![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
cześć
![]() Dorinka jejku to masz przygody z fryzjerami jak ja ![]() ![]() i jeszcze mam pytanie czy Svinecka będzie miała synka? bo na nk ma podpis pod fotką, że to marcelek ![]()
#2162 |
Zakorzenienie
|
na gg też ma opis, że jednak Marcelek, więc pewnie chłopiec. A Svinecka już nas nie lubi i się do nas nie odzywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam pięknie muszkieterki ![]() Te Twoje ładne, chociaż ja nie przepadam za takimi widocznymi klamrami. Ale kolor piękny ![]() Cytat:
![]() Założę się, że jakbyś zaczęła w domu sama farbować, to byłabyś o wiele bardziej zadowolona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No racja, że ja jestem zawsze niezadowolona, bo jestm perfekcjonistką i ciężko mi dogodzic, a blond to mój bzik więc chyba raz w życiu byłam super zadowolona z efektu a robię lat 12 ![]() Hania chyba naprawdę zacznę sama robić, Svinecka mi kiedyś radziła różne produkty z którymi powinnam sobie sama wyczarowac piękny blond i chyba powinnam tego się trzymać, ale nie jest łatwo zrobić idealnie odrost, zwłaszcza z tyłu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Svinecka będzie miała synka, nie upoważniała mnie aby poinformować, ale pozdrawiała, więc wnioskuję że mogę ![]() Marcelek będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() najlepsze jak pytała czego używam z profesjonalnych, wiedziałam co chce usłyszeć więc wymieniłam jej kosmetyki Kerastase za wiadomo jaką kasę, a ona -widać że odzywione i zadbane ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dorinko, rany, teraz to sie nie dziwię że się musialaś ginem ratować!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oszczędzaj plecki. A zakupy zawsze poprawiają humor, chyba że jest się Hanią albo mną jak NIIIIIC nie ma. Ale Ty chyba nie masz takich problemów ![]() Cytat:
![]() ![]() Faktycznie, Marcelek. No to trzeba jej pogratulować chociaż na pw, może się jednak namyśli i wpadnie do nas.
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym zazwyczaj robię zakupy hurtowe wiec przesyłkę mam gratis ![]() W temacie zakupowym Ja wczoraj zalogowałam się na intymnej.pl...i kupiłam komplet bielizny ![]() Dziś żaluję ze ni kupiłam od razu 2 ![]()
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Wiecie co? Jak mnie nie ma dwa, trzy dni to za Wami tęsknie! Gorzej ze mną? ![]() Wczoraj gdzieś byłam, ale co i jak Wam jeszcze nie mogę powiedzieć. Narazie tylko trzymajcie kciukasy. W następnym tygodniu otrzymam odpowiedz to się Wam pochwalę ![]() Ostatnio oglądałam pogodę i wiecie co, luty ma być typowo zimowy, ale za to od marca ciepło. W samym marcu już nawet do 20`C ![]()
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Coś takiego by mnie interesowało: http://www.butyk.pl/towar.3659.Kozak...gra_13226.html http://www.butyk.pl/towar.4021.Kozak...ory_13359.html http://www.butyk.pl/towar.4133.Kozak...ory_13359.html ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT:Butter te pierwsze na obcasie podobają mi się najbardziej ![]() Jwłaśnie nie wiem czy mam niskie kupić czy na obcasie ![]() Większość butów (prawie wszystkie) mam na obcasie, a oficerki mi się podobają niskie ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-04 o 10:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Butter butki wszystkie ładne, ale ja z zamszu bym nie kupiła bo nietrwałe
![]() Ja lubię obcas więc wiadomo które bym zakupiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Na razie nie nadrabiam, mam tylko pytanie: gdzie lubią się chować koty? Przejrzałam wszystkie szafy i nie ma mojego szkraba..wkręcam sobie, że wylazł przed drzwi jak Tż wyłaził do pracy..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne, znalazłam go.
Po pól godziny łażenia i wołania "kici kici"/ Zawsze reagował.. Siedział gad mały w komodzie, tj zasuwanej szufladzie z bielizną Tż. Nie wylazł bo musiał zostać przed przypadek zasunięty. Już nadrabiam c pisałyście, umieram z ciekawości ad dorinki włosów..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te na obcasie też strasznie mi się podobają. Co do ceny, to faktycznie średnio atrakcyjna... Mierzyłam wczoraj w Bacie ładne na obcasie, ale był potwornie niewygodne... Chcę jeszcze czegoś poszukać...A co myślicie o muszkieterkach? ![]() Madlen, ja się nie znam na kotach, ale jak miałam kiedyś kota, to zawsze leżał na kaloryferze ![]() Koty to trochę takie 'france', więc sprawdziłabym w lodówce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to cześć.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo, dobra wiadomość, bo mam już trochę dość zimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama jest psychologiem w szpitalu oparzeniowym ... a ta dziewucha była jej pacjentką. Mama mi opowiadała, że ją pytała czy nic nie czuła, że coś się jej tam jara na głowie, a ona jej na to, że czuła, ale myślała, że to znaczy, że działa ![]() Kolejny przykład, że może jednak warto czytać ulotki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Dorinka: ty widzę że mam takiego fizia na tl włosów jak ja ostatnio.
(Aha, donoszę wam, że mam coraz ciemniejsze włosy, możliwe, że się wypłukuje? mi fryzjerka mówiła, że kolor własciwy po paru myciach będzie, a ja myję codziennie włosy. Nie jest taki jasny jak na fotce którą wam dawałam, tam była lampa błyskowa, ale nie dalo się zrobić inaczej) I widzę już że nigdy żadnych super jasnych blond, tylko takie beżowe, ciepłe, ze złotym połyskiem, coś jak Dorinka chce. Ale kurde, tak to cięzko osiągnąć?;/ Załamujące. Nie zapłaciłabym fryzjerce. Aha: ty robiłaś dekoloryzację? Jesteś ruda? co to za kolor? Bo ja bym spróbowała z Castingiem, jakimś bardzo jasnym. Zgasi ci rudy na pewno. Nie wiem czy chwyci bo to farba bez amoniaku (celowo ci taką proponuję, bo katujesz włosy ostatnio), ale z drugiej strony jesteś po dekoloryzacji więc powinna. A to jest poza tym bardzo łagodna farba i na pewno nie zaszkodzi. Jeśli nie złapie to tylko zgasi rudość.
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja trzymam bardzo mocno kciuki ![]() To ja czekam na to marcowe ciepło ![]() Cytat:
![]() ....ale limit zakupowy się skończył w tym tygodniu ![]() Svinecka ma synka... ![]() Trzeba jej PW napisać.
![]() |
#2180 | |||
Zakorzenienie
|
potrzebuję żelu do mycia twarzy i kremu, myslałam że może zaoszczędzę jak zamówię przez net
Cytat:
![]() Cytat:
a propo butów, jestem mega zadowolona, bo wczoraj udało mi się w końcu właśnie buty kupić, co w rozmiarze 41 jest nie lada wyczynem. Całkiem znośne czarne półbuty do pracy na niezbyt dużym obcasie, w dodatku całe ze skóry za 159zł ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ide do tego nowego fryzjera, zostaje u swojejdotychczasowej fryzjerki. I co teraz zrobisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już chcę marzec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Czy wam się podobają rzeczy w tym rodzaju? (niekoniecznie ta aukcja, to przykład, bo zdjęcia ni mam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Eh ale nie zmienia to faktu,że po jakichś 5 latach bez farbowania, nabrałam przez Was ochoty na "uszlachetnienie mojego brązu". Tyle że jak nawet nie mogę dojść do fryzjera na końcówki, to do farby daleeeka droga ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja myślałam że Ty zimorodek i bez śniegu Ci tęskno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznę chyba od pasemek blond ![]() Madlen, takie spódnice mi się podobają, ale troche bardziej proste, a nie bombki... Dla kogoś tak szczupłego, jak Ty - super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
I teraz pytanie: czy znacie jakiś trik modowy, co by zamaskowac troszkę nogi? Coś pod spód?
Nie wyjdę z gołymi nogami na bank w czymś takim. Coś da się pod to ubrać? * nie musi być bombka. Tyle by szelki były, guziczki takie i stan ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Dorinko ja miałam mieć czekodę jasną a wysły rude, ale to było ok 2 lata temu i teraz wcale nie farbuję
![]()
#2189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A propo szelek, pytanie: gdzie można kupić męskie szelki? Jakies porządne jakościowo..
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Słyszałyście o takiej nowej gwizdeczce co to się nazywa paulla?
Siostra mi ostatnio pokazała..jak slyszałam ją w radiu myślałam, że to górniak.. O_o strasznie podobne głosy mają..ciekawe co Edzia na konkurencję:p (nie lubię takiej muzyki ale ta 2ga piosenka nawet mi sie podoba) Da ciekawskich http://www.youtube.com/watch?v=MMfvd...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=MMfvd...eature=related
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.