|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() i porzeczkowe,i poziomkowe, i pomarańczowe, i o zapachu coli, i oliwkowe, iiiii jeszcze masło kakaowe ![]() lubię ziaję i te serie mydła pod prysznić ![]() no właśnie kiedyś mówiłaś, że bardzo dużo osób tańczy ;] u mnie to tylu maturzystów ogólnie jest ![]() tzn. trochę więcej : około 90. Cytat:
![]() zboczuchu ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne, piękne i kocham je. takich szukałam, ale oczywiście w mojej zacofanej mieścinie nigdzie nie ma. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
razem z uchem ![]() ![]() Cytat:
jezu, hardkor. jestem zmeczona, nic mi się nie chce .. i w ogóle. latałam dzisiaj z mamą po Giżycku i szukałyśmy bielizny na 100dn 1. nie ma czerwonych 2. jak są czerwone majtki to pantalony, takie antygwałty konkretne 3. biustonosze same maluśkie, jak dla dziecka z podstawówki, a ja mam cyca. jutro jadę z mamą do miasta u siebie poszukać.. może coś znajdę ładnego ![]() dzisiaj mi G. powiedziała, ze widać, ze na solarze byłam ![]() a tylko 8 min byłam ![]() ale czuję jak mnie nogi pieką ![]() poza tym był ten polonez, zrobiliśmy układ do końca, ale jakiś nieogarnięty jest. coś czuję, że nam to nie wyjdzie ;] i się ktoś zgasi ![]() idę spać, muszę odespać ten tydzień. jutro znowu cisnę na solarę. na 12 minut. pójdę w poniedziałek, środę i piątek.. i powinno styknąć ![]() ![]() dobranoc Żbiczki ;*
![]() |
#2102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się takie przydadzą, bo w dzień studniówki przypada mi @ ![]() Dupa. Wybrali sobie datę :d Mi też dzisiaj chłopak powiedział, że widzi różnicę, że brązowiutka jestem prawie jak kurczak przypieczony :d Coś w tym może być, bo jak wyszłam z solarium (dzisiaj byłam na 8 min) chyba spaliłam sobie włosy na rękach, bo czułam lekki zapaszek spalenizny ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no jak pójdziesz teraz na 12min to będziesz fajna czarnulka ![]() ja bym w solarium, ale troszkę widać podobno coś po mnie. mówią, że nareszcie nabrałam kolorków na twarzy ![]() w przyszłym tygodniu pójdę z 3 razy .. idę spać, jagodowych snów ;*
![]() |
#2104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka miała przekłuwany pępek wenflonem czy czymś tam. Dezynfekowały dezodorantem ![]() Cytat:
No to taka bezpieczniejsza ta wersja ![]() U mnie jest taki jeden sklep z butami, tam zawsze ładne mają. Tylko, że ja mam w tych butach 180 cm. ![]() Ale dobrze będzie, wygodne są. Z głową całą ![]() No co Ty, gimnazjum ![]() A u mnie bielizna jest, całkiem całkiem. Lubię sklep atlantica, zawsze coś tam mają. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciesz sie że go masz :P (cyca) na 12.. uu moja koleżanka niedawno była, a ma ona bardzo ciemna karnacje i zawsze wyglada jakby własnie z hawajow wróciła i była ze 2 razy no solarce, potem poszła 12 minut. Jak ją zobaczyłam, to wyglądała jakby ją nieźle przypaliło, załamała się i stwierdziła że już nigdy tam nie pojdzie. Jak sie jej dotkneło to normalnie prawie parzyła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się dziwię, a sama niedługo przestawiam się na taki tryb. Po szkole będę spała, a w nocy uczyła. Nie umiem się skupić w dzień. ![]() __________ ![]() Zjem coś i do książek. Napiszę może 2 rozprawki i jedno opowiadanie. A reszta dnia to biologia. No. ![]() Boże, jakie te dni nudne, byle do po maju ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#2108 | |||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16486511]z każdej klasy po 3 osoby
