|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Tak było ciezko na poczatku bo poczułam coś do niego no ale co miałam zrobić. Mam szacunek do samej siebie i po tym jak po mnie pojechał nie odezwałam sie do niego ani razu! A płaczem nic nie zdziałasz... Cherry Tak trzymać! Tylko współczuć jego nastepnej dziewczynie ![]() Ja tak chciałam pasować do jego ideału że zaczełam sie robić na blond... błąd wielki bo do teraz regeneruje włosy. Chociaz sam blond mi sie podobał to na moich włosach ciekawie nie wyglądał, ale liczyło sie to ze jestem blond ![]() Tak bardzo nie czułam się kochana, że sama sobie wmówiłam, że mu sie nie podobam, że powinnam być chudziutką, niebieskooką blondynką. W pewnym momencie takiego wielkiego kryzysu schudłam i to sporo... W najgorszym momencie ważyłam 44kg. Wielki ryk w domu, nic nie jadłam. Włosy rozjaśniałam. Wiecie jakie to było durne.. jak ze soba zaczynaliśmy też pofarbowałam włosy... nie wyszło. Po tym jak to zrobiłam drugi raz znowu posypało sie wszystko. Miałam wrazenie jakby moje włosy były jakimś fatum ![]() Co najsmieszniejsze, on mi nigdy nie powiedział że coś jest ze mną nie tak, sama to wywnioskowałam :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wyglada obecnie Twoja sytuacja? Kolezanki mi mowia to co Wy-olac Dzis mi szlo w szkole ale na gg sie zlamalam ale do niczego tak nie doszlam. Koniec rozmowy na gg wygladal tak: ja napisalam: nie bede pisac ale mnie nie obgaduj: on: ok i juz wcale nie bedziemy gadac i blokada.
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() Ja już na nic nie mam siły, odechciało mi się wszystkiego, łącznie z życiem. Prawie od roku moje życie jest tylko egzystowaniem, czekaniem, kiedy skończy się kolejny dzień(już przed studniówką nie mogłam doczekać się, kiedy ona się skończy...) Wizaż jest formą ucieczki przed tym, przynajmniej na chwilę zapominam...Tak więc dziękuję Wam za to, że jesteście, i mogę do Was napisać ![]()
#2134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O widzisz, u mnie jest wręcz odwrotnie: on mi wynajduje coraz to nowsze, coraz ciekawsze wady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
maszyna, nie człowiek
|
Nika1990, odkąd nie gadam z ex-znajomymi to mam to samo. Uciekam tutaj, w wizaż.
#2136 |
Zakorzenienie
|
Ehh to mam prosbe-trzymajcie za mnie kciuki-z olewaniem.
Prosze ![]() Dzis sama sie sobie w szkole dziwilam ze dobrze mi szlo i do polowy dnia mialam humor. Musze sluchac Was i kolezanek i skonczyc z nim ![]()
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że po moim kumplu aż tak nie było widać że on nie chce ze mna gadac. Pojechał po mnie i tyle, na tym sie skonczyło. Ja sie nie narzucałam, on w nic nie wnikał i samo sie oczysciło. A ty swoim narzucaniem sie ( bo tak to dla niego wyglada ) pogorszyłas tylko sytuacje. Nie chce to nie i nie zmusisz go do tego. Ewidentnie widac ze dla niego znajomosc z toba nie jest jego marzeniem i nie jest mu potrzebna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OLEWKA ( on mnie obrazil dzis i nie tylko dzis i musze sie szanowac)
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2141 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Na obecnym etapie jestem tak wyoutowana, ze az trudno to sobie wyobrazic. Wszystko się sypie i nic nie jest takie, jak byc powinno.
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie w pewnym momencie już TŻ dobijał, ani jednego słowa że coś mogłabym zrobić. Odrosty na pół metra, nieogolone nogi, a on NIC! Bo jemu to nie przeszkadzało ![]() ![]() A ja mu mowie 'i pewnie mowisz to bo ona do ciebie napisała?' . -'no tak nooo, bo mi to nie przeszkadza jezu no...ale odrosty mozesz zrobic' ![]() Teraz jest równowaga. Jak mi syfek wyjdzie to mi go sam korektorem zakrywa, albo wyciska. Jak nie wiem w co sie ubrac to doradza, mówi jaka fryzura mu sie najbardziej podoba. I chwała Bogu bo bym stwierdziła chyba że jemu jest naprawde wszystko jedno i powynajdywała kolejna setke rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
Brawo!
![]() Jeszcze niech Ci powie, że Cię pokocha jak bd ważyła 55kg, przefarbujesz się na rudo, włożysz sobie zielone soczewki, dokleisz długie tipsy i bd chodziła ubrana na różowo. Co za warunki i granice! NicRu no uśmiechnij się w końcu! Zobacz dobre str. Zawsze przewidujemy najczarniejsze scenariusz, które nie mają najmniejszego prawdopodobieństwa na spełnienie się ![]() Ilona na złość mamie odmrożę sobie uszy? Facet Cię obraża, bo ma Cię dość, a Ty dalej swoje. Nie wiem co On musiałby zrobić, żebyś w końcu zrozumiała... Teraz jest teraz. Kiedyś było kiedyś.
![]() |
#2144 |
maszyna, nie człowiek
|
Zanetka007
![]() A zycie dalej jest jakie jest ;| Kochanemu rbaciszkowi (22lata) mama zrobila kolacje, ja mam sobie zrobic sama. Jak zwykle z resztą... Jeszcze się z nia pokłóciłam, bo "nie powiedziałam jej co się stało", "czemu płaczę" etc... Jak nie chcę powiedziec to nie, a nie mowi mi ze w takim razie mam zjesc, wykąpac sie i isc spac... Nie mam 9 lat...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-02-05 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chwila jak normalnie na gg rozmawialismy to on mi napisal: ja Cie nie bede obgadywal ale nie pisz do mnie(czy cos takiego) ja ![]() Musze byc silna i dac rade. A tak poza tym to mam tyle nauki ze musze stad w koncu isc bo bede spala 2 godziny ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn też robiła mu kanapki, jak był chory to przychodziła do niego z lekami... To chyba one tak mają. A jak jej kiedyś wygarnęłam to mi pow, że ona o mnie się nie martwi, bo sobie sama poradzę i potrafię o siebie zadbać, a Brata musi dopilnować (pomimo wieku), bo on sam tych leków nie weźmie, nie zje... Rozumiem bardzo dobrze, ale no... to też nie jest powód do dołowania się. Tylko bd się źle czuła i głowę zaprzątała. Oczy bd podkrążone od płakania i głowa pewnie bd bolała. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobnie, tylko że z ojcem. Aktualnie nie odzywam się do niego 3 dni, może to we mnie tkwi błąd, bo on mnie czasami doprowadza do szłu tym, że kiedy je słyszę jak siorbie, albo coś takiego. Ja wiem, że to może śmiesznie brzmieć, ale już tak jest. Według niego mam lat 3, nie umiem sama przez ulice przejść a tak w ogóle, to za każdym zakrętem jest ktoś, kto chce mnie napaść, zgwałcić i zabić. Jest chorobliwie nadopiekuńczy, a do tego chamski. Potrafi mi wykrzyczeć w twarz jakim ogromnym zerem jestem, jaka jestem gruba, jak ja wyglądam, bo wyskoczył mi pryszcz na środku czoła i w ogóle, że do niczego nie dojdę. Nigdy nie usłyszałam, że jest dobrze, zawsze było "a czemu nie lepiej?". Niby mam 18 lat a jaka była kłótnia w tym roku o sylwestra, że śmiem gdziekolwiek wyjść? W rezultacie przyjechał do mnie kuzyn, bo mój ekhem, tatuś pewnie by mi kazał o 23 do domu wrócić i jeszcze sam by po mnie przyjechał ![]() Sam przyznaje, że w moim mieście perspektyw nie ma, ale cały czas jest presja, żebymzostała na studia na miejscu. Nie dociera, że nie ma tu kierunku, na który chcę iść. Jest tylko teks "no wiesz, nie mamy zbytnio pieniędzy" etc, etc. Na to, że chce pracować w weekendy itp on wyjeżdża z tekstem, że jak ja tak mogę w ogóle myśleć. Usilnie chroni mnie przed realiami życia, a to nie tędy droga. Na każdego mojego faceta reaguje wrzaskiem, bo jak to tak jakiś obcy gość może mu zabierać córkę. Kiedy byłam młodsza mogłam dostać zwyczajnie po twarzy, bo nie odpowiadał mu mój ton wypowiedzi albo o jeszcze inny banał. Nie obchodzi go co czuję ja, ani co czuje mama. Się rozpisałam a w sumie nie to miałam napisać...no ale...trudno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
maszyna, nie człowiek
|
Dlatego dam sobie siana, pójdę spać i może jakoś rpzetrwam jutro kolejny dzień szkolnego milczenia, bo nie ma z kim pgoadać...
![]() Anuu ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-02-05 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA poza 2 kolezankami w klasie nie mam z kim pogadac ![]() Ale dobrze ze 2 sa blizsze a jedna po prostu kolezanka ![]() Mykam sie uczyc(nawet nie mysle o X o dziwo ![]() Jutro gdzies lekcje do 15 lub 16(od 8 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Trzaśnijcie mnie tak mocno żeby mi się zachciało tak jak mi się nie chce. Ok, może tak mocno nie trzeba, bo zabrałam się wczoraj za prezentację. Dziś połowę filmu obejrzałam na resztę nie miałam siły. I jakby tego było mało to kolęd słucham o.O
I jeszcze kusi mnie siostra, która bawi się za ścianą z trzyletnim kuzynem, który co jakiś czas wykrzykuje słodkim głosem: "Andeja, choć siem bafić". I nie da nic żadne tłumaczenie młodemu, że: "Andrea nie może, bo się uczy" Młody odpowiedź ma gotową, która jak najbardziej mi się podoba. Ale żeby nie było twarda jestem. Z pokoju nie wyszłam jeszcze. Co prawda wizaż na pasku, piosenki lecą, a najważniejsze to to, że siedzę i piszę... Chyba z się dumna jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prawie gotową prezentacje bo temat prawie identyczny jak na próbnej
![]() Dziewczyny tule was bo tylko chyba tyle moge zrobić ![]() Ja z moimi mam sporo ścięć, ale w gruncie rzeczy nie moge na nich narzekać, widze ze chcą dla mnie dobrze, tylko czesto im to nie wychodzi bo za bardzo mnie nie rozumieją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Pani Buka
|
no właśnie - często tak jest, że rodzice mają niby dobre chęci, ale to nam w ogóle nie pomaga
![]() dziewczyny musimy jakoś wytrwać do tego maja ![]() Ilona, Cherry, trzymam kciuki, nie złamcie się! Anuu, jesteś może najstarszą/jedyną córką? nicRu, prześpij się. jutro może obudzisz się z bardziej optymistycznym nastawieniem ![]() ps. dlaczego mam wrażenie że WSZYSCY NAGLE wzięli się za prezentację? ![]()
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jaki masz film do prezentacji? ![]()
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety jedyną. Niestety, bo wiem, że to główny czynnik... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
Dzięki za zainteresowanie :
![]() Ostatnio mam jakiegoś doła ogólnie. Nawet już za naukę się nie biorę. Chodzę spać o 1 i do szkoły ide kompletnie nieprzygotowana. Jutro mam prace klasową na polskim, powinnam przeczytać streszczenia...nic nie robię. Czuję, że powinnam zrezygnować, odpuścić to wszystko jakoś mi wtedy lepiej, luźniej. Z przyjaciółką od miesiąca nie mogę normalnie porozmawiać a tak bardzo tego potrzebuję.
#2156 |
Zakorzenienie
|
Cherry zostawiaj go czym prędzej! nie jest Ciebie wart
![]() ![]() to co opisujesz, to nie jest milosc ![]() a co do studiow... jesli jemu nie zalezy na wyksztalceniu, jego sprawa. moj TŻ mi powtarza, ze mam nie patrzec na niego wybierajac studia. wtedy ja mowie, ze nie moglabym isc do miasta daleko, bo wiem, ze to by w naszym wypadku doprowadzilo do rozstania sie, a do tego nie dopuszcze. on sie wtedy tylko usmiecha i mnie caluje w czolo. tylko, ze ja jestem szczesliwa w zwiazku. sa chwile gorsze, ale jak wszedzie. mimo to wiem, ze on mnie kocha, szanuje i nie rozglada sie za innymi. cieszy mnie, ze zauwazylas, ze to nie ma sensu. na pewno spotkasz tego wlasciwego i zobaczysz jak pieknie moze byc w zwiazku ![]() w ogole jakos smutno sie nam w watku zrobilo. glowy do gory! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Straszna dziś zamuła
![]() wogóle się nie poznaje ostatnio ![]() ![]()
![]() |
#2158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
właśnie, właśnie
![]() jakiś taki ponury nastrój zapanował na wątku ![]() wysyłam przytulenia dla wszystkich dziewczyn, które mają humor nie teges ![]() ![]() ![]() ![]() i wzięłam się w końcu do tej nauki ![]() ![]() i w ogóle film ze studniówki oglądnęłam wczoraj! fajnie sobie powspominać ![]() ![]() edit: kasiencja, sosik, piątka ![]() ![]()
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-02-05 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.