Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 09:22   #2161
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

cześć

Dorinka jejku to masz przygody z fryzjerami jak ja też mi wychodzi dziwny kolor zawsze, chyba mam jakieś durne włosy

i jeszcze mam pytanie czy Svinecka będzie miała synka? bo na nk ma podpis pod fotką, że to marcelek

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:28   #2162
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Dorinka jejku to masz przygody z fryzjerami jak ja też mi wychodzi dziwny kolor zawsze, chyba mam jakieś durne włosy

i jeszcze mam pytanie czy Svinecka będzie miała synka? bo na nk ma podpis pod fotką, że to marcelek
na gg też ma opis, że jednak Marcelek, więc pewnie chłopiec. A Svinecka już nas nie lubi i się do nas nie odzywa
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:32   #2163
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
na gg też ma opis, że jednak Marcelek, więc pewnie chłopiec. A Svinecka już nas nie lubi i się do nas nie odzywa
oj chyba za słabo kciuki trzymałam ale ważne żeby dzidzius był zdrowy

Stary 2009-02-04, 09:38   #2164
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Dorinko ja też bym nie wyszła bez poprawienia
Przecież ona jest fryzjerką Nie odróżnia blondu od brązu
Pełen profesjonalizm

Ja też się zastanawiałam nad kupnem teraz oficerek są tańsze, a moje kozaki już się nie nadają do chodzenia (w ogóle ich nie lubię).Z botków odleciał mi flek i nie mam kiedy iść do szewca, a nowe by się przydały

EDIT: Takie mi się podobają
Pewnie, teraz się opłaca kupić jakieś zimowe buty...przeceny jeszcze są - gorzej z rozmiarami. Ja mam 38 i ciężko już coś wyhaczyć
Widziałam pięknie muszkieterki

Te Twoje ładne, chociaż ja nie przepadam za takimi widocznymi klamrami. Ale kolor piękny

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dorinko rety co za koszmar....najlepiej wmawiac ze "czarne jest białe"

..ale , ale...znając Ciebie to ten kolor wcale nie jest taki fatalny.
Ja myślę ze one rzeczywiscie spiora się po paru myciach i nie masz co kombinować.
Moj cynamonek w każdym razie po tygodniu wyglądał jak rudawy blond...co akurat mi się nie podobało.

Generalnie spokojnie....nic nie kombinuj bo te biedne włosy się zbuntują i powypadają
Przecież Ty non stop coś z nimi kombinujesz.

I moze kurde lepiej by bylo gdybys same te wlosy w domu farbowała.

Dobrze że się w ogole postawilaś.
Zgadzam się z Hanią...Dori za dużo kombinujesz z tymi włosami - wylecą Ci wszystkie
Założę się, że jakbyś zaczęła w domu sama farbować, to byłabyś o wiele bardziej zadowolona
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:54   #2165
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko rety co za koszmar....najlepiej wmawiac ze "czarne jest białe"

..ale , ale...znając Ciebie to ten kolor wcale nie jest taki fatalny.
Ja myślę ze one rzeczywiscie spiora się po paru myciach i nie masz co kombinować.
Moj cynamonek w każdym razie po tygodniu wyglądał jak rudawy blond...co akurat mi się nie podobało.

Generalnie spokojnie....nic nie kombinuj bo te biedne włosy się zbuntują i powypadają
Przecież Ty non stop coś z nimi kombinujesz.

I moze kurde lepiej by bylo gdybys same te wlosy w domu farbowała.

Dobrze że się w ogole postawilaś.

No racja, że ja jestem zawsze niezadowolona, bo jestm perfekcjonistką i ciężko mi dogodzic, a blond to mój bzik więc chyba raz w życiu byłam super zadowolona z efektu a robię lat 12
Hania chyba naprawdę zacznę sama robić, Svinecka mi kiedyś radziła różne produkty z którymi powinnam sobie sama wyczarowac piękny blond i chyba powinnam tego się trzymać, ale nie jest łatwo zrobić idealnie odrost, zwłaszcza z tyłu

Cytat:
dziewczyny, a tak poza włosami. Kończą mi się dwie rzeczy z kosmetyków i muszę je kupić znowu. Znacie jakieś tanie, sprawdzone apteki internetowe albo zwykłe?
Nie ma tanich aptek, co potrzebujesz ?
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

No mam Kasiu mam przejścia, Ty też tam masz ?
Svinecka będzie miała synka, nie upoważniała mnie aby poinformować, ale pozdrawiała, więc wnioskuję że mogę

Marcelek będzie
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Pewnie, teraz się opłaca kupić jakieś zimowe buty...przeceny jeszcze są - gorzej z rozmiarami. Ja mam 38 i ciężko już coś wyhaczyć

Te Twoje ładne, chociaż ja nie przepadam za takimi widocznymi klamrami. Ale kolor piękny

Zgadzam się z Hanią...Dori za dużo kombinujesz z tymi włosami - wylecą Ci wszystkie
Założę się, że jakbyś zaczęła w domu sama farbować, to byłabyś o wiele bardziej zadowolona
Nie krakaj, nic mi nie wyleci, ja farbowałam 5 lat kremem rozjaśniającym Joanny - pamiętacie go Do wczoraj miałam jeszcze zdrowe włosy, nawet ta pinda to potwierdziła więc proszę bez takich tu

najlepsze jak pytała czego używam z profesjonalnych, wiedziałam co chce usłyszeć więc wymieniłam jej kosmetyki Kerastase za wiadomo jaką kasę, a ona -widać że odzywione i zadbane hehe a ja używam Glorii z Polleny malwy za 5 zł. i Waxa więc same widzicie jaka to ściema
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:55   #2166
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry

Dorinko, rany, teraz to sie nie dziwię że się musialaś ginem ratować!! Matko, co za baba, strach pomyśleć że tak ktoś może w ogóle być fryzjerem! Moim zdaniem miałaś prawo w ogóle nic nie zapłacić, bo w końcu kobieta nie wykonała usługi. Nie przyszłaś na jakieś farbowanie, tylko na blond, kurde. Ale wiedziałam że źle nie wyglądasz Może faktycznie warto poczekać trochę, dać odetchnąć włosom i zobaczyć jak się kolor będzie sprawował.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Eh... Szkoda gadać, stresa mam i go unikam (znaczy nie podchodzę żeby pogadać). To kolega z klasy szefa ... A dzisiaj szef tak jakoś inaczej się ze mną przywitał . Tak jakoś serdecznie i cały happy był . Wmawiam sobie, że się tylko wkręcam i że o nic nie chodziło . Do tego coś sobie w plecy zrobiłam gdy niosłam 20 kg wiaderko i pół dniówki byłam sztywna (do tej pory jestem i to coraz bardziej, a plecki bolą, że hoho). Ta, moje życie to serio telenowela . Tylko ja mam takie "przygody". A teraz się snuję (i to ledwo przez te plecy) i myślę. Jutro jadę do Katowic z TŻ-em, a wcześniej do Zabrza, mam nadzieję, że zakupy poprawią mi humor .
Na pewno z tym szefem to tylko Twoje wrażenie... na zasadzie że na złodzieju czapka gore nie martw sie
Oszczędzaj plecki.
A zakupy zawsze poprawiają humor, chyba że jest się Hanią albo mną jak NIIIIIC nie ma. Ale Ty chyba nie masz takich problemów

Cytat:

A ja wczoraj pojechałam odebrać moje stare, zimowe oficerki z reklamacji...obcas się odkleił...i... dostałam kasę z powrotem Więc szukam nowych zimowych butów teraz
Te oficerki co w samochodzie je zmieniałaś na futrzane trampki? Nieźle, Miss Butter, zwrot kasy za kozaki po zimie to najlepsze co może być

Cytat:
Faktycznie, Marcelek. No to trzeba jej pogratulować chociaż na pw, może się jednak namyśli i wpadnie do nas.
Stary 2009-02-04, 09:57   #2167
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, a tak poza włosami. Kończą mi się dwie rzeczy z kosmetyków i muszę je kupić znowu. Znacie jakieś tanie, sprawdzone apteki internetowe albo zwykłe?
Ja robię zakupy w Dom Zdrowia. Jestem zadowolona, paczkę dostaję do 4 dni maks.
Poza tym zazwyczaj robię zakupy hurtowe wiec przesyłkę mam gratis.

W temacie zakupowym
Ja wczoraj zalogowałam się na intymnej.pl...i kupiłam komplet bielizny..w super cenie.
Dziś żaluję ze ni kupiłam od razu 2
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 10:01   #2168
DianaM
Zadomowienie

Cześć.
Wiecie co? Jak mnie nie ma dwa, trzy dni to za Wami tęsknie! Gorzej ze mną?

Wczoraj gdzieś byłam, ale co i jak Wam jeszcze nie mogę powiedzieć. Narazie tylko trzymajcie kciukasy. W następnym tygodniu otrzymam odpowiedz to się Wam pochwalę
Ostatnio oglądałam pogodę i wiecie co, luty ma być typowo zimowy, ale za to od marca ciepło. W samym marcu już nawet do 20`C
Stary 2009-02-04, 10:02   #2169
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/B]
...

Nie krakaj, nic mi nie wyleci, ja farbowałam 5 lat kremem rozjaśniającym Joanny - pamiętacie go Do wczoraj miałam jeszcze zdrowe włosy, nawet ta pinda to potwierdziła więc proszę bez takich tu

najlepsze jak pytała czego używam z profesjonalnych, wiedziałam co chce usłyszeć więc wymieniłam jej kosmetyki Kerastase za wiadomo jaką kasę, a ona -widać że odzywione i zadbane hehe a ja używam Glorii z Polleny malwy za 5 zł. i Waxa więc same widzicie jaka to ściema
Pamiętam, pamiętam. Sama kiedyś farbowałam Joanną, aż do momentu, jak mama mi opowiedziała o swojej pacjentce ze szpitala, której krem rozjaśniający Joanny spalił głowę do czaszki... Od tego czasu właściwie zrezygnowałam z niego

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

....

Te oficerki co w samochodzie je zmieniałaś na futrzane trampki? Nieźle, Miss Butter, zwrot kasy za kozaki po zimie to najlepsze co może być
...
Właśnie te Najśmieszniejsze jest to, że drugi raz tak mam, że kupiłam kozaki, pochodziłam jeden sezon, zepsuły się to je oddałam i odzyskałam kasę

Coś takiego by mnie interesowało:

http://www.butyk.pl/towar.3659.Kozak...gra_13226.html
http://www.butyk.pl/towar.4021.Kozak...ory_13359.html
http://www.butyk.pl/towar.4133.Kozak...ory_13359.html

Stary 2009-02-04, 10:07   #2170
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia no nie odróżnia, ona mi zrobiła kolor, który niby po spraniu za jakiś czas ma być blondem, rozumiesz coś z tego
Identyczną sytuację już miałam, ba chyba tą samą farbę mi wtedy położyła, inna oczywiście.////Dlatego wiedziałam jak będą moje włosy wyglądały po spraniu tego koloru, będą szaro-zielonkawe , nie żaden blond
Mi nigdy fryzjerka nie mówiła jak będzie wyglądał mój kolor po spraniu , tylko doradzała czym pielęgnować żeby kolor się nie sprał i wyglądał świeżo

Cytat:

Ja mam 39.Jutro pojadę do CH zobaczyć czy jest coś ciekawego

Cytat:
[/b]

nieźle, ale ważne, że zdrowe

Cytat:

Faktycznie, Marcelek. No to trzeba jej pogratulować chociaż na pw, może się jednak namyśli i wpadnie do nas.

EDIT:Butter te pierwsze na obcasie podobają mi się najbardziej
Jwłaśnie nie wiem czy mam niskie kupić czy na obcasie
Większość butów (prawie wszystkie) mam na obcasie, a oficerki mi się podobają niskie

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-02-04 o 10:11
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:11   #2171
dorinka30
Zakorzenienie

Butter butki wszystkie ładne, ale ja z zamszu bym nie kupiła bo nietrwałe
Ja lubię obcas więc wiadomo które bym zakupiła , a tak w ogóle to cena mało promocyjna
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 10:13   #2172
Madlen__18
Zakorzenienie

Na razie nie nadrabiam, mam tylko pytanie: gdzie lubią się chować koty? Przejrzałam wszystkie szafy i nie ma mojego szkraba..wkręcam sobie, że wylazł przed drzwi jak Tż wyłaził do pracy..
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:18   #2173
Madlen__18
Zakorzenienie

Nieaktualne, znalazłam go.
Po pól godziny łażenia i wołania "kici kici"/
Zawsze reagował..
Siedział gad mały w komodzie, tj zasuwanej szufladzie z bielizną Tż.
Nie wylazł bo musiał zostać przed przypadek zasunięty.
Już nadrabiam c pisałyście, umieram z ciekawości ad dorinki włosów..

M
Stary 2009-02-04, 10:20   #2174
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter butki wszystkie ładne, ale ja z zamszu bym nie kupiła bo nietrwałe
Ja lubię obcas więc wiadomo które bym zakupiła , a tak w ogóle to cena mało promocyjna
No wiem, że z zamszu nie praktycznie. Chodziło mi bardziej o pokazanie modelu, jaki by mnie interesował.
Te na obcasie też strasznie mi się podobają. Co do ceny, to faktycznie średnio atrakcyjna...
Mierzyłam wczoraj w Bacie ładne na obcasie, ale był potwornie niewygodne...
Chcę jeszcze czegoś poszukać...A co myślicie o muszkieterkach?

Madlen, ja się nie znam na kotach, ale jak miałam kiedyś kota, to zawsze leżał na kaloryferze
Koty to trochę takie 'france', więc sprawdziłabym w lodówce
Stary 2009-02-04, 10:21   #2175
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię

Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy

Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała Ustalamy kolr, pokazuję mój wymarzony blond - taki złotawo-beżowy- delikatny-wymieszany- raczej z jasnych ale wiecie nie taki chamski Robi farbę, nałożyła, siedzę z tym a kolor farby jest conajmniej dziwny jak na blond, pytam o co chodzi- że ciemny kolor, ta że wszystko ok. że będzie blond....Zmywa, patrzę a ja mam brąż, mówię ZA CIEMNY- CO TO JEST , ona nieeee wydaje się pani, bo są mokre...........
Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować.........
Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone
Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo Ja jak to samo, tu jest blond a moje są przy tym blondzie jak czarne.........
Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND
JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam
Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową
dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa
Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor
Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa
I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe
I teraz siedzę i myślę co dalej

Nie mam siły już
Dorinko ale akcja, tez bym się zarzekała że bym jej nie zapłaciła ale znając siebie klęłabym pod nosem jakbym wyszła a pewnie zrobiłabym podobnie jak Ty. Najważniejsze że włosów Ci nie popaliła bo z tym to już dużo nie da się zrobić a brąz zawsze można przefarbować. Ja teraz mam złoto rudy kolor choć też miał być blond ale mi nawet nieźle w takich ciepłych kolorkach, choć i tak w poniedziałek lecę na zmianę kolorku może w końcu wyjdzie blond a nie chamski biały albo rudy

A tak w ogóle to cześć.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:22   #2176
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć.

Wczoraj gdzieś byłam, ale co i jak Wam jeszcze nie mogę powiedzieć. Narazie tylko trzymajcie kciukasy. W następnym tygodniu otrzymam odpowiedz to się Wam pochwalę
Ostatnio oglądałam pogodę i wiecie co, luty ma być typowo zimowy, ale za to od marca ciepło. W samym marcu już nawet do 20`C
Nie, to normalny zdrowy objaw Też tak mam

Ooo, dobra wiadomość, bo mam już trochę dość zimy

Cytat:
Pamiętam, pamiętam. Sama kiedyś farbowałam Joanną, aż do momentu, jak mama mi opowiedziała o swojej pacjentce ze szpitala, której krem rozjaśniający Joanny spalił głowę do czaszki... Od tego czasu właściwie zrezygnowałam z niego
O rany.. skoro to historia opowiadana przez mamę, toprawdziwa, nie jakas zasłyszana od siostry kolegi znajomego szwagra przyjaciółki. Masakra.

Cytat:
Właśnie te Najśmieszniejsze jest to, że drugi raz tak mam, że kupiłam kozaki, pochodziłam jeden sezon, zepsuły się to je oddałam i odzyskałam kasę
Farciara

Podobają mi się te pierwsze. Mają fajny obcasik, niewysoki a ładny, będzie się wygodnie chodzić. Poza tym mają też sznurowaną cholewkę, można sobie ładnie dopasować, w zależności od tego czy na spodnie, czy do spódnicy.
Stary 2009-02-04, 10:26   #2177
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
...
O rany.. skoro to historia opowiadana przez mamę, toprawdziwa, nie jakas zasłyszana od siostry kolegi znajomego szwagra przyjaciółki. Masakra.

Farciara
Tak, historia jest całkiem prawdziwa.
Moja mama jest psychologiem w szpitalu oparzeniowym ... a ta dziewucha była jej pacjentką.
Mama mi opowiadała, że ją pytała czy nic nie czuła, że coś się jej tam jara na głowie, a ona jej na to, że czuła, ale myślała, że to znaczy, że działa
Kolejny przykład, że może jednak warto czytać ulotki bo ona musiała mieć przeszczep skóry, kości czaszki aż się jej 'przysmoliły'
Stary 2009-02-04, 10:35   #2178
Madlen__18
Zakorzenienie

Dorinka: ty widzę że mam takiego fizia na tl włosów jak ja ostatnio.
(Aha, donoszę wam, że mam coraz ciemniejsze włosy, możliwe, że się wypłukuje? mi fryzjerka mówiła, że kolor własciwy po paru myciach będzie, a ja myję codziennie włosy. Nie jest taki jasny jak na fotce którą wam dawałam, tam była lampa błyskowa, ale nie dalo się zrobić inaczej)
I widzę już że nigdy żadnych super jasnych blond, tylko takie beżowe, ciepłe, ze złotym połyskiem, coś jak Dorinka chce. Ale kurde, tak to cięzko osiągnąć?;/
Załamujące.
Nie zapłaciłabym fryzjerce.
Aha: ty robiłaś dekoloryzację?
Jesteś ruda? co to za kolor? Bo ja bym spróbowała z Castingiem, jakimś bardzo jasnym. Zgasi ci rudy na pewno. Nie wiem czy chwyci bo to farba bez amoniaku (celowo ci taką proponuję, bo katujesz włosy ostatnio), ale z drugiej strony jesteś po dekoloryzacji więc powinna. A to jest poza tym bardzo łagodna farba i na pewno nie zaszkodzi. Jeśli nie złapie to tylko zgasi rudość.

M
Stary 2009-02-04, 10:38   #2179
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

No racja, że ja jestem zawsze niezadowolona, bo jestm perfekcjonistką i ciężko mi dogodzic, a blond to mój bzik więc chyba raz w życiu byłam super zadowolona z efektu a robię lat 12
Hania chyba naprawdę zacznę sama robić, Svinecka mi kiedyś radziła różne produkty z którymi powinnam sobie sama wyczarowac piękny blond i chyba powinnam tego się trzymać, ale nie jest łatwo zrobić idealnie odrost, zwłaszcza z tyłu
Do tylu trzeba męża zatrudnić...ja tak robię.

Cytat:

No jakbys teraz walnęła rozjaśniacz nie byłabym taka pewna...mimo dobrej pielęgnacji
Cytat:
Cześć.

Diana to normalne...ja tak mam od początku praktycznie...da sie z tym żyć

To ja trzymam bardzo mocno kciuki

To ja czekam na to marcowe ciepło

Cytat:

Coś takiego by mnie interesowało:

http://www.butyk.pl/towar.3659.Kozak...gra_13226.html
http://www.butyk.pl/towar.4021.Kozak...ory_13359.html
http://www.butyk.pl/towar.4133.Kozak...ory_13359.html

jezuuuu.....ja też chcę. Te 1. Potrzebuję butów na obcasie
....ale limit zakupowy się skończył w tym tygodniu

Svinecka ma synka.....nie dziewczynka ale tez super.
Trzeba jej PW napisać.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 10:42   #2180
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Nie ma tanich aptek, co potrzebujesz ?
potrzebuję żelu do mycia twarzy i kremu, myslałam że może zaoszczędzę jak zamówię przez net

Cytat:
czyżby jakieś efekty starania się o dzidzię?

tylko te drugie mi się podobają

a propo butów, jestem mega zadowolona, bo wczoraj udało mi się w końcu właśnie buty kupić, co w rozmiarze 41 jest nie lada wyczynem. Całkiem znośne czarne półbuty do pracy na niezbyt dużym obcasie, w dodatku całe ze skóry za 159zł

Cytat:
Moja mama jest psychologiem w szpitalu oparzeniowym ... a ta dziewucha była jej pacjentką.
Mama mi opowiadała, że ją pytała czy nic nie czuła, że coś się jej tam jara na głowie, a ona jej na to, że czuła, ale myślała, że to znaczy, że działa
Kolejny przykład, że może jednak warto czytać ulotki bo ona musiała mieć przeszczep skóry, kości czaszki aż się jej 'przysmoliły'
ale masakra
Stary 2009-02-04, 10:45   #2181
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię

Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy

Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała Ustalamy kolr, pokazuję mój wymarzony blond - taki złotawo-beżowy- delikatny-wymieszany- raczej z jasnych ale wiecie nie taki chamski Robi farbę, nałożyła, siedzę z tym a kolor farby jest conajmniej dziwny jak na blond, pytam o co chodzi- że ciemny kolor, ta że wszystko ok. że będzie blond....Zmywa, patrzę a ja mam brąż, mówię ZA CIEMNY- CO TO JEST , ona nieeee wydaje się pani, bo są mokre...........
Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować.........
Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone
Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo Ja jak to samo, tu jest blond a moje są przy tym blondzie jak czarne.........
Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND
JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam
Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową
dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa
Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor
Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa
I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe
I teraz siedzę i myślę co dalej

Nie mam siły już
O Boże! Ja bym się rozryczała

Nie ide do tego nowego fryzjera, zostaje u swojejdotychczasowej fryzjerki.

I co teraz zrobisz?
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:51   #2182
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Nieaktualne, znalazłam go.
Po pól godziny łażenia i wołania "kici kici"/
Zawsze reagował..
Siedział gad mały w komodzie, tj zasuwanej szufladzie z bielizną Tż.
Nie wylazł bo musiał zostać przed przypadek zasunięty.
Już nadrabiam c pisałyście, umieram z ciekawości ad dorinki włosów..
Zatrzasneliście kotka?

Cytat:
Cześć.

Podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny.To całkiem normalne

Ja już chcę marzec
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:53   #2183
Madlen__18
Zakorzenienie

Czy wam się podobają rzeczy w tym rodzaju? (niekoniecznie ta aukcja, to przykład, bo zdjęcia ni mam) http://allegro.pl/item542272188_ds_b...ow_rozm_s.html

M
Stary 2009-02-04, 11:00   #2184
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Jezu, padłam, "myślała że to znaczy że działa"... Zgroza normalnie.

Eh ale nie zmienia to faktu,że po jakichś 5 latach bez farbowania, nabrałam przez Was ochoty na "uszlachetnienie mojego brązu". Tyle że jak nawet nie mogę dojść do fryzjera na końcówki, to do farby daleeeka droga

Cytat:

Diana to normalne...ja tak mam od początku praktycznie...da sie z tym żyć

To ja czekam na to marcowe ciepło
Co by to było za życie beż wizażu

A ja myślałam że Ty zimorodek i bez śniegu Ci tęskno
Stary 2009-02-04, 11:00   #2185
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy wam się podobają rzeczy w tym rodzaju? (niekoniecznie ta aukcja, to przykład, bo zdjęcia ni mam) http://allegro.pl/item542272188_ds_b...ow_rozm_s.html
tak, a ty chyba jesteś szczupła i drobna, więc będzie ci pasować
Stary 2009-02-04, 11:04   #2186
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, padłam, "myślała że to znaczy że działa"... Zgroza normalnie.

Eh ale nie zmienia to faktu,że po jakichś 5 latach bez farbowania, nabrałam przez Was ochoty na "uszlachetnienie mojego brązu". Tyle że jak nawet nie mogę dojść do fryzjera na końcówki, to do farby daleeeka droga

Co by to było za życie beż wizażu

A ja myślałam że Ty zimorodek i bez śniegu Ci tęskno
Ja też chcę coś zmienić...ale opowieści fryzjerskie trochę mnie przerażają...

Zacznę chyba od pasemek blond

Madlen, takie spódnice mi się podobają, ale troche bardziej proste, a nie bombki... Dla kogoś tak szczupłego, jak Ty - super
Stary 2009-02-04, 11:06   #2187
Madlen__18
Zakorzenienie

I teraz pytanie: czy znacie jakiś trik modowy, co by zamaskowac troszkę nogi? Coś pod spód?
Nie wyjdę z gołymi nogami na bank w czymś takim. Coś da się pod to ubrać?
* nie musi być bombka. Tyle by szelki były, guziczki takie i stan

M
Stary 2009-02-04, 11:06   #2188
kaska87
Zakorzenienie

Dorinko ja miałam mieć czekodę jasną a wysły rude, ale to było ok 2 lata temu i teraz wcale nie farbuję

Stary 2009-02-04, 11:07   #2189
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Mnie się podobają sukienki z szelkami, tyle że ta troche dla mnie za bardzo "lolitkowa", wolę coś bardziej eleganckiego. Jak znajdę zdjęcia to wkleję.

A propo szelek, pytanie: gdzie można kupić męskie szelki? Jakies porządne jakościowo..
Stary 2009-02-04, 11:10   #2190
Madlen__18
Zakorzenienie

Słyszałyście o takiej nowej gwizdeczce co to się nazywa paulla?
Siostra mi ostatnio pokazała..jak slyszałam ją w radiu myślałam, że to górniak.. O_o strasznie podobne głosy mają..ciekawe co Edzia na konkurencję:p

(nie lubię takiej muzyki ale ta 2ga piosenka nawet mi sie podoba)
Da ciekawskich
http://www.youtube.com/watch?v=MMfvd...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MMfvd...eature=related

M
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości