|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Ale ładne imię Aleksander
|
|
#2162 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiek
Ja tak się zastanawiam nad Aleksandrą
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie! parę dni mnie nie było bo we wrocku coś mi net szwankuje. wczoraj @ przylazła a ja właśnie zaopatrzyłam się w testy...Przydadzą się w następnym cyklu. Wczoraj się trochę zasmuciłam, ale dzisiaj już biorę się do roboty na następny cykl
![]() muszę teraz zaległoąści w czytaniu nadrobić |
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
Mąz pracuje w delegacji wiec jak wroci jutro to.....bierzemy sie do dziela teraz mam dni plodne wiec moze moze......
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Aleksandra sliczne imie.Moj znajomy ma wlasnie Ole (Aleksandre) i imie to wlasnie kojarze z Nia,sliczna,wesola dziewczynka ![]() Dziekuje za wciagniecie mnie na liste ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kasieek23 Czas edycji: 2009-11-26 o 14:16 |
|
|
|
#2166 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam nową staraczkę
![]() kakusiu, lindsley ehhhh dzień miałam spaprany przez brata, rodziców... Dziś, jakby inaczej, POWTÓRKA Z ROZRYWKI... Czy tylko moja rodzina jest popaprana i się nie cieszy , że będzie kolejny członek rodziny czy to ja jestem lewa?? Zamiast się cieszyć ciążą to ja chodzę po kątach i płacze sama do siebie...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to twoja pierwsza ciaza? U mnie bylo podobnie moja tesciowa przyjela ciaze jak chleb powszedni.zero radosci i gratulacji nic kompletnie az bylam zaskoczona a to ze chodzisz i placzesz to chyba norma w ciazy i dol z powodu rodzicow i brata. Glowa do gory!!!! zobaczysz jeszcze bedzie radosc !!!
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się cieszą ale szczerze to lepiej zareagowali prawie obcy ludzie niż rodzinka. Tata Tz to już w ogóle tak bez emocji ale on już taki jest...
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-26 o 14:50 |
|
|
|
|
#2169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie bylo tak samo jak powiedzialam ze na tescie wyszly 2 kreski to on na to "musi to jeszcze potwierdzic lekarz" wrr ci faceci
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny , nie pisałam bo mam ostatni tydzien praktyk w przedszkolu , trochę musiałam popisac scenariuszy tym samym.
zgadnij a czemu piszesz ,ze sie nie cieszy to takie odczucia Twoje? zawsze masz wsparcie w mężu Zjadłam zupke , poloze sie chyba i zaczne pisac na jutro scenariusz
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie Tz tak zareagował tylko teść - ojciec Tz... Ja to ostatnio nie myślę... Poprawiłam w tamtym poście... Bo dziewczyny będą mi pisać że przecież pisałam że się cieszył
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-26 o 14:51 |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
zgadnij_MS, my się ogromnie cieszymy
Nie stresuj się tym za bardzo kochana Ollliwka, i jak te praktyki?? Podobało ci się? Dziewczyny, naprawdę nie wiecie jak z tą luteinką?
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
luteinka?
|
|
#2174 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja byłam pewna , że moi rodzice się ucieszą i radość będzie trwała, a tu słuszę tylko "gorzkie" słowa, "suche" pytania i tylko "nie ruszaj kota! chora będziesz!ZOBACZYSZ!"...
Wy się cieszycie wiem ja nie wiem co bym bez Was i innych poczęła... DZIĘKUJE Lindsley, widzę, że na mamusiowym znowu wyszło coś... ehhhh Aż ciężko sie wdrążyć
|||||||||||||||||||||
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
Lenka -"Dziewczyny, poratujcie: miałam brać luteinę na wywołanie @ przez 10 dni, jest dziewiąty dzień, a ja zaczynam mieć brązowe plamienie i bóle brzucha.. Czy w tej sytuacji trzeba odstawić już luteinę czy brać jeszcze?? Co jeśli jednak @ nie przyjdzie jak odstawię to teraz??
Ale się cieszę, że ta @ już będzie, gin mi mówila że może przyjść nawet do 14 dni po tym jak skończę brać luteinkę, może szybciej kolejne staranka zacznę Lenko, ja też brałam i dostałam na 2 dzien od odstawienia luteiny.. wiec sie nie martw bierz tyle ile musisz
|
|
#2176 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko, ja nie wiem czy podobnej sytuacji nie miała Kretencja... Ona chyba brała luteinke i plamienia sie zaczely a jeszcze jej nei skończyła... Nie dam sobie głowu uciąć i ciężko doradzić... Hmmm zostaje tel do ginka i w kilka sek będziesz wiedziała co i jak, albo net...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2177 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez sie przylaczam ![]() Cytat:
No typowadz dziewczyny typowac....??? ![]() Cytat:
witamy witamy ![]() Hejka dziewczyny u nas piekna pogoda wmaire cieplo wiec sie fajnie dzis chodizlo po parku juz doczekac sie nie moge zeby jezdzic z mala wozkiem.... ![]() ehehe a tak oglnie to dobrze sie czuje miewam..oby do stycznia.... z TZ coraz lepszy
|
|||
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam dokladnych info na temat luteiny i mysle ze najepiej bezie jak zadzwonisz do gin.
Dziekuje wszystkim za mile powitanie. Mam nadzieje ze rok 2010 bedzie bardzo owocny w dzieciaczki Tego sobie i wszystkm zycze
|
|
#2179 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do niemowlęcych ciuszków w Biedronce, właśnie tam byłam - też oglądałam i taaak kusiły stwierdziłam, że najwyżej wieczorem jak pójdę z TŻtem to może razem coś wybierzemy![]() O kombinezoniku jeszcze nie myślę, bo letnią Dzidzię będę miała u mnie w Bidronce były też śpiworki - zastanawiałam się nad nim, tymbardziej, że znalazłam ładny żółty na rozmiar 56/62 więc w sam raz na początek (na rozmiar 74 już mam), ale ja to nie umiem robić spontanicznych zakupów.Cytat:
tylko w normalnej przyzwoitej cenie, bo ryby są strasznie drogie ![]() Lindsley zazdroszczę że lubisz prasować - ja nie cierpię ![]() Cytat:
Z luteinką Ci nie pomogę bo nigdy nie brałam Co do 4 rano - ja tak 3 lata codziennie wstawałam dojeżdżając na uczelnie i stwierdzam, że to kwestia przyzwyczajenia organizmu ![]() Witam Cię Kasiek dzieciaki moich szwagrów są w podobnym wieku co Twój Aleksander ![]() I napisz jeszcze z jakich okolic jesteś ![]() Mnie imię Ola też kojarzy się z wesołą dziewczynką moja kuzynka jest właśnie Olą i to taka wesoła zwariowana kobita ![]() Cytat:
Powinni dawać Ci jak najwięcej powodów do uśmiechu a nie łez i zmartwień Dlaczego się nie cieszą??? Czy naprawdę rodzicom tak bardzo zależało, żeby to od Twojego brata mieli najpierw wnuka??? O co w tym wszystkim chodzi, weź Nam przybliż (jeśli chceszI nie martw się, głowa do góry! a rodzice i brat? zobaczą pierwszy raz maleństwo i oszaleją... ![]() U mnie rodzice też nie skakali z radości (w przeciwieństwie do rodziny TŻta którzy radowali się i gratulowali do końca wieczoru ), ale mama mi później wyjaśniła, żebym sobie nie myślała, że Ona się nie cieszy, Ona poprostu będzie to w odpowiednim momencie okazywać a narazie to trzyma kciuki ![]() Za to brat jest szczęśliwy i dumny że będzie wujkiem ![]() Cytat:
![]() A no i dziękuję Wam że będziecie trzymały kciuki Jeszcze chciałam się skromnie pochwalić, że dziś podpisałam umowę o pracę ![]() także wypłata będzie no i macierzyński ![]() EDIT: Malga ja to cienka jestem w typowania termin mówiłaś, że masz na 9 to ja strzelam, że urodzisz ciut wcześniej![]() Cytat:
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-26 o 15:37 |
||||||
|
|
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
Olek jest bardzo ruchliwym dzieckiem,jak na swoj wiek jest bardzo bystry i szybko sie uczy.Jednak urwis z niego tez niezly. Teraz jest na etapie lazenia po narozniku i wyciagania wszystkiego z szafek szuflad i czego sie tylko da,ostatnio nawet ze smieci wyciagal resztki ehhh.
Nasze mieszkanie teraz przypomina dom bez klamek,musialam wszystkie uchwyty zdemontowac bo bieganie za gagadkiem 24h na dobe nie wcodzilo w gre(ganianie i ukladanie w szufladach ehh) ![]() Ogolnie Jest fAjowym dzieckiem ![]() Mieszkam 70 km od Wroclawia w Kobylej Gorze.
Edytowane przez kasieek23 Czas edycji: 2009-11-26 o 15:46 |
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to fajnego musisz mieć tego Olusia
|
|
|
|
|
#2182 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu, podejrzewam, że rodzice mają nam za "złe", że nie idzie po kolei, czyli najpierw brat, potem my...
Czyli w skrócie: ja jestem ta zła, brat + bratowa są wspaniali itd itp.... Ja wole o swojej rodzince nie pisać, bo doskonale wiem co byście napisały i co doradziły Jak to jedna osoba powiedziała: ONI są "nierefundowalni" da się z nimi czasem pogadać, ale tylko wtedy gdy się ma takie samo zdanie/pogląd, inaczej są krzyki/kłótnie i kto jest zły?? JA ![]() Gratuluje pracki Pochwal się coż to za praca ![]() Trzymam za USG ![]() Na wątku coś tam wyszło a'la kłótnia... Nic ciekawego...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-26 o 16:12 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadnij a skąd Ty jesteś bo nie pamiętam?? A rodzicom to Normalnie jakby moi się nie cieszyli to bym im to wprost powiedziała i ich nie odwiedzała, żeby sobie humoru nie psuć. Cytat:
Ja przez 5 lat jeździłam do szkoły i wstawałam o 4.45 Gratuluję umowy To gdzie pracujesz? Wiedzą o ciąży?Idę obiadek robić bo Tz zaraz wróci a ja w polu jeszcze
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to kwestia kilku tabletek jeszcze. A @ się na razie nie rozkręca, więc czekam.Cytat:
![]() A w którym to jest kierunku od Wrocławia? Dziewczynki, zapomniałam wam napisać, że zapisałam się dziś na egzamin na prawko 14 grudnia, 11.15 rano
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie będę komentowała zachowania pewnej osoby, przez którą ostatecznie przestałam się tam udzielać chociaż wypadałoby wrócić na mamusiowy chociaż czasem, potem dzidziuś się urodzi i już kompletnie nie będę miała gdzie się dzielić wątpliwościami![]() Co do Twojej sytuacji, a brat z żoną to starają się o dziecko? czy wcale im się nie śpieszy? czy oni też są "zawiedzeni" że nie idzie po kolei?? Co do pracy to nie będę się rozpisywać, w małej firmie internetowej w moich okolicach o ciąży nie wiedzą ![]() Cytat:
ciekawa tylko jestem czy znów nie będę ignorowana jak poprosiłam o wpisanie na listę majowych mamuś to do tej pory mnie tam nie ma![]() Co do rybek - mintaja nie lubię ![]() Dziękuję gratulacji Ja też powinnam już obiad gotować, TŻ będzie po 18, ale ryba się nie rozmroziła Lenka, Malga ma termin bodajże 9 stycznia, a Aldii musi się przypomnieć też wykombinuję jakieś typowanko hmm![]() To 14 grudnia będzie zbiorowe trzymanie kciuków
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-26 o 16:28 |
||
|
|
|
#2188 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko to jak dobrze pójdzie będziecie mieli niezła okazję do świętowania
![]() Lindsley mazowsze Rodzice mieszkają na parterze a my na 2 piętrze hihi więc czasem jest tak, że sami się napatoczą i gadają głupoty... Swoją drogą, już miałam ochotę kilka razy im powiedzieć, że wcale się nie cieszą z wnuka/czki, ale hmmm darowałam sobie, bo nie chciałabym po raz n-ty usłyszeć tego co zwykle...---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Kakusiu no to gartulacje jeszcze raz Oby Ci się dobrze pracowało Brat hmmm on jest wielki poszkodowany, bo musial się budować a teraz musi wykończyć w środku... Nie tak jak my, mamy wszystko GOTOWE... Słowa rodziców .... No nic, ja mu nie kazalam się budować, jej tak samo... Mają gdzie mieszkać... Co do ich starań, cholera wie co oni tam sobie robią Ona walczy za karierą, on zapracowany, pochłonięci działką.... Czyli jakbyśmy na nich czekali, to tak gdzieś za kilka lat pewnie byśmy MOGLI zacząć się starać o dzidzie ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ah co do mamusiowego, to ost wole podczytywac inne mamusiowe, czasem nasz, ale ciężko mi się wkręcić...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2189 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do Malgi, a raczej małej Magdalenki, to typuję 6 stycznia ![]() Cytat:
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Znów przypaliłam mielone przez wizaz...
Cytat:
![]() Napisz PW to Cię pewnie wpiszą... Wróć, będzie mi raźniej. A tak w ogóle jak się często pisze to chyba aż tak nie ignorują
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Czy mozna sie dolaczyc do Was???? mam 25 lat,jestem mezatka i mama(jak juz wspomnialam
1 cs

a to ze chodzisz i placzesz to chyba norma w ciazy i dol z powodu rodzicow i brata. Glowa do gory!!!! zobaczysz jeszcze bedzie radosc !!!

stwierdziłam, że najwyżej wieczorem jak pójdę z TŻtem to może razem coś wybierzemy
tylko w normalnej przyzwoitej cenie, bo ryby są strasznie drogie
Powinni dawać Ci jak najwięcej powodów do uśmiechu a nie łez i zmartwień 
za USG
Normalnie jakby moi się nie cieszyli to bym im to wprost powiedziała i ich nie odwiedzała, żeby sobie humoru nie psuć.
To gdzie pracujesz? Wiedzą o ciąży?
Rodzice mieszkają na parterze a my na 2 piętrze hihi więc czasem jest tak, że sami się napatoczą i gadają głupoty... Swoją drogą, już miałam ochotę kilka razy im powiedzieć, że wcale się nie cieszą z wnuka/czki, ale hmmm darowałam sobie, bo nie chciałabym po raz n-ty usłyszeć tego co zwykle...