Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 14:57   #2131
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Cóż...ja mam inne zdanie, tzn. jak Twój mąż, ale ja niecierpię marki Toyota, wiem wiem niby takie porządne a dla mnie kupa plastiku , no nie lubię i już...Wolę francuzy ale na mnie nie patrz bo ja jestem popaprana samochodowo
I niby bezawaryjne, a właśnie czytałam że całą serię nowych Toyot wprowadzili na rynrk wadliwych, także może i Toyota kiedyś to było coś, bo teraz ta nazwa za sobą nic nie niesie

I volkswagenów też nie lubię, zwłaszcza Golfów, ale to dlatego że same karki nimi jeździły, wiecie o co chodzi, teraz się to zmieniło trochę....ale i tak mnie śmieszy, że w Niemczech to samochód dla ludu, często emerytów a u nas mieć Golfa to był dopiero lans

Ale z samochodami, jak z ciuchami każdy ma swoje upodobania , jak mnie będzie stać na beznynę to kupię sobie terenowca=- moje marzenie
Ja też nie lubię volkswagenów Golfów szczególnie. I passatów w wersji kombi.Wręcz alergie mam W duzej czesci przez to, ze tutaj gdzie mieszkam masowa sciagane sa stare 3 i 4 i jezdza nimi w wiekszosci wlasnie karki "wyrywać d..." W ogole to hmm...(mam nadzieje,ze nikogo nie obraze) dla mnie to auto troche dla ludzi bez wyobrazni .. Proste,solidne,niemieckie (w domysle "jak niemieckie to dobre").

Lubię japończyki ,Toyotę (podoba mi sie po prostu) ,moja kochana Hondę (zwaną Hanią )
,Mazdę. I francuzy tez mi się podbają. Ale "japańce" bardziej

A co do mieszkań itd. ... jestesmy na etapie malowania ,wiec mozliwe,ze w weekend wyprowadzka (narazie mieszkamy z tesciami -poki co jest ok a nawet lepiej niz ok ,ale i tak doczekac sie nie moge wyprowadzki )
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:08   #2132
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość

A co do mieszkań itd. ... jestesmy na etapie malowania ,wiec mozliwe,ze w weekend wyprowadzka (narazie mieszkamy z tesciami -poki co jest ok a nawet lepiej niz ok ,ale i tak doczekac sie nie moge wyprowadzki )
Może i z taściami OK, ale na swoim będzie dużo lepiej..zobaczysz.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:10   #2133
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

nie, nie Ty...w ogole o co innego mi chodzilo, o czym innym myślałam a co innego napisałam.
Mialo być tak
"Może nie w kapeluszu ale stary i z dzieckiem pod pachą.
To przytyk do NAS...bo Avensiska to jak dla mnie fajne rodzinne auto, a z naszym tempem...będziemy mieli dziecko pod pacha jako stare dziady

No bo ona bardzo wielka...też się nad nią zastanawiałam, ale wydawała mi się przesadzona.
Ale materiał OK?
Zamówiłam 2 bluzki u tej babeczki i się zastanawiam czy nie okażą się szmatami .
otóż to.
Hania ale mnie rozśmieszyłaś z tym tempem , od razu mi się przypomniało narzekanie nasze na Tżów wiesz w jakim temacie
Hania bacikiem go poganiaj, bacikiem

Co do tuniki, to materiał w miarę ok. ale rozmiar przesadzony, pierwszy raz na allegro coś kupiłam za dużego, zawsze oszukiwali z rozmiarami w drugą stronę - czyli L to S a S- XXS
najlepiej jak założyłam tę tunikę, pokazałam się mężowi, a ten jak nasz Misiek mówi- a co to strój do Twoich ćwiczęń , no i pomyslałam o szlag - doktor Miśkowa miała rację
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:20   #2134
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
no ja myślę

niczym nie skrepowani...wolni i dzicy

stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:22   #2135
dorinka30
Zakorzenienie

Lecę do fryzjera
Trzymajcie kciuki żeby mi kolor ładny wyszedł, bo dzisiaj jestem lekko podminowana i nie ręczę za siebie jak coś będzie nie tak

Do jutra, Pa!
Stary 2009-02-03, 15:43   #2136
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Lecę do fryzjera
Trzymajcie kciuki żeby mi kolor ładny wyszedł, bo dzisiaj jestem lekko podminowana i nie ręczę za siebie jak coś będzie nie tak

Do jutra, Pa!

