|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
. Muszę się kiedyś zapisać na egzamin... Eh... Powiedziałam TŻ-owi, że kupię sobie ścigacza za 2 lata, a TŻ na to, że to niebezpieczne i żebym sobie skuterek kupiła, nie są drogie, w ciągu roku uzbieram bo mi pomoże. Poryczałam się i powiedziałam, że miałam kasę na skuter, ale postanowiłam wydać na kurs na prawko. TŻ na to, że prawko też mi kupi
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam prawko już ponad 2 lata
w lutym 2006 robiłam
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wychodzę z domu przez cały dzień .Dobrze ze mam co jeśc ..tylko pic nie mam co...a dziś to chyba wszystkie sklepy pozamykane
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Hey
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 15
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() w Lublinie słońce właśnie zaszło ale mimo wszystko o 11 jedziemy na grilla nad jezioro ![]() U mnie na osiedlu wszystkie sklepy pozamykane:/ |
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
zazdroszczę też mam ochte na jakiegoś kurczaczka z grila
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
skrzydełka, udka, karczek, kiełbasa, warzywa + czerwona Finlandia z sokiem kaktus
![]()
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skrzydełek nie lubię ani udek kiełbaskę bym zjadła mniam
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm..przejaśnia się
.TZ dzwonil z lotniska w Katowicach tam oberwanie chmury masakryczne. Anitko kolega jest tam tylko na zastępstwo za jakiegoś proboszcz..który 2 miesiąc jest na wakacjach - ciekawe gdzie ? - Pewnie na Karaibach.Generalnie od lat stacjonuje w Koszalinie. Tak sobie myślę ze chciałabym w sumie zobaczyc od wewnątrz jak zycie takiego proboszcza wygląda .
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Obiecalam sobie ze dluzej pospie, a tu juz przed 8 ma zaczely mi sie snic jakies durne rzeczy, bolec glowa, wiec juz wstalam i poszlam do kosciola i teraz juz jestem w domku.
U mnie nie pada i jest przyjemny chlodny wiaterek Gold.. cos masz dobra passe do wygrywania, gratuluje ![]() Haniu, u mnie tylko te duze sklepy nie sa czynne a takie rodzinne lub zabki otwarte juz od 11 tej/ ich to prawo nie dotyczy zakazujace handlu w swieta wymienione/ Kasia juz niedlugo zobaczysz sie z Tadzikiem swoim Glowka do gory!!!!!!! ja dopiero teraz poczulam sie gotowa do tego wyzwania Poemi, super ze Tz wrocil ![]() Diana, zgadzam sie z Toba i moj instruktor powiedzial ze jesli naprawde tak sie czuje pewniej to moge tak jezdzic.. Wszedzie dosiegam , nad kierownica panuje itp.. a tu 2 godz przypadkowo z kims innym i gada Ci ze nie umiesz kierownicy trzymac i za blisko masz fotel Jak moj wroci z urlopu jeszcze raz sie go spytam..Czytalam wczoraj duzo na necie na temat prawidlowej pozycji za kierownica i tam pisalo ze wiekszosc kierowcow jezdzi w pozycji lezacej albo z brzuchem na kierownicy.. ![]() A gdzie Dorinka dodala zdjecia??? Tez chce zobaczyc
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już oglądałam fotki Dorinki na nk ślicznie wyglądali razem ciekawe czy mój Tadzik by łądnie wyglądał w taki...no włąśnie nie wiem jak to się nazywa-chodzi mi o ten "garnitur" Dorinkowego męża co to jest frak?
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
lecę paznokcie jeszcze umalować. miłego weekendu!
![]() Hania, Kaska i Anitka nie smutajcie! TŻci szybko wrócą! |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle ze z przerwą o 5 na zrobienie kawy mężowi i pozegnanie. To ja zaraz pojde na rekonesans..mam nadzieję ze coś bedzie otwqrte. Rodziców na lody zaprosiłam..tylko zapomniałam ze je zjedlismy . Trzeba pójśc kupic. Dobrzez e mam babeczki oetkera to zaraz upiekę.Cytat:
Juz niedługo Tadzik bedzie Cię przytulał. To ubranko Dorinkowego męża to frak chyba ![]() Kazdy wysoki i postawny facet dobrze w takim wygląda Także Tadzik też bedzieMój 180 cm chudziaszek wyglądałby we fraku dośc smiesznie. Zreszta on w ogóle w gajerku smiesznie wygląda. ![]() Mi oczywiscie czas zleci szybko do niedzieli bo dziś przychodzą rodzice, poźniej koleżanki. Robimy wieczór folmowy. Jutro jestesmy umowione na imprezkę, a poźniej to już niedziela ![]() Cytat:
Baw sie dobrze.
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
|
No widzisz Haniu, moze slonko bedzie swiecic
Cytat:
...
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anitka mój Tadzik tez lubi nóżki, a o skrzydełkach to nie wspomnę potrafi zjeśc całe opakowanie gdzie jest ich ok 8 do tego 2 kiełbaski 2 karczki temu to dobrze je i nie tyje
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Aj, napiłabym się .A tak przy okazji. Przy moim przyjacieli trzeba uwarzać co się mówi . Byliśmy w barze, ja mówię "nie piję piwa", a on co? Kupił wszystkim wściekłe . To mnie urządził .Cytat:
