Odchudzanie plotkowanie - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek na forum był nadal
Tak 10 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 22:26   #2161
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli
Dot.: Odchudzanie plotkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę, później napiszę więcej

Ela - odradzam Implanon!!!! to nie chip w ręce a implant antykoncepcyjny - przytyłam na nim jak świnia! boże, nigdy więcej tego dziadostwa! tfu! po porodzie wyglądałam sto razy lepiej niż miesiąc czy dwa po włożeniu implanta atykoncepcyjnego. A działanie jego w moim przypadku sprowadzało się do tego, że nie miałam ŻADNEJ ale to żadnej ochot y na sex! a jak już do jakiegoś doszło to pipkę miałam suchą jak stodoła
Ten implant dziala roznie wiec ile kobiet tyle opini, jedna nie ma okresu druga ma non stop.
Moja kolezanka ma chipa, przez prawie rok nie miala miesiaczki a tera ma malo bolace i czuje sie bardzo dobrze.
Nie przytyla, chyba profilaktycznie zapisala sie na silownie ale nie odradza.
Spiralki jakos sie boje nie wiem dlaczego (Ewa powiedz cos na jej temat)
ja jakies mam wiesniackie podejscie i wyobrazam sobie, ze bedzie mnie uwierala.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 07:45   #2162
Terenia33
Rozeznanie

Witajcie kochane
Monis kuruj się i wracaj do zdrówka
Ja dziś mam trochę latania i zajęć,do apteki po leki,w szkole chce zagadać z nauczycielem gdzie Agata ma jechać na ta wycieczkę,do laryngologa z Rozalka,pranie ,chce sałatkę zrobić ale czy mnie len nie dopadnie Jakis placek upiec albo ciastka kupie bo nie wiem czy ktos wpadnie jutro i niedziele.
Macie jakiegos pomysła z czego zrobic rózaniec To ma byc na ocene,dzieci robiły z chleba,kasztanow,Karol chce cos innego ale nie wiem myslałam nad rodzynkami ale to sie kleji plastelina modelina odpada on nie chce na łatwizne.
Elcia ja Ci nie pomoge i nic nie powiem na ten temat bo nie miałam nigdy do czynienia z czyms takim brałam kilka lat temu tabletki i własnie po nich tak sie roztyłam.To tylko na ten temat moge powiedziec.
Jolcia mam nadzieje ze nie szukasz fajek zdrowiej bo z tego co piszesz bedziesz miała znowu ganianie w pracy
Buziaczki dla Was
05.09.2008-79
26.09.2008-77
28.10.2008-75 nareszcie rusza
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Terenia33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 09:33   #2163
ziarnko piasku
Zadomowienie

Terii - a z jarzębiny? tak mi przyszło na myśl... jak dzieci robią różaniec z chleba??? nie umiem sobie tergo wyobrazić. Ewentualnie z fasoli czy grochu ale trzeba albo dużo siły z dziurkowaniem albo podgotować żeby trochę zmiekło

Ela - zrobisz jak chcesz, ja spirali też nie chcę, a ciapatka co mi wyjmowała implant usilnie namawiała mnie na tabsy albo spiralę właśnie, wrrr niech spada na drzewo, przy tabletkach też tyłam ale nie tak bardzo za to wiecznie leczyłam grzybice i inne infekcje pochwy no i libido też zerowe było moja koleżanka miała non stop okres przy implancie - ja w ogóle. No i ochoty na seks też nie miała. Dopiero po kilku miesiącach znalazłam wypowiedzi na jakimś forum odnośnie implanta antykoncepcyjnego i dużo dziewczyn pisało że przytyło. Jedna własnie zapisała się na siłownie ale nic jej to nie pomogło :/ zrobisz jak chcesz, są jeszcze zastrzyki co 3 miesiace i plaster - też free wiec może od tego spróbuj?

robię dzisiaj risotto z kurczakiem i tymiankiem mniam

a moje dziecie jeszcze śpi nie wiem co z nia zrobić, poszła spać bardzo późno bo jak zwykle czekała na mnie a ostatnio śpi po 13 godzin w nocy wczoraj się obudziłyśmy o 11 a przedwczoraj o 10 a ten tydzień to nam zleciał nie wiem kiedy... matko, serio, jak wczoraj Sławek mi powiedział że ostatni dzień idzie do pracy to se pomyślałam "co on pierniczy?" a on faktycznie już 5 raz zasuwał do roboty i teraz 2 dni wolne
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 10:14   #2164
Terenia33
Rozeznanie

