Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;* - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 21:25   #2161
suspense
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*

ja tez nie biore się do prezentacji jeszcze jeszcze czaaas

i ja też tule mocno wszystkie zdołowane wszystko się poukłada, niedlugo juz wiosna, konczymy szkole i ogólnie teraz to moze byc tylko lepiej

aaaaa. mam jutro studniówke. nie moge się doczeeekaaac
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:27   #2162
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość

A jaki masz film do prezentacji?
Ej, ej nie śmiej się x) ostatnio była faza na Smerfne Hity
A film jeden to "Tato", a drugi stwierdziłam, że biorę "Kochanego urwisa", bo chcę mieć trochę radochy z pisania prezentacji i niech komisja się też trochę ubawi.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:32   #2163
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
ja tez nie biore się do prezentacji jeszcze jeszcze czaaas

i ja też tule mocno wszystkie zdołowane wszystko się poukłada, niedlugo juz wiosna, konczymy szkole i ogólnie teraz to moze byc tylko lepiej

aaaaa. mam jutro studniówke. nie moge się doczeeekaaac
uaaaa szalonej zabawy
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:39   #2164
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

jaaa teżżżż ;DD jutro baluje
okropnie niewygodnie mi w tipsach ;/
w ogole mam takie skokki nastroju... jest szał a nagle w ogole nie mam ochoty isc na ta studniowke ;p

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:40   #2165
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Ojojoj. Dziewczyny, ale macie tempo z pisaniem

Przytulam wszystkie smutające :przytu l:

I zaraz idę spać...
Jutro studniówka!!!

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:46   #2166
sosik
Rozeznanie

To Was kilka jutro baluje, czekamy na Wasze zdjecia Jako że pewnie jutro sie nie "zobaczymy" na wizazu także życzę Wam udanej, szalonej zabawy! moja studniowka dopiero za tydz w sobote, ale tez nie mogę sie doczekać
Lece spać. Dobranoc
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:58   #2167
Anuu
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=2z4bB...e=channel_page no aż sie ze śmiechu popłakałam:P
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 22:24   #2168
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=2z4bB...e=channel_page no aż sie ze śmiechu popłakałam:P
Nie mam siły oglądać dalej x) Zaniemogłam już przy panu w żółtej koszulce i jego: "hjo hjo hjo" I jak ja mam iść spać?
Stary 2009-02-05, 22:25   #2169
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cherry90 - podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś. Ale z drugiej strony, rozumiem. Sama zawsze byłam mocno na nie wobec jakiejkolwiek, najmniejszej wady TŻta wobec mnie, ale nie wiem, czy byłabym nadal tak samo zdecydowana, gdyby przyszło mi się z nim rozstać... Ale bardzo popieram Twoją decyzję i podobno, kobieta, która raz poradziła sobie z chorym związkiem, dokonuje o wiele lepszych wyborów.

Ilona, wybacz, że to powiem, ale chyba "zagłaskałaś kota". Mówiłyśmy Ci, że koleś jest nie dla Ciebie, a Ty z uporem maniaka próbowałaś choćby troszkę się do niego zbliżyć. Daruj sobie. Teraz już po ptakach, a Tobie powinno zależeć na zachowaniu resztek godności i dobrego wizerunku w klasie. Olej go, bez godzenia się i innych cyrków. Koleś ma Cię w poważaniu, nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. Nie ma sensu.

Ktoś pisał, chyba shewa, o tym jak to facetowi nic nie przeszkadza. Mam podobnie. Zawsze jestem piękna, śliczna, we wszystkim mi dobrze, cokolwiek ze sobą nie zrobię, TŻ i tak mnie kocha. Owszem, doradza zawsze z chęcią i w ogóle, ale czasem się zastanawiam, czy On w ogóle wie, o co pytam.

A żeby dołożyć swoje 3 grosze do tematu facetów, to powiem Wam, że mama mnie dziś zgasiła. Walnęła mi gadkę o tym, jak to facet po wspólnym zamieszkaniu/ślubie przestaje się starać, że namiętności mijają, że jest szara rzeczywistość, a na koniec dodała, że ja z TŻtem za często się widujemy... Dla mnie te 3 dni w weekend, kiedy On przyjeżdża to i tak mało, a przecież chyba wiadomo, że skoro nam tak pasuje, to jest ok... Często się spotykacie z TŻtami?
Nie chciałabym mojego zamęczyć... Zwłaszcza, że jak pójdę na studia, planujemy mieszkać we dwoje + ktoś 3 do mieszkania... Będziemy razem na co dzień... Nie wiem.
Niby wszystko u nas super, a jakoś mi smutno.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:29   #2170
shewa
Zakorzenienie

Ja jak mam wolne to sie widuje z TŻ codziennie. Miesiac z nim kiedys mieszkałam - bosko Czasem zostaje u niego na noc. Prawie 2 lata do jednej szkoly chodziliśmy.
A tak normalnie teraz jak ja mam szkołe to bywa różnie. 2-3 razy w tygodniu
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:29   #2171
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Nie mam siły oglądać dalej x) Zaniemogłam już przy panu w żółtej koszulce i jego: "hjo hjo hjo" I jak ja mam iść spać?
Dalej jest gość we fioletowej koszulce, pry nim po prostu rzewnie płakałam a na koniec kobita tez jest niezła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 22:33   #2172
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość

A żeby dołożyć swoje 3 grosze do tematu facetów, to powiem Wam, że mama mnie dziś zgasiła. Walnęła mi gadkę o tym, jak to facet po wspólnym zamieszkaniu/ślubie przestaje się starać, że namiętności mijają, że jest szara rzeczywistość, a na koniec dodała, że ja z TŻtem za często się widujemy... Dla mnie te 3 dni w weekend, kiedy On przyjeżdża to i tak mało, a przecież chyba wiadomo, że skoro nam tak pasuje, to jest ok... Często się spotykacie z TŻtami?
Nie chciałabym mojego zamęczyć... Zwłaszcza, że jak pójdę na studia, planujemy mieszkać we dwoje + ktoś 3 do mieszkania... Będziemy razem na co dzień... Nie wiem.
Wiesz, też o tym myślałam ostatnio. Z jednej strony Twoja mama ma duzo racji ale z drugiej to po co na zas sie negatywnie nastawiac. Nawet przewalkowalam ze znajomym dosc intensywnie ten temat (ktory ma pozytywne podejscie do instytuacji malzenstwa i wspolnego mieszkania) i doszlismy do wniosku, ze to zalezy od temperatury zwiazku i od samych osob.
I ze nie dowiesz sie poki nie sprobujesz

Eee sorry za brak polskich znakow ale cos mi sie stalo z klawiatura.
Stary 2009-02-05, 22:36   #2173
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Ja jak mam wolne to sie widuje z TŻ codziennie. Miesiac z nim kiedys mieszkałam - bosko Czasem zostaje u niego na noc. Prawie 2 lata do jednej szkoly chodziliśmy.
A tak normalnie teraz jak ja mam szkołe to bywa różnie. 2-3 razy w tygodniu
Podniosłaś mnie na duchu.
My się też widujemy codziennie, jak mamy wolne. W wakacje, ferie zdarza nam się spędzać razem całe dnie, w końcu dlaczego mam sobie odmawiać spotkania się z najlepszym kumplem, przyjacielem i chłopakiem?
Normalnie widujemy się w weekendy, piatek, sobota niedziela, ale tylko popołudniami.

grudniowa, wiem, ze mama ma rację - w końcu sama to przeszła. Ale na takiej zasadzie możnaby w ogóle zakwestionować sens małzeństwa. Bo po co brać ślub, skoro po nim wszystko będzie gorzej? Dla mnie jest to perspektywa lepsza niż obecnie, fajnie będzie założyć z Nim rodzinę, być tylko we dwoje... Do czasu. A skoro po 3,5 roku nadal jesteśmy razem, widujemy się często, myślę, że kochamy się bardziej i jeszcze nam sie nie znudziło... To myślę, że mamy jakąś podstawę, zeby twierdzić, że bedzie nam dobrze razem. Zawsze.