L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 15:52   #2137
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hania ale mnie rozśmieszyłaś z tym tempem , od razu mi się przypomniało narzekanie nasze na Tżów wiesz w jakim temacie
Hania bacikiem go poganiaj, bacikiem
hahahah...no tak. czyli z naszą chęcią do posiadania dzieci i z "tempem" mojego TZ dziecko będziemy mieli za ho ho i jeszcze trochę.

Ostatnio sam sie pogonił. Pierwszy raz przez czerwone morze przepłyną.

Cytat:
Co do tuniki, to materiał w miarę ok. ale rozmiar przesadzony, pierwszy raz na allegro coś kupiłam za dużego, zawsze oszukiwali z rozmiarami w drugą stronę - czyli L to S a S- XXS
najlepiej jak założyłam tę tunikę, pokazałam się mężowi, a ten jak nasz Misiek mówi- a co to strój do Twoich ćwiczęń , no i pomyslałam o szlag - doktor Miśkowa miała rację
Ups.
Bo to taki dziwny fason...fajny, ale jakoś tak bardzo inny, że aż dziwnie w tym chodzić chyba.

Cytat:
no ja myślę

niczym nie skrepowani...wolni i dzicy

ano

Cytat:
Lecę do fryzjera

Do jutra, Pa!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 16:49   #2138
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Nemuś, super słyszeć, że u Ciebie tak pozytywnie. Jasne że sobie poradzisz, to oczywiste. Zazdraszczam wypadu na narty...

Mango, coś okropnego jak długo Cie nie było Ale pamiętałyśmy o Tobie, są dowody na piśmie Gdzie byłaś jak Cię nie było?

Stokrotko, to będzicie na swoim

Cytat:
I volkswagenów też nie lubię, zwłaszcza Golfów, ale to dlatego że same karki nimi jeździły, wiecie o co chodzi, teraz się to zmieniło trochę....ale i tak mnie śmieszy, że w Niemczech to samochód dla ludu, często emerytów a u nas mieć Golfa to był dopiero lans
Podobnie mi się Golfy kojarzą

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to moze ma podobne wymiary, tylko niestety bardzo mało ustawne...
Chcę zdjęcie zobaczyć

To ja się nie dziwię, że Ty go zostawiłaś... jakby mój mi poskąpił szuflady... Sęp!!
Ok, to zdjęcie pokażę jak tylko będziemy już w mieszkaniu, czyli pewnie w czwartek Chyba PW Ci wyśle bo sie za bardzo uzewnętrzniam, a to garderoba, a to łóżko z Ikei jak nic, ktoś mnie w końcu wyśledzi

No nie? Też się nie dziwię że go zostawiłam

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Oj, dziękuję, dziękuję

Cytat:
Juz tak dobrze mnie znasz..cholerka. No ja winko grzane z chęcią, ale wolę nie kusic męża, na tabcinie niewskazane

Dlatego go kupiłam bo dziewczyny polecaly.
Maż wlaśnie napisał na gg ( w koncu doczłapał do kompa) ze dziewczyny chyba chcą go zabic...bo to cholerstwo zwala z nóg, a nie na nie stawia.
Mowilam mu wczoraj ze kupię tabcin bo polecałyście
Jakby Ci to powiedzieć... To nie było trudne

Wydało się, trwa wizażowa obława na Pana Ajgora

Cytat:
...to ja dalej w temacie samochodow
Jeszcze jedno auto VW ktore powalilo mnie na kolana...wczoraj widzielismy na zywo
Nowy VW Sirocco
http://www.motonews.pl/volkswagen/zd..._2008_002.html
Ale piękny Bardzo lubię taką linię

Cytat:
Pomarzyć zawsze można....i podyskutować.
My czesto dyskutujemy na temat samochodow...z takim zapałem jakbyśmy na koncie miliony mieli i własnie podejmowali decyzję czy kupić używane Porche czy nowe auto z salonu
My tez tak rozmawiamy Ostatnio szalejemy za tym http://allegro.pl/item534572414_merc...eyless_go.html

Stoi takie u mnie pod blokiem, tylko białe. Szok, ile ludzie mają kasy

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Mi tam samochpdy zwisają. jakbym była obrzydliwie bogata, to wpakowałabym każde pieniądze w wystrój wnętrz. Nigdy żaden facet nie poderwał mnie "na fure".

W sumie wsjo ryba mi czym jeżdze, byle do przodu. Na co dzien zasuwam tramwajem, ha!
Bardzo dobrze, ekologiczna jesteś dzięki temu A tramwaje też lubię, przynajmniej poczytać sobie można

Cytat:
...najlepiej jak założyłam tę tunikę, pokazałam się mężowi, a ten jak nasz Misiek mówi- a co to strój do Twoich ćwiczęń , no i pomyslałam o szlag - doktor Miśkowa miała rację
Wyprowadziłaś go z błedu?

Cytat:
Lecę do fryzjera

Edit:
Cytat:

Ostatnio sam sie pogonił. Pierwszy raz przez czerwone morze przepłyną.
Czy ja dobrze rozumiem?

Biia: Zgadza się co do inicjałów Poemi (chyba mnie nie opieprzy że potwierdziłam )

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-02-03 o 16:53
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 16:54   #2139
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Czy ja dobrze rozumiem?
Zapewne tak
Stary 2009-02-03, 17:07   #2140
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Lecę do fryzjera

Do jutra, Pa!

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 17:59   #2141
goosia207
Zakorzenienie

Cześć Mango

Cytat:
Ja też nie lubię volkswagenów Golfów szczególnie. I passatów w wersji kombi.Wręcz alergie mam W duzej czesci przez to, ze tutaj gdzie mieszkam masowa sciagane sa stare 3 i 4 i jezdza nimi w wiekszosci wlasnie karki "wyrywać d..." W ogole to hmm...(mam nadzieje,ze nikogo nie obraze) dla mnie to auto troche dla ludzi bez wyobrazni .. Proste,solidne,niemieckie (w domysle "jak niemieckie to dobre").

Lubię japończyki ,Toyotę (podoba mi sie po prostu) ,moja kochana Hondę (zwaną Hanią )
,Mazdę. I francuzy tez mi się podbają. Ale "japańce" bardziej

Nissany też? bo ja mam

Cytat:
Zgadzam się.Cudowna wolność

Cytat:

Cytat:
Lecę do fryzjera

Do jutra, Pa!
Trzymamy

Cytat:

My tez tak rozmawiamy Ostatnio szalejemy za tym http://allegro.pl/item534572414_merc...eyless_go.html

Stoi takie u mnie pod blokiem, tylko białe. Szok, ile ludzie mają kasy
Zbieracie pieniądze na to autko? Może odkupię od was peugeota

Biia zaliczyłaś?Czyli trzymanie kciuków nie na marne?
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 18:02   #2142
Poemi
Zakorzenienie

Hej.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 19:19   #2143
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Zabieram się właśnie za robotę. W domu byłam dopiero przed 19, bo prosto po pracy odwiedziłam siostrę i małą Hanię

Nie czytałam Was, proszę mi wybaczyć

Nic mi się nie chce, chyba pójdę dziś wcześniej spać.
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 21:43   #2144
dorinka30
Zakorzenienie

Dziewczyny przeżyłam KOSZMAR u fryzjera, jutro rano szczegóły, dzisiaj zamiast ćwiczeń piję dżin i próbuję zapomnieć
Stary 2009-02-03, 22:11   #2145
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cześć Poemi Jak Twój znajomy? Mam nadzieję że Cię nie skojarzył

Mango, przyszłaś na jednego posta i znów wsiąkłaś

Cytat:
Zapewne tak
Ty bezwstydnico A masz!

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Zbieracie pieniądze na to autko? Może odkupię od was peugeota
Nie, zaczniemy jak znajdę pracę Może w okolicach 60tki będziemy nim jeździć, oczywiście oszczędzając diabelnie na wszystkim No ale tak poważnie to wystarcza mi że popatrzę na to auto sąsiada. Piękna rzecz, naprawdę

Polecam mojego peugeocika, ma dwuletnia gwarancja na tylną belkę

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki!

Zabieram się właśnie za robotę. W domu byłam dopiero przed 19, bo prosto po pracy odwiedziłam siostrę i małą Hanię

Nie czytałam Was, proszę mi wybaczyć

Nic mi się nie chce, chyba pójdę dziś wcześniej spać.
Wybaczamy nieczytanie (no, mówię za siebie)
Jak mała Hania? Czyżby była najpiękniejsza na świecie?

Cytat:
Dziewczyny przeżyłam KOSZMAR u fryzjera, jutro rano szczegóły, dzisiaj zamiast ćwiczeń piję dżin i próbuję zapomnieć
Dorinko, to pij sobie a jutro opowiesz... ale pewna jestem że nie wyglądasz źle, pewnie po prostu fryzjer jakiś tłuman niedorobiony i Cię zdenerwował. Dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 22:20   #2146
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Poemi Jak Twój znajomy? Mam nadzieję że Cię nie skojarzył
Eh... Szkoda gadać, stresa mam i go unikam (znaczy nie podchodzę żeby pogadać). To kolega z klasy szefa ... A dzisiaj szef tak jakoś inaczej się ze mną przywitał . Tak jakoś serdecznie i cały happy był . Wmawiam sobie, że się tylko wkręcam i że o nic nie chodziło . Do tego coś sobie w plecy zrobiłam gdy niosłam 20 kg wiaderko i pół dniówki byłam sztywna (do tej pory jestem i to coraz bardziej, a plecki bolą, że hoho). Ta, moje życie to serio telenowela . Tylko ja mam takie "przygody". A teraz się snuję (i to ledwo przez te plecy) i myślę. Jutro jadę do Katowic z TŻ-em, a wcześniej do Zabrza, mam nadzieję, że zakupy poprawią mi humor .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:44   #2147
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

a ja bym chciała:
http://multimedia.flota.com.pl/img/g.../audi_q7_0.jpg

lub to : http://www.cardata.com/images/2008_n...ybrid_side.jpg

pomarzyć zawsze można

LV dziewczyny już w sumie wszystko napisały....współczuje :/ aktualizuj swoje CV i działaj

Dorinka co to za koszmar ?
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:45   #2148
L_V
Zakorzenienie

Dzień dorby!

Cytat:
SZCZEGÓŁY!!!!!!!!!!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:49   #2149
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
OMG! Aż tak źle???

Cytat:

Nie, zaczniemy jak znajdę pracę Może w okolicach 60tki będziemy nim jeździć, oczywiście oszczędzając diabelnie na wszystkim No ale tak poważnie to wystarcza mi że popatrzę na to auto sąsiada. Piękna rzecz, naprawdę

Polecam mojego peugeocika, ma dwuletnia gwarancja na tylną belkę

hehe

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Eh... Szkoda gadać, stresa mam i go unikam (znaczy nie podchodzę żeby pogadać). To kolega z klasy szefa ... A dzisiaj szef tak jakoś inaczej się ze mną przywitał . Tak jakoś serdecznie i cały happy był . Wmawiam sobie, że się tylko wkręcam i że o nic nie chodziło . Do tego coś sobie w plecy zrobiłam gdy niosłam 20 kg wiaderko i pół dniówki byłam sztywna (do tej pory jestem i to coraz bardziej, a plecki bolą, że hoho). Ta, moje życie to serio telenowela . Tylko ja mam takie "przygody". A teraz się snuję (i to ledwo przez te plecy) i myślę. Jutro jadę do Katowic z TŻ-em, a wcześniej do Zabrza, mam nadzieję, że zakupy poprawią mi humor .
Mi dobre zakupy zawsze poprawiają humor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 07:57   #2150
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Dori, pisz szybko co się stało!!!!
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:02   #2151
dorinka30
Zakorzenienie

Dzień dobry

Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię

Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy

Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała Ustalamy kolr, pokazuję mój wymarzony blond - taki złotawo-beżowy- delikatny-wymieszany- raczej z jasnych ale wiecie nie taki chamski Robi farbę, nałożyła, siedzę z tym a kolor farby jest conajmniej dziwny jak na blond, pytam o co chodzi- że ciemny kolor, ta że wszystko ok. że będzie blond....Zmywa, patrzę a ja mam brąż, mówię ZA CIEMNY- CO TO JEST , ona nieeee wydaje się pani, bo są mokre...........
Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować.........
Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone
Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo Ja jak to samo, tu jest blond a moje są przy tym blondzie jak czarne.........
Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND
JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam
Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową
dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa
Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor
Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa
I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe
I teraz siedzę i myślę co dalej

Nie mam siły już
Stary 2009-02-04, 08:14   #2152
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię

Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy

Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała Ustalamy kolr, pokazuję mój wymarzony blond - taki złotawo-beżowy- delikatny-wymieszany- raczej z jasnych ale wiecie nie taki chamski Robi farbę, nałożyła, siedzę z tym a kolor farby jest conajmniej dziwny jak na blond, pytam o co chodzi- że ciemny kolor, ta że wszystko ok. że będzie blond....Zmywa, patrzę a ja mam brąż, mówię ZA CIEMNY- CO TO JEST , ona nieeee wydaje się pani, bo są mokre...........
Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować.........
Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone
Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo Ja jak to samo, tu jest blond a moje są przy tym blondzie jak czarne.........
Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND
JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam
Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową
dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa
Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor
Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa
I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe
I teraz siedzę i myślę co dalej

Nie mam siły już
Oj Dorinko, Ty to masz przygody z tymi fryzjerami
Nie dziwię się Twojej złości, ja popadam w furię u fryzjera, jak tylko cokolwiek jest nie po mojej myśli...

Zapłaciłaś jej? Bo ja bym nie zapłaciła

A ja wczoraj pojechałam odebrać moje stare, zimowe oficerki z reklamacji...obcas się odkleił...i... dostałam kasę z powrotem Więc szukam nowych zimowych butów teraz
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:21   #2153
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
ja właśnie takim jeżdżę chociaż chyba karkiem nie jestem, lasek też nie wyrywam. Potwierdzam, że auto solidne - bo chociaż stare to daje radę nieraz o wiele lepiej niż auta dwa razy młodsze. I ekonomiczne jest.
Jasne, gdybym mogła wybierać, kupiłabym inne i inne też mi się podobają, ale nie stać mnie. Tego kupiłam po znajomości i za niższą cenę niż był warty, więc nie narzekam. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Cytat:
Dr Miśkowa ma zawsze rację
poza tym dr Miśkowa ma dość męski mózg niestety, to pewnie dlatego

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
mi też się takie podobają

o kurcze Dorinko, ale historia z tymi włosami. W takich momentach przekonuję się do słuszności swojej decyzji, że nie farbuję i pozostaję przy swoim kolorze włosów, nie przeżywam przynajmniej tego typu akcji. Współczuję. Wyjścia są dwa - albo się jakoś przyzwyczaisz do koloru albo dalej kombinujesz z kolorem narażając się na zniszczenie włosów. Możesz też iść do tego salonu z reklamacją, chociaż nie wiem, co to da
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:24   #2154
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Dorinko, Ty to masz przygody z tymi fryzjerami
Nie dziwię się Twojej złości, ja popadam w furię u fryzjera, jak tylko cokolwiek jest nie po mojej myśli...

Zapłaciłaś jej? Bo ja bym nie zapłaciła

A ja wczoraj pojechałam odebrać moje stare, zimowe oficerki z reklamacji...obcas się odkleił...i... dostałam kasę z powrotem Więc szukam nowych zimowych butów teraz
No mam, ale ButterB ja naprawdę nie wymagam cudów, zwykły blond nosz kurde, jeśli nie balejage to nie da sie zrobić, to niech powie a nie kłamie .....
Zapłaciłam tyle ile ustaliłam za jeden kolor, za zciąganie i tamte kombinacje nie
Dla mnie to było i tak dużo, pierwszy raz się postawiłam u fryzjera, zawsze wychodzę i lecę gdzieś na poprawkę
Stary 2009-02-04, 08:34   #2155
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzień dobry

ja właśnie takim jeżdżę chociaż chyba karkiem nie jestem, lasek też nie wyrywam. Potwierdzam, że auto solidne - bo chociaż stare to daje radę nieraz o wiele lepiej niż auta dwa razy młodsze. I ekonomiczne jest.
Jasne, gdybym mogła wybierać, kupiłabym inne i inne też mi się podobają, ale nie stać mnie. Tego kupiłam po znajomości i za niższą cenę niż był warty, więc nie narzekam. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Dr Miśkowa ma zawsze rację
poza tym dr Miśkowa ma dość męski mózg niestety, to pewnie dlatego

mi też się takie podobają

o kurcze Dorinko, ale historia z tymi włosami. W takich momentach przekonuję się do słuszności swojej decyzji, że nie farbuję i pozostaję przy swoim kolorze włosów, nie przeżywam przynajmniej tego typu akcji. Współczuję. Wyjścia są dwa - albo się jakoś przyzwyczaisz do koloru albo dalej kombinujesz z kolorem narażając się na zniszczenie włosów. Możesz też iść do tego salonu z reklamacją, chociaż nie wiem, co to da
Miśkowa skoro masz męski mózg to jak lasek nie wyrywasz, Ty tu mi nie ściemniaj
A na serio Miśkowa będę z Tobą konsultować niektóre zakupy, zgadzasz się bo ja mam wyjątkowo babski mózg i przez to często trafiam kulą w płot

Co do włosów, mam dwa wyjścia- one się na bank zaczną wypłukiwać, bo nałożone jest na włosy rozjaśniane, już gdzieniegdzie są przebłyski blondu.....
Albo mogę spróbowac kupić jakąś farbę sklepową, może coś rozjaśni...albo iść znowu i zrobić balejage jasny na tzw"koronie" tylko, kiedyś tak zrobiłam i było ok
Stary 2009-02-04, 08:39   #2156
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Miśkowa skoro masz męski mózg to jak lasek nie wyrywasz, Ty tu mi nie ściemniaj
A na serio Miśkowa będę z Tobą konsultować niektóre zakupy, zgadzasz się bo ja mam wyjątkowo babski mózg i przez to często trafiam kulą w płot

Co do włosów, mam dwa wyjścia- one się na bank zaczną wypłukiwać, bo nałożone jest na włosy rozjaśniane, już gdzieniegdzie są przebłyski blondu.....
Albo mogę spróbowac kupić jakąś farbę sklepową, może coś rozjaśni...albo iść znowu i zrobić balejage jasny na tzw"koronie" tylko, kiedyś tak zrobiłam i było ok
jakoś mnie laski nie kręcą
męski ten mój mózg jak cholera, no niestety, ale konsultacja ok, nie ma sprawy, chociaż guru modowym nie jestem

szkoda, że musisz często tak kombinować, niby prosta sprawa - trzeba zrobić tak, żeby był blond a tu zawsze coś nie tak kurcze. Liczę, że dasz radę bezproblemowo i bez straty dla włosów się z tym uporać i będzie git
Stary 2009-02-04, 08:52   #2157
goosia207
Zakorzenienie

Dorinko ja też bym nie wyszła bez poprawienia
Przecież ona jest fryzjerką Nie odróżnia blondu od brązu
Pełen profesjonalizm

Cytat:

Ja też się zastanawiałam nad kupnem teraz oficerek są tańsze, a moje kozaki już się nie nadają do chodzenia (w ogóle ich nie lubię).Z botków odleciał mi flek i nie mam kiedy iść do szewca, a nowe by się przydały

EDIT: Takie mi się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 546455779_1.jpg (12,0 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-02-04 o 09:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 09:12   #2158
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Dorinko ja też bym nie wyszła bez poprawienia
Przecież ona jest fryzjerką Nie odróżnia blondu od brązu
Pełen profesjonalizm

Gosia no nie odróżnia, ona mi zrobiła kolor, który niby po spraniu za jakiś czas ma być blondem, rozumiesz coś z tego
Identyczną sytuację już miałam, ba chyba tą samą farbę mi wtedy położyła, inna oczywiście.////Dlatego wiedziałam jak będą moje włosy wyglądały po spraniu tego koloru, będą szaro-zielonkawe , nie żaden blond
Stary 2009-02-04, 09:19   #2159
hania811
Zakorzenienie

Dorinko rety co za koszmar....najlepiej wmawiac ze "czarne jest białe"

..ale , ale...znając Ciebie to ten kolor wcale nie jest taki fatalny.
Ja myślę ze one rzeczywiscie spiora się po paru myciach i nie masz co kombinować.
Moj cynamonek w każdym razie po tygodniu wyglądał jak rudawy blond...co akurat mi się nie podobało.

Generalnie spokojnie....nic nie kombinuj bo te biedne włosy się zbuntują i powypadają
Przecież Ty non stop coś z nimi kombinujesz.

I moze kurde lepiej by bylo gdybys same te wlosy w domu farbowała.

Dobrze że się w ogole postawilaś.
Stary 2009-02-04, 09:21   #2160
miskowa
Zakorzenienie

dziewczyny, a tak poza włosami. Kończą mi się dwie rzeczy z kosmetyków i muszę je kupić znowu. Znacie jakieś tanie, sprawdzone apteki internetowe albo zwykłe?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości