![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
Cytat:
kiedyś już Ci wymieniałam ![]()
![]() |
#2162 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Obie torebeczki śliczne, ale ta pierwsza szczególnie mi się podoba ![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
malgosinka & poison kiss dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko do dziewczyn Susanna, deejayluka... ze Śląska głównie Katowice.
Czy możecie zdradzić gdzie chodzicie na łowy? Jakie lumpki odwiedzacie? Przecież ciuszków starczy dla wszystkich ![]() ![]() Dzięki ![]() Pozdrawiam wszystkie "Łowczynie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ale będę wdzięczna jeśli napiszecie do których warto wpadnąć na łowy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() co myślicie? na drugim zdjęciu jest prawdziwy kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
oliffka, moim zdaniem torebka jest swietna
![]()
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda ze na mnie za małe rozmiar to 37- 38 poleca na all na wiosne
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Nasteczk agdzie robiszzakupy??tzn skąd jestes?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
mam bardzo podobno do tej z marszczonymi rekawami tyle ze moja jest w kolorze fioletu i z zaokraglonym dekoldem. jest bossska ,Kocham ja
![]() ![]() ![]() jestem w posiadaniu takiego samego stroju ![]()
#2182 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Przyczajenie
|
Ten wątek znalazłam pare dni temu.Tez czasami udaję się do SH ale takich rzeczy nie znajduję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło że sie spodobała Wam tym bardziej że to były moje pierwsze zakupy ![]() Cytat:
Lumpeksy - Katowice: 1. Duzy ul. Gliwicka 20 (3 pietra) 2. 'Aneta' ul. Słowackiego k. Genesis 3. Na Placu Szewczyka k. dworca 4. 'Zebra' k. bylego centrum dziecka 5. Duzy w bylym centrum dziecka 6. 'Niebieski koralik' ul. Andrzeja 11 7. 'Seventeen' ul. Bytomska 8. ul. Warszawska, w bramie obok zegarmistrza 10. Ligota ul. Kolejowa 11. ROMA ul. 1 Maja (przystanek tramwajowy Zawodzie Paderewskiego) 12. Tabita ul. Młyńska 17 13. Plac Miarki k. targowiska 14. ul Francuska 15. obok empika gdzieś w okolicach ul. Skargi 16. obok dworca PKP gdzieś na I piętrze obok Defektu 17. gdzieś w podziemiach dworca PKP Na razie byłam tylko w jednym z nich (w 2 na ul. Słowackiego). Byłam w jeszcze jednym na rogu ul. Słowackiego i ul. Opolskiej (lub następnej ul. Chopina). Pozdrawiam Was! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam ten z listy nr 16 czyli obok dworca na I piętrze. Sa tam napawde fajne ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
może ktoś ma taką liste lubelskich lumpków ? już mi jedna wizażanka podała 4 adresy za co bardzo dziękuje ale więcej więcej ( jeśli znacie jakieś fajne oczywiście )
![]()
#2188 |
Zakorzenienie
|
jeden z moich zdobyczy z tego tygodnia-leci
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ametystowa 2(Czuby- Widok) naprzeciwko stokrotki Bernadyńska Idąc w stronę Zamojskiej jest po prawej stronie, mniej więcej w połowie Bernadyńskiej. ul.Bukowa 17 Bursztynowej w bloku naprzeciwko Stokrotki na Diamentowej w takim małym domku W tym samym budyku jest również gabinet kosmetyczny, fryzjer i solarium. Dojazd 1,6,17,33,40,37,50. Trzeba wysiąść na przystanku za LKJ, jadąc w kierunku Zalewu. Zwykle wiszą tam same worki, ale widocznie trafiłam na dobry dzień. przy skrzyżowaniu ulic: Głebokiej i Nadbystrzyckiej Gospodarcza 31 Górna Jasnej 7 na początku Jutrzenki, na wysokości mniej więcej parkingu strzeżonego. Kawaleryjska pod "Malibu" na Czechowie, na Koncertowej ( pod takim prześwitem). ul. Kościuszki 10 w tym samym lokalu co usługi krawieckie. wchodzi się po schodkach w dół Krakowskie przedmiescie 41 w bramie naprzeciwko sfinksa krakowskie przedmiescie 60 w bramie kolo sfinksa Krakowskie naprzeciwko sądu. krakowskim Krasnickich koncowy 151 Kruczkowskiego 14 Leonarda Lubartowskiej 10 Lubartowskiej (róg Cyruliczej) Lwowskiej 12 Łęczyńska przy przystanku autobusow 9, 45...wchodzisz za przystankiem na podworze na Mickiewicza w stronę Wyzwolenia, tuż za skrzyżowaniem z Kunickiego, stojąc plecami do Kunickiego, to po lewej stronie Nadbystrzycka 11 /gliniana rog na przeciwko Chaty Swojska Strawa Nadbystrzycka w stronę Narutowicza schodzi się po schodkach Nadbystrzyca 25,dawny Atomic (naprzeciwko PL) Narutowicza Troche dalej za "Tanim" idąc w stronę GC. Narutowicza idąc Narutowicza w dół mijasz Jacqueline, Cymbelline chyba też, schodzi się po schodkach, po tej stronie co Cymbelline, tylko niżej, zaraz koło delikatesów Maryjest praktycznie naprzeciwko Ryłkona. Jak idzie się od Cymbeline w kierunku hotelu Victoria to tam jest jakaś budowa, to Chantal jest przed samą budową, po schodkach w dół Narutowicza (naprzeciwko banku ING) Narutowicza/Okopowa zaraz za Felbergiem po schodkach w dół tam gdzie Musicus. Narutowicza (następna brama za tanim cióchem) Narutowicza, a dokładnie koło knajpki 3 księżyce. Nartuwicza 14 Narutowicza (kilkadziesiąt metrów za słynącą z długaśnych kolejek apteką w stronę Hempla) Obywatelska-łączy Jaczewskiego z Unicką koło Obi i Tesco Pielgrzyma 1 boczna Nadbystrzyckiej. 1 przystanek za polibuda w strone zalewu. Sklep przy przystanku Pocztowa 2 pawilon nr 3 Podwale 7a (w budynku starej piekarni). Probostwie 5. ( boczna Lubartowskiej, idąc od Bramy Krakowskiej to po lewej stronie, trzeba minąć Tysiąclecia i mniej więcej naprzeciwko hali Bazaru jest mała uliczka pod górę. Trzeba przejść jakieś 50 m i po prawej stronie jest nowy blok i w nim lumpeks. Racławicka 33 lokal 11U po schodkach w dół na Racławickich (prawie przy rondzie łączącym Racławickie z Kraśnickimi różana 6 po schodkach w dol w tym samym budynku co Kredytbank ( Jana Sawy 4) zaraz za Komfortem a obok jest przychodnia dentystyczna. Najlepiej wysiąść przystanek za Leclerkiem przy Media Markt (jadąc od strony Boh. Monte Cassino) albo jeden przystanek przed (od strony Nadbystrzyckiej, Prusa). niedaleko jest salon fryzjerski Imaginer Jana Sawy 5/6B Jana Sawy 6/01 za multimedia Sowińskiego 4 skrzyzowanie z racławickimi za karczma słupska Staszica kolo redakcji Dziennika Wschodniego Staszica 5 (od deptaka za skrzyzowaniem z ulica Zielona, po prawej stronmie, we wnece, naprzeciwko Cafe Grottarossa Szmaragdowa 24 naprzeciwko kościoła Świetoduska Tysiaclecia przy przystanku PKS a dokladnie za stanowiskiem 17 czy 18 Wallenroda Najprościej dojść od przejścia przy Hollybucie i Media Markt, idzie się prosto w osiedle LSM, po lewej mija się szkołę, ciągle prosto prosto i wychodzi się na tą ulicę i Ubieralnię. Weteranow 11 (w podziemiach przychodni) Sklep mieści się w przychodni położonej tuż przy skrzyżowaniu Weteranów z Sowińskiego na Wieniawskiej za biedronka wierzbowej to jest na majdanku wysiada sie kolo tego sklepu jubilat i za kosciolem jest ten ciuchland Wileńska (targ)Koło apteki Wojciechowska 5A na Wolskiej na piętrze nad Biedronką Wrońska Zana 41 Wysiądź przy Jubilacie na Bronowicach. Za nim jest pawilon. Na tyłach pawilonu jest na parterze mały sklepik - i to jest to! Żelazowej woli wklejałam sobie to do eksela dlatego tak nie poukładane
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.