Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 14:37   #2161
Patiisia
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Cieszę się, że u Ciebie powoli wszystko ok i dobrze w końcu macie dzieciątko razem!

Mój.. hm, co tu mówic, w tygodniu przykładny chłopak, wozi mnie do swojego domu by mi pokazać mieszkanie które dla nas remontuje, cieszy się, mówi gdzie łózeczko postawimy, gdzie to gdzie tamto, dzis konczy tapetowac sypialnie, a mnie to wszystko nie cieszy. Tyle razy mu mówiłam, że ja mieszkać bd u siebie, ale wtedy mi go żal, bo sie stara , a ja tu mu odbieram chęci do pracy moim gadaniem. Niech sobie robi, zobaczymy co będzie dalej. Za to na weekendy znów kumple, banda jedna, więc po co mi te nerwy? Już mam delikatnie mówiąc olewke na to, jest to jest nie ma go to nie ma.

Jak zobaczył zdjęcie usg to myślałam, ze ze szczescia mna rzucac bedzie, hehe, aż się popłakał.

Dziś przyjezdza mój tata. Pierwszy raz sie zobaczymy od kad wie, ze bedzie dziadkiem, ojj nerwy są i to niemałe.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Ja wchodze jeszcze we wszystkie, prócz spodni , które i tak juz wczesniej były na mnie ciasne.

A z tż tak jak pisałam wcześniej. Niby sie stara, cieszy sie, ze bedzie ojcem, ale co z tego skoro na weekendy nie wiem nic o jego istnieniu ?
Powodzenia w rozmowie z tatą

Ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała z takim tż ... Taki to towarzysz życia, jak u mnie w brzuchu dziewczynka
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:47   #2162
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Mielone? Ale takie kotlty tak? Moja mama do takich kotletów daje ugotowaną połówke jajka, do kazdego kotlecika

W tygodniu się stara, wozi mnie do lekarzy, przyjezdza dzien w dzien, ciagle mnie zaprasza, przywozi jakies owoce, soczki, ale po cholere, kiedy nie mam go na weekend?
Tak samo mu to powiedziałam i on stwierdził, że jak bedziemy razem mieszkac to kazdy kazdego bedzie pilnował, ale ja tak nie chce ! Ja chce stworzyc normalna, odpowiedzialna rodzine. Dzieckiem się bede opiekowac, a nie pilnowac czy kumple go gdzies wyciągają, nie chce mu przeszukiwac kieszeń, telefonu, choc pare razy sie zdazyło i nie byłam zadowolona ze znalezisk.
Tż ma 24 lata.
Tak kotlety mielone Z jajkiem jeszcze nie jadlam.

24 lata to juz gowniarzem nie jest, powinien sam sie pilnowac a nie rzucac teksty, ze kazdy bedzie kazdego pilnowal. Nie dosc, ze dziecko czas pochlania, to jeszcze pilnowac starego konia.
Podejrzewam, ze w tygodniu siedzi z toba bo koledzy pewnie czasu nie maja na imprezowanie. Zgadlam?
A jak w weekend maja czas to o tobie zapomina i idzie sie z kolegami zabawic.
Nerwowo sie wykonczysz jak bedziesz z nim mieszkac i go "pilnowac", przyjda koledzy go wyciagac to pojdzie z nimi a ty sie bedziesz denerwowac.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:58   #2163
aguu00
Zadomowienie

Witam was
dziś czuje się koszmarnie, jakbym miała kaca czy coś takiego.. na dodatek bolą mnie jakby nerki czy coś, ale pomyślałam, że dziecko mogło mi coś ucisnąć.
Jestem taka zmęczona, że nie wiem ile jeszcze wytrzymam, jednym słowem masakra!
Och znów u mnie tosty z serem i salami + sos czosnkowy, ostatnio na nic innego nie mam ochoty o.O

Zosiu, może jednak okazać się, że jakbyś z nim zamieszkała zmieniłby się na lepsze? Byłabyś z nim i dzieckiem więc nie mógłby chodzić do kupli czy coś, brałaś coś takiego pod uwagę?
Stary 2011-07-22, 15:07   #2164
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Tak kotlety mielone Z jajkiem jeszcze nie jadlam.

24 lata to juz gowniarzem nie jest, powinien sam sie pilnowac a nie rzucac teksty, ze kazdy bedzie kazdego pilnowal. Nie dosc, ze dziecko czas pochlania, to jeszcze pilnowac starego konia.
Podejrzewam, ze w tygodniu siedzi z toba bo koledzy pewnie czasu nie maja na imprezowanie. Zgadlam?
A jak w weekend maja czas to o tobie zapomina i idzie sie z kolegami zabawic.
Nerwowo sie wykonczysz jak bedziesz z nim mieszkac i go "pilnowac", przyjda koledzy go wyciagac to pojdzie z nimi a ty sie bedziesz denerwowac.
No własnie, jest dorosły, a nie jeden 18 latek zachowuje się dojrzalej niż on. W tygodniu prawie wszyscy jego kumple wyjezdzaja do pracy za granice i przyjezdzaja na weekend i wtedy zaczynaja sie imprezy. Ci , którzy zostaja w Polsce to są porządni, spędzają czas ze swoimi rodzinami, nie w głowie im imprezy.

Mieszkając u niego bede musiała sie sama opiekować dzieckiem, a do tego bede sie zamartwiała co robi wielmożny chłopak, czy wróci trzezwy, czy kumpli przyprowadzi, a ja chce życ w spokoju, w kochającej rodzinie, chce dziecku zapewnić bezpieczeństwo, a nie obrazek pijanego tatusia.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aguu00 Pokaż wiadomość
Witam was
dziś czuje się koszmarnie, jakbym miała kaca czy coś takiego.. na dodatek bolą mnie jakby nerki czy coś, ale pomyślałam, że dziecko mogło mi coś ucisnąć.
Och znów u mnie tosty z serem i salami + sos czosnkowy, ostatnio na nic innego nie mam ochoty o.O

Zosiu, może jednak okazać się, że jakbyś z nim zamieszkała zmieniłby się na lepsze? Byłabyś z nim i dzieckiem więc nie mógłby chodzić do kupli czy coś, brałaś coś takiego pod uwagę?
Myślałam o tym już. Ja nie chcę się w to pakować jeśli on już teraz nie pokazuje żadnych dobrych gestów, zachowań. Co z tego, że się cieszy? Że spieszy się z remontem , bo dziecko na świat za kilka miesięcy przychodzi?Że w tygodniu jest i mnie wozi wszedzie, ze dba o to co jem, skoro na weekend g0 nie ma?

Chciałabym z nim zamieszkać gdyby nie to jego chlanie, ćpanie i kumple, wiem , że z tym nie wygram, ale coś czuję, że jak dziecko przyjdzie na świat i zobaczy , że sobie z nim radzę u siebie , że jest ok, bo mam taką nadzieję, że będzie , to pójdzie po rozum do głowy. Póki co nie wygram z jego kumplami. Jeju jak ja ich nie lubie!!
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 15:08   #2165
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie, jest dorosły, a nie jeden 18 latek zachowuje się dojrzalej niż on. W tygodniu prawie wszyscy jego kumple wyjezdzaja do pracy za granice i przyjezdzaja na weekend i wtedy zaczynaja sie imprezy. Ci , którzy zostaja w Polsce to są porządni, spędzają czas ze swoimi rodzinami, nie w głowie im imprezy.