Gosiaczku z jarzębiny tez odpada bo to jest gimnazjum on chce coś nie spotykanego.A z chleba wiesz jak się robi pewnie jako dziecko nie raz miasz z chlebka kulałaś w łapkach takie kuleczki się robi nitka i cheja
teraz sie spiesze ale pózniej znajde czas wszystko Wam powiem bo wiem duzo na pewien temat
buziaczki lece do apteki i skzoły po malenstwo
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-02, 12:31   #2165
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Hej
Wpadłam na chwilkę
Elu ja mam teraz drugą juz spiralę i w lutym jak wyciągne też nową założę,ja jestem zadowolona,ja niestety ze względów zdrowotnych na nic innego nie mogę się zdecydować a globulki czy gumka odpada
Jaśli chodzi o zakładanie to nie powiem żeby bolało ale nie jest to przyjemne natomiast potem juz nic nie odczuwam w ogóle zapominam że coś tam mam na początku owszem cały czas o tym myślałam ale przeszło mi
Minus to taki że mam dłuższe miesiączkii to że po miesiączce muszę sprawdzić czy wszystko jest na swoim miejscu tak lekarz kazał ale po za tym dla mnie ok
No ale y masz wybór a ja nie
Jeśli chodzi o te zastrzyki do siostra moja bierze ale nie najlepiej się po nich czuje teraz brała drugi raz ale dokładnie to nie wiem tylko tyle wspominała że źle się czuje ale jakby co to mogę jeszcze zapytać
Lecę kochane do mężulka
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 13:55   #2166
jobu33
Wtajemniczenie

HEJ A A DZISIAJ TOTALNE LENISTWO
Czytałam dużo o tym implancie ale naczytałam się samych negatywnych opinii, długie @, brak chęci na sex, tycie, brzydka twarz, uczucie bólu piersi itd nie znalazłam nic dobrego na jego temat. Ela są jeszcze krążki, plastry nie zastanawiałaś się nad tym>>>

No nic chyba muszę się za coś wziąć tzn sprzątanie itd, czeka na świeze plotki hihi od Terenii.
Moniś i jak tam . A Jutro Teresa ma imieniny, a Ela urodziny pamietajcie hihi

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 15:43   #2167
vena7
Rozeznanie

hej.mam kaszel straszny i moc leków...jakoś żyje..syropki biore,,,i na dodatek na 18 do pracy..i do 6 rano..nowy gatunek chleba jest i ludzie chcą go jeść..dopiero wstałam mało spalam bo kaszel mama .uciekam pa .pozdrawiam..
vena7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 18:13   #2168
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
HEJ A A DZISIAJ TOTALNE LENISTWO
Czytałam dużo o tym implancie ale naczytałam się samych negatywnych opinii, długie @, brak chęci na sex, tycie, brzydka twarz, uczucie bólu piersi itd nie znalazłam nic dobrego na jego temat. Ela są jeszcze krążki, plastry nie zastanawiałaś się nad tym>>>

No nic chyba muszę się za coś wziąć tzn sprzątanie itd, czeka na świeze plotki hihi od Terenii.
Moniś i jak tam . A Jutro Teresa ma imieniny, a Ela urodziny pamietajcie hihi
Ja mam kolezanki z tym i jest ok. Wrazie czego mozna usunac, spirali sie obawiam jakos mam nadzerke do usuniecia a to chyba koliduje ze spira;ka.
Po tabletkach mam straszne zle sampoczucie po niektorych wymiotuje a tez nie chce pamietac ciagle o ich braniu wiec rozwazam chipa albo spiralke bo na zastrzyki nie chce mi sie chodzic co 12tyg.

