzisiaj przyjrzałam mu się dokładniej i stwierdziłam, że tylko na pierwszy rzut oka był taki straaasznie przerażający. Bo tak normalnie to go nie widać, tylko jak się zepnie mięśnie, albo ściśnie skórę rękami, to widać takie grudki... Nie wiem czy to źle, czy dobrze. Wydaje mi się, że nie jest głęboki i może jakoś mi się go uda pozbyć... Wczoraj odkryłam, że mam w domu jakiś krem antycellulitowy z Avonu, ale nie ten z fioletowej serii, o którym było wspomniane na poprzedniej stronie ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-02-02 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kiedyś by Ci się ta I faza znudziła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego tak chciałam sobie powolutku na ta II wchodzić i jesć naprzemiennie ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10790961] Kiedyś by Ci się ta I faza znudziła ![]() ![]() ![]() Wiem, że by mi sie znudziła ![]() ![]() Ale teraz tak się fajnie czuję, że nie chce mi sie zmieniac ![]()
![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry paniom
![]() musze sie pochwalic ![]() obudzilam sie rano i poczulam sie tak... lekko ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. znowu mam piekne sloneczko za oknem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Wtajemniczenie
|
andziuchna - jakiej agrafki ?
![]() ja sobie postanowiłam urozmaicać jadłospis i tak oto na śaniadanie zjadłam 2 kromki chleba wieloziarnistego z serem papryką i szczypiorkiem,dwie mandarynki (nie bijcie - uwielbiam owoce_ i czarna kawę. Po czym dowiedziałam, że chleb wieloziarnisty nie jest wcale taki cacy jak myślałam i że trzeba było kupić razowy. Jak to jest z tym chlebem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item536528524_agra...kcja_hurt.html a moge spytac ile masz wzrostu i ile wazysz? wlazlam na Twoja wymianke a tam xs, 34- i Ty sie jeszcze odchudzasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek pieknym i wkrótce szczupłym Paniom
![]() Ale mi sie chce spac jeszcze dzisiaj.. Cytat:
![]() ![]() Taką agrafke chciałam kuopić kiedyś ale przeczytałam, że nie można w niej regulować siły, tzn z jaką siłą trzeba naciskać. No i nie kupiłam.
![]() |
![]() |
#2139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam 161 cm i ważę 54 kg. Nby waga jest w normie, ale np w talii mam 66 cm (dziś mierzone, ale dziś dostałam @ więc może w rzeczywistości troszkę mniej? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Przyczajenie
|
Przepraszam,ale nie wiem jak dodać now wątek.
Postanowilam ze napisze tu. Mam problem z włosami. Otóz zazdroszcze wszystkim dziewczynom w szkole pieknych wlosow. Ja mam takie fale.;/ bo mam wystopniowane wlosy..myslalam ze wtedy bede miala proste i ladne..Okazalo sie ze mam fale.. Ni to loki,ni proste.nie wiem co mam z tym zrobic.;/ nie chodze w rozpuszczonych wlosach bo sie wstydze. ;/ glupio wygladam..I sie maxymalnie puszą te wlosy..;/ Inni maja malutko tych wlosow,a ja całą szope.. ;/ i wygladam jak.. Co mam zrobic.?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Falujące wlosy są super ![]()
![]() |
![]() |
#2142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt, ze nie ma regulacji zadnej, ale mile urzadzonko ![]() Cytat:
![]() czyli teoretycznie bardziej niz na R powinnas sie skupic na cwiczeniach ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97 na puszczace wlosy polecam jakas odzywke bez splukiwania, ktora troche obciazy wlosy ![]() no i przede wszystkim przejrzyj tamte watki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
Andziuchna - no coś tam ćwiczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ratujcie mnie! Ja ostatnio jestem cały czas głodna... Mogłabym wciągać żarcie jak odkurzacz. Chyba zwariuję zaraz...
I w ogóle to dzisiaj miałam mały wypadek na wuefie. Robiłyśmy stanie na rękach... Nie myślcie, że jestem taki kluch, że nie mogłam podnieść tyłka, nie nie... ![]() ![]() Poza tym oddali nam próbne matury z j. polskiego, z której wyciągnęłam 73% ![]()
![]() |
#2145 |
Wtajemniczenie
|
topcia 0 gratuluje sukcesów w szkole. Co do jedzenia i apetytu...hm... znam ten problem. są takie dni, że bym on stop wcinała. Zwłaszcza jak odwiedzam tŻ, u niego zawsze chce mi się jeść, bo ma zawsze takie pyszności. Podobno na to pomaga chrom, kiedyś brałam i schudło mi się rzeczywiście. Ale czy jest sens szprycować się kolejnymi tabletkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Moje propozycje na chęć jedzeniową:
- ćwiczenia - ja sobie zrobie moje ólgodzinne ćwiczenia dziennie to jakos głodu nie czuje przez jakiś czas, akurat do kolacji ![]() - gorąca herbata - tłumi głód - małe przekąski - serek wiejski, garść migdałów. Nie wiem co możesz na swojej diecie.. No i nie wiem co jeszcze. Męczące sa takie napady, wiem. Najchęteniej zjadłoby się wszystko. A potem to przechodzi i juz można znowu normalnie jeść.
![]() |
#2147 |
Wtajemniczenie
|
topcia - o przypomnaiło mi się - można umyć zęby (pomaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje wynikow z matury ![]() a co do chromu nie na kazdego dziala- na mnie np nie dzialal wcale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
dziwczyny mam czkawkeeeeeeeeeeeeeeeee ;(
znalazlam fajny zestaw filmow dla ćwiczących: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/v...enia-i-fitness |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj kończę jedynkę, chociaż miałam przedłużyć o tydzień, ale jednak nie wytrzymam - już ledwo żyję, jak się szkoła zaczęła i muszę się doenergetyzować. Ale no nic nie schudłam! Zero! Tzn. w kg nie wiem, ale nie wydaje mi się... Może jutro nie zapomnę pójść do pielęgniarki w szkole i się zważyć. A, u nas też wyniki z próbnych egzaminów. Na razie znam tylko z angielskiego - 43pkt. W sumie to nie jest najlepszy wynik w porównaniu do innych, no i też liczyłam na lepszy, ale ang to zdecydowanie nie mój język ![]()
![]() |
![]() |
#2151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Andziuchna, masz rację, ten głód to chyba przez brak węgli. Chociaż w weekend trochę ich podjadłam... Poza tym @ mi się zbliża i chyba narazie jakoś tak sobie umiarkuję tą dietę proteinową. W ogóle to ta dieta jest fajna itd, ale stwierdziłam, że takie ściśle określone diety nie są dla mnie na dłuższą metę. Najlepiej jest chyba jeść to, co się lubi tylko w mniejszych ilościach i więcej się ruszać. Niedługo przyjdzie wiosna to zacznę biegać, skakać, latać, pływać... ![]() ![]() Chociaż wiecie, mimo wszystko moja rodzina (ciotki, wujki itd) za każdym razem jak mnie widzą, to mówią, że od wakacji cały czas chudnę i to bardzo widać! ![]()
![]() |
![]() |
#2152 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ktoś Cię wspominał ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z egzaminami... to ja nie wiem co te wasze punkty i procenty teraz oznaczają :p i czy to dobrze, czy źle. Za moich czasów były normalne oceny ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10805766] Bo Ty siebie widzisz codziennie, wiele razy dziennie. A ciotki, wujowie co jakiś czas i to, że widza, że chudniesz to na pewno prawda jest ![]() ![]() To ja mam chyba odwrotnie ![]() ![]() ![]() Czas poćwiczyć ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też teraz ciągle z głodem walczę. I z sennością (a dopiero drugi dzień o feriach!). Dzisiaj nie miałam miejsca siedzącego w autobusie jak wracałam, to oparłam się o rurę i o mało co nie zasnęłam... W ogóle taka zła jestem, bo wiedziałam, że będzie niezapowiedziana kartkówka na chemii (w każdej klasie robiła), ale zanim zdążyłam je napisać na kartce, to chemiczka już kartki kazała wyjmować ![]() ![]() dobra, lecę się uczyć, bo już jutro pytania zapowiedziane dwa i kartkówka... EDIT: Ewlyn mam przez Ciebie wyrzuty sumienia! Bo nie dość, że I faza obyła się u Ciebie o wiele mniej grzesznie i jeszcze tyle schudłaś, to Ty jeszcze przedłużasz! No nie mogę! ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-02-03 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
topcia bo jest tak, ze siebie zawsze oceniamy bardzo surowo, az za surowo
i tez sie zgadzam ze ZM/MZ jest najlepsza dieta... ja sie ostatnio zle czuje- cos jest nie tak a boje sie isc do lekarza bo zaraz 10 chorob wykryje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z grzechami to jest chyba tak, że ja mam taka motywację teraz i taka zdesperowana jestem, że mogą mi przed nosem serniczkiem machać a ja nie ruszę ![]() Wczoraj własnie u kuzynki byłam i ona specjalnie zostawiła dla mnie sernik i jeszcze jakies ciasto i kruche ciasteczka zrobiła i pootwierała te wszystkie pudeła i kurde tak mi pachniaaaaałooo.... ![]() Ale jak jej wytłumaczyłam co i jak.. i w skrócie na czym polega dieta to grzecznie schowała i zrobiła mi zieloną herbatkę. Ale ona laska chyba XS to sie nie musi martwić.
![]() |
![]() |
#2158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja chyba zrobię sobie takie postanowienie, że od marca, do matury nie będę jadła w ogóle białego pieczywa, ziemniaków i słodyczy. Bo jeśli chodzi o białe pieczywo, to nie jem go tak dużo, ale trafi się czasem jakaś bułka, czy dwie co drugi dzień. Jeśli chodzi o ziemniaki, to zależy kiedy mam ochotę. Niestety, ostatnio jakoś się przed nimi nie bronię... No i jeśli chodzi o słodycze, to pewnie po powrocie mamy skuszę się na trochę tej czekolady... Myślę, że jeśli wyeliminuję na dwa miesiące te produkty, to też zawsze jakieś efekty będą ![]() Co o tym sądzicie?
![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Ewlyn zazdroszcze silnej woli!!
topcia ja bialego pieczywa nie jem w ogole, ziemniki baaaaaardzo rzadko (najczesciej "w gosciach" problem mam tylko ze slodyczami- ale i z tym idzie mi coraz lepiej ![]() dzis zjadlam garsc czupsow i wypilam piwo ![]() ![]() ![]() a i zapomnialam dopisac- 3majcie za mnie kciuki- mam wizyte u lekarza, musze porobic badania bo cos ze mna nie tak- mam nadzieje ze dostane odpowiednie skierowanie Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-02-04 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Wtajemniczenie
|
IR1988 - moim marzeniem zawsze było zejść poniżej 50. Dziś się ważyłam, bo wreszcie waga naprawiona i ważę 53,5
![]() Już jestem po sesji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.