|
|
#2161 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Az tak bardzo zalezy Ci na kontakcie z nim??
Bo skoro on sie nie interesuje nawet matura to pewnie wogole sie malo Toba interesuje... Ale musze przyznac ze to decyzja dla naprawde silnej kobiety, ze chce sie dalej utrzymywac kontakty... To strasznie boli |
|
|
|
#2163 |
|
Rozeznanie
|
no nie jestesmy razem ale bedac razem nie chcial bym wyjezdzala
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- po tym co mi zrobil to inna by sie nie odzywala do niego nigdy w zyciu. sama nie wiem czemu sie do niego odzywam. moze chce pokazac ze mimo to co mi zrobil to przynajmniej cos dla mnie znaczy choc mam do niego uraz |
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez nadal chce utrzymywac kontakt ze swoim bylym aczkolwiek nie moge zebrac sie do tego zeby do niego napisac. Chociaz nie ma szans zeby do mnie wrocil ja...chyba nadal wierze, ze moze jednak zateskni i wedle naszej zasady "zero kontaktu" po prostu nie pisze... Ciezko mi
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
narazie mowil ze bedziemy utrzymywac kontakt ale nie bedziemy ze soba. pozniej jak mi powiedzial to straszna rzezc to napisal ze nie chce takiej znajomosci. ale mimo to ja pisalam. potem on sam zaczal dzwonic bo ma chyba nadal do mnie darmowy. a teraz to nic...
(
|
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabys zeby wrocil?
|
|
|
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
mam sie zapytac jego czy nie znacze juz nic dla niego ze sie nawet mna nie zainteresuje?
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- sama juz nie wiem. po prostu chce by to on zaczal sie interesowac, zaczal latac za mna bym mu przebaczyla jego blad. a czy bym z nim byla? tego nie wiem |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze to rozumiem chcesz zaspokoic swoja urazona dume. Ja tez chcialabym zeby do mnie napisal i blagal mnie o wybaczenie, ale nie wiem czy pozwolilabym mu do siebie wrocic.
A odnosnie tego czy powinnas sie go o to zapytac.... Mysle ze powinnas z nim o tym pogadac. Ty mozesz chciec utrzymywac kontakt a on moze wlasnie wrecz przeciwnie, czuc sie z tym zle. Uwazam ze powinnas go zapytac o to czy mu tez zalezy na tym kontakcie. Ewentualnie dopiero pozniej o to czy cos dla niego znaczysz czy nie, to juz apropo tego gdyby wyrazil zgode na utrzymywanie kontaktu a dalej sie nie interesowal... Nic na sile |
|
|
|
#2169 |
|
Rozeznanie
|
zapyatalam sie czy zalezy mu na kontakcie ze mna czy nie to odpowiedzial... "nie bardzo bo po co?" ;'((((((
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ale to strasznie zabolalo.... |
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie sie nie narzucaj..
Szybciej zapomnisz jezeli nie bedziesz z nim rozmawiac. Skoro sam tak chce to jest to jego wybor. Widac jak mu zalezy...nie upokarzaj sie |
|
|
|
#2171 |
|
Przyczajenie
|
Ech... mój były to świnia!! Miał przyjechać, sam chciał ze mną gadać i dawał aluzje, że chce spróbować na nowo, badał grunt. Nie przyjechał, bo nie mógł ostatnio, powiedział, że w weekend wpadnie, bo chce pogadać o wszystkim. I się teraz nie odzywa od wczoraj. Co się dowiedziałam, to jeden z dwóch jego nowych "obiektów" właśnie go olał. Wiec dlatego się do mnie odezwał... Drugi "obiekt" nie wykazywał wcześniej większego zaangażowania, co się zmieniło w momencie, jak on się do mnie odezwał. I teraz gada z nią cały czas przez neta, co wiem z różnych źródeł. Czyli ja znów poszłam w odstawkę i już taka idealna nie jestem. Chyba mnie traktuje tylko jak wyjście awaryjne, na wypadek, gdyby sobie nikogo nie znalazł (on, jako dojrzały facet przed 30 nie chce samotności). Nawet nie wie, jak bardzo się myli...
Perfidny, okropny facet, który przez dwa lata był najlepszy i naukochańszy pod słońcem, złej rzeczy na niego powiedzieć nie można! Do odstrzału!! Aaa, dziewczyny, co to za gość!! Nigdy taki nie był a teraz lata za babami jak nie wiem, niech więcej myśli mózgiem z nie...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
Rozeznanie
|
mam ochote do niego napisac "czyli chcesz o mnie zapomniec?" ale boje sie odpowiedzi ze tak
|
|
|
|
#2173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale akurat nigdy nie byla przeszkoda, nawet teraz nie poszlo o to w sumie nawet o nic konkretengo tylko o glupie emocje jaaaaaaa i tak jak the rock tesknie i chce do niego! hhheeehhhsss tak smiesznie jest, bo buduje siebie, zajmuje sie tamtym i siamtym, naprawde- nie siedze, nie rycze, nic z tych rzeczy dbam o siebie, jest naprawde okay a w srodku... zaczelam tesknic jak cholera!!!!!!!!!! mysle ciagle o nim nie wiem, nie wiem, nie wiem ...;/ ;/ az mnie rozdzira w srodku, chce mi sie krzyczec, potrzasnac nim, przeciez nawet nie poklocilismy sie, zadne z nas nie miala kogos innego, nic, nie mam zadnego konkretnego powodu, aby sie nawet na niego wkurzyc zwaaaaaaaaaaaaariuuuuuuuu uuuujeeeeeeeeeeee gdybysmy wrocili do siebie, to takiego wiatru zlaalabym w zagle, siły, ze ho ho ho zmienilam sie przez te 3 miesiace, inaczej postrzegam pewne rzeczy wartosci, w sensie indywidualnym jak i damsko- meskich, wiem o tym, i nie bylo by "znowu to samo", bo kiedy 3tygodnie temu powiedzial mi, ze nie moze dac szansy, nie tym razem /pierwszy raz to powiedzial/ to ten kop tak na mnie wplynal iz uswiadomilam sobie wszelkie, ja nie bylabym w stanie zrobic takiego kroku, a widze, ze bylo to potrzebne tylko nie wiem do dalej a tesknie! ;/ a dzis 3 tygodnie i 2 dni od ostatniego spotkania, rozmowy a wystarczyl jeden krok, tak patrzyl tymi oczkami na mnie zwariuje
23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-05-08 o 18:42 |
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy opis na gg : Wczoraj było do dupy, dzisiaj jest do dupy, jutro pewnie też będzie do dupy. Czyżby upragniona stabilizacja?
No właśnie, takie jest moje życie... Dobrze że jutro ide na impreze i mam zamiar siś superancko bawić. Najgorsze jest to, że Ci znajomi z którymi idzemy nie wiedzą że nie jestem z Krystianem i zapewne zacznie się od pytań "a gdzie go masz??" ![]() Alice w 10000% się z Tobą zgadzam ![]() Zewnętrznie nie widać po mnie tego co się dzieje w środku
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2009-05-08 o 18:41 |
|
|
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Alice in Wonderland - a jaka była miedzy wami odleglosc?
ja tez jeszcze czasami tesknie, ale powtarzam sobie, ze to przeszłość. no i mnie w tym wszystkim utwierdziło to, ze on ma nową dziewczyne. to przeważyło na szali.
|
|
#2178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spojrz na to z drugiej strony.. Taki "kop" tak jak w przypadku Alice in Wonderland moze dac Ci prawdziwa sile i motywacje zeby cos zmienic. Slyszac to, przestaniesz zyc nadzieja... |
|
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
to czyli napisac tak do niego?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmien opis NATYCHMIAST jutro idziesz na zabawe? super! masz sie i bedziesz sie dobrze bawic nie musisz wychaczac nikogo, nie, nie, nie ![]() poprostu bdb sie bawic ja ostatnio tez bylam i all okay poznałam geja, pierwszego w zyciu maaatko ale mi fajne rzeczy gadal i na moj temat tez
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
napisal dla mnie kiedys wierszyk... dokladnie to powiedzial mi go w dniu kiedy zapytal sie czy chce z nim byc... ehhh...
|
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z naku. czasem trzeba cos uslyszec prosto w twarz zeby przestac sie łudzić. i tak moim zdaniem nie masz już nic do stracenia...
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
ale napewno mam napisac? bo nie wiem czy dobrze zrobie... moze mam cos innego napisac? doradzicie?
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mu 'zależy mi na Tobie, dasz nam szanse?'
Wtedy wszystko będzie jasne.
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
400, 420 km ja z innego miasta, on tez, studiuje tez w innym miescie (ja)
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
to juz sie kiedys pytalam to powiedzial ze nie da. ze bedzie ze mna jak zauwazy ze sie zmienilam. ale to bylo juz dawno i wiele sie przez te dni wydarzylo. ale skoro nie za bardzo zalezy mu na utrzymaniu kontaktu to tym bardziej na szansie dla nas
|
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
dobra napisalam. teraz tylko czekam na odpowiedz. probuje sie trzymac i liczyc sie z tym ze napisze tak
|
|
|
|
#2189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo w sumie bledno kolo sie pojawialo jesli o cos sie klocilismy, to zawsze o to samo potem bylo okay, a za jakis miesiac dwa trzy znowu o to samo od pewnego czasu tak bylo /i dlatego mam to co jest teraz/ i teraz to widze dlatego on powiedzial, ze zmeczylo go to, w sumie mnie tez, przyznalam racje tak jak pisalam, ja nie bylabym w satnie zrobic takiego kroku, ktory powoduje potrzasniecie, zmiany moze o to chodzilo? ale uswiadomilam sobie- tym razem BARDZO DOBRZE i powiedziala NIE nie bedzie tak jak zawsze skoro mialoby cos byc, to musze zmienic siebie, daje czas sobie i jemu zobaczymy co bedzie tesknie
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę jutro na karaoke do takiej knajpki bo moja kuzynka ma urodzinki Będę się dobrzbawić bo mam nową bluzeczkę, marynarkę, perfumy i sznur białych pereł.I będę flirtować ze wszystkimi Ale kochać będę tylko jednego
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

(