|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() moja też ![]() Cytat:
![]() to zapodaj jakieś ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogole to na wakacje planuje sobie zrobic jakiś delikatny tatuaż ![]() no i koleżanki pojechały. fajnie było ![]() ![]() dobranocc ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
ja też już idę
![]() kolorowych ![]()
#2163 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko Biosilku używam ![]() Cytat:
![]() Bezbożnico ![]() ![]() Cytat:
![]() ja myślę podobnie ![]() moja koleżanka zrobiła sobie kolczyk w języku i brew jej klapnęła ![]() idź bez, oja. Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=3yROqyv2-Og ![]() ![]()
![]() |
#2164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równo to raczej nie. ![]() Jednak wzięłam się za chemię i angielski. Potem pół godzinki biologii i mama wróciła i zagadała mnie. A teraz spać mi się zachciało, ale musiałam coś sprawdzić na kompie. Aktualnie skład chemiczny komórek, cytologia, fizjologia roślin i metabolizm. Z tego mam spr. w środę. Jutro biorę się za metabolizm, tak ostro. ![]() Ej, roślinki jeszcze w miare przyjemne, za to zwierzaczki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- http://demotywatory.pl/761754/Pilka-z-kolcami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No to teraz masz w czym wybierać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze na chwilkę
![]() odnośnie tego o czym gadałyśmy wczoraj... http://demotywatory.pl/761768/Publiczny-pocalunek :P a teraz serio idę ![]()
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Oglądam zdjęcia na stronie szkoły, ale już idę spać. ![]() Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
oho, towarzystwo się posypało. dobranoc
![]() Ja tu nadal dzielnie czuwam ![]()
#2170 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() One po prostu nad tym ubolewają, dla nich to naprawdę tragedia. Bo tak już sie przyjeło... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra dzisiaj graliśmy sobie w Simsy 3 i robie zawrotną kariere... przynajmniej w grze ![]() ![]() Moja ciocia dziś urodziła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
ojej, wiem, że Ciebie tak jak i mnie to nie wzrusza, ale ostrzegłam, żeby ktoś się nie porzygał przypadkiem
![]() dobranoc ;*
![]() |
#2172 | |||||||
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Żbiki nie smutają! Ja tam Cię juto opieprzę na gadu ![]() I sama żeś głupia ![]() Ominęła mnie wizyta duszpasterska ![]() ![]() Cytat:
![]() Za to kupiłam sobie w Atlanticu czarny pas do pończoch (34,90->19,90 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo tam niby coś plastycznie, egzamin z rysunku jest, itd, a ona to lubi... A moja mechanika czy cuś tam? ![]() Cytat:
![]() Nie usłyszałam jeszcze od żadnego kolegi "nie, ja to bym tylko z dziewicą", każdy mówi, że co to za różnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Obszyj zwykłą torebkę tym materiałem ![]() ---- Śpią wszystkie? ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-17 o 00:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okej, ale obecnie nie mogę bo mnie wszystko po solarium piecze ![]() jak mi przejdzie to zrobię ![]() tylko nie wiem czy na zdjęciu będzie widać efekt.. bo mam teraz baaaardzo brązowe nogi. ewentualnie będzie taka różnica,ze ta wypsikana będzie "bez skazy", że nie będzie widać żadnej żyłki, siniaka itd. no ciekawe ![]() Karolina pewnie na czacie z obcymi waliła cyberek ![]() cześć i czołem. średnio się wyspałam bo ogólnie właśnie mnie nogi pieką i zimno mi było ![]() no,ale dobra tam. nie idę już więcej do solarium. jestem już jak murzyn ![]() ale spryskam się rajtkami w spreju i tak bo ciągle widzę te jaśniejsze plamy ![]() może skorzystam też z rady kosmetoli, żeby jednak spróbować z tym nizoralem. tylko kurna, nizoral jest na łupież. i jak się go używa "bez przyczyny" to go wywołuje. i się obawiam, że jeśli kosmetola się myliła z tymi drożdżakami.. to będę miała gratis do plam na rękach jeszcze łupież na głowie ![]() weźcie mi coś poradźcie.. dermatolog odpada.. bo już wam mówiłam jaką terapię mi znalazla - solarium, po ktorym było tylko gorzej. ale teraz zauważyłam, że właśnie solarium trochę pomogło, są mniej zauważalne, ale ciągle widoczne. i nie wiem jaki to ma związek ze słońcem ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- znalazłam odpowiedź na dermatologicznym.. Clotrimazolum. - wysmarować tym ręce i umyć ciało nizoralem raz na 3 miesiące. do tego wyprać wszystkie ciuchy i wyprasować w wysokiej temperaturze. zaraz pojadę do apteki po tą maść. w akcie desperacji zobaczę czy to działa ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- posmarowałam bo okazało się, że maść była w domu ![]() posmarowałam, wchłonęło się już ładnie (a była tego dosyć spora warstwa). i teraz chyba muszę zmienić pościel. i pójdę nastawić pralkę. o. a jutro kupię nizoral ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- peggy ! widzę Cię ! odezwij się !
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Ale się przeraziłam. ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-01-17 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypij melisę ![]() dziewczyny, mama odkopała jakieś buty, które przywiozłyśmy z juesej i się okazało, że są na nią za duże (a na mnie za małe). właśnie w nich siedzę i doprowadzam do zaczątków haluksów. jak można rozbić buty z materiału? w sensie, że ich wierzch jest z takiego twardego materiału. pasowałyby mi idealnie do sukienki ![]() i w sumie to chciałabym w nich zatanczyc poloneza bo są stabilniejsze niż te szpilki, które mam. (te są na takim zwężającym się słupku, tamte na szpili). i nie wiem co robić. na razie siedzę w skarpetkach grubszych i łażę w tych butach,ale nie wiem jak długo wytrzymam. a wiecie jak to jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może szewc coś na to poradzi? ![]() -------- Robię na polski. Edit: Oglądałam wczoraj 'Requiem dla snu'. Film hmm... bardzo nietypowy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
czesc Żbiczki ;* wyspałam się. w końcu. na dworzu zimnoooo i na dodatek wieje taki mroźny wiatr. także pozostaje mi pójśc się pouczyc ;p miłego dnia ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba troszkę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16514493]chyba nie powinnam była tego właczyc ![]() może dac do szewca żeby troszkę je rozbił ? [/QUOTE] uprzedzałam ![]() hmm.. no właśnie boję się, że je pobrudzi. bo są czarno-białe. i w ogóle. w srodku mają skórę, a na niej materiał. posmarowałam je kremem bambino od środka i w grubszej skarpetce siedzę. może coś da jak będę cały tydzień w nich łazić. ![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Martyna, jakie nizoralowe plany
![]() ale może pomoże ![]() ![]() a buty do szewca, jak chcesz je rozciągać sama, to potrwa trochę, dziś może okazać się za mało ![]() ale się dziś nie wyspałam ![]() i jeszcze mam problem z Faradayem z chemii, NIBY ogarniam, a jak mam zrobić jakieś zadanie sama to ![]() Justyna, czekam na spałowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vzies...eature=related
dziewczyny musicie to zobaczyć świetny filmik ![]()
![]() |
#2181 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej Pierwiastki ;***
Cytat:
![]() Bo to... yy... moja szczęśliwa liczba. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ok, może większości nie robi różnicy, czy dziewica czy nie, z tym się zgodzę, ale nie powiesz, że nie ma różnicy między taką, która jeszcze z nikim, a taką, która już z 20-stoma. [wiem, znowu skrajności ![]() Może ja mam spaczoną psychikę, bo się naczytałam tych książek o islamie, gdzie kobieta, która nie jest dziewicą, nie ma szans na znalezienie sobie męża, bardzo często nawet jest zabijana. ;] Żbiki, dostałam @.. ![]() Ale z drugiej str. cieszę się, bo teraz się pomęczę, a na studniówkę spokój będzie. [ale na solarium iść nie mogę. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki zakręcony gościu. nową geografię, chemię i fizykę stworzył ![]() "oni podmienili pory roku, a wszystko przez to, że nam pod.***.ali te 4 godziny pod Grunwaldem". farciara ![]() też bym już chciała ![]()
![]() |
#2183 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz, nie wypowiem się na temat mechaniki Twojej przyszłej, bo się kompletnie na tym nie znam ![]() Cytat:
![]() Niech sobie myślą i robią co chcą, jak dla mnie takie sprawy to zwyczajne głupoty i zycze wszystkim żeby tylko takie problemy mieli w życiu ![]() ps. moja kuzynka z przerażenia przed całowaniem, uczyła się to robić z lustrem ![]() ![]() Cytat:
![]() Ide robić matematykę, polski i nie wiem co jeszcze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martyna, spokojnie, bo od nerwów i stresu się @ opóźnia ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Po 29 zł trójkolorowa. Lubię te ich paletki. Wzięłam ciemny zielony, brąz i takie złoto przepalone. I też o kresce myślałam, ale mi się ręce trzęsą. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16510095] to zapodaj jakieś ![]() [/QUOTE] Tych najlepszych się nie pamięta, a podań ludowych nie będę Ci przekazywać ![]() A co to za ludzik na avku ? ![]() Nie wykładają nam medycyny ![]() Cytat:
![]() A Karolina wypiła syropek, wzięła jakieś gripeksy i poszła do łóżka. ![]() Wolę z Wami ![]() Muszę lekcje na jutro poodrabiać, a tak mi się nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wpisz "sideburn piercing" ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16510095] mnie się kiedyś podobał w brwi ![]() ![]() w ogole to na wakacje planuje sobie zrobic jakiś delikatny tatuaż ![]() [/QUOTE] też chciałabym zrobić sobie tatuaż ![]() ![]() nie ma układu nerwowego w programie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też, biedna ![]() coś o tym wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() mi dziś też tak bardzo bardzo się nie chce ![]() pewno, że jest, ale nie uczymy się przecież poszczególnych nerwów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
A oglądała któraś wczoraj Cześć, Tereska! ?
Jej, do tego filmu można wracać i wracać... jest taki poruszający w całej swojej formie. Dziewczyna przypala niepełnosprawnemu facetowi na wózku nogi papierosem.. i on nic nie czuje. ![]() Wszystko mi się wydawało gorsze niż zazwyczaj, takie zwykłe, gdy kładłam się spać po obejrzeniu tego.. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A co, Tobie się spóźnia? ![]() I jak dziś humorejszyn, Żbiczku? ;*
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spóźniał, a ja i tak mam długie przerwy pomiędzy, ale już jest, wyrobił się przed studniówką. ![]() a dziś akurat średni... czuje się ostatnio trochę jak na huśtawce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi też;/ a sama kreska to musi być baardzo prosta, idealnie zrobiona ;] dlatego myślę o kosmetyczce ;] tylko znowu robić o 14. czy 15. makijaż na studniówkę o 20 ;] najlepiej by było gdyby ktoś mógł przyjść do mnie o 17 ![]() bo jakbym sama miała robić makijaż, to i tak bym musiała kupić coś do utrwalenia makijażu, a poza tym nie mam koncepcji ;]] mi też nie ![]() i z chemii mam jutro spr ;] co prawda tylko ogniwa, sem i wzór nernsta, ale pouczyć się trzeba. ;]] aha. i idę na 100dn z tym kolegą koleżanki ![]() podobno świetnie tańczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.