Urodzinki mama 3 listopada a moje laski 6 pazdziernika.
Ide robic torcik dla dziewczynek

- 65
Stary 2009-10-02, 21:44   #2169
Terenia33
Rozeznanie

Kochane miałam neta naprawianego postaram się juto napisać co miałam na myśli Ale Wam powiem ze kij ma dwa końce i oliwa bywa sprawiedliwa
W domu prawie nic nie zrobiłam przez wymienianie kabli do neta Byłam wołana do piwnicy co chwila i sąsiedzi czy czasami coś nie zepsuli a pili non stop i w końcu powiedziałam dość bo ileż można wymieniać kable a sie wkurzyli na mnie jak ja bym była winna
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-02, 22:14   #2170
jobu33
Wtajemniczenie

Tereś pisz ja nie śpię))

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Dla Mojej Terenii

Nie życzę Ci tego co wszyscy, bo to już wiesz. Życzę ciekawych pomysłów i oczywiście ich realizacji też. Byś potrafiła cieszyć się z każdej chwili - nie tylko z tych cudownych, jak jest w zwyczaju. Dobrego wyboru, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju. Byś spotykała tylko ludzi - aniołów. By te z Twoich marzeń, które spłonęły, powstały z popiołów. Optymizmu od stóp po czubek głowy, byś cokolwiek robisz angażowała się w całości, a nie do połowy. By udało Ci się to, o czym inni by pomyśleć się nie ośmielili. Wiedz, że tylko Ci, którzy mieli ponadprzeciętne pragnienia szczyty zdobyli.: roza::r oza::ro za:

Edytowane przez jobu33
Czas edycji: 2009-10-02 o 22:20
Stary 2009-10-02, 23:01   #2171
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Terii wszystkiego naj...sama wiecz czego

- 65

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-03, 07:19   #2172
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meliameli Pokaż wiadomość

Urodzinki mama 3 listopada a moje laski 6 pazdziernika.
Ide robic torcik dla dziewczynek
Elcia a na facebook masz wpisane 3 październik

Stary 2009-10-03, 07:33   #2173
jobu33
Wtajemniczenie

A te życzenia dla ROZALII.....bo jutro zapomnę....

: roza:Lubię Twoją słodką buzię...
...mój kochany łobuzie...
I serduszko Twoje gorące...
Dlatego chce Ci dziś dać całusów tysiące...

życzy wirtualna Ciotka Jola

Stary 2009-10-03, 09:23   #2174
Terenia33
Rozeznanie

DZIĘKUJĘ ŚLICZNE ZA PIĘKNE ŻYCZENIA
ROZALKA RÓWNIEŻ DZIĘKUJĘ CIOCI JOLI
Spać mi się chce mimo ze spałam dość długo do 9 i z Rozalka bo jej zimno było no muszę się wziąć za palenie w piecu zostało mi po zeszłej zimie pół worka węglą i karton drzewa no i co dalej zobaczymy.
Jolus ja musze sie skupic by to napisac i nic nie pominac i na pewno nie wsadze tego tutaj tylko na prw

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Zapomniałam napisać i mi się zebrało Rozalka kazała przekazać Cioci Joli ze mama jej życzeń nie czytała tylko ona sama nie mogła wymówić ,,wirtualnej,,
Ale zwalimy to na brak kolejnego ząbka wczoraj przed wyjściem do laryngologa wypadł drugi (no pomogłam troszeczkę) a Rozalka miała nadzieje ze jej się upiecze i lekarz nie będzie smarował gardełka ale jak mus to mus
Mam pomysła na rózniec,kupie makaron gwiazdki przypale go na patelni (surowy nie gotowany) bedzie miał fajny kolorek i sie zrobi jak wyjdzie walne fotke i pokaze Wam
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-03, 18:15   #2175
vena7
Rozeznanie

hej/.....Dziewczyny wszytskiego dobrego....:c mok:,,,,,,same uroczystości dzzis mama jutro corka...fajnie...ja dzis upiekałm szarlote...bo uwielbiają..Jutro ide na dzień do pracy to zjedzą i nie będzie mnie kusiła hehehehe...nawet fajnie sie czuje ..został katar ..i czasem kaszel...ale można powiedzieć ze jest oki...w sobote ide na wesele kuzyna..i mam problem bo ubranie miałam naszykowane na ciepla złotą jessień..a nie na czrne chmury lodowate..i muszę coś dokupic...i problem jest taki że brak czasu ,,a raczej wolnego aby gdzieś jechać i poszukać..no ale zobqaczzymy ..może pogoda mnie zaskoczy....Ela Ty piękne torty popiekłaś...dla dziewczynek też Wszytkiego dobrego...:ro za:...3 latka ...fajny wiek ...szalone latka.....Jola jak zdrowie ..czy już doszłaś do pełni ...czy cos dręczy Cie...Pozdrawiam ..Ewa buziaki ..Gosia ..paaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2009-10-04, 08:29   #2176
jobu33
Wtajemniczenie

Witajcie szkieletoryw gardle mam gwoździechry[ię

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Witajcie szkieletorki hihiBoli mnie gardłoMam okropna chrypke
Kurcze mam nadzieje ,że to dzisiaj minie bo ja teraz w pracy mam 3 prezentacje przed bardzo duzym audytorium i tylko dlatego wracam. A jak będę tak chrypic to dupa nic nie powiem BUUUUUUU

Stary 2009-10-04, 09:21   #2177
ziarnko piasku
Zadomowienie

Tereniu, spóźnione ale jak najbardziej szczere i prosto z serca życzenia imieninowe dla Ciebie

W dniu Twych imienin, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
Isn't it?

Stary 2009-10-04, 10:04   #2178
Terenia33
Rozeznanie

Witajcie kochane chudzinki
Jeszcze raz dziękuję Wam za piękne życzenia
Jolcia musisz uważać na gardełko bo teraz ta pogoda w kratkę jest zdradliwa rozumiem ze masz prace i to ważną prezentacje ale nie nadwyrężaj się
Moniś super ze już doszłaś do siebie ale tez musisz spokojne by choroba nie wróciła zwłaszcza ze szykujesz się na weselisko oglądałam pogodę wczoraj i myślę ze nie będzie potrzebny Ci strój dodatkowy ma padać jeszcze ale coraz cieplej nawet ma być 25s chyba w piątek. Po za tym kochana na weselu się nie siedzi tylko tańcuje wiec wypocisz wszystkie kalorie a do tego struj letni jak najbardziej pasuje
Ja wczoraj miałam tylko koleżankę na imieninkach,pogadałyśmy kawkę wypiłyśmy.Paliłam w piecu bo zimno jak w psiarni było,później wykapałam dzieci ,ale ciepełko było dziewczyny mogły poleżeć w wanie i gorącej wodzie Dziś czeka Rozalka na gości ojca i dziadków Ci się wykręcają ale zobaczymy czy przyjdą czy nie.Odrabiałam lekcje z Agata zwłaszcza z historii bo jak mówiłam ona nigdy nie ma z innych przedmiotów zadane jak tylko z matematyki i j.polskiego a reszta ćwiczenia puste.Powiem tak wydaje się to łatwe ale pytania są tak skonstruowane ze się pogubiłam.A Agata nawet nie czyta do końca polecenia tylko tak jak po jej myśli wypisuje nie bacząc czy to ma sens a teraz mała anegdota do jej odpowiedzi w tych ćwiczeniach w ramce miała 5 wyrazów by użyć w ćwiczeniu z tego jeden tam nie był potrzebny i to było w pytaniu podkreślone.Ona wpisywała jak jej pasowało,,,kanał,muł,pole ,plon,Tygrys. ,,Starożytna Mezopotamia leżała nad Eufratem i (tu odpowiedz) Tygrysem.Rzeki te co roku wylewały,pozostawiając na ziemi warstwę żyznego (odp)kanału Aby doprowadzić wodę do pól oddalonych od rzek,rolnicy zaczęli kopać(odp)muł nawadniające.Dzieki temu mozna było zbierac (odp)muł,plon nawet trzy razy do roku.Wiecie było smieszne ale kurcze dobijajace,pytam sie jej czy wie co to jest muł,stoi patrzy sie mówi ze tak bytam no to co odpowiada mi ze ona.Kurde wybuchłam smiechem ale uwiezcie tak odpowiedziała ze nie byłam wstanie sie powstrzymac tłumacze jej ze muł to jak,deszcz pada na ulicy jest błoto,to jak rzeki wylewaja na pola zostawiaja to warstwe mułu i muł to jest tez zwieze.A ona ze nie wiedziała.Mówie 100razy prosze przyjdz pomoge a nie byle jak odrabiasz,to mi wypomniała ze ma duzo zadane i jej sie nie chce robic az tyle.Przerabane ale cóz trzeba ja ukierunkowac i teperowac bo ja widze ze nie radzi sobie z prostymi zadaniami i nawet nie ma epy by sie przyłozyc.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-04, 18:31   #2179
Terenia33
Rozeznanie

Chyba na spacerkach byłyście
Imieninki Rozalki tez się udały babcia z dziadkiem przyszli posiedzieli 1,5 godzinki kawusie wypili placka podjedli pogadali i poszli.za 10 min byli kolejni goście koleżanki wiec hałasu było co nie miara ale cóż trzeba było godnie to znosić tez pojedli kolacje zrobiłam wszystko zjedli jak nigdy i dopiero co poszli. Jest zadowolona szczęśliwa z kolczyków cieszyła się cały dzień i chwaliła nowa sukienusie miała ubrana.Reszte prezentów musi sobie kupic bo dostała pieniazki gdyz nie bardzo wiedzieli co chciała by dostac Wiec wszyscy zadowoleni szczesliwi najedzeni ale oczywiscie zgrzyty i obrazy były tez ze stronu Agaty tej nic nie pasowało wszytsko wkurzało zazdrosci jej nie miała granic. Teraz mam nadzieje ze usna szybko
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 19:27   #2180
vena7
Rozeznanie

hej..to super że Rozi zadowolona zawsze coś kupi ...ciekawe co ??????????ja przyszłam z pracy i lece sie kąpać..padam ..juz prawie zdrowa jestem.pozdrawiam jutro wolne .paaaaaaa
Stary 2009-10-04, 22:25   #2181
ziarnko piasku
Zadomowienie

Nie, nie o Rozalce nie zapomniałam, tylko zaganiana jestem

Rozalciu, ślicznotko - wszystkiego najlepszego - zdrówka przede wszystkim, samych piątek w szkole, uśmiechu na Twej ślicznej buźce każdego dnia i spełnienie wszystkich dziecięcych marzeń.
Całuję mocno - ciocia Gosia
Isn't it?

Stary 2009-10-04, 22:48   #2182
Terenia33
Rozeznanie

Gosiu Rozalka dziękuje Ci równie gorąco jak te życzenia I mam napisać tak,,,DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM CIOCIOM KOMPUTEROWYM I PRZESYŁAM BUZIACZKÓW MILION,,,Ona nie może wypowiedzieć wirtualnym język jej się plączę a jeszcze nie ma z przodu 2 jedynek wiec bidulka wymyśliła żeście ciotki komputerowe
A ja od 20 :00 mecze się z tym różańcem hmm pomysł fajny a robota mecząca zrobiłam krzyżyk początek i 2 dziesiątki jeszcze 3 mi zostały przypaliłam makaron ale te gwiazdki maleńkie wiec jest co robić i każdy kawałek trzeba osobno supełek robić już połowę makaronu zjadłam Jutro dokończę bo oczy bolą a muszę jeszcze do szkoły zanieść Rozalce ciepłe lody Cos jeszcze miałam jutro zrobić ale już nie pamiętam
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-05, 10:40   #2183
vena7
Rozeznanie

Dziś mam wolne..zaraz zrobie pranie..i poprasuje..Potem skocze do sklepu pieczarek kupie..i na 16 godz,,zrobie placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym....jak sie uda....hihiteraz mam pomidorowaz brązowym ryzem..,,kocham ją...waże dziś 85 kg......kuwa...no ale co zrobic jesć sie chce..robie jem i śpie..tyle mojego.....ćwiczyc mi się nie chce bo padam ze zmeczenia tak mnie bolą nogi...Pogoda też okropna wieje i zimno...dzieciaki w szkole..o 13.30 wracajątzn..muszę podjechac po nich//a tak to tyle...pozdrawiam..Tereś, JOla,Ewa GOsia ,ELa..
Stary 2009-10-05, 11:16   #2184
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Cześć laski
Ja właśnie pożegnałam męża pojechał trochę mi smutno no ale cóż poradzić
Tereniu wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Rozalki : roza::r oza::ro za::roz a::roza :
Spóźnione ale z serca Niestety nie miałam jak wcześniej napisać mam nadzieję że nie gniewasz sie
Wiecie jak ten czas mi szybko minął jak Piotrek był niestety był chory zakatarzony i gardło strasznie się przeziębił nie chciałam żeby jechał tylko wykurował się porządnie ale musiał jechać

Stary 2009-10-05, 17:03   #2185
Terenia33
Rozeznanie

Ewcia dziękuję ślicznie i nie mam na co się obrażać
Ja dziś jakaś wymęczona jestem spać mi się chce czyżby pogoda Odrobiliśmy lekcje Rozalka dziś już pierwsza literkę pisała ,A,,cyferka ,,1,,podpisałam deklaracje i dałam na Agaty wycieczkę Karol zaniósł nauczycielce bo Agata po wczorajszych cyrkach nie pewna jest.Byłam z Rozalka na zakupach nic nie było ale kupiła sobie ładny dresik 3 częściowy,resztę pieniążków ma odłożone może na ładne kozaczki a ona pasowanie ma w czwartek a ja ubzdurałam sobie ze w piątek ale bym nr wywaliła Mój ojciec o nas tez pamiętał aż mnie zdziwiło znalazłam mamy akt ślubu i z tond wiem ze mój ojciec ma urodziny 55lat 7 października.Ale nigdy sie nie zastanawiałam nawet nad tym bo nie wiedziałam ojciec urodzony 7 pazdziernika moja mama 7 maraca i 7 lipca brali rozwód,siudemki u nas pechowe,ja 7 lipca składałam pozew rozwodowy.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-05, 20:21   #2186
vena7
Rozeznanie

teresa 7 pechowe ja mam wszęddzie 7 w hasłach .w vena7 to wiadomo..pieczatki takie do pierdoł mam też z 7 ..i wszędzie gdzie cos wymyslam to 7...hihiih...... mam wolne ..zaraz pryskam sie myć i spadam do wyrka ..jutro koniec laby wynocha do pracy...To fajnie że rozi dresik wybrała..przyda sie..a kozaczki to już sezon..pewnie zakupi jakieś rózowe bo to taki modny kolorek dla Laseczek..hihih.....Ewka samotna..no ale co zrobic praca jest pracą..sex poczeka hihih..Pozdrawiam lachonki do jutra .paaaaaa
Stary 2009-10-06, 15:45   #2187
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

A co tu tak pusto?
U mnie deszczowo i smętnie ja dopiero teraz wpadłam bo rano dowiedziałam się że będę miała gości i będą nocować a więc obiad musiałam zrobić z 2 dań mieszkanie3 przygotować pościel zmienić teraz poszli na cmentarz więc mam chwilkę żeby coś napisać
Jestem trochę nie zadowolona bo to tak późno sie dowiedziałam i wszystko w biegu nie lubię tak
Monia a żebyś wiedziała że musi poczekać ale było trochę na zapas to na jakiś czas wystarczy
A Jola Terenia Ela i Gosia to gdzie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 17:42   #2188
vena7
Rozeznanie

no tak p[usto......ja zaraz do pracy..Tez pada deszcz..Z piotrem byliśmy w lesie szyszki i inne *******ki do przeczkola są potrzebne..i widzielismy 3 dziki ...na szczęście zwiały ..bo mieliśmy pełne gacie juz..mały sie potem bał strasznie...zbieralismy i uciekliśmy...gadałam głosno cały czas ..wręcz sie darliśmy hihihih żeby zwierzyne odstraszyć..musze zakupic jakie petardy czy co...stracha mielismy........jutro wyśpie sie potem do tarnobrzega ..A.ma ortodonte...i wieczorem do pracy..okropnie jutro mało czasu..Pozdrawiam dziewczyny ..gdzie sie podziewacie...paaaaa
Stary 2009-10-06, 20:47   #2189
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Ja stoję na straży
właśnie się wykąpałam goście poszli do drugiego mieszkania więc mam luzy jutro koło 9-10 jadą
No to miałaś przygodę z tymi dzikami jak jestem w lesie to zawsze się zastanawiam co bym zrobiła ale na szczęście nie spotkałam jeszcze
Stary 2009-10-07, 06:13   #2190
jobu33
Wtajemniczenie

Witajcie ,
Monia u Nas dziki po ulicach chodzą stadami a kolezance cały ogród zniszczyły , takze dziki nie tylko w lesie mozna spotkac ale też w aglomeracji miejskiej, np: na parkingu w Realu hii
ja w pracy roboty mam mnóstwo a w poniedziałek wyjazd do Gdańska

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości