![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]()
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Blonndee mnie się jeszcze piosenka podoba!
![]()
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cay film ma idealny klimat, jeden z lepszych ostatnimi czasy film woody'ego ![]() ugh, czasem wizaz mnie powala, i to nie zawsze na wesolo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ja też tu już tyle osób znalazlam, ze szok. I też przypadkowo w sumie, no ale w koncu te 19tys Wizażanek które aktualnie buszują po Wizażu nie mieszkają w jakimś buszu czy na bezludnej wyspie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
hehe, prawda, prawda, tez troche znajomych juz znalazlam, ale na te dziewczyne mam wyjatkowa alergie
![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
ej a ja nikogo nie spotkałam ze znajomych :<
#2167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby mazidła były w sklepach to bym na zapas nie brała ![]() juz mam gdzies te mazidła, thanatos i tak na psy schodzi ![]() Cytat:
![]() próbowałam dzisiaj zmieszac podkład z kremem (gdzies pisało o mieszaniu minerałków z kremami ![]() i co? wszystko od razu się zwazyło i wyglądałam jakbym lustra w domu nie miała! w dodatku zaraz miałam wyjsc i musiałam to na szybko zmywac płynem do demakijazu, skóra mi się zaczerwieniła na to minerałki... nigdy więcej takich testów przed wyjściem! ![]() testowałam wczoraj baze pod cienie EDM i tak jak myslałam, beznadziejna! ociepla cienie ![]() co do trwałosci to nic specjalnego... ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- sprzedałam prasowańća gf na all ![]() suma sumarum wyszło mi, ze na ten miesiac mam do wydania na minerałki 12zł ![]() tylko nie wiem czy to co sprzedam na all to sobie doliczac do kwoty do wydania na minerałki na obecny miesiąc? ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-07 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() I to osobę, która mnie szczerze znielubiła, bo, w wielkim skrócie [ale to naprawde wielkim, bo sytuacja była bardzo skomplikowana] jej chłopak odszedł do mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale pamiętaj o zadłużeniu z kolejnego miechu ![]() Cytat:
![]() A jak mi hasło udostępnił, pokazał co i jak, to... ![]() Jeju, ale ja wtedy w szał zakupowy wpadłam. Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł ![]() Musiało być naprawdę coś ekstra, żebym dała więcej kasiory. Prowadziłam nawet kalendarzyk z aukcjami, żeby nie przegapić końca licytacji ![]() Ile ja wtedy rzeczy fajnych kupiłam naprawdę okazyjnie ![]() Ale uważaj Aga, bo to strasznie wciąga i uzależnia ![]() Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Faktycznie, strasznie szybko uciekło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() A jaką masz cerę ? Może i ja uszczknę trochę z Twojej wiedzy ?! A no właśnie. Dlatego też oko swe zwróciłam jedynie na cienie . Cytat:
Pisałam parę postów wyżej o kremie na naczynka Bielendy : Kasztan - krem na dzień i na noc. O ile mnie pamięć nie myli - koszt słoiczka około dwudziestu złotych. Masz cerę mniej wrażliwą niż ja i może akurat Ci będzie odpowiadał. Cytat:
I ... nie całuj się na mrozie ![]() Ja z tych niedouczonych i ciekawskich. A co to ?! Mróz nie zelżał . Dobrze, że mam dzisiaj wolny dzień i nie muszę wychodzić z domu. Starzy górale mówią, że to ostatni już rzut zimy i potrwa trzy dni. Oby ... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie straszcie tymi znajomymi na wizazu, bo myślę o zmianie konta ![]() Cytat:
![]() hmm ryzykowac czy nie ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Asia i tak miałam na mysli korektor EDM ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Asia dostałam Twoją paczke ![]() kolczyki cudne ![]() normalnie się w nich zakochałam, to na szyje też (nawet nie wiem jak się to nazywa ![]() masz talent ![]() ![]() pachną pianką, którą równiez od Ciebie dostałam, bo się wylała, ale mi to nie przeszkadza ![]() ![]() pierwsze co pomyslałam widząc cienie to, ze za tyle ile dałam za cienie to by mnie same pojemniczki na all wyszły ![]() kolory ciekawe, tylko zastanawiam się czy te cienie mają date waznosci czy nie... mam nadzieje, ze nie, bo ja ich pół życia uzywac będe, bo się nie maluje ![]() a te brokatowe to się chyba kładzie na cien? jak juz zaczne testowac to moze kilka cieni na all dam, bo np ten pomarancz mi nie podchodzi ![]() ale jestem bardzo zadowolona ![]() dziękuję bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Cerę mam niestety problemową i dalej nie mogę się wyleczyć z trądziku :/
Poza tym che być chudziutka... A oxfordy to rodzaj butów ![]() Wszystkiego najlepszego ;-*
#2173 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byc kobieta, byc kobieta... ja w zwiazku z tym ide dzis na babskie spotkanko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||||
|
Cytat:
![]() Mi się dzisiaj nie chciało iść na spacer ![]() Pogoda brzydka i słonko w tyłek nie przygrzewa ![]() A do tego Pazuryrskość spała długo, o 16 nie opłaca mi się już wychodzić. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wszystko się wylało? A ja też durna, zapomniałam zabezpieczyć, bo się spieszyłam ![]() Swoją drogą nie wiem, co oni z tymi paczkami robią. Dziękuję za komplementy ![]() ![]() Cienie chyba bezterminowo, więc możesz się maziać i maziać ![]() A pomarańcz może będzie pasował do fioletu? Takie odważne połączenie imprezowo-wieczorowe. Cytat:
![]() Na problemy trądzikowe to kwasy, ale własnie wiosna idzie, więc teraz to już nie za bardzo poużywasz ![]() Może olejek eteryczny z drzewa herbacianego? Próbowałaś? A ja będę wredna ![]() ![]() ![]() O takie o wczoraj znalazłam ![]() O tym co na ebayu to nie wspomnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie, bo schudnąć nie zdąże ![]() pianki zostalo na 1 uzycie ![]() tak walsnie myslałam, ze to ta pianka o której rozmawiałysmy ![]() Ty tak nie kuś tymi kolczykami, bo mam trochę zajasnych minerałków na zbyciu ![]() nie cierpię pomarańczu ![]() nie skusisz tym sklepem, mały wybór odcieni i brak goldenów ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-08 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||||||
Zakorzenienie
|
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To się ciesz ![]() Cytat:
![]() No i dobrze ze sprzedałaś, teraz będziesz mieć kase na co innego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak Asia nie będzie miała nic przeciwko wstawisz zdjęcie kolczyków? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nie ma to Ci zrobię ![]() ale uprzedzam, ze ładniejsze w rzeczywistosci ![]() ale straszycie tymi znajomymi czy to pora zmienic nick? ![]() juz raz zmieniałam i wróciłam do starego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Mam jakieś 165 i do 60kg. Boczki, wielki brzuch i nogi.
I nie zmienię zdania ![]() Niby nic- ciesze się ![]()
#2179 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też niby pracuje, ale dzisiaj dzien kobiet to sobie dałam spokój ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-08 o 18:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
ja mam 160cm, 45 kg i (na szczęście) dobrą przemianę materii- wpiep.rzam tyyyyle, że hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam dziś kwiatka od Mojego Bożyszcza ![]() który już niedługo będzie moim chłopakiema, co! :P Najlepszego, kobitki ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() styl też nie mój ![]() ale kolczyki śmiało będe nosic na codzień co do tego na szyje to raczej na codzien nie ![]() Asiu przetestowałam pianke ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Karolina powiedz mi jeszcze jak się spisują u Ciebie minerałki z naszego zamówienia? ![]() jak soft bronzer i champagne? ![]() i czy ta próbka multi-taskinga za pomarańczowa jest? ![]() ja nawet champagne jeszcze nie uzywałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||||||||
|
Cytat:
![]() Kolczykami nie kuszę, mogę zrobić bez problemu, krótsze, dłuższe, z różnymi kokardkami ![]() W sklepie wybór odcieni mały, ale cienie mają rewelacyjne i pewnie za jakiś czas, 2-3 miechy się skuszę. Najbardziej wpadły mi w oko aury i te opalizujące na wiele kolorów. A próbki w słoiczkach po dolarze ![]() Dużo brązów jest, może Kasia się skusi też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A znajomymi nie straszymy, ale nie zmieniaj nicka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ta Galanea wydawała mi się bardziej miękka i jednocześnie zwarta w konsystencji. Obie lubię jednakowo ![]() Cytat:
![]() Tylko, że ona tu już się nie udziela wcale. Szybko się zniechęca, z tego, co zauważyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam do oddania: sampel pudru wykanczającego EDM fair big primeru/pudru wykanczająceg koalin fair EDM sampel podkładu perfect inetnsive EDM - miałam Ci go wysłac teraz na próbę, ale moja mama go zabrała, a jak się dowiedziała, ze to nie puder tylko podkład to powiedziała, ze chyba zgłupiałam i oddała ![]() mam tez próbki podkładów Lumiere golden fair, tych co mi Ty zamawiałas, ale mi nie podpasiły ![]() tych najjaśniejszych to chyba raz 1 testowałam, a reszta w ogóle nie ruszana ![]() a Ty pisałas, ze jestes pomiędzy gf a ivory, więc powinny pasować ![]() obie pianki fajne, ale ja teraz będe te słynne mydła EGM testowac, bo mi wizazanka z wymianki wysle ![]() ![]() tą Twoja paczuche to dzisiaj jak na dzień kobiet dostałam ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() widzisz to intensive fair będzie pasował, bo jasniejszego juz nie ma ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- zapomniałam dopisać, ze dobrze, ze ja juz cieni nie chcę ![]() swoją droga tak zachwalam minerałki, a suma sumarum to one kiepskawo na mnie leżą, zaraz się swiecę ![]() mówie tu o podkładach, ale to wina mojej skóry jest za sucha... choć juz od prawie roku o nią dbam czyli toniki/hydrolaty, kremy iwostinu, tłuste kremy +filtry, a ona swoje! tak samo z włosami, dbam o nie od ok 2 lat a i tak mi siano rośnie ![]() jak się ma pecha to się ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle, ze z filtrem nie będzie problemu, ja zawsze sporo używam, bo boje się zawsze ze za mało nałożyłam ![]() ![]() Kolczyki są super, o te mi właśnie chodziło ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego w naszym dniu
![]() Phi, Ty to możesz ![]() Nie chciałabym, żeby znalazł mnie tu ktoś ze znajomych (chociaż wiem, że jedna z moich koleżanek tu zagląda, mam nadzieję, że nie czyta moich postów - jej życie chyba nie jest tak nudne ![]() ![]() Cytat:
![]() Swego czasu koleżanka udostępniła mi swoje hasło do konta bo większość czasu spędzała w innym mieście więc dała mi swobodę w kupowaniu - a tym samym nabijaniu jej konta pozytywnymi komentarzami ![]() ![]() ![]() Oj, nawet nie wiesz jak strasznie szybko ![]() Tak jak myślałam - pierwszy dzień po urlopie i zebranie czyli opieprz na dzień dobry ![]() Powiem Wam, że jak zadzwonił dzisiaj budzik miałam szaloną myśl - dać mu w łeb, przewrócić się na drugi bok i spać dalej... ![]() Cytat:
![]() Aha, dołączam do zachwytów nad bazą Joko - umalowałam się dzisiaj rano do pracy (jak nigdy ![]() ![]() Muszę się teraz częściej malować bo mam stado cieni i nie zużyję ich pewnie przez 2 lata ![]() Byłam dziś w Naturze, już miałam w łapce kolejne sypkie cienie My Secret i sypki puder (prezent dla siebie w ramach dnia kobiet oczywiście ![]() ![]() Kolczyki śliczne - ja też ostrzę sobie pazurki na wyroby Asi ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-08 o 20:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |||
|
To się jakoś dogadamy
![]() ![]() Szkoda, że nie w nienaruszonym stanie ![]() Cytat:
Musze popróbować z tymi primerami i pudrami wykańczającymi, szukam sobie właśnie czegoś na ebay, trochę tego tam siedzi, się pogubiłam. Ale i tak muszę z tym poczekać do wiosny, przynajmniej do połowy kwietnia, jak już mi łuszczenie pokwasowe przejdzie ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, co to będzie, jak będę musiała wrócić do roboty. Spodobało mi się na wolnym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czy w Twojej Naturze mają szafę z Pierre Renee? Szukam sypkiego cienia 04, w mojej już go wykupili i nie wiadomo, kiedy będzie znowu ![]() Dzięki ![]() Nu, a wariant do gwiazdki już wybrała???
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mirelka jak tam hula hop? Hulasz cały czas czy Ci już żebra połamało? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny !
Wiosna nadchodzi ! Wiosna nadchodzi ! Ptaszynki moje milusie, już od świtu takie trele wyśpiewują, że aż serce rośnie. No i apetyt mają mniejszy. Rozpoczęłam trzeci wór ziarna. Wczoraj posypałam i tylko troszkę zjedzone. Znak, że ozimina na polach wykiełkowała i mają lepsze pożywienie. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krem : niestety nie mogę podesłać Ci na próbunek, bo sama miałam ociupinkę - taką próbkę na jeden raz. Dołożyli mi do zakupów. Wczoraj spróbowałam krem też Bielendy : Algi. Niby dzień / noc, ale "chudy". Nie piekł, nie podrażnił, nie zaczerwienił. Nie dał "rumieńców", ale - mam takie wrażenie - zaognił ździebełko naczynka. Dla mniej wrażliwych też - moim zdaniem - dobry pod makijaż, bo nie zostawia na twarzy tłustej warstwy. Dla mnie : niestety ... Ja lubię "tłustości" i "świecenie się" mi nie przeszkadza. Spróbuj, a może ?! Jak nie - sprezentujesz mamie. Dlaczego ? Moda na "wieszaki" już przemija. I chwała Bogu Najwyższemu, bo to takie "mało apetyczne" ! Zaczynają być na topie kobiece kształty. A tak a propos "topu" : w nadchodzącym sezonie wiodącym kolorem w ubiorze będą niebieski i srebrny. Toż to skandal ! Ja nie trawię "niebieskiego". No, może jedynie : szafir. No co, też - zmrużywszy oko - można ten kolor potraktować jako odcień niebieskiego ![]() ![]() Cytat:
Asiu - ![]() Kolczyki - jak to się na Wizażu "mówi" : sliczniaste ! A teraz prywatę będę uprawiać . Izuniu może będziesz mogła mi pomóc. Potrzebuję dostać się na ulicę Zamenhofa w Sopocie. Map raczej nie umiem czytać i kurs taxi z mojego miasta do Sopotu - dość drogi. Na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść z pociągu ? Najlepiej takiej, gdzie jest postój Taxi. Możesz mi podać nr tel. korporacji Taxi w Sopocie. Jakoś nie mogę odszukać. Będę wdzięczna "jak nie wiem co ". "Lecę" cienie "Asi" oglądać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.