![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
na razie nie będzie foto akwarium, i w ogóle żadnego, bo z telefonu wykasowało mi sie ponad 800 zdjęć- telefon mi sie zawiesił, zrestartowałam go a tam pusto... więc po świętach lece do serwisu, może jeszcze odzyskam fotki, połowe miałam nie zgranych, bo szukam kabla...
![]() Wesołych Świąt, smacznego jajka dla Was dziewczyny, ![]() ![]() ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego Najlepszego!
A..Tam Dieta! Idzie w kat! SA święta ![]() Dziś mam wolne w pracy, ale jutro dwie zmiany. ![]() ![]()
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
Wesołego jajka, mokrego zająca i podrapanych jajek!!! Wesołych Świąt, po świętach dla Was TRZYDZIESTKI!!!
![]() ![]() ![]() Jestem padnięta, dopiero wróciliśmy z "wędrówki ludów", uffff... jutro się odezwę - pa! ![]()
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
No i po świętach!!!
![]() Było obżarstwo, leniuchowanie, odwiedzinki rodzinki, a teraz jakoś tak pusto i smutno ![]() ![]() Wiolka dziękuję za bucikowy komplement. Mam nadzieję, że będą one równie wygodne co ładne ![]() Bettix firanki, okna, podłogi - wszystko lśni nadal ![]() I dzięki za pocieszenie w sprawie tych estrogenów. Od jutra zaczynam brać leki, oby omogły tak jak mówisz. Do kontroli ide za 2 miesiące. Chyba że wszystko wróci do normy ![]()
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
Święta, święta i po świętach...Oj troszkę sobie pofolgowałam ale nie żałuję.
![]()
![]() |
#2166 |
Wtajemniczenie
|
wklejam obiecana Bettix fotke akwa, średnia jakość ale coś tam widać, akwa ma 100 litrów, a na zdjęciu wyszło bardzo jakieś małe, sie wydaje, bo rybki są duże
![]() Wszystkie to carrasiusy auratusy ale róznych odmian. ps. szafke ( a raczej podstawę, bo nie jest zamykana) pod akwa wykonałam ja własnoręcznie i pomalowałam ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-04-05 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
witam was poświątecznie,
śliczne Niutko akwarium ![]() U nas święta najgorsze w życiu, jelitówka się rozszalała. Nie chce mi się o tym nawet pisać już. Padam na twarz. Jedzenie mi nie smakowało, ale i tak prawie 2 kg na plusie. Jedyne co mi smakowało to zielone jabłuszko Bettix. Przepis warty polecenia. Nie wiem po com dziś wlazła na wagę ![]() Dziś wracam do normalnego jedzenia, bo całe święta tęskniłam za zieloną sałatą najbardziej. Jakaś nienormalna jestem. Wczoraj na kolację zjadłam grecką i byłam przeszczęśliwa. Trzymajcie się cieplutko, ja powoli wracam do życia. ![]()
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Trzymaj się Agika
![]() ![]() Mam nadzieję, że już ci lepeije i synuś zdrowszy ![]() A na wagę to mogłaś już nie wchodzić, żeby się nie dobijać ![]()
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
Agika, trzymaj się, będzie lepiej...
Ja ogólnie po świętach nie jestem jakas przejedzona, starałam sie nie przesadzać i wracam do dietki dr. dabrowskiej, chociaz nie wiem ile teraz wytrzymam... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Niutko, udało się odzyskać zdjęcia? Czy zrobiłaś nowe?
Wow jakie welony ![]() Melkas, witaj wędrowniczku ![]() Ilion, Ci Twoi szefowie serca nie mają? Żeby tak na II zmiany w święta Cię mordować?!!! ![]() Lenko, od dzisiaj powrót do diety? No niezła jesteś... ja to jeszcze ze 4 dni będę wyjadać wszystko z lodówki. Co się dało, to zamroziłam (zwłaszcza pieczyste), ale sałatka jeszcze została ![]() A że robiłam ją w niedzielę po południu, to powinniśmy zdążyć ją zjeść ![]() Aga, cieszę się że placuszek smakował ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj nie wlazłam na wagę, ale coś mi się zdaje, że miałabym więcej na + niż Ty ![]() No to miałaś święta... nie zazdroszczę ![]() ![]() Wiolu, po to są święta, aby sobie pofolgować ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie, to skupiłam się na jedzeniu konkretów w postaci sałatek (na majonezie oczywiście), mięs, jajek faszerowanych, a z placków to królowało zielone jabłuszko, z innych to po 1 kawałku skosztowałam, bardziej z ciekawości niż smaku. Ćwiczonka oczywiście odpuściliśmy, w niedziele był spacer 2x30min, a w poniedziałek zatęskniliśmy za ruchem i wybraliśmy się na wycieczkę rowerową po lesie (20km). Mam nadzieję, że dzisiaj pogoda się poprawi, bo bym już pobiegała (na razie jest zimno, wietrznie, pada deszcz i po prostu wrednie), a zdaję sobie sprawę, że na bieżnie ciężko będzie mnie zagonić jak już spróbowałam po polu ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-04-06 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te z telefonu to musze do serwisu ![]() Roslinka - niczym jej nie wspomagam, kupiłam z mysla, ze ją zjedzą, ale sie trzyma ładnie mimo poobgryzanych liści juz kilka miechów, i ładnie sie rozrasta ![]() ta czerwona, gorzej, co i rusz jakis liść pływa do odłowienia ![]() Ja na razie nie dokładam roslin, bo zajmuja miejsce rybkom do pływania, czekam az kupie większe akwa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Raczkowanie
|
Betix Ja na własną prośbę stałam wczoraj dwie zmiany, bo chciałam zarobić coś extra, a za swoją zmianę dostane wolny dzień.Ale to były ciężko zarobione pieniążki
![]() ![]()
![]() |
#2173 |
Rozeznanie
|
Witajcie, no i klops...Miał być powrót na ścieżkę zdrowego odżywiania ale poległam. Zostało sporo ciacha i skusiłam się do kawki. Podobnie jak Bettix pomroziłam co się dało i będą gotowe obiadki
![]() U mnie dziś piękna, słoneczna aura, aż chce się żyć ![]() Agika mam nadzieję, że u Ciebie już coraz lepiej. ![]() Lenka to prawda, ze jedzonko ma spory wpływ na nasze samopoczucie. Jesteśmy tym co jemy ![]() Melkas jak tam u Ciebie?
![]() |
#2174 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet mojemu M posmakowała, chociaż nie lubi połączenia mięso + owoc. Widocznie smaki się zmieniają i po daniu od Ilion, którym się rozkoszował, teraz przyszła kolej na sałatkę ![]() ![]() Niutko, tę czerwoną roślinkę też mieliśmy, ale miałam wrażenie, że się "męczy", bo co chwilę liście pływały na powierzchni i przy ostatniej zmianie wystroju ją wyrzuciłam ![]() Nie wiem czy dobrze pamiętam... Ty pijesz zieloną herbatę? Działa na Ciebie moczopędnie? Bo ja zaczęłam od niedawna i to jakaś masakra jest ![]() Ilion, mogę zrozumieć, że ludziska przychodzili na kawę i piwo, ale na frytki i pierogi w ŚWIĘTA??? Co za czasy ![]() A z tą wagą to jesteś SZCZĘŚCIARA wiesz?! ![]() Wioluś, kochana masz zdrowe płuca? ![]() Jak tak, to dmuchnij troszkę słoneczka na podkarpacie, pliiissss ![]() ![]() ![]() U nas wrednie i niestety z biegania nici (mżyło i zimno, wrrr), zrobiliśmy sobie hydromasaż 30min z kadzidełkami i świecami, a co ![]() Melkas, coś kiepsko wpisy w tamtym tygodniu zostały podane ![]() Ścigaj towarzystwo, bo tabelka upadnie ![]() Miłej nocki dziewczynki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-04-06 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
hej, Kobietki!
Melduję się i staję do raportu ![]() ![]() 19 dzień SB - piątek: dietkowo starałam się trzymać postnie, więc: śledzik korzenny, twarożek z czosnkiem i cebulką, chl. pełnoziarnisty, herbata czerwona, sałatka w MCd, cola zero, kilka frytek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niutko... Fajne akwarium, a te rybki ![]() ![]() ![]() Bettix... Chlebki się udały i bardzo smakowały ze świątecznego stołu. Kupiłam w lidlu gotowca pod nazwą: rustykalny pełnoziarnisty, dorzuciłam pestki z dyni i słonecznika, otręby, siemie i troszkę soli (mieszanka mało słona jak dla nas). Dziś już się piecze pszenno-żytni (też z lidla) z taką samą mieszanką dodatków - zobaczymy co wyjdzie ![]() ![]() ![]() Wiolka... Tak, to już 5 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... Całkowicie Cię rozumiem i popieram, w końcu to święta są dla nas, rodzinki i przyjaciół, a nie my dla świąt, zakupów i wielkich porządków ![]() ![]() ![]() Agika... Jelitówka ![]() ![]() ![]() Ilion... Prawdziwe pisanki ![]() ![]() ![]() ![]() A chlebek tak pachnie, mniam... I sory za długiego posta, ale stęskniłam się za Wami ![]() menu: 23 dzień SB! 8:30 - śn; kawa z mlekiem 0,5%, 1kr pumpernikiel, twarożek z czosnkiem i cebulką, 2pl polędwica sopocka, 10:30 - cisto czekoladowe i herbata czerwona 14:00 - serek wiejski light, 1 pomarańcza, 300ml kubuś 17:30 - chili con carne, herbata czerwona, 10 szt fistaszków
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-06 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie jestem wiarygodna jesli chodzi o takie pytania, bo ogólnie często musze do łazienki, niezaleznie od tego co piję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
Cześć, jeszcze dzis mam wolne, dopiero jutro startują nocki. Wzięłam 1 dzień urlopu a wyszło 5
![]() U mnie znów zapowiada się ładny, słoneczny dzień, niebo błękitne bez żadnej chmurki aż miło popatrzeć ![]() Bettix specjalnie dla Ciebie wysyłam mnóstwo promieni słonecznych. Uwaga teraz ![]() ![]() Melkas dziękuję za chęć podzielenia się domowym chlebkiem ![]() ![]() Nineczka jak tam u Ciebie walka o smuklejszą sylwetkę? Mam zamiar dzis troszkę pośmigać po sklepach, trzeba też zajść do rosmanna po kilka drobiazgów. Milutkiego dzionka ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-04-07 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
heja z rana
![]() już po porannej kawce, a teraz "kubuś". Wiolka...A u mnie znowu pogoda bleee ![]() ![]() A gdzie się podziewają: Olunek, A_neska, Serduszkowata ![]() Na dziś mam plan i silne postanowienie - siłka ![]() miłego dnia! menu: 24 dzień SB - II faza SB - 10 dzień! 8:30-śn: kawa z mlekiem 0,5%, 1kr pszenno-żytni, twarożek z czosnkiem i cebulką, 1pl polędwica sopocka, 1pl szynka konserwowa 10:00 - kubuś 400ml 12:00 - herbata czerwona 14:00 - herbata czerwona, 1kr pszenno-żytni, 1pl szynka konserwowa, 6szt oliwka z czosnkiem 18:00 - jabłko 19:00 - kawałek kaczki (bez skóry) z warzywami z patelni, herbata czerwona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-07 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
Bettix moja sałatka bardzo podobna, ale nie dałam ananasa, tylko seler, poza tym to samo
![]() ![]() ![]() Kiedy się bierzecie za a6w? Melkas dzięki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2181 |
Wtajemniczenie
|
ja też wracam do dietki, dzis oczyszczam sie grejfrutami ( niepotrzebmnie skusiłam sie na kanapke z serem, no ale trudno) , ale czuje sie zapchana przez te święta, chociaz niby nie przesadzałam...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
U mnie na koniec dnia wyszło słonko i było naprawdę ciepło (ok. 14C), także po basenie i siłce poszliśmy nad zalew na 30 min spacerku, mmm... ale wiosenka! I tak się fajnie czuję po siłce
![]() Strasznie tu pusto ostatnio ![]() miłej nocki ![]()
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
Ale się nalatałam aż mnie bolą nogi. Dodatkowo od kilku dni doskwiera mi kolano. Kupiłam w aptece spray działający przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Starość nie radość, młodość nie wieczność
![]() ![]() Tak się przymierzam do diety białkowej i sama nie wiem co zrobię... Superniania tak pięknie na niej schudła ![]() Melkas łap buziaczka, fajnie, ze i u Ciebie zawitało słoneczko ![]() ![]() Miłej nocki.
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Melkas, ja nie znalazłam do tej pory dobrego przepisu na chlebuś żytni, a próbowałam już wiele, tylko wszystkie wychodziły "ciężkie". Skoro polecasz ten z Lidla to wypróbuję
![]() ![]() A o biszkopta zapytaj Agi, ja polecam ten przepis, bo jest łatwy i sprawdzony kilkakrotnie ![]() Ja też się zważyłam dzisiaj z ciekawości i dramatu nie ma: +0,85kg. Brawa za ćwiczonka ![]() Niutko, ja robię drugie podejście do zielonej herbatki. Teraz piję z opuncją figową i nawet mi smakuje (2x400ml), a do wc chodzę co chwilę i nawet w nocy muszę wstawać, co nie miało miejsca wcześniej. Jest jednak zaleta... czuję się mniej opuchnięta ![]() Wioluś, ach te Twoje płuca ![]() Wprawdzie promyczki nie doleciały, ale przestało padać, więc pobiegaliśmy po polu ![]() Czyżbyś się przymierzała do Dukana? A to latanie po sklepach napewno wyrzeźbiło Ci uda ![]() Lenko, ja sałatkę skończę jutro i też ubolewam na tym, że się kończy ![]() AW6 zaczynamy w najbliższy poniedziałek ![]() Prawda dziewczyny? ![]() My dzisiaj zaliczyliśmy swój standardowy dystans: 8km, oraz brzusie 5x50 powtórzeń ![]() Miłej nocy ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-04-07 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
Cześć ! Ja tak na chwilkę wpadam pokazać że żyję, bo pewnie już spicie.Dziś miałam dwie zmiany i dały mi popalić, nie tak jak w swieta ale zawsze.Prawie nie usiadłam.Nie ćwiczyłam, bo sił mi już brak, ale dietowo prawie ok.
śniadanie: owsianka, kawa z mlekiem przekąska: pomarańcz, michałek, herbata czerwona obiad: Pierś pieczona, 100 g ziemniaków, 100 g surówki z białej kapusty, 100 g surówki z czerwonej kapusty przekąska: 150 ml soku z czarnej porzeczki, michałek, jabłko,kawa z mlekiem kolacja: półtora kajzerki,pasztet pieczony z dzika i z sarny( dostałam na spróbowanie)2 pomidory, herbata zielona
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
dzień doberek kawusią
![]() Może trochę dopiszę jeszcze w sprawie starych postów. Ilion no jakbyś ćwiczyła po dwóch aktywnych zmianach to bym się martwić zaczęła ![]() Bettix, ja jakoś psychicznie nie czuję się gotowa na A6W. Ale zaczynam w wami. A zielona herbata rzeczywiście działa moczopędnie. Gdzieś czytałam, że nie powinno się jej pić w zimie bo wychładza organizm. I chyba się z tym zgodzę. Choć nie potrafię jej nie pić w zimie. Ja byłam sceptyczna do tego biszkopta z przepisu Zielonego jabłuszka, zawsze robię inaczej, ale wyszedł bardzo ładny i mięciutki, choć zapomniałam zmieszać z ziemniaczaną. Ja dałam cukier puder, by skrócić czas trzepania. I papier do pieczenia. Na pewno wam wyjdzie. No niewiele ci przybyło po obżarstwie, czekam na piątek ![]() No Wiolka chwal się co kupiłaś. ![]() Lenka fajniutkie butki. A butki też fajniutkie. Dobry wybór. I brawa dla tej pani, że zrobiła badania i działa na swoje hormonki. A co z pozostałymi badaniami? USG, cytologia zrobione? Melkas czytałam trochę o fruktozie kiedyś i chyba można ciasto drożdżowe zrobić. Kiedyś robiłam, ale nie pamiętam efektu, chyba ok. Jednak nie przerzucaj się całkiem na fruktozę. ja pomimo SB, stosuję zamiennie z cukrem, nawet częściej z cukrem, bo fruktoza też nie do końca jest dobra, coś negatywny wpływ na oczy i trójglicerydy, ale dokładnie nie pamiętam. A i jeszcze przeczytałam, że po słodzikach bardziej się tyje, bo wzmagają apetyt. Ale nie wiem gdzie i na jakiej podstawie to stwierdzenie. Ananas, ananas ![]() I tak ładnie się w święta trzymałaś. Wiesz odnośnie papieża, to ja chyba jeszcze wierzę, poprzez jego wiarę. Kiedyś myślałam, że jak umrze to świat się skończy. Adaś znowu wczoraj wymiotował, a już było ok. ![]() Qurde u was też lodowa sałata po 7 zł? Moje menu: Śn: 2 kromki razowca, sałata, 2 plastry szynki, kiełki SB2 Przekąska: orzechy, żurawina SB2 Lunch: sałatka jajko, szynka, szczypiorek, seler konserwowy, fasola czerwona, ciupińka majonezu i jogurt nat SB1 Przekąska: jogurt owoc SB3 kolacja: chińskie bez ryżu SB2 Słonecznego dnia,
![]() |
#2187 | |
Raczkowanie
|
hejka z rana...
ale zimno, brrrr - wstałam 6:40 a tu szron na polu i zimnica ![]() Agika... Aguś, łap buziola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Nie ma to jak rajd po sklepach ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... W sobotę rankiem mam zamiar wybrać się specjalnie do eko-sklepu i tam zrobię zakupy na chlebek - a co jak szaleć, to szaleć! Ale jak będę w biedronie, to zwrócę uwagę na tę mąkę - THX ![]() ![]() Ilion... Cytat:
![]() ![]() Lenka... Potrójna impreza urodzinowa ![]() ![]() Dostałam od kumpla ciekawy link, polecam: http://wyborcza.pl/1,75248,7717475,M...as=1&startsz=x Stwierdzam z całym przekonaniem, że zdecydowanie lepiej się mam, gdy regularnie się "siłkuję", a odpuszczenie na 2-3 dni tak mnie rozwala (fizycznie i psychicznie), że ble! Dla Was również ![]() ![]() ![]() menu:11 dzień - II faza SB! 8:30 - śn.: kawa z mlekiem 0,5%, 1,5kr pszenno-żytni, 1,5 łyżki twarożku 8% ze szczypiorkiem, 1pl szynka kons, 1pl polędwiczka wędzona, 1/2 ogórek świeży 10:30 - herbata czerwona, 3szt otrębuś 12:30 - herbata czerwona 15:00 - 1,5kr pszenno-żytni, 1,5 łyżki twarożku 8% ze szczypiorkiem, 4pl polędwiczka wędzona, 1/2 ogórek świeży, herbata czerwona 19:30 - mix owoców morza z warzywami z patelni, herbata czerwona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-08 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A6W od poniedziałku! Cytat:
![]() ![]() ![]() Melkas dziś pogodę chyba masz ładną bo u mnie jest pięknie. Ja dziś sobie pospałam, chyba przemęczona byłam, bo położyłam się o 2 w nocy a wstałam w południe( aż wstyd ![]() Betix tak kusiłaś tą maszyną do chleba, ze i ja nabrałam ochoty, a wczoraj znalazłam ogłoszenie w gazecie internetowej z mojego miasta, jakaś niemiecką maszynę za 150 zł ktoś chce sprzedać..I teraz nie wiem co zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#2189 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() ![]() http://kraina-snow.pl/pizamy/56-piza...ugosc-3-4.html Buciki deichmann takie człapaki do latania ![]() ![]() W aptece zestaw pharmaeris do skóry naczynkowej, krem + miniaturka nowego płynu micelarnego i jeszcze tuniczkę ![]() Przymierzam się do Dukana ale chyba nie dam rady, tak sobie myślę, że moze wprowadzę do jadłospisu więcej białka. Nie wyobrażam sobie życia bez zielonych dodatków. Sałatę lodową uwielbiam, u mnie teraz ok. 5-6 zł. Kupiłam dzis pierwszy raz paluszki surimi, fajny dodatek np do sałatek. Z moim kolanem nic lepiej, nie wiem czemu tak dokucza, moze gdzieś sie trzasnęłam i nie pamiętam. Niech szybko przejdzie bo chcemy z Tż w przyszłym tygodniu wybrać się za rolkami. Agika życzę z całego serducha, żeby ta jelitówka dała już Wam spokój. Wiem jak to paskudztwo potrafi wymęczyć. Wiecie co na święta znów próbowałam zrobić biszkopt i niestety potwierdziło się, jestem totalne antytalencie biszkoptowe ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-04-08 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BISZKOPT Ja na 5 całych jaj daje ok 200 g cukru( niepełna szklanka) i ucieram mikserem na najwyższych obrotach NIE KRÓCEJ niż 10 minut.Potem chowam mikser,żeby nie kusiło ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.