|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
W tym tygodniu miałam z nim bardzo mało kontaktu...ale byliśmy juz umówienie na niedziele, na to piwo, więc sie aż zbyt mocno tym nie przejęłam
![]() Dzisiaj rano pisaliśmy na gg, nie wiem jak to będzie z jutrem, bo mu jakaś sprawa rodzinna wypada, ale zależało mu, wiec to miło ![]() Mam nadzieje ze w tym tygodniu i tak sie jakoś spotkamy, bo w zeszłym to była trochę moja wina, a nie widzieliśmy sie już 2 tygodnie ![]() Dziękuje za zainteresowanie
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Nmzc
![]() To mam nadzieję, że do spotkania jutro dojdzie
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór, śpicie już?
![]() ![]() Na wybory też idę, trzeba wykorzystać jak już się ma dowód . Głosuję na PO, bo nie ma za bardzo innego wyboru... Tak jak któraś z Was pisała, już nie pamiętam, głosuje się, żeby ktoś inny nie wygrał.![]() Pamiętam, że mówiłyście o You can dance, też oglądam, jak bym chciała też tak tańczyć Tylko mi nie za bardzo Rusin jako prowadząca ten program, lubię ją i fajnie prowadzi Dzień dobry TVN, ale w tym programie mam wrażenie, że jest jakaś mało żywiołowa .Em strasznie Ci współczuję tej sytuacji w domu, w głowie mi się nie mieści, że można się tak zachować: (Idę się myć i kończyć Chłopów, bo jeszcze trochę mi zostało, a muszę na przyszły tydzień skończyć. Dobranoc
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim dziękuję Wam moje drogie za wiarę we mnie
Chciałabym, żeby to było słuszne, heh.Cytat:
![]() Kiedy następny egzamin? Cytat:
![]() Ja nie Korzystam z tego jednego dnia, kiedy mogę i mam siłę dłużej posiedzieć ![]() Byłam z koleżanką na mieście, ale nudno, zimno i chu*em straszy. Śnieg co prawda u mnie nie leży, ale padał - to fakt. A teraz tylko deszcz i jest wstrętnie i zimno. Byłam na zakupach i nie kupiłam NIC. Chciałam buty z Promodu, ale rodzice stwierdzili, że zaraz mi się rozlecą i nie kupiłam. I to chyba był błąd. ... ja tego nie zdam. Ja tego, ku*wa, nie zdam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#2165 | ||
|
Zadomowienie
|
Widzę, że Apologize wymiata
No fakt wesołe to nie jest...Cytat:
Cytat:
![]() Moje pierwsze farbowanie ale się aż tak nie przejęłam ![]() Aha i u mnie też rano leżał śnieg.. Musiał w nocy padać. |
||
|
|
|
#2166 | |
|
Zadomowienie
|
Si si rozrzeszona
ale ja mam rozszerzenie w szkole wiec wiesz... I fajna babke ![]() spoko dzisiaj męczy mnie ![]() Cytat:
![]() Zdasz napewno! Wierze w Ciebie.!Najważniejsze jest to żebyś podeszła do tego na luzie i nie stresowała sie czy zdasz czy nie.... ![]() Byłam wczoraj na tej domóweczce. Było całkiem całkiem ale partnera na 100dn nie było tam... Potem poszłyśmy do kluby i jak zwykle dostałyśmy zaproszenia VIP za rozkręcanie imprezy w zw z powyższym kolejna dycha na wstęp zaoszczędzona ![]() Wróciłam o 2:30. Trzebabyło sie wyspać na wybory ![]() ![]() ![]() Dziś mam zamiar sie uczyć... Ahaaa już to widzę...
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mam złudne nadzieje, że uda mi się spowrotem rozkręcić ten wątek![]() A pozytywne myślenie?Dasz radę, na pewno! ![]() Idę do powstanie listopadowego, o 12 na wybory, a potem znowu historia ![]() I Potop.... ( dla mnie to najnudniejsza lektura, jaką miałam! I do tego taka długa już se pogodziłam z butem ze sprawdzianu.
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
uhahana zdasz, a co
moj kumpel zdal za pierwszym razem, kolega z klasy tez, generalnie duzo osob zdaje za pierwszym razem ![]() łuhu... bylam wczoraj na 8nastce i bylo bardzo sympatycznie szczegolnie jak wczodzilysmy z dziewczynami stal nasz kumpel-solenizant i nasz kolega z klasy. Dostali po buziaku na dzien dobry, po czym Robert wybuchnal smiechem i powiedzial, ze fajna ta nasza klasa, bo calujemy ludzi, ktorych nie znamy. Jak sie okazalo byl to brat-blizniak Roberta, Michal hmmm... na wybory trzeba bedzie pojsc
|
#2169 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Mi się dziś rano wydawało, że jest poniedziałek. Miłe rozczarowanie.. ![]() Cytat:
mam zupełnie inne przekonania niż ta partia), PO, PSL, Samoobrona, PiS, LPR. ![]() Cytat:
![]() Wiecie co.. Obcięłam sobie wczoraj paznokcie tak całkiem całkiem, bo miałam połamane i normalnie na klawiaturze w takich nie umiem pisać.. Ale mam problemy, nie? ![]() Uczę się geografii.. Pierwszy raz w tym roku tak typowo do matury.. Całkiem nieźle mi idzie. Wieczorem wraca TŻ, idziemy głosować (znaczy się on idzie, ja zakreślam ), i wreszcie do niego..Głosowałyście w konkursie na najlepszy makijaż? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215193 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215099 4 są boskie.
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-pierdoło ruska jedna!
Ja w Ciebie też wierzę! A jeśli nie, to i świat się nie zawali.. Ale kochana nie myśl pesymistycznie. Myśl pozytywnie. Podejdź do tego na luzie ![]() em-ja też bym chciała tak tańczyć.. Lub tj. mówisz-chociaż w 'czymś jednym' być tak naprawdę dobrym.. ![]() Niestety nie jestem. Ywonula-hehe to za to, że się ze mnie śmiałaś ![]() A ja nie idę Mam nadzieję, że za rok wyp***rzą tą całą 'świtę' i będę mogła głosować na normalnych ludzi, a nie.. ![]() Zresztą jakbym teraz mogła oddać głos, nie poszłabym. Nie miałabym na kogo zagłosować. Na PIS nie, na PO też nie (aborcja dozwolona? o nie, dziękuję), LID? pf.. Sam chłam :/Gdybym tylko mogła, zagłosowałabym na Ędwarda Ąckiego
|
|
#2171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
em Ty grasz na pianinie, hm? pamiętam, że wysyłałam Ci jakieś nuty, to chyba Tobie nie? nie masz może tego, czego poszukuję? patrz podpis ![]() tak mi zaleeeeeży Cytat:
![]() urodziłam się... jakieś 12 dni za późno O Boże, fizyka... jeszcze się za to nie zabrałam jak się nie nauczę, nie idę jutro do szkoły ![]() u mnie też już padał śnieg, ale jakoś tam... no, nawet się cieszę, wiem, że śnieg w moim i pewnie nie tylko moim przypadku to czekanie na przystankach pół godziny dłużej, czasem autobus w ogóle nie przyjedzie, ale mimo wszystko, klimat zimy... fajnie tak ![]() ale szybko zacznie robić się ciemno i to jest ten minus, na szczęście najpóźniej jestem w domu o 15 (mój kochany plan lekcji, i to tylko 2 razy w tygodniu ![]() kasia dobrze, że się odezwałaś powiem Ci to, co koleżance ostatnio - najlepsi zdają za drugim razem ![]() Cytat:
Cytat:
super! a kiedy jest ta olimpiada? Ta Twoja? Już teraz życzę powodzenia moja koleżanka z klasy brała udział w zeszłym roku ![]() ja bym jeszcze poszła na jakiś konkurs historyczny (zmobilizowałabym się do nauki, bo tak to niby się uczę, ale ta matura z jednej strony mnie przeraża, a z drugiej wydaje mi się czymś tak odległym.... ), ale taki na wiedzę, a nie tak, gdzie trzeba pisać pracę historyczną ![]() jutro się dowiem jak bardzo moja praca była (jest ) beznadziejna
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde... kochane jesteście, że tak mi dodajecie otuchy
To miłe, naprawdę ![]() Ten test z gazety.pl jakiś lewy, wyszło mi PPP ![]() Ale jest te taki konkretniejszy, a przynajmniej moim zdaniem lepszy, 30 porządnych pytań W tamtym mi wyszło PO heh.http://www.promod.eu/footwear/flat-l...14N12P2Z1.html Podobają się Wam? Mi strasznie, ale rodzice mi wkręcili, że daremna jakość i nie kupiłam. A chyba powinnam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#2173 | |
|
po prostu Em :)
|
Z tego co wiem, PO nie jest za aborcją, tylko za pozostawieniem obecnej ustawy o aborcji w takim stanie, jak jest obecnie.
![]() Za zalegalizowaniem aborcji jest chyba tylko PPP.. Cytat:
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-tak średnio mi się podobają. A cena jaka?
![]() em-hm, ja słyszałam, że PO jest za. To nie wiem. Możliwe, że tak jest. Nie interesuję się jako tak polityką.. Dla mnie wszyscy tacy sami-jeden wielki śmiech
|
|
#2175 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo zawsze pisałaś te posty w nocy w wakacje, razem chyba z Pameliją![]() Świetna jest Cytat:
tego jeszcze nie słyszałamCytat:
![]() Cytat:
U mnie śniegu nie ma, ale jak szłam dziś do kościoła ok 8 rano to było ok 2 stopni. I mijałam 2 chłopaków i dziewczynę, mniej więcej w naszym wieku. Jeden chłopak miał krótkie spodenki i bluzę,a dziewczyna rybaczki .W porównaniu z nimi byłam ubrana jak Eskimos, bo miałam płaszczyk, rękawiczki, szalik i kaptur na głowie .
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już w zimowej kurtce śmigam
Co do butów: kosztują 99 zł. I dlatego się zastanawiam. Czy się opłaca. Ines a no w wakacje to był hardcore Właśnie z Pameliją tak siedziałyśmy po nocach, ale teraz w rok szkolny raczej przestwaiłam się na nieco wcześniejsze chodzenie spać, a w zasadzie to staram się jak najwcześniej kłaść.
Choose life.' |
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Jak dziś zobaczyłam śnieg za oknem to aż ponownie opadłam na łóżko. Jeszcze gotowe przyjść oziębienie i będzie ślisko, a w poniedziałek pierwsza jazda... masakra.
Zaraz... poniedziałek jest jutro!
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana widzialam je w promodzie i nie bardzo mi sie podobaja, ale tylko dlatego ze sa sportowe a ja takich nie lubie. jesli potrzebujesz podobnych w takim stylu to wd mnie sa lepsze od innych firmowek.. no i stosunkowo niedrogie w porownaniu
ja tez chodze w zimowym plaszczu, z szalikiem i rekawiczkami a dzis mialam tez czapke.. bo w plaszczu nie ma kaptura, rok temu chodzilam tylko w kapturze i bylo mi bardzo cieplo a teraz nawet w tej czapce niezbyt.. sniegu u mnie narazie nie ma. i tez zauwazylam ze ludzie jeszcze ubieraja sie tak jakby byla ciepla jesien.. cienkie kurtki, rybaczki..
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też!
![]() Cytat:
No co Ty? U mnie to chyba najbardziej powszechne określenie na jedynkę![]() Em-tylko tak sobie pomyślałam.. WOS w końcu można zdawać jako przedmiot podstawowy? Bo wszyscy zdają jak czwarty.. Wie może któraś z Was?
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Layla nowy av Taka se spostrzegawcza jestem heheCo do butów, to właśnie wydaje mi się, że ich jakość nie jest proporcjonalna do ceny, tzn. że są liche a cenę nakręca tylko marka. Ale kurde, z wyglądu są da mnie prawie idealne, do większości rzeczy by mi pasowały... A u mnie w mieście dla odmiany wszyscy poopatulani jak na Syberii Dzisiaj byłam z tatą pojeździć na placu i w drodze powrotnej zagłosować [ile moherów ] i jakoś cieplej się zrobiło, wyskoczyłam w bluzie i chustce na szyi [szyji?] a wszyscy tak 'na zimowo' Dziwnie się trochę czułam heh.Ładnie zaparkowałam pod blokiem, to mnie trochę uspokoiło, ale cały czas mam mega stracha... EDIT: Też jeszcze nie słyszałam, żeby o jedynce mówiono but ![]() Co innego bania, kapa, lufa, bomba, laska... hehehe
Choose life.' |
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() historię dodatkowo ![]() nic jeszcze nie umiem na fizykę, jak mam się tego uczyć to momentalnie mam łzy w oczach ze wściekłości
|
|
#2182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), nie słyszałam, żeby ktoś mówił bania, bomba czy kapa (to mi się tylko Niją kojarzy )I nie denerwuj się tak, wszystkie trzymamy kciuki będzie dobrze ![]() .
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak beda Ci pasowac do ubran to kupuj. fakt, ze promod ma drogie ciuchy, za zwykly sweter czesto grubo ponad 100 zl ![]() Cytat:
lod, hehe. u mnie jest pala, lufa, bania.. najczesciej po prostu pała.
|
|
#2185 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mój kolega mówi: "przytuliłem banie" A ja mówie "Dostałam bombke/pałeczke" ![]() wulkaniczna To się wg mnie powinnaś cieszyć! Bo poźniej jak będzie normalna nawierzchnia to bedziesz śmigać jak Kubica
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Wam chyba tego nie pisałam... moja praca z olimpiady poszła gdzieś poza szkołę - jeśli moja babka jej nie komentowała w piątek - a miała okazję
to znaczy, że sprawdzają ją gdzieś indziej, koleżanka ma taką samą sytuację, nawet dzwoniła dziś do mnie;ale się cieszę nikt w szkole nie będzie jej czytał i nie będzie żadnych dobijających komentarzy, mój udział w olimpiadzie przejdzie bez echa ![]() ale zapytam babkę o jakieś inne konkursy historyczne, ale nie na pisanie pracy, tylko na wiedzę ![]() oczywiście - dalej - fizyka NIC A NIC ja chyba nie skończę tej szkoły
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
28 listopad
![]() Buty raczej też nie w moim stylu, ale jeśli Tobie się podobają i rodziców jakoś nakłonisz to kupuj ![]() Mnie tak ostatnio męczą jakieś zakupy,a nie mam kasy But? Lód? U mnie najczęściej mówi się pała, bania, p**da. Kapa mi się też zawsze z Nija kojarzy ![]() Przez cały dzień praktycznie nic nie zrobiłam! No tylko zaczęłam pisać rozprawkę z angielskiego, jeszcze taki beznadziejny temat o medycynie alternatywnej ![]() Aa i cały dzień tylko się dopycham, normalnie jak prosiątko się czuję. Nie cierpię malinowych dni! |
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
aha uhahana mi się podobają te buty
opłaca się jeszcze?Cytat:
u mnie się zwykle mówi: kapa
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to już jest takie hmm... oczywiste ![]() Cytat:
Bo ulubione adidasy mi się rozwaliły, a drugie które mam nie pasują do 80% moich rzeczy ![]() No i ewentualnie wiosną jak dotrwają i sucho będzie... O ile kupię
Choose life.' |
||
|
|
|
#2190 |
|
Zadomowienie
|
witam Was po dłuuugiej nieobecności
może niedługo zacznę nadrabiać:P tak tylko chciałam się pochwalić, że jutro jade na rekolekcje, wracam we środe, a własnie......dostałam OKRES!!!!!!!!! ja to mam pier.....szczęscie...no ale nic, uzbrojona w to, co potrzebne mam nadzieje, że zle nie ebdzie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

strasznie Ci współczuję tej sytuacji w domu, w głowie mi się nie mieści, że można się tak zachować: (
) O szkole to szkoda gadać, z 3 przedmiotów które mam na rozszerzeniu (matma,infa,fiz) mam najgorsze oceny. A już z matmy na której mi najbardziej zależy im więcej się ucze tym gorsze oceny dostaję. Jakiś koleś którego ostatnio poznałam w klubie, mi nie daje spokoju, choć mu mówię wyraźnie, że nic z tego nie będzie. Mam okres, i chce mi się słodkiego, a w domu pustki
A i najważniejsze, że olimpiadę masz już z głowy, też Cię podziwiam, że w ogóle podjęłaś się takiego zadania
Ale to wiadomo, że młodzi raczej na PO głosuję, a berety i nie tylko na PiS 
ale ja mam rozszerzenie w szkole wiec wiesz... I fajna babke 
A pozytywne myślenie?
( dla mnie to najnudniejsza lektura, jaką miałam! I do tego taka długa

Bo WOS rozszerzony jest o wile łatwiejszy i wymaga znacznie mniej nauki, łatwiej osiągnąć dobry wyniki, a na mój kierunek to i to jest tak samo punktowane...I nie wiem teraz.
Miłe rozczarowanie..

nie masz może tego, czego poszukuję? patrz podpis