. Aż mnie obudziła . Uwielbiam taką pogodę, świetnie mi się spało, gdyby się nie skończyła to bym chyba cały dzień przespała bo tak mnie to odpręża . Teraz jest nawet fajna pogoda ![]() Najbardziej doceniam to, że TŻ nic nie zmalował na tym obozie . A różne rzeczy się działy . Jak przyszła do ich pokoje pijana dziewczyna w samej bieliźnie to TŻ wtedy spał na górze i nawet się nie obudził . Swoją drogą miłe ma koleżanki ta dziewczyna... Koledzy TŻ-a wsadzili ją pod prysznic bo była nieprzytomna, nic nie kontaktowała. Następnego dnia przyjechał jej chłopak i pyta się jej koleżanek czy czasem ktoś sobie nie pokorzystał ze stanu jego dziewczyny... Koleżanki na to "jej to nikt by kijem nie dotknął". Bez komentarza. |
||
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TZ ma wlasnie mało w barach ...garnitur cięzko było na niego znaleźc a co dopiero frak.
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny swoją drogą też niezłe
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
![]() w Warszawie pada deszcz i grzmi. ciekawe jak będzie z jutrzejszym grilem ![]() a swoją drogą to też powoli zaczynam się zastanawiać czy nie robić prawa jazdy..ale chyba jeszcze do tego nie dojrzałam. poczekam.. może kiedyś dojrzeję
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ wyszedł z dobrego założenia, stwierdził, że tam nie można pić bo potem przez 2 lata trzeba będzie chodzić z tymi ludźmi do szkoły
. Ta dziewczyna widać miała inne podejście do sprawy... Gdybym ja po pijaku w samej bieliźnie ładowała się koledze ze studiów do łóżka . Już bym się chyba nie pokazała w szkole .Przez cały obóz próbowałam się dowiedzieć czemu TŻ nie trzyma ze swoimi standardowymi kolegami. Wczoraj mi w końcu powiedział. Poszli spać do dziewczyn. Wzieli materace i poszli do innego domku . Czy dziewczynom nie przeszkadzało, że pokój 4 osobowy zmienił się w 8 osobowy? Mi by przeszkadzało . Albo kolega TŻ-a który ślub bierze w te wakacje. Spał z jakąś koleżanką bo "w pokojach zimno nad ranem"
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że mój Tadzik nie ma takich wyjazdów a jakby nawet to razem studiujemy i razem też byśmy pojechali chociaż podejrzewam, że jakby jakas się mojemu TZ do łóżka wpakowałą to by ja wywalił i jeszcze powiedział do słuchu
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z drugiej strony ta "dogrzewająca" kolegę TŻ-a była całkiem trzeźwa . Dobrze, że TŻ był grzeczny . Inaczej musiałabym go zabić. I te wszystkie dziewczyny. Dużo pracy bym miała .
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Dla zobrazowania: zarówno auto mojego TŻ, jak i rodziców są całe powgniatane - dachy, maski, boki... wszystko. Musimy wymienić rynny w całym domu (plastikowe), bo wyglądają jak szwajcarski ser - całe podziurawione. A w ziemi są takie dziury po gradzie, że cała pieść TŻ się zmieściła... Armagedon normalnie
|
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno kiedys dojrzejesz i wtedy sobie zrobisz Cytat:
No comments po prostu.... Takiego to tylko za leb i do widzenia, droga wolna Dobrze ze Twoj Tz Poemi to madry chlopak Haniu na pewno cos u Was bedzie otwarte Ja dzis ide do braciszka na obiad i wlasnie lody zabieram ze soba Edit: Sorki za krotka nieobecnosc ale przed chwila wkurz....lam sie na kompa Ech... musze poprosic braciszka ale tego drugiego zeby sprawdzil co jest nie tak.. a od tamtego juz wiecej nic nie biore Mialbyc niby taki super i dooopa
|
||
|
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2188 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakies anomalia pogodowe normalnie Cytat:
Skoro juz teraz nie ma szacunku,milosci.. Slub bo tak wypada, dla mnie to jakis absurd
|
||
|
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ miał opóźniony samolot 3 godziny i wlaśnie siedział na lotnisku od 6 do 9. Mówił ze miał wrażenie ze zaraz podziurawi dach i zaleje budynek . Cytat:
![]() Mam wodę, piwko, papieroski, Leysy ,lody, serek na kanapki i pomodorki![]() Mogę już z domu nie wychodzi .U nas wyszło słońce...i jest tak duszno i parno ze można się udusic ![]() Tak sie spociłam ze musze znowu wskoczyc do wanny..makabra. Jestem z siebie dumna tak pięknie domek wysprzątałam. Chyba jeszcze pranie zrobię....
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie takie było wrażenie, nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałam. Kulki gradu był takie wielkie, że jak ok 10:30 wyszłam na ogród, to dalej były nieroztopione. A na dworze jest ok. 20 stopni. Wyobrażacie sobie? Powiem Wam, że szkody dookoła są niewyobrażalne - szyby w autach poroztrzaskane, szyby w domach wybite, auta w większości powgniatane, gałęzie leżą na ulicach... masakra. Nie chcę nawet myśleć co się mogło stać ludziom, którym nie udało się gdzieś schować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

. Muszę się kiedyś zapisać na egzamin... Eh... Powiedziałam TŻ-owi, że kupię sobie ścigacza za 2 lata, a TŻ na to, że to niebezpieczne i żebym sobie skuterek kupiła, nie są drogie, w ciągu roku uzbieram bo mi pomoże. Poryczałam się i powiedziałam, że miałam kasę na skuter, ale postanowiłam wydać na kurs na prawko. TŻ na to, że prawko też mi kupi

.
..tylko pic nie mam co...a dziś to chyba wszystkie sklepy pozamykane

Jak moj wroci z urlopu jeszcze raz sie go spytam..

. Trzeba pójśc kupic. Dobrzez e mam babeczki oetkera to zaraz upiekę.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)