Mieszkając u niego bede musiała sie sama opiekować dzieckiem, a do tego bede sie zamartwiała co robi wielmożny chłopak, czy wróci trzezwy, czy kumpli przyprowadzi, a ja chce życ w spokoju, w kochającej rodzinie, chce dziecku zapewnić bezpieczeństwo, a nie obrazek pijanego tatusia.
No to wspolczuje. Bo skoro oni w tygodniu wyjezdzaja a wracaja na weekend to on zawsze bedzie czul potrzebe wypadu na impreze. Tzn gdyby byl odpowiedzialny to by tak nie robil, ale cos czuje, ze nawet jak byscie mieszkali razem to mialby wymowke, bo przeciez caly tydzien sie z nimi nie widzial. Tym imprezowicza, tacy rzadko sie zmieniaja. No chyba ze sie wybawi i mu przejdzie ale to moze trwac rok, dwa albo i dluzej.
Stary 2011-07-22, 15:14   #2166
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
No to wspolczuje. Bo skoro oni w tygodniu wyjezdzaja a wracaja na weekend to on zawsze bedzie czul potrzebe wypadu na impreze. Tzn gdyby byl odpowiedzialny to by tak nie robil, ale cos czuje, ze nawet jak byscie mieszkali razem to mialby wymowke, bo przeciez caly tydzien sie z nimi nie widzial. Tym imprezowicza, tacy rzadko sie zmieniaja. No chyba ze sie wybawi i mu przejdzie ale to moze trwac rok, dwa albo i dluzej.
Jego kumpel ma teraz 25 lat. Wpadł ze swoją dziewczyną 6 lat temu. Ona też załamana, bo to ćpun, straszne rzeczy ponoć z nim przeżywała, kiedyś mi powiedziała, żebym nie parzyła na chłopaka tylko na siebie, żebym czerpała z tego związku tylko dla siebie, żebym miała chłopaka totalnie w dupie, ona tak własnie zrobiła. Był narkomanem, skonczył z tym jak sie dziecko pojawiło na świecie, nie zostawiła go, tylko tak jak wczesniej pisałam korzystała ile wlezie. Tylko ja tak nie chce, chce dawać coś od siebie i brać, otrzymywać coś od chłopaka, miłość, poczucie bezpieczeństwa. Tego nie ma w naszym związku.
Mąż ten koleżanki, bo się pobrali jak tylko wpadli z ćpania przerzucił się na picie, ona siedzi w domu chociazby mogła pracowac,dziecko chodzi do przedszkola , on pracuje za granica i ona bawi sie za jego kase. Markowe ciuchy, kosmetyki z najwyższej półki, fryzjer , kosmetyczka. Kiedy on chleje, ona tez sobie nie żałuje, bawi sie w najlepsze i tak oto sobie żyją, a ja tak nie chcę, chociażbym mogła, bo tż ma kasę, której nie żałuje. Prócz pieniędzy chce czegoś więcej, tej miłosci, spedzania czasu na weekendy, no przeciez weekendy są dla rodziny.

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-07-22 o 15:17
Stary 2011-07-22, 15:28   #2167
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Jego kumpel ma teraz 25 lat. Wpadł ze swoją dziewczyną 6 lat temu. Ona też załamana, bo to ćpun, straszne rzeczy ponoć z nim przeżywała, kiedyś mi powiedziała, żebym nie parzyła na chłopaka tylko na siebie, żebym czerpała z tego związku tylko dla siebie, żebym miała chłopaka totalnie w dupie, ona tak własnie zrobiła. Był narkomanem, skonczył z tym jak sie dziecko pojawiło na świecie, nie zostawiła go, tylko tak jak wczesniej pisałam korzystała ile wlezie. Tylko ja tak nie chce, chce dawać coś od siebie i brać, otrzymywać coś od chłopaka, miłość, poczucie bezpieczeństwa. Tego nie ma w naszym związku.
Mąż ten koleżanki, bo się pobrali jak tylko wpadli z ćpania przerzucił się na picie, ona siedzi w domu chociazby mogła pracowac,dziecko chodzi do przedszkola , on pracuje za granica i ona bawi sie za jego kase. Markowe ciuchy, kosmetyki z najwyższej półki, fryzjer , kosmetyczka. Kiedy on chleje, ona tez sobie nie żałuje, bawi sie w najlepsze i tak oto sobie żyją, a ja tak nie chcę, chociażbym mogła, bo tż ma kasę, której nie żałuje. Prócz pieniędzy chce czegoś więcej, tej miłosci, spedzania czasu na weekendy, no przeciez weekendy są dla rodziny.
Czy ta dziewczyna nie widzi, ze marnuje zycie swoje i dzieciaka? Co z tego, ze sie zabawi jak tak na prawde jest sama jak palec a dzieciak ma ojca pijaka. A co jak kiedys mu sie urwie kasa? Jak alkoholizm doprowadzi do tego, ze straci prace? (bo tak moze sie stac). Nie wziela pod uwage, ze skonczy sie fryzjer, markowe ubrania i drogie kosmetyki? Wtedy bedzie siedziala z pijaczyna pod jednym dachem i ani kasy ani nic. Pieniadze to nie wszystko i masz racje nie kieruj sie tym, co ona ci powiedziala bo ta dziewczyna jest tak na prawde nieszczesliwa.
Mimo wszystko mam nadzieje, ze twoj facet kiedys zmadrzeje.
Stary 2011-07-22, 15:49   #2168
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy ta dziewczyna nie widzi, ze marnuje zycie swoje i dzieciaka? Co z tego, ze sie zabawi jak tak na prawde jest sama jak palec a dzieciak ma ojca pijaka. A co jak kiedys mu sie urwie kasa? Jak alkoholizm doprowadzi do tego, ze straci prace? (bo tak moze sie stac). Nie wziela pod uwage, ze skonczy sie fryzjer, markowe ubrania i drogie kosmetyki? Wtedy bedzie siedziala z pijaczyna pod jednym dachem i ani kasy ani nic. Pieniadze to nie wszystko i masz racje nie kieruj sie tym, co ona ci powiedziala bo ta dziewczyna jest tak na prawde nieszczesliwa.
Mimo wszystko mam nadzieje, ze twoj facet kiedys zmadrzeje.
Teraz mieszkają u jej rodziców, bo im dom zalała powódz i nie zdążyli jeszcze tego wyremontować.