Edytowane przez invissible
Czas edycji: 2009-02-05 o 22:40
Stary 2009-02-05, 22:37   #2174
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej jest gość we fioletowej koszulce, pry nim po prostu rzewnie płakałam a na koniec kobita tez jest niezła
Tak Zmusiłam się i z podłogi się prawie musiałam zbierać i dostrzegłam, że mi się krzesło rozkręca
A ja narzekam na siostrę jak się śmieje. Muszę ją też wykorzystać ^^
I stwierdzam, że będę oglądać to codziennie żeby nastroić się pozytywnie albo najlepiej nagram na mp grajka i będę słuchać w drodze do szkoły. Najwyżej ludzie się będą na mnie patrzeć jak na wariatkę
Stary 2009-02-05, 22:46   #2175
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
w wakacje, jakieś święta itp codziennie lub co 2 dni. zalezy od sytuacji w trakcie szkoly - piatki popoludnia praktycznie zawsze + sobotnie popoludnie lub niedzielne popoludnie. niestety czesto jest tak, ze TŻ ma mnostwo nauki i po prostu ciezko by mu bylo sie wyrobic ze wszystkim jesli widzielibysmy sie i w sobote i w niedziele. ale to tez zalezy od sytuacji no i czasem sie widzimy w trakcie tygodnia, ale jesli to max godzina
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:47   #2176
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Zmusiłam się i z podłogi się prawie musiałam zbierać i dostrzegłam, że mi się krzesło rozkręca
A ja narzekam na siostrę jak się śmieje. Muszę ją też wykorzystać ^^
I stwierdzam, że będę oglądać to codziennie żeby nastroić się pozytywnie albo najlepiej nagram na mp grajka i będę słuchać w drodze do szkoły. Najwyżej ludzie się będą na mnie patrzeć jak na wariatkę
Niezły plan
Stary 2009-02-05, 22:59   #2177
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Cherry90 - podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś. Ale z drugiej strony, rozumiem. Sama zawsze byłam mocno na nie wobec jakiejkolwiek, najmniejszej wady TŻta wobec mnie, ale nie wiem, czy byłabym nadal tak samo zdecydowana, gdyby przyszło mi się z nim rozstać... Ale bardzo popieram Twoją decyzję i podobno, kobieta, która raz poradziła sobie z chorym związkiem, dokonuje o wiele lepszych wyborów.

Ilona, wybacz, że to powiem, ale chyba "zagłaskałaś kota". Mówiłyśmy Ci, że koleś jest nie dla Ciebie, a Ty z uporem maniaka próbowałaś choćby troszkę się do niego zbliżyć. Daruj sobie. Teraz już po ptakach, a Tobie powinno zależeć na zachowaniu resztek godności i dobrego wizerunku w klasie. Olej go, bez godzenia się i innych cyrków. Koleś ma Cię w poważaniu, nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. Nie ma sensu.

Ktoś pisał, chyba shewa, o tym jak to facetowi nic nie przeszkadza. Mam podobnie. Zawsze jestem piękna, śliczna, we wszystkim mi dobrze, cokolwiek ze sobą nie zrobię, TŻ i tak mnie kocha. Owszem, doradza zawsze z chęcią i w ogóle, ale czasem się zastanawiam, czy On w ogóle wie, o co pytam.

ja widze sie z TŻ codziennie w szkole, 2-3 w tygodniu po szkole najczesciej u mnie no i w weekendy to zalezy kiedy... raz w niedziele raz w sobote...
wykorzystujemy czas maksymalnie widzimy sie kiedy tylko mozemy, a ciagle nam malo heh ;p
i ja nie lubie mojej "tesciowej" ;/ falszywa jest strasznie... jak jestem u TŻ to jest taka milusia ;/ a pozniej mi TŻ opowiada co mowila na mnie. ;/ i powiem, ze jestem mu za to wdzieczna, bo nie chcialabym zyc w nieswiadomosci...

Stary 2009-02-06, 07:11   #2178
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Ja nie wyobrażam sobie, żeby moja "teściowa" mówiła coś na mnie za moimi plecami, przecież to chore... A przynajmniej TŻ twierdzi, że oboje jego rodzice mnie lubią, więc póki co się nie martwię.

Nieprzewidziane wypadki zmusiły mnie dziś do wstania o 7:51. Jestem w nastroju do zabijania... No i nie wiem, co mam robić. Plan na dzisiejsze przedpołudnie mi runął. Ehh.
Stary 2009-02-06, 07:53   #2179
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Wiem, mam to samo.
Na obecnym etapie jestem tak wyoutowana, ze az trudno to sobie wyobrazic.
Wszystko się sypie i nic nie jest takie, jak byc powinno.
Uff a myślałam, że to tylko mi odwala

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

ps. dlaczego mam wrażenie że WSZYSCY NAGLE wzięli się za prezentację?
Presja grupy?

Invissible nie jesteś sama ja nigdy nie wstaje przed 9-10 a teraz już zebrana i lecę po badania dla siostry, bo w ciąży jest. Hmm chyba mam jeszcze jakieś resztki człowieczeństwa Zaraz wrócę to się rozpiszę bardziej
ania2510 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 08:19   #2180
Flames
Zakorzenienie

Zaraz jadę do szkoły. Dziś tylko 5 lekcji Normalnie w piątki mam do 16..
Wczoraj byłam drugi raz na solarium. Poszłam na 10 min i spaliłam sobie cały tyłek, brzuch i nogi ;/ Fajnie, że nie to będę miała odkryte na studniówce, no ale dobra
Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:20   #2181
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:

Pan w żółtej koszulce jest moim idolem Oglądam go zawsze, kiedy mi źle albo smutno i już po dwóch minutach jego śmiechu boli mnie brzuch i usta
Zresztą i tu mam uśmiech od ucha do ucha

Edytowane przez Mini007
Czas edycji: 2009-02-06 o 08:21
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:29   #2182
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

nie poszlam do szkoly... dzis wielki dzien - studniowka
tylko dziewczyny okres dostalam ;(((((((((( dlaczego akurat dzis, a nie jutro ranooo... ;(. mam takie bole w okres ze czesto wymiotuje i poprostu placze bo nie moge zniesc tego bolu... jak dzis tez tak bedzie to super zabawa sie szykuje

Stary 2009-02-06, 08:44   #2183
Anuu
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wstałam o 9 i tak siedzę "bezrobotna". O 14 mam się spotkać ze znajomymi i będziemy "żegnać" ferie, ale nie wiem czy chce mi się iść. Ta pogoda jest beznadziejna, nawet na chwilę nie chce się wychodzić
Stary 2009-02-06, 08:54   #2184
RedApple
Zakorzenienie

Ja z moi widzę się tylko w weekendy, rzaaaadko kiedy w tygodniu - ja mam szkołe, on prace, i jeszcze mieszka daleko ode mnie :/ ale za to na ten weekend czekam z utęsknieniem
któras pisała że mieszkała z chłopakiem miesiąc - ja bylam z nim tydzień na wakacje we Włoszech, też to miłoooooo wspominam choć pewnie różni się od normalnego, codziennego życia taki wyjazd
Ostatnio oboje bylismy chorzy w weekend - i nie widzieliśmy się 2tygodnie
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:55   #2185
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
tylko dziewczyny okres dostalam ;(((((((((( dlaczego akurat dzis, a nie jutro ranooo... ;(. mam takie bole w okres ze czesto wymiotuje i poprostu placze bo nie moge zniesc tego bolu... jak dzis tez tak bedzie to super zabawa sie szykuje
Może jakaś no-spa, pyralginum, ibuprom?
________

Łiiiiii.... dzisiaj 100dn

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:58   #2186
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość

Ruszaj się jak najwięcej, włącz muzykę i sprzątaj, poróbbrzuszki, cokolwiek byle rozruszać mięśnie
Stary 2009-02-06, 09:00   #2187
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Może jakaś no-spa, pyralginum, ibuprom?
________

Łiiiiii.... dzisiaj 100dn

zawsze lykam pelno lekow. apap mi pomaga i nimesil ;p
jakos to bedzie mam nadzieje, wezme ze sob cala apteczke ;p

ale juz sie doczekac nie moge...
wszystko właśnie sobe wyciągałam. o 13 się wykąpie, o 15 do kuzynki żeby mnie uczesała będę w domku gdzies po 16 to makijaż i ubiorę się ... i tylko pozostanie oczekiwanie na partnera po 17 a o 18 jedziemy

Stary 2009-02-06, 09:03   #2188
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Ruszaj się jak najwięcej, włącz muzykę i sprzątaj, poróbbrzuszki, cokolwiek byle rozruszać mięśnie
O raju. U nas dziewczyny zwykle biegać zaczynają wtedy, a jak ja się ruszać zaczynam to jestem bliska śmierci. Ostatnio mnie nawet wychowawczyni do domu zawieźć chciała
Stary 2009-02-06, 09:07   #2189
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
O raju. U nas dziewczyny zwykle biegać zaczynają wtedy, a jak ja się ruszać zaczynam to jestem bliska śmierci. Ostatnio mnie nawet wychowawczyni do domu zawieźć chciała

Ja zazwyczaj zdycham wtedy, ani ręką, ani noga nie dam rady ruszyć. Czasami po prostu nie idę do szkoły, bo zwyczajnie nie dam rady, ale staram się trochę poruszać, wtedy pomaga
Stary 2009-02-06, 09:14   #2190
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Ja z moi widzę się tylko w weekendy, rzaaaadko kiedy w tygodniu - ja mam szkołe, on prace, i jeszcze mieszka daleko ode mnie :/ ale za to na ten weekend czekam z utęsknieniem
któras pisała że mieszkała z chłopakiem miesiąc - ja bylam z nim tydzień na wakacje we Włoszech, też to miłoooooo wspominam choć pewnie różni się od normalnego, codziennego życia taki wyjazd
Ostatnio oboje bylismy chorzy w weekend - i nie widzieliśmy się 2tygodnie
No ja w mojej karierze byłam w jedne wakacje z nim 2 tyg. na obozie w Bułgarii - chociaż to tylko obóz, to świetnie go wspominamy. No i ostatnie wakacje - 3 tyg. nad morzem byliśmy tylko we dwoje, po wakacjach stwierdziliśmy, że żyć bez siebie nie mozemy i kombinujemy, jak zamieszkać razem na studiach.

Cytat:
Cytat:
Ja zazwyczaj zdycham wtedy, ani ręką, ani noga nie dam rady ruszyć. Czasami po prostu nie idę do szkoły, bo zwyczajnie nie dam rady, ale staram się trochę poruszać, wtedy pomaga
Cytat:
Jezu, laski, ale macie sposoby.
Ja jak mam okres, mam wrażenie, że mi brzuch zaraz pęknie z przepompowania. I w ogóle chodzę taka rozmemłana, a jedyny wysiłek na jaki mnie stać, to zrobienie sobie herbaty.

Byłam w Empiku, kupiłam kartkę walentynkową dla TŻta (mamy taki zwyczaj, niewiadomo czemu, ale bardzo lubimy do siebie pisać z różnych okazji... a najlepsze jest to, że nawet sobie tego nie wysyłamy, tylko się wymieniamy ).
No i biorę się zaraz za prezentację.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości