|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Cytat:
wyglądasz rewelacyjnie Cytat:
ja mam 12 w 3:PCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale się najadłam na obiad rosół z lanymi kluskami, do tego skrzydełka i pieczarki, pyyychota. ![]() trzebaby coś zrobić na uczelnię...
|
|
|
#2162 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Jak ja zazdroszczę takiego wyniku! ale oczywiście zazdroszczę w ten dobry sposób, ciesząc się razem z Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Musi się poddać zastój paskudny, wstrętny, niech go szlag trafi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Same ślicznotki na tym naszym forum!!! Marsz mi na III fazę - to już czas najwyższy! Cel osiągnięty- bombowa figura!!!! Cytat:
Ja nigdy nie wytrzymałabym miesiąc bez ważenia ![]() Po drugie gratuluję takiego spadku!!!! BRAWO! Cytat:
![]() basia_ww - no widzisz spodnie prawdę Ci powiedzą ![]() Ja też czasem się temu dziwię, że waga stoi, a po ciuszkach widzę olbrzymią różnicę. Po ciuszkach! Muszę wymienić komplet bielizny, bo z majtasów, które mnie opinały zrobiły się teraz wiszące barchany
|
|
#2163 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i od dzis jestem na 3 fazie ![]() a wszystko przez pierogi ruskie i rozpoczełam 3 faze ucztą a poziom endorfin przy jedzeniu ruskich miałam chyba podniesiony 3krotnie ![]() juz zjadłam ruskie troszke czekolady truskawki karmi i zaraz zabieram sie za robienie zupki ![]() życie jest piekne w ogole byłam w CH przymierzałam ubrania i wchodziłam w kazdą S-ke nawet czasami była luzna ale powiem wam ze nic nie kupiłam bo takie ceny ze masakra
|
|||
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męża dziś do wieczorka nie ma - więc zaplanowałam sobie zrobić porządek w szafach - zimowe pochować - letnie powyciągać no i co niektóre wyrzucić, oraz odkurzyć z dnia szafy - małe rzeczy - które powinny być w sam raz - ale jakoś nie mogę się zmobilizować załapałam lenia |
|
|
|
|
#2165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra decyzja!! ![]() smacznego
|
|
#2167 | |
|
Raczkowanie
|
popolka ja także gratuluję przejścia na IIIfazę
Jak będziesz ucztować następnym razem, poucztuj za te wszystkie z nas, które jeszcze troszkę pobędą na II fazie ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
hahaoj, to nie przeganiaj lenia, tylko połóżcie się razem na kanapie i obejrzyjcie coś fajnego w tv
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry pięknoty
![]() Gratuluję,wszystkim spadków i tylko kilku kg do końca II fazy ![]() Nie uwierzycie,ale jak wcale nie brałam się za robienie słodkości,to teraz nie można mnie wyciągnąć z kuchni Zaczynam od małych rzeczy,ale powolutku do sukcesu Wczoraj zrobiłam "ptasie mleczko",ale wyszło bardziej,jak krówki - pycha ! Tata zjadł prawie wszystkie A teraz robię krakersy,bo idę wieczorem do kina na SALĘ SAMOBÓJCÓW a ja w kinie muuuszę coś chrupać (mmmm nachosy... z sosem serowym...) Mam nadzieję,że wyjdą dobre Za 20 min się upieką i powiem czy smaczne ![]() Strona z przepisem,dla zainteresowanych: http://dietadukanaprzepisy.blogspot....75542234205994 |
|
|
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widziałyście to?????!!!!
![]() A może któraś już robiła????? HA! I bez pieczenia! Coś dla mnie! Jak tylko Oskuś wstanie, lecę po mleko w proszku ![]() http://dietadukanaprzepisy.blogspot....ekoladowy.html
|
#2171 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
najlepszy lekko zmrożony i dawałam więcej mleko to jak lody były
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DO WAKACJI I JESZCZE DŁUZEJ BO ZOSTALO MI 18KG DO ZRZUCENIA
|
|
|
#2173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
Cytat:
Cytat:
teraz w piekarniku siedzi sernik, a na boku czeka jeszcze piernik - już nie mogę się doczekać - a nie powinnam jeść ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2174 |
|
Rozeznanie
|
zaliczyłam mega spadek od wczoraj
![]() ![]() cieszyłam się jak dziecko i 3 razy na wagę właziłam ![]() chciałam na rowerze dziś pojeździć, ale tata musi mi opony powymieniać bo się skruszyły trochę i powietrza nie mam wcale... obiecał, że na święta będę już mieć gotowy cały dzień biegam to tu to tam, mama kwiatki przesadza... i idę okna myć.... pogoda wietrzna ale słoneczko świeci i smugi będą ![]() jest mnie mniej o 8 kg
|
#2175 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dukan policzył mi III fazę od października ale obawiam się że potrwa to dłużej.... także ja to szybko się stąd nie ulotnię ![]() Cytat:
wychodzi ci właściwie ten 1kg/tydzień więc chudniesz przepisowo - nie narzekać mi tu! ![]() Cytat:
gratuluję III fazy i zazdroszcze ale czas był najwyższy - figurka bez zarzutu i jak sama mówisz nawet Ski bywają za luźne więc nie ma co więcej chudnąć bo potem ciuszków nie znajdziesz na siebie!
|
|||
|
|
|
#2176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2177 |
|
Zadomowienie
|
KUUURDEEE
Przesoliłam krakersy ... I to tak poważnie... Zapomniałam,że dużo soli dałam do białka i dodałam jeszcze o tak o.... Z sosem daje rade... Ech...a tak byłyby super ... |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
kochane
serniczek coś mi dziś nie wyszedł, ale piernik rewelacja - pochwalę się i wstawiam zdjęcie ![]() objadłam się że aż wstyd ![]() ruszać się nie mogę |
|
|
|
#2179 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale z takimi wypiekami to do bożego narodzenia poczekam bo choć piernik uwielbiam to nie wyobrażam go sobie jeść poza tym okresem ![]() właśnie, jak już temat świąteczny wyskoczył, mam pytanie: co planujecie przygotować dukanowego na święta? u mnie plany mało sprecyzowane: na pewno jajka faszerowane, samodzielnie robiony chrzan, pascha i babka (muszę wykombinować przepisy ), może upiekę pasztet albo zrobię białe kiełbaski, na obiad królik pieczony chyba będzie i to koniec moich pomysłów....
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jajeczka faszerowane pieczareczkami pieczareczki gotowane, moze miesko z pieczarkami i jakies warzywka, bo bede miec PW ![]() Cytat:
2 kawalki do Łodzi poprosimy ja upieklam ciastka owsiane i drozdzowka sie piecze ![]() popolka Ty to jestes fajny lachon i 3 faza jak najbardziej Ci sie juz nalezy :P bo cie nie dogonimy z waga nigdy :PPdawaj relacje,jak ci idzie i powodzenia zycze
|
|
#2181 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
poprosze przepis ![]() Cytat:
dogonicie dogonicie
|
||
|
|
|
#2182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
coś się z tego wykombinuje ale pieczywa robić nie będę - wolę dzienną porcję otrębów w ciastach zjeść... a i tak nigdy w święta chleba nie jadłam - tyle innych pyszności jest
|
|
|
|
|
#2183 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do dogonienia, jak si enie sprawdza Twoje slowa to nie no Cytat:
no beda pysznosci jak to zwykle na swieta
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sernik nie wyszedł ale i tak zjem ![]() przepis naszej Karolinki z dukanblox Cytat:
![]() robiłam dukanowy piernik na boże narodzenie - ale musiałam go wyrzucić bo nie nadawał się do jedzenia, a kiedyś przeglądając blog Karoliny zobaczyłam ten i tak mnie dziś naszło i upiekłam - jest rewelacyjny - polecam - choć mnie piernik też pasuje na boże narodzenie |
||
|
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
sorcia
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
tata obiecał mi zrobić kiełbasę białą na święta z indyka i królika, ten futrzak mnie przeraża trochę ale tata robi cuda
![]() plus do tego powędzi część i będę miała na grilla i ogniska czy coś... chce żeby on mi to zrobił a nie znajomy rzeźnik, bo wiem że tłuszczu nie nawali do nich ![]() ![]() ![]() a na święta proponuję gyrosa, cukinię z sosem czostkowym i mama dziś sałatkę robiła z łososiem i też chce ją zaserwować ![]() można wiele pyszności wykombinować
|
#2189 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane
nie było mnie 2 dni i czytam i czytam ... i skończyć nie mogę gratuluje wam wszystkim spadków ! a wzrosty na pewno pójdą w zapomnienie wiosna w końcu. Ja jestem przerażona tym ile dziś zjadłam szok ( dalej nie wierzę gdzie to wepchałam ) mianowicie : na śniadanko : kotlet drobiowy , 3 jajka później 2 placuszki otrebowe kakaowe , 2 steki z kurczaka , 2 serki wiejskie , makrele całą , i budyń.Laski czy to normalne wy też macie taki apetyt ? ja nie długo chyba zbankrutuje na tej diecie ;p masakra |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

Wczoraj wspomniałam,że podam Wam mój wynik,a więc jestem
może nie jestem z Wami aż od stycznia, ale nie wyobrażam sobie nie czytać Was przez dłuższy czas. Czasami po jednym dniu, gdy nie mogę z Wami popisać, strasznie mi brakuje tego forum. Chyba się uzależniłam od "forumowania"

Jak ja zazdroszczę takiego wyniku! ale oczywiście zazdroszczę w ten dobry sposób, ciesząc się razem z Tobą 

ale powiem wam ze nic nie kupiłam bo takie ceny ze masakra 

z sosem serowym...) Mam nadzieję,że wyjdą dobre 

Przesoliłam krakersy ... I to tak poważnie... Zapomniałam,że dużo soli dałam do białka i dodałam jeszcze o tak o....