![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
a ja jeszcze nie dostalam rzeczy, ktore kupilam w zeszlym tygodniu na all!!! tylko 1 spodnie doszly a czekam jeszcze na 2 pary+sweterek no i 2 zestawy pajacow
![]() ![]() ![]() 2 aukcje poszly ale za cene ktora wystawilam, mimo tabunu obserwujacych tylko 1 osoba zalicytowala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Jola nie klikaj teraz, kliknij w sobotę na koniec aukcji
![]() ja właśnie obserwuję jak cena rośnie w aukcji, na którą się czaję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
oto on
http://www.allegro.pl/item734225159_...iquita_86.html kliknęłam bo i tak cena bedzie wysoka... ile byście najwięcej za niego dały...?? bo ja chyba więcej już nie dam, napewno mnie przebiją ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- ale powiem Wam, że kombinezony są strasznieeeeeee drogie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Jola ja taki samwczoraj pokazywałam:
http://allegro.pl/item741534442_mari...czesciowy.html ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- jak cię tam przelicytują to bierz tę aukcję. inne światło a inaczej już wygląda.ale moim zdaniem to ten sam. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- miś przy rękawach i w kapturze tylko inny.u ciebie brąz, a tu chyba szary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Judi - kombinezon jest boski! i super kolorek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
dla mnie 150 to też sporo. jak będę kupować to na pewno używany. i też nie dam więcej niż 70zł bo z przesyłką i tak wyjdzie prawie 90.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
no też mi się podoba i ta czapa do tego-fajnie wygląda...
a może tez...?? ![]() http://www.allegro.pl/item744616536_...ocieplany.html idę oblukać ten Jowiszowy ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- aaa tak, oglądałam go wczoraj i też wydawało mi się ze to to samo ![]() ![]() dobra to tamtego nie licytuję wyzej, moze tego się uda kupić taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak robię ale jest to bardzo wkurzające bo trzeba 10 razy sprawdzać czy nie cieknie a za 12 przechyleniem i tak się leje ![]() Cytat:
Judi fajnie że śpiworek się spisał ja też zawsze dawałam dzieciaki do śpiworków i całą noc miałam z głowy a teraz Krystianek już duży w śpiworkach się nie mieści i on potrafi w nocy się obudzić z zimna i woła mnie że mu zimno bym go przykryła co do nocniczka to teraz to ok ty go posadzisz i włożysz klejnoty do środka i jest wszystko ok ale jak już dziecko same chodzi na nocnik i jak na szybko siada //a takie dzieci zawsze na ostatnią minute idą na nocnik// to on nie patrzy czy siuraka ma skierowany w górę czy w dół i zazwyczaj to wtedy są te katastrofy mokrej podłogi czy spodni ale mam nadzieję że u was bedzie wszystko ok co do kombinezonu to cie przelicytowali i też myślałam że to ten sam co wczoraj Jowiszek pokazywała Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2009-09-17 o 12:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
hello
jestem migrenowiec dziś, jak nic @ wisi w powietrzu, o żesz fuck ![]() ![]() ![]() Judi takie kombinezony z prehistorii dostałam w spadku, wystawiłam je tez na all, może kto sie skusi, bo inaczej kontener pck zaliczą jak nic, ![]() ![]() ![]() ja czytam jak opatulacie dzieciaki na noc to jestem w szoku, ja nigdy nie ubieralam Mikiego w body i pajacyka równoczesnie,mimo , że upałów w zimie to u nas nie ma ![]() ps. jeśli chcecie wypróbować na dzieciakach nowe pampersy to tu jest instrukcja, tylko wiąże sie to z umieszczeniem danych osobowych http://forum.gazeta.pl/forum/w,48205...ratis.html?v=2 Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-09-17 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Kristi hmm ciekawe co z tym nocnikiem..
W sumie zgapiłam go od siostry bo chwaliła a ma właśnie syna 2,5 letniego i nie mówiła by kiedyś siur poszedł w górę... no zobaczymy widziałam właśnie ze mnie przelicytiwała babka-dobrze, może uda się tamtego taniej wyhaczyć... ![]() jeszcze mam takie: http://www.allegro.pl/item743411809_..._pomaranc.html http://www.allegro.pl/item741472607_..._m_od_1zl.html http://www.allegro.pl/item745022926_...zja_3_w_1.html tylko że to są rozmiary 86/92 obawiam się jednak ze będą za duze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana co do licytacji to miałam to samo wczoraj. np 10 osób obserwujących mój śpiworek a 1 licytująca w ostatnich minutach, już myślałam że się sprzeda, ale wsio poszło. Za to jak do tej pory (niektórzy już 4-5 dni) niedoczekałam się żadnej kasy z tego co sprzedałam, nic poczekam jeszcze a potem zacznę rozsyłać maile upominające. Wkurza mnie coś takiego bo jak kupuję wpłacam natychmiast, a jakbym miała problem napisałabym wcześniej do Sprzedającego.
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Jola ja patrzę przede wszystkim na spodnie. ile mają cm od kroku. teraz Iga nosi 22-23.
w rozmiarze 86 podają ok. 26cm, w rozmiarze 92 prawie 30cm ![]() więc chyba jednak kupię 86 i będę się łudzić,że wystarczy na całą zimę czyli co najmniej 5mcy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
u mnie ostatnio dwie osoby nie wpłaciły, wyslałam upomnienia, nic, potem zero kontaktu, mimo, że sie sie logowała, jak napisałam negatywny komentarz, to baba sie od razu zgłosiła, że była niby z dzieckiem w szpitalu i te rzeczy, allegro nie uznało jej wymówki i mam prowizję na koncie oddaną
![]() ![]() ps. Kasiulko jakos boss mi nie podszedł, widać nos mi sie zmienił od młodzieńczych zachwytów nad tym zapachem, wystawiłam, a jak nie sprzedam to wyląduje u mojej mamy na półce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie tez czesto kupujacy placa po kilku dniach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
Ale Wam zazdroszczę tych zakupków na zimę, ja tu w pracy nie mam dostępu na all i nawetnie widzę jakie kombinezony zamawiacie.
Kocioł dzisiaj w pracy mam bo delegacja jest i co chwile gdziesmuszę latać.
#2176 |
Zakorzenienie
|
Kochane babencje strasznie mi cięzko coś napisac. W ogóle poszłam dziś na uniwer, przez co Ola spała 40 minut. Teraz przyzwyczajona jest do spania w spokoju, bo nawet jak zaśnie na spacerze za chwilę jestem już w domu. Ola śpi przed chacjendą a ja sobie sprzątam, gotuję jej zupę i opindalam tutaj. Teraz jest padnięta i marudzi bo krótko spała. Co do magistery to widziałam, że wciąż leży w sekretariacie, promotorka miała być dziś (może) o 13. Pytałam babeczki czy mogę przyjść jutro/ w poniedziałek bo musiałabym z głodną Olą czekać na nią ponad 2 godziny, tylko po to, żeby zapytać kiedy mogę przyjść bo widziałam że pracy nie zobaczyła bo dalej lezy w sekretariacie. Dowiedziałam się że babka jest tylko w czwartki bo nie ma jeszcze zajęć. Więc pójdę za tydzień. Zakładając, że dziś zabierze moją pracę może ją sprawdzi
![]() Odnośnie kasz to doszłam do wniosku, że będę dawać jej tylko te z Bebilonu i może czasem nestle na urozmaicenie. Bo Bebilon najlepiej się robi i najbardziej Oli smakuje. Maluśna futerko kochana jest chyba ciut za duże, ale to bardzo dobrze bo wystarczy Oli na jesień i zimę. Dalmatyńczyk jest krótszy i krótsze ma również rękawki, ale może też ten sezon posłuży, jesień na pewno ![]() Aniu widziałam, że bossek jest na All, bo ja na perfumach wpisuję słówko "używane" i szukam sobie dla siebie ciekawych ofert w dobrej cenie ![]() Olcia mi histerię jeszcze dziś odwaliła, bo nie chciała dać się przebrać na sp0acerze ludzie się patrzyli jak nie wiem, miałam obore na 150 ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Werstunia a sąsiadów to zapinkol, są zdrowo podupceni... nio naprawdę słów brak!!!
#2177 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis sprzedałam krzesełko
![]() Ja nie kupuje jednak kombinezonu, mam kurtke i do tego dokupie spodnie tylko. Moj lobuz wchodzi poprostu wszedzie gdzie sie da, wczoraj zaciagal noge do gory i chcial wlezc do wanny, wchodzi na meble, lozka itp...jak tak dalej pojdzie...oj nie chce nawet myslec. Bylismy dzis u allergologa. Dostalam opr, ze jest na mleku zwyklym, tzn na bebilonie. Powinien pic pepti...i jak go karmilam powinnam tez miec diete itd...tylko jak byl 2 razy w tym szpitalu gdzie dzis bylam w poradni, to nic nie mowili o tym. Why? Doktorowa, powiedziala, ze szpital to tylko jest zeby doraznie wyleczyc ![]() poza tym powiedziala, ze mam wykluczyc mocne alergeny, mleko, orzechy, owoce cytrusowe, truskawki, poziomki, kakao...a on tak lubi kakao! no i powiedziala, ze skupisko dzieci, to nie dla niego. wiec chyba jednak wroce na wychowawczy, ale kolezanka poradzila mi wziac jeszcze l4 do konca bo na dziecko jest tylko 60dni w roku... to chyba tyle, a teraz ide cos zrobic z moja namoczona ciecierzyca! |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
heloł
witam z krainy smarkaczy ![]() ![]() a ze pranie robilam dzisiaj to byla histeria bo smialam wlaczyc pralke w jego obecnosci ![]()
#2179 |
Zakorzenienie
|
TADAM
![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=732392331 z przesyłką wyjdzie mnie niecałe 14 zł za ciuch, chyba nie tragicznie ![]() czy ta kutrka (ost.pozycja) wygląda wam na zimową ? mogłaby być ciepła, wtedy kupiłabym już tylko same spodnie na szelkach,a nie cały kombinezon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
no, Magda gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
mam juz wolne, albo wolne na chwilkę
nie wiem co w Mikiego dzis wstąpiło, szlag mnie trafiał z jego marudzeniem, wstał lewą nogą i była masakra, wiec juz go położyłam do wyrka migrena mi przechodzi ale @ przychodzi na nieszczęście ![]() no Jowiszku zawściekłaś sie na zestawy i nieźle ustrzeliłaś, chociaż kwota do zapłaty wielgachna ![]() ![]() ![]() ![]() biedna Kasiulko musisz miec inny plan, zupę ugotujesz dzień wczesniej , albo Olutek zje słoiczek, przykro że musisz sie taskać taki szmat drogi, ale tak to jest jak sie nie ma prawka i drugiego samochodu na stanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
jowiszku wg mnie zimówka
![]() U nas rozpadało się dopiero przed chwilunią, zaraz idziemy jeść kaszę, kąpanko i spanko. tymek jest już upierdliwy od dobrej godziny bo spał w dzień godzinkę do 14 a dla niego to mało. Przyszła nam suma gwarancyjna za książeczkę mieszkaniową ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz tylko czekać aż mieszkanko wykończą, jeszcze miesiąc z hakiem ![]() Cieszę się zwłaszcza temu że do pracy będę miała rzut beretem. Teraz mam 15 km, w korkach jadę autobusem godzinę. z nowego mieszkania będę miała 3 minutki ![]() No nic idę szykować małemu kolację ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Ja tam myślę, że te ciuchy-właśnie w takich zestawach jak kupiłą Magda są z ciucholandów ![]() No ale to tylko takie moje przemyślenia ![]() ![]() pozatym czy to ważne, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle,że np. w ciuchlandzie u mojej mamy gdzie zazwyczaj kupuję głupie cienkie spodnie kosztują 8-10zł. na jednej rzeczy na pewno przepłaciłam, ale na takiej kurtce czy sukience zyskałam ![]() a orientujecie się w jakich programach oni obrabiają te zdjęcia ? sama bym z chęcią tak zaczęła aukcje wystawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny....
o widze ze tutaj jakieś wielkie powroty a i tak samo "chyba" wielkie ucieczki.... ![]() Ja jesten dzisiaj u tesciowej i kożystam z chwili bo Lila sie z nia bawi. Mała mam do Ciebie wielka prosbe. Bo kiedys gdzies tam czytałam ze ty posiadasz storczyki (o ile sie nie myle) i zaczyna mi on juz opadac...wiem tylko tyle że trzeba go przyciąć poza 3 oczkiem ... tyle ze on jest prosty i wlasnie za 3 oczkiem mam rozgałęzienie...kurcze nie wiem czy zrozumiesz mnie o co mi chodzi.... nie wiemjak go podciac...bo chcialabym aby mi nastepny rok zakwitł.... A i jeszcze nad tym drugim oczkiem wychodzi kolejna ze tak powiem "łodyga" ![]() jak nie zrozumiesz to moze zdjecie tego kwiatka zrobie... ZaleZy mi na nim poniewaz to jest jedyny kwietek który mi sie podoba ![]() Tutaj tak przykładowo Ci pokazałam jak to wygląda mniej wiecej JowiszQ boska ta torba co wystawilas na all ![]() Judi jak tak troche nie w temacie.A pracujesz jako kto?? ![]() Ja właśnie powystawiałam ciuchy na rzeszowiaku. Kasiu za ile Ci poszedł ten kombinezon??? ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- JowiszQ te z tłem ciuchów to na bank w photoshopie |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku gratuluję, obśliniłam się na Twój zestaw
![]() ![]() ![]() Ola wykapana i of course sobie marudzi i się wkurza, mam nadzieję że padnie zaraz tak pięknie jak wczoraj po 20. Baby w ogole to wielkie dzięki za to info o alantanie i tormentiolu. Już po pierwszym smarowaniu alantanem była big poprawa ![]() ![]() ![]() Aniu ja tam prawka robić nie będę, bo się nie widzę za kierownicą, niech mnie wożą ![]() O Martunia część słońce Ty moje. Kombinezon poszedł za 39 zł czyli za cenę wywoławczą ![]() ![]() A co to jest rzeszowiak Martunia?
#2186 |
Zakorzenienie
|
oto Igusiowa w nowej kiecce
![]() a photoshopa nie mam, można go w necie zdobyć ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaka ona powazna juz dziewczynka z twarzy (mimo usmiechu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Wtajemniczenie
|
JowiszQ wersje próbną na 30 dni...ale to jest dosyc skomplikowany program...
ja nie mialam do niego siły ![]() Kasiu Rzeszowiak to jest strona z ogłoszeniami....Można wystawiać rzeczy i zawsze ktos do ciebie po to dojedzie ![]() Jak mi tam ciuchy nie pójdą to na szafie wystawie.... Maluśna zdjęcie dla Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
Jowisz twoja mała też jest zafascynowana roznoszeniem butów po całym domu??;>
Kochana dziewczynka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Ola zobaczyła Igusię i "dzidzia"
![]() ![]() Martunia piękny storczyk, ja kupiłam dla mamy białego. Straszliwie długo już stoi taki rozwinięty w pełni aż w szoku jestem, też jest śliczny. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.