|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
jezu jak zamulam
u Was też tak pochmurno i mgliście? jak wrócę do domu to muszę się spakować bo jutro po pracy jedziemy do moich rodziców na weekend z racji święta zmarłych, gdybam jaką wziąć kurtkę ale chyba zdecyduję się na zimową bo zapowiadają co prawda 12 stopni ale czeka nas najpierw godzinna msza na jednym cmentarzu a potem kolejne pół godziny na drugim więc obawiam się że bez zimówki zmarznę a w niedzielę od Rodziców jedziemy na nowe mieszkanie do mojej Siostry bo wyprowadziła się z domu rodzinnego wierzyć mi się nie chce bo dopiero była taka malutka
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A siostra będzie urzędować w Poznaniu, czy została bliżej rodziców? Kurde, ale mi cały czas cieknie z nosa. Może nie tak tragicznie jak we wtorek, ale no super nie jest. Poza tym dużo lepiej się czuję, gardło mam wrażenie czyste, ale ten nos. Skąd to się cholera w takich ilościach bierze? ![]() Moc mi wróciła i chyba coś podziałam, bo aż mnie nosi.
|
|
|
#2134 |
|
Konto usunięte
|
"niestety" bliżej rodziców ze względu na pracę, jakby mieszkała w Poznaniu to bym chyba zwariowała ze szczęścia
mogłybyśmy chodzić razem na fitness i w ogóle częściej się widywać chociaż i tak nie mogę narzekać bo 50km to nie jest żadna odległość, ale wiesz jakby była na miejscu to byłoby inaczej
|
|
|
|
#2135 | |
|
Komplikatorka
|
Ale piękne słoneczko ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak - pokićkało mi się, że ona w Poznaniu pracuje, wiec stąd takie moje założenie. A 50 km, wiadomo na odwiedziny w weekend to pikuś, ale właśnie by gdzieś razem chodzić w tygodniu to już tak średnio i pod względem finansowym i czasowym.
|
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
no dokładnie, szczególnie że ona mimo że ma samochód (ja nie mam ani auta ani prawa jazdy) to pracuje na dwie zmiany więc w tygodniu ciężko się spotkać, na szczęście możemy się jakoś umówić w weekend
z resztą ja odkąd wyprowadziłam się z domu rodzinnego to przynajmniej na jeden weekend w miesiącu jeżdżę z Tż do Rodziców więc teraz będę odwiedzać nie tylko ich ale też Siorę
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z innej beczki: jakiej firmy buty na zimę posiadacie? I czy jesteście z nich zadowolone?
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym najchętniej kupiła coś z Tamaris. Bardzo lubię ich buty.
|
|
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
ja mam kozaki z lasockiego skórzane, po 3 sezonach nie mam im nic do zarzucenia, nigdy mi nie przeciekły ani się nie rozkleiły, spokojnie wytrzymają kolejną zimę choć nie ukrywam, że już mi się trochę znudziły i chciałabym jakieś nowe
![]() p.s zmieniłaś avatar i Cię w pierwszej chwili nie poznałam |
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie mam kozaki Lasockiego (oficerki i krótkie na słupku) i kurcze nie jestem do końca zadowolona. To znaczy są ok. nie przemakają, nic drastycznego się z nimi nie stało, ale.. oficerki są sprzed dwóch lat i mam wrażenie, że wyglądają na prawdę kiepsko. Szybko się zeszmaciły, nawet po wypastowani po kilku godzinach wyglądają nieładnie. Drugie - krótki mam z zeszłego roku i tutaj np. starła się skóra i to nie od uderzenia, a od.. spodni. Nosiłam spodnie które na nie zachodziły i z tylu na piętach mam normalnie powycierane miejsca.
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 | ||||
|
Konto usunięte
|
na fejsbuku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
U nas mimo ze koniec października to dalej prawie 20 C
Dawno takiej pogody nie miałam o tej porze roku. Lucy to pewnie grasz w minecraft ( mój tez tez) Za jakiś czas zmieniamy lokum i będę was pewnie rzadziej czytać ( gorszy dostęp do internetu itd) . Jednak tez bedą plusy ( będzie gdzie pobiegać, spokojna okolica, brak krzyczącego dziecka w pobliżu i wiele innych). Buty na zimę... Tu pewnie zima mnie zaskoczy i oby była krótka i niezbyt zimna bo mam tylko martensy i półbuty sznurowane ( tez się nadadzą jeśli śniegu nie będzie za dużo i nie będzie mokro ). Serio muszę się przestawić od nowa na 4 pory roku. |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa koleżanka mi dziś mówiła, że w Lidlu mają być skórzane włoskie kozaki po 179zł, poszukałam i na pierwzy rzut oka wyglądają nieźle: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=457
o ile nie będzie dantejskich scen to myślę, że można rzucić okiem, sama się chyba nawet wybiorę
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale warto zapolować na nie
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam na szczęście takiego lidla w którym często się takie rzeczy ostają
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Miss saeki niedaleko od Paryża ( jakieś 50 km)wiec tez nie jakoś żeby najcieplej było ale jednak taka pogoda to miłe zaskoczenie.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie prezentują się całkiem, całkiem - pójdę obczaić. Swoją drogą swetry też nieźle się prezentują. Buszowałam po necie i moje kroki w poszukiwaniu kozaków skieruję również do Ryłko. Cytat:
![]() Ja się wzięłam za szafę! Co jakiś czas wywalam rzeczy, ale teraz postanowiłam, że absolutnie nie mam litości - najwyżej będę musiała udać się na zakupy. ![]() Tylko teraz pytanie czy to wszystko wywalić/oddać, zrobić wątek wymiankowy czy może część rzeczy wystawić na allegro.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-10-30 o 20:28 |
||
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie najczęściej zostawały w szafie (poza fatalnymi przypadkami) albo komuś oddawałam, np. koleżance Mamy.
|
|
|
#2153 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wyrzucam tylko znoszone ciuchy, te w dobrym stanie w których nie chodzę czy są na mnie za małe oddaję do córki znajomej mojej Mamy, młoda dziewczyna, w domu im się nie przelewa a jak widzę, że daje moim ciuchom drugie życie i nosi z radością to aż mi się buzia cieszy w allegro mi się nie chce bawić bo tam jest naprawdę ciężko coś sprzedać, za dużo aukcji, jak nie są to jakieś markowe ciuchy to naprawdę słabo się sprzedają albo zostają wylicytowane za grosze ![]() Cytat:
jeśli masz ciuchy, w których nie chodzisz a komuś mogłyby się przydać to naprawdę nie warto chomikować ich w szafie/ na strychu. W każdym mieście są ośrodki pomocy czy domy samotnej matki, które z radością te rzeczy przyjmą |
||
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale muszę się przyznać, ze czasem korzystam z tych zachomikowanych rzeczy. Ostatnio wyciągnęłam jakieś 2 bluzki których chyba ze 2 lata nie nosiłam
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będą jakieś fajne.Dwa lata temu zimę przechodziłam w ocieplanych trampkach za 9 zł
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Małe coś w klubie
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Ah myślałam ze stad pomysł na przebranie za creepera . Pewnie coś pomyliłam czytając z telefonu. Oczywiście ze pomyliłam. To Rise pisała zaraz pod Twoim wpisem i mi się coś pomieszało. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-10-31 o 08:11 |
|
|
|
#2160 |
|
Konto usunięte
|
Miss
![]() witam się z kawą u nas mgła taka że świata nie widać byle do 15!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

u Was też tak pochmurno i mgliście?
jak wrócę do domu to muszę się spakować bo jutro po pracy jedziemy do moich rodziców na weekend z racji święta zmarłych, gdybam jaką wziąć kurtkę ale chyba zdecyduję się na zimową bo zapowiadają co prawda 12 stopni ale czeka nas najpierw godzinna msza na jednym cmentarzu a potem kolejne pół godziny na drugim więc obawiam się że bez zimówki zmarznę
a w niedzielę od Rodziców jedziemy na nowe mieszkanie do mojej Siostry bo wyprowadziła się z domu rodzinnego
wierzyć mi się nie chce bo dopiero była taka malutka

Może nie tak tragicznie jak we wtorek, ale no super nie jest. Poza tym dużo lepiej się czuję, gardło mam wrażenie czyste, ale ten nos. Skąd to się cholera w takich ilościach bierze?

byle do 15!