![]() |
#2131 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
Cytat:
co do koloru...kurcze...jak walnę jakies oczo***ne i mi sie znudzą to co ja z nimi zrobię.....spokojniejsze będą chyba bardziej uniwersalne ![]() ![]()
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
fajny jest też kolor tego stolika pod TV. Takie meble powinny fajnie wyglądać. Zdjęcie z netu, niestety nie wiem czyj to projekt
![]()
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś mi dzwoniło ,ostatnie odcinki oglądałam jednym okiem w sumie od momentu gdy scenarzystę zaczeła ponosić fantazja... ja nawet po tym względem jestem realistką..do boleści... ale i tak największe sajens fikszyn to jest we Modzie na Sukces,wiem co nieco od babci ![]()
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2136 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooooo kurcz! moje ściany ![]()
![]() |
#2137 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam b.podobne meble,jak te KLIK tylko z czarnymi wstawkami.
Mam czerwoną sofę i fotel i też własnie myślę o szarościach na ścianach ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego, co skojarzyłam ten Bob to jakiś prastary duch, który przenosi się z człowieka na człowieka - taki duch-pasożyt, powoduje, że ludzie wariują, zabijają itd ![]() Nie ma to jak ostatnia scena z serialu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sciane mam taka w sypialni ale karnisz czarny wiec myslalam ze pojde w black&łajt ale chyba bym nie szczymałą z tego obrazka poszukuję również owych listw przypodłogowych - sa na necie ale musimy ich dotkąć coby obadac opcje montażu - klej odpada tzn jako opcja a nie jako ze sie nei klei |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
BAN stały
|
Już nigdy nie będę czytać tego, co na biało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko, ale już zapomniaam wielocytowania, więc się nie odniosę-
![]() I wklejam muchę- z rozmnażania nici, lepiej maluję niż uwodzę, aczkolwiek TEN obrazek należy do najbrzydszych ![]() Załącznik 3334203 Załącznik 3334206
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzęt w domu w miarę nowoczesny i ściany w żywych soczystych kolorach (ale to jest efekt reformacji ich przez moja siostrę i brata w ciagu ostatnich 3 lat).
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dziewczyny a jak sie nazywa ten dekor-ten rudy od stolika? ja na jednaj ścianie chcę miec jakąs wsciekła fototapete....kurde...i sie boje ze narobie zbyt duzego misz-maszu ![]()
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten kolor to jeszcze go nie masz? a wiesz z jakiej farby ci on wyjdzie - czy miks robisz? mieszalnik? czy po prostu puszka z gotowcem ? edit: z fototapetą nie przesadzisz - ma być klimat - ma sie coś dziać - nie ma to być chyba miejsce za spokojne i jednowymiarowe - salon fajnie jak ma kilka odsłon - skoro ma kilka funkcji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-15 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam z 5 par długich i 3 krótkich - oczywiście noszę dżinsy codziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, to koleżanka (ta bliższa) gadała z kolegą i on nic nie wie, żeby jego rodzice mówili coś o zabieraniu nas na imprezy. Czyli (jak podejrzewałam) to wszystko prawdopodobnie wymysł jego stukniętej i zazdrosnej siostry... podła, no... ![]() I mam uczulenie na coś w zbożu ![]() ![]() ![]() edit: po ostatnich czystkach w biżuterii jestem zadowolona - teraz mam same ulubione (czyli nadal multum wisiorków ![]() Nie wiem, jak Wy, ale ja uwielbiam biżuterię, która coś znaczy, jakieś symbole czy konkretne skojarzenia ![]() ![]() itp... co innego celtycka plecionka - jestem na tak ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-15 o 21:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie-nic jeszcze nie mam-kolor będzie z mieszalnika na pewno. Chce sie ostatecznie zdecydowac co i jak ma byc,a dopiero potem zacząc robic....rozplanowanie wszystkigo juz mam, forme meblościanki tez-tylko kolorystyke musze dograc... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- wiecie co dziewczyny-serio rzuciłyście mi nowe światło na te meble ![]() ![]()
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo akurat w kilkunastu przypadkach moich znajomych, w tym jednej pani architekt gdy potrzeba było coś domalować, poprawic to z mieszalnika ten sam numer wyszedł za drugim razem jako znacznie inny odcień - ponoć w mieszalnikach - nic dwa razy sie nei zdarza - mimo ze miesza komputer - a mzoe własnie dlatego - ale ja i tak obstawiam wybór odcieni mieszalnikowych - bo gotowce na rynku za mały asortyment za mały wybór odcieni - no chyba ze w żółtych - tak w żółtych to rzondzą |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja zatłukłam właśnie 2 małe komary,3 wielkie-brrrr
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
grozi wypollizowaniem
|
to moze ja wkleje tę meblościankę-to bedzie widac o co chodzi
![]() ścianka jest z szafek osobno wieszanych i mozna je kiedys tam poustawiac inaczej-taki jest zamysł. To jasne i to rude to szafki a to ciemne to ściana. Chodzi o to zeby te kolory jakos dobrac-wymyślic dco to konkretnie ma byc to jasne i to rude-oczywiście jasne nie musi byc jasne....W dodatku druga sciana ma byc właśnie w takim kolorze jak te meble narysowałam ![]()
#2152 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie nie widzę innej opcji niz z mieszalnika..
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Maju - Mulder i Cooper w jednym serialu - TO BY BYŁO COŚ!
Niech ktoś wymyśli serial z takim duecikiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
grozi wypollizowaniem
|
łeee..myślałam ze sie normalnie wklei gupi mebel
![]()
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem szare czarne rude i czerwone gra ze sobą - wiem wiem o jeden kolor za dużo ale gra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-15 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
To będzie dwie wersje - dla ciebie i dla mnie
![]() Maju - sf w Twin Peaks. W Chirurgach - seks, operacje, seks, morderstwa, seks, zdrady, seks....itd.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-15 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aczk...latoszka nie przebije nikt ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- I Franz Maurer ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.