|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
no brzusio już imponujący
![]() Malwina cięzko powiedziec, bo z jednej strony wydaje się trochę spiczasty a z drugiej to zaczynam się od samej góry czyli taki na dziewczynkę ![]() ![]() ![]() Boszzzz jutro już połówkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() Ja dzis jeszcze kupial bluzeczke i... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=983629347 http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-04-28 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Aneczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia na polowkowym. Moje 5 maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Kciuki za Jagę i jej maluszki, niech jak najdłuzej w tójpaku będą!!
Śliczne macie bzrusie ![]() co do porodu, kiedyś pisałam, biorę pod uwagę znowu tylko Ujastek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
Witam mamusie i dzieciaczki w brzuszkach.
Ja tak tylko na chwilkę żeby o sobie przypomnieć i dać znać, że nie zginęłam w akcji, czytam Was na bieżąco co dzień tylko siły już nie starcza na odpisywanie ![]() We wtorek miałam USG połówkowe. Z dzieciaczkiem wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarka nie mogła tylko z całą pewnością potwierdzić braku rozszczepienia podniebienia bo mój Bączek rączkę na twarzy trzymał cały czas. No i przez całe badanie nóżki miał skrzyżowanie więc nie poznaliśmy płci ![]() Trudno, chociaż była motywacja żeby się umówić na USG 3D ![]() Napisze Wam jeszcze żart dnia: (wrażliwe nie czytać bo muszę użyć przekleństwa ![]() Podchodzi nasza wspólna koleżanka do mojego mężulka w pracy i dawaj gratuluje mu syna. Ten zdziwiony, już chce zaprzeczać i tłumaczyć a ona: - no przecież chuja było widać!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
ja połówkowe mam 11 maja.
Ale wszystko wskazuje na to, że jutro czeka mnie nieplanowana wizyta u lekarza ![]()
Relax... it's coffee time ![]() Nie dyskutuj z głupcem... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem... pokona doświadczeniem ![]() Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-04-28 o 19:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomi na przykład nie ma spiczastego brzunia a ma chłopczyka ![]() ![]() ![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
shinee.....
![]() ![]() Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-04-28 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za komplementy pod adresem brzuszka
![]() mszu, ja tam się nie obrażam o to "podobanie". Zdjęcie z buźką wstawię jak tylko będę miała sprawny aparat ![]() BTW, na zdjęciu w avatarze to właśnie ja ^^ dash, gratuluję kopniaków ![]() Pomidora kciuki za pracę męża. Będzie dobrze ![]() aaneczka1984, i Ty masz kompleksy? Kobieto, w tym 9 miesiącu wyglądałaś naprawdę ślicznie!! xxSHINeexx, Brzusio naprawdę duuży ![]() ![]() Wszystkie pozostałe brzuszki też naprawdę śliczne. Każdy inny ![]() ![]() Widzę, że jutro dzień wizyt i usg ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-04-28 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To dorze że wszystko oki, no i zazdroszcze że Ty juz po połówkowym...ja jeszcze dwa tygodnie musze czekać ![]() Hehe dobre ![]() ![]() ja tez mam fajna anegdotkę z wczoraj.... Mój synus na wszystko co kudłate, czy na włosy mówi kici....misie, zwierzatka, włosy na głowie, futerka sa kici.... Tak więc siedze sobie na kibelku, wstaje zakąłdam majteczki a Dominis pokazuje paluszkiem na moją.. ![]() ![]() ![]() i jeszcze biegnie żeby pogłaskać.... no myślałam że padne z kibelka ze śmiechu....
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Maggie1983 przelew zrobilam w czwartek i w poniedzialek napisalam do tej laski kiedy robi wysylke to mi odpisala ze wyslala w poniedzialek wlasnie i to idzie poczta od 3 do 7 dni no i ja dzis dostalam, a przyniosl mi listonosz w takiej babelkowej kopercie bylo nadane. I tez wlasnie mi zalezalo zeby na majowke mi doszlo. Tylko nie wiem ile razy w tygodniu ona ta wysylke robi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wowwwwww ale duzy ![]() sliczny Cytat:
![]() ![]() hahahahaahahahahaha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znać jak dostaniesz te spodnie jak z materiałem. i może jakąś fotkę ![]()
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dash gratuluje KOPNIAKÓW ![]() odnosnie diet- na kazdego dziala co innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam te spodnie http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html i polecam ![]() ![]() ![]() ![]() lece do znajomych z TŻ ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cchcialabym aby byl stosunkowo blisko, a mieszkam na Ruczaju ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Jakis miesiac temu kupilam spodnice i caly czas w niej chodze, jedstem baaardzo zadowolona: http://allegro.pl/item951236978_czar...ozmiar_40.html moglam wziasc mniejsza ale jest guziczek to sobie zlapalam z boku. Polecam. Kupilam tez http://www.allegro.pl/item991629517_...ynka_styl.html ale dawno i jeszcze jej nie dostalam az dzis napisalam jaki jest tego powod ;( Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-04-28 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
zanlazłam fajny artykuł o tym co lubi dzidzia w naszym brzuszku
![]() http://www.mamazone.pl/artykuly/bede...w-brzuchu.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Malwino też kupiłam od tego sprzedawcy spodnie z tym że jeansy i jestem zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za opinie,moj lekarz mi nie powie bo on nie mówi co bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
kotek takie branzoletki sa w aparcie, yes i kruku widzialam
![]() ![]() malwina podobaja mi sie ciuszki co zamiescilas ![]() ![]() z dieta owszem na kazdego dziala co innego ![]() ![]() ![]() ![]() aaneczkaa jak na 9 mc to niewielki byl twoj brzusio ![]() ![]() ja dzis bylam na pizzy i chodze jak bak... a no i jeszcze mala mnie naciagnela na lody wiec juz w ogole super ![]() jutro glodowka heeheh ![]()
#2181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
shine mi Twój brzuch wyglada na chlopięcy
![]() Ja dzis bylam w kinie na "dorwac byłą" odprezylam sie trosze i zaraz idę spac bo miałam niezbyt dobry dzień ![]() ![]() ![]()
#2183 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie dziwi w NL czasem to, że coś jest już niedostępne online, a w sklepach pełno leży... kiedyś było odwrotnie. W każdym razie można czasem jakieś perełeczki upolować za nieduże pieniążki ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
I na tym- mniej więcej- polega metoda odżywiania MM. Mało tego, jest to "dieta", której system został opracowany dla ludzi z różnymi problemami zdrowotnymi, a fakt chudnięcia jest "skutkiem ubocznym" bo zdrowy organizm nie jest otyły ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
dziewczyny ja też uwielbiam być trochę opalona, ale radzę poczytajcie o tym, bo to nie mój wymysł... i bardzo bym chciała, żeby nie zaszkodziło. Poczytajcie proszę, bo ja też nie pisałam o leżeniu na słońcu... ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- kotek ja mam tez taka bransoletkę z YESa ![]() ![]() Mam taki śliczny dzwonek z YESa z cyrkoniami, dzwoni jak szalony i mąż mnie wyzywa jak go noszę ![]() ![]() Wpisz sobie hasło charms w alledrogo i szalej do woli ;D Dziewczynki ja byłam dziś w pracy, wszyscy w szoku, że tak "kwitnę" i pięknie wyglądam i gdzie mój brzuch... że wcale nie widać, a już na pewno że nie 6m-c... Cholercia, widać! ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Aż się poryczałam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba kupie bujany fotel ![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
NIKaP-n, Ray dzieki dziewczynki
![]() ![]() aa i mialam pytac NIKA zdradz mi gdzie kupilas ta koszulke co ostatnio wstawialas jej zdjecie ![]() a teraz uciekam spac bo cos mnie plecy pobolewaja ![]() dobranoc i kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Rozeznanie
|
[QUOTE=fem;18888254]a ja tez sie pochwale moimi krągłosciami
![]() 1-sza fotka -z 8 tc, a 2-ga z 18tc [QUOTE] sliczny brzusio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaneczka1984 - moja mamcia tez robi pyszne oponki, ale niestety nie mieszka w Polsce juz od prawie 5 lat ...ale będzie w od 20 lipca do 20 wrzesnia wiec napewno duzo dobrego mi zrobi ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie oglądać brzuszki- są sliczne, te większe i te mniejsze każdy jest uroczy ;-) a mi tak strasznie smutno... ![]() ![]() mój męzuś wyjechał godzinke temu do Gdyni na 10dni ![]() ale ja tak nie lubie sie z nim rozstawać... zwłaszcza, ze zosaje tu prawie sama... mama daleko (grecja), tata nie zyje.. zostaja mi rodzice pawcia, ale ile mozna przesiadywac u Tesciów, znajomi na week będą wyjeżdżać.. i będe sie nudzić, zwłaszcza ze w domku jestem na L4 . JUŻ sie poryczałam i dalej mi sie chce płakać.. tak mi juz tęskno a to dopiero niecala godzinka mineła a gdzie do 9maja... 6maja bede miala usg - 22t1d i bede musiala isc sama...
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Mpik82;18903069][QUOTE=fem;18888254]a ja tez sie pochwale moimi krągłosciami
![]() 1-sza fotka -z 8 tc, a 2-ga z 18tc Cytat:
10 dni szybko zleci, napewno Ci cięzko... ja dzisiaj tez ide sama na usg bo moj mąż ma zakonczenie kursu i musi jakis dyplom odebrac, no trudno przezyje, moze wkoncu dowiem sie plci ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
daj nam znac, co tam w brzusiu nosisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-min. 5 posiłków dziennie -nie chodzić głodnym ![]() -mnóstwo warzyw, 2-3 porcje owoców -jeść węgle złożone, ale raczej produkty pełnoziarniste- chlebki, makarony, kasze -mięso i nabiał raczej chude (ale ja i tak nie lubię tłustych ![]() - porządne śniadanie -kolacja nie o 18 tylko uzależniona od pory pójścia spać (jeśli lekka białkowa to nawet 1 godzinę przed snem) - węgle staram się łączyć z białkiem, bo wtedy organizm nie strawi tego tak szybko i nie jestem głodna za godzinę (tak jak to bywało jak zjadłam np samo jabłko albo samą owsiankę z owocami) ...i tyle ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też dziś idę na usg- połówkowe 3/4D na godz. 17. I już się nie mogę doczekać. W ogóle jestem jakoś dziś w nie najlepszym nastroju- źle spałam, śniły mi się jakieś niedobre rzeczy związane z dzieciaczkiem i do tego boli mnie żołądek i głowa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
MPik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.