Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 15:36   #2161
aniolusiek_
Zakorzenienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Witam
ja od jutra mam zamiar zacząć BBL, wybiorę program 3 bo oprócz ćwiczenia pupy chcę również boczki zlikwidować chciałabym się upewnić czy mam wszystkie filmki:
- Basics,
- Bum Bum,
- Bum Bum Rapido,
- Cardio Axe, Sculpt,
- High&Tight,
- Tummy Tuck
jeżeli dobrze spojrzałam to mam wszystkie oprócz Bum Bum Live, ale on chyba potrzebny nie jest; tylko na początku wątku dziewczyny o salsie pisały

Edytowane przez aniolusiek_
Czas edycji: 2010-09-05 o 15:38
aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:58   #2162
agus1315
Zakorzenienie

Cardio axe ma elementy salsy

dziewczyny dzisiaj robiłam bum bum i tummy tuck... i chyba tego ostatniego nie będę mogła robić. Tak mnie strasznie brzuch bolał, myślałam że nie wytrzymam. dotrwałam do końca robiąc ćwiczenia do połowy. nie wiem dlaczego tak, robiłam a6w i nie miałam takich problemów więc to chyba nie przez słabe mięśnie. miała tak któraś z was?
Stary 2010-09-05, 20:48   #2163
Tapioka
Raczkowanie

Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, na początku sceptycznie (nigdy nie lubiłam ćwiczyć "do ekranu"), ale w końcu dałam się ponieść magii Leandro.

Robię od tygodnia program Slim&Lift i jestem zachwycona! Tak pozytywnego, wesołego, odprężającego treningu nigdy wcześniej nie spotkałam. Uwielbiam Cardio Axe, uwielbiam BumBum, nawet Hight&Tight jest super. Leandro jest nieco "alfonsowaty", ale ten jego przesłodki akcent i pozytywna energia są super. Codziennie kończę każdy program z uśmiechem od ucha do ucha.
Kupiłam sobie gumy i kilogramowe ciężarki na kostki, dzisiaj ledwo siedzę...

Efektów na razie nie widzę, to znaczy owszem, jestem na diecie redukcyjnej, robię interwały, kręcę HH i wszędzie chodzę piechotą od 4 tygodni, więc ogólne efekty są: 4 kg mniej, smuklejsza talia i boczki. Mam nadzieję, że dzięki BBL będzie jeszcze lepiej!

Dziękuję Wam za inspirację!

Edytowane przez Tapioka
Czas edycji: 2010-09-05 o 20:50
Tapioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 00:55   #2164
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

Hej dziewczyny mam pytanie- czy sculpt zawiera w sobie ćwiczenia wyłącznie na ramiona/ręce? Wybrałam program lift&shape, właśnie minał pierwszy tydzień i jak tak spoglądam na rozpiskę na pozostałe 3 tygodnie to właściwie co drugi dzień mam sculpt. Gdzieś w wątku wizażanki rozprawiały już na temat tych ćwiczeń, że są tylko na ręce ale wolałabym się upewnić jeszcze od kogoś. Stwierdziłam, że w dni w które planowo mam sculpt będę robić h&t lub bum bum
Stary 2010-09-06, 07:58   #2165
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
Witam
ja od jutra mam zamiar zacząć BBL, wybiorę program 3 bo oprócz ćwiczenia pupy chcę również boczki zlikwidować chciałabym się upewnić czy mam wszystkie filmki:
- Basics,
- Bum Bum,
- Bum Bum Rapido,
- Cardio Axe, Sculpt,
- High&Tight,
- Tummy Tuck
jeżeli dobrze spojrzałam to mam wszystkie oprócz Bum Bum Live, ale on chyba potrzebny nie jest; tylko na początku wątku dziewczyny o salsie pisały
Bum Bum Live tak jak i Bum Bum Rapido są tak jakby alternatywą Bum Bum :P rapido możesz robić gdy masz mało czasu, a Live wiem, że niektóre dziewczyny robiły gdy Bum Bum był im za cieżki

Cytat:
Napisane przez kapsel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie- czy sculpt zawiera w sobie ćwiczenia wyłącznie na ramiona/ręce? Wybrałam program lift&shape, właśnie minał pierwszy tydzień i jak tak spoglądam na rozpiskę na pozostałe 3 tygodnie to właściwie co drugi dzień mam sculpt. Gdzieś w wątku wizażanki rozprawiały już na temat tych ćwiczeń, że są tylko na ręce ale wolałabym się upewnić jeszcze od kogoś. Stwierdziłam, że w dni w które planowo mam sculpt będę robić h&t lub bum bum
wg mnie Sculpt jest też na brzuch i na nogi, radzę choć raz przećwiczyć zanim całkowicie z niego zrezygnujesz Poza tym obawiam się że zbyt częste ćwiczenie H&T w dodatku z Bum Bum może być niezdrowe dla stawów itp.

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:13   #2166
dosia1812
Raczkowanie

od dzisiaj chyba zaczne ćwiczyć slim&lift..ale boje sie, że nie dam rady fizycznie ;/ od paru lat mam zwolnienie z wfu z powodów zdrowotnych, ale od jakiegoś czasu ćwicze w domu jakies różne ćwiczenia, więc postanowiłam zabrać się też za BBL. Niby dzisiaj poniedziałek, więc powinnam ćwiczyć booty basics i bum bum

albo zacznę od 'combination'.... dziewczyny co lepsze, jeśli chce zrzucic również z talii, a nie tylko z nóg i tyłka?

Edytowane przez dosia1812
Czas edycji: 2010-09-06 o 12:17
dosia1812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 13:33   #2167
Agnesia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dosia1812 Pokaż wiadomość
albo zacznę od 'combination'.... dziewczyny co lepsze, jeśli chce zrzucic również z talii, a nie tylko z nóg i tyłka?
SLIM & LIFT powinno dawać wyszczuplenie talii, boczków

ja właśnie jestem po 5 dniu ćwiczeń, z czego pierwszy raz miałam Tummy Tuck, mój brzuch paaalił podczas ćwiczeń

i też tak patrzę, że w przyszłym tygodniu mam co 2 dzień Sculpt.. mogę sobie robić co 2 dni, zawsze to jakiś ruch, poprawa kondycji itd, no i ćwiczenie ramion (które mam słabiuutkie, jakbym mięśni tam nic nie miała ;p), tylko mam wrażenie, że taki tydzień, to tydzień stracony dla pupy

Agnesia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 13:44   #2168
coffee lover
Raczkowanie

Im więcej danych ćwiczeń nie znaczy, że lepiej dla naszych zadków.

Dziewczyny nie zmieniajcie programu. Został tak ułożony i tak go wykonujcie. Ma to swój cel. Sculpt nie jest tylko na ramiona, ćwiczy się wszystkie mięśnie. Pozatym Ładnie ukształtowane ramiona, jedrniejsze poprawiaja wizual naszej sylwetki, jestesmy bardziej proporcjonali wtedy. To, ze nie ma bum bum co drugi dzień w kolejnych tyg nie znaczy, że lepiej zamienić inne istotne ćwiczenia na jedne i te same. Tyłek tez musi sie zregenerować. Wypoczete, zregenerowane mięśnie odpłacaja się ładnym wyglądem. Pożniej sie dziwicie, ze wam nogi idą wszerz mimo ćwiczenia. Sa obolale, napuchniete, bo kiedy maja sie zregenerowac?? Cierpliwosci.

Amen
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:05   #2169
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Im więcej danych ćwiczeń nie znaczy, że lepiej dla naszych zadków.

Dziewczyny nie zmieniajcie programu. Został tak ułożony i tak go wykonujcie. Ma to swój cel. Sculpt nie jest tylko na ramiona, ćwiczy się wszystkie mięśnie. Pozatym Ładnie ukształtowane ramiona, jedrniejsze poprawiaja wizual naszej sylwetki, jestesmy bardziej proporcjonali wtedy. To, ze nie ma bum bum co drugi dzień w kolejnych tyg nie znaczy, że lepiej zamienić inne istotne ćwiczenia na jedne i te same. Tyłek tez musi sie zregenerować. Wypoczete, zregenerowane mięśnie odpłacaja się ładnym wyglądem. Pożniej sie dziwicie, ze wam nogi idą wszerz mimo ćwiczenia. Sa obolale, napuchniete, bo kiedy maja sie zregenerowac?? Cierpliwosci.

