Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 22:09   #2161
czarownica2010
Raczkowanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Fiolka, my mamy tak, ze najmilej jest rano i zawsze wtedy:
-przychodzi listonosz,
-sasiadce brakuje soli,
-dzwoni komorka, albo stacjonarny...,
-kurier przywozi przesylki ze sklepow internetowych...
Wiec nic sie nie martw kochana, bo nie tylko Ty masz paranoje...
Stary 2010-03-11, 22:12   #2162
anusia10
Raczkowanie

Mój ma 76 kg, chodzi na siłownię, chce przytyć ale mu nie wychodzi
Stary 2010-03-11, 22:12   #2163
fiolka122
Raczkowanie

ok, urywam sie na razie , kurcze nie wiem czy dziś jeszcze wroce, a jutro pewnie znów namnoży sie do czytania. Nawet zagladajac tu 3x dziennie jest masa postów do czytania.Normalnie takie plenne sie ostatnio zrobiłysćie, ze szokoby tak dalej!
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:12   #2164
misialinana
Rozeznanie

Fiolka, heheheech no tak to bywa.. zwlaszcza jak sie dlugo nie ma okazji... na poczatku znajomosci widywalismy sie co 2 tygodnie...bywal u mnie 2 dni i za KAZDYM razem jak sie nam na COS zbieralo to dzwonila jego albo moja mama normalnie, jakby mialy nadajniki jakies!!!

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:15   #2165
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica2010 Pokaż wiadomość
To dzis jakis orzechowy dzien, bo ja rowniez zjadlam kilka... Nie zaliczam ich do grzeszkow, bo na pewno nie przekroczylam dzis 1000 kcal (lacznie z orzeszkami). A wogole to powiedzcie mi, czy Wasi TŻ maja nadwage??? Bo z moich obserwacji wynika, ze takie wielkie babki, jak my (wielkie-rowniez duchem) najczesciej maja bardzo szczuplych, albo szczuplych facetow. Tak jest np. w moim przypadku...: ehem:. Moj maz wazy 70 kg, w porywach do 72 kg.
Ciociu Czarownico mój Tż to waży 68kg przy wzroście 192cm, czy on ma niedowagę

fiolka ciesze się że spędziłaś miło czas ze swoim menem, oby było więcej takich chwil a na czy byliście? chodzi o kino bo ja się w sobotę z Tż wybieram na Alicję, może to jakoś odmieni naszą sytuację, bo tak samo jak Ty ostatnio nie mieliśmy najlepszego czasu

Dziewuszki, a co to za grzeszki się pojawiły, nadstawiać dupki, ale to już to ja taka grzeczna ostatnio jestem, gardzę czekoladą, mufinkami i waflekami czekoladowymi
Jak już macie grzeszyć, to róbcie to rano, a nie na wieczór, rano organizm szybciej sobie z tym poradzi.
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:18   #2166
fiolka122
Raczkowanie

anusia TZ chce przytyć? no to odmiana no widzisz, a moze on mysli, ze jest nie sexi bo za chudy zawsze mowie, ze jak by to było fajnie, gdyby mozna bylo od tak sobie oddac komuś nadmiar kg

a widzicie dziewczyny, najgorsze w tym , ze 90% przypadku, ze ktos zadzwoni do drzwi,to bedzie moja teściwa. I dziś tez. Ta to ma wyczucie hehe, a poźniej docina , ze wnukow od nas nie ma.
Stary 2010-03-11, 22:18   #2167
nigdziebyc
Raczkowanie

Mój to.. Hmm. No jak widziałyście z resztą :P Sam mówi, że waży między 75 a 80kg przy 183 ale po nim tego nie widać

nigdziebyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:19   #2168
anusia10
Raczkowanie

ja też uciekam, spać mi się chce

DOBRANOC, KOLOROWYCH SNÓW
Stary 2010-03-11, 22:25   #2169
fiolka122
Raczkowanie

mysiunia pl komedia romantyczna"randka w ciemno" , u nas w kinie to szału nie ma, ale film moze być.Gra Katarzyna MAciąg, Dereszowska, Borys Szyc,Boguś Linda i kilku innych fajnych polskich aktorów. Kurde ja też bym chciała na Alicje, ale u nas zanim sie pojawi, to ja szybciej na dvd pewnie obejrze, bo najblizej na Alicje, zeby obecnie zobaczyc trzeba by bylo jechac 60km a to sie nie opłaca i tak mamy duzo wydatkow.
Ale powiem Ci (no raczej napisze)ze fajnie było, no i tez sie jakas atmosferka jeszcze przyjemniejsza zrobiła miedzy nami.MOze to jeszcze nie koniec przyjemnego wieczoru....
Stary 2010-03-11, 22:26   #2170
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

mój waży około 72 także chudzinka z niego hehe chciałabym żeby przytył chociaż z 5 kg ale nie da rady. bo pracuje po 10 h i cały czas na nogach to spala. z jedzeniem też nie ma problemu, słodycze też wcina ja też bym tak chciała jeść i nie tyć

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html
czerwona15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:27   #2171
fiolka122
Raczkowanie

oki, wroce poźniej, bo widze ze jest Was tu tyle,jak miło ze bedzie dzis co poczytać jeszcze. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych
Stary 2010-03-11, 22:27   #2172
czarownica2010
Raczkowanie

Fiolka, no ja jak Ciebie czytam to coraz bardziej doceniam swoja tesciowa. Naprawde nigdy sie miedzy nas nie wtracala, a jesli juz-to zawsze stoi za mna murem, mimo, ze moj maz to jej oczko w glowie. Poza tym, odkad sie odchudzam, to dostaje od niej rozne fajne kosmetyki na rozstepy, na szybsze spalanie tkanki tluszczowej na brzuchu, itp. i choc wiem, ze to glupio brzmi, to naprawde nie ma w tym ani odrobiny zlosliwosci. Z cala odpowiedzialnoscia moge tu napisac, ze moja tesciowa jest bardzo dobrym czlowiekiem!!!
Stary 2010-03-11, 22:27   #2173
fiolka122
Raczkowanie

no i nieobecnych też pozdrawiam, zeby obrazy nie było....
Stary 2010-03-11, 22:30   #2174
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolka122 Pokaż wiadomość
anusia TZ chce przytyć? no to odmiana no widzisz, a moze on mysli, ze jest nie sexi bo za chudy zawsze mowie, ze jak by to było fajnie, gdyby mozna bylo od tak sobie oddac komuś nadmiar kg

a widzicie dziewczyny, najgorsze w tym , ze 90% przypadku, ze ktos zadzwoni do drzwi,to bedzie moja teściwa. I dziś tez. Ta to ma wyczucie hehe, a poźniej docina , ze wnukow od nas nie ma.
Mój też chcę przytyć, a nie potrafi, jeszcze mu gadałam zamieszkaj ze mną, to ja cię utuczę(w końcu mój pies w ciągu 4 miesięcy przytył 20kg, to jakąś wprawę mam) to on woli kupić sobie sterydy ja bym mu z chęcią 20kg oddała a nawet 30kg

To zacznij teściowej gadać, że jak chce mieć wnuka, to niech nie przeszkadza
W sumie się nie dziwię, bo jak jestem u Tż, to choćby nie wiadomo jak by nam się chciało, to i tak nic z tego nie będzie, bo zawsze ktoś wejdzie do pokoju i to bez pukania.
Stary 2010-03-11, 22:37   #2175
fiolka122
Raczkowanie

mialam odejsc...ale jeszcze chwila

Czarownico, kurcze, nawet nie wiesz jak Ci zazdrosze, ja moge bez ogrodek powiedziec, ze moja jest fałszywa i lubi wszystko o wszystkich wiedziec, a dla mnie to niesmaczne....ona czuje sie za młodo jak na swój wiek i nie wszystko jej przystoi. Ale mimo wszystko nie lubie fałszu, w oczy Ci patrzy i sie uśniecha a dupe obrabi i szpilki cichaczem wciska. Jak juz kiedys wspominalam chyba nie moge zapomniec, jak po moim poronieniu duzo czasu nie mineło, a ona mi tu stale z foteczkami swojej wnusi wyjezdzała(choc nie wiadomo bylo jeszcze nawet czy to jej faktycznie wnusia) i uwierz mi było widac, ze to specjalnie robi i zawsze gdy TZ nie było w poblizu. A na te świeta dała mi serie kosmetykow odchudzajacych i to nie był przypadek.U niej nie ma przypadków. NIe mowie, teraz sie przydaja hehe, ale jak mnie kiedyś zapyta, co zrobiłam, ze schudłam, to jej odpowiem, ze nic , tylko sie smarowałam tymi kosmetykami od niej.A wiesz, co jeszcze potrafi robic?przegladac moja poczte i rachunki.i tak bym mogła bez konca. Na prawde Ci zazdroszcze. Natomiast tak jak Ty pisałaś o swojej, tak Ci powiem moj mąz ma z moja mama hehe
Stary 2010-03-11, 22:39   #2176
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Fiolka, no ja jak Ciebie czytam to coraz bardziej doceniam swoja tesciowa. Naprawde nigdy sie miedzy nas nie wtracala, a jesli juz-to zawsze stoi za mna murem, mimo, ze moj maz to jej oczko w glowie. Poza tym, odkad sie odchudzam, to dostaje od niej rozne fajne kosmetyki na rozstepy, na szybsze spalanie tkanki tluszczowej na brzuchu, itp. i choc wiem, ze to glupio brzmi, to naprawde nie ma w tym ani odrobiny zlosliwosci. Z cala odpowiedzialnoscia moge tu napisac, ze moja tesciowa jest bardzo dobrym czlowiekiem!!!
Taka teściowa to marzenie aż Ci jej zazdroszczę, niestety moja(o ile kiedykolwiek nią będzie) teściowa taka nie jest i potrafi jeszcze dowalić człowiekowi, jak najmniej się tego spodziewa
Stary 2010-03-11, 22:43   #2177
fiolka122
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
To zacznij teściowej gadać, że jak chce mieć wnuka, to niech nie przeszkadza
W sumie się nie dziwię, bo jak jestem u Tż, to choćby nie wiadomo jak by nam się chciało, to i tak nic z tego nie będzie, bo zawsze ktoś wejdzie do pokoju i to bez pukania.

jejku, bez pukania? nie no ja bym uraz chyba miała do końca życia, matko jedyna!
A może to ma być skuteczna metoda antykoncepcji

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

dziewczyny, a wiecie, ze nie zauważyłam wczeniej , ze Pysia zmieniła Tagi na:37kg mniej, odchudznie, sex, upadki i wzloty?
no tak w sumie to ja sie nie dziwie, tutaj sa poruszane wszystkie mozliwe tematy
Stary 2010-03-11, 23:06   #2178
lufer
Raczkowanie

Cytat:
A wogole to powiedzcie mi, czy Wasi TŻ maja nadwage??? Bo z moich obserwacji wynika, ze takie wielkie babki, jak my (wielkie-rowniez duchem) najczesciej maja bardzo szczuplych, albo szczuplych facetow. Tak jest np. w moim przypadku...: ehem:. Moj maz wazy 70 kg, w porywach do 72 kg.
mój waży ok 90 kg ale jest wysoki i równo mu się wszystko rozkłada więc wygląda ok

Cytat:
bo najblizej na Alicje, zeby obecnie zobaczyc trzeba by bylo jechac 60km a to sie nie opłaca i tak mamy duzo wydatkow.
A
Fiolka a skąd jesteś okolice Bydgoszczy tzn 60 km??

ale się naczytałam dziś bez grzechów słodkich i erotycznych snów życzę
lufer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 23:48   #2179
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia10 Pokaż wiadomość
Mój ma 76 kg, chodzi na siłownię, chce przytyć ale mu nie wychodzi
z checia mu oddam z 10-15 kilo

znowu na wieczór ganiałam ale to dobrze dla diety chociaz

ja na jutro planuje:
Ś: wieśniak[wiejski] z warzywami+ca
IIŚ:śledzik+ser żółty
O:zupa+ryba+pomidor+ca
P:serek ze szczypiorkiem
K:galareta

może sie wydawać mało ale jak wiecie mam problem z jedzeniem 5 posiłków więc to będzie I próba zjedzenia wszystkich i nie oddania niczego w toalecie[wiecie co mam na myśli]

lece spać i standardowo nie grzeszyć

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 00:11   #2180
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

ja też już idę do wyrka bo rano trzeba wstać ale jeszcze może pogrzesze z moim do jutra dziewczynki stosunkowo udanej nocy Wam życzę

Stary 2010-03-12, 00:13   #2181
sunshine16
Zakorzenienie

Ja to przechodzę od jutra na South Beach

Ciekawe ile wytrzymam... z węglami problemów nie ma bo go ich mogę nie jadać. Szkoda mi będzie najbardziej owoców

I mam problem bo nie wiem co mogę jeść na uczelni chyba bede nosic serek wiejski
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 07:28   #2182
misialinana
Rozeznanie

...nie wiem jak to mozliwe, ze juz tyle dni odpokutowuje moje kilkudniowe pofolgowanie (fiolka, dokladnie to o czym pisalas!) a waga stoi miedzy 88,5 a 89... (dopiero co wzleciala prawie do 91) niecierpie swojego organizmu... tycie wychodzi mi 100000x lepiej niz chudniecie... bylo juz tak pieknie... za pieknie, no chyba ze wtedy co waga pokazala mi 88,7 w lutym byla rozregulowana
no nic.. trzeba walczyc dalej ...chce miec choc kilo mniej na marcowej liscie

Co do tesciowych, to mama Mojego (wprawdzie nie tesciowa... na razie ) jest dla mnie naprawde kochana! Zawsze jak do nich przyjade to sie z nia nagadam a ona mi radzi jak utemperowac jej syna i powtarza - chlopa musisz trzymac krotko, wiem, mam w domu trzech. A ostatnio Moj nie ma pracy, wiec wydzwania do niego i sie dopytuje czy juz cos znalazl, a jak slyszy, ze jeszcze nie to potrafi mu powiedziec "ja wspolczuje misi tych stresow"... jak Was poczytalam to naprawde DOCENIAM ją!! Co do tuszy.. to nawet jak utylam ostatnio po tych lekach - bylismy u Niej na swieta to powiedziala, ze wygladam jak laleczka i jeszcze w kuchni do babci mowila, ze slicznie wygladam... a ja czulam sie jak DYNIA! Za to moja mam uwielbia Mojego TZ-a...
Ciekawie czy po slubie byloby tak samo jak jest z tymi naszymi mami...

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Tak w ogole to DZIEN DOBRY, KOCHANE! ...i milych snow... w pracy

http://hajnowianie.com/12-marca-swia...i-w-pracy.html

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 07:51   #2183
daga101
Raczkowanie

WITAM WAS KOBIETKI

Anecia- kwiaciarnia to raczej nie ,ale bawie sie w wystroje sal i rozne inne rzeczy na zamowienie.i zgadza sie mieszkam koło sali a raczej na przeciwko,tam gdzie sklep spozywczy.

powiedzenie mjego męża to;;; z niczego zrobi wiązanke , z niczego kapelusz ,,,i z niczego AWANTURKĘ
daga101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 08:01   #2184
czarownica2010
Raczkowanie

Czesc Dziewczynki.
No to i ja sie melduje, ze juz jestem....
Misia, ja dopiero zobaczylam, ze to juz 12-sty marca. Matko kochana, jak ten czas zapieprza!!!
Wczoraj ok.22-ej pochlonelam 5 "kromek" chrupkiego pieczywa, niby nie ma to wiele kalorii, ale to jednak weglowodany. Ale i tak dobrze, ze jestem sama i w lodowce same dietetyczne rzeczy, bo inaczej to czuje, ze wczoraj rzucilabym sie na jakas kielbaske...
Milego dnia...
Stary 2010-03-12, 08:08   #2185
lufer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
...nie wiem jak to mozliwe, ze juz tyle dni odpokutowuje moje kilkudniowe pofolgowanie (fiolka, dokladnie to o czym pisalas!) a waga stoi miedzy 88,5 a 89... (dopiero co wzleciala prawie do 91) niecierpie swojego organizmu... tycie wychodzi mi 100000x lepiej niz chudniecie... bylo juz tak pieknie... za pieknie, no chyba ze wtedy co waga pokazala mi 88,7 w lutym byla rozregulowana

Co do tesciowych, to mama Mojego (wprawdzie nie tesciowa... na razie ) jest dla mnie naprawde kochana! Zawsze jak do nich przyjade to sie z nia nagadam a ona mi radzi jak utemperowac jej syna i powtarza - chlopa musisz trzymac krotko, wiem, mam w domu trzech. A ostatnio Moj nie ma pracy, wiec wydzwania do niego i sie dopytuje czy juz cos znalazl, a jak slyszy, ze jeszcze nie to potrafi mu powiedziec "ja wspolczuje misi tych stresow"... jak Was poczytalam to naprawde DOCENIAM ją!! Co do tuszy.. to nawet jak utylam ostatnio po tych lekach - bylismy u Niej na swieta to powiedziala, ze wygladam jak laleczka i jeszcze w kuchni do babci mowila, ze slicznie wygladam... a ja czulam sie jak DYNIA! Za to moja mam uwielbia Mojego TZ-a...
Ciekawie czy po slubie byloby tak samo jak jest z tymi naszymi mami...

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Tak w ogole to DZIEN DOBRY, KOCHANE! ...i milych snow... w pracy

http://hajnowianie.com/12-marca-swia...i-w-pracy.html
ja też mam kochaną teściową a teściu to mnie po prostu uwielbia on się nawet zmienił pod moim wpływem bo kiedyś był strasznym cholerykiem a teraz się uspokoił i wszyscy są w szoku
a dziś rano jak myłam zęby dopadł mnie mój mąż i się spóźniliśmy do pracy

miłego dnia
lufer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 08:32   #2186
czarownica2010
Raczkowanie

Lufer,tak mi sie przypomnialo. Czy Ty nadal jestes na dukanie?
Stary 2010-03-12, 08:44   #2187
mysiunia85g
Zadomowienie

Witam dziewczynki
A ja już po śniadanku, dopiję kawę i zabieram się za sprzątanie, choć nie wiem po co, jak mój brat z rodzinka przychodzi i jego małe diablice=>córeczki pewnie wszystko zapaskudzą ale jak trzeba, to trzeba i nie ma zmiłuj się.
Miłego dnia

Cytat:
jejku, bez pukania? nie no ja bym uraz chyba miała do końca życia, matko jedyna!
A może to ma być skuteczna metoda antykoncepcji

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

dziewczyny, a wiecie, ze nie zauważyłam wczeniej , ze Pysia zmieniła Tagi na:37kg mniej, odchudznie, sex, upadki i wzloty?
no tak w sumie to ja sie nie dziwie, tutaj sa poruszane wszystkie mozliwe tematy
Jestem z Tż prawie 2 lata i dopiero teraz na sylwestra po raz pierwszy u niego spałam(dodam, że w pokoju też był jego brat) i bara bara było w łazience, bo w pokoju się nie dało. U Tż w domu nie ma czegoś takiego jak prywatność, a jak byliśmy 2 razy na wsi, oczywiście teściowa i siostra Tż co chwilę za nami chodziły i też nici z bara bara... a potem teściowa narzeka, że jeszcze wnuka nie ma
Fiolka nie mogło być inaczej z tym Tagiem, w końcu tu same zboczuchy są

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
Misia nie przejmuj się, organizm czasem potrzebuje troszkę więcej czasu żeby się przestawić i nie stawaj na wagę, zrób to dopiero w dzień obowiązkowej spowiedzi, a do tego czasu musisz być grzeczna

Cytat:
Napisane przez lufer Pokaż wiadomość
a dziś rano jak myłam zęby dopadł mnie mój mąż i się spóźniliśmy do pracy
A to Ci dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 09:09   #2188
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

Witam Was kobitki ja też wczoraj pogrzeszyłam z moim hehe i poszlismy spac po pierwszej ale dzis brzydka pogoda u mnie, pochmurno i mokro

Stary 2010-03-12, 09:17   #2189
anecia120
Raczkowanie

GG do anecia120

Cytat:
Napisane przez daga101 Pokaż wiadomość
WITAM WAS KOBIETKI

Anecia- kwiaciarnia to raczej nie ,ale bawie sie w wystroje sal i rozne inne rzeczy na zamowienie.i zgadza sie mieszkam koło sali a raczej na przeciwko,tam gdzie sklep spozywczy.

powiedzenie mjego męża to;;; z niczego zrobi wiązanke , z niczego kapelusz ,,,i z niczego AWANTURKĘ
a wiesz okazało sie że moja obecna szefowa zna cie.... bo czesto gotuje na weselach.... ma na imie tak jak jaodchudzany sie razem i jej mówiłam o forum i jaki świat mały a tu prosze wyskakuje mi że zna dziewczyne co robi dekoracje i pirkne świeczniki z kwiatów czy coś takiego...pozdrawiam
spłukajmy kilosy na zawsze w sedesie
anecia120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 09:18   #2190
fiolka122
Raczkowanie

mysiunia no tak widzisz,ale jakis sposób sie znalazł...choćby w łazience(ps.kiedys tez tak miałam), a moze oni sądza nadal, ze dzieci to z kapusty?

Lufer maż Cie dopadł....no no fajnie tak zaczynać dzien, co nie? No 60 km na północ od BYdzi, okolice Mroczy,Więcborka, Sepólna. A co znasz może moje strony?
misia, kurde jak ja tak o Waszych teściowych, czy przyszłych czytam, to az mnie zazdrość ściska...ehhh....a ta Twoja...Ty to masz dobrze.Kurde nie wiem , za jakie grzechy hehe, ale zawsze trzeba szukac plusow, a plus jest taki, ze nie musze z nia mieszkac hehee. Mam nadzije, ze Wasze kochane teściowe sie nigdy sie nie zmienia życze Wam tego.

DObra ide na śniadanko, poźniej zapłacić rachunki i kupić praezent dla siostrzenicy na 15 tke, kurde juz samam nie wiem co, ale musi byb extra i w miare tanie hehe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości