Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 13:42   #2161
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

pralkę kupowaliśmy w sklepie gdzie teściowa robiła no i najpierw musimy gwarancję podbić, więc ruszyć z domu się niestety musimy
mąż wiecznie zmęczony po pacy niby, ledwo się mogę doprosić żeby do mamy mnie zawiózł a co dopiero żeby coś w domu zrobił
cud że łóżeczko skręcił heh

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:42   #2162
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
no ładnie

a moja maly ma niedlugo 4 lata i dopiero pierwsza wizyte u alergologa. a tez ma straszną alergie na pylki, i niektore pokarmy.. z tym ze ja raczej nie mam jakichs większych alergii, ani tz tez.

musze zadzwonic jeszcze raz do teh przychodni i wypytac sie o wszystko, mamy termin na 22 lipca i mam zrobic badania na tą wizyte z krwi malemu, ale nie wiem kiedy najlepiej i nie wiem wlasnie czy leki mu odstawic czy jak?
nie tylko leki, nawet zwykla witamine c trzeba odstawic! wszelkie leki i suplementy diety, dwa tygodnie przed badaniem. u nas wit c falszowala wyniki... my nie alergicy, dziecko wlasnie wyrasta, ale mialam szczescie ze pediatra po 4 zapaleniu oskrzeli w roku od razu skierowanie do alergologa dala i jeszcze poradzila ktory najlepszy (bo ja nie z Koszalina wiec skad maialam wiedziec...)

kindzia - to zyrtec i singulair dawalas razem? ale pajac z tego lekarza, to wlasciwie te same leki sa, przeciwalergiczne! tylko zyrtec starszej generacji... a ventolin to przeciwzapalny, pulmicorrt chyba powinien (u nas ventolin tylko w razie kszlu, jak nie bylo to sam pulmicort)...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-05-18 o 13:46
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:45   #2163
Zmalowana
Zakorzenienie

Kupujecie podgrzewacz do butelek ? Jeśli tak to jaki ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:48   #2164
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
ja miałam podgrzewacz i użyłam go 3 razy, sprzedałam na allegro od razu
w ogóle dla mnie to porażka
mikrofalówka jest dla mnie 100 razy lepsza

Stary 2011-05-18, 13:50   #2165
Zmalowana
Zakorzenienie

zanka czytałam ostatnio w książce że mleko które odciągasz i odgrzewasz w mikrofalówce traci swoje właściwości. Odżywki np. nie. http://allegro.pl/ag65-podgrzewacz-w...606232478.html coś takiego wystarczy ?

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-05-18 o 13:52
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:52   #2166
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
hej laski
wróciłam niedawno od mamy
dziś mam tak fatalny dzień, że płakać mi się chce jestem jakaś zdenerwowana
po pierwsze dziś na kopalni męża był śmiertelny wypadek, zabiło gościa, super gościa, masakra
po drugie z mężem się zdążyłam pokłócić i to porządnie, a że w ciąży cierpliwości mam zero i jestem mega wrażliwa wyłam jak bóbr i teraz mnie oczy bolą, mąż oczywiście mnie przeprosił i wie że źle się zachował, ale i tak mi przykro
po trzecie nie mogę się go doprosić żeby kołki mi kupił i zawiesił Filipowi półki w pokoju, żeby pojechał ze mną zgłosić pralkę na gwarancję bo się zawiesza i często nie mogę dokończyć prania,a chcę już młodej ciuszki wyprać i wyprasować, będę musiała chyba spakować do wora i u rodziców wyprać
czuję się strasznie, psychicznie jestem jakaś dobita bo fizycznie nie narzekam
Gdyby mój mąż pracował w kopalni, chyba codziennie, jak byłby w pracy, umierałabym z przerażenia o niego. Ja to już taka jestem, że lubię sobie coś wkręcić - jak nawet godzinę później z pracy wróci to już myślę, że może coś się stało... A jest geodetą, w sumie na budowie pracuje - tam też o wypadki nie trudno, choć na szczęście rzadko po rusztowaniach skacze. Także podziwiam Cię kochana, ja bym z nerwów nie wytrzymała chyba...

Co do męża - skąd ja to znam... dwa tygodnie temu poprosiłam swojego, żeby upraną pościel schował do szafy, bo mi nie każe wchodzić na stołek - zrobił to dopiero wczoraj oni są czasem niereformowalni

Na pocieszenie, żeby zły humor poszedł precz - przytulam

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:55   #2167
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam Was

Rano byłam na badaniach, potem mały maraton po sklepach, ale kupiłam tylko lakiery do paznokci bo mam zamiar coś dziś z nimi zrobić
Na obiad były u mnie naleśniki bo mi Agulaa wczoraj smaka zrobiła, ale coś źle mi się smażyło
A teraz padam i chyba muszę się zdrzemnąć

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:55   #2168
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To ja Cię gonię, bo mój ukochany Mondasek ma 18 lat Czyli osiągnął właśnie pełnoletniość

Coś ala Komandor, ale to nie komandor. Robił nam ją stolarz, którego prace już wczęsniej u kogoś widzieliśmy i baaardzo nam się podobały.
Wymiary to:
W: 280cm
S: 250 cm
Głęb: 75 cm

Zapłaciliśmy 6600 zł.
matko taka cena? strasznie drogo... my nie moglibyśmy sobie pozwolić na taki wydatek niestety...

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:55   #2169
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
zanka czytałam ostatnio w książce że mleko które odciągasz i odgrzewasz w mikrofalówce traci swoje właściwości. Odżywki np. nie. http://allegro.pl/ag65-podgrzewacz-w...606232478.html coś takiego wystarczy ?
Zmalowana taki miałam właśnie
strasznie długo się podgrzewa
ale ja nie podgrzewałam swojego mleka, tylko modyfikowane

Stary 2011-05-18, 13:55   #2170
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
ja miałam podgrzewacz i użyłam go 3 razy, sprzedałam na allegro od razu
w ogóle dla mnie to porażka
mikrofalówka jest dla mnie 100 razy lepsza
A jak się nie ma mikrofali, to jest jeszcze jakiś inny domowy sposób??? Bo ja zielona w temacie

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-05-18, 13:55   #2171
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
A jak się nie ma mikrofali, to jest jeszcze jakiś inny domowy sposób??? Bo ja zielona w temacie
no to na kuchence w garnuszku z wodą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 13:55   #2172
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Oliweczka ja bym ją chyba zalała majonezem wymieszanym ze śmietaną i odrobiną musztardy (do ostrości smaku)
no właśnie o tym samym pomyślałam - wtedy byłaby coś w stylu surówki Coleslaw a tę uwielbiam

Stary 2011-05-18, 13:56   #2173
Shira_83
Zadomowienie

hejka Pannice

wróciłam z gminy po drodze upolowałam truskawki i arbuza i dwie czapeczki dla młodego bez sznureczków

ojjjj Nerolkaskopałabym ci ten twój śliczny tyłek za to brzydka i pomarszczona ale że masz go pewnie obolały to ci w drodze wyjątku darujęfajnie że o mnie pamiętałaś

Zmalowana
pan Braxton-Hicks cię dorwał w swoje szpony?? bidulko leż i odpoczywaj żadnego lumpowania dziś

Brunetka ale zbereźna liczba ci do porodu została
Kolinko i co załatwiłaś w gminie?

sweet no żeszzzzz co to się u Was dzieje Skarbie odpoczywaj i się nie denerwuj mały na pewno miał ochotę na drzemkowy dzień moje biedulki tyno i trzymam za szwagra oby szybko doszedł do siebie biedaczysko chyba coś go przerosło

cooo ja to jeszcze chciałam aa tak za dwie godziny przyjeżdża do mnie kumpela ze swoim rocznym Olusiem uroczy urwispoplotkujemy sobie zdrowo a tak jeśli chodzi o szafy takie garderoby to my będziemy robić ale tylko same drzwi w środku szafki i wieszaki będzie montował M będziemy płacić 1500zł.

czuję ze komuś zapomniałam odpisać

aaa wiem Zanka głowa do góry precz zły nastroju!!!

Edytowane przez Shira_83
Czas edycji: 2011-05-18 o 13:58
Shira_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:56   #2174
Bartessa
BAN stały

Zanka, ja Cie podziwiam za wytrwalosc... ja bym nie chciala zeby moj mąz pracowal w kopalni za zadne skarby swiata umarlabym ze strachu

Cytat:
ja mam po Bartku Canpol babies taki: http://allegro.pl/canpol-lovi-podgrz...603990602.html
i uzywalam go przez 1,5 roku na okrąglo i teraz sprawdzalam - dziala prawidlowo. tak wiec polecam bo naprawde wytrwaly. nieraz zaszedl kamieniem w srodku, odchodzily platy z grzalki ale nic mu nie odbilo i ani razu nie zaszwankowal
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:56   #2175
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
Jak chodziłam na SR w poprzedniej ciąży, to nam położna mówiła, że właśnie najlepiej pojechać do szpitala i sobie wszystko obejrzeć, żeby być już troszkę obeznanym jak się przyjedzie rodzić. Nie wiedziałam, że na Inflanckiej wycieczek nie wpuszczają. Byłam rok temu na oddziale poporodowym u koleżanki i wtedy szpital mnie przeraził, ale z drugiej strony o porodówce bardzo dużo dobrego słyszałam. Dodatkowo perspektywa znieczulenia bez problemu jest bardzo kusząca i mają chyba tylko pojedyncze sale na porodówce.
Tak, sale porodowe są tylko pojedyncze i naprawdę super! Nowoczesne, genialnie wyposażone, luksusowe wręcz Za to poporodowe to czysta rozpacz, bo jeszcze nie wyremontowali ALe dla mnie akurat to ma drugorzędne znaczenia, choć wiem, że niektórzy właśnie to biorą pod uwagę, bo w końcu musisz tu spędzić dwa-trzy dni.
A z tym, że nie można sobie tak przyjść i obejrzeć to ja się akutar całym sercem zgadzam. Bo przeciez kobiety po porodzie są zmęczone, baaaardzo potrzebują intymności i dobrze że pozwalają się obcym tu plątać.

I bardzo mi miło, że szafa się podoba
Stary 2011-05-18, 13:58   #2176
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
A ile się powinno podgrzewać w taki sposób tak "pi razy drzwi"??? (sorki za pewnie oczywiste pytania dla niektórych z Was,ale ja laik)

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-05-18, 14:00   #2177
zanka205
Zakorzenienie

na co dzień to tak nie myślę że praca męża niebezpieczna, ale jak się słyszy o jakimś wypadku to od razu strach w oczach
mój TŻ kocha swoją pracę, podoba mu się to co robi, spełnia się zawodowo, więc cieszę się, że robi coś co lubi, muszę wierzyć że nigdy nic złego mu się nie przydarzy

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
A ile się powinno podgrzewać w taki sposób tak "pi razy drzwi"??? (sorki za pewnie oczywiste pytania dla niektórych z Was,ale ja laik)
wiesz to zależy, najlepiej sprawdzić chociażby palcem czy już jest ciepłe, nie gorące ani nie zimne

Stary 2011-05-18, 14:03   #2178
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
kilka pytan:
1. jak kupuje plyn do mycia wloskow i ciala to mydla juz nie potrzebne????

2. na co sa potrzebne gaziki? ja kupilam platki do przmeywania oczek i pupki a te gaziki na co?

3. jak myje plynem do mycia to juz ani oliwki ani mleczka nie uzywam tak?

4. a do pupy to po kazdym przeijaniu krem na odparzenia ?
a po kapieli?

5. aj ka kapie w rumianku to potem mleczkiem nawilazam ???

6. do szpital trzeba papier toaletowy i reczniki jednorazowe ale do czeg ote reczniki? recznikiem nie da rady wytrzec krocza czy jak?

Błagam o pomoc bo nakupuje niepotrzebnych rzeczy i bedzie draka
1. Ja kupię mydełko w kostce i dodatkowo płyn do mycia włosków i ciała 2w1 Nivea Baby - 500ml z pompką za ok.14zł w rossie widziałam

2. gaziki do przemywania pepka - a waciki te większe kupię do przemywania buźki i ciałka

3. zalezy czego bedziesz używać do mycia - tak mi się wydaje - bo jeśli np. jakimś płynem natłuszczającym typu Oilatum czy Emolium to nie, a poza tym zalezy jak dzidziuś będzie reagował na te specyfiki i czy skóra będzie się łatwo przesuszać, ja chyba kupię jakiś balsamik do ciała żeby posmarowac raz na kilka dni w razie potrzeby i kupie też ciekłą parafinę jak radziły dziewczyny.

4. krem do pupy do smarowania po każdym przewijaniu trzeba raczej ale nie sudocrem - tylko jakiś inny w stylu linomag albo coś podobnego. Sudocrem to tylko przy odparzeniach.

5. po kąpieli w rumianku chyba bym czymś posmarowała skóre bo sam rumianek w kąpieli złagodzi podrażnienia a raczej nie nawilzy ale nie wiem dokładnie

6. ręczniki papierowe bardziej higieniczne dla mnie a poza tym ręcznikiem normalnym raz się przetrzesz i będzie brudny z krwi więc lepiej jednorazowe papierowe - użyjesz - wyrzucisz i z głowy.
a papier bym wzięła na wszelki wypadek żeby nie mieć stresa że mi zabraknie

Stary 2011-05-18, 14:06   #2179
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
wiesz to zależy, najlepiej sprawdzić chociażby palcem czy już jest ciepłe, nie gorące ani nie zimne

Dziękuję za odpowiedź czyli i tak wszystko wyjdzie w praniu

MAJA 06.08.2011 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 14:07   #2180
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
hej laski
wróciłam niedawno od mamy
dziś mam tak fatalny dzień, że płakać mi się chce jestem jakaś zdenerwowana
po pierwsze dziś na kopalni męża był śmiertelny wypadek, zabiło gościa, super gościa, masakra
po drugie z mężem się zdążyłam pokłócić i to porządnie, a że w ciąży cierpliwości mam zero i jestem mega wrażliwa wyłam jak bóbr i teraz mnie oczy bolą, mąż oczywiście mnie przeprosił i wie że źle się zachował, ale i tak mi przykro
po trzecie nie mogę się go doprosić żeby kołki mi kupił i zawiesił Filipowi półki w pokoju, żeby pojechał ze mną zgłosić pralkę na gwarancję bo się zawiesza i często nie mogę dokończyć prania,a chcę już młodej ciuszki wyprać i wyprasować, będę musiała chyba spakować do wora i u rodziców wyprać
czuję się strasznie, psychicznie jestem jakaś dobita bo fizycznie nie narzekam
Praca w kopalni mnie przeraża... tyle wypadków, nie zazdroszczę Ci bo na pewno każde info telewizji o wypadku w kopalni wywołuje strach u Ciebie

każda z nas miewa gorsze dni ja też dzisiaj z rana zaliczyłam płacz przez tż-ta bo nie rozumie że teraz potrzebuje większej cierpliwości z jego strony

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
normalnei jaja na boczku
usmiałam się z Twojego określenia

Stary 2011-05-18, 14:08   #2181
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
matko taka cena? strasznie drogo... my nie moglibyśmy sobie pozwolić na taki wydatek niestety...
Ale nie wydaje mi się żeby gdziekolwiek dało się taką szafę taniej zrobić. To po prostu tak kosztuje Niestety
Stary 2011-05-18, 14:09   #2182
Kolina
Zadomowienie

dziekuje za kciuki
wizyta dopiero o 18:15 wiec jeszcze troszke czekania

brumek, napisze ale pewnie pozno, bo po wizycie jedziemy do znajomych ktorzy miesiac temu przeprowadzili sie do nowego domu, raczej pozno wrocimy, ale postaram sie pojawic i zdac relacje
a o ktorej szkole rodzenia myslisz? Beaty Szol na Inflanckiej? jak tam z terminami?
Stary 2011-05-18, 14:14   #2183
zanka205
Zakorzenienie

ja zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty

ja jutro jadę rano z teściową zawieźć siuśki do laboratorium, w niedziele skończyłam brać ten okropny Furaginum i mam nadzieję, że bakterie wybite
w poniedziałek mam mieć wizytę u gina w przychodni i muszę mieć wyniki
a że mąż z pracy wraca o 9.00 to bym z nim nie zdążyła do tej przychodni jutro, no i teściowa przyjedzie po 7.00
wbiję się bez kolejki i zostawię kubeczek nie będę tam stała na pewno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 14:15   #2184
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
ja nie wiem ale chyba nie - wole mikrofalówke

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
garnuszek z wodą i wsio

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
o dokładnie

Stary 2011-05-18, 14:17   #2185
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ale nie wydaje mi się żeby gdziekolwiek dało się taką szafę taniej zrobić. To po prostu tak kosztuje Niestety
ja się nie znam - przyznaję - możliwe że takie są ceny ale faktycznie powalające ale dla mnie i tak koszt ogromny jak na szafę

Stary 2011-05-18, 14:21   #2186
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
brumek, napisze ale pewnie pozno, bo po wizycie jedziemy do znajomych ktorzy miesiac temu przeprowadzili sie do nowego domu, raczej pozno wrocimy, ale postaram sie pojawic i zdac relacje
a o ktorej szkole rodzenia myslisz? Beaty Szol na Inflanckiej? jak tam z terminami?
Ja chodzą spać koło 2 więc na pewno przeczytam

A szkoła ta właśnie. Terminy są super, bo tam na okrągło zaczynają się nowe kursy, nie ma czekania. Do wyboru są zawsze zajęcia weekendowe albo w tygodniu (my wybraliśmy wt i śr., a zaczynamy 31 maja). I jak się wybierze te w tygodniu to zawsze jest dwa dni pod rząd, do wyboru o 17.00 lub o 19.00. Zajęcia trwają 90 min., całość 5 tygodni.
Tu masz link:http://www.szpital-inflancka.pl/site/szkola_rodzenia/
SN jest za darmo, pod warunkiem, że ma się stały meldunek w Warszawie.

A co, będziesz tam rodzić?
Stary 2011-05-18, 14:26   #2187
dziubek79
Zakorzenienie

dziewczyny masakra z tego bólu zasnęłam po 12 i dopiero teraz wstałam !!
Zanka rozumiem Cię doskonale , mój były też pracował na kopalni i 4 lata związku to były nerwy w zasadzie codziennie a czytałam dziś o tym wypadku w Jaworznie ale nie wiedziałam że Twój mąż tam pracuje
mam nadzieję, że szybko poprawi Ci się nastrój mój mąż na szczęście jak mu powiem co trzeba zrobić to zrobi gorzej że sam pewnych rzeczy nie widzi jak to chłop
muszę jakoś doczołgać się do sklepu bo robię dziś tego kurczaczka ze szpinakiem więc idę a Wy nie piszcie za dużo !!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 14:27   #2188
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ja się nie znam - przyznaję - możliwe że takie są ceny ale faktycznie powalające ale dla mnie i tak koszt ogromny jak na szafę

no u nas jak zapytałam właśnie o taki zestawik full wypas jak Brumkowy to facet powiedział 5 tysięcy może więcej wyjdzie w praniu a to takie śląskie zadupie nie Wa-wa
Stary 2011-05-18, 14:27   #2189
madziaranew
Rozeznanie

dziewczyny dodaje obiecane zdjecia, wreszcie sie zmobilizowalam. dzis tez bylam na zakupach i mam pare stron do nadrobienia
na zdjeciach troche widoczne pajacyk, kocyk.kosmetyki, toche balagan w tych kosmetykach a i jeszcze dowod pobicia ,,zupa byla za slona"(tak mnie wczoraj polozna zalatwila, a zylka byla widoczna)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02528.jpg (100,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02529.jpg (74,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02530.jpg (75,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02531.jpg (75,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02532.jpg (57,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02533.jpg (64,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02534.jpg (105,0 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02536.jpg (52,3 KB, 32 załadowań)
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:27   #2190
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
...
Kolinko i co załatwiłaś w gminie?
zalatwilam w koncu to zamledowanie, ciaza zmobilizowala mnie do zalatwienia formalnosci
jueszcze jedno mi zostalo - wymiana prawa jazdy, 30 maja mamy druga rocznice slubu a ja nadal nie zmieniliam prawa jazdy

Cytat:
tak, cena zalezy tez od zastosowanych systemow i materialu na front
my teraz zamawialismy dwie szafy, jedna zabudowa prosta do garderoby - pelna zabudowa pomieszczenia, druga w lakierze - dwa moduly, pierwsza prawie polowe tansza od drugiej
zalezy wiec co wybierzemy, mysle ze majac jakis okreslony budzet kazdy moze cos wybrac dla siebie

brumek, ja mam wizyty na Inflanckiej, ale nie w szpitalu tylko w medicoverze, kiedys poszlam do tej szkoly rodzenia no ale tak tylko zobaczyc, pomysalam ze moznaby wizyty ze szkola laczyc
jesli porod zlapie mnie w warszawie to bede rodzila na Inflanckiej
aha, ja zapisalam sie na 1.06 g. 19:00

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2011-05-18 o 14:29
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości