![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
|
Dziekuje
![]()
#2163 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiek
![]() Ja tak się zastanawiam nad Aleksandrą ![]()
#2164 |
Zakorzenienie
|
witajcie! parę dni mnie nie było bo we wrocku coś mi net szwankuje. wczoraj @ przylazła a ja właśnie zaopatrzyłam się w testy...Przydadzą się w następnym cyklu. Wczoraj się trochę zasmuciłam, ale dzisiaj już biorę się do roboty na następny cykl
![]() muszę teraz zaległoąści w czytaniu nadrobić |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
Mąz pracuje w delegacji wiec jak wroci jutro to.....bierzemy sie do dziela teraz mam dni plodne wiec moze moze......
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Aleksandra sliczne imie.Moj znajomy ma wlasnie Ole (Aleksandre) i imie to wlasnie kojarze z Nia,sliczna,wesola dziewczynka ![]() Dziekuje za wciagniecie mnie na liste ![]() ![]() ![]() ![]()
Aleksander 21.09.2014 skończy 6 lat @ 23.05 ![]() Edytowane przez kasieek23 Czas edycji: 2009-11-26 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam nową staraczkę
![]() kakusiu, lindsley ehhhh dzień miałam spaprany przez brata, rodziców... Dziś, jakby inaczej, POWTÓRKA Z ROZRYWKI... Czy tylko moja rodzina jest popaprana i się nie cieszy , że będzie kolejny członek rodziny czy to ja jestem lewa?? Zamiast się cieszyć ciążą to ja chodzę po kątach i płacze sama do siebie...
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to twoja pierwsza ciaza? U mnie bylo podobnie moja tesciowa przyjela ciaze jak chleb powszedni.zero radosci i gratulacji nic kompletnie az bylam zaskoczona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się cieszą ale szczerze to lepiej zareagowali prawie obcy ludzie niż rodzinka. Tata Tz to już w ogóle tak bez emocji ale on już taki jest...
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-26 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie bylo tak samo jak powiedzialam ze na tescie wyszly 2 kreski to on na to "musi to jeszcze potwierdzic lekarz" wrr ci faceci ![]()
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny , nie pisałam bo mam ostatni tydzien praktyk w przedszkolu , trochę musiałam popisac scenariuszy tym samym.
zgadnij a czemu piszesz ,ze sie nie cieszy to takie odczucia Twoje? zawsze masz wsparcie w mężu ![]() Zjadłam zupke , poloze sie chyba i zaczne pisac na jutro scenariusz ![]()
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie Tz tak zareagował tylko teść - ojciec Tz... Ja to ostatnio nie myślę... Poprawiłam w tamtym poście... Bo dziewczyny będą mi pisać że przecież pisałam że się cieszył ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-26 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
zgadnij_MS, my się ogromnie cieszymy
![]() ![]() ![]() Nie stresuj się tym za bardzo kochana ![]() Ollliwka, i jak te praktyki?? Podobało ci się? Dziewczyny, naprawdę nie wiecie jak z tą luteinką? ![]()
#2173 |
Rozeznanie
|
luteinka?
#2174 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja byłam pewna , że moi rodzice się ucieszą i radość będzie trwała, a tu słuszę tylko "gorzkie" słowa, "suche" pytania i tylko "nie ruszaj kota! chora będziesz!ZOBACZYSZ!"...
Wy się cieszycie wiem ![]() ![]() Lindsley, widzę, że na mamusiowym znowu wyszło coś... ehhhh Aż ciężko sie wdrążyć ![]()
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
Lenka -"Dziewczyny, poratujcie: miałam brać luteinę na wywołanie @ przez 10 dni, jest dziewiąty dzień, a ja zaczynam mieć brązowe plamienie i bóle brzucha.. Czy w tej sytuacji trzeba odstawić już luteinę czy brać jeszcze?? Co jeśli jednak @ nie przyjdzie jak odstawię to teraz??
Ale się cieszę, że ta @ już będzie, gin mi mówila że może przyjść nawet do 14 dni po tym jak skończę brać luteinkę, może szybciej kolejne staranka zacznę ![]() Lenko, ja też brałam i dostałam na 2 dzien od odstawienia luteiny.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2176 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lenko, ja nie wiem czy podobnej sytuacji nie miała Kretencja... Ona chyba brała luteinke i plamienia sie zaczely a jeszcze jej nei skończyła... Nie dam sobie głowu uciąć i ciężko doradzić... Hmmm zostaje tel do ginka i w kilka sek będziesz wiedziała co i jak, albo net...
![]() |
#2177 | |||
BAN stały
|
Cytat:
ja tez sie przylaczam ![]() ![]() Cytat:
![]() No typowadz dziewczyny typowac....??? ![]() Cytat:
witamy witamy ![]() Hejka dziewczyny u nas piekna pogoda wmaire cieplo wiec sie fajnie dzis chodizlo po parku juz doczekac sie nie moge zeby jezdzic z mala wozkiem.... ![]() ehehe a tak oglnie to dobrze sie czuje miewam..oby do stycznia.... z TZ coraz lepszy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
Nie mam dokladnych info na temat luteiny i mysle ze najepiej bezie jak zadzwonisz do gin.
Dziekuje wszystkim za mile powitanie. Mam nadzieje ze rok 2010 bedzie bardzo owocny w dzieciaczki ![]() ![]()
#2179 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do niemowlęcych ciuszków w Biedronce, właśnie tam byłam - też oglądałam i taaak kusiły ![]() ![]() O kombinezoniku jeszcze nie myślę, bo letnią Dzidzię będę miała ![]() Cytat:
![]() ![]() Lindsley zazdroszczę że lubisz prasować - ja nie cierpię ![]() ![]() Cytat:
![]() Z luteinką Ci nie pomogę bo nigdy nie brałam ![]() Co do 4 rano - ja tak 3 lata codziennie wstawałam dojeżdżając na uczelnie i stwierdzam, że to kwestia przyzwyczajenia organizmu ![]() Witam Cię Kasiek ![]() ![]() ![]() I napisz jeszcze z jakich okolic jesteś ![]() Mnie imię Ola też kojarzy się z wesołą dziewczynką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego się nie cieszą??? Czy naprawdę rodzicom tak bardzo zależało, żeby to od Twojego brata mieli najpierw wnuka??? ![]() ![]() I nie martw się, głowa do góry! ![]() ![]() a rodzice i brat? zobaczą pierwszy raz maleństwo i oszaleją... ![]() U mnie rodzice też nie skakali z radości (w przeciwieństwie do rodziny TŻta którzy radowali się i gratulowali do końca wieczoru ![]() ![]() ![]() Za to brat jest szczęśliwy i dumny że będzie wujkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() A no i dziękuję Wam że będziecie trzymały kciuki ![]() Jeszcze chciałam się skromnie pochwalić, że dziś podpisałam umowę o pracę ![]() także wypłata będzie no i macierzyński ![]() EDIT: Malga ja to cienka jestem w typowania ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-26 o 14:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
Olek jest bardzo ruchliwym dzieckiem,jak na swoj wiek jest bardzo bystry i szybko sie uczy.Jednak urwis z niego tez niezly. Teraz jest na etapie lazenia po narozniku i wyciagania wszystkiego z szafek szuflad i czego sie tylko da,ostatnio nawet ze smieci wyciagal resztki ehhh.
Nasze mieszkanie teraz przypomina dom bez klamek,musialam wszystkie uchwyty zdemontowac bo bieganie za gagadkiem 24h na dobe nie wcodzilo w gre(ganianie i ukladanie w szufladach ehh) ![]() Ogolnie Jest fAjowym dzieckiem ![]() Mieszkam 70 km od Wroclawia w Kobylej Gorze.
Aleksander 21.09.2014 skończy 6 lat @ 23.05 ![]() Edytowane przez kasieek23 Czas edycji: 2009-11-26 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to fajnego musisz mieć tego Olusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kakusiu, podejrzewam, że rodzice mają nam za "złe", że nie idzie po kolei, czyli najpierw brat, potem my...
Czyli w skrócie: ja jestem ta zła, brat + bratowa są wspaniali itd itp.... Ja wole o swojej rodzince nie pisać, bo doskonale wiem co byście napisały i co doradziły ![]() Jak to jedna osoba powiedziała: ONI są "nierefundowalni" ![]() ![]() Gratuluje pracki ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() Na wątku coś tam wyszło a'la kłótnia... Nic ciekawego...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-26 o 15:12 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadnij a skąd Ty jesteś bo nie pamiętam?? A rodzicom to ![]() Cytat:
Ja przez 5 lat jeździłam do szkoły i wstawałam o 4.45 Gratuluję umowy ![]() Idę obiadek robić bo Tz zaraz wróci a ja w polu jeszcze ![]()
![]() |
#2186 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w którym to jest kierunku od Wrocławia? Dziewczynki, zapomniałam wam napisać, że zapisałam się dziś na egzamin na prawko ![]() ![]()
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Twojej sytuacji, a brat z żoną to starają się o dziecko? czy wcale im się nie śpieszy? czy oni też są "zawiedzeni" że nie idzie po kolei?? ![]() Co do pracy to nie będę się rozpisywać, w małej firmie internetowej w moich okolicach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rybek - mintaja nie lubię ![]() ![]() Dziękuję gratulacji ![]() Ja też powinnam już obiad gotować, TŻ będzie po 18, ale ryba się nie rozmroziła ![]() Lenka, Malga ma termin bodajże 9 stycznia, a Aldii musi się przypomnieć ![]() ![]() To 14 grudnia będzie zbiorowe trzymanie kciuków ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-26 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lenko to jak dobrze pójdzie będziecie mieli niezła okazję do świętowania
![]() Lindsley mazowsze ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Kakusiu no to gartulacje jeszcze raz ![]() ![]() Brat hmmm on jest wielki poszkodowany, bo musial się budować a teraz musi wykończyć w środku... Nie tak jak my, mamy wszystko GOTOWE... Słowa rodziców ![]() Co do ich starań, cholera wie co oni tam sobie robią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ah co do mamusiowego, to ost wole podczytywac inne mamusiowe, czasem nasz, ale ciężko mi się wkręcić...
![]() |
#2189 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Malgi, a raczej małej Magdalenki, to typuję 6 stycznia ![]() Cytat:
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Znów przypaliłam mielone przez wizaz...
Cytat:
![]() Napisz PW to Cię pewnie wpiszą... Wróć, będzie mi raźniej. A tak w ogóle jak się często pisze to chyba aż tak nie ignorują ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.