Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-20, 21:35   #2161
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Btw. Krówka-jak tam z W...?
W tym tygodniu miałam z nim bardzo mało kontaktu...ale byliśmy juz umówienie na niedziele, na to piwo, więc sie aż zbyt mocno tym nie przejęłam
Dzisiaj rano pisaliśmy na gg, nie wiem jak to będzie z jutrem, bo mu jakaś sprawa rodzinna wypada, ale zależało mu, wiec to miło
Mam nadzieje ze w tym tygodniu i tak sie jakoś spotkamy, bo w zeszłym to była trochę moja wina, a nie widzieliśmy sie już 2 tygodnie

Dziękuje za zainteresowanie
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 21:44   #2162
blaque
Zakorzenienie

Nmzc

To mam nadzieję, że do spotkania jutro dojdzie
Stary 2007-10-20, 22:19   #2163
i_n_e_s
Zadomowienie

Dobry wieczór, śpicie już?

Na wybory też idę, trzeba wykorzystać jak już się ma dowód. Głosuję na PO, bo nie ma za bardzo innego wyboru... Tak jak któraś z Was pisała, już nie pamiętam, głosuje się, żeby ktoś inny nie wygrał.

Pamiętam, że mówiłyście o You can dance, też oglądam, jak bym chciała też tak tańczyć.
Tylko mi nie za bardzo Rusin jako prowadząca ten program, lubię ją i fajnie prowadzi Dzień dobry TVN, ale w tym programie mam wrażenie, że jest jakaś mało żywiołowa.

Em strasznie Ci współczuję tej sytuacji w domu, w głowie mi się nie mieści, że można się tak zachować: (

Idę się myć i kończyć Chłopów, bo jeszcze trochę mi zostało, a muszę na przyszły tydzień skończyć.
Dobranoc
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 23:41   #2164
uhahana
Zakorzenienie

Przede wszystkim dziękuję Wam moje drogie za wiarę we mnie Chciałabym, żeby to było słuszne, heh.

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie Czytam Was regularnie, ale nie mogę się wbić, no i ten brak czasu. A co u mnie to szkoda gadać. Na prawko egzamin oblałam już na łuku (a to dlatego bo mnie instruktorzy uczyli go robić patrząc na pier***one pachołki, które tam były jakoś poprzestawiane ) O szkole to szkoda gadać, z 3 przedmiotów które mam na rozszerzeniu (matma,infa,fiz) mam najgorsze oceny. A już z matmy na której mi najbardziej zależy im więcej się ucze tym gorsze oceny dostaję. Jakiś koleś którego ostatnio poznałam w klubie, mi nie daje spokoju, choć mu mówię wyraźnie, że nic z tego nie będzie. Mam okres, i chce mi się słodkiego, a w domu pustki I jeszcze szamponetka, która miała wyjść granatowa czerń, wyszła jakaś burgund wpadający w fiolet. No co to ma być

Nija A i najważniejsze, że olimpiadę masz już z głowy, też Cię podziwiam, że w ogóle podjęłaś się takiego zadania

uhahana Będzie dobrze na egzaminie, każdy ma czasem taki gorszy dzień i gorsze jazdy. Najważniejsze to się nie denerwować, myśleć i jechać spokojnie i mieć oczy dookoła głowy (I mówi to ta, które oblała na łuku )

Też jestem zakochana w "Apologize" i będę głosować na PO Mieliśmy wybory w szkole i wygrało PO- 48%, PiS-22%, LiD-14% Ale to wiadomo, że młodzi raczej na PO głosuję, a berety i nie tylko na PiS
Fajnie, że się odezwałaś
Kiedy następny egzamin?

Cytat:
uhahana-hehe dlaczego?
Akurat ta moja pijacka wypowiedź jest tak durna i żałosna, że..
Aaaa tam... mi się podobała

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Ja nie Korzystam z tego jednego dnia, kiedy mogę i mam siłę dłużej posiedzieć

Byłam z koleżanką na mieście, ale nudno, zimno i chu*em straszy.
Śnieg co prawda u mnie nie leży, ale padał - to fakt. A teraz tylko deszcz i jest wstrętnie i zimno.

Byłam na zakupach i nie kupiłam NIC.
Chciałam buty z Promodu, ale rodzice stwierdzili, że zaraz mi się rozlecą i nie kupiłam. I to chyba był błąd.