Amen
Podpisuję się rękami i nogami
Sculpt jest boski!!
Oznajmiam, że przeskakuję na Turbo Fire Mam już dosyć cardio axe, przy którym ledwo podskoczy mi tętno - to chyba znak, że czas na zmianę
Będę sobie tylko robiła h&t co 2 dzień i może sculpt co jakiś czas - nie wiem, jeszcze, jak przećwiczę wszystkie programy "tygodniowe" z TF to będę wiedziała czy czegoś mi brakuje

Z efektów.
Bardziej zwarte ciałko.
Nie liczyłam na odchudzenie, bo też nie o to chodziło.
Pupa +2cm, biust +2cm, ramiona +1 cm. Generalnie to by było na tyle
Powodzenia kobitki ^^
Jak skończę TF to pewnie tu wrócę bo się stęsknię
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:06   #2170
Delcia
Raczkowanie

Melduje sie na 4 dniu... miałbć REST ale był wczoraj więć jestem po Axe i bumie
I chyba mnie jakieś paskudztwo łapie

Jak kraść -to miliony, jak kochać - to księcia A jak spadać - to tylko z wysokiego konia
Delcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:31   #2171
martcia10
Przyczajenie

Błogosławcie osobę która założyła to forum! Od kilku miesięcy szukam dobrych ćwiczeń na moją nieszczęsną pupę i talię, a dziś znalazłam! Po wpisach widzę ze dają efekty i są wprost wymarzone dla mnie, ale zobaczymy jak w praktyce kondycje mam lichą ale czas wziąć się za siebie, od jutra zaczynam ćwiczenia. A więc trzymajcie kciuki!
martcia10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 17:57   #2172
coffee lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
Podpisuję się rękami i nogami
Sculpt jest boski!!
Oznajmiam, że przeskakuję na Turbo Fire Mam już dosyć cardio axe, przy którym ledwo podskoczy mi tętno - to chyba znak, że czas na zmianę
Będę sobie tylko robiła h&t co 2 dzień i może sculpt co jakiś czas - nie wiem, jeszcze, jak przećwiczę wszystkie programy "tygodniowe" z TF to będę wiedziała czy czegoś mi brakuje

Z efektów.
Bardziej zwarte ciałko.
Nie liczyłam na odchudzenie, bo też nie o to chodziło.
Pupa +2cm, biust +2cm, ramiona +1 cm. Generalnie to by było na tyle
Powodzenia kobitki ^^
Jak skończę TF to pewnie tu wrócę bo się stęsknię
Gratuluje efektow Ja turbo TF zaczne jak mi sie sciagnie Rzeczywiscie to cardio juz takie nudne Powodzenia i zagladaj do nas
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:44   #2173
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

też chciałam przejść nA TF ale mam głupi tydzieć (kolejna rocznice z Tż i w ogóle... ;p) wiec chyba za tydzień, moje ciało woła więcej luzu

zrobiąłm dziś 10 minute workout, też daje w kość ale takie to "samotne" ćwiczenia

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 21:33   #2174
inc0rrect
Zakorzenienie

pierwszy dzien z bum bum

ćwiczenia cudowne, ciekawe i przyjemne, aż mi się smile włączał a czasie
dałam radę, byłam zmęczona, ale 5min po zakonczeniu cwiczen wzielam sie za hula hop i za brzuch, a więc dodają powera
bolą mnie posladki, troche uda...jak teraz bolą tzn że jutro będą zakwasy no i krzyz mnie boli i kręgoslup, chyba za duże wykopy...

venealin - to efekty po lift & shape?
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 23:11   #2175
agus1315
Zakorzenienie

ja dziś dzień przerwy, i cale szczęście bo i tak bym nie poćwiczyła przez @
a od jutra zaczynam 2 tydzień ^^
Stary 2010-09-07, 06:40   #2176
Baja35
Raczkowanie

Ja wrócę do ćwiczeń za 5 dni , bo właśnie zaczęłam dietę dukana i na fazie uderzeniowej raczej wole nie zaczynać...
Po ostatnim slim&lift efekty super.....i wracam do niego na pewno!!!
Baja35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 06:55   #2177
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

dziewczyny a zkąd moge wziąć te filmiki. szukałam na youtubie ale niczego nie znalazłam.

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 08:35   #2178
venealin
Raczkowanie

incorrect , tak w sumie to miało być s&l, ale w połowie programu zaczęło mnie nudzić cardio, więc się do niego nie przykładałam, za to dorzucałam h&t z obciążnikami i mocno cisnęłam samą siebie na sculp'cie, więc w efekcie bardziej l&s wyszło
boczki mi się wyszczupliły - więc dobrze, a pupa powiększyła (o biuście nie wspomnę za to będę wychwalać sculpt pod niebiosa ) - więc same plusy jeśli chodzi o mnie.
Zauważyłam zmianę w wyglądzie kolan i okolic, ale nie mierzyłam ud w tym miejscu, więc to tylko moje odczucie. Za to jeśli chodzi o wewnętrzną stronę ud (która ewentualnie mogłaby trochę "zlecieć" ) to bez zmian niestety, ale sądzę, że z tym poradzi sobie TF
Zastanawiam się nad delikatną dietą na odtłuszczenie, bo zaczynam się wkręcać w ciałko fitnessowe
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
Stary 2010-09-07, 09:05   #2179
kordylia
Raczkowanie

dzisiaj mój trzeci wolny od ćwiczeń dzień a ja taaaak tęsknię!!
już się nie mogę doczekać poniedziałku i Leosia!!
miałam w niedzielę sprawdzić efekty po 4tygodniach BBL ale stwierdziłam,że nie ma sensu,poczekam aż się @ skończy!!
kordylia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 14:59   #2180
dosia1812
Raczkowanie

wczoraj ćwiczyłam booty basics i bum bum, ale przy tym drugim wysiadłam w połowie :P, ale troszke sobie pohulałam na hh, więc jakiś ruch był
dzisiaj przejrzałam sobie filmik z cardio axe i troszke poćwiczyłam, żeby załapać ruchy, ale za szybko zmieniaja sie te wszystkie pozycje, bo nie umiem tego ogarnąć. W ogóle mam chyba za mały pokój na takie wyczyny :P

Wieczorem porządnie wezme się za cardio axe i high & tight. Nie poddaje się, bo facet prowadzący ćwiczenia jest tak uroczy, że aż chce się ćwiczyć! <3

Edytowane przez dosia1812
Czas edycji: 2010-09-07 o 15:38
Stary 2010-09-07, 15:27   #2181
aniolusiek_
Zakorzenienie

ja wczoraj też zrobiłam basics i bum bum do połowy i stwierdziłam że mam straszne problemy z kordynacją i nie umiem szybko załapać co oni robią ale mam nadzieję że wkrótce mi się to poprawi

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:38   #2182
dosia1812
Raczkowanie

Ooo ja też mam problemy z koordynacją. Już myślałam, że to tylko ja nie umiem utrzymać równowagi hehe
Stary 2010-09-07, 16:05   #2183
Delcia
Raczkowanie

Melduje sie po cardio i H&T

Jak kraść -to miliony, jak kochać - to księcia A jak spadać - to tylko z wysokiego konia
Delcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:50   #2184
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
incorrect , tak w sumie to miało być s&l, ale w połowie programu zaczęło mnie nudzić cardio, więc się do niego nie przykładałam, za to dorzucałam h&t z obciążnikami i mocno cisnęłam samą siebie na sculp'cie, więc w efekcie bardziej l&s wyszło
boczki mi się wyszczupliły - więc dobrze, a pupa powiększyła (o biuście nie wspomnę za to będę wychwalać sculpt pod niebiosa ) - więc same plusy jeśli chodzi o mnie.
Zauważyłam zmianę w wyglądzie kolan i okolic, ale nie mierzyłam ud w tym miejscu, więc to tylko moje odczucie. Za to jeśli chodzi o wewnętrzną stronę ud (która ewentualnie mogłaby trochę "zlecieć" ) to bez zmian niestety, ale sądzę, że z tym poradzi sobie TF
Zastanawiam się nad delikatną dietą na odtłuszczenie, bo zaczynam się wkręcać w ciałko fitnessowe

super efekty masz, nawet o 2 cm w biuscie bym oddala wiele

juz sie nie moge doczekać kiedy się będę mogla pochwalić efektami, dzisiaj muszę koniecznie się zmierzyc...i nie wiem może jakieś zdjęcia porobie

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

jeszcze małego offtopa zrobie co do Twojego opisu, ale coś mnie bardzo ciekawi, po jakim czasie kręcenia hh te efekty i jak często kręciłaś? też zamierzam, ale to po jakis 2 tygodniach wlacze, niedawno zaczęłam talię osy, wczoraj Brazil, nie mogę się za wszystko na raz brac
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 08:16   #2185
violetta1975
Raczkowanie

nie mialam czasu wczesniej napisac ale podglądam was, i zgodze sie z Madziuuulą u mnie wynikł problem ze "pajączkami " ,ćwicze bbl juz 2 tydz. i zauwazułam że nie moge zbyt obciazać stawów bo pod kolanami zaczynają wychodzic pajączki , najpierw to zignorowałam ,ale tak mnie zaczeło to bolec ze częściowo musiałam zreorganizować ćwiczenia i poprostu niektórych nie wykonuje lub zastepuje je innymi. jak mówi stare polskie przysłowie..chcesz być piękna ....TO CIERP !! staram sie ćwiczyć tak jak obiecałam rzetelnie ,ale wyszło na to że z lekkimi zmianami , bez poskoków itp. ale nawet mimo tego efekty zaczynają być i to nawet , nawet, sama zaczynam byc w cięzkim szoku, no ale porównywać bede sie 1 pazdziernika tak jak reszta dziewczynek
violetta1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 11:57   #2186
nikita1213
Raczkowanie

Ja dzisiaj powróciłam do ćwiczeń po przerwie i normalnie jakiś dzień do du...y mam Przy Bum Bum tak mi się nogi plątały, że wpadłam tyłkiem na kaktusa Idę się zezłomować.
nikita1213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:10   #2187
violetta1975
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikita1213 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj powróciłam do ćwiczeń po przerwie i normalnie jakiś dzień do du...y mam Przy Bum Bum tak mi się nogi plątały, że wpadłam tyłkiem na kaktusa Idę się zezłomować.
to mozemy sobie ręce podać , też mam taki dzień . może przez pogode dobija mnie jak jest zimno i nie ma słoneczka . wlasnie siedze w pracy i mam " seksualne" podejście do wszystkiego.. gdzie by tu się ukryć i przysnąc na chwilkę ....hmmm
violetta1975 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 12:42   #2188
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
super efekty masz, nawet o 2 cm w biuscie bym oddala wiele

juz sie nie moge doczekać kiedy się będę mogla pochwalić efektami, dzisiaj muszę koniecznie się zmierzyc...i nie wiem może jakieś zdjęcia porobie

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

jeszcze małego offtopa zrobie co do Twojego opisu, ale coś mnie bardzo ciekawi, po jakim czasie kręcenia hh te efekty i jak często kręciłaś? też zamierzam, ale to po jakis 2 tygodniach wlacze, niedawno zaczęłam talię osy, wczoraj Brazil, nie mogę się za wszystko na raz brac
Wiesz...nie pamiętam dokładnie, ale wiem że zaskakująco krótko, może ze dwa tygodnie kręciłam. Codziennie, ale nie jakoś strasznie długo, najczęściej 10-15 minut "na stronę", kilka razy wytrwałam dłużej.
No i dokładnie tak, nie bierz na siebie za dużo na raz, bo się zniechęcisz
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
Stary 2010-09-09, 08:07   #2189
Praan
Wtajemniczenie

Witam! Właśnie skonczyłam ściągać bbl i od poniedziałku zaczynam!
Trzeba zwalczyć tłuszczyk, mam nadzieje, że te ćwiczenia pomogą mi też w mojej krucjacie przeciwko cellulitowi...
Mam małe pytanko, albo źle sprawdziłam, albo nie dostrzegłam na filmikach żadnej rozgrzewki, czy i jak więc Wy rozgrzewacie się przed ćwiczeniami?
Stary 2010-09-09, 11:36   #2190
venealin
Raczkowanie

Jest jest rozgrzewka
Nie jest zbyt długa czy intensywna, ale zawsze kilka ćwiczonek jest
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości