![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lubię japończyki ,Toyotę (podoba mi sie po prostu) ,moja kochana Hondę (zwaną Hanią ![]() ,Mazdę. I francuzy tez mi się podbają. Ale "japańce" bardziej ![]() A co do mieszkań itd. ... jestesmy na etapie malowania ,wiec mozliwe,ze w weekend wyprowadzka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hania bacikiem go poganiaj, bacikiem ![]() Co do tuniki, to materiał w miarę ok. ale rozmiar przesadzony, pierwszy raz na allegro coś kupiłam za dużego, zawsze oszukiwali z rozmiarami w drugą stronę - czyli L to S ![]() ![]() najlepiej jak założyłam tę tunikę, pokazałam się mężowi, a ten jak nasz Misiek mówi- a co to strój do Twoich ćwiczęń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Lecę do fryzjera
![]() Trzymajcie kciuki żeby mi kolor ładny wyszedł, bo dzisiaj jestem lekko podminowana i nie ręczę za siebie jak coś będzie nie tak ![]() ![]() Do jutra, Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio sam sie pogonił. Pierwszy raz przez czerwone morze przepłyną. Cytat:
Bo to taki dziwny fason...fajny, ale jakoś tak bardzo inny, że aż dziwnie w tym chodzić chyba ![]() ano ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2138 | |||||||||
Rozeznanie
|
Nemuś, super słyszeć, że u Ciebie tak pozytywnie. Jasne że sobie poradzisz, to oczywiste. Zazdraszczam wypadu na narty...
![]() Mango, coś okropnego jak długo Cie nie było ![]() ![]() Stokrotko, to będzicie na swoim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No nie? Też się nie dziwię że go zostawiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Stoi takie u mnie pod blokiem, tylko białe. Szok, ile ludzie mają kasy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Cytat:
![]() Biia: Zgadza się co do inicjałów Poemi (chyba mnie nie opieprzy że potwierdziłam ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-03 o 16:53 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
#2140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Mango
![]() Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się.Cudowna wolność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Biia zaliczyłaś?Czyli trzymanie kciuków nie na marne? ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Zabieram się właśnie za robotę. W domu byłam dopiero przed 19, bo prosto po pracy odwiedziłam siostrę i małą Hanię ![]() Nie czytałam Was, proszę mi wybaczyć ![]() Nic mi się nie chce, chyba pójdę dziś wcześniej spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przeżyłam KOSZMAR u fryzjera, jutro rano szczegóły, dzisiaj zamiast ćwiczeń piję dżin i próbuję zapomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Poemi
![]() ![]() ![]() Mango, przyszłaś na jednego posta i znów wsiąkłaś ![]() ![]() ![]() Nie, zaczniemy jak znajdę pracę ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam mojego peugeocika, ma dwuletnia gwarancja na tylną belkę ![]() Cytat:
![]() Jak mała Hania? Czyżby była najpiękniejsza na świecie? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Eh... Szkoda gadać, stresa mam i go unikam (znaczy nie podchodzę żeby pogadać). To kolega z klasy szefa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() a ja bym chciała: http://multimedia.flota.com.pl/img/g.../audi_q7_0.jpg lub to : http://www.cardata.com/images/2008_n...ybrid_side.jpg pomarzyć zawsze można ![]() LV dziewczyny już w sumie wszystko napisały....współczuje :/ aktualizuj swoje CV i działaj ![]() Dorinka co to za koszmar ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dori, pisz szybko co się stało!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię ![]() Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy ![]() Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała ![]() ![]() ![]() Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować......... Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo ![]() Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND ![]() JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe I teraz siedzę i myślę co dalej ![]() ![]() ![]() Nie mam siły już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się Twojej złości, ja popadam w furię u fryzjera, jak tylko cokolwiek jest nie po mojej myśli... Zapłaciłaś jej? Bo ja bym nie zapłaciła ![]() A ja wczoraj pojechałam odebrać moje stare, zimowe oficerki z reklamacji...obcas się odkleił...i... dostałam kasę z powrotem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Jasne, gdybym mogła wybierać, kupiłabym inne i inne też mi się podobają, ale nie stać mnie. Tego kupiłam po znajomości i za niższą cenę niż był warty, więc nie narzekam. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Cytat:
![]() poza tym dr Miśkowa ma dość męski mózg niestety, to pewnie dlatego Cytat:
![]() o kurcze Dorinko, ale historia z tymi włosami. W takich momentach przekonuję się do słuszności swojej decyzji, że nie farbuję i pozostaję przy swoim kolorze włosów, nie przeżywam przynajmniej tego typu akcji. Współczuję. Wyjścia są dwa - albo się jakoś przyzwyczaisz do koloru albo dalej kombinujesz z kolorem narażając się na zniszczenie włosów. Możesz też iść do tego salonu z reklamacją, chociaż nie wiem, co to da |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłaciłam tyle ile ustaliłam za jeden kolor, za zciąganie i tamte kombinacje nie ![]() Dla mnie to było i tak dużo, pierwszy raz się postawiłam u fryzjera, zawsze wychodzę i lecę gdzieś na poprawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na serio Miśkowa będę z Tobą konsultować niektóre zakupy, zgadzasz się bo ja mam wyjątkowo babski mózg i przez to często trafiam kulą w płot ![]() Co do włosów, mam dwa wyjścia- one się na bank zaczną wypłukiwać, bo nałożone jest na włosy rozjaśniane, już gdzieniegdzie są przebłyski blondu..... Albo mogę spróbowac kupić jakąś farbę sklepową, może coś rozjaśni...albo iść znowu i zrobić balejage jasny na tzw"koronie" tylko, kiedyś tak zrobiłam i było ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() męski ten mój mózg jak cholera, no niestety, ale konsultacja ok, nie ma sprawy, chociaż guru modowym nie jestem szkoda, że musisz często tak kombinować, niby prosta sprawa - trzeba zrobić tak, żeby był blond a tu zawsze coś nie tak kurcze. Liczę, że dasz radę bezproblemowo i bez straty dla włosów się z tym uporać i będzie git |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Dorinko ja też bym nie wyszła bez poprawienia
![]() Przecież ona jest fryzjerką ![]() ![]() Pełen profesjonalizm ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Takie mi się podobają ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-04 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia no nie odróżnia, ona mi zrobiła kolor, który niby po spraniu za jakiś czas ma być blondem, rozumiesz coś z tego ![]() Identyczną sytuację już miałam, ba chyba tą samą farbę mi wtedy położyła, inna oczywiście.////Dlatego wiedziałam jak będą moje włosy wyglądały po spraniu tego koloru, będą szaro-zielonkawe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Dorinko rety co za koszmar....najlepiej wmawiac ze "czarne jest białe"
![]() ..ale , ale...znając Ciebie to ten kolor wcale nie jest taki fatalny ![]() Ja myślę ze one rzeczywiscie spiora się po paru myciach i nie masz co kombinować. Moj cynamonek w każdym razie po tygodniu wyglądał jak rudawy blond...co akurat mi się nie podobało. Generalnie spokojnie....nic nie kombinuj bo te biedne włosy się zbuntują i powypadają ![]() Przecież Ty non stop coś z nimi kombinujesz. I moze kurde lepiej by bylo gdybys same te wlosy w domu farbowała. Dobrze że się w ogole postawilaś. ![]() ![]()
#2160 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a tak poza włosami. Kończą mi się dwie rzeczy z kosmetyków i muszę je kupić znowu. Znacie jakieś tanie, sprawdzone apteki internetowe albo zwykłe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.