|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek na forum był nadal | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 100,00% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie plotkowanie
Moniś zgadłaś
![]() ![]() ![]()
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Ja znowu z doskoku po paru dniach...
![]() Jola - dopiero doczytałam o tej powodzi u ciebie... o ranyyy, ja tez bym się poryczała... pewnie że lepiej taka zalana piwnica niż pożar domu ale i tak są straty ![]() ![]() Moniś - czy u Was w pracy myślą, że cyborgi pracują zamiast ludzi?? no w głowi mi się nie mieści że można wymagać od ludzi takiego długiego zostania na zmianie! rozmiem, że szefowa jako pierwsza dała przykład i sama tyrała po 14 godzin? nie? to niech zatrudnią dodatkowe osoby a nie wymagają heroicznych czynów! i niech się w dupę pocałują ![]() ![]() Terenia - jak tak piszesz o tych kosztach u dzieci w szkole to mi się włos jeży na głowie! kiedyś nie było takich cudów z pieczeniem ciast, przynajmniej u mnie w szkole,a zaczynałam podstawówkę z 1990r. Zresztą moja mama by im dała pieczenie ciast ![]() ![]() A co do prezentu - może faktycznie kolczyki będą ok, srebrne nie sa drogie (przynajmniej nie były kiedyś jak ja kupowałam, teraz to się nie orientuję) no i jeśli ma urodziny za 2 miesiące to tym bardziej nie ma co szaleć. U nas nigdy nie obchodziło się imienin u dzieci - tylko urodziny i nie było problemu, tak samo robimy z Julką, za to bratowa mojego Sławka to mogłaby co miesiąc urzadzać rocznice urodzin dzieci i co miesiąc spraszać gości i oczekiwać prezentów ![]() Ela - odezwij się czasem. Doczytałam Twoją historię ostatnią i przykro mi ze tak się potoczyło - my kobiety czujemy się matkami już od pierwszych kreseczek na teście ale jak brałaś Zelkę a wiesz jakie to dziadostwo jeśli chodzi o wpływ na płód (bodajże kategoria C) to lepiej że doszło do tak wczesnego poronienia niż gdyby na skanie w 12 tyg albo w 20tyg ciązy wyszło że dziecko ma poważne wady a ty, Wy stoicie przed decyzją co zrobić. Zela nam dorosłym nieźle ryje mózg a co dopiero maleństwu które rozwija się w łonie. Ochłoń trochę, zadbaj o siebie i co ma być to będzie, jeśli pisane są Wam jeszcze dzieci (a wierzę, że tak) to będziecie je mieli. Przytulam mocno ![]() Ewa - już kiedyś miałam to napisać i zapomniałam - opiekę nad małą Natalką traktuj jak trening przed tym co Cię czeka za kilka lat ![]() ![]() ![]() ----------- u nas jakoś leci, dziecko mnie ciągnie cały czas do zabawy, nie mam chwili spokoju... zatapiam się wieczorami w ksiażce "Dom nad rozlewiskiem" Kalicieńskiej - polecam! nie mogę się od niej oderwać! no i będzie ekranizacja tej ksiażki - Joanna Brodzik ma grać główną bohaterkę ![]() w czwartek miałam moje spotkanie ze strażnikami wagi i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu okazało się że nie przywiozłam zbędnego bagażu ze sobą z PL ![]() a dzisiaj kupiłam spodnie w jeszcze mniejszym rozmiarze ![]() ![]() ![]() i tym miłym, samochwalnym akcentem kończę mój wywód, uciekam do małego śpiącego bobka w moim łóżku i biorę wspomnianą książkę. Buziaki dla Was! ![]()
![]() |
![]() |
#2133 |
Rozeznanie
|
.
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() Edytowane przez Terenia33 Czas edycji: 2009-09-30 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam ,byłam u Natalki Ola miała dziś sprawę o alimenty przyznano jej 400zł nie mam pojęcia jakie są stawki ile dostają ale ów były
Oli nie powiedział dzień dobry swojej teściowej a mojej siostrze ona ubierała gnoja bo matka nie chciała mu dawać kasy teraz nawet ukłonić się dziad nie potrafi a jakie rzeczy wyciągał że Olce ma kto pomagać że mają w domu nowy telewizor że brat pracował za granicą i takie tam debil normalnie przecież to on dziecko zrobił a nie kto inny i on ma dawać kasę na utrzymanie Gosiu nawet mi nie mów nie wyobrażam sobie że mogłabym zostać babcią chociaż moja koleżanka ma 37 i w styczniu zostanie ![]() Trzymajcie się kochane lecę coś ugotować bo dzieciaki wpadną a tu gary w zlewie nic do jedzenia nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Rozeznanie
|
Katar przerodził sie w uporczywy suchy kaszel..ochyda ..tylko kaszle i kaszle...a cikawe jak jola....co tam z chorobą .....ja mam dość..gosiu tak oni myślą że mu będziemy moze za daarmo robić i dziękować ze mamy parce,,szok..zaraz ide na zebranie do szkoły...teraz robie papryki nadziewane farszem z mielonki cebulki papryki i ryżu..zobaczymy co nam wyjdzie...,,a po zebraniu do roboty...strasznie malo mam czasu ...no ale co zrobić..uciekam moze jutro więcej nakilam ..pa
![]() |
#2136 |
Rozeznanie
|
Wpadłam na sekund 5 zaraz spływam na spotkanie i do lekarza.Dzwoniłam do Jolci.
Jolcia nasza jest nadal chora ale leży w domku jutro idzie do lekarza i podejmie decyzje co dalej ![]() ![]()
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | |
Przyczajenie
|
Witam!!!!!
Szokują mnie Pani wypowiedzi. To co Pani pisze jest nie normalne!!!!!!!! Mam dziecko w szkole w Zbaszynku. Nie wiem gdzie zbieraja 7 zł na klasowe a wycieczka na 4 dni za 340 zł szok!!!!!!!!!!!!w której to klasie takie ceny !!!!! Pomawia Pani szkołę, nauczycieli i rodziców z danych klas!!!!! Drukuje to i bedziemy rozmawiać na przyszłych zebraniach!!!!!!!A kiedy piecze pani placki , bo mi nic nie wiadomo na ten temat . Proszę sprostawać Pani wypowiedź, gdyż jest to oszczerstwo!!!!!!!!!!!! pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
pani nie było!!!!!!!!!!!!!!Czytają ć Pani wypowiedzi przezylam ogromny szok, klamsta normalnie!!!!!!!!!!!!!! Przedyskutujemy to na zebraniu albo dalej bo tak nie można. Pani też korzysta z pomocy........ pozdrawiam i do usłyszenia!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Rozeznanie
|
I super wreszcie ja tez wiem kto cały czas plotki rozsiewa.
Po za tym Niech Pani się mnie nie czepia bo nie ubliżam,ani Pani alni szkole mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie.Dwa to ze u Rozalki nie byłam nie znaczy ze nie mam przekazanej informacji jak byk mam na kartce napisane co i jak nie ja sama sobie to przekazywałam.Co do klasowych napisałam u córek po 7 zł nie rozpisując się w szczegółowa co każda złotówka,po drugie nie czepiam się tych placków na fundacje nie napisałam ze mam piec tylko podałam przykład.Jeśli ktoś nie rozumie i nie umie czytać jak ktoś wyraża swoje uczucie trudno.A wycieczka Agaty sama mówiła Pani granica 270zł plus bilet wiec nie widzę nic złego w tym,ale tez nie znaczy ze muszę się na wszystko zgadzać albo wypowiadać za każdym razem nie jako jedyna w klasie.Co do wycieczki Karola nie ja ustalałam kwotę i nie ja mam to w dzienniczku,wiec tez nie Pani sprawa.Nie wymieniłam ani nazwisk ani nic złego nie zrobiłam wyrażając swoje zdanie.Po za tym to nie jest forum do załatwiania tych spraw.Nie mam nic do Pani (wiem kto pisał to) i nie będę się tłumaczyć.Na przyszłość proszę z tym od razu do mnie a nie bokami w pizzerni.Pozdrawiam i nie mam nic do dodania.No moze jedno JESLI CZUJE SIE PANI AZ TAK URAZONA PRZEPRASZAM TO WSYZTKO.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Zadomowienie
|
no świetnie, nie ma to jak wpaść ni z gruchy, ni z pietruchy i zrobić rozpierduchę na forum