... ja tego nie zdam. Ja tego, ku*wa, nie zdam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 23:41   #2165
tak-po-prostu
Zadomowienie

Widzę, że Apologize wymiata No fakt wesołe to nie jest...

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Uwielbiam ją Wogóle większość piosenek jest bardzo fajna w you can dance

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
I jeszcze szamponetka, która miała wyjść granatowa czerń, wyszła jakaś burgund wpadający w fiolet. No co to ma być
Nie przejmuj się ja też ostatnio się farbowałam i miał być brąz z małą domieszką fioletu a wyszedł fioletowo-czerwony
Moje pierwsze farbowanie ale się aż tak nie przejęłam

Cytat:

Aha i u mnie też rano leżał śnieg.. Musiał w nocy padać.
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 10:14   #2166
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Ywonula Ty zdajesz rozszerzoną biologię na maturze?
Si si rozrzeszona ale ja mam rozszerzenie w szkole wiec wiesz... I fajna babke

Cytat:
Ha ha ha! Ale śmieszne
Już nie..
spoko dzisiaj męczy mnie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Byłam z koleżanką na mieście, ale nudno, zimno i chu*em straszy.

musiałam zacytowac

Zdasz napewno! Wierze w Ciebie.!Najważniejsze jest to żebyś podeszła do tego na luzie i nie stresowała sie czy zdasz czy nie....

Byłam wczoraj na tej domóweczce. Było całkiem całkiem ale partnera na 100dn nie było tam... Potem poszłyśmy do kluby i jak zwykle dostałyśmy zaproszenia VIP za rozkręcanie imprezy w zw z powyższym kolejna dycha na wstęp zaoszczędzona

Wróciłam o 2:30. Trzebabyło sie wyspać na wybory i wytrzeźwieć bo jeszcze by mnie nie wpuścili

Dziś mam zamiar sie uczyć...

Ahaaa już to widzę...
Stary 2007-10-21, 10:25   #2167
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Witajcie Mam złudne nadzieje, że uda mi się spowrotem rozkręcić ten wątek

Cytat:
A pozytywne myślenie?
Dasz radę, na pewno!

Idę do powstanie listopadowego, o 12 na wybory, a potem znowu historia
I Potop.... ( dla mnie to najnudniejsza lektura, jaką miałam! I do tego taka długa już se pogodziłam z butem ze sprawdzianu.
Stary 2007-10-21, 12:10   #2168
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

uhahana zdasz, a co
moj kumpel zdal za pierwszym razem, kolega z klasy tez, generalnie duzo osob zdaje za pierwszym razem

łuhu... bylam wczoraj na 8nastce i bylo bardzo sympatycznie szczegolnie jak wczodzilysmy z dziewczynami stal nasz kumpel-solenizant i nasz kolega z klasy. Dostali po buziaku na dzien dobry, po czym Robert wybuchnal smiechem i powiedzial, ze fajna ta nasza klasa, bo calujemy ludzi, ktorych nie znamy. Jak sie okazalo byl to brat-blizniak Roberta, Michal

hmmm... na wybory trzeba bedzie pojsc

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 12:15   #2169
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Co do matury z historii...mi nie opłaca sie jej zdawać Bo WOS rozszerzony jest o wile łatwiejszy i wymaga znacznie mniej nauki, łatwiej osiągnąć dobry wyniki, a na mój kierunek to i to jest tak samo punktowane...I nie wiem teraz.
Żal mi teraz porzucać historię, bo nastawiałam sie na to 3 lata, ale z drugiej strony-jeszcze nic nie umiem
Ja na Twoim miejscu przyłożyłabym się do WOSu - będzie Ci łatwiej uzyskać zadowalający wnik, jeśli skupisz się tylko na nim.

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
krówka mi sie też wydaje caly czas ze jest nd...
Mi się dziś rano wydawało, że jest poniedziałek. Miłe rozczarowanie..

Cytat:
Wczoraj w super ekspresie był jakgdyby taki test i można było sprawdzić jak Twoje poglądy mają się z programem każdej partii.. No i mi wyszło, że do PO mi najbliżej..
Ja robiłam sobie wczoraj i wyszło mi w kolejności: LiD, PPP ( mam zupełnie inne przekonania niż ta partia), PO, PSL, Samoobrona, PiS, LPR.

Cytat:
Pamiętam, że mówiłyście o You can dance, też oglądam, jak bym chciała też tak tańczyć.
Ja też bym chciała tak tańczyć! W ogóle chciałabym choć jedną rzecz umieć robić tak dobrze..

Wiecie co.. Obcięłam sobie wczoraj paznokcie tak całkiem całkiem, bo miałam połamane i normalnie na klawiaturze w takich nie umiem pisać.. Ale mam problemy, nie?
Uczę się geografii.. Pierwszy raz w tym roku tak typowo do matury.. Całkiem nieźle mi idzie.
Wieczorem wraca TŻ, idziemy głosować (znaczy się on idzie, ja zakreślam ), i wreszcie do niego..

Głosowałyście w konkursie na najlepszy makijaż?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215193
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215099
4 są boskie.
Stary 2007-10-21, 12:35   #2170
blaque
Zakorzenienie

uhahana-pierdoło ruska jedna! Zdasz! Zdasz!
Ja w Ciebie też wierzę! A jeśli nie, to i świat się nie zawali..
Ale kochana nie myśl pesymistycznie. Myśl pozytywnie. Podejdź do tego na luzie

em
-ja też bym chciała tak tańczyć.. Lub tj. mówisz-chociaż w 'czymś jednym' być tak naprawdę dobrym..
Niestety nie jestem.

Ywonula-hehe to za to, że się ze mnie śmiałaś

A ja nie idę Mam nadzieję, że za rok wyp***rzą tą całą 'świtę' i będę mogła głosować na normalnych ludzi, a nie..
Zresztą jakbym teraz mogła oddać głos, nie poszłabym. Nie miałabym na kogo zagłosować. Na PIS nie, na PO też nie (aborcja dozwolona? o nie, dziękuję), LID? pf.. Sam chłam :/

Gdybym tylko mogła, zagłosowałabym na Ędwarda Ąckiego
Stary 2007-10-21, 12:39   #2171
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Głosowałyście w konkursie na najlepszy makijaż?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215193
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215099
4 są boskie.
thx za przypomnienie, miałam zagłosować, ale wypadło mi z głowy, ale przeglądałam wcześniej

em Ty grasz na pianinie, hm? pamiętam, że wysyłałam Ci jakieś nuty, to chyba Tobie nie? nie masz może tego, czego poszukuję? patrz podpis
tak mi zaleeeeeży

Cytat:
Napisane przez ślimaczek
hmmm... na wybory trzeba bedzie pojsc
ja też chcę
urodziłam się... jakieś 12 dni za późno

O Boże, fizyka... jeszcze się za to nie zabrałam jak się nie nauczę, nie idę jutro do szkoły

u mnie też już padał śnieg, ale jakoś tam... no, nawet się cieszę, wiem, że śnieg w moim i pewnie nie tylko moim przypadku to czekanie na przystankach pół godziny dłużej, czasem autobus w ogóle nie przyjedzie, ale mimo wszystko, klimat zimy... fajnie tak
ale szybko zacznie robić się ciemno i to jest ten minus, na szczęście najpóźniej jestem w domu o 15 (mój kochany plan lekcji, i to tylko 2 razy w tygodniu) więc nie jest źle

kasia
dobrze, że się odezwałaś
powiem Ci to, co koleżance ostatnio - najlepsi zdają za drugim razem

Cytat:
Napisane przez kasia89
Nija A i najważniejsze, że olimpiadę masz już z głowy, też Cię podziwiam, że w ogóle podjęłaś się takiego zadania

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
Nija podziwiam Cię za to, że wzięłaś udział w tej olipmiadzie Ja nie dałabym rady
A ja się pochwalę, że zdecydowałam się na olimpiadę artystyczną... (Durga też będzie ją pisać ) W tej chwili nie mam pojęcia jak ja wogóle mam to pisać, bo wiedzy na razie nie mam żadnej

super! a kiedy jest ta olimpiada? Ta Twoja? Już teraz życzę powodzenia
moja koleżanka z klasy brała udział w zeszłym roku

ja bym jeszcze poszła na jakiś konkurs historyczny (zmobilizowałabym się do nauki, bo tak to niby się uczę, ale ta matura z jednej strony mnie przeraża, a z drugiej wydaje mi się czymś tak odległym.... ), ale taki na wiedzę, a nie tak, gdzie trzeba pisać pracę historyczną

jutro się dowiem jak bardzo moja praca była (jest) beznadziejna
Stary 2007-10-21, 12:52   #2172
uhahana
Zakorzenienie

Kurde... kochane jesteście, że tak mi dodajecie otuchy To miłe, naprawdę

Ten test z gazety.pl jakiś lewy, wyszło mi PPP Śmiech na sali
Ale jest te taki konkretniejszy, a przynajmniej moim zdaniem lepszy, 30 porządnych pytań W tamtym mi wyszło PO heh.

http://www.promod.eu/footwear/flat-l...14N12P2Z1.html
Podobają się Wam?
Mi strasznie, ale rodzice mi wkręcili, że daremna jakość i nie kupiłam. A chyba powinnam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-10-21, 12:52   #2173
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
na PO też nie (aborcja dozwolona? o nie, dziękuję)
Z tego co wiem, PO nie jest za aborcją, tylko za pozostawieniem obecnej ustawy o aborcji w takim stanie, jak jest obecnie.
Za zalegalizowaniem aborcji jest chyba tylko PPP..

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
em Ty grasz na pianinie, hm? pamiętam, że wysyłałam Ci jakieś nuty, to chyba Tobie nie? nie masz może tego, czego poszukuję? patrz podpis
tak mi zaleeeeeży
Niestety, ja posiadam samych Bachów i innych wielkich twórców.
Stary 2007-10-21, 13:07   #2174
blaque
Zakorzenienie

uhahana-tak średnio mi się podobają. A cena jaka?

em-hm, ja słyszałam, że PO jest za. To nie wiem. Możliwe, że tak jest. Nie interesuję się jako tak polityką..
Dla mnie wszyscy tacy sami-jeden wielki śmiech
Stary 2007-10-21, 13:29   #2175
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie Korzystam z tego jednego dnia, kiedy mogę i mam siłę dłużej posiedzieć
A Ty się kiedykolwiek kładziesz wcześniej, bo zawsze pisałaś te posty w nocy w wakacje, razem chyba z Pameliją

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Widzę, że Apologize wymiata No fakt wesołe to nie jest...
Świetna jest
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
I Potop.... ( dla mnie to najnudniejsza lektura, jaką miałam! I do tego taka długa już se pogodziłam z butem ze sprawdzianu.
But? tego jeszcze nie słyszałam

O dobrze, że mi przypomniałaś, zaraz na coś zagłosuję

Cytat:
http://www.promod.eu/footwear/flat-l...14N12P2Z1.html
Podobają się Wam?
Mi strasznie, ale rodzice mi wkręcili, że daremna jakość i nie kupiłam. A chyba powinnam...
Średnio.

U mnie śniegu nie ma, ale jak szłam dziś do kościoła ok 8 rano to było ok 2 stopni. I mijałam 2 chłopaków i dziewczynę, mniej więcej w naszym wieku. Jeden chłopak miał krótkie spodenki i bluzę,a dziewczyna rybaczki.
W porównaniu z nimi byłam ubrana jak Eskimos, bo miałam płaszczyk, rękawiczki, szalik i kaptur na głowie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-21, 14:11   #2176
uhahana
Zakorzenienie

A ja już w zimowej kurtce śmigam

Co do butów: kosztują 99 zł. I dlatego się zastanawiam. Czy się opłaca.

Ines a no w wakacje to był hardcore Właśnie z Pameliją tak siedziałyśmy po nocach, ale teraz w rok szkolny raczej przestwaiłam się na nieco wcześniejsze chodzenie spać, a w zasadzie to staram się jak najwcześniej kłaść.
Choose life.
'

Stary 2007-10-21, 15:43   #2177
Wulkaniczna
Raczkowanie

Jak dziś zobaczyłam śnieg za oknem to aż ponownie opadłam na łóżko. Jeszcze gotowe przyjść oziębienie i będzie ślisko, a w poniedziałek pierwsza jazda... masakra.
Zaraz... poniedziałek jest jutro!
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens."
Wulkaniczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 16:03   #2178
laylaaa
Zakorzenienie

uhahana widzialam je w promodzie i nie bardzo mi sie podobaja, ale tylko dlatego ze sa sportowe a ja takich nie lubie. jesli potrzebujesz podobnych w takim stylu to wd mnie sa lepsze od innych firmowek.. no i stosunkowo niedrogie w porownaniu

ja tez chodze w zimowym plaszczu, z szalikiem i rekawiczkami a dzis mialam tez czapke.. bo w plaszczu nie ma kaptura, rok temu chodzilam tylko w kapturze i bylo mi bardzo cieplo a teraz nawet w tej czapce niezbyt.. sniegu u mnie narazie nie ma.
i tez zauwazylam ze ludzie jeszcze ubieraja sie tak jakby byla ciepla jesien.. cienkie kurtki, rybaczki..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 17:32   #2179
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym tylko mogła, zagłosowałabym na Ędwarda Ąckiego
Ja też!

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, PO nie jest za aborcją, tylko za pozostawieniem obecnej ustawy o aborcji w takim stanie, jak jest obecnie.

Cytat:
But? tego jeszcze nie słyszałam
.
No co Ty? U mnie to chyba najbardziej powszechne określenie na jedynkę

Em
-tylko tak sobie pomyślałam.. WOS w końcu można zdawać jako przedmiot podstawowy? Bo wszyscy zdają jak czwarty..Wie może któraś z Was?
Stary 2007-10-21, 17:35   #2180
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wulkaniczna Pokaż wiadomość
Jak dziś zobaczyłam śnieg za oknem to aż ponownie opadłam na łóżko. Jeszcze gotowe przyjść oziębienie i będzie ślisko, a w poniedziałek pierwsza jazda... masakra.
Zaraz... poniedziałek jest jutro!
Pocieszyć Cię? Ty masz pierwszą jazde jutro, a ja... no właśnie, a ja mam egzamin

Layla nowy av Taka se spostrzegawcza jestem hehe

Co do butów, to właśnie wydaje mi się, że ich jakość nie jest proporcjonalna do ceny, tzn. że są liche a cenę nakręca tylko marka. Ale kurde, z wyglądu są da mnie prawie idealne, do większości rzeczy by mi pasowały...

A u mnie w mieście dla odmiany wszyscy poopatulani jak na Syberii Dzisiaj byłam z tatą pojeździć na placu i w drodze powrotnej zagłosować [ile moherów ] i jakoś cieplej się zrobiło, wyskoczyłam w bluzie i chustce na szyi [szyji?] a wszyscy tak 'na zimowo' Dziwnie się trochę czułam heh.

Ładnie zaparkowałam pod blokiem, to mnie trochę uspokoiło, ale cały czas mam mega stracha...

EDIT: Też jeszcze nie słyszałam, żeby o jedynce mówiono but
Co innego bania, kapa, lufa, bomba, laska... hehehe
Choose life.
'

Stary 2007-10-21, 18:36   #2181
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka
Em-tylko tak sobie pomyślałam.. WOS w końcu można zdawać jako przedmiot podstawowy? Bo wszyscy zdają jak czwarty..Wie może któraś z Was?
ja mam WOS wpisany jako obowiązkowy jako ten trzeci przedmiot
historię dodatkowo

nic jeszcze nie umiem na fizykę, jak mam się tego uczyć to momentalnie mam łzy w oczach ze wściekłości
Stary 2007-10-21, 18:57   #2182
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Hmm to u mnie najczęściej mówi się chyba laska, lasencja (), nie słyszałam, żeby ktoś mówił bania, bomba czy kapa (to mi się tylko Niją kojarzy)
I nie denerwuj się tak, wszystkie trzymamy kciuki będzie dobrze.
Stary 2007-10-21, 19:14   #2183
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:

u mnie sie mowi lód

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 19:23   #2184
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pocieszyć Cię? Ty masz pierwszą jazde jutro, a ja... no właśnie, a ja mam egzamin

Layla nowy av Taka se spostrzegawcza jestem hehe

Co do butów, to właśnie wydaje mi się, że ich jakość nie jest proporcjonalna do ceny, tzn. że są liche a cenę nakręca tylko marka. Ale kurde, z wyglądu są da mnie prawie idealne, do większości rzeczy by mi pasowały...

A u mnie w mieście dla odmiany wszyscy poopatulani jak na Syberii Dzisiaj byłam z tatą pojeździć na placu i w drodze powrotnej zagłosować [ile moherów ] i jakoś cieplej się zrobiło, wyskoczyłam w bluzie i chustce na szyi [szyji?] a wszyscy tak 'na zimowo' Dziwnie się trochę czułam heh.
aa tak sobie zmienilam.

jak beda Ci pasowac do ubran to kupuj. fakt, ze promod ma drogie ciuchy, za zwykly sweter czesto grubo ponad 100 zl

Cytat:
ja mam WOS wpisany jako obowiązkowy jako ten trzeci przedmiot
historię dodatkowo

nic jeszcze nie umiem na fizykę, jak mam się tego uczyć to momentalnie mam łzy w oczach ze wściekłości
ja tak samo WOS wzielam pierwszy.. bo historii sie bardziej boje.

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
u mnie sie mowi lód
lod, hehe.
u mnie jest pala, lufa, bania.. najczesciej po prostu pała.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 19:24   #2185
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
u mnie sie mowi lód

Mój kolega mówi: "przytuliłem banie"

A ja mówie "Dostałam bombke/pałeczke"

wulkaniczna To się wg mnie powinnaś cieszyć! Bo poźniej jak będzie normalna nawierzchnia to bedziesz śmigać jak Kubica
Stary 2007-10-21, 19:38   #2186
Nija_
Zakorzenienie

Wam chyba tego nie pisałam... moja praca z olimpiady poszła gdzieś poza szkołę - jeśli moja babka jej nie komentowała w piątek - a miała okazję to znaczy, że sprawdzają ją gdzieś indziej, koleżanka ma taką samą sytuację, nawet dzwoniła dziś do mnie;
ale się cieszę nikt w szkole nie będzie jej czytał i nie będzie żadnych dobijających komentarzy, mój udział w olimpiadzie przejdzie bez echa

ale zapytam babkę o jakieś inne konkursy historyczne, ale nie na pisanie pracy, tylko na wiedzę

oczywiście - dalej - fizyka NIC A NIC
ja chyba nie skończę tej szkoły
Stary 2007-10-21, 19:46   #2187
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że się odezwałaś
Kiedy następny egzamin?
28 listopad

Buty raczej też nie w moim stylu, ale jeśli Tobie się podobają i rodziców jakoś nakłonisz to kupuj

Mnie tak ostatnio męczą jakieś zakupy,a nie mam kasy

But? Lód? U mnie najczęściej mówi się pała, bania, p**da. Kapa mi się też zawsze z Nija kojarzy

Przez cały dzień praktycznie nic nie zrobiłam! No tylko zaczęłam pisać rozprawkę z angielskiego, jeszcze taki beznadziejny temat o medycynie alternatywnej

Aa i cały dzień tylko się dopycham, normalnie jak prosiątko się czuję. Nie cierpię malinowych dni!
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 19:50   #2188
Nija_
Zakorzenienie

aha uhahana mi się podobają te buty tylko... na jesień? bo na zimę raczej nie opłaca się jeszcze?

Cytat:
Napisane przez kasia89
Kapa mi się też zawsze z Nija kojarzy
u mnie się zwykle mówi: kapa
Stary 2007-10-21, 20:01   #2189
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

lod, hehe.
u mnie jest pala, lufa, bania.. najczesciej po prostu pała.
Hehe, zapomnialam o pale Bo to już jest takie hmm... oczywiste Właściwie to nie mówi sie jak coś 'jedynka', tylko pała

Cytat:
aha uhahana mi się podobają te buty tylko... na jesień? bo na zimę raczej nie opłaca się jeszcze?
Po szkole Bo ulubione adidasy mi się rozwaliły, a drugie które mam nie pasują do 80% moich rzeczy

No i ewentualnie wiosną jak dotrwają i sucho będzie... O ile kupię
Choose life.
'

Stary 2007-10-22, 00:22   #2190
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

witam Was po dłuuugiej nieobecności może niedługo zacznę nadrabiać:P
tak tylko chciałam się pochwalić, że jutro jade na rekolekcje, wracam we środe, a własnie......dostałam OKRES!!!!!!!!!

ja to mam pier.....szczęscie...no ale nic, uzbrojona w to, co potrzebne mam nadzieje, że zle nie ebdzie

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości