|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
| Tak |
|
28 | 51,85% |
| Nie |
|
5 | 9,26% |
| nie myślałam o tym |
|
21 | 38,89% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Fiolka, my mamy tak, ze najmilej jest rano
-przychodzi listonosz, -sasiadce brakuje soli, -dzwoni komorka, albo stacjonarny..., -kurier przywozi przesylki ze sklepow internetowych... Wiec nic sie nie martw kochana, bo nie tylko Ty masz paranoje... ![]()
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Mój ma 76 kg, chodzi na siłownię, chce przytyć ale mu nie wychodzi
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
ok, urywam sie na razie , kurcze nie wiem czy dziś jeszcze wroce, a jutro pewnie znów namnoży sie do czytania. Nawet zagladajac tu 3x dziennie jest masa postów do czytania.Normalnie takie plenne sie ostatnio zrobiłysćie, ze szok
![]() oby tak dalej!
|
|
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
Fiolka, hehehe
zbieralo to dzwonila jego albo moja mama
|
|
#2165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fiolka ciesze się że spędziłaś miło czas ze swoim menem, oby było więcej takich chwil bo ja się w sobotę z Tż wybieram na Alicję, może to jakoś odmieni naszą sytuację, bo tak samo jak Ty ostatnio nie mieliśmy najlepszego czasu![]() Dziewuszki, a co to za grzeszki się pojawiły, nadstawiać dupki, ale to już to ja taka grzeczna ostatnio jestem, gardzę czekoladą, mufinkami i waflekami czekoladowymiJak już macie grzeszyć, to róbcie to rano, a nie na wieczór, rano organizm szybciej sobie z tym poradzi. |
|
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
anusia TZ chce przytyć? no to odmiana
no widzisz, a moze on mysli, ze jest nie sexi bo za chudy zawsze mowie, ze jak by to było fajnie, gdyby mozna bylo od tak sobie oddac komuś nadmiar kg![]() a widzicie dziewczyny, najgorsze w tym , ze 90% przypadku, ze ktos zadzwoni do drzwi,to bedzie moja teściwa. I dziś tez. Ta to ma wyczucie hehe, a poźniej docina , ze wnukow od nas nie ma. |
|
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
Mój to.. Hmm. No jak widziałyście z resztą :P Sam mówi, że waży między 75 a 80kg przy 183 ale po nim tego nie widać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
ja też uciekam
, spać mi się chceDOBRANOC, KOLOROWYCH SNÓW
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
mysiunia pl komedia romantyczna"randka w ciemno" , u nas w kinie to szału nie ma, ale film moze być.Gra Katarzyna MAciąg, Dereszowska, Borys Szyc,Boguś Linda i kilku innych fajnych polskich aktorów. Kurde ja też bym chciała na Alicje, ale u nas zanim sie pojawi, to ja szybciej na dvd pewnie obejrze, bo najblizej na Alicje, zeby obecnie zobaczyc trzeba by bylo jechac 60km a to sie nie opłaca i tak mamy duzo wydatkow.
Ale powiem Ci (no raczej napisze )ze fajnie było, no i tez sie jakas atmosferka jeszcze przyjemniejsza zrobiła miedzy nami.MOze to jeszcze nie koniec przyjemnego wieczoru....
|
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
mój waży około 72 także chudzinka z niego hehe
ja też bym tak chciała jeść i nie tyć
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
oki, wroce poźniej, bo widze ze jest Was tu tyle,jak miło
ze bedzie dzis co poczytać jeszcze. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych
|
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
Fiolka, no ja jak Ciebie czytam to coraz bardziej doceniam swoja tesciowa. Naprawde nigdy sie miedzy nas nie wtracala, a jesli juz-to zawsze stoi za mna murem, mimo, ze moj maz to jej oczko w glowie. Poza tym, odkad sie odchudzam, to dostaje od niej rozne fajne kosmetyki na rozstepy, na szybsze spalanie tkanki tluszczowej na brzuchu, itp. i choc wiem, ze to glupio brzmi, to naprawde nie ma w tym ani odrobiny zlosliwosci. Z cala odpowiedzialnoscia moge tu napisac, ze moja tesciowa jest bardzo dobrym czlowiekiem!!!
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
no i nieobecnych też pozdrawiam, zeby obrazy nie było....
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym mu z chęcią 20kg oddała a nawet 30kgTo zacznij teściowej gadać, że jak chce mieć wnuka, to niech nie przeszkadza ![]() W sumie się nie dziwię, bo jak jestem u Tż, to choćby nie wiadomo jak by nam się chciało, to i tak nic z tego nie będzie, bo zawsze ktoś wejdzie do pokoju i to bez pukania. |
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
mialam odejsc...ale jeszcze chwila
Czarownico, kurcze, nawet nie wiesz jak Ci zazdrosze, ja moge bez ogrodek powiedziec, ze moja jest fałszywa i lubi wszystko o wszystkich wiedziec, a dla mnie to niesmaczne....ona czuje sie za młodo jak na swój wiek i nie wszystko jej przystoi. Ale mimo wszystko nie lubie fałszu, w oczy Ci patrzy i sie uśniecha a dupe obrabi i szpilki cichaczem wciska. Jak juz kiedys wspominalam chyba nie moge zapomniec, jak po moim poronieniu duzo czasu nie mineło, a ona mi tu stale z foteczkami swojej wnusi wyjezdzała(choc nie wiadomo bylo jeszcze nawet czy to jej faktycznie wnusia) i uwierz mi było widac, ze to specjalnie robi i zawsze gdy TZ nie było w poblizu. A na te świeta dała mi serie kosmetykow odchudzajacych i to nie był przypadek.U niej nie ma przypadków. NIe mowie, teraz sie przydaja hehe, ale jak mnie kiedyś zapyta, co zrobiłam, ze schudłam, to jej odpowiem, ze nic , tylko sie smarowałam tymi kosmetykami od niej.A wiesz, co jeszcze potrafi robic?przegladac moja poczte i rachunki.i tak bym mogła bez konca. Na prawde Ci zazdroszcze. Natomiast tak jak Ty pisałaś o swojej, tak Ci powiem moj mąz ma z moja mama hehe |
|
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jejku, bez pukania? nie no ja bym uraz chyba miała do końca życia, matko jedyna! A może to ma być skuteczna metoda antykoncepcji ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- dziewczyny, a wiecie, ze nie zauważyłam wczeniej , ze Pysia zmieniła Tagi na:37kg mniej, odchudznie, sex, upadki i wzloty? no tak w sumie to ja sie nie dziwie, tutaj sa poruszane wszystkie mozliwe tematy
|
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale się naczytałam dziś bez grzechów słodkich i erotycznych snów życzę
|
||
|
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
z checia mu oddam z 10-15 kilo
![]() ![]() znowu na wieczór ganiałam ale to dobrze dla diety chociaz ja na jutro planuje: Ś: wieśniak[wiejski] z warzywami+ca IIŚ:śledzik+ser żółty O:zupa+ryba+pomidor+ca P:serek ze szczypiorkiem K:galareta może sie wydawać mało ale jak wiecie mam problem z jedzeniem 5 posiłków więc to będzie I próba zjedzenia wszystkich i nie oddania niczego w toalecie[wiecie co mam na myśli ]lece spać
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
ja też już idę do wyrka bo rano trzeba wstać
ale jeszcze może pogrzesze z moim do jutra dziewczynki stosunkowo udanej nocy Wam życzę
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to przechodzę od jutra na South Beach
Ciekawe ile wytrzymam... z węglami problemów nie ma bo go ich mogę nie jadać. Szkoda mi będzie najbardziej owoców ![]() I mam problem bo nie wiem co mogę jeść na uczelni chyba bede nosic serek wiejski
|
|
|
|
#2182 |
|
Rozeznanie
|
...nie wiem jak to mozliwe, ze juz tyle dni odpokutowuje moje kilkudniowe pofolgowanie (fiolka, dokladnie to o czym pisalas!) a waga stoi miedzy 88,5 a 89...
no nic.. trzeba walczyc dalej ...chce miec choc kilo mniej na marcowej liscie ![]() Co do tesciowych, to mama Mojego (wprawdzie nie tesciowa... na razie ) jest dla mnie naprawde kochana! Zawsze jak do nich przyjade to sie z nia nagadam a ona mi radzi jak utemperowac jej syna Ciekawie czy po slubie byloby tak samo jak jest z tymi naszymi mami... ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Tak w ogole to DZIEN DOBRY, KOCHANE! ![]() http://hajnowianie.com/12-marca-swia...i-w-pracy.html
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
WITAM WAS KOBIETKI
Anecia- kwiaciarnia to raczej nie ,ale bawie sie w wystroje sal i rozne inne rzeczy na zamowienie.i zgadza sie mieszkam koło sali a raczej na przeciwko,tam gdzie sklep spozywczy. powiedzenie mjego męża to;;; z niczego zrobi wiązanke , z niczego kapelusz ,,,i z niczego AWANTURKĘ |
|
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki.
No to i ja sie melduje, ze juz jestem... .Misia, ja dopiero zobaczylam, ze to juz 12-sty marca. Matko kochana, jak ten czas zapieprza!!! Wczoraj ok.22-ej pochlonelam 5 "kromek" chrupkiego pieczywa, niby nie ma to wiele kalorii, ale to jednak weglowodany. Ale i tak dobrze, ze jestem sama i w lodowce same dietetyczne rzeczy, bo inaczej to czuje, ze wczoraj rzucilabym sie na jakas kielbaske... Milego dnia...
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a teściu to mnie po prostu uwielbia on się nawet zmienił pod moim wpływem bo kiedyś był strasznym cholerykiem a teraz się uspokoił i wszyscy są w szoku a dziś rano jak myłam zęby dopadł mnie mój mąż i się spóźniliśmy do pracy ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
Lufer,tak mi sie przypomnialo. Czy Ty nadal jestes na dukanie?
|
#2187 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
A ja już po śniadanku, dopiję kawę i zabieram się za sprzątanie, choć nie wiem po co, jak mój brat z rodzinka przychodzi i jego małe diablice=>córeczki pewnie wszystko zapaskudzą ale jak trzeba, to trzeba i nie ma zmiłuj się.Miłego dnia Cytat:
) i bara bara było w łazience, bo w pokoju się nie dało. U Tż w domu nie ma czegoś takiego jak prywatność, a jak byliśmy 2 razy na wsi, oczywiście teściowa i siostra Tż co chwilę za nami chodziły i też nici z bara bara... a potem teściowa narzeka, że jeszcze wnuka nie maFiolka nie mogło być inaczej z tym Tagiem, w końcu tu same zboczuchy są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was kobitki
ja też wczoraj pogrzeszyłam z moim hehe i poszlismy spac po pierwszej
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
mysiunia no tak widzisz,ale jakis sposób sie znalazł...choćby w łazience(ps.kiedys tez tak miałam), a moze oni sądza nadal, ze dzieci to z kapusty?
Lufer maż Cie dopadł....no no fajnie tak zaczynać dzien, co nie? No 60 km na północ od BYdzi, okolice Mroczy,Więcborka, Sepólna. A co znasz może moje strony? misia, kurde jak ja tak o Waszych teściowych, czy przyszłych czytam, to az mnie zazdrość ściska...ehhh....a ta Twoja...Ty to masz dobrze.Kurde nie wiem , za jakie grzechy hehe, ale zawsze trzeba szukac plusow, a plus jest taki, ze nie musze z nia mieszkac hehee. Mam nadzije, ze Wasze kochane teściowe sie nigdy sie nie zmienia życze Wam tego. DObra ide na śniadanko, poźniej zapłacić rachunki i kupić praezent dla siostrzenicy na 15 tke, kurde juz samam nie wiem co, ale musi byb extra i w miare tanie hehe. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

zbieralo to dzwonila jego albo moja mama 

to ja taka grzeczna ostatnio jestem, gardzę czekoladą, mufinkami i waflekami czekoladowymi
, spać mi się chce

słodkich i erotycznych snów życzę

chyba bede nosic serek wiejski