![]() Wolałabym być na lekcjach ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj przeczytałam ze 3 strony ![]() ![]() To Tobie pisałam o tej dziewczynie kolegi, która chce iść na slawistykę? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mama mnie obudziła, bo jej się zebrało na mycie podłóg "na księdza" ![]() Kiedy tu ostatnio była Marta? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a te pantalony to jeszcze w takim kolorze cielistym były ![]() a mi też właśnie @ przypada na studniówkę chyba ![]() chciałabym żeby chociaż raz w życiu się spóźniła tydzień ![]() a nie, cały czas punktualnie i zawsze na duże imprezy. w sensie : studniówki, półmetki, osiemnastki.. ![]() no nic, tampony pójdą w ruch. mój teraz do mnie mówi "kurczaczek" :p i się ze mnie śmieje :p że będę jak kurczak z rożna na tej studniówce. czarna. a tak w temacie solarium, pisalam o tym jak współlokator Tż poszedł do solarium i jak wyglądała jego przygoda z łóżkiem do opalania? ![]() ![]() Cytat:
po mnie też widać.. dzisiaj rano zobaczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie jest nasrane tych CCC i jakiś taki lokalnych sklepików, gdzie mają sam szajs z bazaru, który obciera nogi. dzisiaj mamę wyciągnę do takiego sklepu z włoskimi butami i do Ryłko. Jedziemy samochodem to nie będzie marudziła ![]() a u mnie właśnie atlantic w remoncie ![]() ale mam dwa triumphy. więc dzisiaj tam wstąpię, może będą miały kobiety coś zgrabnego. a jak nie to pozostaje mi allegro ![]() ![]() Cytat:
![]() to przytoczę rozmowę z rodzicami. mama: ja to się zawsze modliłam tylko o to, żebyś Ty większe piersi niż ja miała.. tylko o piersi i proste nogi się modliłam. ojciec: Ty się córka ciesz, że chociaż ja się o rozum pomodliłem. wiesz, w sumie właśnie trochę się obawiam, bo ja też mam ciemną karnację (mam taką urodę hinduską.. ciemne włosy, ciemne oczy i taka ciemna karnacja).. szybko mnie zawsze bierze.. ale przed studniówką Tż byłam 50 minut w sumie (pół karnetu) i tak byłam opalona na lekką czekoladę.. a teraz poszłam na 8 minut i czułam jak mnie wzięło ![]() i w sumie.. może ja nie spojrzałam, a oni łóżko na turbo wymienili? ![]() albo może nowe lampy są.. a wtedy jak byłam to na starych ![]() bo coś czuję, że pójdę dzisiaj na 12 to już będę murzyn. no zobaczę, najwyżej w przyszłym tygodniu tylko raz pójdę. Cytat:
bój się Boga ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- dawno ![]() pisałam do niej - nie odpisuje dzwoniłam - nie odbiera zapadła się pod ziemię. pisała, że ma jakieś problemy i że ją to przerasta. może pojawi się jak się upora z nimi? miejmy nadzieję ![]()
![]() |
#2110 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to wyszłaś rodzicom idealna ![]() Marta, jeśli to czytasz to głowa do góry ![]() po burzy zawsze wychodzi słońce ![]() nie spamujcie dużo ![]() wyjeżdżam i wrócę może jutro, może dzisiaj. jadę szukać butów i albo się pogodzić z TŻ albo bardziej pokłócić. miłego weekendu Żbiczki ;*
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak TZ przyjedzie po mnie na studniówkę to ma kupić kwiatka tylko dla mnie,czy dla mojej mamy też? jak z tym u Was?
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kto lubi ![]() lepiej się pogódźcie ![]() trzymam kciuki ! Cytat:
mój Tż raczej nie ma zbyt dużego kontaktu z moimi rodzicami. jedynie dzień dobry -do widzenia i czasami rozmowa typu :"uważaj na nią na wyjeździe, pilnuj" ;] więc w sumie jak po mnie przyjeżdża czy to na swoją studniówkę czy to na mój półmetek to zawsze miał kwiaty tylko dla mnie. podejrzewam, że na moją 100dn też kupi tylko dla mnie bukiet ![]()
![]() |
#2113 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo ... powodzenia w czytaniu ![]() Na włókiennictwo ? Ze skrajności w skrajność ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam taką nadzieje, oczekujemy ![]() Cytat:
![]() No a ja po próbie .. wstawac tak wcześnie w sobotę - chore :[
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może pójdzie ![]() taaa, a po co mi ucho ![]() mam nadzieję, że uda się przed 100dn ![]() Cytat:
![]() ech... zaraz muszę napisać dwie pocztówki na dodatkowy ang, bo mam o 15., a na 17. jadę na 2godz. chemii... instensywna sobota... ;]
![]() |
#2115 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Buraczyska Polne ;*****
Cytat:
![]() Mój TŻ mi wczoraj opowiadał, jak na swojej studniówce 3 lata temu był z koleżanką i poprosiła go, żeby coś tam jej pomogł poprawić [nie wnikam], poszli do łazienki damskiej, a tam była czyjaś matka, starsza pani i do nich: jak Wam nie wstyd, jak Wam nie wstyd?! i i przegoniła z tej łazienki. ![]() A ja mam 37-38.. mała stopa. Ciężko znaleźć szpilki. ![]() Cytat:
![]() Pozostaje nam się z nich śmiać, że idą na dyskotekę i pie**rzą się z pierwszym lepszym, byleby stracić dziewictwo. Oczywiście nie wszystkie, ale są takie przypadki. Cytat:
![]() Ja sobie sama kiedyś robiłam drugą dziurkę w uchu, przyłożyłam kostkę lodu i nawet mi wyszło, dobrze wkułam, ale teraz bym tego nie powtórzyła. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja śliczne staniki Atlantica w Warszawie widziałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i jestem, Żbiki. Nauka pochłania mnie swoim jamochłonem ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-16 o 12:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha ![]() ![]() Ale faaajnie, wlosy masz czarne czy takie ciemne brązowe? Super, czemu ja jestem taka 'zwyczajna' ![]() Jak masz taką urode, to może nawet nie bedzie bardzo widać, jeśli Cie spali za bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Wstyd wstyd, a potem każdy facet i tak chciałby dziewice najlepiej... Co za durne myślenie. Takim dziewczynom wspólczuje wielkiej głupoty, ale jeśli któraś zrobiła to nie dlatego, ze 'wypada' tylko chociaż z jakiejś miłosci czy coś, to myśle że jest w porządku. Nie mi to oceniać ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-16 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem po co
![]() Cytat:
![]() i to chyba nawet z klasy mojego Tż. później wychowawczyni komentowała, że ona rozumie miłość, ale nie na studniówce ![]() mnie też irytuje. i to przeświadczenie ludzi :"są już tyle czasu ze sobą, że na bank się seksują. Po co on by był z taką małolatą jakby mu nie dawała?" ![]() wkurza mnie to, że ludzie zawsze lepiej wiedzą jakie są Twoje relacje z Tż. Tym bardziej,że to niech ich sprawa ![]() ja jestem ze swoim Tż od ponad 3 lat i jeszcze tego nie robiliśmy .. i jakoś wcale nad tym nie ubolewamy ![]() ![]() ![]() ![]() ja właśnie wróciłam z murzynowni. byłam na 12 minut. pani w murzynowni powiedziała, że jak przyjdę w poniedziałek na 12 to będzie już dla mnie wystarczająco bo i tak już brązowa jestem ![]() no niech jej tam będzie, że ma rację ![]() kupiłam też majtasy. jedne w triumphie , powariowali z cenami , 69,90zł ![]() a drugie w zwykłym sklepie za 15zł, ale wydaje mi się, że będą lepiej pod sukienką leżały ![]() sukienkę mam, podwiązkę mam, pończochy dzisiaj kupiłam, tylko jeszcze różę będę musiała kupić.. dzisiaj ładną widziałam za 69zł, taką różową (wolałabym czerwoną) i czarne piórka dwa miała.. ale taka wielka ![]() ![]() jeszcze w poniedziałek będę szukać.. będę miała dwie godziny przed polonezem, to akurat ![]() i doszły moje rajstopy w sprayu. medium jest żółty, taki chińcol. tan glow w porządku, nie jest wcale za ciemny ![]() tym bardziej, że smarowałam tatę ![]() ![]() a u mnie na ręce ładnie wygląda ![]() ![]() jak wyschnie to tak śmiesznie ściąga skórę ![]() butów też szukałam w mieście dzisiaj, ale ni było nic interesującego. same jakieś kajaki, w sensie, że nieproporcjonalne w ogóle. no. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
w ogóle latem mam śmieszne włosy.. jakieś refleksy różne ![]() ![]() myślę dokładnie tak samo ![]() chociaż np. mam koleżanki w klasie, które się nie krępują o tym mówić, dla nich to dobry temat i mówią o tym przy całej klasie.. takie wywlekanie swojego pożycia intymnego z Tż (albo i nie z Tż...) to dla mnie przesada..i pewnie więcej w tym kolorowania niż prawdy ![]()
![]() |
#2118 | ||||||||
Konto usunięte
|
oj taaaaaaak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie też muszę iśc na solarium ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie no spoko., ![]() Cytat:
![]() ![]() to mniejmy nadzieję że Marta upora się z problemami. Szatek jeśli czytasz to głowa do góry ! Jesteś dzielnym Żbikiem ![]() Cytat:
Dzien dobry ;* ![]() Już po jazdach, na szczęście wróciłam 2 h wcześniej ![]() no ale idę coś posprzątac i upiekę muffinki ![]() ![]() miłego dniaa ;* |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My nie możemy się co prawda pochwalić takim stażem jak Wy [niecałe 1,5 roku], ale też jeszcze nie. Dokładnie, dziecka nie zamierzam niańczyć, bo sama jestem jeszcze duże dziecko. ![]() Cytat:
Czarnuch! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak btw, przypomniało mi się, jak w tym tyg. mieliśmy próbę poloneza na wf-ie, taką tylko klasową. I to wygląda tak, że na koniec podchodzimy do linii w 2 pary (czwórkami), najpierw za ręce, a potem puszczamy ręce i robimy ukłon. I kolega do mnie: ej, my się puszczamy to już na tej żółtej linii? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-16 o 12:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16497989]
nieee . opowiadaj ![]() [/QUOTE] poszedł do solarium na 5 minut. wychodzi i babka do niego mówi: babka: a pan to chyba nie zamknął łóżka bo tak jasno było... on: eee..bo dopiero po koniec zobaczyłem, że to się zamyka.. pierwszy raz dzisiaj byłem.. babka: to pan to jeszcze nic, był facet, co usiadł nakrześle obok i tak 15 minut siedział.... ![]() wyobrażacie sobie? facet się rozebrał i na krześle obok łóżka siedział ![]() Cytat:
a to już w ogóle. Jakby komuś do głowy nie przyszło, że można uprawiać seks z miłości. ![]() zboczuchu ! ja nawet uwagi na to nie zwróciłam ![]() to u nas ostatnio babka mówi :"panie się puszczają i teraz panowie biorą panie od tyłu.. i ruchy, ruchy, dochodzimy.. i panowie wychodzą !" ja to tam prawie płakałam ze śmiechu ![]()
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja kiedyś jak chodziłam kilka pierwszych razów to też nie zamykałam łóżka.. nie wiedziałam, że trzeba. ![]() Cytat:
![]() Oj tam, zboczuchu od razu.. ![]() ![]() Hahaha ![]() Fajny kabaret --> tu ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-16 o 13:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ![]() oj tam, kilka razy tylko ![]() a neonówkę lubię..i niebo jest najlepsze ![]() jak na spontanie tamten poleciał, a ci się śmiać zaczęli ![]() "co z nami będzie.." ![]() a Szczypiorek Łowców.B znasz? ![]() w ogóle całe pierwsze DVD Łowców jest genialne. mam też drugą część, nową, ale jeszcze nie oglądałam ![]()
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie.
![]() mi np. mama przekłuwała kolczyk w pępku bez żadnego znieczulenia. ![]() napisałam wczoraj do chłopaka, który jest na tym kierunku gdzie chcę iść. Ale się rozpisał. O ile to prawda to napisał, że nieważny jest aż tak wynik z matury, ale kto pierwszy ten lepszy. ![]() też nie mogłam znaleźć bielizny czerwonej. ![]() ![]() ![]() ![]() No i właśnie zauważyła też, że Marty nie ma. Oby uporała się z problemami.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-16 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczypiorek oglądałam. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Konto usunięte
|
ale mam nauki na weekend. Co ja tu jeszcze robię
![]() Ech, wizaż uzależnia. na poniedziałek mam przeczytać Dżumę, uzupełnić zeszyt i zrobić projekt (rozwiązanie próbnego egzaminu zawodowego). Chyba muszę już iść... |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pierwszy raz spotkałam się z takim tanim jedwabiem do włosów, myślicie, że warto kupić?
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim.
Macie napisane już prezentacje na ustną maturę z polskiego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie, ja lubię łowców ![]() ani mru mru to kiedyś bardzo lubiłam, teraz się zepsuli trochę ![]() btw, teksty dla ani mru mru pisał kiedyś kabaret moralnego niepokoju (ich też lubię ![]() i kabaret Hrabi ![]() Cytat:
na KWC nie ma pochlebnych opinii ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...i-jedwabiu.htm Cytat:
mam jedynie plan szczegółowy ![]() na po feriach mam konspekt oddać ![]()
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2130 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.