Ja jej tez nie umiem zrozumieć, nie raz widze jak sobie razem chodza na imprezy, do baru, jak on jezdzi pijany (nie tylko in, reszta kumpli tak samo) , młodzi, głupi i nie wiedzą do czego to doprowadzi. Ja wolę moje dziecko wychowac skromnie, bez fury prezentów, ale wokół miłosci i bez ojca pijaka.
Stary 2011-07-22, 16:22   #2169
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam was
Mniaaaaam ale mi smaka na tosty zrobiłaś Dziś na kolację muszę sobie zrobić

Cytat:
Mój tż był typem imprezowicza gdy się poznaliśmy, co weekend jakieś wypady z kumplami na imprezę, a tam alkohol i różne takie, my się spotykaliśmy w tygodniu, oraz w piątki i niedziele, bo sobota to był czas imprezowy dla niego.. I z czasem zaczął to zmieniać, teraz już nie w głowie mu imprezy, tylko pracuje, a potem odpoczywa w domu, czasem spotka się z kolegami ale to już też coraz rzadziej. Wiem że mogę mu zaufać bo sam wydoroślał i nie zrobi już żadnej głupoty. Podobno "teściowa" jak zaczął się ze mną spotykać chciała mi podziękować, bo tż zmienił się nie do poznania W sumie to trochę racja, ja dobra uczennica, grzeczna, spokojna (na ogół ), nie chodzę na imprezy itp., a tż zupełne moje przeciwieństwo. I dopiero przy mnie jakoś tak spoważniał, mimo że wcześniej spotykał się z różnymi dziewczynami.

W moim przypadku teoria 'przeciwieństwa się przyciągają' jak na razie się sprawdza

Cytat:
O matko, dobrze że dla Ciebie miłość jest najważniejsza. Ech chciałabym żeby Twój tż zmienił się jak mój, na prawdę, trzymam kciuki za jego przemianę
Stary 2011-07-22, 16:22   #2170
KarlaNobody
Zadomowienie

ja się tak wtrace a później nadrobie

jestem po wizycie u lekarza... mała się przekrecila więc.już nie będzie cc waży ok 2200g niestety zaslaniala buziaka raczkami więc nie bardzo było ja widać... na skurcze dostałam nospe żeby posiedziala jeszcze te 3 tyg

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:26   #2171
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarlaNobody Pokaż wiadomość

jestem po wizycie u lekarza... mała się przekrecila więc.już nie będzie cc waży ok 2200g niestety zaslaniala buziaka raczkami więc nie bardzo było ja widać... na skurcze dostałam nospe żeby posiedziala jeszcze te 3 tyg
Oj kochana, nigdy nie bądź niczego tak do końca pewna Ale skoro chcesz rodzić sn, to życzę Ci żeby tak było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 16:29   #2172
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Nie wyobrażam sobie tkwic w związku bez miłości, bez ciepła, zrozumienia, bliskości, byc z kimś tylko dla kasy. Nonsens!
Stary 2011-07-22, 16:37   #2173
martita_891
Zadomowienie

zoska a nie myślisz, że Ty powoli tkwisz w takim związku?

Karla to córeczka już całkiem duża

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:41   #2174
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
zoska a nie myślisz, że Ty powoli tkwisz w takim związku?

Karla to córeczka już całkiem duża
Nie, od tż-ta nie biorę żadnych pieniędzy.
Nie tworzymy normalnego związku, nie ze względu na jego wybryki, ale to ja stałam się jakas obojętna, tak na prawdę nie wiem co jest między nami.

Gdybym tkwiła w takim związku jak to przypuszczasz, to bym się dawno do niego wprowadziła jak mi to proponował, zgodziłabym sie na ślub o którym była gadka.
Stary 2011-07-22, 16:49   #2175
martita_891
Zadomowienie

zosiu no wiesz spotykając się z nim, oglądając co remontuje może nawet nieświadomie robisz mu nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Jeśli chce się starać niech to robi siedem dni w tygodniu ale to Ty musisz mu wyraźnie zaznaczyć, że taki układ nie ma sensu bo do niego nie dociera to, że z nim nie zamieszkasz itd...

Poza tym chcesz go uznać jako ojca żeby miał pełne prawa a co zrobisz jeśli pewnego dnia zabierze dziecko do siebie na kilka dni (bo ma do tego prawo) i się zaćpa itd ?

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA

Edytowane przez martita_891
Czas edycji: 2011-07-22 o 16:50
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 16:51   #2176
KarlaNobody
Zadomowienie

no przytylo się jej ostatnio rośnie królewna

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:11   #2177
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarlaNobody Pokaż wiadomość

No to ładnie, jednak się przekręciła.
Spora nie ma co ale to dobrze
Stary 2011-07-22, 20:12   #2178
Patiisia
Wtajemniczenie

Ale mnie brzuch rozbolał po tych tostach I jeszcze jestem zła na wszystko jak nie wiem! Idę spać, bo mam dość dzisiejszego dnia, miłej nocki mamusie
Stary 2011-07-22, 23:43   #2179
aguu00
Zadomowienie

Tost, ah.. właśnie o nim pomyślałam.
Chyba na prawdę nie mam już co z sobą robić. A co do jedzenia, no to obym miała jutro siłę i chęci bo chodzi za mną lazania
Ogólnie to zastanawiam się czy jest możliwe, żeby bolały mnie mięśnie brzucha? Takie mam wrażenie, na dodatek mam drugi dzień zakwasy w ręku. o.O masakra! Idę jeść i spać Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 13:48   #2180
Patiisia
Wtajemniczenie

Cześć Wam Ale tu dziś pusto.. Po nieprzespanej nocy idę zaraz na spacer, bo w końcu wyszło słoneczko I powiem wam, że Filipek to najpiękniejsza i jedyna dobra rzecz jaka mogła mi się przytrafić..

Miłego dnia
Stary 2011-07-23, 14:25   #2181
martynka89
Zakorzenienie

Czyzby pogoda dopisywala, ze tak dzis pusto?
Ja niedlugo na spacerek uciekam bo u mnie sloneczko swieci od samego rana a malutkiej przyda sie troche swiezego powietrza.
Stary 2011-07-23, 16:05   #2182
Patiisia
Wtajemniczenie

Pęcherz niestety nie pozwolił mi za długo spacerować Ale kupiłam sobie za to ukochaną kawkę mrożoną!
Stary 2011-07-23, 16:57   #2183
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Pęcherz niestety nie pozwolił mi za długo spacerować Ale kupiłam sobie za to ukochaną kawkę mrożoną!
Pamietam te czasy jak wychodzilam tylko w miejsca gdzie byla blisko toaleta (czyli w poblizu musialo byc centrum handlowe )
Ale za to teraz wystarczy mi jak pojde do toalety 3 razy na dobe, nawet przed ciaza czesciej chodzilam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 17:44   #2184
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamietam te czasy jak wychodzilam tylko w miejsca gdzie byla blisko toaleta (czyli w poblizu musialo byc centrum handlowe )
Ale za to teraz wystarczy mi jak pojde do toalety 3 razy na dobe, nawet przed ciaza czesciej chodzilam.
No ja jak już chodzę i jestem na skraju wyczerpania (pęcherzowego) to wchodzę do Kauflanda do toalety Raz byłam nawet w kosmetycznym haha!

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

A dzisiaj taki koleś do mnie (co kiedyś mnie zawsze podrywał na głupie teksty) ".. Już w ciąży?" jakby to była jego sprawa Nawet mu nie odpowiedziałam, idiota.
Stary 2011-07-23, 17:59   #2185
aguu00
Zadomowienie

Sprawy pęcherzowe.. chyba nigdy nie będę miała od nich spokoju.

Taka ładna pogoda a ja jak tylko wyjdę to zaczynam ziewać i spać
Stary 2011-07-23, 18:09   #2186
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
No ja jak już chodzę i jestem na skraju wyczerpania (pęcherzowego) to wchodzę do Kauflanda do toalety Raz byłam nawet w kosmetycznym haha!

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

A dzisiaj taki koleś do mnie (co kiedyś mnie zawsze podrywał na głupie teksty) ".. Już w ciąży?" jakby to była jego sprawa Nawet mu nie odpowiedziałam, idiota.
Jak w PL mieszkalam to tez z kolezanka do Kauflanda do toalety chodzilysmy

Cytat:
Sprawy pęcherzowe.. chyba nigdy nie będę miała od nich spokoju.

Taka ładna pogoda a ja jak tylko wyjdę to zaczynam ziewać i spać
Ja mialam dzisiaj wyjsc na spacer bo pogoda super ale jakis mega glod mnie dopadl i oprozniam lodowke

Zawsze bylam przeciwniczka platkow owsianych a niedawno przez przypadek trafilam na owsianke smakowa (rozne smaki od owocowych po czekoladowy) i sie uzaleznilam! Moglabym to jesc 24h na dobe.
Stary 2011-07-23, 18:23   #2187
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mialam dzisiaj wyjsc na spacer bo pogoda super ale jakis mega glod mnie dopadl i oprozniam lodowke

Zawsze bylam przeciwniczka platkow owsianych a niedawno przez przypadek trafilam na owsianke smakowa (rozne smaki od owocowych po czekoladowy) i sie uzaleznilam! Moglabym to jesc 24h na dobe.
A ja uwielbiam płatki owsiane, kukurydziane itp.! Ale pierwszy raz słyszę o smakowych, u nas nie widziałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 18:54   #2188
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uwielbiam płatki owsiane, kukurydziane itp.! Ale pierwszy raz słyszę o smakowych, u nas nie widziałam
Ja tez nie wiedzialam, ze takie sa. Ostatnio tz mial problemy z zoladkiem i powiedzial, zebym mu jakas kaszke kupila albo cos w tym stylu ale kaszy manny ani nic takiego nie znalazlam i natknelam sie na te platki wiec mu kupilam. Jak wrocilam do domu to mnie oswiecil, ze on platkow nie lubi (po poltora roku zwiazku mi to powiedzial ) i z ciekawosci sprobowalam. Teraz jem je codziennie
Stary 2011-07-23, 19:35   #2189
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez nie wiedzialam, ze takie sa. Ostatnio tz mial problemy z zoladkiem i powiedzial, zebym mu jakas kaszke kupila albo cos w tym stylu ale kaszy manny ani nic takiego nie znalazlam i natknelam sie na te platki wiec mu kupilam. Jak wrocilam do domu to mnie oswiecil, ze on platkow nie lubi (po poltora roku zwiazku mi to powiedzial ) i z ciekawosci sprobowalam. Teraz jem je codziennie
A widzisz, a więc to głównie dzięki tż-towi
Stary 2011-07-23, 19:40   #2190
aguu00
Zadomowienie

Ja nie jadłam nigdy płatków owsianych inaczej niż w ciastkach, tak ciastka z nich robię i takie mi smakują inaczej nawet nie wiem jak je jeść

Dziś zmacałam sobie brzuch, tak to można opisać i doszłam do wniosku, że dziecku musi być duże i dobrze wygimnastykowane Mniej więcej wiem gdzie ma nóżki, które uciskają mi jakiś nerw czy coś bo tak cholernie boli, że nie wiem.
Poza tym zauważyłam, że gdybym nie miała rozstępów wcześniej to nie miałabym się czym przejmować.. więc uważam, że jednak w jakimś stopniu musi być to uwarunkowane genetycznie bo moja mama też nie miała.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości