|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Witam
![]() ja od jutra mam zamiar zacząć BBL, wybiorę program 3 bo oprócz ćwiczenia pupy chcę również boczki zlikwidować ![]() - Basics, - Bum Bum, - Bum Bum Rapido, - Cardio Axe, Sculpt, - High&Tight, - Tummy Tuck jeżeli dobrze spojrzałam to mam wszystkie oprócz Bum Bum Live, ale on chyba potrzebny nie jest; tylko na początku wątku dziewczyny o salsie pisały ![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-09-05 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Cardio axe ma elementy salsy
![]() dziewczyny dzisiaj robiłam bum bum i tummy tuck... i chyba tego ostatniego nie będę mogła robić. Tak mnie strasznie brzuch bolał, myślałam że nie wytrzymam. dotrwałam do końca robiąc ćwiczenia do połowy. nie wiem dlaczego tak, robiłam a6w i nie miałam takich problemów więc to chyba nie przez słabe mięśnie. miała tak któraś z was?
#2163 |
Raczkowanie
|
Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, na początku sceptycznie (nigdy nie lubiłam ćwiczyć "do ekranu"), ale w końcu dałam się ponieść magii Leandro
![]() Robię od tygodnia program Slim&Lift i jestem zachwycona! Tak pozytywnego, wesołego, odprężającego treningu nigdy wcześniej nie spotkałam. Uwielbiam Cardio Axe, uwielbiam BumBum, nawet Hight&Tight jest super. Leandro jest nieco "alfonsowaty", ale ten jego przesłodki akcent i pozytywna energia są super. Codziennie kończę każdy program z uśmiechem od ucha do ucha ![]() Kupiłam sobie gumy i kilogramowe ciężarki na kostki, dzisiaj ledwo siedzę ![]() Efektów na razie nie widzę, to znaczy owszem, jestem na diecie redukcyjnej, robię interwały, kręcę HH i wszędzie chodzę piechotą od 4 tygodni, więc ogólne efekty są: 4 kg mniej, smuklejsza talia i boczki. Mam nadzieję, że dzięki BBL będzie jeszcze lepiej! Dziękuję Wam za inspirację ![]() Edytowane przez Tapioka Czas edycji: 2010-09-05 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny mam pytanie- czy sculpt zawiera w sobie ćwiczenia wyłącznie na ramiona/ręce? Wybrałam program lift&shape, właśnie minał pierwszy tydzień i jak tak spoglądam na rozpiskę na pozostałe 3 tygodnie to właściwie co drugi dzień mam sculpt. Gdzieś w wątku wizażanki rozprawiały już na temat tych ćwiczeń, że są tylko na ręce ale wolałabym się upewnić jeszcze od kogoś. Stwierdziłam, że w dni w które planowo mam sculpt będę robić h&t lub bum bum
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
od dzisiaj chyba zaczne ćwiczyć slim&lift..ale boje sie, że nie dam rady fizycznie ;/ od paru lat mam zwolnienie z wfu z powodów zdrowotnych, ale od jakiegoś czasu ćwicze w domu jakies różne ćwiczenia, więc postanowiłam zabrać się też za BBL. Niby dzisiaj poniedziałek, więc powinnam ćwiczyć booty basics i bum bum
albo zacznę od 'combination'.... dziewczyny co lepsze, jeśli chce zrzucic również z talii, a nie tylko z nóg i tyłka? Edytowane przez dosia1812 Czas edycji: 2010-09-06 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja właśnie jestem po 5 dniu ćwiczeń, z czego pierwszy raz miałam Tummy Tuck, mój brzuch paaalił podczas ćwiczeń ![]() i też tak patrzę, że w przyszłym tygodniu mam co 2 dzień Sculpt.. mogę sobie robić co 2 dni, zawsze to jakiś ruch, poprawa kondycji itd, no i ćwiczenie ramion (które mam słabiuutkie, jakbym mięśni tam nic nie miała ;p), tylko mam wrażenie, że taki tydzień, to tydzień stracony dla pupy ![]()
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
Im więcej danych ćwiczeń nie znaczy, że lepiej dla naszych zadków.
Dziewczyny nie zmieniajcie programu. Został tak ułożony i tak go wykonujcie. Ma to swój cel. Sculpt nie jest tylko na ramiona, ćwiczy się wszystkie mięśnie. Pozatym Ładnie ukształtowane ramiona, jedrniejsze poprawiaja wizual naszej sylwetki, jestesmy bardziej proporcjonali wtedy. To, ze nie ma bum bum co drugi dzień w kolejnych tyg nie znaczy, że lepiej zamienić inne istotne ćwiczenia na jedne i te same. Tyłek tez musi sie zregenerować. Wypoczete, zregenerowane mięśnie odpłacaja się ładnym wyglądem. Pożniej sie dziwicie, ze wam nogi idą wszerz mimo ćwiczenia. Sa obolale, napuchniete, bo kiedy maja sie zregenerowac?? Cierpliwosci. Amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sculpt jest boski!! ![]() Oznajmiam, że przeskakuję na Turbo Fire ![]() ![]() Będę sobie tylko robiła h&t co 2 dzień i może sculpt co jakiś czas - nie wiem, jeszcze, jak przećwiczę wszystkie programy "tygodniowe" z TF to będę wiedziała czy czegoś mi brakuje ![]() Z efektów. Bardziej zwarte ciałko. Nie liczyłam na odchudzenie, bo też nie o to chodziło. Pupa +2cm, biust +2cm, ramiona +1 cm. Generalnie to by było na tyle ![]() Powodzenia kobitki ^^ Jak skończę TF to pewnie tu wrócę bo się stęsknię ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
Melduje sie na 4 dniu... miałbć REST
![]() ![]() I chyba mnie jakieś paskudztwo łapie ![]()
#2171 |
Przyczajenie
|
Błogosławcie osobę która założyła to forum! Od kilku miesięcy szukam dobrych ćwiczeń na moją nieszczęsną pupę i talię, a dziś znalazłam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
też chciałam przejść nA TF ale mam głupi tydzieć (kolejna rocznice z Tż i w ogóle... ;p) wiec chyba za tydzień, moje ciało woła więcej luzu
![]() zrobiąłm dziś 10 minute workout, też daje w kość ale takie to "samotne" ćwiczenia ![]()
#2174 |
Zakorzenienie
|
pierwszy dzien z bum bum
![]() ćwiczenia cudowne, ciekawe i przyjemne, aż mi się smile włączał a czasie ![]() dałam radę, byłam zmęczona, ale 5min po zakonczeniu cwiczen wzielam sie za hula hop i za brzuch, a więc dodają powera ![]() bolą mnie posladki, troche uda...jak teraz bolą tzn że jutro będą zakwasy ![]() venealin - to efekty po lift & shape? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
ja dziś dzień przerwy, i cale szczęście bo i tak bym nie poćwiczyła przez @
![]() a od jutra zaczynam 2 tydzień ^^
#2176 |
Raczkowanie
|
Ja wrócę do ćwiczeń za 5 dni , bo właśnie zaczęłam dietę dukana i na fazie uderzeniowej raczej wole nie zaczynać...
Po ostatnim slim&lift efekty super.....i wracam do niego na pewno!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a zkąd moge wziąć te filmiki. szukałam na youtubie ale niczego nie znalazłam.
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
incorrect , tak w sumie to miało być s&l, ale w połowie programu zaczęło mnie nudzić cardio, więc się do niego nie przykładałam, za to dorzucałam h&t z obciążnikami i mocno cisnęłam samą siebie na sculp'cie, więc w efekcie bardziej l&s wyszło
![]() boczki mi się wyszczupliły - więc dobrze, a pupa powiększyła (o biuście nie wspomnę ![]() ![]() Zauważyłam zmianę w wyglądzie kolan i okolic, ale nie mierzyłam ud w tym miejscu, więc to tylko moje odczucie. Za to jeśli chodzi o wewnętrzną stronę ud (która ewentualnie mogłaby trochę "zlecieć" ) to bez zmian niestety, ale sądzę, że z tym poradzi sobie TF ![]() Zastanawiam się nad delikatną dietą na odtłuszczenie, bo zaczynam się wkręcać w ciałko fitnessowe ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
dzisiaj mój trzeci wolny od ćwiczeń dzień a ja taaaak tęsknię!!
![]() już się nie mogę doczekać poniedziałku i Leosia!! ![]() miałam w niedzielę sprawdzić efekty po 4tygodniach BBL ale stwierdziłam,że nie ma sensu,poczekam aż się @ skończy!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
wczoraj ćwiczyłam booty basics i bum bum, ale przy tym drugim wysiadłam w połowie :P, ale troszke sobie pohulałam na hh, więc jakiś ruch był
![]() dzisiaj przejrzałam sobie filmik z cardio axe i troszke poćwiczyłam, żeby załapać ruchy, ale za szybko zmieniaja sie te wszystkie pozycje, bo nie umiem tego ogarnąć. W ogóle mam chyba za mały pokój na takie wyczyny :P Wieczorem porządnie wezme się za cardio axe i high & tight. Nie poddaje się, bo facet prowadzący ćwiczenia jest tak uroczy, że aż chce się ćwiczyć! <3 Edytowane przez dosia1812 Czas edycji: 2010-09-07 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj też zrobiłam basics i bum bum do połowy i stwierdziłam że mam straszne problemy z kordynacją i nie umiem szybko załapać co oni robią ale mam nadzieję że wkrótce mi się to poprawi
![]()
#2182 |
Raczkowanie
|
Ooo ja też mam problemy z koordynacją. Już myślałam, że to tylko ja nie umiem utrzymać równowagi hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
Melduje sie po cardio i H&T
![]()
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super efekty masz, nawet o 2 cm w biuscie bym oddala wiele ![]() juz sie nie moge doczekać kiedy się będę mogla pochwalić efektami, dzisiaj muszę koniecznie się zmierzyc...i nie wiem może jakieś zdjęcia porobie ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- jeszcze małego offtopa zrobie co do Twojego opisu, ale coś mnie bardzo ciekawi, po jakim czasie kręcenia hh te efekty i jak często kręciłaś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
nie mialam czasu wczesniej napisac ale podglądam was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj powróciłam do ćwiczeń po przerwie i normalnie jakiś dzień do du...y mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i dokładnie tak, nie bierz na siebie za dużo na raz, bo się zniechęcisz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
Witam! Właśnie skonczyłam ściągać bbl i od poniedziałku zaczynam!
![]() Trzeba zwalczyć tłuszczyk, mam nadzieje, że te ćwiczenia pomogą mi też w mojej krucjacie przeciwko cellulitowi... Mam małe pytanko, albo źle sprawdziłam, albo nie dostrzegłam na filmikach żadnej rozgrzewki, czy i jak więc Wy rozgrzewacie się przed ćwiczeniami?
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
Jest jest rozgrzewka
![]() Nie jest zbyt długa czy intensywna, ale zawsze kilka ćwiczonek jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.