|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Ja wigilię spędzam u swojego TŻ. Na początku mieliśmy spędzać ją u mnie, ale jemu zależało by to było u niego, a mi było w sumie wszystko jedno. Teraz bardzo się cieszę, że w święta będziemy razem
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Panienki
Malo skrobiecie to chyba wynik przygotowań do świąt ![]() Ja juz na nogach bo deszcz zaczął padać a mam pokój na poddaszu i slychać troszkę jak chlupie i mnie obudziło Qrde szkoda że to nie śnieg, ale prognozy zapowiadają też i śnieżek więc czekam dzielnie!Cytat:
Chociaz mam nadzieje ze stosunki juz Wam się polepszyły, powodzenia ![]() Cytat:
A w Holandii jest cieplej niz w PL U mnie w planach dzisiaj zakupy jakis przenetow, ale ten deszcz mnie znięchęca.. I jeszcze babci i dziadkowi obiecałam ze dzisiaj wpadne
|
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki..
mnie coś łupie w plecach.. mam nadzieję że chora naświęta nie będę... mam nadzieję że u kaśki już lepiej jest ![]() tancerka potrafię sobie wyobrazić jak kochasz swojego TŻta bo ja też kocham Mojego najmocniej na świecie i tak że bardziej kochać to już chyba nie mozna.. |
|
|
|
#2165 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia ja tak miałam rok temu jakiś jak mój TŻ z wojska wrócił.. Wstyd się przyznać ale wtedy to dla mnie było najlepiej żeby w ogóle nie przychodził, normalnie wtedy celowo byłam dla niego okropna żeby ze mną zerwał, żebym ja tego nie musiała robić.. Strasznie mu było wtedy przykro, okropny okres... Ale przeżyliśmy to oboje i teraz już jest super.. Nawet wczoraj gadaliśmy o tamtych czasach jak się paskudnie oboje czuliśmy.. Czasem trzeba zagryźć zęby na chwilkę po prostu.. I posłuchaj którejś z dziewczyn jak pisała, żebyś jakąs kolację zaaranżowała albo na weekend się gdzieś wybierzcie.. Zobaczysz, że inaczej na niego popatrzysz całkiem
![]() Tancerka no właśnie.. Ja mam atk samo jak can't be perfect Wiem nie wiem czemu bym sobie nie umiała wyobrazic :PMadziulka i jak tam obczailiście już salę? Co do wigilii to moja mama też Piotrka zapraszała ale nie uda się nam tak zgrać żeby był TŻ tu i tu :/ a ze swoją rodziną też poki co chce być Ale mamy rozwiązanie.. Po wigilii przyjeżdza do mnie, łamiemy się opłatkiem, siedzimy razem i czekamy na pasterkę ![]() A w ogóle to ja już po spowiedzi świątecznej też jestem Będę grzeczna i w ogóle
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednka te 2 wigilie chciałabym spędzić z rodzicami.. bo pierwszą współną wiglię chciałabym spędzić we dwoje![]() My tez po spowiedzi jesteśmy i postaramy się być grzeczni.. tzn ja się postaram żeby nie kusić TŻta |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój jeszcze nie był, wybiera się dziś albo jutro tak że na kuszenie trzeba uważać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Can't be perfect my też chcemy pierwsza wigilie na naszym nowym mieszkanku(które kiedyś będziemy mieć) spędzić we dwoje
potem planujemy zaprosić nasze rodzinki i u nas zrobić wielkie rodzinne święta![]() narazie to chyba spędzimy wspólną wigilie u mnie w domku z cała rodziną moją ale to się jeszcze okaże bo do środy trochę czasu jest ![]() a ja jeszcze nie kupiłam mojemu Słońcu prezentu wiem co ale nie mogę znaleźć odpowiedniego![]() Kasieńko będzie dobrze! tak jak już dziewczyny pisały-to pewnie tylko chwilowy kryzys,który wynika z hormonów a może i z tego szału przedświątecznego-masz już dość tego,jesteś zmęczona i dlatego drażni Cię Twój TŻ.Pogadajcie na spokojnie,wyjdzie sobie gdzieś razem na romantyczny spacer lub romantyczną kolację lub sama taką zrób i zobaczysz co i jak trzymam kciuki żeby było dobrzeTancereczko mam identycznie jak Ty też kocham moje Słońce niesamowicie mocno nawet jak czasem sie popsztykamy lekko,to jakoś tak po tym jest jeszcze lepiej i nawet tak sobie myślałam czy potrafiłam bym być bez Niego i o nieeeee bo zaraz mi się zrobiło tak okropnie na sercu z taką myślą ,że szybko przestałam tak myśleć
|
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak TZ przyjdzie... Cytat:
Cytat:
wycieczka też bo nie mamy kasy![]() cześć dziewczyny dzisiaj idziemy z koleżanką gdzieś do knajpy, bo wróciła ze szkocji
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-21 o 10:56 |
|||
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Kasia jak widze to prawie wszystkie miały takie zachwiania hormonów, mam nadzieje że przejdzie i będzie wszystko dobrze Ja wróciłam ze szkoły, byłam na chwilke , juz terminy egzaminów są podane takze nic innego niei robić tylko brac sie do nauki Ponoć ma snieg zacząć padac we wtorek ![]() Miłęgo dizonka i do wieczorka
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
Kasieńko ale na romantyczny spacer(jak napisałam) nie trzeba mieć pieniędzy
![]() idę na mszę na 11:30 i chyba do spowiedzi,albo jutro,zobaczę jak dziś z kolejkami będzie
|
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już w kościółku z moim słońcem blam
teraz pomogę mamie przy obiedzie.. ogarnę trochę pokój i zabieram się za pracę inż bo jutro oddaję![]() kasiu a może byście spedzili sylwestra tylko we dwoje?? mój kolega np. wynajął pokój w hotelu.. bo nie mają dla siebie czasu.. winko jakaś kolacyjka.. wcale tak drogie nie powinno wyjśc
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
My z TZtem mnielismy troszeczkę gorszy czas na poczatku tych wakacji.. ja pracowalam on pracował i brak czasu dla siebie. po kilku dniach wspólnych wakacji we dwoje było znacznie lepiej
i od tamtego czasu jest między nami cudownie..my idziemy na sylwestra na domówkę bo imprezy typu "dyskoteka" mnie już nie kręcą a na salę nie chieliśmy iść.. w tym roku troszkę spokojniej![]() moja koleżanka idzie na salę i płaca bodajże 400 zł od pary.. i mi szkoda kasy.. 2 lata temu byliśmy na takiej sali i płaciliśmy chyba 200zł od pary.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że dojadą tak pod wieczór bo jak w nocy to zobaczę sie z nim dopiero jutro, ale najważniejsze, że będzie
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już kupilam Tż prezenty (ale poki co 2, a potrzebuje 3 )
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentów, to u mnie 1 tydzień grudnia i Tżcika mam z glowy
|
|
|
|
|
#2184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój brat jest chory ma 39 gorączki mam nadzieję że się nie zarażę zbytnio
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak by był delikatny mrozik to by było zupełnie inaczej a tak to taka chlapa i w ogóle okropna pogoda
|
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić Twojej tęsknoty, ale już niedługo spotkasz się z Twoim ukochanym
|
||
|
|
|
#2187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do tego co ja napisałam to było w jakiejs prasie kobiecej - a wiadomo jak dziennikarki zdobywaja informacje i jak pisza artykuły![]() Cytat:
Pamietam to jak dziś![]() Cytat:
Cytat:
Uważam za świetny pomysł wspólny wyjazd, kolację w restauracji czy wspolnego sylwka we dwoje. Na to nie trzeba niewiadomo ile kasy, ale na prawdę dużo daje ![]() A co do tego co napisałaś - ja zrobiłam identyczny wyrzut M. - i podziałało - fakt, że wyolbrzymiłam, ale musiałam jakoś wywołac jego reakcję ![]() tż przyjechał, spadam
|
|||||
|
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się pewnie z moim dopiero woeczorem zobacże, albo i nawet wcale![]() mam dzisiaj takiego lenie że nic mi się nie chce.. rano wsta nie mogłam bo spałam jak zabita.. dzisiaj musze się przemeczyć z tą praca i wreszcie to skończyć, ale poprawki i formatowanie masakra.. ciagle mi się coś przestawia.. |
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
a My po Nowym roku wexmiemy się za ostre poszukiwania.. może nawet trochę wczęsniej.. bo oprócz sali to My nic nie mamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

Qrde szkoda że to nie śnieg, ale prognozy zapowiadają też i śnieżek więc czekam dzielnie!