![]() |
#2161 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
Widzę to już zaprawiona w bojach jesteś ![]() ![]() Bardziej mnie endokrynolożka nastraszyla jakie powikłania są w ciąży dla dziecka po covidzie tym się bardziej stresuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() U nas córka ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Runawaytrain, będzie braciszek czy siostrzyczka dla synka? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Ja mam Hashimoto i jeśli chodzi o Tsh to mam o wiele lepsze niż w pierwszej ciąży. Do tej pory waha się w granicach 1,5-2, a co najlepsze w ogóle nie korzystam z endokrynologa bo nie mam po co dzwonić tak naprawdę. Cały czas mam eleganckie tsh hehe Ciekawe jakie będzie na najbliższym badaniu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie ja zadzwoniłam do mojego endo na początku ciąży, a on i tak by mi robił teleporady. W pierwszej ciąży latałam co 3 tygodnie do endo zeby usłyszeć, ze dalej mam brać ta sama dawkę ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas na 90% drugi synek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() Ja się boję, że znów będę musiała trzymać dietę cukrzycową. Boję się, że nie ogarnę jej razem z dietą lekkostrawną, bo z niej też nie mogę zrezygnować, a one się trochę wykluczają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() U nas prawdopodobnie 3 chłopak, ale nie jest to jeszcze na 100% potwierdzone. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Wczoraj o 20.30 byłam już w łóżku po 2 kapsułkach Spasmoliny i apapie extra. Myślałam, że mi nie przejdzie i jednak wyladuję w tym szpitalu. Żurek to jednak był błąd ![]() Dziś ma być słonecznie i 17st bez wiatru takiego, że chce głowę urwać, jak przez ostatnie dni to mam w planach Pepco zaraz po śniadaniu i potem spacer z dzieciakami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
My do żłobka państwowego czekaliśmy 1,5 roku i tak się nie dostaliśmy
![]() ![]() Piękna wiosna dziś 🤩 u nas chłopaki właśnie poszli do parku a ja na zakupy spożywcze mam wyhodne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
My już po spacerze, 4 tys kroków, czyli wcale nie dużo, a ja się czuję zmęczona xD Muszę popracować nad kondycją.
Nie ma chyba reguły na zależność między wagą a cukrzycą ciążową, moja kuzynka miała, a była chudziutka. Moja mama dalej szaleje. Wczoraj była u nas na chwilę, powiedziałam, że wyjdę z nią, bo chcę wejść do Lidla po kilka rzeczy. Uparła się, że musi iść ze mną, żebym nie dźwigała (szłam po 3 owoce na krzyż i rybę ;P), po drodze mnie opieprzyła, że się za lekko ubrałam, a przed chwilą zadzwoniła z pytaniem, czy mi nie pożyczyć kurtki, bo przecież ma być zimno, a ja nie mam się w co ubrać. Ech, zapomniałam już, jakie to przeboje, jak się mieszka z rodzicami i codziennie jest batalia o to, w co się człowiek ubrał xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Ja już zapomniałam jak to jest mieszkać z rodzicami
![]() ![]() ![]() Ja dziś zaliczyłam samotny spacer i Pepco, kupiłam dzieciakom kilka rzeczy ale nic ciekawego w rozmiarze 56 nie widziałam. Może to nawet i lepiej, nie spieszy mi się a i tak stówa poszła się paść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Państwowy to od razu skreślam bo nie mamy tam czego szukać ale z tego co wyczytałam to jest też problem z rekrutacja do prywatnych ![]() Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze żłobkami prywatnymi nie miałam takiego problemu, dostałam się od ręki praktycznie może akurat trafiłam na wolne miejsce. A młody chodził do jednego z bardziej chwalonych w mieście. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam do wtorku, będą wyniki czy starszak dostał się do którejś zerówki koło domu
![]() My dziś zaliczyliśmy spacer i akurat jak przyszliśmy do domu to się ochłodziło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
U nas też już się ochłodziło i słońce zaszło, ale też zdążyliśmy skorzystać. Jutro ma być jeszcze ciepłej i ładniej - wybieramy się ze znajomymi i ich dziecmi na grilla 🤩 a od poniedziałku mega ochłodzenie,a od środy to u nas i śnieg zapowiadają
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
U nas też pięknie. A że po chorobie to też chętnie korzystaliśmy na podwórku z pogody.
Pepco.... Mój ulubiony sklep odzieżowy dla dzieci ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie Pepco denerwuje. Co chwilę nie ma jakiegoś rozmiaru, szczególnie tego którego akurat potrzebuję (dziś szukałam jakiegoś fajnego bodziaka na 92 i nie znalazłam), nie mają sklepu on line, jacyś tacy niedzisiejsi. 6lat temu jakoś wielu rzeczy była koszmarna, na szczęście teraz się to zmieniło. No i trzeba przyznać, że mają bardzo ładne rzeczy dziecięce ![]() Alergie to zło. Mały ma uczulenie na gluten, bo mleko, wołowina i cielęcina to mało, to żeby mi się nie nudziło... Ciekawe jak to z dzieckiem nr 3 będzie, już się boję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! Ja myśle, ze córka z córka czy synek z synkiem będą mieli fajny kontakt i wspólne zabawy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Mój ostatnio tez ulubiony sklep xD Jak córka była malutka to nic z pepco nie miałam a teraz brudzi i dziurawi na potęgę wiec w pepco jest ładnie i tanio xD A ostatnio ładne maja te ciuszki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
U was też tak wieje, że chce głowę urwać i wcale nie czuć tych kilkunastu stopni?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
U nas dziś pięknie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kilka sztuk sprzedałam wcześniej już. Z resztą tez czekałam do wieści jaka płeć ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Fajnie tak nie musieć nic kupować
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Pobudka 4.20. Coraz lepiej. Jestem nieprzytomna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Ja mam wszystko. Także to co przybędzie to raczej będą prezenty które przyniesie rodzina jakieś ciuszki i zabawki, chyba że coś wyjątkowo mi w oko wpadnie
![]() ![]() Muszę w tym tygodniu przejrzeć ciuszki i odłożyć te dziewczęce, dowiedziałam się o parze która chętnie je przyjmie bo adoptują dziecko z FAS i chętnie skorzystają z takiej pomocy. Cieszę się że ciuszki po córce komuś jeszcze sprawia radość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie Luxmed, w którym robię badania. To już drugi raz z rzędu, kiedy przyjeżdżam na umówioną godzinę, a mimo pustej poczekalni i tego, że pracownik siedzi w pustym gabinecie, wchodzę co najmniej dziesięć minut po czasie. Ostatnio jeszcze byłam w stanie zrozumieć, bo facet dopiero zaczynał pracę i może system nie chciał ruszyć czy coś. Ale dzisiaj nie byłam pierwsza, kobieta wyszła i dopiero jakoś po 15 minutach mnie wzywali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę Wam zazdroszczę, że nie musicie kupować, jak patrzę na to, ile rzeczy trzeba ogarnąć, wybrać i ile to będzie kosztować, to się zastanawiam, jak my wyrobimy z tym wszystkim i jeszcze znajdziemy pieniądze na wkład własny pod nowe mieszkanie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Konto usunięte
|
Theali matko, chamstwo :/ nawet na recepcji czy mogli dać znać SMS, że będzie opóźnienie :/
Cytat:
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.