![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Malinko chyba jednak masz racje,maly zaczyna juz coraz bardziej kopac wiec jednak wszystko powinno byc ok MNIAMMMMMMMMM krokieciki.........
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Minnie - bylismy w Elverum, niedaleko Hamar. ja juz bylam w Norwegii kilka razy w roznych porach roku wiec nie bylam zaskoczona a moj TZ byl po raz pierwszy i jest pprostu zachwycony
![]() ![]() ![]() a do dziewczyn mam takie male pytanie: czy ktoras z Was liczy juz ruchy malenstwa? bo ja zaczelam trzy dni temu 28 tc i lekarz stwierdzil, ze powinam juz zaczac prowadzic wykres. poki co Mala jest niezle rozbrykana wiec jak zaczynam liczyc o 9 to o 9:05 juz jest po obserwacji bo Mala wykopuje swoja norme ![]() Edytowane przez gusiec Czas edycji: 2009-08-14 o 13:18 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
Martwie sie o Bravurkę bo tak nic sie nie odezwała od rana...Moze jest u Patryka...Mam nadzieje ze jak sie pojawi to wieści beda lepsze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
ja i tak podziwiam bravurkę że znaduje czas żeby nam napisać co z Patrykiem i że jest taka silna.
moja dziewuszka zaczęła mocno kopać, to już nie są miłe kopniaczki, a takie z krzepą. w ogóle jakoś dziwnie czuję ten brzuch, jakby całą przestrzeń tam zajęła, ledwo chodzę bo podbrzusze wtedy uciska... może to dlatego że jestem raczej chudzinka a brzuszek też nie jest ogromniasty a ona tam rośnie.
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
zrobilyscie mi smaka na te krokiety ale to za duzo rooty jak na piatkowe popoludnie
![]() siedze teraz w pracy i kminie co by tu na szybki obiad zrobic. jak nic nie wymysle to zastosuje sposob TZ: z zamrazaki wyjac dwie mrozone pizze i wstawic na 15 minut do piekarnika ![]() ![]() tez mam nadzieje, ze u Bravurki wszystko ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
No ja jeszcze nie liczyłam
![]() No mam nadzieje, że u bravurki wszystko dobrze. Pewnie siedzi przy małym jak jest chorutki i nie ma kiedy napisać. Ja robie właśnie knedle z truskawkami ![]() Dziś przyszła mi paczka z ciuszkami i zamówiłam sobie taki komplecik do paznokci ale ponoć cieżko sie nimi obcina (ale to za poźno się dowiedziałam) |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Faktycznie były mniammm ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
No ja dziś robie "pomysł na..." pulpeciki w sosie śmietanowo-pomidorowym... też szybciutko się robi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rano zrobilam gołabki teraz wlasnie upieklam sobie ciasteczka pieguski w miedzyczasie łazienke na błysk sprzatnełam i ciagle mnie energia rozpiera ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do krokietów to mojej mamy koleżanka robi hurtowo krokiety i mam z 10 zamrożonych w lodówce. Także jak co to zapraszam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() Domi kurcze sliczna ta fryzura na slub.. szukaj koniecznie fryzjera lub cwicz bo naprawde ladny efekt koncowy ![]() ja w koncu przelozylam zakupy na poniedzialek.. denerwuje mnie jutrzejsze swieto ![]() ![]()
#2172 |
Raczkowanie
|
Witam Piękne Panie
![]() Ja czuję, że zaczynam żyć po tych tabsach co mi gin przepisał, skurczy nie mam wcale czasem trafi się jakieś stwardnienie brzuszka ale bezbolesne także jest super ![]() ![]() Martwi mnie tylko brak wieści od Bravurki i Patryczka, mam nadzieje, że wszystko dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też mam nadzieje, że u Patryczka jest dobrze.
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Ja też się martwię o Patryczka coś się Bravurka nie odzywa ale mam nadzieję że wszystko jest dobrze ![]() Ja sobie odpoczywam,bo moje bioderka coraz bardziej bolą a nie mogę brać na to moich leków i zastrzyków teraz muszę się przemęczyć ![]() ![]() jutro wybieramy się do teściów 23 mamy rocznicę ślubu i specjalnie zostawiliśmy weselną na pierwsze usg maluszka choć jeszcze nie było go w planach ![]() ![]() ![]()
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() flowerspower to świetnie że tablety działają- mysle że taki spacerek to nawet wskazany ![]() Kropka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
daj spokoj
![]() kiedys tz w windzie zlapala jak z psem byl i pyta czemu on do kosciola nie idzie (to bylo przed 10:00) na to tz roztropnie sklamal ze byl na 8:00 ![]() na to dociekliwa sasiadka: A obraczka gdzie?? a moj tz zupelnie nieroztropnie Jestem uczulony na zloto ![]() ![]()
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie..
ja tak na szybko z jednym pytaniem - czy wybieracie się na koncert Madonny? czy sądzicie, że na płycie będzie bezpiecznie? czy lepiej nie ryzykować? niby czuję się dobrze.. ale biję się z myślami... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Czesc mamusie, ja juz jestem na wakacjach i jestem juz z moim ukochanym mezem w Bremen po przeprowadzce.
Chcialam sie wymeldowac jeszcze wczoraj w pracy, ale niestety system mi siadl i juz mi sie nie chcialo czekac, az sie zregeneruje. Zycze wam milego weekendu i zamelduje sie w poniedzialek ![]()
#2181 |
Zadomowienie
|
ja mam do was pytanie odnosnie wózków.podoba mi sie coneco toledo to chyba jedyny mój typ bo podoba mi się najbardziej a wy jakie macie typy?
#2182 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() No więc tak: generalnie wieści mam dobre. Gin mnie zbadała i powiedziała, że szyjka przestała się skracać, a nawet wygląda lepiej niż dwa tygodnie czy miesiąc temu ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę strasznie się cieszę ![]()
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Gissh cieszę się że wizyta u ginki udana !!
![]() ja chyba wybiorę się w poniedziałek bo coś napina mi się ten brzuch może z 3 razy dziennie, przegladnęlam fora że to niby normalne. Wy też tak macie? jak lezę czuję czasem jak twardnieje i robi się kulka. boki mnie bolą i źle mi się chodzi bo takie ciężkie podbrzusze, może to związane z rośnięciem macicy... chyba lepiej nie zgadywać, zbyt cenny ładunek.
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
A Bravurka nadal nic sie nie odezwała...Mam nadziej ze rano zobacze jakies dobre wieści od niej...
Zmykam do łozka bo cos zmęczona jestem po tej nocce. Moze dziś uda mi sie w miare wczesnie usnąc. Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jenyyy....opisalas dokladnie co sie ze mna dzieje czasem, a raczej z moim brzuchem.... Najgorzej mam rano jak wstaje, np. dzis rozrywało mi chyba pęcherz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Gissh no bardzo sie ciesze z takich wiesci
![]() ![]() ![]() Gucia super ze juz jestescie razem ![]() ![]() Kasiu, Malinko no coz sasiadka to starsza kobiecina.. prosta i bardzo radiomaryjna.. widocznie tyle ma z zycia co sasiadow pooglada ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-08-14 o 21:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jestem sama z Nikolą do niedzieli wieczorem,Grzesiek pojechał odwieźć Natalie moja siostrzenice.Tak jakoś mi smutno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRAVURKA- co sie z tobą dzieje kochana,jak tam Patryk. ![]()
#2189 |
Zakorzenienie
|
Gissh super, że juz wszystko dobrze
![]() Gucia nareszcie z mężem, ale mamy nadzieje, że bedziesz miec dla nas czas ![]() kropka ta Twoja sasiadka to... ![]() ![]() paczka dwa dni wytrzymasz ![]() ![]() ![]() Dzis u nas byli znajomi, dostalismy od nich filizaneczki z okazji nowego mieszkania, bardzo mile to bylo ![]() a jutro moj tz ma znow impreze z pracy, tym razem parami. Nie chce robic przykrosci, ale na chwile pojdziemy, nawet ja ![]() ![]() Musialam z tej okazji kupic bluzke, bo jutro nawet nie mialabym w czym pojsc:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-14 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do angielskiego to sie nie boj ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.