|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() nie pozwolę !!
|
|
#2132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie to u nas babka robi na sprawdzianach 6 zadań i każde ma podpunkty a, b, c,d- wiara, w tym ja, nie nadaża. W dodatku część zadań robi nam z poziomu rozszerzonego mimo, że jesteśmy podstawą i jedna osoba w klasie zdaję maturę z matematyki. Lecz, co mnie to obchodzi? Mam swoje zajęcia, nie powinniśmy być prześladowani z przedmiotów, których nie zdajemy;O Reasumując ( ) im dłużej uczęszczam do mojego szanownego lo tym bardziej mam go dosyć.Jestem zła na siebie, za dużo zjadłam, mimo, że mam dietę i muszę schudnąć ;( Jutro się poprawię ;p Miłego weekendu dziewczęta ;* |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9980026]XXBOO wiesz co.... a dobra dziewczyny przyznam wam sie że zdałam testy i prawko za 1 razem.
Tylko 2 kwestie, wiem ze nie jestem złym kierowcą i 2 najważniejsza.... nerwy!! mi kiedyś gościu powiesdział zę dorbze jeżdże bo jeżdże na luzie. nie jak szałaput tylko na luzie. jak mi auto zgasło na środku skrzyżowania to nie wpałam w panike, tylko zabluzgałam pod nosem na swoją głupote i odpaliłam i pojechałam dalej. nie można sie tym tak stresować Hehehehe wiecie co robiłam na łuku? połoa mojej klasy za 1 razem łuk oblała. jechałam do przodu.dojechałam dałam wsteczny i pod nosem "nawet si enie waż wyjechać, nawet sie kurde nie waż!!" jak oni przesłuchują te taśmy to musieli mieć ze mnie balet ![]() No stress[/quote] No a wlasnie ja sie wszystkim stresuje....a najbardziej TRAMWAJAMI ![]() i tym ze ktos sie bedzie ze mnie smial
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze jej zlosliwosc nie zna granic. To jest ponizajace ![]() Ona mysli ze kazdy rozumie matematyke jak ona ![]() A ja kazdej lekcji matematyki nie nawidze a chodze na wszystkie
|
|
|
#2135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MASAKRA. W dodatku nic nie tłumaczy
|
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA tescie: - Te zadania sa proste,nie wiem czemu ich nie rozumiecie ![]() A matma to jest ogolnie u nas porazka sa gorsi ode mnie(ale czy to jest powod do dumy i radosci-nie )A i ta Pani od matmy jest wychowawca klasy humanistycznej(wspolczuje )Nie wiem jak sobie z nia poradze,niedlugo wystawianie ocen
|
|
|
#2137 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ilona, nie wiem, czy Cię pocieszę, ale ja mam tak z historią. Nie potrafię się jej nauczyć. Nie umiem wkuwac na pamieć czegoś, w czym nie widze logiki, a ja (może jestem ślepa?) nie widze jej w historii. Dla mnie to tylko wkuwanie na pamięć
W ten sposób miałam pogadanke w zeszłym roku z wychą dlaczego mam takie, a nie inne oceny
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodz z datami na historii tez nie raz mialam problemy,mylily mi sie ale lepiej szlo niz matma ![]() A co do wychowawcy mamy fajnego goscia ale on tez nie pojmuje (jako informatyk) ze my nie rozumiemy matematyki
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masakra.
Pamiętacie jak pisałam esej o Herbercie? Tyle się nawyklinałam nad tym... A tu się okazało, że zajęłam 1 miejsce Tylko, że mi się ta praca nie podobała...
|
#2140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma lekko, jedyne co mnie pociesza to fakt, ze zostało tak mało miesięcy do końca liceum i ogladania tego babsztyla. Szkoda, że w klasie maturalnej nie mogę olać matematyki w pewnym stopniu i zająć się tylko i wyłącznie maturą. Z innych przedmiotów są już bardziej wyrozumiali...
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aaaa i nie badź taka skromna :P |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie nie mialam zagrozenia do dzis..dzis zostala wpisana pala z kartkowki. (czulam ze zle mi poszlo,a kolezanki napisaly na 2..ja jestem nadwyraz tepa )Mam 1,1.2- i 4(to za prace w grupie wiec grupa robila i wpiatek kolejna kartkowka a ja dalej nie wiem o co chodzi wiec beda 3 jedynki i wystawianie ocen w piatek![]()
|
|
|
#2143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I LO Bytom?
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mogłbyście mi pomóc - chodzi o to że potrzebuje znależc wiersz lub ksiązke w której wystepuje kobieta - miłośnica, taka typowa ktrta marzy o wielkiej miłości itd
![]() Niestety prócz Romea i Juli, Wertera czy tam Chłopów nic mi do głowy nie przychodzi.... ![]() jeśli znacie jakieś wiersze lub powieśc o takiej typowej miłośnicy to byłam bym bardzo wdzięczna za podanie tytułu ![]() Z góry thx |
|
|
|
#2145 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z bezdomnych panienka, ktora kochala Judyma. Joasia jej bylo?
Wanda z Przedwiośnia. To tyle Żeromskiego
|
#2146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może niech ona Ci na przerwie wytłumaczy lub jakakolwiek osoba dobra z matmy. A co masz na tej matmie? Ja prawdopodobieństwo, dla mnie czarna magia, bo jak jest zadanie to ona podaje wyniki, a ja nie wiem skąd to się wzięło w ogóle ;O
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys jak do niej chodzilismy to ironicznie ze bylo trzeba sie uczyc(matematyki akurat nie idzie wkuc) Obecnie powtorzenia z 1 i 2 klasy co nie zmienia faktu ze tak tego za bardzo nie czaje(funkcje,zbiory itd) A weekend juz mam zepsuty. Martwie sie ta ocena. I tak do 15 grudnia(wystawianie ocen)
|
|
|
#2148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LEce spac,moze jutro bede miala lepszy humor bo juz mam zepsuty dzis na amen, nawet sie ochoty z chlopakiem widziec nie mam ani malowac ani nic
|
|
|
#2150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobaczysz, że wszytsko skończy się dobrze. Bo dlaczego nie? Postarasz się przecież.Też już lecę, muszę jeszcze przygotować speech na dodatkowy angielski. Zeby mi się tak chciało jak mi się nie chcę. Nie ma co, trzeba walczyć z leniem Dobranoc!
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, w Opolu.
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
a jakies wiersze ?
|
|
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
paula Bo u nas podobny konkurs
W każdym razie graaatuuuluuuję !!
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
Olimpia - mój piesek, jest już ze mną w domu. Przed chwilą przyjechaliśmy. Jestem wykończona tym całym dniem, ale i szczęśliwa
Olimpia była grzeczniutka w pociągu i cały czas spała na kolanach. A jeśli chodzi o matmę to ja mam spoko faceta. Tzn. teraz się taki zrobił, bo w pierwszej klasie był nie do zniesienia i prawie mnie oblał. Teraz się rozwiódł z żoną, jest wolny i szczęśliwy i daje nam to odczuć. Bywają lekcje, które potrafimy całe przegadać. Pokazuje nam zdjęcia swojego pieska i w ogóle gadamy o prywatnych sprawach. Ostatnio, gdy pisaliśmy sprawdzian, on układał pasjansa. Ale mój wychowawca przebija wszystkich. Takiego na pewno żadna z was nie ma - mój wychowawca to gej!!!
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm a Romantyczność Mickiewicza? ta cała Kasrusia co była zakochana w tym umarłym już Jasieńku. Nie wiem czy to dobry przykład.
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Ja nadrobię czytanie całe ale jak dojdę do siebie... Czy Wy też tak macie, że w tym tygodniu wyrobić się nie da? Dziś jestem rozbita na części pierwsze na przykład. I stwierdzam, że jak zawsze czekałam na piątek, bo wolne, to teraz jak widzę na kalendarzu piątek to mi się żyć odechciewa. Od ósmej w szkole siedziałam. Kończyłam o 16:00, bo miałam dwie godziny biologii do matury. Potem szłam na zajęcia i potem na spotkanie przygotowawcze. I co wspaniałego zostało wymyślone? Mamy dzieciom opowiedzieć jak wyglądają święta w innych krajach. I się mi trafiła Arabia xD! Teraz tylko czekam aż mnie rozstrzelają za koszulkę na ramiączkach. Muszę się przygotowywać do roli i do szkoły w golfach chodzić, bo tu ni ma hihi to jest poważna sprawa. Pociesza mnie fakt, że otwarli u nas wreszcie tą naszą 'wizytówkę' miasta xD I schody jeszcze działają. Tzn. wczoraj działały, bo się prawie na nich zabiłam, ale tsst... I ogólnie jest ciekawie tam. |
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a przede mną jutro wewnętrzny, przerobiłam wszystkie pytania i mam nadzieję, że zdam od razu ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść!
![]() Dzisiaj Mikołajki! Jeden z najlepszych dni w roku! ![]() I wreszcie sie doczekałam anionowego hula hop! Zaczynam od dziś chudnąć. ![]() Tylko nie wiem, co zrobię z całą siatą słodyczy, która była dołączona do prezentu...
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2160 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja ze swoimi tez nei wiem co zrobić
Dam chyba do klasowego mikołaja o__0 XDDDDD (tak, wiem, ze jestem sknerą XD ale nie zjem wszystkiego to co ma się marnować)
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Ale z duchami niezłe. Wpierw uśmiercę Ashtona XD

Ogólnie to u nas babka robi na sprawdzianach 6 zadań i każde ma podpunkty a, b, c,d- wiara, w tym ja, nie nadaża. W dodatku część zadań robi nam z poziomu rozszerzonego mimo, że jesteśmy podstawą i jedna osoba w klasie zdaję maturę z matematyki. Lecz, co mnie to obchodzi? Mam swoje zajęcia, nie powinniśmy być prześladowani z przedmiotów, których nie zdajemy;O Reasumując (

Olimpia była grzeczniutka w pociągu i cały czas spała na kolanach.