Odchudzanie plotkowanie - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek na forum był nadal
Tak 10 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 13:09   #2131
Terenia33
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie plotkowanie

Moniś zgadłaś) to moja pyzunia dziś znalazłam ta foteczke
05.09.2008-79
26.09.2008-77
28.10.2008-75 nareszcie rusza
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Terenia33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-29, 23:34   #2132
ziarnko piasku
Zadomowienie

Ja znowu z doskoku po paru dniach... wybaczcie...

Jola - dopiero doczytałam o tej powodzi u ciebie... o ranyyy, ja tez bym się poryczała... pewnie że lepiej taka zalana piwnica niż pożar domu ale i tak są straty no i lecz się biedaczko! dlaczego z zapaleniem płuc kierują Cię do szpitala?? aż tak poważnie z Tobą? bo wg mnie w szpitalu jest od groma zarazków i samopoczucie pewnie też do bani, tzn ja bym się dołowała w szpitalu,one sa takie przygnębiające... Życzę Ci dużo zdrówka!

Moniś - czy u Was w pracy myślą, że cyborgi pracują zamiast ludzi?? no w głowi mi się nie mieści że można wymagać od ludzi takiego długiego zostania na zmianie! rozmiem, że szefowa jako pierwsza dała przykład i sama tyrała po 14 godzin? nie? to niech zatrudnią dodatkowe osoby a nie wymagają heroicznych czynów! i niech się w dupę pocałują Trzymaj się cieplutko!

Terenia - jak tak piszesz o tych kosztach u dzieci w szkole to mi się włos jeży na głowie! kiedyś nie było takich cudów z pieczeniem ciast, przynajmniej u mnie w szkole,a zaczynałam podstawówkę z 1990r. Zresztą moja mama by im dała pieczenie ciast haha, już ją widzę jak by im tam pojechała po tych im pomyśle
A co do prezentu - może faktycznie kolczyki będą ok, srebrne nie sa drogie (przynajmniej nie były kiedyś jak ja kupowałam, teraz to się nie orientuję) no i jeśli ma urodziny za 2 miesiące to tym bardziej nie ma co szaleć. U nas nigdy nie obchodziło się imienin u dzieci - tylko urodziny i nie było problemu, tak samo robimy z Julką, za to bratowa mojego Sławka to mogłaby co miesiąc urzadzać rocznice urodzin dzieci i co miesiąc spraszać gości i oczekiwać prezentów taki typ baby, jak robiła roczek dla dziecka to gości było jak na wesele - normalnie zastaw się a postaw się - nigdy jej nie lubiłam :p

Ela - odezwij się czasem. Doczytałam Twoją historię ostatnią i przykro mi ze tak się potoczyło - my kobiety czujemy się matkami już od pierwszych kreseczek na teście ale jak brałaś Zelkę a wiesz jakie to dziadostwo jeśli chodzi o wpływ na płód (bodajże kategoria C) to lepiej że doszło do tak wczesnego poronienia niż gdyby na skanie w 12 tyg albo w 20tyg ciązy wyszło że dziecko ma poważne wady a ty, Wy stoicie przed decyzją co zrobić. Zela nam dorosłym nieźle ryje mózg a co dopiero maleństwu które rozwija się w łonie. Ochłoń trochę, zadbaj o siebie i co ma być to będzie, jeśli pisane są Wam jeszcze dzieci (a wierzę, że tak) to będziecie je mieli. Przytulam mocno

Ewa - już kiedyś miałam to napisać i zapomniałam - opiekę nad małą Natalką traktuj jak trening przed tym co Cię czeka za kilka lat Twoi chłopcy już niemalże dorośli i kto wie kiedy przyjdą z radosną nowiną że ich wybranka oczekuje dziecka

-----------
u nas jakoś leci, dziecko mnie ciągnie cały czas do zabawy, nie mam chwili spokoju...
zatapiam się wieczorami w ksiażce "Dom nad rozlewiskiem" Kalicieńskiej - polecam! nie mogę się od niej oderwać! no i będzie ekranizacja tej ksiażki - Joanna Brodzik ma grać główną bohaterkę
w czwartek miałam moje spotkanie ze strażnikami wagi i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu okazało się że nie przywiozłam zbędnego bagażu ze sobą z PL a wrecz przeciwnie - schudłam o 0.5kg - tylko i aż tyle, bo słodyczami się zażerałam jak świnia :p
a dzisiaj kupiłam spodnie w jeszcze mniejszym rozmiarze UK12, a rok temu w listopadzie po raz pierwszy w życiu kupiłam w rozmiarze UK16 i normalnie coraz bardziej zaczynam się sobie podobać

i tym miłym, samochwalnym akcentem kończę mój wywód, uciekam do małego śpiącego bobka w moim łóżku i biorę wspomnianą książkę.
Buziaki dla Was!
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 07:20   #2133
Terenia33
Rozeznanie

