![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- też mi się właśnie wydaje strasnzie dużo;/;/ aż za dużo;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
No ale na czym Cie uwalił?tak sobie właśnie myśle co ja bym zrobiła w takiej sytuacji..i pewnie bym sie poryczała ze złości;P
#2163 |
Zadomowienie
|
Ja zdałam za 3
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie lubie jesieni..eh..już mnie jakiś dołek dopadł.. ![]() Aaa tak odbiegając troszkę od egzaminu na prawko...odczuwacie czasami 'instynkt macierzyński'??czy tylko ja mam takie jazdy? ![]() ![]()
![]() |
#2165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I od razu wyobrażam sobie jaką będę fajową mamą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak widze małego Szkrabika to głupawki dostaje;D i odrazu banan na buźce;D
![]() |
#2167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Aha czyli standart;P wszystkich na tym uwalają
![]() Jak przeczytałam ,że został zaspokojony to pomyślałam ,że masz juz swojego Szkraba;D;P Ja mam 14-miesięczną siostre cioteczną..w której jestem zakochana na zabuj ![]() Oglądacie 'Pierwszą Miłość'?:P
#2169 |
Zadomowienie
|
Hey laski
![]() Zero stresu.. ja zdałam dopiero za ehyyehhhemmm ![]() 5 razem.. ![]() jak tak nie zdawalam i nie zdawalam to juz mialam dosc ale nie dalam za wygrana i w koncu poszlo ![]() Moja kolezanka zdala za 3 razem ale co z tego jak boi sie wyjechac autem na miasto ![]() a ja tam nie mam problemow z jezdzeniem ale czasem sobie mysle ,ze powinnam sobie kupic ta tabliczke "UWAGA BLONDYNKA"takie hity jakie potrafie zdzialac podczas zamyslenia przykladowo to sama sie ciesze z siebie pozniej ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- A dzidziusie kocham ale swojego jeszcze nie chce:PP pierwsza milosc mi sie znudzila teraz mam maraton "gotowych na wszystko".. od pierwszego sezonu lece po kolei wszystkie odcinki masakra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
No i dobrze..nie ważne za którym razem sie zda..najważniejsze ,żeby zdać...skoro sie zainwestowało w kurs to nie można odpuszczać chociażby dla tego,żeby pieniądze nie poszły w błoto
![]() I właśnie trzeba przezwyciężyć ten strach i od razu po otrzymaniu tego magicznego dokumentu wsiadać i jeździć...na początku nawet z kimś ale jeździć ![]() Takie jest moje zdanie przynajmiej..ale na razie jestem mądra w teorii..zobaczymy co będzie później;P Wgl gdzie Wy sie wszystkie podziewacie?;D Dajcie odpocząć książką i chodzcie na wizaż^^ hehe
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Dziewczynki ntrzymać kciuki bo zaczynam dziś studia!! <boisie> niestety nie będzie mnie dziś ani jutro na komp ale jak tylko wejdę zdam wam relacje;* pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Malenka321 Trzymam kciuki!
![]() ![]() Tak wgl to Dzień dobry piątkowo ![]() ![]() Któraś w domku tak jak ja czy wszystkie w szkole siedzą? ![]()
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- DZIEWCZYNY ta szkoła to pogrom... dzis nie mialam naszczescie 4 godzin bo facet musial nagle wyjechac ale jutro będę siedziec 14... zyc nie umierac... wrócę w niedzielke wieczorem więc napisze... a tak w ogole anatomia i fizjologia porąbana. mówie wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maturzystki, kiedy jedziecie do Czestochowy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
My jedziemy 17 pazdziernika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
uczycie się w technikum, że macie maturę?
![]() ja z moją klasą nie byłam w Częstochowie. byliśmy w Łagiewnikach i to jakoś w kwietniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w Częstochowie hm..też jakoś w kwietniu
![]() Ojj..Dziewczynki strasznie źle sie czuje dzisiaj...zresztą już wczoraj na jeździe nie czułam sie za kolorowo..nie miałam siły naciskać na gaz xD ;D Chyba coś mnie bierze..ale nie dam sie...pije Theraflu^^ Malenka321 czekam na dalsze relacje ![]() suve Witaj ![]() ![]() ![]()
#2180 |
Zakorzenienie
|
Ewusiek18 - w sobotę i niedzielę. zaoczna socjologia na uś. mam nadzieję, że będzie dobrze.
![]() widzę, że jeździsz autkiem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hm...to czemu dzisiaj nie jesteś w szkole?;>:P
Ja tylko...ja tylko chce być szczęśliwa ![]() Edytowane przez Ewusiek18 Czas edycji: 2009-10-03 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj mieliśmy tylko odebranie indeksów i legitymacji. zajęć nam nie zrobili. nie wiem czemu
![]() ![]() ja się trochę tego kierowania obawiam.. ale z drugiej strony myślę, że to nie może być takie trudne.. no zobaczymy. byleby mój instruktor był cierpliwy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak..pedagogike wczesnoszkolną i przedszkolną z terapią pedagogiczną ![]() Zjazd mam 16.10..ale niestety bede miala piątek-sobota-niedziela ![]() Także zazdroszcze ,że masz tylko dwa dni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
też się boje tych biegów. zwłaszcza jak patrzę jak to robią kierowcy. jakaś magia
![]() ale ogólnie jestem nastawiona pozytywnie. nawet się nie boję, że nie zdam. wiem, że zawsze jest druga szansa, a prawko jest potrzebne i znacznie ułatwia życie. ![]() ![]() ja się zastanawiałam nad dziennymi na początku.. ale stwierdziłam, że pewnie się nie dostanę i nawet nie próbowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No a ja składałam i na dzienne i na zaoczne na ten sam kierunek bo była taka 'promocja'i była jedna opłata rekrutacyjna wiec tak sie zapisalam nie myslac nawet o tym ze mnie przyjmia ale przyjelam sie i na te i na te;p no ale zostałam przy zaocznych..czasami troche zaluje ale coz ![]() A Ty w domku w sobotni wieczór? ![]()
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
heh. moja mama to chce mieć chyba po części też korzyści dla siebie
![]() ![]() ja w sumie też czasami żałuję, że nie spróbowałam. ale cóż. i tak się cieszę, bo w sumie dużego wyboru kierunków, które by mnie interesowały nie miałam. w domku. jakoś dzisiaj tak wyszło. Ty widzę też. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak szczerze to był jedyny kierunek który mnie interesował..także nie miałam problemu z wyborem:P W domku..siedze po pierwsze dlatego ,że sie źle czuje a po drugie jakoś nie miałam ochoty nigdzie wychodzić w takie zimno:P Ale ten wizaż muli ![]() Zmykam spać ![]() Dobranoc ![]()
Ja tylko...ja tylko chce być szczęśliwa ![]() Edytowane przez Ewusiek18 Czas edycji: 2009-10-03 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
moja mama nie ma prawka. dlatego ma nadzieję, że mi się poszczęści.
![]() oj tak. zimno strasznie. cóż, uroki jesieni. jak ja nie lubię jesieni. ![]() mnie zawsze fascynowała dietetyka. ale ten kierunek jak dostępny jak dla mnie - za daleko. więc o ile starczy mi chęci to chcę go 'przerobić' po studiach.. aj. zbieram się spać, żeby wstać o 6. miłej niedzieli życzę i powrotu do zdrowia. dobranoc. ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
BAN stały
|
Hej. dawno mnie nie bylo bo a to szkola a to na weekend p[rzyjechalk Tz i spedzilismy ze soba cuudne 2 dni
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A przed nami kolejny tydzien nauki:/ ło la boga ![]() ![]() A to sie rozpisalam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- A gdzie wy wszystkie sie podziewacie..??? /<teskni> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W podstawówce i gimnazjum miałam nauczycieli, które nie potrafiły uczyć, ani wytłumaczyć niczego, teraz trafiła mi się świetna matematyczka ![]() Swietnie tłumaczy, ale zarzuca zbyt duże tempo. Ja w miarę szybko łapię tematy, ale są osoby, które narzekają, że nie tłumaczy dokładnie. Jeszcze pouczy mnie mój chłopak, który maturę zdał już jakiś czas temu, a w tym roku będzie dawał korepetycje (sama go do tego namówiłam), więc przypomni sobie program ze szkoły średniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.