|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
ja tez nie biore się do prezentacji jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() i ja też tule mocno wszystkie zdołowane ![]() ![]() aaaaa. mam jutro studniówke. nie moge się doczeeekaaac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Ej, ej nie śmiej się x) ostatnio była faza na Smerfne Hity
![]() A film jeden to "Tato", a drugi stwierdziłam, że biorę "Kochanego urwisa", bo chcę mieć trochę radochy z pisania prezentacji i niech komisja się też trochę ubawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
jaaa teżżżż ;DD jutro baluje
![]() okropnie niewygodnie mi w tipsach ;/ w ogole mam takie skokki nastroju... jest szał a nagle w ogole nie mam ochoty isc na ta studniowke ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
Ojojoj. Dziewczyny, ale macie tempo z pisaniem
![]() Przytulam wszystkie smutające ![]() ![]() ![]() ![]() I zaraz idę spać... Jutro studniówka!!! ![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
To Was kilka jutro baluje, czekamy na Wasze zdjecia
![]() ![]() ![]() Lece spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=2z4bB...e=channel_page no aż sie ze śmiechu popłakałam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Cherry90 - podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś. Ale z drugiej strony, rozumiem. Sama zawsze byłam mocno na nie wobec jakiejkolwiek, najmniejszej wady TŻta wobec mnie, ale nie wiem, czy byłabym nadal tak samo zdecydowana, gdyby przyszło mi się z nim rozstać... Ale bardzo popieram Twoją decyzję i podobno, kobieta, która raz poradziła sobie z chorym związkiem, dokonuje o wiele lepszych wyborów.
![]() Ilona, wybacz, że to powiem, ale chyba "zagłaskałaś kota". Mówiłyśmy Ci, że koleś jest nie dla Ciebie, a Ty z uporem maniaka próbowałaś choćby troszkę się do niego zbliżyć. Daruj sobie. Teraz już po ptakach, a Tobie powinno zależeć na zachowaniu resztek godności i dobrego wizerunku w klasie. Olej go, bez godzenia się i innych cyrków. Koleś ma Cię w poważaniu, nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. Nie ma sensu. Ktoś pisał, chyba shewa, o tym jak to facetowi nic nie przeszkadza. Mam podobnie. ![]() ![]() ![]() A żeby dołożyć swoje 3 grosze do tematu facetów, to powiem Wam, że mama mnie dziś zgasiła. Walnęła mi gadkę o tym, jak to facet po wspólnym zamieszkaniu/ślubie przestaje się starać, że namiętności mijają, że jest szara rzeczywistość, a na koniec dodała, że ja z TŻtem za często się widujemy... ![]() Nie chciałabym mojego zamęczyć... Zwłaszcza, że jak pójdę na studia, planujemy mieszkać we dwoje + ktoś 3 do mieszkania... Będziemy razem na co dzień... Nie wiem. Niby wszystko u nas super, a jakoś mi smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Ja jak mam wolne to sie widuje z TŻ codziennie. Miesiac z nim kiedys mieszkałam - bosko
![]() A tak normalnie teraz jak ja mam szkołe to bywa różnie. 2-3 razy w tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ze nie dowiesz sie poki nie sprobujesz ![]() Eee sorry za brak polskich znakow ale cos mi sie stalo z klawiatura.
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się też widujemy codziennie, jak mamy wolne. W wakacje, ferie zdarza nam się spędzać razem całe dnie, w końcu dlaczego mam sobie odmawiać spotkania się z najlepszym kumplem, przyjacielem i chłopakiem? Normalnie widujemy się w weekendy, piatek, sobota niedziela, ale tylko popołudniami. grudniowa, wiem, ze mama ma rację - w końcu sama to przeszła. Ale na takiej zasadzie możnaby w ogóle zakwestionować sens małzeństwa. Bo po co brać ślub, skoro po nim wszystko będzie gorzej? Dla mnie jest to perspektywa lepsza niż obecnie, fajnie będzie założyć z Nim rodzinę, być tylko we dwoje... Do czasu. A skoro po 3,5 roku nadal jesteśmy razem, widujemy się często, myślę, że kochamy się bardziej i jeszcze nam sie nie znudziło... To myślę, że mamy jakąś podstawę, zeby twierdzić, że bedzie nam dobrze razem. Zawsze. Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-02-05 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja narzekam na siostrę jak się śmieje. Muszę ją też wykorzystać ^^ I stwierdzam, że będę oglądać to codziennie żeby nastroić się pozytywnie albo najlepiej nagram na mp grajka i będę słuchać w drodze do szkoły. Najwyżej ludzie się będą na mnie patrzeć jak na wariatkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykorzystujemy czas maksymalnie widzimy sie kiedy tylko mozemy, a ciagle nam malo heh ;p i ja nie lubie mojej "tesciowej" ;/ falszywa jest strasznie... jak jestem u TŻ to jest taka milusia ;/ a pozniej mi TŻ opowiada co mowila na mnie. ;/ i powiem, ze jestem mu za to wdzieczna, bo nie chcialabym zyc w nieswiadomosci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wyobrażam sobie, żeby moja "teściowa" mówiła coś na mnie za moimi plecami, przecież to chore... A przynajmniej TŻ twierdzi, że oboje jego rodzice mnie lubią, więc póki co się nie martwię.
Nieprzewidziane wypadki zmusiły mnie dziś do wstania o 7:51. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Invissible nie jesteś sama ja nigdy nie wstaje przed 9-10 a teraz już zebrana i lecę po badania dla siostry, bo w ciąży jest. Hmm chyba mam jeszcze jakieś resztki człowieczeństwa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Zaraz jadę do szkoły. Dziś tylko 5 lekcji
![]() Wczoraj byłam drugi raz na solarium. Poszłam na 10 min i spaliłam sobie cały tyłek, brzuch i nogi ;/ Fajnie, że nie to będę miała odkryte na studniówce, no ale dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan w żółtej koszulce jest moim idolem ![]() ![]() Zresztą i tu mam uśmiech od ucha do ucha ![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2009-02-06 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
nie poszlam do szkoly... dzis wielki dzien - studniowka
![]() ![]() ![]() tylko dziewczyny okres dostalam ;(((((((((( dlaczego akurat dzis, a nie jutro ranooo... ;(. mam takie bole w okres ze czesto wymiotuje i poprostu placze bo nie moge zniesc tego bolu... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 9 i tak siedzę "bezrobotna". O 14 mam się spotkać ze znajomymi i będziemy "żegnać" ferie, ale nie wiem czy chce mi się iść. Ta pogoda jest beznadziejna, nawet na chwilę nie chce się wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Ja z moi widzę się tylko w weekendy, rzaaaadko kiedy w tygodniu - ja mam szkołe, on prace, i jeszcze mieszka daleko ode mnie :/ ale za to na ten weekend czekam z utęsknieniem
![]() któras pisała że mieszkała z chłopakiem miesiąc - ja bylam z nim tydzień na wakacje we Włoszech, też to miłoooooo wspominam choć pewnie różni się od normalnego, codziennego życia taki wyjazd ![]() Ostatnio oboje bylismy chorzy w weekend - i nie widzieliśmy się 2tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
________ Łiiiiii.... dzisiaj 100dn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruszaj się jak najwięcej, włącz muzykę i sprzątaj, poróbbrzuszki, cokolwiek byle rozruszać mięśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze lykam pelno lekow. apap mi pomaga i nimesil ;p jakos to bedzie mam nadzieje, wezme ze sob cala apteczke ;p ale juz sie doczekac nie moge... wszystko właśnie sobe wyciągałam. o 13 się wykąpie, o 15 do kuzynki żeby mnie uczesała będę w domku gdzies po 16 to makijaż i ubiorę się ... i tylko pozostanie oczekiwanie na partnera po 17 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zazwyczaj zdycham wtedy, ani ręką, ani noga nie dam rady ruszyć. Czasami po prostu nie idę do szkoły, bo zwyczajnie nie dam rady, ale staram się trochę poruszać, wtedy pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jak mam okres, mam wrażenie, że mi brzuch zaraz pęknie z przepompowania. ![]() ![]() Byłam w Empiku, kupiłam kartkę walentynkową dla TŻta (mamy taki zwyczaj, niewiadomo czemu, ale bardzo lubimy do siebie pisać z różnych okazji... ![]() ![]() No i biorę się zaraz za prezentację. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.