Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 17:45   #2161
Exquise
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
o kurczaki... mialam nadzieje, ze jakies antidotum na to jest! utrzymuje mi sie juz kilka dni i tak perfidnie mi pekla warga w zgieciu i szczypie
Mi na coś takiego pomaga sama Nivea, smaruję, nawilża to pęknięcie i potem jest już dobrze

Exquise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:57   #2162
ImmortalLover
Zakorzenienie

Blonndee mnie się jeszcze piosenka podoba!

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:04   #2163
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Exquise Pokaż wiadomość
Mi na coś takiego pomaga sama Nivea, smaruję, nawilża to pęknięcie i potem jest już dobrze
to jest jakas mysl, chyba mam w lazience owy kremik, zaraz sprawdze

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Blonndee mnie się jeszcze piosenka podoba!
cay film ma idealny klimat, jeden z lepszych ostatnimi czasy film woody'ego

ugh, czasem wizaz mnie powala, i to nie zawsze na wesolo przez kompletny przypadek 'znalazlam' tu panienke, ktora mojego tz kiedys strasznie probowala poderwac, poszpiegowalam i jak patrze na jaka sie tu 'off-owa inteligentke z klasa' kreuje to az mnie krew zalewa, bo rzeczywistosc jest hmm... troszke inna eh, magia internetu, ot co!
Stary 2010-03-07, 18:20   #2164
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
to jest jakas mysl, chyba mam w lazience owy kremik, zaraz sprawdze

cay film ma idealny klimat, jeden z lepszych ostatnimi czasy film woody'ego

ugh, czasem wizaz mnie powala, i to nie zawsze na wesolo przez kompletny przypadek 'znalazlam' tu panienke, ktora mojego tz kiedys strasznie probowala poderwac, poszpiegowalam i jak patrze na jaka sie tu 'off-owa inteligentke z klasa' kreuje to az mnie krew zalewa, bo rzeczywistosc jest hmm... troszke inna eh, magia internetu, ot co!
Takich agentek pewnie jest tutaj pełno
Swoją drogą ja też tu już tyle osób znalazlam, ze szok. I też przypadkowo w sumie, no ale w koncu te 19tys Wizażanek które aktualnie buszują po Wizażu nie mieszkają w jakimś buszu czy na bezludnej wyspie
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:25   #2165
blonndee
Wtajemniczenie

hehe, prawda, prawda, tez troche znajomych juz znalazlam, ale na te dziewczyne mam wyjatkowa alergie zreszta, co tu bede sciemniac, nie lubie zadnej dziewczyny, ktora mi tu probuje chlopa zbajerowac a jego bylych to juz w ogole...
Stary 2010-03-07, 18:35   #2166
ImmortalLover
Zakorzenienie

ej a ja nikogo nie spotkałam ze znajomych :<

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-07, 19:03   #2167
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie (a przynajmniej taką mam nadzieję) i nie chciałabym, żeby rozpoznał mnie tu ktoś z reala
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 21:05   #2168
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Karmię właśnie moje włosy oliwą z oliwek - pomyślałam, że trzeba w końcu coś dla nich zrobić
Trzeba też w końcu je umyć - ostatni raz był w poniedziałek - 6 dni!
Tabsy od dermatologa + trwała

Myślę, żeby kupić Jantara chociaż nie pamiętam czy mi się coś po nim dobrego z włosami/skórą działo, ale bardziej zastanawiam się czy nie wrócić do Seboradinu - bo pamiętam, że miałam po nim antenki a teraz bardzo by mi się jakieś nowe przydały ale chociaż cholerstwo ma alkohol A teraz moja skóra jest dosyć sucha i alkohol może ją jeszcze bardziej wysuszyć i potem będę cierpieć

Ja też I jak się przeprowadzę to zamierzam tę tradycję kontynuować

Pewnie tak tylko mam już trochę dosyć szukania i wywalania pieniędzy w błoto

Ja już sama nie wiem - przyglądam się sobie w lusterku i wydaje mi się, że szyja jest jakby żółtawa a na twarzy różnie - czoło żółtawe a reszta lekko zaczerwieniona od rozszerzonych naczynek - i bądź tu mądra

TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie Podał mi hasło zaledwie tydzień temu a ja w tym czasie już 3 rzeczy kupiłam
I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej

Jaki z tego wniosek? Za dużo tego wszystkiego mamy - więcej niż potrzebujemy i jesteśmy w stanie zużyć
To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki

Hmm, w takim razie poczekam i poszukam kogoś innego
Może ma dużo zamówień?

O nie, przecież każda z obecnych tutaj wie, że największą fanką jestem JA!

Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie
a to dlatego, ze jak się kupuje przez inernet i opłaca koszt wysyłki to się magazynuje...
jakby mazidła były w sklepach to bym na zapas nie brała
juz mam gdzies te mazidła, thanatos i tak na psy schodzi

Cytat:
Ja też nie (a przynajmniej taką mam nadzieję) i nie chciałabym, żeby rozpoznał mnie tu ktoś z reala
ja tez nie i tez mam taką nadzieje

próbowałam dzisiaj zmieszac podkład z kremem (gdzies pisało o mieszaniu minerałków z kremami)
i co? wszystko od razu się zwazyło i wyglądałam jakbym lustra w domu nie miała!
w dodatku zaraz miałam wyjsc i musiałam to na szybko zmywac płynem do demakijazu, skóra mi się zaczerwieniła na to minerałki...
nigdy więcej takich testów przed wyjściem!

testowałam wczoraj baze pod cienie EDM i tak jak myslałam, beznadziejna!
ociepla cienie
co do trwałosci to nic specjalnego...

