|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedyne co bylo wazne to to, zeby obalic panujaca teorie, ze za pierwszym razem nie moze byc dobrze
|
||
|
|
|
#2164 |
|
Konto usunięte
|
I co ? Obaliłaś? Bo ja niestety potwierdziłam...
|
|
|
|
#2165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam mojego szefa, mimo, ze mnie czasem wpienia. |
|
|
|
|
#2167 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym to w tym związku to wydaje mnie się że był jednak podział ról... i ja robiłam za wrazliwą kobitkę a Panna M. była tą pewna siebie, wygadaną, rezolutną, prowadzącą mnie za rączkę że tak powiem od strony uczuciowej i psychicznej było fantastycznie, po prostu dawała mi wszystko czego w danym momencie potrzebowałam... wsparcie, czułość, kopa w dupę tylko z tej erotycznej jakoś tak... nie próbowałam nawet... sama nie wiem... chyba po prostu byłam za młoda nie wiem jak teraz by się nam ułożyło... na pewno jest nieco inaczej ale... trudno mi konkretnie stwierdzić jakie są różnice. za bardzo nie analizowałam tego związku. był szalony, namiętny, pełen pasji i fascynacji.... po prostu obłęd![]() Strasznie szybko wszystko się rozpętało i niestety szybko skończyło ![]() Co nie?! Pan Landrynek nie musi wiedzieć chyba że jakiś wredny szpryc z wizażu nakablujeCytat:
Cytat:
Cytat:
a coś więcej? wybacz wścibskośc ale ja jestem przed więc mam stresa
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-20 o 17:40 |
|||||
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2169 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- U mnie zaczyna się kryzys pt. "siadamy do notatek" Coś czuję, że jutro na uczelni przerzucę się na łacinę - już czuję tę wzbierającą, niepohamowaną agresję
|
||
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się poimprezowo
Oczywiście, ekscesów podobnych do tych, w których Gryszard uczestniczył , nie było. Ale było bardzo miło, zjechała się cała najbliższa rodzina i fajnie spędziliśmy czas. A co najważniejsze, widać było że Dziadkowie są bardzo zadowoleni i wzruszeni. Bardzo się cieszę, że tak wszystko wypadło Nie wiem, co jest, nadal jestem niewyspana. Jakieś mam problemy z zasypianiem od około dwóch-trzech tygodni. Obiecuję sobie, że będę tu zaglądać regularnie i pisać tak jak dawniej, ale coś nie wychodzi mi Myslę o Was jednak intensywnie i czytam wszystko, choć z opóźnieniem.
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gothic, przy pierwszym razie najważniejsze jest by być albo zakochaną w tej osobie, albo jej dziko pożądać a najlepiej, kiedy jest i jedno, i drugie jednocześnie , wtedy to będzie magia i nie rozczaruje Cię, że jest to jednak bardzo pierwotne i biologiczne, jeżeli skonfrontować to z wyobrażeniami oraz pięknymi metaforami występującymi w literaturze i filmie .
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałabym nie pracować
Chyba bym fisia dostała Tylko chciałabym pracować gdzieś, gdzie choćby odrobinę będę czuła satyskację i choć ociupinkę zadowolenia
|
|
|
#2175 | ||||
|
BAN stały
|
Juz zaczelam marzyc
![]() Cytat:
Pamietam, ze zanim bylam z Landrynem to przechodzilam przez zwiazki az za spokojne, w ktorych mialam wszystko czego chcialam i czasem szukalam powodu aby tylko awanture nakrecic, bo wkoncu ile mozna glaskac sie po glowkach. Teraz jest ok. Potrafimy na siebie nawrzeszczec i poprostu szczerze, choc czasem ostro oczyscic atmosfere. Ja akurat bardzo lubie czuc sie w tym zwiazku jak kobietka, a on jest dosc twardym choc czulym facetem i mi ten uklad jak najbardziej pasuje![]() A to, ze Wam sie szybko skonczylo, to moze tak poprostu musialo byc, ale za to to co wtedy poczulas i przezylas to juz tylko Twoje ![]() Cytat:
Choc Pan Landrynek czasem jest zazdrosny bardzo, bardzo az za bardzo, to o kobiete jeszcze nie byl, wiec moze nawet nie byloby problemu![]() Cytat:
![]() Dziekowac Cytat:
Ja bylam juz do niego bardzo przywiazana, ta milosc byla juz powazniejsza niz zauroczenie i poprostu czulam ze to jest ten facet. Mialam nawet to poczucie, ze gdybysmy sie kiedys rozstali, to ja nigdy nie bede zalowala, ze to jest wlasnie ten facet. Bylam zaraz przed 18stka, a ze ja juz przez kilka miesiecy wczesniej bralam tabletki anty ze wzgledow zdrowotnych to zabezpieczeni tez bylismy dobrze bo i on zalozyl swoje ubranko
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
) - ta książka podobno potrafi odmienić życie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, a mnie perspektywa braku przymusu pracowania jest błoga. Non stop bym podróżowała, co kilka lat przenosiła się z jednego kraju do drugiego. Próbowałabym różnych fachów, ucząc się jak najwięcej o życiu i kulturze danego kraju. Ech, rozmarzyłam... . Muszę częściej grać w Totka a przede wszystkim sprawdzać, czy już nie wygrałam, bo ciągle o tym zapominam. Najczęściej na kupowaniu losów się kończy.
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A propos książek to czaję się na tą: http://www.gandalf.com.pl/b/krwawi-m...acy-szaleni-i/ |
|
|
|
|
#2180 |
|
BAN stały
|
Właśnie wróciłam z siłowni
np cóż zmienna jestem, ale wiem,ze siłownia mi sie nie znudzi...az strach się bac zakwasów....kondycja zerowa byłam jedyną kobietą na siłowni |
|
|
|
#2181 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
A ja dalej uważam że będę pracowała w swoim zawodzie, albo będę do tego cholernie szybko dążyć...
Choć jak mama twierdzi - sytuacja może mnie zmusić do pracy GDZIEKOLWIEK, ale... ja po sobie wiem, że nie pozwolę na to, by zasiedzieć się w miejscu, które nie daje mi satysfakcji! |
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No - Zycze Ci takiej pracy! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - jestem realistką
więc napisałam, że choćby "tyci tyci"
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Moja jest ok. Tylko wiecej kasy chce!
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojej działki i pasji jeszcze szukam.
|
|
|
|
#2189 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczęście masz dużo czasu na poszukiwania i ewentualne pomyłki. Zmieniałam pracę kilka razy i za każdym na lepszą, bo wiedziałam już mniej więcej czego nie lubię i unikałam tego przy wyborze następnej. To też jest jakiś sposób, kiedy nie wie się od razu kim chce się być (w sensie pracy i zawodu). ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- No to zostaję już tylko aromatyczna kąpiel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Obawiam się, że zaczęłabym się bać chodzić do pracy po takim wyznaniu z ust szefa .

ładna by z was parka była
wybacz wścibskośc ale ja jestem przed więc mam stresa
Myslę o Was jednak intensywnie i czytam wszystko, choć z opóźnieniem.