.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71

Edytowane przez Terenia33
Czas edycji: 2009-09-30 o 19:50
Stary 2009-09-30, 11:37   #2134
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

A ja właśnie wróciłam ,byłam u Natalki Ola miała dziś sprawę o alimenty przyznano jej 400zł nie mam pojęcia jakie są stawki ile dostają ale ów były
Oli nie powiedział dzień dobry swojej teściowej a mojej siostrze ona ubierała gnoja bo matka nie chciała mu dawać kasy teraz nawet ukłonić się dziad nie potrafi a jakie rzeczy wyciągał że Olce ma kto pomagać że mają w domu nowy telewizor że brat pracował za granicą i takie tam debil normalnie przecież to on dziecko zrobił a nie kto inny i on ma dawać kasę na utrzymanie
Gosiu nawet mi nie mów nie wyobrażam sobie że mogłabym zostać babcią chociaż moja koleżanka ma 37 i w styczniu zostanie
Trzymajcie się kochane lecę coś ugotować bo dzieciaki wpadną a tu gary w zlewie nic do jedzenia nie ma
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 13:38   #2135
vena7
Rozeznanie

Katar przerodził sie w uporczywy suchy kaszel..ochyda ..tylko kaszle i kaszle...a cikawe jak jola....co tam z chorobą .....ja mam dość..gosiu tak oni myślą że mu będziemy moze za daarmo robić i dziękować ze mamy parce,,szok..zaraz ide na zebranie do szkoły...teraz robie papryki nadziewane farszem z mielonki cebulki papryki i ryżu..zobaczymy co nam wyjdzie...,,a po zebraniu do roboty...strasznie malo mam czasu ...no ale co zrobić..uciekam moze jutro więcej nakilam ..pa
vena7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 14:06   #2136
Terenia33
Rozeznanie

Wpadłam na sekund 5 zaraz spływam na spotkanie i do lekarza.Dzwoniłam do Jolci.
Jolcia nasza jest nadal chora ale leży w domku jutro idzie do lekarza i podejmie decyzje co dalej Głowa ja boli a churchla jak gruźlik Pozdrawia Was serdecznie.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-09-30, 15:50   #2137
podkladka
Przyczajenie

Witam!!!!!
Szokują mnie Pani wypowiedzi. To co Pani pisze jest nie normalne!!!!!!!!
Mam dziecko w szkole w Zbaszynku. Nie wiem gdzie zbieraja 7 zł na klasowe a wycieczka na 4 dni za 340 zł szok!!!!!!!!!!!!w której to klasie takie ceny !!!!!
Pomawia Pani szkołę, nauczycieli i rodziców z danych klas!!!!! Drukuje to i bedziemy rozmawiać na przyszłych zebraniach!!!!!!!A kiedy piecze pani placki , bo mi nic nie wiadomo na ten temat . Proszę sprostawać Pani wypowiedź, gdyż jest to oszczerstwo!!!!!!!!!!!! pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Terenia33 Pokaż wiadomość
Choruszki wracajcie do zdrowia mój kaszel jest menda mnie nie opuszcza ale już trochę zadziej kaszle
Po wczorajszym zebraniu miałam dość,kasa kasa kasa,filharmonia,teatrzyk ,klasowe,raz na miesiąc upiec blachę placka i szkoła będzie sprzedawać za 1zł jeden kawałek,bo będą pieniążki trafiały na jakaś fundacje.Ok popieram ale dlaczego ja mam być stratna,upiekę placek to już koszta są,i do tego dać moim dzieci po 1zł żeby za to jeszcze zapłaciły To totalna głupota albo piekę i nie płace albo płace i nie piekę Nie myslcie sobie ze ja taki dusigrosz ale wkurza mnie to bo nie ma kto chce tylko wszyscy bez wyjatku podaja dzien na kiedy ma byc i koniec mi sie trafiło ze w grudniu pieke 3 blachy placka na wigilie u Rozalki,u Agaty i na te fundacje i co srednio wydam 60zł na placki i jeszcze mam dac kase by se kupili Paranoja powiedziałam ze pieke jedna blache u jednej a nie 3 co ja piekarnia u drugiej moge upiec na cos innego,druga durnota Rozalka ma pasowanie na ucznia 8 pazdziernika fajnie ale ja juz nie wiem czy to wesele czy cholera wie co 8 blach placków ma byc z kazdej klasy czubki my jak robilismy imprezy 4 blachy starczały i jeszcze zostawało Mówie Wam nauczyciele przeginaja jak cholera w tym roku,w zeszłym mi juz było ciezko ale az takich wydatków nie było.Teatrzyk jakis z wrocławia 13zł razy trzy odrazu powiedziałam ze zadne nie idzie 40zł powinna byc ulga rodzinna a nie sie dorabiac na wielodzietnych ta filcharmonia gówno dzieci z tego rozumieja ale co tam co miesiac 4zł razy 3 co miesiac klasowe u córek po 7zł u Karola 10zł i teraz tak na filcharmonie idzie cała szkoła o jednej godzinie nie ma ze nie puscisz musisz i koniec,teatrzyk jesli 2 osoby na klase ok jesli wiecej nie moze,ciekawa jestem ile oni z tego maja zysku No i wojna poszła o zadawanie dziecia na maxsa zadan domowych z ledwoscia odrabiaja i jeszcze na sobote i niedziele a nie maja kiedy wypoczac.Agata odrazu było mówione nie jest wstanie wysiedziec 20min nawet na lekcji i dlatego na sprawdzianach ma 1.Ale maja w orzeczeniu ze ma wydłuzone o 30min po to by w trakcie zrobic jej przerwe stwierdzili ze na parcy klasowej tak na sprawdzianach nie i sie dziwia ze dostaje ona szalu,znowu musze dreptac do szkoły tłumaczyc mówic co i jak az bedzie koniec roku a oni zaskocza I te pier.......e wycieczki u Agaty za 340zl na 4 dni u Karola 4dni 400zł u Rozalki jeszcze mysla wiecie co gówno a nie panstwowa szkoła skoro za wszystko musimy płacic U Was tez tak kase sciagaja
Pani Tereso!!!!!To co Pani wypisuje to normalnie szok. w jakiej klasie zbierają po 7 zł na klasowe nie mówiąc juz o wycieczkach 4 dni za 340 zł.Oczerstwa w biały dzień . Tylko wydrukować i na zebranie się z tym udać i tak trzeba zrobić . Nie wiem czy piecze Pani u Rozalki placek, dobrze Pani słyszła???? W innych klasach pewnie też nie bo to idzie według alfabetu!!!!!! 8 placow na pasowanie , chyba nie w Zbaszynku!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie od jednej osoby!!!!!! przecież na zebraniu u Rozalki
pani nie było!!!!!!!!!!!!!!Czytają ć Pani wypowiedzi przezylam ogromny szok, klamsta normalnie!!!!!!!!!!!!!! Przedyskutujemy to na zebraniu albo dalej bo tak nie można. Pani też korzysta z pomocy........ pozdrawiam i do usłyszenia!!!!!!!!!!!!!
podkladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-30, 19:19   #2138
Terenia33
Rozeznanie

I super wreszcie ja tez wiem kto cały czas plotki rozsiewa.
Po za tym Niech Pani się mnie nie czepia bo nie ubliżam,ani Pani alni szkole mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie.Dwa to ze u Rozalki nie byłam nie znaczy ze nie mam przekazanej informacji jak byk mam na kartce napisane co i jak nie ja sama sobie to przekazywałam.Co do klasowych napisałam u córek po 7 zł nie rozpisując się w szczegółowa co każda złotówka,po drugie nie czepiam się tych placków na fundacje nie napisałam ze mam piec tylko podałam przykład.Jeśli ktoś nie rozumie i nie umie czytać jak ktoś wyraża swoje uczucie trudno.A wycieczka Agaty sama mówiła Pani granica 270zł plus bilet wiec nie widzę nic złego w tym,ale tez nie znaczy ze muszę się na wszystko zgadzać albo wypowiadać za każdym razem nie jako jedyna w klasie.Co do wycieczki Karola nie ja ustalałam kwotę i nie ja mam to w dzienniczku,wiec tez nie Pani sprawa.Nie wymieniłam ani nazwisk ani nic złego nie zrobiłam wyrażając swoje zdanie.Po za tym to nie jest forum do załatwiania tych spraw.Nie mam nic do Pani (wiem kto pisał to) i nie będę się tłumaczyć.Na przyszłość proszę z tym od razu do mnie a nie bokami w pizzerni.Pozdrawiam i nie mam nic do dodania.No moze jedno JESLI CZUJE SIE PANI AZ TAK URAZONA PRZEPRASZAM TO WSYZTKO.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-09-30, 19:29   #2139
ziarnko piasku
Zadomowienie

no świetnie, nie ma to jak wpaść ni z gruchy, ni z pietruchy i zrobić rozpierduchę na forum bożżżże co za ludzie chadzają po ziemi pańskiej wziać tylko i tłuc po głupim łbie... masz babo prywatną sprawę do Teresy to napisz jej wiadomość prywatną a nie wpadasz na forum i piszesz bzdury! czy Teresa nie ma prawa pożalić się ile kosztuje jej utrzymanie trojga dzieci w państwowej szkole, która z założenia jest bezpłatna? i żadnych oszczerstw nie pisała, nie wymieniała nazwisk, a ponarzekać może sobie każdy z nas. Wynocha od nas jak nie masz nic mądrego do powiedzenia a tylko siejesz zarazę! :

wkurzyłam się no!

Teri, nie daj się zakłamanemu babsku! kurde, ciekawe jak Cię tu znalazła? Wrrr
Isn't it?

Stary 2009-09-30, 19:38   #2140
Terenia33
Rozeznanie

Wiecie byłam na tym spotkaniu,fajnie się rozmawiało ale musiałam is do lekarza Agata była na pizzy z cała grupa a u neurologa jak zwykle poślizg pół godzinny,i jak zwykle za mało łażenia i jeżdżenia po lekarzach kolejne skierowanie na eeg ale to jutro będę dzwonić tak samo jak do szpitala za jednym zamachem.
Padam dzis zmarzłam.wiec zmykam pod kołderke

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Gosiaczku nie denerwuj się ja już od dawno wiedziałam ze jest ktoś kto tu wchodzi czyta o wszystkim co ja Wam pisze a później pierdoły roznosi czekałam i podpuszczałam kiedy to się wreszcie wyjaśni.Niestety mieszkam gdzie mieszkam i tego nie zmienię,mała mieścina każdy każdemu nos wsadza w nie swoje sprawy a mnie cudze tyłki nie interesują.I nic a nic mnie to nie rusza.Bo nic złego nie zrobiłam,nie zabiłam nie oczerniłam nie waliłam nazwiskami a może powinnam hmm nie nie zniżam się aż tak.Ale przynajmniej wiem gdzie co piszczy i co mozna komu powiedziec sa sprawy o których tylko Wy wiedzialysie a ujzaly swiatlo dzienne w zbaszynku.Przykre ale coz to sa nudy.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-01, 07:43   #2141
Terenia33
Rozeznanie

Witajcie kochane
Nie denerwujcie się tym wszystkim bo ja już wystarczająco i myślę wyczerpująco odpowiedziałam na ten temat.Swoja droga szkoda tylko ze dopiero jak człowiek wyrazi swoja opinie i nakreśli cala sytuacje zaczynaj ludzie kumać.Temat cholernej szkoły i opłat zamykam bo szkoda nerwów.
A ja nie lubię się ani kłócić ani żalić obcym.
Miałam Was ale jak widać co Wam pisałam wszystko poszło w świat.Nie mówię teraz o Was Mam wystarczająco problemów,by nie interesować się obcymi tyłkami. Nie wracam do tego.
Dziś będę dzwonić do szpitala i umawiać Agatę na te EEG,wiec dam znać co i jak załatwiłam. Mam tez jechać z nią do psychiatry dziecięcego muszę poszukać czy jest gdzieś coś blisko bo z tego co ona mi mówiła to daleko od nas bo w Gorzowie a tam nigdy nie byłam i jest ciężki dojazd chyba jeden rano i jeden wieczorem pociąg.Kolejna wizyta u neurologa 14 października jutro z Rozalka do laryngologa,Karol dziś ma szczepienie.Agata wczoraj u lekarza przeszła sama siebie aż lekarka jej uwagę zwracała bo nie mogła recepty wypisać.Teraz mam problem z ta jej wycieczka na te bunkry co pisałam wcześniej,lekarka powiedziała nie,bo będą miały problem z nią.To ma być od 7 rano do 19,a wiecie ze idąc z nią do lasu na 4,5 godzin ona ma dość bo ja nudzi a co dopiero w murach.No i tak lekarz nie Agata w ryk bo chce.Chyba będę musiała porozmawiać z tymi paniami i niech one zadecydują czy chcą czy nie.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 08:22   #2142
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Normalnie szok!!!!Wpada tu jakaś co wtyka nos w nie swoje sprawy i rozpierduchę robi!Jak tak można zero kultury u tej pani.
Droga podklatko załatwiaj swoje sprawy osobiste gdzie indziej i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy!!!!Nie masz swoich problemów?
Teresa nikogo tu nie oczerniła!!!!!
Widzę że nie możemy tu pisać tego co chcemy ,bo czasami nie na dobre to wychodzi jak ktoś taki wścipski wpada!
Och tak się wkurzyłam że szok!

Terenia ładny avek i dobrze że go zmieniłaś i jeszcze tak swoją drogą imion też nie powinnyśmy używać bo jakaś menda wpadnie i będzie szukać zaczepki

Edytowane przez ewaw71
Czas edycji: 2009-10-01 o 08:25
Stary 2009-10-01, 08:27   #2143
jobu33
Wtajemniczenie

Hej no ja też szok przeżyłam , ziewczyny miałam wam tu dzisiaj dużo napisac ale nie npisze bo sie boje ,że jak by to przeczytała rodzinka to ja już bym chyba nie miała nikogo. A przeciez nie na tym polegają te nasze zwierzenia, poprostu mamy siebie i sie wspieramy.
Kobieto , jeżeli miałas coś do Tereni a jak ją piszesz że ją znasz to trzeba było podejśc i porozmawiac a nie jak jakiś oszołom wpadać i pyskówki uprawiać... Nie chcemy Cie tu i uciekaj z tego forum

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 08:37   #2144
Terenia33
Rozeznanie

Ewcia znasz życie nie od dziś ja tez pisałam o swojej mieścinie jak każdy każdemu się wtrąca.Nie możemy wyrażać własnej opinii ani zdania bo innych to bulwersuje.To fakt jak pisałam nie ubliżyłam nikomu,nie podałam nazwisk bo nie mam nic do tych osób tylko ogólnie do oświaty wiec nie wiem po co te aluzje do mnie.Powinnam szczegółowo wypisać ze wycieczka nie kosztuje tyle czy tyle bo dla pewnych osób kieszonkowe,ubranie środki czystości coś na drogę już się nie wlicza do tego.A olał to wszystko wydatek na 1 dziecko jest inny a na 3 tez jest inny.Ale co tam ja oczerniam wszystkich zła kobieta jestem i tyle bo mówię prawdę
Dzwoniłam już i tak szpital będzie zapisy prowadził od 15 października na styczeń wkurzyłam się pytałam tej baby po co kazali dzwonić od 1.Kolejne 2 tyg czekania.Na szczęście EEG udało mi się bez problemu załatwić 30 października na 8:15 rano.
Ale kurcze teraz myślę chyba będę musiała przesunąć godzinę wizyty 14pazdz,u neurologa bo dzieci z ADHD maja ta wycieczkę do Świerkocina i jadę z cala 3 powrót jest planowany koło 16 a wizytę mam na 17:10 wiec nie wiem czy zdążymy hmm padniemy jak kawki
To jest To Jolcia mówimy sobie o pewnych sprawach bo sobie ufamy a ja się dziwie skąd to po mieście krąży jak wiedziały tylko dane osoby.Dlatego usunęłam swoje posty dotyczące mojego życia osobistego,i zmieniłam w profilu prywatność.Mam nadzieje ze to pomoże i osoby nie odpowiednie już nie przeczytają tego co my piszemy.Tam macie w swoim profilu prywatność i okienka do zaznaczania ja wszystko zaznaczyłam jako przyjaciele wiec nikt nie powołany nie wlezie mi już.Człowiek siedzi sam w domu ze swoimi problemami nie ma do kogo pyska otwozyc jak znalazł przyjaciół i mozliwosc wygadania sie to o masz ciekawskich.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71

Edytowane przez Terenia33
Czas edycji: 2009-10-01 o 08:44
Stary 2009-10-01, 09:16   #2145
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Też zrobiłam sobie w profilu że tylko przyjaciele tylko że Joli nie mam i właśnie wysłałam jej zaproszenie do zaprzyjaźnienia
No tak z tymi terminami to tak jest trzeba czekać i czekać ja chciałam do endokrynologa ale u nas nie ma a jak dzwonie (nie powiem gdzie do jakiego miasta) to terminy są takie że szok więc nie chodze tylko robię co jakiś czas badania lekarz rodzinny mi leki wypisuje
Cholercia a ja tyję już niedługo spodnie mi na uda nie wejdą a tak się staram i ćwiczę i nie ma co gadać ale cm też mi przybywa nie wiem co jest może powinnam zbadać tą tarczycę? (mam niedoczynność)

Wiecie Ola zrobiła mi wczoraj pazurki tylko krótkie chciałam bo nie umiem w długich a powiem Wam że jestem królikiem doswiadczalnym Ola nabiera praktyki ale fajne wyszły a pokażę Wam i jeszcze grzybka

Edytowane przez ewaw71
Czas edycji: 2011-01-18 o 08:49
Stary 2009-10-01, 09:36   #2146
jobu33
Wtajemniczenie

EWCIA JUŻ CIE DODAŁAM JA TEZ ZROBIŁAM PRYWATNOŚĆ, a pazurki super, ja muszę iśc do swojej córki aby mi zrobiła bo ju dawno się z tym noszę, a po mojej chorobie mam tyle wyjazdów,że przydałoby sie. Wiecie od 12.10 bedę w ciągu tygodnia w 3 miejscowościach, musze bo to sa plany juz od pary miesięcy . Mamnadzieję,że za tydzień wyjde z tego zapalenia.Buziaki

Stary 2009-10-01, 11:28   #2147
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Ale akcja z ta Pania ze Zbonszynka.

Pytania jak Ona znalazla Cie Tereska na wizazu?. moze to jaks Twoja 'kolezanka', ktora odkryla, ze lekko koloryzujesz te wszystkie Swoje wydatki i chciala Ci zdemaskowac przed nami abys nie uchodzila za taka biedna samotna matke z ciaglymi wydatkami.
Nie obraz sie ale chyba autorce tego postu o to chodzilo.

Chyba nie macie co sie obawiac czy pisac czy nie, jak pisze sie prawde to chyba nie ma co sie tego obawiac, wszystko w ramach dobrego smaku.
To jest publiczne forum i kazdy ma prowo wiejsc, ze jest oblegane przez nas to nie znaczy, ze jest zamkniete dla innych, zreszta uwazam, ze tak dlugo piszemy razem (juz przeszlo rok), ze obce osoby umarly by z nudow czytajac nasze wypowiedzi. Wiec chyba nie ma co robic sensacji.
Mowienie - wynocha - to takie brukowe.
Sprawa umrze smiercia naturalna wiec sie nie przejmujcie.

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Wszystkim choruskaom DUZO ZDROWIA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 11:43   #2148
jobu33
Wtajemniczenie

Hej Elu,
Musisz jednak przyznać,że nie jest miło czytac takie posty, to tak jakby ktoś tu powiedział,że ja to jestem jakąś żebraczka pod kościołem a Ty nie mieszkasz w....tylko w slamsach w naszym kraju itd, nikt nie ma prawa w ten sposób pisać, jeżeli nie zgadzała się z tym co pisała Teresa to mogła jej to powiedzieć w 4 oczy,
Ja też się zastanowiłam jak znalazła terenie tu na forum i też mi przyszła na myśl koleżanka której się kiedyś pochwaliła że piszę na wizażu.

A teraz dosyc na ten temat, powiedz Elu jak sie czujesz, poradziłaś sobie psychicznie z Twoim problemem????

Ja właśnie wróciłam od lekarza , jest ok ale zwolnienia na własna odpowiedzialnosc nie brałam bo zwolniliby mnie z pracy jakbym 4 tdzień chorowała...Wiem co powiecie, zdrowie ważniejsze ale pieniądze też hihi

Stary 2009-10-01, 12:02   #2149
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

To ze nie jest milo to prawda takie rzeczy czytac zgadzam sie w 100% i wiem jak jest ciezko gdy nie ma kasy.
Ta osoba, ktora to pisala nie powiedziala tego wprost bo pewnie jest kolezanka terenii bo inaczej to jest male prawdopodobienstwo aby kogos znalesc, moze przez garnek i wpisujac nik kogos w google i juz ma, a drugim powodem bylo pokazac, ze Tereska kreuje sie na -biedniejsza-niz jest zawyzajac stawki oplat szkolnych, tylko nie wiem dlaczego tamta to tak wkurzylo. Zycie jest pelne niespodzianek.

Na niektore badania i wyniki jeszcze czekam ale powoli wszystko wraca do normy, jednak to byl ciezki czas.
Jeszcze musze wybrac sie go gina aby stwierdzila czy nadal mam macice powiekszona czy juz wszystko wraca na swoje miejsce.
Jutro mamy spotkanie u lekarza w sprawie antykoncepcji i chyba zdecyduje sie na chip wstrzykiwany w ramie, ktory dziala 3 lata.

- 65

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 12:10   #2150
jobu33
Wtajemniczenie

O kurcze nie słyszałam o takiej metodzie chip(( Zaraz musze poszukac na googlach co to takiego i czy u Nas tez taki sposób sie praktykuje

Stary 2009-10-01, 12:11   #2151
Terenia33
Rozeznanie

Wiecie co u nas tak leje ze szok dziewczyny wróciły mokre jak kaczki mimo iz Rozalka miała pelerynkę plecaki przemoczone a mnie łep pęka
Elcia nic nie koloryzuje nic nie ubarwiam pisze jak jest jak ja to odbieram mam do tego pełne prawo To w jaki sposób mnie znalazła nie ma znaczenia choć ja się domyślam syn mi pokazał i to nie jedno.Od nikogo nie wyłudzam nic,nie okradam ,nie sypie nazwiskami i nie oczerniam pisze (mam na myśli szkołę) ogółowi.Większość w kraju tez tak myśli wypowiadają swoje uwago i nikt się nie czepia ale tez nikt się tym nie zajmuje bo po co.Jesteśmy tu by móc sobie powiedzieć co każda czuje czym się cieszy,nie oceniamy się nie wyzywamy.I jak pisałam nie rusza mnie wypowiedz tej osoby a wręcz przeciwnie,i nie odwołuje swoich wypowiedzi.Szlak mnie tylko trafia i trafił jak się dowiaduje przez inne osoby telefony o swoich życiowych sprawach typu,dzieci,rodzina,życie osobiste i to wędruję po mieście.Wytłumacz mi jedno co kogo k...a obchodzi z kim ja się spotykam,jak go poznałam a już na jaka cholerę wchodzi na mój profil randkowy i podaje się za kogoś kim nie jest? Zazdrość? jeszcze chłopa bym zrozumiała durne żarty ale kobieta podająca się za niego żenada Gdybym miała coś na sumieniu nie podała bym danych prawdziwych i cokolwiek.Przykładów mogła bym podać masę i wkleić Wam uwagi jakie dochodzą do mnie typu ,,chciałaś bachory masz i się nie użalaj,,,,są dzieci bardziej dotknięte choroba Twoje to pryszcz,, nie wypisuje więcej bo szkoda nerwów,a jest tego sporo,i nie oceniam choć nie raz zastanawiałam się czy nie zrobić z tym porządek w inny sposób ale odbije się to na dzieciach w tej mieścinie Ewcia Ty wiesz o co chodzi co mi wysłałaś mam przechlapane nie mogę ,,życzliwa,,osoba doniosła co i jak.Ja bym tylko chciała by te osoby zastanowiły się nad sobą obejrzały się wokoło siebie i powiedziały z ręką na sercu ze maja czyste sumienie w ocenianiu i krytykowaniu innych ,słabszych.Wiecie jak takie sytuacje wykańczają ludzi,mało tego jest dopiero jak się coś stanie ludzie udają zainteresowanie i twierdza ze chcieli pomóc,a rzeczywistość jest inna dobić dokopać,bo tego sam chciałeś.Tylko ludzie którzy sami przeszli coś w swoim życiu zrozumieją innego.A inni twierdza ze rozumieją,a za plecami śmieją się.Nie jedna z Was to przerabiała z cala pewnością.
Nikt mi nie dal prawa oceniania,innych ubliżania im,ani ingerować w jego życie,ja tego samego oczekuje od innych.Wypowiadać swoje zdanie każdy ma prawo .A może powinnam zamknąć ryj na kłódkę,zamknąć się na 4 spusty dostosować się do wszystkich robić tak bo oni tak chcą i tylko oni maja racje mieć i święty spokój.Za dużo mówię trzeba przymknąć pyska nie wiecie.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-01, 12:25   #2152
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
O kurcze nie słyszałam o takiej metodzie chip(( Zaraz musze poszukac na googlach co to takiego i czy u Nas tez taki sposób sie praktykuje

W polsce jest tylko za to trzeba placici a tutaj jest w ramach sluzby zdeowia, roznie organizm na niego reaguje, u jednych zatrzymuje miesiaczke najczesciej na rok potem jest ok a niktore kobiety ni toleruja go, jest na bazie jednoskladnikowej tabletki antykoncepcyjnej

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Wiocha to wiocha i kazdy wie o wszystkich wszystko, przyklejanie naklejek to latwa sprawa a z wioskowej opini trudno sie wybielic.

Z nami mozesz byc szera bo wydaje mi sie, ze wizaz jet w miare ok ale portale randkowe pewnie nie chronia przed kontaktami z debilami.

- 65
Stary 2009-10-01, 14:36   #2153
jobu33
Wtajemniczenie

Hej a ja jak poczułam się trochę lepsza to zaczęłam juz pichcić>) upiekłam ciasto, zrobiłam galaretę i ugotowałam kapusniaczek, a ja powiem Wam że chyba zdrowieje bo mi się palić chce a w domku nie mam fajeczek bp przez tydzień nie paliłam bo się nie dało a dzisiaj aż mnie ssie hahaha Ok nie ma nikogo to znikam..

Znowu mamy gościa hihi

Stary 2009-10-01, 15:20   #2154
Terenia33
Rozeznanie

Jolcia nie szarżuj tak od razu oszczędzaj siły
Ja się zmagam nadal z bólem głowy i @ dostałam
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-01, 15:27   #2155
jobu33
Wtajemniczenie

Terenia jak tylko wyszłam na słońce to takiego pauera dostałam a jak wiesz ja lubię gotować hihi Kurcze fajek nie mam

Dalej nas ktoś czyta jestem ciekawa kto to już paranoja

Edytowane przez jobu33
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:33
Stary 2009-10-01, 15:42   #2156
Terenia33
Rozeznanie

Cytat:
Terenia jak tylko wyszłam na słońce to takiego pauera dostałam a jak wiesz ja lubię gotować hihi Kurcze fajek nie mam
Kochana dopiero co miałaś zapale nie płuc wiec zostaw te fajki U nas teraz słonko tez się przebija ale jest tak w kratkę słonko deszczyk zaraz Karola na szczepienie posyłam.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:

Dalej nas ktoś czyta jestem ciekawa kto to już paranoja
Mam to w nosie będę pisała co chce kiedy chce i mogą mi naskoczyć a jeśli ułysze kolejne bzdety pod moim adresem wypisze wszystko razem z nazwiskami kto co gdzie i z kim.Mozę naucza się nie włazić z błotem w czyjeś życie.I niech szukaja kozła ofiarnego wsród siebie.
Zamykam temat.
05.09.2008-79
26.09.2008-77
20.04.2009 - 73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009 - 71
Stary 2009-10-01, 15:51   #2157
jobu33
Wtajemniczenie

hihi i gość uciekł)))))
Idę sie połoźyc bo coś słaba się zrobiłam i plecy mnie bolą**)))

Stary 2009-10-01, 17:16   #2158
vena7
Rozeznanie

no ja piernicze..jestem chora ..ledwo widze ale jak przeczytałam ...obcy post ..szok.....Tereś..ty nie pisz że masz @ ..hihihi bo ci zabiorą podpaski...albo cie wyzwia ze idzie pani co ma dzis okres....oj szok.........Mamy deszcz cały dzien..paskudnie jest.....Jola wraca do zdrowia...super...Ela ja też nie słyszałam o tym zabezpieczeniu.....musze poczytać..tu na dłuzej to spirala.....600 zł na 5 lat...ja nie moge jej mieć bo mama bolące @ ..a szkoda..bo by bylo z glowy.....Ewka no super paznokietki....Teresa,,po wiem ci że jestem w szoku..ktos napisał tylko 1 wiadomosc...musiała cię ta osoba pilnować i czytać...ale jak cię znalazła...na wizazu??????????? musi to byc znajoma ???no tylko pogratulować atakuuci ekam bo na 19 do pracy pa
vena7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 19:59   #2159
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Dobry wieczór
Ja już wykąpana zrobiłam gołąbki na powitanie męża i czekam teraz nad ranem przyjedzie a właściwie to gdzieś tak 5-6 rano,szkoda tylko że będę go mieć tylko do poniedziałku krótko ale dobrze że tyle,nie?
Mam nadzieję że wybaczycie mi jeśli do Was nie zajrzę ale rozumiecie muszę spędzić z nim czas a nie przy kompie no ale może wpadnę do Was

Moniś ale dałaś z tymi podpaskamino ale taka jest prawda
No ale mnie to też nurtuje jak ta osoba trafiła na wizaz przecież jest tyle wątków nie sposób wszystkie przelecieć musiała znać nick i wiedzieć że na wizazu Terenia pisze czyli to ktoś z jej bliskiego otoczenia
Jola a Ty kochana rzuć to palenie
O tym czipie też nic nie słyszałam ja nie mogę brać hormonów ze względu na moje żylaki ja mam spirale no teraz mnie ktoś potępi
Elcia ale Twoje teksty to mi się podobają
To dobranoc słonka
Stary 2009-10-01, 21:32   #2160
ziarnko piasku
Zadomowienie

Ja tylko na chwilę, później napiszę więcej

Ela - odradzam Implanon!!!! to nie chip w ręce a implant antykoncepcyjny - przytyłam na nim jak świnia! boże, nigdy więcej tego dziadostwa! tfu! po porodzie wyglądałam sto razy lepiej niż miesiąc czy dwa po włożeniu implanta atykoncepcyjnego. A działanie jego w moim przypadku sprowadzało się do tego, że nie miałam ŻADNEJ ale to żadnej ochot y na sex! a jak już do jakiegoś doszło to pipkę miałam suchą jak stodoła
Isn't it?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości