|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhh............ .......moge sobie pomarzyc! bardzo ale bardzo gratuluje tak pieknych zareczyn! szczerze sie ciesze! braklo mi az slow! teraz nas pewnie opuscisz eeeeeeeeeeee,a ja naaaaadal czekam
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
O jeny motylek, nie chciałam Cię zasmucić ![]() Acha, mój Tż mi wyznał, że chciał już mi się oświadczyć przed Anglią, czyli planował na wakacjah, ale wtedy nie miał pieniędzy. |
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
to nie smutek, wzruszylam sie tylko....................
ja nawet o tym nie mysle, bo wiem ze do tego kroku mi jeszcze bardzo daleko
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję serdecznie!!!!!
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo romantyczne
hihi knuł coś i knuł pewnie nasi też coś knują
|
|
|
|
#2166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam madmuazelle Tobie też dziękuję, ale bez tej buźki bo ja napewno mojemu T z nie trułamMotylek, ja Ci powiem szczerze, że ja tak samo myślałam, że mnie to nie spotka ani nie dotyczy.Nawet ostatnio powstał taki watek, gdzie dziewczyna sie skarżyła i opowiadała o swoich nieudanych zareczynach i ja napisałam tam, że mój Tz to pewnie nie wpadłby nawet na takie jak jej nieudane...Wszyts kich to spotyka, tylko jednych szybciej innych później. A jak ja się już zaręczyłam, to Wy tym bardziej![]() wklejam zdjęcia mojego cudeńka żółte złoto z diamencikiem
|
|||
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierscionek sliczny, taki drobny, maly a zarazem achhh
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
domi cudownie!!!
![]() ![]() ![]() brzmi przepięknie, ehhh, też się wzruszyłam!!!jeszcze raz gratuluje.... ehhh
|
|
|
|
#2169 |
|
BAN stały
|
domiks,fajne zaręczyny i pierścionek bardzo ładny.
![]() Edit: Załączam fotke mojego ringa/u. Ze strony internetowej,bo nie mam foty dłoni i pierscionka na placu.Miałam,ale dysk nam poszedł i foty poszły :/
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-02 o 21:44 |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam :P i chce mi sie marudzic ale nie marudze bo sobie mysle ze to spowolni caly ten proces zareczania
ale ladny jest to trzeba przyznac taki jak dla malej ksiezniczki
|
|
|
|
#2171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE ![]() |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
oj domi7ks sliczny pierscionek!
tez sie wzruszylam,bo z twojego opisu wynika,ze Tz bardzo starannie sie przygotowywal do zareczyn! a ja tu zostaje.... i czekam
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie dla takich chwil warto żyć i czekać ![]() Ale sobie to przemyślał heh ale fajnie wymyślił tak szczerze napisze ,że ja nie napalam się na oświadczyny w takim "stylu" tzn. raczej bez kwiatów , świeczek , wino to tylko jak ja je postawie na stół zresztą jakby zaczynałświeczki zapalać czy coś to podejrzewam ,że od razu bym wiedziała o co chodzi a jednak wole z zaskoczenia bardziej np. jak pijemy herbate Kochana a datę taką wstępną już ustaliliście ? Ja to ręce załamałam wczoraj ![]() bo mój TŻ liczy na to ,że w spierpniu 2009 weźmiemy ślub , fajnie , pięknie ale przygotowań nie można zacząć i tak.. poza tym , która sala będzie wolna i na suknie nie odkładam jeszcze kasy nawet ![]() ![]() A właśnie mam pytanko takie do Was jak odroznic cyrkonie od diamentu ? bo jak dla mnie to ciezko. Tak po prostu pytam
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2008-12-02 o 21:42 |
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jest co świętować
![]() jeszcze Wam wkleje zdjęcia świeczek (jeśli chcecie oczywiście, ale to tylko 4 takie malutkie) i kwiatów ![]() I zaraz zakładam nowy wątek na którym będę czekała na Was
|
|
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
śliczny pierścionek!!! i ja też bym chciała
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
jejku. alez zazdroszcze
sama bym chciala sie takiej chwili doczekac
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-26 o 11:45 |
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak odroznic? hm,chyba tylko dzieki certyfikatowi,bo inaczej to nie wiem.......... Cytat:
obawawiam sie,ze dlugo mozesz na mnie czekac
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post9945700
Licze, że do końca tego roku znajdzie się więszkość z Was na tym wątku, bo ja sama nie chce tam przebywać ![]() ![]() chilanes, nestka i pozstałe dziewczynki mam nadzieje, że również przybędą (te już zaręczone )
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
póki co ja juz na tym wątku byłam ale to tak na pare sekund
i na razie tyle musi wystarczyć ![]() domi7ks szcześliwa narzeczono ponawiam pytanie , date ślubu taką wstępna juz macie ?
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze chiante
![]() a ja obiecuje,ze pojawie sie tam...tylko kiedy,to nie wiem nie zalezy to ode mnie...ach,ale emocji wprowadzialas dzis domi7ks!
|
|
#2182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ho oh oh oh ja to raczej nie
|
|
|
|
|
#2183 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() brak mi słów, jak czytam takie pierdoły!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
PS: Dzielę post na 2, bo w 1 nie chciało się zmieścić
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pierścionek przepiękny! Lecę na nowy wątek ![]() Cytat:
Przywiązałam się do Was, bo sympatyczne z Was dziewczyny i milo mi będzie kontynuować gadaninę, ale już o salach, sukniach i pierdołach
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)stwierdził, że powinniśmy zaszaleć i zrobić wesele w Zakopanem. Teraz to miasto już całkiem będziemy milutko wspominać zrobilismy liste gości i myśle, że w 50 osobach powinniśmy się zmieścic. Może jestem jakaś dziwna, ale ja nie chce dużego wesela. Nie mam jakiejś super rodziny i niektóre osoby będę musiała zaprosić z przymusu. Zaś mój Tż ma malutką rodzinkę wolimy małe ale efektowne wesele. Załatwieniami zajmiemy sie po Nowym Roku, narazie musimy przemysleć wszelkie za i przeciw. Wątpie, że w zakopanem wypali, bo jednak to jest za daleko od nas i za dużo kosztowałoby.Cytat:
o chiante czekam czekam ciekawa jestem, kto będzie kolejną szczęściarą ...martha![]() |
||
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga,uwaga bo i ja tam kiedys dolacze
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Ojaa, ale nowiny
piękne zaręczyny, oczywiście gratuluję i zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Martha pytałaś o rozmowę - tak, rozmawialiśmy z TŻtem dużo w ten weekend, on na prawdę chce ze mną być i chce też się zmieniać na lepsze, widzę, że się stara, że coś sobie przemyślał, jest super ![]() No i jak już pisałam - niby planujemy ślub na 2009 ![]() ![]() ale zaręczyny - najwcześniej w lutym nie wiem więc jak to zrobimy, aczkolwiek TŻ mnie zapewnia, że damy radę
|
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-26 o 11:44 |
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym na pewno stracila nadzieje,bo wole miec wszystko wczesniej zaklepane,ale powodzenia naprawde zycze Wam!!!!! to cudna wiadomosc,ze sie porozumieliscie!!!!!i bardzo dobrze!,dolaczam sie do Ciebie! a ja zaraz spac ide moze przysni mi sie pierscionek
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
haha Marta, jak w "Samych swoich" : Panno Jadziu jadę po pierścionek, z czerwonym oczkiem będzie
![]() Wszystkim tych wymarzonych oczek życzę
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

myslałam, ze może w przyszłym roku bardziej cos. Bo jak Wam pisałam nic nie gadalismy na ten temat ostatnimi czasy, tylko wtedy, co mu powiedziałam, że moge sobie jeszcze rok poczekać. A on już wtedy wszytko szykował i już nawet miał pierścionek
Bradzije wydawał mi sie bliski temat slubu, bo częściej o tym gadaliśmy, zaręczyny to taki odległy. Myslałam, że mnie to nie spotka. A mój Tz ze wszytkim trafił w mój gust, z całą organizacją, pierścionkiem, klimatem. Aaaa jak ja kocham Zakopane jeszcze bardziej
(ale nie kapela górlaska) mój Tż zostawił rachunek za 120 zł. I wtedy sobie pomyslałam, że okazja taka a tu nic. No ale cóż... W piątek jak spacerowaliśmy mój Tz mnie ciągnie na wystawe z jubilera i mówi:chodź pooglądamy co tu mają. Mi wtedy przez myśl przeszło, że może chce mie zaciągnąć, żebym sobie wybrała jakiś pierścień. Dla mnie było to oczywiśćie nie do pomyślenia, więc powiedziałam, że mi się nie chce, o nie lubie
Minął piąte, oczywiście wieczorem byliśmy na kolacji. W sobote pojechaliśmy w góry, kliamt tam był przecudny, snieg ślicznie sypa;. Ok 15 wróciliśmy, więc stwierdzilismy, że pójdziemy się zdrzemnąć, w każdym razie mój Tz bardzo nalegał, twierdził, że góry go wykończyły. W takim razie drzemałam, mój Tż przy mnie, pamiętam, że ciągle się wiercił, więc mnie to budziło. W końcu półsenna zerkam a on w spodniach i w bluzie stoi. Więc go spytałam, dlaczego się ubrał, a on na to; że mu zimno

eeeeeeeeeeee,a ja naaaaadal czekam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

brak mi słów, jak czytam takie pierdoły!
i doczekac sie nie moge,bo myslalam,ze moze w Bozenarodzenie dostane pierscionek,ale poczekam.mmmm.mmm...
fakt troche bylam zla, ale na siebie..... hehe
)stwierdził, że powinniśmy zaszaleć i zrobić wesele w Zakopanem. Teraz to miasto już całkiem będziemy milutko wspominać