![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Ale jescze sobie sprawdź, bo pojęcia nie mam czy to git jest
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Kurde, chyba zły, bo ma 10 cyfr a kody są chyba 13 cyfrowe nie? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Zaraz jeszcze poszukam... ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Chyba zły, cofam ten kod, sory;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
beatkacakala, zedytuj tamten post i wytnij z niego kod, żeby nie wprowadzać w błąd.
![]() ![]()
#2163 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam wczoraj ten niebieski eyeliner z serii różanej i lakier jasny różowy. Z lakieru jestem średnio zadowolona, podoba mi się w nim chyba tylko zapach. Natomiast eyeliner jest całkiem fajny, trzeba nałożyć grubą warstwę żeby nie było prześwitów, potem trzeba trochę poczekać aż wyschnie, ale ogólni jest OK. Ciekawa jeszcze jestem jak z trwałością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
2982163012121
to na chusteczki babydream z poniedziałku a co z tymi pieluszkami ?? macie kod na nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie do tych kodów, jestem tu nowa i pierszy raz taki kod pobierałam. Czy na taki kod mogę kupić kilka tych samych rzeczy? Jak nie jednorazowo to może mozna go wykorzystać następnego dnia? Jeśli tak to mogę znów zrobić zakupy w tym samym rossmanie czy muszę w innym. Widzę ze dzielicie się kodami więc chyba są one wielorazowe. Możecie mi to dokładnie wytłumaczyc. Bardzo proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wygrałam w konkursie Eveline. niestety wyrzuciłam paragon, bedący warunkiem odbioru nagrody, chodzi o ksmetyk 3D. Czy któraś moze mnie wspomoc , bardzo prosze o pomoc ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
wiecie moze czy odzywki garnier sa w promocji?czy moze cos mi sie ubzdurało?
![]()
#2169 |
Konto usunięte
|
Odżywki i szampony Garnier naturalna pielęgnacja. szampon 400ml -6,99 odżywka - 4,99.
U mnie w Rossmannie nie ma mango i tiare :[ |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
hej, mam pytanie czy dostane w Rossmannie rajstopy w sprayu Sally Hansen? Jeśli tak to w jakiej cenie? Bardzo mi na nich zależy ale szukam jak najtańszej opcji. Sory za takie pytanie,ale mam mało czasu ostatnio i nie daje rady objeżdzać wszystkich sklepów w poszukiwaniu jednej rzeczy
![]()
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najtańsza opcja to tylko allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was skorzystała z oferty promocyjnej Syoss - kosmetyk + klamra do włosów gratis?? Bo znajoma w pracy strasznie dziś ta klamrę zachwalała i zastanawiam się czy nie zapolować na nią jeszcze przed końcem promocji
![]()
#2173 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() http://www.rossnet.pl/Portals/0/dry-...%C4%98ZCY2.jpg Macie Można odebrać za free ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
moje dzisiejsze zakupy:
-wentylator -gąbka antycellulitowa Syrena -wkładki Discreete Summer Fresh -krem na noc dla mamy nivea visage pure przeciwzmarszczkowy -dwie kredki do oczu z Miss Sporty (sky i ocean) -czarny eyeliner z Miss Sporty -lakier z różanej kolekcji Wibo nr 3 -tusz Wibo Extreme Lashes Volume -Delia henna tradycyjna brązowa Co do tego, co już przetestowałam: ten wentylator jest świetny, spodziewałam się takiej tandety, ale jest naprawdę solidnie zrobiony, bardzo poręczny, można ustawić kierunek nawiewu i podłączyć do komputera przez kabel usb -przyznam się bez bicia, że kupiłam ten lakier głównie dla zapachu ![]() ![]() I teraz moje największe zaskoczenie: tusz Wibo. Słyszałam o nim mnóóstwo dobrego na wizażu, ale jakoś zawsze nawet jedna negatywna recenzja mnie zniechęcała do jego zakupu, a dzisiaj stwierdziłam, że spróbuję i nie mogę się napatrzeć na swoje rzęsy. ![]() A teraz mam pytanie, może któraś używała tej brązowej henny? Kiedyś użyłam czarnej z tej samej firmy i prawie mi wypaliła oczy, ale wiem już, że źle nałożyłam. Mimo to chciałabym się zapytać o efekt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2799972 4]Odżywki i szampony Garnier naturalna pielęgnacja. szampon 400ml -6,99 odżywka - 4,99.
U mnie w Rossmannie nie ma mango i tiare :[[/QUOTE] w takim razie musze sie jutro sprężyc i leciec do rossa po moja karite odzyweczke ![]()
#2176 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam krem do sutków Babydream fur Mama.
![]() ![]() ![]() ![]()
#2177 |
Zadomowienie
|
Kod na pieluchy z dzis: 2982163342761
P.S. Plusy wstawania po 4 rano ![]()
#2178 |
Raczkowanie
|
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,90508,9...ufakturze.html
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
o dzięki Ci wielka kobieto
![]() mnie odkad ściągam kody nie zdarzyło się jeszcze żeby jakiś tak szybko się rozszedł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
|
Co do kodów rossmanowych, to jeden kod jest na jeden produkt, ale jak poszlam nastepnego dnia i podalam ten sam kod (wtedy kupowalam wkladki laktacyjne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak "w biegu" było. Możesz zerknąć, jeśli masz tą drogerię w pobliżu ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Tak, ja wiem. Zakupiłam go nie czytając składu i zawiera alkohol... Co na moją skórę nie działa dobrze. Chociaż używam go drugi dzień i nie jest jakoś specjalnie przesuszona - a daje taki efekt orzeźwienia. ![]() Cytat:
![]() Z tym, że na jednym pisało - 10.2010 a na drugim, w tym samum miejscu 11.2011 ![]() No ale nieważne. Zdarzyło się - nie robię z tego problemów, tylko opisałam "przy okazji" sytuację ![]() Poza tym chyba nie pracujesz w tym Rossmannie, w którym ja zakupiłam te lakiery ![]()
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
o tonik chodzi? jeśli tak - skład super, gdyby nie alkohol na drugim miejscu :P ładnie pachnie, dobrze oczyszcza... szczerze - jak każdy tonik z alkoholem, tylko zapach ma chyba ładniejszy niż większość
![]() dostałam go w ramach zapisania się do ich grupy na fb, ale użyłam tylko kilka razy - u mnie się nie sprawdza, mam suchą cerę. Oddałam mamie i jest zadowolona ![]()
![]() Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-07-08 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Czy jest w rossmanie JUŻ FRUGO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wygrałam w konkursie Eveline. niestety wyrzuciłam paragon, bedący warunkiem odbioru nagrody, chodzi o ksmetyk 3D. Czy któraś moze mnie wspomoc , bardzo prosze o pomoc ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Od 25 lipca będzie wyprzedaż (lub znaczna obniżka) non foodu: deski do krojenia, żelazka, gofrownice, grille, prostownice do włosów itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupowała już któraś z was te chusteczki z kodu one są w 4 paku czy mam sobie wziasc 4 paczki pytam bo dzisiaj ide do rosa po nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Wypróbowałam serię Garniera Drożdże piwne & Granat. Zapach jest cudowny! Jak dla mnie męski! Ale kocham takie... I co najważniejsze- utrzymuje się na włosach
![]() ![]()
#2190 |
Zakorzenienie
|
Ja już o tym pisałam ale powtórzę jeszcze raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.