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

sprzedałam prasowańća gf na all

suma sumarum wyszło mi, ze na ten miesiac mam do wydania na minerałki 12zł
tylko nie wiem czy to co sprzedam na all to sobie doliczac do kwoty do wydania na minerałki na obecny miesiąc?

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-07 o 21:02
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:24   #2169
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
A ja znalazłam przez nie przypadek
I to osobę, która mnie szczerze znielubiła, bo, w wielkim skrócie [ale to naprawde wielkim, bo sytuacja była bardzo skomplikowana] jej chłopak odszedł do mnie
Cytat:
Hiehiehie, ja Cię rozpoznam
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ociepla cienie
Masz na myśli ten korektor? Czy inną bazę?

Cytat:

suma sumarum wyszło mi, ze na ten miesiac mam do wydania na minerałki 12zł
tylko nie wiem czy to co sprzedam na all to sobie doliczac do kwoty do wydania na minerałki na obecny miesiąc?
Doliczać w końcu coś Ci się zwróciło z inwestycji
Ale pamiętaj o zadłużeniu z kolejnego miechu

Cytat:
TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie Podał mi hasło zaledwie tydzień temu a ja w tym czasie już 3 rzeczy kupiłam
I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej

Jaki z tego wniosek? Za dużo tego wszystkiego mamy - więcej niż potrzebujemy i jesteśmy w stanie zużyć
To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki
Hehehehe, ja miałam dokładnie to samo, jak się do TŻ'ta wprowadziłam. Wcześniej nie wiedziałam nawet co to AlleDrogo
A jak mi hasło udostępnił, pokazał co i jak, to...
Jeju, ale ja wtedy w szał zakupowy wpadłam.
Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł
Musiało być naprawdę coś ekstra, żebym dała więcej kasiory.
Prowadziłam nawet kalendarzyk z aukcjami, żeby nie przegapić końca licytacji
Ile ja wtedy rzeczy fajnych kupiłam naprawdę okazyjnie

Ale uważaj Aga, bo to strasznie wciąga i uzależnia
Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi ... ale ten czas może być bardzo długi

Cytat:
Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie
[/COLOR][/I]

Faktycznie, strasznie szybko uciekło

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 02:58   #2170
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Te wyrzuty znikają jak się zrobi coś dla swojej figury, np. poćwiczy przynajmniej ja tak mam
No widzisz ! A ja mam odwrotnie - już samo myślenie o wszelakiej pracy fizycznej, w tym : ćwiczenia, bardzo mnie męczy ! Parę lat temu, w czasie ogarniającej wsiech modzie, wykupiłam sobie nawet karnet do fitness klubu. Zajrzałam tam dwa razy ! Zdecydowanie preferuję pozycję horyzontalną.

Cytat:
wątek o cerze mam juz prawie w jednym palcu
A jaką masz cerę ? Może i ja uszczknę trochę z Twojej wiedzy ?!

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oj, to mineralne pyłeczki nie dla Ciebie
A no właśnie. Dlatego też oko swe zwróciłam jedynie na cienie .

Cytat:
to zacznij dobierac do szyi, nie będziesz musiała szyi maziać

szukam na allegro kremu iwostin na naczynka, myslałam, ze moze tanszy będzie, a tu dupa 40zł znowu nie moje
Nie mogę zacząć od szyi, bo jej koloryt jest łatwiejszy do malowanek niźli ten twarzowy. Dlatego też przede wszystkim na twarzy muszę się skupiać.

Pisałam parę postów wyżej o kremie na naczynka Bielendy : Kasztan - krem na dzień i na noc. O ile mnie pamięć nie myli - koszt słoiczka około dwudziestu złotych. Masz cerę mniej wrażliwą niż ja i może akurat Ci będzie odpowiadał.

Cytat:
zrobil mi sie zajad i to dziwne, bo ostatni raz zajady to chyba w podstawowce mialam. i teraz sie zastanawiam, jak ja mam sobie z tym poradzic?
Z własnego doświadczenie - wszelakiego rodzaju niechciane niespodzianki skórne traktuję maścią Tribiotic. Działa !
I ... nie całuj się na mrozie !

Cytat:
Tak przy okazji- nie widziałyście gdzieś ładnych oxfordów?
Ja z tych niedouczonych i ciekawskich. A co to ?!

Mróz nie zelżał . Dobrze, że mam dzisiaj wolny dzień i nie muszę wychodzić z domu. Starzy górale mówią, że to ostatni już rzut zimy i potrwa trzy dni. Oby ...

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 14:58   #2171
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
I to osobę, która mnie szczerze znielubiła, bo, w wielkim skrócie [ale to naprawde wielkim, bo sytuacja była bardzo skomplikowana] jej chłopak odszedł do mnie

Masz na myśli ten korektor? Czy inną bazę?

Doliczać w końcu coś Ci się zwróciło z inwestycji
Ale pamiętaj o zadłużeniu z kolejnego miechu

Hehehehe, ja miałam dokładnie to samo, jak się do TŻ'ta wprowadziłam. Wcześniej nie wiedziałam nawet co to AlleDrogo
Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł

Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi ... ale ten czas może być bardzo długi

jaki debet na następny miesiąc mam jeszcze 37zł do wydania a moze cos jeszcze na all pójdzie to więcej będzie

nie straszcie tymi znajomymi na wizazu, bo myślę o zmianie konta

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

No widzisz ! A ja mam odwrotnie - już samo myślenie o wszelakiej pracy fizycznej, w tym : ćwiczenia, bardzo mnie męczy ! Parę lat temu, w czasie ogarniającej wsiech modzie, wykupiłam sobie nawet karnet do fitness klubu. Zajrzałam tam dwa razy ! Zdecydowanie preferuję pozycję horyzontalną.

A jaką masz cerę ? Może i ja uszczknę trochę z Twojej wiedzy ?!

A no właśnie. Dlatego też oko swe zwróciłam jedynie na cienie .

Nie mogę zacząć od szyi, bo jej koloryt jest łatwiejszy do malowanek niźli ten twarzowy. Dlatego też przede wszystkim na twarzy muszę się skupiać.

Pisałam parę postów wyżej o kremie na naczynka Bielendy : Kasztan - krem na dzień i na noc. O ile mnie pamięć nie myli - koszt słoiczka około dwudziestu złotych. Masz cerę mniej wrażliwą niż ja i może akurat Ci będzie odpowiadał.

Z własnego doświadczenie - wszelakiego rodzaju niechciane niespodzianki skórne traktuję maścią Tribiotic. Działa !

Ja z tych niedouczonych i ciekawskich. A co to ?!

Mróz nie zelżał . Dobrze, że mam dzisiaj wolny dzień i nie muszę wychodzić z domu. Starzy górale mówią, że to ostatni już rzut zimy i potrwa trzy dni. Oby ...

kusząco brzmi, ale mam mleczko&tonik bielendy do demakijazu i strasznie mnie podraznia
hmm ryzykowac czy nie

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Asia i tak miałam na mysli korektor EDM

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Asia dostałam Twoją paczke
kolczyki cudne
normalnie się w nich zakochałam, to na szyje też (nawet nie wiem jak się to nazywa)
masz talent jednak nie ukrywam, ze najbardziej zauroczyły mnie te kolczyki
pachną pianką, którą równiez od Ciebie dostałam, bo się wylała, ale mi to nie przeszkadza dzis spróbuję co to za cudo
pierwsze co pomyslałam widząc cienie to, ze za tyle ile dałam za cienie to by mnie same pojemniczki na all wyszły
kolory ciekawe, tylko zastanawiam się czy te cienie mają date waznosci czy nie...
mam nadzieje, ze nie, bo ja ich pół życia uzywac będe, bo się nie maluje
a te brokatowe to się chyba kładzie na cien?
jak juz zaczne testowac to moze kilka cieni na all dam, bo np ten pomarancz mi nie podchodzi
ale jestem bardzo zadowolona
dziękuję bardzo
Stary 2010-03-08, 15:18   #2172
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cerę mam niestety problemową i dalej nie mogę się wyleczyć z trądziku :/
Poza tym che być chudziutka...
A oxfordy to rodzaj butów

Wszystkiego najlepszego ;-*

Stary 2010-03-08, 15:46   #2173
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
czyzby sprawa z byla tz, o ktorej kiedys cos wspominalas?

Cytat:
a ze nie pomyslalam! i ja fanka tribioticu...

Cytat:
no tylko nie mow, ze masz 170cm 55kg i jestes gruba a naprawde masz powod zeby sie martwic? a propos odchudzania (a raczej uzalania sie, ze tyje) to niedlugo bede ekspertem

byc kobieta, byc kobieta... ja w zwiazku z tym ide dzis na babskie spotkanko ale wszstkim NAM zycze najlepszego
Stary 2010-03-08, 16:04   #2174
'Estelle'

Cytat:

Oby-oby Kasiu, bo mam już dość tej zimy
Mi się dzisiaj nie chciało iść na spacer
Pogoda brzydka i słonko w tyłek nie przygrzewa
A do tego Pazuryrskość spała długo, o 16 nie opłaca mi się już wychodzić.

Cytat:
jaki debet na następny miesiąc mam jeszcze 37zł do wydania a moze cos jeszcze na all pójdzie to więcej będzie
w takim razie trzymam kciuki za upłynnienie majątku

Cytat:
kolczyki cudne
normalnie się w nich zakochałam, to na szyje też (nawet nie wiem jak się to nazywa)
pachną pianką, którą równiez od Ciebie dostałam, bo się wylała, ale mi to nie przeszkadza dzis spróbuję co to za cudo
pierwsze co pomyslałam widząc cienie to, ze za tyle ile dałam za cienie to by mnie same pojemniczki na all wyszły
kolory ciekawe, tylko zastanawiam się czy te cienie mają date waznosci czy nie...
a te brokatowe to się chyba kładzie na cien?
jak juz zaczne testowac to moze kilka cieni na all dam, bo np ten pomarancz mi nie podchodzi
ale jestem bardzo zadowolona
dziękuję bardzo
Ooooj, szkoda że się wylała. Przysłałam troszeczkę, żebyś Sobie potestowała, czy pasuje i nie podrażnia, jakiś czas temu o niej rozmawiałyśmy i tak pomyślałam, że Ci trochę zostawię na spróbowanie
A wszystko się wylało?
A ja też durna, zapomniałam zabezpieczyć, bo się spieszyłam
Swoją drogą nie wiem, co oni z tymi paczkami robią.

Dziękuję za komplementy . Cieszę się, że kolczyki podobywują się, jak chcesz to jeszcze w innych kolorach mogę Ci zrobić

Cienie chyba bezterminowo, więc możesz się maziać i maziać
A pomarańcz może będzie pasował do fioletu? Takie odważne połączenie imprezowo-wieczorowe.

Cytat:
A oxfordy to rodzaj butów

Wszystkiego najlepszego ;-*
Wzajemnie
Na problemy trądzikowe to kwasy, ale własnie wiosna idzie, więc teraz to już nie za bardzo poużywasz
Może olejek eteryczny z drzewa herbacianego? Próbowałaś?

A ja będę wredna
O takie o wczoraj znalazłam http://pureluxecosmetics.com/home.html
O tym co na ebayu to nie wspomnę

Stary 2010-03-08, 16:29   #2175
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oby-oby Kasiu, bo mam już dość tej zimy
Mi się dzisiaj nie chciało iść na spacer
Pogoda brzydka i słonko w tyłek nie przygrzewa
A do tego Pazuryrskość spała długo, o 16 nie opłaca mi się już wychodzić.

w takim razie trzymam kciuki za upłynnienie majątku

Ooooj, szkoda że się wylała. Przysłałam troszeczkę, żebyś Sobie potestowała, czy pasuje i nie podrażnia, jakiś czas temu o niej rozmawiałyśmy i tak pomyślałam, że Ci trochę zostawię na spróbowanie
A wszystko się wylało?
A ja też durna, zapomniałam zabezpieczyć, bo się spieszyłam
Swoją drogą nie wiem, co oni z tymi paczkami robią.

Dziękuję za komplementy . Cieszę się, że kolczyki podobywują się, jak chcesz to jeszcze w innych kolorach mogę Ci zrobić

Cienie chyba bezterminowo, więc możesz się maziać i maziać
A pomarańcz może będzie pasował do fioletu? Takie odważne połączenie imprezowo-wieczorowe.

Wzajemnie
Na problemy trądzikowe to kwasy, ale własnie wiosna idzie, więc teraz to już nie za bardzo poużywasz

A ja będę wredna
tez mam dosc zimy, niech juz wiosna będzie
albo nie, bo schudnąć nie zdąże

pianki zostalo na 1 uzycie także potestuje
tak walsnie myslałam, ze to ta pianka o której rozmawiałysmy

Ty tak nie kuś tymi kolczykami, bo mam trochę zajasnych minerałków na zbyciu

nie cierpię pomarańczu

nie skusisz tym sklepem, mały wybór odcieni i brak goldenów

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-08 o 16:41
Stary 2010-03-08, 16:39   #2176
niby nic
Zakorzenienie

Najlepszego z okazji Dnia Kobiet

Cytat:
hehe, prawda, prawda, tez troche znajomych juz znalazlam, ale na te dziewczyne mam wyjatkowa alergie zreszta, co tu bede sciemniac, nie lubie zadnej dziewczyny, ktora mi tu probuje chlopa zbajerowac a jego bylych to juz w ogole...
Chyba nikt nie lubi Dzisiaj było w rozmowach w toku o zazdrosnych dziewczynach

Cytat:
To się ciesz

Cytat:
ociepla cienie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Ja jeszcze nie próbowałam tej bazy, ale u mnie pewnie też sie nie sprawdzi
No i dobrze ze sprzedałaś, teraz będziesz mieć kase na co innego

Cytat:
No widzisz ! A ja mam odwrotnie - już samo myślenie o wszelakiej pracy fizycznej, w tym : ćwiczenia, bardzo mnie męczy ! Parę lat temu, w czasie ogarniającej wsiech modzie, wykupiłam sobie nawet karnet do fitness klubu. Zajrzałam tam dwa razy ![...]
Ja też nie bardzo lubie ćwiczyć, ale czasem się zdarzy ze mi sie zechce Zawsze potem jakaś satysfakcja jest ze zrobiłam cos dla siebie Przepraszam ze ucięcie kawałka cytatu, ale zawsze jak odpisuje w tym wątku to mi sie wszystko zacina, i przez przypadek mi sie ucięło, a nie da się cofnąć...

Cytat:
nie straszcie tymi znajomymi na wizazu, bo myślę o zmianie konta

kolczyki cudne
Ja też nie wierzyłam że kogoś moge spotkać, a jednak Chociaż nie jest to nikt z mojego bliskiego otoczenia
Jak Asia nie będzie miała nic przeciwko wstawisz zdjęcie kolczyków?

Cytat:
no tylko nie mow, ze masz 170cm 55kg i jestes gruba a naprawde masz powod zeby sie martwic? a propos odchudzania (a raczej uzalania sie, ze tyje) to niedlugo bede ekspertem

byc kobieta, byc kobieta... ja w zwiazku z tym ide dzis na babskie spotkanko ale wszstkim NAM zycze najlepszego
Ja mam 168cm i waże jakieś 60 kg Ale nie uważam, ze jestem gruba, ale nie sądze też ze mam dobrą figure

Cytat:

A ja będę wredna
Nawet z filtrami nie można? Ja jeszcze nie używalam mojego specyfiku, bo jeszcze filtra nie kupiłam no a teraz wiosna idzie
Stary 2010-03-08, 16:49   #2177
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet

To się ciesz

Ja jeszcze nie próbowałam tej bazy, ale u mnie pewnie też sie nie sprawdzi
No i dobrze ze sprzedałaś, teraz będziesz mieć kase na co innego

Ja też nie bardzo lubie ćwiczyć, ale czasem się zdarzy ze mi sie zechce Zawsze potem jakaś satysfakcja jest ze zrobiłam cos dla siebie Przepraszam ze ucięcie kawałka cytatu, ale zawsze jak odpisuje w tym wątku to mi sie wszystko zacina, i przez przypadek mi sie ucięło, a nie da się cofnąć...

Ja też nie wierzyłam że kogoś moge spotkać, a jednak Chociaż nie jest to nikt z mojego bliskiego otoczenia
Jak Asia nie będzie miała nic przeciwko wstawisz zdjęcie kolczyków?

Ja mam 168cm i waże jakieś 60 kg Ale nie uważam, ze jestem gruba, ale nie sądze też ze mam dobrą figure

Nawet z filtrami nie można? Ja jeszcze nie używalam mojego specyfiku, bo jeszcze filtra nie kupiłam no a teraz wiosna idzie
Asia powinna miec na kmputerze zdjęcia kolczyków co nie?
a jak nie ma to Ci zrobię
ale uprzedzam, ze ładniejsze w rzeczywistosci

ale straszycie tymi znajomymi czy to pora zmienic nick?
juz raz zmieniałam i wróciłam do starego
Stary 2010-03-08, 17:04   #2178
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mam jakieś 165 i do 60kg. Boczki, wielki brzuch i nogi.
I nie zmienię zdania
Niby nic- ciesze się

Stary 2010-03-08, 17:09   #2179
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
ogladalam az takich numerow to ja nie robie, najciezsze moje dzialo to: FOCH
Cytat:
ja mam 160 a waze troche() wiecej od ciebie... ale juz nad tym pracuje!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-08, 18:16   #2180
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
a jak nie ma to Ci zrobię
ale uprzedzam, ze ładniejsze w rzeczywistosci

To ja poprosze o to zdjęcie, albo Ciebie albo Asie Pamietam, ze mi tez sie jedne podobały takie czarne z kokardkami Ale to nie mój styl w ogóle

Cytat:
Mam jakieś 165 i do 60kg. Boczki, wielki brzuch i nogi.
I nie zmienię zdania
Niby nic- ciesze się
Ja też nie, nawet jak mi mówią ze dobrze wyglądam, ale mi się zawsze podobała taka idealna sylwetka [ale nie anorektyczna]

Cytat:
ogladalam az takich numerow to ja nie robie, najciezsze moje dzialo to: FOCH

ja mam 160 a waze troche() wiecej od ciebie... ale juz nad tym pracuje!
Myslałam ze też strzelasz po pyskach jak ktoś wypowie imie Twojego Tżta

Ja też niby pracuje, ale dzisiaj dzien kobiet to sobie dałam spokój

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-08 o 18:19
Stary 2010-03-08, 18:58   #2181
linka2007
Rozeznanie

ja mam 160cm, 45 kg i (na szczęście) dobrą przemianę materii- wpiep.rzam tyyyyle, że hej

Dostałam dziś kwiatka od Mojego Bożyszcza
który już niedługo będzie moim chłopakiema, co! :P

Najlepszego, kobitki
Stary 2010-03-08, 19:43   #2182
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To ja poprosze o to zdjęcie, albo Ciebie albo Asie Pamietam, ze mi tez sie jedne podobały takie czarne z kokardkami Ale to nie mój styl w ogóle

Ja też nie, nawet jak mi mówią ze dobrze wyglądam, ale mi się zawsze podobała taka idealna sylwetka [ale nie anorektyczna]

Myslałam ze też strzelasz po pyskach jak ktoś wypowie imie Twojego Tżta

Ja też niby pracuje, ale dzisiaj dzien kobiet to sobie dałam spokój
no to ja mam takie czarne z kokardkami z różyczkami
styl też nie mój
ale kolczyki śmiało będe nosic na codzień co do tego na szyje to raczej na codzien nie

Asiu przetestowałam pianke i jak narazie mnie nie podrazniła i dla mnie porównywalna do tej Lirene sama nie wiem, która lepsza

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Karolina powiedz mi jeszcze jak się spisują u Ciebie minerałki z naszego zamówienia?
jak soft bronzer i champagne?
i czy ta próbka multi-taskinga za pomarańczowa jest?

ja nawet champagne jeszcze nie uzywałam
Stary 2010-03-08, 19:51   #2183
'Estelle'

Cytat:
pianki zostalo na 1 uzycie także potestuje
tak walsnie myslałam, ze to ta pianka o której rozmawiałysmy

Ty tak nie kuś tymi kolczykami, bo mam trochę zajasnych minerałków na zbyciu

nie skusisz tym sklepem, mały wybór odcieni i brak goldenów
Oj, to dużo się wylało
Kolczykami nie kuszę, mogę zrobić bez problemu, krótsze, dłuższe, z różnymi kokardkami

W sklepie wybór odcieni mały, ale cienie mają rewelacyjne i pewnie za jakiś czas, 2-3 miechy się skuszę. Najbardziej wpadły mi w oko aury i te opalizujące na wiele kolorów.
A próbki w słoiczkach po dolarze

Dużo brązów jest, może Kasia się skusi też

Cytat:
A ja tam zawsze odcinam i zostawiam tylko to, do czego chcę się odnieść tak jest bardziej czytelnie.

Cytat:
Teoretycznie niby można, ale ja bym się bała, bo filtr się ściera, a ponadto nałożenie przepisowej ilości, aby dostarczyć odpowiedniej ochrony często robi z buziaka tłusty placek
Cytat:
Zaraz wygrzebię te kolczyki

A znajomymi nie straszymy, ale nie zmieniaj nicka
Cytat:
Oj tam, zawsze na jeden dzień można zmienić styl

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość

Najlepszego, kobitki
O, gratuluję trzymam kciuki za misję

Cytat:
Asiu przetestowałam pianke i jak narazie mnie nie podrazniła i dla mnie porównywalna do tej Lirene sama nie wiem, która lepsza
Ja właśnie też nie wiem, która fajniejsza.
Ta Galanea wydawała mi się bardziej miękka i jednocześnie zwarta w konsystencji. Obie lubię jednakowo

Cytat:
Napisane przez blonndee
czyzby sprawa z byla tz, o ktorej kiedys cos wspominalas?
Otóż to
Tylko, że ona tu już się nie udziela wcale. Szybko się zniechęca, z tego, co zauważyłam

Wszystkiego dobrego Piękne

Stary 2010-03-08, 19:56   #2184
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
ja mam 160cm, 45 kg i (na szczęście) dobrą przemianę materii- wpiep.rzam tyyyyle, że hej

Najlepszego, kobitki
No i czego się chwalisz?

Cytat:
no to ja mam takie czarne z kokardkami z różyczkami
styl też nie mój
ale kolczyki śmiało będe nosic na codzień co do tego na szyje to raczej na codzien nie

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Karolina powiedz mi jeszcze jak się spisują u Ciebie minerałki z naszego zamówienia?
jak soft bronzer i champagne?
i czy ta próbka multi-taskinga za pomarańczowa jest?

ja nawet champagne jeszcze nie uzywałam
Champagne jest ok, używałam go juz wczesniej bo miałam próbke, ale wydaje mi sie ze jakoś krótko sie trzyma, albo poprostu go nie widać Bronzer testowałam i sie troche przeraziłam ze jest taki pomarańczowy, ale myśle ze będzie ok, zobacze jeszcze na minerałkach a nie na zwykłym podkładzie. A multi tasking na pewno będzie za ciemny, ale narazie używam na zwykły podkład i jest ok [bo podkład mam ciemniejszy i troszke pomarańczowy] ale waży się w niektórych miejscach no i nie ma sie co dziwić bo on jest do minerałów A u Ciebie jak ten bronzer np się spisuje?
Stary 2010-03-08, 20:29   #2185
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to dużo się wylało
Kolczykami nie kuszę, mogę zrobić bez problemu, krótsze, dłuższe, z różnymi kokardkami

W sklepie wybór odcieni mały, ale cienie mają rewelacyjne i pewnie za jakiś czas, 2-3 miechy się skuszę. Najbardziej wpadły mi w oko aury i te opalizujące na wiele kolorów.

A ja tam zawsze odcinam i zostawiam tylko to, do czego chcę się odnieść tak jest bardziej czytelnie.

Teoretycznie niby można, ale ja bym się bała, bo filtr się ściera, a ponadto nałożenie przepisowej ilości, aby dostarczyć odpowiedniej ochrony często robi z buziaka tłusty placek

Ta Galanea wydawała mi się bardziej miękka i jednocześnie zwarta w konsystencji. Obie lubię jednakowo

Otóż to
Tylko, że ona tu już się nie udziela wcale. Szybko się zniechęca, z tego, co zauważyłam

ja na kolczyki chętna

mam do oddania:
sampel pudru wykanczającego EDM fair
big primeru/pudru wykanczająceg koalin fair EDM

sampel podkładu perfect inetnsive EDM - miałam Ci go wysłac teraz na próbę, ale moja mama go zabrała, a jak się dowiedziała, ze to nie puder tylko podkład to powiedziała, ze chyba zgłupiałam i oddała

mam tez próbki podkładów Lumiere golden fair, tych co mi Ty zamawiałas, ale mi nie podpasiły
tych najjaśniejszych to chyba raz 1 testowałam, a reszta w ogóle nie ruszana
a Ty pisałas, ze jestes pomiędzy gf a ivory, więc powinny pasować

obie pianki fajne, ale ja teraz będe te słynne mydła EGM testowac, bo mi wizazanka z wymianki wysle w EGM wszystkie wykupili i jak chciałam sobie teraz kupic to

tą Twoja paczuche to dzisiaj jak na dzień kobiet dostałam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
No i czego się chwalisz?

Champagne jest ok, używałam go juz wczesniej bo miałam próbke, ale wydaje mi sie ze jakoś krótko sie trzyma, albo poprostu go nie widać Bronzer testowałam i sie troche przeraziłam ze jest taki pomarańczowy, ale myśle ze będzie ok, zobacze jeszcze na minerałkach a nie na zwykłym podkładzie. A multi tasking na pewno będzie za ciemny, ale narazie używam na zwykły podkład i jest ok [bo podkład mam ciemniejszy i troszke pomarańczowy] ale waży się w niektórych miejscach no i nie ma sie co dziwić bo on jest do minerałów A u Ciebie jak ten bronzer np się spisuje?
a bronzer obleci, kuku mi nie robi to jest ok

widzisz to intensive fair będzie pasował, bo jasniejszego juz nie ma

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

zapomniałam dopisać, ze dobrze, ze ja juz cieni nie chcę

swoją droga tak zachwalam minerałki, a suma sumarum to one kiepskawo na mnie leżą, zaraz się swiecę
mówie tu o podkładach, ale to wina mojej skóry jest za sucha...
choć juz od prawie roku o nią dbam czyli toniki/hydrolaty, kremy iwostinu, tłuste kremy +filtry, a ona swoje!

tak samo z włosami, dbam o nie od ok 2 lat a i tak mi siano rośnie

jak się ma pecha to się ma
Stary 2010-03-08, 20:30   #2186
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to dużo się wylało

Otóż to

Ja tez ucinam cyctaty, ale chodziło o fragment konkretnego do którego się odnosiłam
Myśle, ze z filtrem nie będzie problemu, ja zawsze sporo używam, bo boje się zawsze ze za mało nałożyłam Ciekawe tylko jak to się sprawdzi z minerałami
Kolczyki są super, o te mi właśnie chodziło

Cytat:
ja na kolczyki chętna

mam do oddania:
sampel pudru wykanczającego EDM fair
big primeru/pudru wykanczająceg koalin fair EDM

sampel podkładu perfect inetnsive EDM - miałam Ci go wysłac teraz na próbę, ale moja mama go zabrała, a jak się dowiedziała, ze to nie puder tylko podkład to powiedziała, ze chyba zgłupiałam i oddała

mam tez próbki podkładów Lumiere golden fair, tych co mi Ty zamawiałas, ale mi nie podpasiły
tych najjaśniejszych to chyba raz 1 testowałam, a reszta w ogóle nie ruszana
a Ty pisałas, ze jestes pomiędzy gf a ivory, więc powinny pasować

obie pianki fajne, ale ja teraz będe te słynne mydła EGM testowac, bo mi wizazanka z wymianki wysle w EGM wszystkie wykupili i jak chciałam sobie teraz kupic to

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

a bronzer obleci, kuku mi nie robi to jest ok

widzisz to intensive fair będzie pasował, bo jasniejszego juz nie ma
Musi pasować
Stary 2010-03-08, 20:37   #2187
Finlora
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego w naszym dniu

Cytat:
Phi, Ty to możesz
Nie chciałabym, żeby znalazł mnie tu ktoś ze znajomych (chociaż wiem, że jedna z moich koleżanek tu zagląda, mam nadzieję, że nie czyta moich postów - jej życie chyba nie jest tak nudne ) a już tym bardziej osoby, z którymi niespecjalnie się lubimy

Cytat:

Oj, wiem, wiem, uzależnia strasznie
Swego czasu koleżanka udostępniła mi swoje hasło do konta bo większość czasu spędzała w innym mieście więc dała mi swobodę w kupowaniu - a tym samym nabijaniu jej konta pozytywnymi komentarzami Pewnego razu się jednak zbulwersowała kiedy nabyłam wisiorek z posrebrzanym pentagramem - zaznaczam, że tym dobrym, z jednym rogiem do góry (no co, w końcu pentagram to znak ochronny) - ona jest strasznie religijna i stwierdziła, że nie chce mieć u siebie takich rzeczy - po tym zmieniła hasło i skończyły się samowolne zakupy

Cytat:

Oj, nawet nie wiesz jak strasznie szybko
Tak jak myślałam - pierwszy dzień po urlopie i zebranie czyli opieprz na dzień dobry Szefowa powiedziała, że jeśli nie zrobimy planu w tym miesiącu (głównie ja i koleżanka) to będziemy pisać plany naprawcze za nie wykonanie planu kilka miesięcy z rzędu, na zebraniu kierowników mówiło się też o zwolnieniach - zakładam, że jak coś to polecę pierwsza jako najkrócej pracująca i przynosząca najmniej zysku.
Powiem Wam, że jak zadzwonił dzisiaj budzik miałam szaloną myśl - dać mu w łeb, przewrócić się na drugi bok i spać dalej...

Cytat:
Prognozy "mówią", że przed końcem marca zima na pewno sobie nie pójdzie

Aha, dołączam do zachwytów nad bazą Joko - umalowałam się dzisiaj rano do pracy (jak nigdy ), dałam odrobinkę tej bazy (faktycznie ciężko się nakłada) i nawet cienie Volare trzymały się na powiece 10 godzin
Muszę się teraz częściej malować bo mam stado cieni i nie zużyję ich pewnie przez 2 lata
Byłam dziś w Naturze, już miałam w łapce kolejne sypkie cienie My Secret i sypki puder (prezent dla siebie w ramach dnia kobiet oczywiście ) ale odłożyłam - w czwartek będzie nowa gazetka więc może będą jakieś promocje

Kolczyki śliczne - ja też ostrzę sobie pazurki na wyroby Asi

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-08 o 20:39
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:13   #2188
'Estelle'

Cytat:
ja na kolczyki chętna
To się jakoś dogadamy
Cytat:

Szkoda, że nie w nienaruszonym stanie

Cytat:
swoją droga tak zachwalam minerałki, a suma sumarum to one kiepskawo na mnie leżą, zaraz się swiecę
mówie tu o podkładach, ale to wina mojej skóry jest za sucha...
choć juz od prawie roku o nią dbam czyli toniki/hydrolaty, kremy iwostinu, tłuste kremy +filtry, a ona swoje!

tak samo z włosami, dbam o nie od ok 2 lat a i tak mi siano rośnie

jak się ma pecha to się ma[/I]
Oj tam, nie przejmuj się, ja też się świecę, a cerę mam mieszaną.
Musze popróbować z tymi primerami i pudrami wykańczającymi, szukam sobie właśnie czegoś na ebay, trochę tego tam siedzi, się pogubiłam.
Ale i tak muszę z tym poczekać do wiosny, przynajmniej do połowy kwietnia, jak już mi łuszczenie pokwasowe przejdzie

Cytat:
Kolczyki są super, o te mi właśnie chodziło
Dzięki

Cytat:
Oj, nawet nie wiesz jak strasznie szybko
Tak jak myślałam - pierwszy dzień po urlopie i zebranie czyli opieprz na dzień dobry Szefowa powiedziała, że jeśli nie zrobimy planu w tym miesiącu (głównie ja i koleżanka) to będziemy pisać plany naprawcze za nie wykonanie planu kilka miesięcy z rzędu, na zebraniu kierowników mówiło się też o zwolnieniach - zakładam, że jak coś to polecę pierwsza jako najkrócej pracująca i przynosząca najmniej zysku.
Powiem Wam, że jak zadzwonił dzisiaj budzik miałam szaloną myśl - dać mu w łeb, przewrócić się na drugi bok i spać dalej...

Ja nie wiem, co to będzie, jak będę musiała wrócić do roboty.
Spodobało mi się na wolnym
Cytat:

Aha, dołączam do zachwytów nad bazą Joko - umalowałam się dzisiaj rano do pracy (jak nigdy ), dałam odrobinkę tej bazy (faktycznie ciężko się nakłada) i nawet cienie Volare trzymały się na powiece 10 godzin
Muszę się teraz częściej malować bo mam stado cieni i nie zużyję ich pewnie przez 2 lata
Byłam dziś w Naturze, już miałam w łapce kolejne sypkie cienie My Secret i sypki puder (prezent dla siebie w ramach dnia kobiet oczywiście ) ale odłożyłam - w czwartek będzie nowa gazetka więc może będą jakieś promocje

A czy w Twojej Naturze mają szafę z Pierre Renee? Szukam sypkiego cienia 04, w mojej już go wykupili i nie wiadomo, kiedy będzie znowu
Cytat:
Kolczyki śliczne - ja też ostrzę sobie pazurki na wyroby Asi
Dzięki
Nu, a wariant do gwiazdki już wybrała???

Stary 2010-03-08, 21:26   #2189
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
To już wiem co musze kupić w najbliższym czasie

Cytat:

Ja nie wiem, co to będzie, jak będę musiała wrócić do roboty.
Spodobało mi się na wolnym
Jakby nie było to będziesz miała więcej czasu na wizażowanie

Mirelka jak tam hula hop? Hulasz cały czas czy Ci już żebra połamało?
Stary 2010-03-09, 03:46   #2190
Heroldin
Zakorzenienie

Witam Dziewczyny !

Wiosna nadchodzi ! Wiosna nadchodzi ! Ptaszynki moje milusie, już od świtu takie trele wyśpiewują, że aż serce rośnie. No i apetyt mają mniejszy. Rozpoczęłam trzeci wór ziarna. Wczoraj posypałam i tylko troszkę zjedzone. Znak, że ozimina na polach wykiełkowała i mają lepsze pożywienie.

Cytat:
To po co Ci tyle "malunków" ?! I jeszcze innm "nałogi" zaszczepiasz ...

Krem : niestety nie mogę podesłać Ci na próbunek, bo sama miałam ociupinkę - taką próbkę na jeden raz. Dołożyli mi do zakupów.
Wczoraj spróbowałam krem też Bielendy : Algi. Niby dzień / noc, ale "chudy". Nie piekł, nie podrażnił, nie zaczerwienił. Nie dał "rumieńców", ale - mam takie wrażenie - zaognił ździebełko naczynka.
Dla mniej wrażliwych też - moim zdaniem - dobry pod makijaż, bo nie zostawia na twarzy tłustej warstwy. Dla mnie : niestety ... Ja lubię "tłustości" i "świecenie się" mi nie przeszkadza.
Spróbuj, a może ?! Jak nie - sprezentujesz mamie.

Cytat:
Dlaczego ? Moda na "wieszaki" już przemija. I chwała Bogu Najwyższemu, bo to takie "mało apetyczne" ! Zaczynają być na topie kobiece kształty.

A tak a propos "topu" : w nadchodzącym sezonie wiodącym kolorem w ubiorze będą niebieski i srebrny. Toż to skandal ! Ja nie trawię "niebieskiego". No, może jedynie : szafir. No co, też - zmrużywszy oko - można ten kolor potraktować jako odcień niebieskiego .

Cytat:
Przepraszam ze ucięcie kawałka cytatu,

Cytat:
Ta "Twoja" firma rozwija się w zawrotnym tempie . U mnie w mieście jest już parę punktów. A teraz, na głównej ulicy, zlikwidowali jedyny sklep, który miał w ofercie konfekcję, na której można było "oko zawiesić". W miejsce sklepu powstaje nowy punkt "Twojej" firmy.

Asiu - Brzydkie nawyki ! Brzydkie nawyki takie kuszenie osób mało odpornych. Pewnie, że kupujemy !!! Ja tam "na to, jak na lato" ! Jak to udowadnia nam Królowa Mineralnych Kosmetyków - tych "malowideł" nigdy za dużo.

Kolczyki - jak to się na Wizażu "mówi" : sliczniaste !

A teraz prywatę będę uprawiać .
Izuniu
może będziesz mogła mi pomóc. Potrzebuję dostać się na ulicę Zamenhofa w Sopocie. Map raczej nie umiem czytać i kurs taxi z mojego miasta do Sopotu - dość drogi. Na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść z pociągu ? Najlepiej takiej, gdzie jest postój Taxi. Możesz mi podać nr tel. korporacji Taxi w Sopocie. Jakoś nie mogę odszukać. Będę wdzięczna "jak nie wiem co ".

"Lecę" cienie "Asi" oglądać.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości