Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;* - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 18:07   #2131
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ale kurde jeszcze on u mnie jest w grupie i spedzamy chyba 30 godzin tygodniowo w tej samej klasie
Jakbym go nie widziala byloby mi lepiej
Eh ja sobie pojde do tej P.psycholog jutro pogadac.. sama.. i ze soba.
A ja spędzam kolejny rok z kolesiem który mi w twarz mówił że ma na mnie ochote, na gadu pisał co by to ze mną nie zrobił a potem po mnie jeździł równo. No i co z tego? ŻYJE
Tak było ciezko na poczatku bo poczułam coś do niego no ale co miałam zrobić. Mam szacunek do samej siebie i po tym jak po mnie pojechał nie odezwałam sie do niego ani razu!
A płaczem nic nie zdziałasz...

Cherry Tak trzymać! Tylko współczuć jego nastepnej dziewczynie To dzieki takim typom my nie potrafimy siebie zaakceptować, dąrzymy do tych ideałów stworzonych w ich głowach które tak naprawde nie istnieją.
Ja tak chciałam pasować do jego ideału że zaczełam sie robić na blond... błąd wielki bo do teraz regeneruje włosy. Chociaz sam blond mi sie podobał to na moich włosach ciekawie nie wyglądał, ale liczyło sie to ze jestem blond
Tak bardzo nie czułam się kochana, że sama sobie wmówiłam, że mu sie nie podobam, że powinnam być chudziutką, niebieskooką blondynką. W pewnym momencie takiego wielkiego kryzysu schudłam i to sporo... W najgorszym momencie ważyłam 44kg. Wielki ryk w domu, nic nie jadłam. Włosy rozjaśniałam.
Wiecie jakie to było durne.. jak ze soba zaczynaliśmy też pofarbowałam włosy... nie wyszło. Po tym jak to zrobiłam drugi raz znowu posypało sie wszystko. Miałam wrazenie jakby moje włosy były jakimś fatum I że to od nich wszystko zależało. Tak byłam zakompleksiona...
Co najsmieszniejsze, on mi nigdy nie powiedział że coś jest ze mną nie tak, sama to wywnioskowałam :|
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:10   #2132
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A ja spędzam kolejny rok z kolesiem który mi w twarz mówił że ma na mnie ochote, na gadu pisał co by to ze mną nie zrobił a potem po mnie jeździł równo. No i co z tego? ŻYJE
Tak było ciezko na poczatku bo poczułam coś do niego no ale co miałam zrobić. Mam szacunek do samej siebie i po tym jak po mnie pojechał nie odezwałam sie do niego ani razu!

A jak wyglada obecnie Twoja sytuacja?
Kolezanki mi mowia to co Wy-olac
Dzis mi szlo w szkole ale na gg sie zlamalam ale do niczego tak nie doszlam.
Koniec rozmowy na gg wygladal tak: ja napisalam: nie bede pisac ale mnie nie obgaduj: on: ok i juz wcale nie bedziemy gadac i blokada.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:13   #2133
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle Pokaż wiadomość
Ładny wynikJaki poziom zdawałaś P czy R?
Dziękuję Ale to tylko pp

Ja już na nic nie mam siły, odechciało mi się wszystkiego, łącznie z życiem. Prawie od roku moje życie jest tylko egzystowaniem, czekaniem, kiedy skończy się kolejny dzień(już przed studniówką nie mogłam doczekać się, kiedy ona się skończy...) Wizaż jest formą ucieczki przed tym, przynajmniej na chwilę zapominam...Tak więc dziękuję Wam za to, że jesteście, i mogę do Was napisać

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:14   #2134
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:

Cherry Tak trzymać! Tylko współczuć jego nastepnej dziewczynie To dzieki takim typom my nie potrafimy siebie zaakceptować, dąrzymy do tych ideałów stworzonych w ich głowach które tak naprawde nie istnieją.
Ja tak chciałam pasować do jego ideału że zaczełam sie robić na blond... błąd wielki bo do teraz regeneruje włosy. Chociaz sam blond mi sie podobał to na moich włosach ciekawie nie wyglądał, ale liczyło sie to ze jestem blond
Tak bardzo nie czułam się kochana, że sama sobie wmówiłam, że mu sie nie podobam, że powinnam być chudziutką, niebieskooką blondynką. W pewnym momencie takiego wielkiego kryzysu schudłam i to sporo... W najgorszym momencie ważyłam 44kg. Wielki ryk w domu, nic nie jadłam. Włosy rozjaśniałam.
Wiecie jakie to było durne.. jak ze soba zaczynaliśmy też pofarbowałam włosy... nie wyszło. Po tym jak to zrobiłam drugi raz znowu posypało sie wszystko. Miałam wrazenie jakby moje włosy były jakimś fatum I że to od nich wszystko zależało. Tak byłam zakompleksiona...
Co najsmieszniejsze, on mi nigdy nie powiedział że coś jest ze mną nie tak, sama to wywnioskowałam :|

O widzisz, u mnie jest wręcz odwrotnie: on mi wynajduje coraz to nowsze, coraz ciekawsze wady Naprawdę nie wiem co gorsze, ale dla faceta zmieniać się nie będę Też robiłam glupoty... móju tż sugerował, ze lubi dziewczyny, które ubierają się w bluzach, robią sobie makijaż itd, cizie jak to mówił... i ja próbowałam taka być Najlepsze było jak mi pokazał swój ideał: szczupła blondynkja w dresie, w kitkach, z wystającymi stringami, z małym biustem (mojego nie lubi, bo jest duzy ) i z gołym pępkiem z kolczykiem
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:14   #2135
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nika1990, odkąd nie gadam z ex-znajomymi to mam to samo. Uciekam tutaj, w wizaż.
Stary 2009-02-05, 18:15   #2136
ilo16na
Zakorzenienie

Ehh to mam prosbe-trzymajcie za mnie kciuki-z olewaniem.
Prosze
Dzis sama sie sobie w szkole dziwilam ze dobrze mi szlo i do polowy dnia mialam humor.
Musze sluchac Was i kolezanek i skonczyc z nim

Stary 2009-02-05, 18:16   #2137
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
A jak wyglada obecnie Twoja sytuacja?
Kolezanki mi mowia to co Wy-olac
Dzis mi szlo w szkole ale na gg sie zlamalam ale do niczego tak nie doszlam.
Koniec rozmowy na gg wygladal tak: ja napisalam: nie bede pisac ale mnie nie obgaduj: on: ok i juz wcale nie bedziemy gadac i blokada.
Normalnie. Przez połowe 2 klasy wogóle ze soba nie rozmawialismy i tak było dobrze. Z czasem po prostu samo przyszło, że normalnie ze soba gadamy. Zwykły kolega z klasy. Pogadamy o lekcjach, pogramy w panstwa i miasta. I to wszystko. Żadnych opcji pozaszkolnych i tak jest dobrze.
Tylko, że po moim kumplu aż tak nie było widać że on nie chce ze mna gadac. Pojechał po mnie i tyle, na tym sie skonczyło. Ja sie nie narzucałam, on w nic nie wnikał i samo sie oczysciło.
A ty swoim narzucaniem sie ( bo tak to dla niego wyglada ) pogorszyłas tylko sytuacje. Nie chce to nie i nie zmusisz go do tego. Ewidentnie widac ze dla niego znajomosc z toba nie jest jego marzeniem i nie jest mu potrzebna.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 18:19   #2138
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh to mam prosbe-trzymajcie za mnie kciuki-z olewaniem.
Prosze
Dzis sama sie sobie w szkole dziwilam ze dobrze mi szlo i do polowy dnia mialam humor.
Musze sluchac Was i kolezanek i skonczyc z nim

No nareszcie! Bo już zaczynałam tracić wiarę w Ciebie
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:20   #2139
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie. Przez połowe 2 klasy wogóle ze soba nie rozmawialismy i tak było dobrze. Z czasem po prostu samo przyszło, że normalnie ze soba gadamy. Zwykły kolega z klasy. Pogadamy o lekcjach, pogramy w panstwa i miasta. I to wszystko. Żadnych opcji pozaszkolnych i tak jest dobrze.
Tylko, że po moim kumplu aż tak nie było widać że on nie chce ze mna gadac. Pojechał po mnie i tyle, na tym sie skonczyło. Ja sie nie narzucałam, on w nic nie wnikał i samo sie oczysciło.
A ty swoim narzucaniem sie ( bo tak to dla niego wyglada ) pogorszyłas tylko sytuacje. Nie chce to nie i nie zmusisz go do tego. Ewidentnie widac ze dla niego znajomosc z toba nie jest jego marzeniem i nie jest mu potrzebna.
To nic trzymajcie kciuki zebym nawet nie patrzala w jego strone.
OLEWKA
( on mnie obrazil dzis i nie tylko dzis i musze sie szanowac)

Stary 2009-02-05, 18:22   #2140
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Nika1990, odkąd nie gadam z ex-znajomymi to mam to samo. Uciekam tutaj, w wizaż.
To, że nie gadam ze znajomymi, to niestety tylko skutek moich problemów... No i wiem, ze ucieczka od nich w internet, nie ważne czy to Wizaż, czy cokolwiek innego, nie jest dobrym rozwiązaniem...nie jest wcale rozwiązaniem

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:23   #2141
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
To, że nie gadam ze znajomymi, to niestety tylko skutek moich problemów... No i wiem, ze ucieczka od nich w internet, nie ważne czy to Wizaż, czy cokolwiek innego, nie jest dobrym rozwiązaniem...nie jest wcale rozwiązaniem
Wiem, mam to samo.
Na obecnym etapie jestem tak wyoutowana, ze az trudno to sobie wyobrazic.
Wszystko się sypie i nic nie jest takie, jak byc powinno.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 18:26   #2142
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
O widzisz, u mnie jest wręcz odwrotnie: on mi wynajduje coraz to nowsze, coraz ciekawsze wady Naprawdę nie wiem co gorsze, ale dla faceta zmieniać się nie będę Też robiłam glupoty... móju tż sugerował, ze lubi dziewczyny, które ubierają się w bluzach, robią sobie makijaż itd, cizie jak to mówił... i ja próbowałam taka być Najlepsze było jak mi pokazał swój ideał: szczupła blondynkja w dresie, w kitkach, z wystającymi stringami, z małym biustem (mojego nie lubi, bo jest duzy ) i z gołym pępkiem z kolczykiem
Ideał warty jego osoby
Mnie w pewnym momencie już TŻ dobijał, ani jednego słowa że coś mogłabym zrobić.
Odrosty na pół metra, nieogolone nogi, a on NIC! Bo jemu to nie przeszkadzało W końcu moja kumpela do niego napisała i tak nieporadnie mi zaczał mowic 'ale odrosty to bys mogla zrobic'
A ja mu mowie 'i pewnie mowisz to bo ona do ciebie napisała?' .
-'no tak nooo, bo mi to nie przeszkadza jezu no...ale odrosty mozesz zrobic'

Teraz jest równowaga. Jak mi syfek wyjdzie to mi go sam korektorem zakrywa, albo wyciska. Jak nie wiem w co sie ubrac to doradza, mówi jaka fryzura mu sie najbardziej podoba. I chwała Bogu bo bym stwierdziła chyba że jemu jest naprawde wszystko jedno i powynajdywała kolejna setke rzeczy
Stary 2009-02-05, 18:27   #2143
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
po raz piewrszy to ja rzuciłam słuchawką!
Brawo!
Jeszcze niech Ci powie, że Cię pokocha jak bd ważyła 55kg, przefarbujesz się na rudo, włożysz sobie zielone soczewki, dokleisz długie tipsy i bd chodziła ubrana na różowo. Co za warunki i granice!

NicRu no uśmiechnij się w końcu! Zobacz dobre str. Zawsze przewidujemy najczarniejsze scenariusz, które nie mają najmniejszego prawdopodobieństwa na spełnienie się

Ilona na złość mamie odmrożę sobie uszy?
Facet Cię obraża, bo ma Cię dość, a Ty dalej swoje. Nie wiem co On musiałby zrobić, żebyś w końcu zrozumiała...
Teraz jest teraz. Kiedyś było kiedyś.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:34   #2144
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zanetka007 Tylko że to ne jest łątwe, kiedy wszystko się sypie.
A zycie dalej jest jakie jest ;| Kochanemu rbaciszkowi (22lata) mama zrobila kolacje, ja mam sobie zrobic sama. Jak zwykle z resztą...
Jeszcze się z nia pokłóciłam, bo "nie powiedziałam jej co się stało", "czemu płaczę" etc... Jak nie chcę powiedziec to nie, a nie mowi mi ze w takim razie mam zjesc, wykąpac sie i isc spac... Nie mam 9 lat...

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-02-05 o 18:37
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:37   #2145
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość

Ilona na złość mamie odmrożę sobie uszy?
Facet Cię obraża, bo ma Cię dość, a Ty dalej swoje. Nie wiem co On musiałby zrobić, żebyś w końcu zrozumiała...
Teraz jest teraz. Kiedyś było kiedyś.
Wiec teraz jest teraz-zero kontaktu.
Chwila jak normalnie na gg rozmawialismy to on mi napisal: ja Cie nie bede obgadywal ale nie pisz do mnie(czy cos takiego) ja k i tyle.
Musze byc silna i dac rade.

A tak poza tym to mam tyle nauki ze musze stad w koncu isc bo bede spala 2 godziny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 18:51   #2146
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
A zycie dalej jest jakie jest ;| Kochanemu rbaciszkowi (22lata) mama zrobila kolacje, ja mam sobie zrobic sama. Jak zwykle z resztą...
Jeszcze się z nia pokłóciłam, bo "nie powiedziałam jej co się stało", "czemu płaczę" etc... Jak nie chcę powiedziec to nie, a nie mowi mi ze w takim razie mam zjesc, wykąpac sie i isc spac... Nie mam 9 lat...
Mój Brat w mar bd miał 24 lata i moja Mama też zawsze dla niego wszystko robiła, a mnie zostawiała samopas...
Tzn też robiła mu kanapki, jak był chory to przychodziła do niego z lekami...
To chyba one tak mają.
A jak jej kiedyś wygarnęłam to mi pow, że ona o mnie się nie martwi, bo sobie sama poradzę i potrafię o siebie zadbać, a Brata musi dopilnować (pomimo wieku), bo on sam tych leków nie weźmie, nie zje...
Rozumiem bardzo dobrze, ale no... to też nie jest powód do dołowania się.
Tylko bd się źle czuła i głowę zaprzątała. Oczy bd podkrążone od płakania i głowa pewnie bd bolała.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:53   #2147
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:

Mam podobnie, tylko że z ojcem. Aktualnie nie odzywam się do niego 3 dni, może to we mnie tkwi błąd, bo on mnie czasami doprowadza do szłu tym, że kiedy je słyszę jak siorbie, albo coś takiego. Ja wiem, że to może śmiesznie brzmieć, ale już tak jest.
Według niego mam lat 3, nie umiem sama przez ulice przejść a tak w ogóle, to za każdym zakrętem jest ktoś, kto chce mnie napaść, zgwałcić i zabić. Jest chorobliwie nadopiekuńczy, a do tego chamski. Potrafi mi wykrzyczeć w twarz jakim ogromnym zerem jestem, jaka jestem gruba, jak ja wyglądam, bo wyskoczył mi pryszcz na środku czoła i w ogóle, że do niczego nie dojdę. Nigdy nie usłyszałam, że jest dobrze, zawsze było "a czemu nie lepiej?".
Niby mam 18 lat a jaka była kłótnia w tym roku o sylwestra, że śmiem gdziekolwiek wyjść? W rezultacie przyjechał do mnie kuzyn, bo mój ekhem, tatuś pewnie by mi kazał o 23 do domu wrócić i jeszcze sam by po mnie przyjechał Kiedy widzi, że się uczę czepia się, że nie przyjdę i nie "pogadam" choć nasze rozmowy wyglądają tak, że ja prowadze monolog, a on każdy mój pomysł neguje. Według niego nie mam poglądów, w ogóle nie mam głosu ani prawa.
Sam przyznaje, że w moim mieście perspektyw nie ma, ale cały czas jest presja, żebymzostała na studia na miejscu. Nie dociera, że nie ma tu kierunku, na który chcę iść. Jest tylko teks "no wiesz, nie mamy zbytnio pieniędzy" etc, etc. Na to, że chce pracować w weekendy itp on wyjeżdża z tekstem, że jak ja tak mogę w ogóle myśleć.
Usilnie chroni mnie przed realiami życia, a to nie tędy droga. Na każdego mojego faceta reaguje wrzaskiem, bo jak to tak jakiś obcy gość może mu zabierać córkę.
Kiedy byłam młodsza mogłam dostać zwyczajnie po twarzy, bo nie odpowiadał mu mój ton wypowiedzi albo o jeszcze inny banał. Nie obchodzi go co czuję ja, ani co czuje mama.
Się rozpisałam a w sumie nie to miałam napisać...no ale...trudno.
Stary 2009-02-05, 18:54   #2148
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dlatego dam sobie siana, pójdę spać i może jakoś rpzetrwam jutro kolejny dzień szkolnego milczenia, bo nie ma z kim pgoadać...
Anuu U mnei ostatnio podobnie. Trochę tez rpzesto się wyoutowałam, bo nie miałam ochoty na polemiki z nią co mi wolno, a czego nie.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-02-05 o 18:57
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:56   #2149
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego dam sobie siana, pójdę spać i może jakoś rpzetrwam jutro kolejny dzień szkolnego milczenia, bo nie ma z kim pgoadać...
Szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie.
JA poza 2 kolezankami w klasie nie mam z kim pogadac
Ale dobrze ze 2 sa blizsze a jedna po prostu kolezanka

Mykam sie uczyc(nawet nie mysle o X o dziwo)
Jutro gdzies lekcje do 15 lub 16(od 8)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 19:10   #2150
anlejka
Zakorzenienie

Trzaśnijcie mnie tak mocno żeby mi się zachciało tak jak mi się nie chce. Ok, może tak mocno nie trzeba, bo zabrałam się wczoraj za prezentację. Dziś połowę filmu obejrzałam na resztę nie miałam siły. I jakby tego było mało to kolęd słucham o.O
I jeszcze kusi mnie siostra, która bawi się za ścianą z trzyletnim kuzynem, który co jakiś czas wykrzykuje słodkim głosem: "Andeja, choć siem bafić". I nie da nic żadne tłumaczenie młodemu, że: "Andrea nie może, bo się uczy" Młody odpowiedź ma gotową, która jak najbardziej mi się podoba. Ale żeby nie było twarda jestem. Z pokoju nie wyszłam jeszcze. Co prawda wizaż na pasku, piosenki lecą, a najważniejsze to to, że siedzę i piszę... Chyba z się dumna jestem.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:33   #2151
shewa
Zakorzenienie

Ja mam prawie gotową prezentacje bo temat prawie identyczny jak na próbnej

Dziewczyny tule was bo tylko chyba tyle moge zrobić Szkoda że wasi rodzice mają takie podejście...
Ja z moimi mam sporo ścięć, ale w gruncie rzeczy nie moge na nich narzekać, widze ze chcą dla mnie dobrze, tylko czesto im to nie wychodzi bo za bardzo mnie nie rozumieją
Stary 2009-02-05, 19:44   #2152
kasiencja
Pani Buka

no właśnie - często tak jest, że rodzice mają niby dobre chęci, ale to nam w ogóle nie pomaga

dziewczyny musimy jakoś wytrwać do tego maja

Ilona, Cherry, trzymam kciuki, nie złamcie się!

Anuu, jesteś może najstarszą/jedyną córką?

nicRu, prześpij się. jutro może obudzisz się z bardziej optymistycznym nastawieniem

ps. dlaczego mam wrażenie że WSZYSCY NAGLE wzięli się za prezentację?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:45   #2153
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Trzaśnijcie mnie tak mocno żeby mi się zachciało tak jak mi się nie chce. Ok, może tak mocno nie trzeba, bo zabrałam się wczoraj za prezentację. Dziś połowę filmu obejrzałam na resztę nie miałam siły. I jakby tego było mało to kolęd słucham o.O
I jeszcze kusi mnie siostra, która bawi się za ścianą z trzyletnim kuzynem, który co jakiś czas wykrzykuje słodkim głosem: "Andeja, choć siem bafić". I nie da nic żadne tłumaczenie młodemu, że: "Andrea nie może, bo się uczy" Młody odpowiedź ma gotową, która jak najbardziej mi się podoba. Ale żeby nie było twarda jestem. Z pokoju nie wyszłam jeszcze. Co prawda wizaż na pasku, piosenki lecą, a najważniejsze to to, że siedzę i piszę... Chyba z się dumna jestem.

A jaki masz film do prezentacji?

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:49   #2154
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no właśnie - często tak jest, że rodzice mają niby dobre chęci, ale to nam w ogóle nie pomaga

dziewczyny musimy jakoś wytrwać do tego maja

Ilona, Cherry, trzymam kciuki, nie złamcie się!

Anuu, jesteś może najstarszą/jedyną córką?

nicRu, prześpij się. jutro może obudzisz się z bardziej optymistycznym nastawieniem

Niestety jedyną. Niestety, bo wiem, że to główny czynnik...
Stary 2009-02-05, 19:51   #2155
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
co się stało? ej
Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Co się stało?
Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Gaia mów szybko!
Dzięki za zainteresowanie : Mówić nie będę, bo chce kolejny beznadziejny dzień mojego zycia wymazać z pamięci.

Ostatnio mam jakiegoś doła ogólnie.
Nawet już za naukę się nie biorę. Chodzę spać o 1 i do szkoły ide kompletnie nieprzygotowana. Jutro mam prace klasową na polskim, powinnam przeczytać streszczenia...nic nie robię.
Czuję, że powinnam zrezygnować, odpuścić to wszystko jakoś mi wtedy lepiej, luźniej.

Z przyjaciółką od miesiąca nie mogę normalnie porozmawiać a tak bardzo tego potrzebuję.

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:03   #2156
sydunia
Zakorzenienie

Cherry zostawiaj go czym prędzej! nie jest Ciebie wart nie wyobrażam sobie żeby mi TŻ zaczal mowic, ze jak nie bede wygladala tak a tak to mnie zostawi. poza tym ja czasem np powiem jak brzydko dzis wygladam, na co on mowi, ze to nie jest prawda, bo jestem piekna nie przeszkadza mu jak zobaczy mnie w przetluszczonych wlosach, nie przeszkadza mu, ze nie mam ogolonych nog. a jesli cos powie to zartem. tak samo jak on mowi, ze ma brzuch za duzy i powinien zrzucic, to mi nie przyszloby do glowy powiedziec mu, ze musi to zrobic. OK, chce, prosze bardzo. Nie? to nawet jak mu urosnie, ja nie bede miala nic do tego.

to co opisujesz, to nie jest milosc skoro podobaja mu sie 'cizie', to niech sobie taka znajdzie. nie musisz zmieniac swojego stylu ubierania sie i bycia dla niego. nie ma nic zlego, gdyby powiedzial: wiesz, ta bluzka mi sie nie podoba, niekorzystnie Ci w niej. ale tak nie mowi, tylko neguje Cie cala.

a co do studiow... jesli jemu nie zalezy na wyksztalceniu, jego sprawa. moj TŻ mi powtarza, ze mam nie patrzec na niego wybierajac studia. wtedy ja mowie, ze nie moglabym isc do miasta daleko, bo wiem, ze to by w naszym wypadku doprowadzilo do rozstania sie, a do tego nie dopuszcze. on sie wtedy tylko usmiecha i mnie caluje w czolo. tylko, ze ja jestem szczesliwa w zwiazku. sa chwile gorsze, ale jak wszedzie. mimo to wiem, ze on mnie kocha, szanuje i nie rozglada sie za innymi.

cieszy mnie, ze zauwazylas, ze to nie ma sensu. na pewno spotkasz tego wlasciwego i zobaczysz jak pieknie moze byc w zwiazku

w ogole jakos smutno sie nam w watku zrobilo. glowy do gory!
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:11   #2157
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Straszna dziś zamuła ale taki dzień... chyba. Ja złapałam nicnieroba i jak sama nazwa wskazuje nicnierobie. odkąd tylko wstałam z łóżka.
wogóle się nie poznaje ostatnio zawsze energiczna, pełna zapału do roboty i wogóle a teraz... siedze tylko i dumam
Stary 2009-02-05, 21:19   #2158
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

Powiem Ci, że nie wszyscy, ja jeszcze nie zaczełam jej robić, miałam ją w ferie zrobić, ale ferie minęły a prezentacji ani widu ani słychu wiem, że później będe żałować że nie zabrałam sie za nią wcześniej, no ale przyznaje szczerze, LEŃ jestem
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:20   #2159
ksh
Zakorzenienie

właśnie, właśnie

jakiś taki ponury nastrój zapanował na wątku

wysyłam przytulenia dla wszystkich dziewczyn, które mają humor nie teges

i wzięłam się w końcu do tej nauki właśnie opracowuję różniaste konspekty

i w ogóle film ze studniówki oglądnęłam wczoraj! fajnie sobie powspominać i strasznie krzywo stawiam stopy w butach na obcasach

edit: kasiencja, sosik, piątka moja prezentacja ruszy do przodu wtedy, jak kolega, który rok temu zdawał ten sam temat troszkę mi pomoże
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Edytowane przez ksh
Czas edycji: 2009-02-05 o 21:24
ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:22   #2160
sosik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Straszna dziś zamuła ale taki dzień... chyba. Ja złapałam nicnieroba i jak sama nazwa wskazuje nicnierobie. odkąd tylko wstałam z łóżka.
wogóle się nie poznaje ostatnio zawsze energiczna, pełna zapału do roboty i wogóle a teraz... siedze tylko i dumam
Może to jakieś przesilenie zimowe bo ja też tak mam, nic kompletnie nie chce mi sie robić...
sosik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości