![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() ![]() nie pozwolę !! ![]()
![]() |
#2132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem zła na siebie, za dużo zjadłam, mimo, że mam dietę i muszę schudnąć ;( Jutro się poprawię ;p Miłego weekendu dziewczęta ;* ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9980026]XXBOO wiesz co.... a dobra dziewczyny przyznam wam sie że zdałam testy i prawko za 1 razem.
Tylko 2 kwestie, wiem ze nie jestem złym kierowcą i 2 najważniejsza.... nerwy!! mi kiedyś gościu powiesdział zę dorbze jeżdże bo jeżdże na luzie. nie jak szałaput tylko na luzie. jak mi auto zgasło na środku skrzyżowania to nie wpałam w panike, tylko zabluzgałam pod nosem na swoją głupote i odpaliłam i pojechałam dalej. nie można sie tym tak stresować Hehehehe wiecie co robiłam na łuku? połoa mojej klasy za 1 razem łuk oblała. jechałam do przodu.dojechałam dałam wsteczny i pod nosem "nawet si enie waż wyjechać, nawet sie kurde nie waż!!" jak oni przesłuchują te taśmy to musieli mieć ze mnie balet ![]() No stress[/quote] No a wlasnie ja sie wszystkim stresuje....a najbardziej TRAMWAJAMI ![]() i tym ze ktos sie bedzie ze mnie smial ![]()
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze jej zlosliwosc nie zna granic. To jest ponizajace ![]() Ona mysli ze kazdy rozumie matematyke jak ona ![]() A ja kazdej lekcji matematyki nie nawidze a chodze na wszystkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA tescie: - Te zadania sa proste,nie wiem czemu ich nie rozumiecie ![]() A matma to jest ogolnie u nas porazka sa gorsi ode mnie(ale czy to jest powod do dumy i radosci-nie ![]() A i ta Pani od matmy jest wychowawca klasy humanistycznej(wspolczuje ![]() Nie wiem jak sobie z nia poradze,niedlugo wystawianie ocen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
maszyna, nie człowiek
|
Ilona, nie wiem, czy Cię pocieszę, ale ja mam tak z historią. Nie potrafię się jej nauczyć. Nie umiem wkuwac na pamieć czegoś, w czym nie widze logiki, a ja (może jestem ślepa?) nie widze jej w historii. Dla mnie to tylko wkuwanie na pamięć
![]() ![]()
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodz z datami na historii tez nie raz mialam problemy,mylily mi sie ale lepiej szlo niz matma ![]() A co do wychowawcy mamy fajnego goscia ale on tez nie pojmuje (jako informatyk) ze my nie rozumiemy matematyki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
Ale masakra.
![]() Pamiętacie jak pisałam esej o Herbercie? Tyle się nawyklinałam nad tym... A tu się okazało, że zajęłam 1 miejsce ![]() ![]() Tylko, że mi się ta praca nie podobała... ![]()
#2140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma lekko, jedyne co mnie pociesza to fakt, ze zostało tak mało miesięcy do końca liceum i ogladania tego babsztyla. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aaaa i nie badź taka skromna :P |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie nie mialam zagrozenia do dzis..dzis zostala wpisana pala z kartkowki. (czulam ze zle mi poszlo,a kolezanki napisaly na 2..ja jestem nadwyraz tepa ![]() Mam 1,1.2- i 4(to za prace w grupie wiec grupa robila ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2144 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mogłbyście mi pomóc - chodzi o to że potrzebuje znależc wiersz lub ksiązke w której wystepuje kobieta - miłośnica, taka typowa ktrta marzy o wielkiej miłości itd
![]() Niestety prócz Romea i Juli, Wertera czy tam Chłopów nic mi do głowy nie przychodzi.... ![]() jeśli znacie jakieś wiersze lub powieśc o takiej typowej miłośnicy to byłam bym bardzo wdzięczna za podanie tytułu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
maszyna, nie człowiek
|
Z bezdomnych panienka, ktora kochala Judyma. Joasia jej bylo?
Wanda z Przedwiośnia. To tyle Żeromskiego ![]()
#2146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys jak do niej chodzilismy to ironicznie ze bylo trzeba sie uczyc(matematyki akurat nie idzie wkuc) Obecnie powtorzenia z 1 i 2 klasy co nie zmienia faktu ze tak tego za bardzo nie czaje(funkcje,zbiory itd) A weekend juz mam zepsuty. Martwie sie ta ocena. I tak do 15 grudnia(wystawianie ocen) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LEce spac,moze jutro bede miala lepszy humor bo juz mam zepsuty dzis na amen, nawet sie ochoty z chlopakiem widziec nie mam ani malowac ani nic ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też już lecę, muszę jeszcze przygotować speech na dodatkowy angielski. Zeby mi się tak chciało jak mi się nie chcę. Nie ma co, trzeba walczyć z leniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, w Opolu. ![]()
![]() |
#2152 |
Raczkowanie
|
a jakies wiersze ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Raczkowanie
|
paula Bo u nas podobny konkurs
![]() ![]() ![]() ![]()
#2154 |
Wtajemniczenie
|
Olimpia - mój piesek, jest już ze mną w domu. Przed chwilą przyjechaliśmy. Jestem wykończona tym całym dniem, ale i szczęśliwa
![]() A jeśli chodzi o matmę to ja mam spoko faceta. Tzn. teraz się taki zrobił, bo w pierwszej klasie był nie do zniesienia i prawie mnie oblał. Teraz się rozwiódł z żoną, jest wolny i szczęśliwy i daje nam to odczuć. Bywają lekcje, które potrafimy całe przegadać. Pokazuje nam zdjęcia swojego pieska i w ogóle gadamy o prywatnych sprawach. Ostatnio, gdy pisaliśmy sprawdzian, on układał pasjansa. Ale mój wychowawca przebija wszystkich. Takiego na pewno żadna z was nie ma - mój wychowawca to gej!!!
#2155 | |
Zakorzenienie
|
hmm a Romantyczność Mickiewicza? ta cała Kasrusia co była zakochana w tym umarłym już Jasieńku. Nie wiem czy to dobry przykład.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Ja nadrobię czytanie całe ale jak dojdę do siebie... Czy Wy też tak macie, że w tym tygodniu wyrobić się nie da? Dziś jestem rozbita na części pierwsze na przykład. I stwierdzam, że jak zawsze czekałam na piątek, bo wolne, to teraz jak widzę na kalendarzu piątek to mi się żyć odechciewa. Od ósmej w szkole siedziałam. Kończyłam o 16:00, bo miałam dwie godziny biologii do matury. Potem szłam na zajęcia i potem na spotkanie przygotowawcze. I co wspaniałego zostało wymyślone? Mamy dzieciom opowiedzieć jak wyglądają święta w innych krajach. I się mi trafiła Arabia xD! Teraz tylko czekam aż mnie rozstrzelają za koszulkę na ramiączkach. Muszę się przygotowywać do roli i do szkoły w golfach chodzić, bo tu ni ma hihi to jest poważna sprawa. Pociesza mnie fakt, że otwarli u nas wreszcie tą naszą 'wizytówkę' miasta xD I schody jeszcze działają. Tzn. wczoraj działały, bo się prawie na nich zabiłam, ale tsst... I ogólnie jest ciekawie tam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a przede mną jutro wewnętrzny, przerobiłam wszystkie pytania i mam nadzieję, że zdam od razu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść!
![]() Dzisiaj Mikołajki! Jeden z najlepszych dni w roku! ![]() I wreszcie sie doczekałam anionowego hula hop! ![]() ![]() Tylko nie wiem, co zrobię z całą siatą słodyczy, która była dołączona do prezentu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja ze swoimi tez nei wiem co zrobić
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.