![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() u mnie też dziś paskudnie, zimno.....ale w nocy zaczęli grzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja polecam stara dobra hipnozę, zjeść mozna bardzo dobrze a i napić tez ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A sol fizjologiczna to do noska na katar ![]() Cytat:
![]() Hipnoze lubilam zawsze tylko my tam na studiach przesiadywalismy bardzo duzo i te ich zapiekanki mi juz sie przejadly bardzo dawno ![]() ![]() To mexicano na mariackiej musze obejrzec, zawsze z tamtad blisko do MadMicka na hamburgery ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-09-26 o 08:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
chyba trzeba coś porobić praktycznego i ogarnąć trochę mieszkanie
![]() dopiero co zjadłam śniadanie, Wy tu o jedzeniu i coś czuję apetyt nadchodzi ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-26 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
I w nocy nastepna pazdziernikowa urodzila...tp na 13.10...
Ide na sniadanie bo mnie stres dopada... |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to ładnei tam rodzą na październiku... ja to pewnie w grudniu skończe ;/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() październikowe mamy mnie przerażają ![]() ja uciekam ![]() ![]() Powodzenia na wizytach dzisiaj dla wszystkich ! ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-26 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tamten to naprawdę w ogóle nieużywany leżał i może ze starości pożółkł, choć miałam parę białych/ jasnych ubranek po małej, zapakowane do worków próżniowych, z tym, że tam powietrze naszło i też były żółte...teraz z tych ubranek które odzyskałam też niektóre pożółkłe i niekoniecznie białe...i nie odeprało się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla maluszkow lepsze sa czopki bo szybciej dzialaja niz syrop a piesek to bokser? ![]() ja po zakupach, zaraz biore sie za sprzatanie a potem ide pomoc mamie ten kolacz zrobic..... dzisiaj ide z mloda na szczepienie ![]()
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
I po glukozie 75g
Na czczo - 58 Po 2h - 110 Teraz siedze w kolejce do gin a kolejka niezla A no i witam sie w 33 tygodniu ![]()
Edytowane przez Aleaa_ Czas edycji: 2014-09-26 o 09:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2142 | ||
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny jestem ostatnio jakaś nieogarnięta, przyznam szczerze że nawet nie mam weny na czytanie wizażu;/ wczoraj przeleciałam "po łebkach" a dzis postaram się napisać co nieco sensownego.
Dzisiaj ide do endo ale sprawdzałam juz wyniki i pierwszy raz w ciąży mam TSh w normie ![]() ![]() jeśli chodzi o nianię to raczej wezmę tę Grundiga, sprawdziliśmy ja w mieszkaniu i wydaje się zdawać egzamin a 70 zł to szału cenowego nie ma więc chyba zostanie ta. Za to udało mi się za dobrą cenę nabyć karuzelkę z pilotem o taką (40 zł) Cytat:
Cytat:
![]() a mnie boli krok, jakby kości, ledwo łażę ostatnio ![]() co one się tak sypią? Październik się jeszcze nie zaczął a one już jedna po drugiej;/ ja mam termin niby na koniec listopada ale cos czuję że mała wcześniej się urodzi.
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jadę zaraz do tego sklepu z komputerami, no tak mi się muli ten laptop, że to jakieś nieporozumienie... wkurza mnie to, jak tu pracować na nim... Silesianna super brzuchol, mój chyba ciut większy ... Ela no gdzie Ty jesteś???
![]() |
#2145 |
Zadomowienie
|
Czy Wy widzicie co puszczają w ddTVN?
![]()
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Silesianna zdolna z Ciebie babka. No i jak pięknie wyglądasz
![]() ![]() Dzięki Wam, dziewczyny, za miłe słowa. Mam nadzieję, że hormony rzeczywiście przestaną szaleć - nie jestem przyzwyczajona do problemów z cerą, nigdy nawet pryszczy nie miałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Rety! Szybkie są ![]()
![]() |
#2147 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem ze ten temat był poruszany, ale na ile cm kupujecie czapkę zimową dla dzieciaczka?? Nie mogę sie dokopać tego w poprzednich postach
#2148 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny pół nocy nie spałam taką zgagę miałam. Jeszcze nigdy mnie tak nie paliło, a nic w domu nie mam, bo mnie jeszcze tak nie przycisnęło. Muszę sobie kupić coś żeby było w razie czego bo myślałam, że się wykończę. Przypomnicie mi co bierzecie?
Lola, Aleaa powodzenia na wizycie. No październikowe dają czadu, ale tam ich dużo jest już po 37 tc, więc cóż się dziwić. Ja nie czytam, bo się denerwuje. Jeszcze niedawno był I trymestr, a tu max za miesiąc będę miała swoją kruszynkę. I tak póki jej nie zobaczę to wydaje mi się to takie nierealne.
#2149 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak piesiulek to bokser ![]() Kciuki za Weronika, żeby dzielna była ![]() Cytat:
![]() Ja sie zbieram za sprzątanie bo jutro teściowa z wizytacja wpada. Wiec pewnie zajrzy w każdy kąt, ale jakoś wisi mi to ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2150 |
Rozeznanie
|
czesto maja czkawkę Wasze maleństwa?? moja czasem rzuca nawet 6 razy dziennie i troche mnie to martwi..
jeszcze wogule mam clotrimazol dopochwowo w tabletkach i wydobywa misie ta tabletka z jakaś taką woda i oczywiście się nakręcam, że to mogą być wody.
#2151 |
Zadomowienie
|
A mi się marzą takie gruntowne porządki, a ja przywiązana do tego łóżka.
No właśnie gdzie jest ta Ela, bo się zaczynam denerwować?!
#2152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znalazlam cos takiego i zrobilabym http://blog.peekaboopatternshop.com/...y-name-is.html nie wiecie gdzie mozna kupic filc taki cienki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Filc znalazlam na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zadomowienie
|
Zanet - nie mam tam lekarza prowadzącego
![]() i myślę ze to nie ma znaczenia ![]() ![]() obyśmy na fajne położne trafiły ![]() Paulina- super kocyk! Lola - śliczny piesio, na pewno wygoi się raz dwa . My wczoraj byliśmy z naszą u fryzjera i tak ją wystrzygła że aż dziwnie wygląda ![]() Słoneczko - ja mam zgagę codziennie, pare razy dziennie i to jest tragedia ![]() Biorę rennie, pomaga ![]()
#2157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super ta karuzelka, graficzna i kontrastowa, taka jaka powinna być ![]()
![]() |
#2158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widziałam... ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2159 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w całym 7 miesiącu ciąży to samo przerabiałam..wstawanie z samego materaca- ja w dodatku pompowanego !... nie zazdroszczę... szybko marudziłam małżowi... i 3-4 dni miałam materac i łóżko ![]() ja żeby zorientować że się brzuch obniżył.. cykam sobie fotki co jakiś czas...bo z mojej perspektywy to na pewno nie zauważę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeździli polonezami lub fiatem.. i zimą to zamarzali w tych autach ![]() tak się super KIEDYŚ opiekowali dziećmi..a umieralność NIESTETY ale KIEDYŚ była większa !! teraz są lepsze czasy, ludzie mają większą wiedzę i świadomość.. lepszy dostęp do wiedzy... u mnie to ja nagadam mamie / teściowej Kiedyś to mieliście gruszkę... ja się tak męczyć nie muszę i mam aspirator / "katarek".. W ogóle kiedyś to babcie pomagały...czyli jakby 2 opiekunki były..a ja będę sama wszystko z tym "KIEDYŚ" to działa w dwie strony... mi na szczęście mama ani teściowa (na razie) się nie wcinają... jak rzucam hasłami typu aspirator..to im chętnie wyjaśniam..co to.. i gitara ![]() Cytat:
dziewczyny w ilu stopniach prałyście rzeczy z sh i nowe ? niby 82 zabija wszystkie drobnoustroje, ale przecież my to jeszcze prasujemy..wiec może jednak 60 st C ?? zazdroszczę tym co same sobie potrafią uszyć - alb o dla siebie, albo dla dzidzi.. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- idę całe mieszkanie dziś wysprzątać... mój czkawke miał z 5 razy dziennie a przy ułożeniu pośladkowym zmniejszyło się tak do 2-3 razy Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-26 o 10:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Wtajemniczenie
|
Eclariss moja też ma czkawkę 6-7 razy dziennie, a czasem to i więcej
![]() Ja nie oglądałam ddtvn, a co tam puszczali?? Słoneczko ja zgagi nie mam praktycznie wcale, czasem coś tam mnie zapiecze, ale to chwilę, popiję wodą i przechodzi, więc nie pomogę... Idę do klubu wrzucić fotę brzuchola, powiecie mi czy się obniżył...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.