![]() |
#2161 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Skarbku - mnie się House nie podoba fizycznie do tego stopnia, że nie ratują go nawet jego teksty
![]() Latoszek.... Choć jakbym miałam wybierać Latoszek - Mulder - wolałabym Muldera. Przynajmniej miał poczucie humoru, bo Latoszek wiecznie nabucowany ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() I... I...! Kurczę, oglądane seriale mi się skończyły ![]() Czas też mi się kończy... Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-15 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||||
Zakorzenienie
|
o nieee
![]() Cytat:
![]() Muldera nie kcem ...to kosmita.... a Frank Moody to zboczek i zdradzacz wolę wiernego jak psiak Latoszka ![]() Cytat:
![]() to może jeszcze porucznik Borewicz i Robin z Sherwood ![]() ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-15 o 22:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, dotąd czułam się nieźle w rurkach i takich nawet skinny, ale zachwiałyście mi to poczucie... ![]() zaraz się chyba pokuszę o ekshibicjonizm i wrzucę zdjęcie strategicznych elementów w profil. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeden lekarz luzak i dał skierowanie do chirurga mówiąc, że to bezbolesny zabieg i w gabinecie zrobi, wszyscy chirurdzy na urlopach i nie ma szans się dostać z dnia na dzień. W końcu wbiłam się w szpitalu "na krzywy ryj". Wtargnęlam do lekarki pokazując palec małej i od tego czasu szybko poszło. Ale zaraz się zaczęły pretensje ordynatora, że co tak późno, że dziecko śniadanie jadło, wody w poczekalni się napiło i nie można znieczulenia ogólnego od razu zastosować. Na szczęście pielęgniarki mnie kryły i przesiedziałam na stołku przy łóźku małej noc. Bo normalnie, to ordynus wygania z oddziału do hotelu lub do domu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale moim zdaniem oba modele fajne, o ile konkretne spodnie dobrze skrojone. Jak ważyłam 52kg, to skinny bez oporów nosiłam. A teraz mam dylemat (przy 56,6) Cytat:
![]() Oglądał ktoś "Czwarty Stopień"? ![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Frank Moody - ughhh, obleśny typek
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chwila, zauwałżyłam, że Hecate ma jakieś ciacha w linku na fb - idę oblukać... ![]() klik! edit: zgadnijcie skąd? ![]() no oczywiście są z Finlandii! ![]() (ale wygląd bez zachwytu ![]() Robin - tak! tak! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-15 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
a co było na biało, bo mój komp, tzn. menża nie widzi kolorów
![]() kocham moich przyjaciół, ale się cieszę, że pracują, bo do domu jechac musieli, a ja odpocznę trochę ![]() ![]() burza z pierunami przechodzi nad Kaszubmami ![]() ![]() się zachowało ![]()
![]() |
#2169 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#2170 |
Zakorzenienie
|
o wróciła córa marnotrawna do Baru
![]() No to teraz dobranoc wszystkim! ![]()
#2171 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no jasne ze naturalne..chodzilo mi o to ze laski na szafie kazdemu kazą rurki ubierac (w sensie skinny) a jak ktos jest kurdupel, ma szerokie podwozie i do tego nisko zawieszone to jednak lepiej wygląda w takich bootcut dzinach...i te ich komentarze w rozszerzane nie mozna chodzic bo passe są bez sensu po prostu ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- dobra spadam..nie wiemo o co chodzi w tych frankach czy hankach...
![]() |
#2174 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też nie kumam
![]() ![]() też idę spać,komary wytłuczone to można pospać z gołym tyłkiem ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
http://www.oil-paintings-art.com/ima...s/MaxErnst.jpg
to moje ciacho staromodne, aaach. Uważacie, że w musze za mało się dzieje? Ja myślę, że ma klimat i taka pusta jest specjalnie. Poza tym należy do tych obrazków, które zawsze wyglądają jak krzywo powieszone- ja lubię ten efekt, to taki żart z samej siebie, bo zawsze porządnie wszystko prostuję.
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
a ja lubię rozszerzane a nie lubię skinny,tylko zimą z rozszerzanymi problem bo mi się we butach nie mieszczą nogawki
![]() ![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Co do Muldera, to dla mnie on jakiś taki psi jest, jak posokowce- miękkie fafle.
![]()
#2178 |
Zakorzenienie
|
rozmownam dziś
![]() Ju, a talerz "od ręki" malowałaś?? i dlaczego mnie się wydaje, że ta zupa to miała byc frutti di mare ![]()
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() David Posokowiec Duchovny...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() się zgadzam ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- to jeśli chodzi o factów, to ja lubię "wymoczki", takie narkomańskie, chude typy, z podbitymi oczami, coś jak Gawliński, czy Ville Valo ![]() lekarz kazał przytakiwac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Zamarzyły mi się Eternity - ale męskie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
vide ja - acz nigdy nie były to rurki stricte - po prostu przy moich rozszerzanych kazde proste wyglądają jak rurki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |||||
BAN stały
|
Przez ostatni tydzień żywiłem się głównie kanapkami z wędzonym łososiem i słodka musztardą (rodzice maja "wtyki" nad morzem, więc co jakiś czas ląduje u nas łosoś z pierwszej ręki)
![]() Biedna, napalona na gofry, Tru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No z Holoubkiem też, tak pół na pół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawość to bardzo brzydka cecha ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Nie oglądam seriali, jedynie tak "z doskoku", więc zupełnie pojęcia nie mam, o co kaman ![]() ![]() ![]() ![]() A! Jakiś fajny serial "brazylijski" bym sobie pooglądał - nie dość, że poziom absurdu przekracza tam 500% normy, to jeszcze jakie laski fajne, mrrr ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też - ale niestety ja miałąm łososia z szóstej ręki chyba Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miał być, Gryxiu, peerelowski. Może faktycznie dołożę łyżkę- oczywiście brudną i brudną serwetkę? ![]() O! I popielniczkę ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- O, to Wy już byliście na świecie, kiedy oglądałam ten serial? (Twin Peaks) ![]() Od razu raźniej
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-08-15 o 23:06 Powód: uzu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i automatycznie obraz zyskuje wielu odbiorców - bedzie kompletny ? czekam bo mam wizję w głowie tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oglądam Paco, Lukas chyba serio nie żyje, jego 2 zęby i palec od nogi mają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Gorzej że w mojej wsi nie ma Forever 18 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też noszę rurki, a wręcz skinny, trudno kupić coś innego, a ostatecznie okazało się, że nie wyglądam w nich tak źle, jak się bałam, że będę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale skadynawsko wyglądające opakowanie też mnie porusza ![]() Kurde, ludzie są okropni, obrzydliwi, wstrętni ![]() ![]() ![]() Ugh... Nienawidzę ludzi... Chyba potrzebuję rozmowy z kimś mądrym...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co wiem to chyba podlega to pod jakis paragraf?Znalazlem cos takiego Cytat:
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Były takie popielniczki, pamiętam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.