|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak to zrozumialam ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Madziu no ja myślę, że znowu będziesz ekstra laska i życzę Ci tego z całego serca
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce być znowu taka albo jeszcze lepsza :Pa ja od jutra zaczynam z tym karczkiem bo wczoraj nie kupilam i nie mialam na sniadanie ehh kurde. i jutro jade po karnet do tego centrum, dzis bylam u lekarza i wzielam skierowanie na badania, zeby tam sprawdzic cukier, cholesterol i juz dalej bede tam z dietetykiem gadac... w ogole przed chwila bylam u lekarza dla mamy tez wzisc skierowanie do szpitala i co powiedziala zwalilo mnie z nog resztki nadzieji ze mnie odpynely i nie wiem co mam z tym zrobic zalamka zbilo mnie to z tropu bo ostatnio mama sie czuje lepiej... kurde juz nie wiem co mam myslec
|
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj wśród nas Ja jakiś czas podczytywałam dziewczyny zanim dołączyłam do nich i też po raz pierwszy pisałam na forum,będzie dobrze Cytat:
poprostu musisz myśleć pozytywnie.Ktoś kiedyś powiedział że czasami musi być gorzej żeby potem było lepiej.Trzymaj się Madziu
|
||
|
|
|
#2165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja przechodziłam przez chorobę babci (gdy nie była w szpitalu, to ja się nią opiekowałam) i wiem jaka to okropna choroba Trzeba wierzyć, że będzie lepiej i wspierać chorą osobę.
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
madzia co nie powiem to i tak bedzie zle
tez przechodzilam przez cos podobnego razy dwa i to byl najgorszy okres w moim zyciu do dzis wspomnienia sa swieze i tak samo bola jak wtedy. nie moge powiedziec ci ze bedzie dobrze bo nie bedzie... bedzie jeszcze gorzej niz sobie to wyobrazasz nie bierz wszystkiego na siebie bo choc dasz rade to potem bedziesz na siebie zla, musisz teraz byc silna. to dobry pomysl z psychologiem wiec wybierz sie do niego. ja sama zaluje ze tego nie zrobilam,
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
to jest przerazajace, ale staram sie trzymac i nie tracic nadzieji...
mam kumele bardzo dobra ktorej umarla mama, ale ona dziwnie szybko sie pozbierala i teraz tryska szczesciem, a to wcale nie bylo tak dawno... ale coz roznie ludzie reaguja, mam tez inna tez bardzo dobra kumpele ktorej tata umarl i ona dlugo dlugo zbierala sie w sobie choc juz nigdy nie byla taka sama... boje sie myslec co sie stanie, ale zeby jakos funkcjonowac potrzebuje nadzieji... potrzebne mi to zeby to przetrwac... odnosnie karczku to ciezko mi sie to je :/ ehh dzis juz powinnam miec 3x75g i 3xpomidor lub ogorek za soba a mam 1,5 kawalka i dwa ogorki :/ ehhhh nie lubie karczku bo jest twardy
|
|
|
|
#2168 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Fiolusiek, 10 PŻ brzmi całkiem sensownie, no może poza tą informacją o jedzeniu węglowodanów tylko po treningu.Ostatnio czytałam jakieś badania dotyczące różnic w skutkach i trwałości skutków diety u osób jedzących węglowodany na śniadania i nie jędzących niemalże wcale. Skutki ( utrata wagi) były podobne, ale osoby jedzące węglowodany wytrzymywały na diecie dłużej i dłużej utrzymywały pożądaną wagę.
Genialnym pomysłem jest przygotowywanie posiłków np na cały tydzień z wyprzezeniem. To powinno mi znacząco ułatwić zadanie ( chudnięcie) :P Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie Laski! ciuchutko tu
![]() ja juz po karczkowym sniadaniu ![]() rozmawialam wczoraj z kumpela- schudla od kwietnia 18 kg zazdroszcze jej.. ehh schudla na zelixie... ja nie moge tego brac wiec coz trudno, jednak zamierzam schudnac o jakies 46 kg ![]() mysle ze dam rade hehogolnie jakos dobrze sie trzymam dzisiaj... odzywac mi sie tu!!! buzki! |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
madzia a czemu nie mozesz brac zelixy
masz klopoty z cisnieniem?
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
nie.... biore leki psychotropowe... zreszta z cisnieniem tez mam problemy
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!! co tu tak cicho??
juz wiem czemu karczek- je sie tlusto po to zeby organizm nauczyc czerpac energie z tluszczu i pozniej ma on brac nasz zmagazynowany tluszczyk ![]() ogolnie jestem padnieta i mi slabo do tego ten upal :/ masakra ;/ jeszcze zawsze na dworze mnie twarz piecze i nie wiem czemu ![]() ale bylam z TŻtem w ciuchlandzie i mi kupil spodniczke atmosphere nowa z metka :P sliczna, ciut za mala ale schudne to dobra bedzie do tego bluzke mi kupil heh :Pco u Was? jak Wam idzie? ciuchutko tu wiec pewnie wakacjujecie.... |
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
No pogoda przepiękna. Może niekoniecznie do siedzenia w pracy, ale z klimą jest jeszcze do zniesienia.
Ja codziennie po pracy brykam gdzieś z córcią, a to na basen, a to nad wodę albo na plażę w Manufakturze. Dziś byłyśmy tylko na placu zabaw, ale dopiero wróciłyśmy. Odpuściłam sobie trochę ćwiczenia, mam zmęczenie materiału. Byłam w tamtym tygodniu tylko raz na aqua aerobiku i dopiero jutro pójdę. Ale nie tyję, mimo, że czasami pozwalam sobie na łakocie, głównie lody. Waga cały czas na poziomie 91 kg. |
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
A wakacjujemy
puki możemy. Mi już urlop się kończy w poniedziałek do pracy aż mnie skręca na samą myśl Co dobre ,to tak szybko zleciało że jeszcze z tydziń wolnego by się przydał zrobiłam sobie kopiec sałatki z pomidorów-uwielbiam pomidory,no i ziemniaczki z koperkiem dobrze że ryba mi nie smakowała to dołożyłam sałatką.A jutro znowu mamy gości,zrobiłam ciasto i kurczę znowu pofolguję bo naszykowałam dobroci,a od poniedziałku POST i ROWEREK
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
![]() Ja dopiero wróciłam z jeziorka i padam ale za to ramiona i gęba zjarane. Piecze mnie teraz okrutnie . Ehhh. Chyba jednak nie mogę się opalać
|
|
|
|
#2176 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
Czytam Wasz wątek od jakiegoś czasu i zbieram się odawagę... Nie mogę już patrzeć na siebie w lustrze (118kg/180 cm), ale jakoś też nie mogę sie zebrać do kupy i wziać za siebie... Wyglądam i czuję się jak słoń. Wstydzę się kupować ciuchy, bo coś jest albo za wąskie, albo za krótkie... Prawdopodobnie mam niedoczynność tarczycy (30 kg w 6 m-cy i inne typowe objawy), ale nie mam jeszcze pełnej diagnostyki. Wizaż odkryłam przypadkiem, a Wasz wątek w szczególności przypadł mi do gustu. Przyjmiecie mnie ??? Anka P.S. Przepraszam, że na dzień dobry "smucę", ale mam dziś podły nastrój... Dźwiganie tylu kilogramów w upał jest "masakryczne" - jak mawia moja córka... |
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
witam po długim czasie mojej nieobecności!!!
dzisiaj wróciliśmy z nad jeziorka, było bosko, pogoda super i w ogóle... gorzej z jedzeniem, brzuch wzdęty jak balon ![]() ![]() ![]() niby dużo strasznych rzeczy nie jadłam ale piłam mało wody i brak ćwiczeń niestety zrobił swoje... ale dzisiaj już wsiadłam i zrobiłam 20 km, zaczynam znowu jeździć... w poniedziałek sie zważę, że na + to wiem, kwestia ile???? ![]() ![]() ![]() ps. kupiłam dzisiaj sukienkę - zmieniam swoją szafę chyba pod waszym wpływem idę na wesele 17 listopada i mam nadzieję ze ją założę, jak będę miała natchnienie to zrobię zdjęcie... odzywajcie się bo faktycznie zaczyna nam być tutaj cicho.... trzymam kciuki na nowe osoby, widzę nowe wpisy ![]() ![]() ![]() dziewczyny zdjęcia super Madziu nie wiem co mam Ci napisać, nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale musisz być dzielna - jesteś potrzebna swojej Mamie i rodzinie
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
marled pochwal sie swoim nowym nabytkiem
![]() pisze o tak nie milosiernej porze bo przebudzilam sie juz o 3 i nie moglam zasnac
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
witam nowa kolezanke ![]() wlasnie marled wklej zdjecie zdobyczy ![]() a watek nam zamiera ja tak strasznie nie mam na nic sily slaniam sie na nogach ![]() ale zmierzylam sie w biuscie- jest 5cm mniej lacznie z poprzednim odchudzaniem buzki! |
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym zeby mi sie troche biodra zwezyly i biust a i brzuch nogi moga zostac nawet |
|
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
pewnie moja kiecka nie przebije stroju kasi, ale tak na surowo bez make up i na szybko:
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zadomowienie
|
Marled super wyglądasz, a jak szczupło. Kochana... widzę, że jazda na rowerze zrobiła z Ciebie niezłą laskę.
Jak jeszcze raz napiszesz, że źle wyglądasz w sukienkach to lanie będzie na goły tyłek. Dlaczego ja tak nie cierpię pedałować? Zresztą ja tak naprawdę wcale nie lubię się ruszać, tylko wiem, że muszę... Edytowane przez iwonamysza Czas edycji: 2009-07-19 o 23:02 |
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać jak tam Twoje wyniki ![]() Marled super wyglądasz w tej sukienusi Madzia i jak tam? Spadła Ci coś waga? U mnie póki co jest kolejny kilogram mniej - 97 |
|
|
|
|
#2186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pytanko co to za tabletki zelixa czy można je dostać bez recepty?No i czy pomagają? Marled super wyglądasz mam nadzieję że też kiedyś będę mogła założyć sukienkę i wyglądać tak ładnie jak ty. |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
brick27 to normalne ze tak organizm reaguje
co do zelixy to zdania sa podzielone jednym pomaga, drugim nie. ma wiele skutkow ubocznych. trzeba przejsc specjalne badania zeby nie zaszkodzic sobie nia i jest na recepte.
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis ide sie tam zwazyc zmierzyc poziom tluszczu(o zgrozo!) etc. i na pierwszy trening. diete mam dopiero od czwartku wiec dzis piaty dzien.. ale strasznie bym sie cieszyla gdyby choc kilosek ubyl w tak krtotkim czasie
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję wszystkim za pozytywne opinie!!!
może dzieki wam przekonam sie do spódniczek i sukienek... tak jak obiecałam, ważyłam się i o dziwo po wakacjach jest tylko 1kg więcej!!!! Teresko zmień mój wpis niestety: -13kg, obecnie 89kg Sylwio gratuluje idziesz jak burza Madziu trzymam kciuki brick27 ja też zastanawiałam sie nad lekami, ale zrezygnowałam i walczę dalej...
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z przyjemnością zmieniam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

wiec ja sobie od czasu do czasu pozwalam na cole 0% 

jeszcze z 3 kg i bede miala nadwage uwierzycie w to

resztki nadzieji ze mnie odpynely i nie wiem co mam z tym zrobic
zbilo mnie to z tropu bo ostatnio mama sie czuje lepiej... kurde juz nie wiem co mam myslec
Witaj wśród nas
. Ja przechodziłam przez chorobę babci (gdy nie była w szpitalu, to ja się nią opiekowałam) i wiem jaka to okropna choroba 

zazdroszcze jej.. ehh schudla na zelixie... ja nie moge tego brac wiec coz trudno, jednak zamierzam schudnac o jakies 46 kg 

dobrze że ryba mi nie smakowała to dołożyłam sałatką.A jutro znowu mamy gości,zrobiłam ciasto i kurczę znowu pofolguję bo
naszykowałam dobroci,a od poniedziałku POST i ROWEREK 
Z przyjemnością zmieniam