![]() ![]() ![]() wkurzyłam się no! Teri, nie daj się zakłamanemu babsku! kurde, ciekawe jak Cię tu znalazła? Wrrr ![]()
![]() |
![]() |
#2140 |
Rozeznanie
|
Wiecie byłam na tym spotkaniu,fajnie się rozmawiało ale musiałam is do lekarza Agata była na pizzy z cała grupa
![]() Padam dzis zmarzłam.wiec zmykam pod kołderke ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Gosiaczku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2141 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() Nie denerwujcie się tym wszystkim bo ja już wystarczająco i myślę wyczerpująco odpowiedziałam na ten temat.Swoja droga szkoda tylko ze dopiero jak człowiek wyrazi swoja opinie i nakreśli cala sytuacje zaczynaj ludzie kumać.Temat cholernej szkoły i opłat zamykam bo szkoda nerwów. A ja nie lubię się ani kłócić ani żalić obcym. Miałam Was ale jak widać co Wam pisałam wszystko poszło w świat.Nie mówię teraz o Was ![]() Dziś będę dzwonić do szpitala i umawiać Agatę na te EEG,wiec dam znać co i jak załatwiłam. Mam tez jechać z nią do psychiatry dziecięcego muszę poszukać czy jest gdzieś coś blisko bo z tego co ona mi mówiła to daleko od nas bo w Gorzowie a tam nigdy nie byłam i jest ciężki dojazd chyba jeden rano i jeden wieczorem pociąg.Kolejna wizyta u neurologa 14 października jutro z Rozalka do laryngologa,Karol dziś ma szczepienie.Agata wczoraj u lekarza przeszła sama siebie aż lekarka jej uwagę zwracała bo nie mogła recepty wypisać.Teraz mam problem z ta jej wycieczka na te bunkry co pisałam wcześniej,lekarka powiedziała nie,bo będą miały problem z nią.To ma być od 7 rano do 19,a wiecie ze idąc z nią do lasu na 4,5 godzin ona ma dość bo ja nudzi a co dopiero w murach.No i tak lekarz nie Agata w ryk bo chce.Chyba będę musiała porozmawiać z tymi paniami i niech one zadecydują czy chcą czy nie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Normalnie szok!!!!Wpada tu jakaś co wtyka nos w nie swoje sprawy i rozpierduchę robi!Jak tak można zero kultury u tej pani.
Droga podklatko załatwiaj swoje sprawy osobiste gdzie indziej i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy!!!!Nie masz swoich problemów? Teresa nikogo tu nie oczerniła!!!!! Widzę że nie możemy tu pisać tego co chcemy ,bo czasami nie na dobre to wychodzi jak ktoś taki wścipski wpada! Och tak się wkurzyłam że szok! Terenia ładny avek i dobrze że go zmieniłaś i jeszcze tak swoją drogą imion też nie powinnyśmy używać bo jakaś menda wpadnie i będzie szukać zaczepki Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2009-10-01 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
Hej no ja też szok przeżyłam , ziewczyny miałam wam tu dzisiaj dużo napisac ale nie npisze bo sie boje ,że jak by to przeczytała rodzinka to ja już bym chyba nie miała nikogo. A przeciez nie na tym polegają te nasze zwierzenia, poprostu mamy siebie i sie wspieramy.
Kobieto , jeżeli miałas coś do Tereni a jak ją piszesz że ją znasz to trzeba było podejśc i porozmawiac a nie jak jakiś oszołom wpadać i pyskówki uprawiać... Nie chcemy Cie tu i uciekaj z tego forum
![]() |
#2144 |
Rozeznanie
|
Ewcia
![]() ![]() Dzwoniłam już i tak szpital będzie zapisy prowadził od 15 października na styczeń ![]() Ale kurcze teraz myślę chyba będę musiała przesunąć godzinę wizyty 14pazdz,u neurologa bo dzieci z ADHD maja ta wycieczkę do Świerkocina i jadę z cala 3 ![]() ![]() To jest To Jolcia mówimy sobie o pewnych sprawach bo sobie ufamy a ja się dziwie skąd to po mieście krąży jak wiedziały tylko dane osoby.Dlatego usunęłam swoje posty dotyczące mojego życia osobistego,i zmieniłam w profilu prywatność.Mam nadzieje ze to pomoże i osoby nie odpowiednie już nie przeczytają tego co my piszemy.Tam macie w swoim profilu prywatność i okienka do zaznaczania ja wszystko zaznaczyłam jako przyjaciele wiec nikt nie powołany nie wlezie mi już.Człowiek siedzi sam w domu ze swoimi problemami nie ma do kogo pyska otwozyc jak znalazł przyjaciół i mozliwosc wygadania sie to o masz ciekawskich.
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() Edytowane przez Terenia33 Czas edycji: 2009-10-01 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Też zrobiłam sobie w profilu że tylko przyjaciele tylko że Joli nie mam i właśnie wysłałam jej zaproszenie do zaprzyjaźnienia
![]() No tak z tymi terminami to tak jest trzeba czekać i czekać ja chciałam do endokrynologa ale u nas nie ma a jak dzwonie (nie powiem gdzie do jakiego miasta) ![]() Cholercia a ja tyję już niedługo spodnie mi na uda nie wejdą a tak się staram i ćwiczę i nie ma co gadać ale cm też mi przybywa nie wiem co jest może powinnam zbadać tą tarczycę? (mam niedoczynność) Wiecie Ola zrobiła mi wczoraj pazurki tylko krótkie chciałam bo nie umiem w długich a powiem Wam że jestem królikiem doswiadczalnym ![]() ![]() Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2011-01-18 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Wtajemniczenie
|
EWCIA JUŻ CIE DODAŁAM JA TEZ ZROBIŁAM PRYWATNOŚĆ, a pazurki super, ja muszę iśc do swojej córki aby mi zrobiła bo ju dawno się z tym noszę, a po mojej chorobie mam tyle wyjazdów,że przydałoby sie. Wiecie od 12.10 bedę w ciągu tygodnia w 3 miejscowościach, musze bo to sa plany juz od pary miesięcy . Mamnadzieję,że za tydzień wyjde z tego zapalenia.Buziaki
![]() |
#2147 |
Rozeznanie
|
Ale akcja z ta Pania ze Zbonszynka.
Pytania jak Ona znalazla Cie Tereska na wizazu?. moze to jaks Twoja 'kolezanka', ktora odkryla, ze lekko koloryzujesz te wszystkie Swoje wydatki i chciala Ci zdemaskowac przed nami abys nie uchodzila za taka biedna samotna matke z ciaglymi wydatkami. Nie obraz sie ale chyba autorce tego postu o to chodzilo. Chyba nie macie co sie obawiac czy pisac czy nie, jak pisze sie prawde to chyba nie ma co sie tego obawiac, wszystko w ramach dobrego smaku. To jest publiczne forum i kazdy ma prowo wiejsc, ze jest oblegane przez nas to nie znaczy, ze jest zamkniete dla innych, zreszta uwazam, ze tak dlugo piszemy razem (juz przeszlo rok), ze obce osoby umarly by z nudow czytajac nasze wypowiedzi. Wiec chyba nie ma co robic sensacji. Mowienie - wynocha - to takie brukowe. Sprawa umrze smiercia naturalna wiec sie nie przejmujcie. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Wszystkim choruskaom DUZO ZDROWIA
![]() |
#2148 |
Wtajemniczenie
|
Hej Elu,
Musisz jednak przyznać,że nie jest miło czytac takie posty, to tak jakby ktoś tu powiedział,że ja to jestem jakąś żebraczka pod kościołem a Ty nie mieszkasz w....tylko w slamsach w naszym kraju itd, nikt nie ma prawa w ten sposób pisać, jeżeli nie zgadzała się z tym co pisała Teresa to mogła jej to powiedzieć w 4 oczy, Ja też się zastanowiłam jak znalazła terenie tu na forum i też mi przyszła na myśl koleżanka której się kiedyś pochwaliła że piszę na wizażu. A teraz dosyc na ten temat, powiedz Elu jak sie czujesz, poradziłaś sobie psychicznie z Twoim problemem???? Ja właśnie wróciłam od lekarza , jest ok ale zwolnienia na własna odpowiedzialnosc nie brałam bo zwolniliby mnie z pracy jakbym 4 tdzień chorowała...Wiem co powiecie, zdrowie ważniejsze ale pieniądze też hihi
![]() |
#2149 |
Rozeznanie
|
To ze nie jest milo to prawda takie rzeczy czytac zgadzam sie w 100% i wiem jak jest ciezko gdy nie ma kasy.
Ta osoba, ktora to pisala nie powiedziala tego wprost bo pewnie jest kolezanka terenii bo inaczej to jest male prawdopodobienstwo aby kogos znalesc, moze przez garnek i wpisujac nik kogos w google i juz ma, a drugim powodem bylo pokazac, ze Tereska kreuje sie na -biedniejsza-niz jest zawyzajac stawki oplat szkolnych, tylko nie wiem dlaczego tamta to tak wkurzylo. Zycie jest pelne niespodzianek. Na niektore badania i wyniki jeszcze czekam ale powoli wszystko wraca do normy, jednak to byl ciezki czas. Jeszcze musze wybrac sie go gina aby stwierdzila czy nadal mam macice powiekszona czy juz wszystko wraca na swoje miejsce. Jutro mamy spotkanie u lekarza w sprawie antykoncepcji i chyba zdecyduje sie na chip wstrzykiwany w ramie, ktory dziala 3 lata.
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze nie słyszałam o takiej metodzie chip
![]()
![]() |
#2151 |
Rozeznanie
|
Wiecie co u nas tak leje ze szok dziewczyny wróciły mokre jak kaczki mimo iz Rozalka miała pelerynkę
![]() ![]() Elcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikt mi nie dal prawa oceniania,innych ubliżania im,ani ingerować w jego życie,ja tego samego oczekuje od innych.Wypowiadać swoje zdanie każdy ma prawo .A może powinnam zamknąć ryj na kłódkę,zamknąć się na 4 spusty dostosować się do wszystkich robić tak bo oni tak chcą i tylko oni maja racje mieć i święty spokój.Za dużo mówię trzeba przymknąć pyska nie wiecie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W polsce jest tylko za to trzeba placici a tutaj jest w ramach sluzby zdeowia, roznie organizm na niego reaguje, u jednych zatrzymuje miesiaczke najczesciej na rok potem jest ok a niktore kobiety ni toleruja go, jest na bazie jednoskladnikowej tabletki antykoncepcyjnej ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Wiocha to wiocha i kazdy wie o wszystkich wszystko, przyklejanie naklejek to latwa sprawa a z wioskowej opini trudno sie wybielic. Z nami mozesz byc szera bo wydaje mi sie, ze wizaz jet w miare ok ale portale randkowe pewnie nie chronia przed kontaktami z debilami.
![]() |
![]() |
#2153 |
Wtajemniczenie
|
Hej a ja jak poczułam się trochę lepsza to zaczęłam juz pichcić>) upiekłam ciasto, zrobiłam galaretę i ugotowałam kapusniaczek, a ja powiem Wam że chyba zdrowieje bo mi się palić chce a w domku nie mam fajeczek bp przez tydzień nie paliłam bo się nie dało a dzisiaj aż mnie ssie hahaha Ok nie ma nikogo to znikam..
Znowu mamy gościa hihi
![]() |
#2154 |
Rozeznanie
|
Jolcia
![]() ![]() Ja się zmagam nadal z bólem głowy i @ dostałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Wtajemniczenie
|
Terenia jak tylko wyszłam na słońce to takiego pauera dostałam a jak wiesz ja lubię gotować hihi Kurcze fajek nie mam
![]() Dalej nas ktoś czyta jestem ciekawa kto to już paranoja
Edytowane przez jobu33 Czas edycji: 2009-10-01 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zamykam temat.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Wtajemniczenie
|
hihi i gość uciekł
![]() Idę sie połoźyc bo coś słaba się zrobiłam i plecy mnie bolą ![]()
![]() |
#2158 |
Rozeznanie
|
no ja piernicze..jestem chora ..ledwo widze ale jak przeczytałam ...obcy post ..szok.....Tereś..ty nie pisz że masz @ ..hihihi bo ci zabiorą podpaski...albo cie wyzwia ze idzie pani co ma dzis okres....oj szok...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja już wykąpana zrobiłam gołąbki na powitanie męża i czekam teraz nad ranem przyjedzie a właściwie to gdzieś tak 5-6 rano,szkoda tylko że będę go mieć tylko do poniedziałku krótko ale dobrze że tyle,nie? Mam nadzieję że wybaczycie mi jeśli do Was nie zajrzę ale rozumiecie muszę spędzić z nim czas a nie przy kompie ![]() ![]() Moniś ale dałaś z tymi podpaskami ![]() No ale mnie to też nurtuje jak ta osoba trafiła na wizaz przecież jest tyle wątków nie sposób wszystkie przelecieć musiała znać nick i wiedzieć że na wizazu Terenia pisze czyli to ktoś z jej bliskiego otoczenia Jola a Ty kochana rzuć to palenie ![]() O tym czipie też nic nie słyszałam ja nie mogę brać hormonów ze względu na moje żylaki ja mam spirale no teraz mnie ktoś potępi ![]() Elcia ale Twoje teksty to mi się podobają ![]() To dobranoc słonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilę, później napiszę więcej
![]() Ela - odradzam Implanon!!!! to nie chip w ręce a implant antykoncepcyjny - przytyłam na nim jak świnia! boże, nigdy więcej tego dziadostwa! tfu! po porodzie wyglądałam sto razy lepiej niż miesiąc czy dwa po włożeniu implanta atykoncepcyjnego. A działanie jego w moim przypadku sprowadzało się do tego, że nie miałam ŻADNEJ ale to żadnej ochot y na sex! a jak już do jakiegoś doszło to pipkę miałam suchą jak stodoła ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.