![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Mam nadzieję, że się sprawdzi
![]() Co do poduszeczki na obrączki to u Nas nie będzie bo wolimy na tacce. Natomiast jeśli chodzi o dziewczynki sypiące kwiaty w kościele to ja się nie dziwię, że księża się nie chcę godzić na to bo jeśli danego dnia jest kilka ślubów to ktoś musiałby szybko sprzątać kościół przed następnym. Bo chyba żadna z Nas nie chciałaby żeby na jej ślubie leżały przywiędnięte płatki przez środek kościoła.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki!!! dawno mnie tutaj nie było ale już wszystko nadrobiłam
![]() ![]() ![]() srubka a wolno u Ciebie w Kościele sypać ryżem? bo u mnie np ksiądz zabrania ![]() ![]() co do dzieci noszących poduszeczki... hmmm.. mnie to akurat nie bardzo się podoba, obrączki będzie trzymał nasz starszy i jak będzie trzeba to poda księdzu, ja byłam na ślubie gdzie dziecko niosło obrączki tylko raz i cały czas chłopczyk (5 latek) odwracał się do tyłu i zatrzymywał ![]() ![]()
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem która pisała o tym, że wysyłała do Pracowni "Anna" zdjęcia sukni z prośbą o wycenę, mogłabym prosić adres mailowy
![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Milam mi ksiadz wytlumaczyl, dlaczego nie powinno sie sypac ryzem. Powod jest bardzo prosty, az dziw, ze sama nie wpadlam na niego - ryz to przeciez jedzenie. Wielu ludzi umiera z glodu, a tutaj nie dosc, ze rzuca sie jedzeniem, to jeszcze potem ludzie po tym chodza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Rozeznanie
|
U mnie poduszeczkę będzie nieść mojego brata córka- ma 9 lat. Chciałam żeby niósł mojej siostry syn który ma 5 lat, ale z nim jest ryzyko, że mi nie odda poduszeczki
![]() A poza tym moja bratanica bardzo chciała nieść welon lub tren a że tego nie przewiduję bo chcę żeby się ciągnęło po podłodze to wymyśliłam dla niej poduszeczkę. Ona własnie chce mieć jakąś funkcję. Już przeżywa wesele, sukienkę kupła wcześniej niż ja, bo to taka mała strojnisia ![]() A poduszeczkę mam do kompletu z zaproszeniami, winietkami i zawieszkami na alkohol. |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem zupelnie kiedy uda mi sie wszystko nadrobic
![]() ![]() ![]() ![]()
#2170 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
jestem nowa na tym forum ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Witam Panie
![]() ![]() ![]() Milam-nie dowiadywałam się czy wolno sypać ryżem, bo mi na nim specjalnie nie zalezy, chyba wolę kolorowe płatki kwiatów, ale do tego jeszcze daleko...także w połowie maja jak pójdziemy z dokumentami to zapytam o wszystko. Wiecie ostatnio jestem strasznie podekscytowana naszym ślubem, normalnie nie mogę się doczekać. Hmmm może dlatego, że znów mam motylki w brzuchu ![]()
#2173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mam byc szczera to nie słyszałam niczego dobrego nie tylko na temat właścicielki ale i samego lokalu... ![]()
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Wy się zastanawiacie kto poda wam obrączki i czy na tacce czy na poduszce a ja jeszcze ani nie mam obrączek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale po świętach to się muszę zagonić twardo do roboty ![]() ![]() No i do proboszcza muszę iść i dowiedzieć się o wszystkie dokumenty dla mojego TŻ Italiano jakie będzie wymagał ![]() Koniec historyjki obrazkowej ![]() P.S. Tylko 121 dni do ... ![]()
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-03-25 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam tylko 86dni i nie mam: -obrączek, -alkoholu, -kwiatów, -butów (choć na 30 muszę je jakoś zdobyć na przymiarkę ale nie wiem gdzie już po nie iść), -zaproszenia niby są ale nie mam jak rozdawać bo koperty jeszcze mi nie doszły, - TŻ nie ma ubrania ani butów, i nie wiem czego jeszcze bo pewnie o wielu rzeczach nie pomyślałam, że trzeba załatwić ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie stresujcie sie
![]() ![]()
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak cię czas goni to może w salonach ślubnych w Jędrzejowie znajdziesz jakieś? Dla mnie szukanie butów w salonach było ostatecznością bo wiadomo że tam najdrożej. Ale na szczęście nie musiałam tego robić i kupiłam buty w Ryłce po mega ofercie - połowa ceny! ![]() Byłaś na plantach? Tam dosyć dużo mieli. Widziałam że dziewczyny na różnych forach pokazywały buty kupione w zwykłych sklepach i sklepach dla tancerzy ewentualnie - internetowych - ceny koło 100 zł. Poszukaj a znajdziesz. Mam nadzieję! ![]()
![]() |
#2178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() byłam w tym sklepiku na Małej który polecałyście i tam były jedne które mi się podobały ale z beżową podeszwą i obcasem w paski beżowo brązowe. jak zapytałam pana czy mógłby mi takie zamówić tylko z białym spodem to dostałam odp.: A po co pani biały spód? teraz już nikt takich nie kupuje. a Wy jakie kupujecie? z białą podeszwą czy beżową? bo już sama nie wiem... co do sklepów dla tancerzy w inetrnecie to znalazłam jedne ładne ale za 263zł a to dla mnie trochę dużo żeby kupić tak bez przymierzenia ![]() na plantach patrzyłam tylko tam są raczej satynowe albo na dużym obcasie... gdzie jest ten sklep Ryłki w którym kupiłaś? może tam się przejdę a jak nie to może faktycznie się do Jędrzejowa wybiorę. tam pewnie będzie taniej niż w salonach w Kielcach
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2010-03-25 o 14:23 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a są typowo ślubne. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-03-25 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi ile sobie liczy za osobę no i najważniejsze kiedy masz ślub?
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez oliffka2 Czas edycji: 2010-03-25 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Kurcze ale się wkręciłam z tymi fotografami. Szukałam dla koleżanki fotografa i sama przez to już teraz chce wybrać kogoś na mój plener poślubny. Z terminami nie ma problemu bo to nie weekend ale nie mogę się zdecydować. Pomóżcie: Bieniek, Zimmer czy Styczniowe? Aaa i jeszcze Dwie wieże. Straszny mam mętlik w głowie po obejrzeniu zdjęć. Podobają mi się wszystkie
![]()
#2187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Agulack a powiedz jak się kształtuje cena tych fotografów??zainteresowan a jestem zwłaszcza Styczniami?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2189 |
Rozeznanie
|
a za sesję ślubną i poślubną??w sensie przygotowania, ślub, wesele i kiedyś tam plener, ktoś się orientuje jakie mogą być ceny??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
Ja się mogę wypowiedzieć co do Styczniów, bo ich mamy- 2200 za cały reportaż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.