Panny Młode 2011 i 2012- pokażcie swoje suknie cz. III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 19:01   #2161
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2011 i 2012- pokażcie swoje suknie cz. III

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
okolice torunia
oo ja też jestem z okolic Torunia z której strony jesteś??

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Muszę przyznać, że my z TŻ nie zastanawialiśmy się jeszcze co zamiast kwiatów... Bo, że kwiatów nie, to oczywiste Ja bardzo chciałabym wino, bo to później takie romantyczne popijać sobie wieczorkiem wino które dostaliśmy w dniu naszego ślubu ale musiałabym jakoś w tych "wierszykach" zaznaczyć, że tylko słodkie to wino bo TŻ innego nie tknie... W ogóle nie spożywa żadnych alkoholi, jak tylko słodkie wino, średni lampkę - dwie na pół roku.
A co do garnituru, to mamy ten problem z głowy bo w dniu ślubu TŻ będzie miał mundur, ale gdyby miał iść w garniturze to na pewno bez kamizelki, strasznie mi się nie podobają, nie wiem dlaczego. A na poprawiny, chcę żeby miał spodnie materiałowe, ale bez kantu i koszulę bez krawata, tak bardziej na luzie. Myślicie, że nie zostaniemy skrytykowani, że za mało elegancko?

Też bym chciała winko zamiast kwiatków, ale mój TŻ nie chce się zgodzić, bo: 1) tak głupio wręczać butelkę 2) nie chce czegoś wymuszać na gościach...... no fakt.....dobrze myśli....też np. wolimy pieniądze ale wierszyka nie napiszemy, ewentualnie drogą pantoflową się rozgłosi....oczywiście nic na siłę

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 19:08   #2162
ewula87
Rozeznanie

Dziewczęta jestem po rozmowie I muszę przyznać, że chociaż nie potrzebowałam takiego potwierdzenia to jednak utwierdziłam się w przekonaniu, że to odpowiedni facet! Strasznie długa była ta rozmowa, więc napisze Wam tylko wnioski z niej. Powiedział, że w pełni mnie rozumie, że cały czas będzie pomagał mi w szukaniu pracy, że nie możemy zostać tu bo z mojej tylko pracy nie uda nam się utrzymać, i tu ma 100% racji. Najważniejsze, że będziemy tam razem i wtedy już na pewno damy sobie radę. Zrozumiałam właśnie, że wojsko to nie jest dla niego zwykła praca, to właśnie służba.
A dziś dziewczęta jestem po chirurgicznym zabiegu usuwania odciska i on nie odstępuje mnie na krok. Nosi mnie do łazienki, pomógł mi w kąpieli, wszystko przynosi mnie do łóżka... jest cudowny!!! Niby to wszystko normalne ale on taki kochany!!!
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi!
Nasza piosenka na pierwszy taniec Grzegorza Tomczaka "Niebieska piosenka".
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 19:33   #2163
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczęta jestem po rozmowie I muszę przyznać, że chociaż nie potrzebowałam takiego potwierdzenia to jednak utwierdziłam się w przekonaniu, że to odpowiedni facet! Strasznie długa była ta rozmowa, więc napisze Wam tylko wnioski z niej. Powiedział, że w pełni mnie rozumie, że cały czas będzie pomagał mi w szukaniu pracy, że nie możemy zostać tu bo z mojej tylko pracy nie uda nam się utrzymać, i tu ma 100% racji. Najważniejsze, że będziemy tam razem i wtedy już na pewno damy sobie radę. Zrozumiałam właśnie, że wojsko to nie jest dla niego zwykła praca, to właśnie służba.
A dziś dziewczęta jestem po chirurgicznym zabiegu usuwania odciska i on nie odstępuje mnie na krok. Nosi mnie do łazienki, pomógł mi w kąpieli, wszystko przynosi mnie do łóżka... jest cudowny!!! Niby to wszystko normalne ale on taki kochany!!!
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi!
Nasza piosenka na pierwszy taniec Grzegorza Tomczaka "Niebieska piosenka".
No to gratuluję wspaniałego faceta!! Czyli niepotrzebnie obawiałaś się rozmowy najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło
Nie zdążyłam Ci doradzić (bo trochę długo nie było mnie na wizażu), ale też bym Ci doradziła abyś jechała za nim ja z moim Tżem też widzę się rzadko, jak już to tylko w weekendy i to nie w każde, bo jeszcze zaczęłam podyplomówkę, ale kurcze, nie mogę się doczekać kiedy razem zamieszkamy i skończę szkołę....No ale nie ma to jak być z facetem na co dzień....
A jego postawa też bardzo dobrze o nim świadczy dobrze, że Cię rozumie i oferuje pomoc w szukaniu pracy
aaaa...i jeszcze się Tobą opiekuje i troszczy się o Ciebie- Nie masz czego żałować...jedź za nim nawet na koniec świata

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 20:36   #2164
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Viollet87 kochana - fajny Blog poczytam na pewno

Cytat:
Dziewczęta jestem po rozmowie .
No i o to chodziło na pewno jesteś spokojniejsza. Cieszę się razem z Tobą

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 20:57   #2165
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz słyszę o takim przepisie Ja tam wolę być pięknie ubrana, niż przebrana. A koło zazwyczaj (nie zawsze, choć ja tych wyjątków nie widziałam) nieładnie wygląda podczas siedzenia, bo suknia się unosi zamiast naturalnie spływać po nogach. Sprawdź to na przymiarce, żeby potem nie było zdziwienia a może akurat w Twojej sukni będzie się dobrze układać, nie twierdzę że nie
Zgadzam się w 100% Nie wiem jak można twierdzić że prostota = kicz. Kicz to przepych, przesada, przesłodzenia i przedobrzenie. Poza tym "pięknie" to pojęcie względne, dla mnie piękne to proste a zarazem oryginalne, eleganckie i ze smakiem Oczywiście można być księżniczką bez kiczu .

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Ja o 13:00 mamy jednodniowe więc chcemy go jak najlepiej wykorzystać, a poza tym taki region Jak tam przygotowania?

asiulka_22 - ja mam na zaproszeniach następujący wierszyk:

Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami
Lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami.
Więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
Przynieście zamiast nich wino lub czekoladki.

Jak się komuś nie będzie podobało to mówi się trudno Ciężko jest znaleźć fajny wierszyk o winie
Super wierszyk I bardzo ładna fryzura - chcę coś podobnego tylko bardziej puszczone jak pisałaasiulka_22. Z welonem nie powinno być problemu. Ostatnio słyszałam stwierdzenie, że w welonie do ślubu może iść tylko dziewica - wierzycie w to? Ja chcę mieć welon.. ale trochę mnie to rozśmieszyło i zdziwiło że ludzie w XXI wieku mają takie poglądy .

Na pierwszy taniec zastanawiamy się nad Edytą Bartosiewicz - Miłość jak ogień, ale decyzja jeszcze nie podjęta .

ewula87 ciesze się że się ułożyło w miłości już tak jest - trzeba czasem iść na kompromis. Do tego jak Twój TŻ taki kochany to dacie rade. Nie ważne gdzie, ważne z kim

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-02-08 o 20:59
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 22:59   #2166
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
to Ty tak uważasz moja kuzynka miala bardzo podobna i co??? była z niej bardzo zadowolona;0 a ja mialam ja juz na sobiue i było ok a co do kiczu to moim zdaniem jakies proste to kicz bo ślub sie ma raz w zyciu i trzeba wygladac jak księzniczka ja mam takie zdanie i go nie zmienie i ona nie jest wcale na takim buzym kole kobieto moze Twoja znajoma mialka kjakies ogromne ale ta moja jak widac na zdjeciu nie jest az tak bardfzo rozkloszowana pozdr a poza tym polowa sukienek wy7branych przez dziewczyny jest na kole ten dzien sie ma raz w zyciu wiec trzeba wygladac pieknie a nie jak jakas prostota...
Czy Ty umiesz czytac kobieto?

Bardzo wyraźnie napisałam że panna młoda na ślubie na którym byłam miała albo jedno ogromne koło albo dwa duże i że wyglądało to koszmarnie i śmiesznie.
Nie odnosiłam się do wyglądu sukienki na modelkach na zdjęciach, które wkleiłaś tylko do mojej koleżanki. Nie odnosiłam się do Twojej koleżanki tylko mojej koleżanki.

I fakt, ślub to chwila w której trzeba się czuć księżniczką, ale nie oznacza to że trzeba się odwalić jak szczur na otwarcie kanału. A jak ktoś nie ma wyczucia i smaku to i w najskromniejszej sukience będzie wyglądał kiczowato.

Swoją drogą po co pytasz skoro nie czytasz odpowiedzi albo skaczesz do gardła ludziom, którzy nie zgadzają się z Twoją wizją ?
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 09:30   #2167
apylka
Raczkowanie

Cytat:
dołaczam sie do pytania
zamiast kwiatów winko??
Dziewczyny, na ten temat jest już odrębny wątek, nie mieszajcie tego tutaj, bo to wątek dot. sukien.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Gregia moim zdaniem powinniście zdecydować się na jeden wierszyk. Dwa to troszkę przesada jak dla mnie.
My mamy tylko wierszyk, że zamiat kwiatków chcemy Lotka. Nie prosimy o pieniądze bo jak dla mnie to nie ładnie. Po co mam kogoś urazić.
Ja też tak uważam. Nie można pod tym wzgledem przesadzać, tak, jakby zapraszało się tylko i wyłącznie dla prezentów (no chyba, że tak jest
W dzisiejszych czasach i tak większośc gości przynosi pieniędze, a nie prezenty (ze zwykłego wygodnictwa), a poza tym, z tego co wiem, jak się zaprasza, to rodzina zazwyczaj pyta, co byśmy woleli - prezent czy pieniądze (5-ro mojego rodzeństa już miało ślub i tak właśnie było).
Uważam, że wpisywanie na zaproszeniu, że się chce kasę nie ejst w dobrym guście.
Natomaist jak najbardziej można napisać o darowaniu czegoś innego niż kwiatki, np. słodycze, winko, czy zabawki. Kazdy wie, ze kwiaty jeszcze tego samego wieczora padną (jak jest upał), więc po co wywalać pieniądze w błoto?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100% Nie wiem jak można twierdzić że prostota = kicz. Kicz to przepych, przesada, przesłodzenia i przedobrzenie. Poza tym "pięknie" to pojęcie względne, dla mnie piękne to proste a zarazem oryginalne, eleganckie i ze smakiem Oczywiście można być księżniczką bez kiczu .

Dokładnie tak.
Poza tym, do każdego typu urody/figury, inna suknia będzie elegancją. Ważna tez jest cała oprawa ślubna, tzn. gdzie się ten ślub bierze, jak będzie wyglądac wesele, itp. Jeśli ktoś np. bierze ślub w plenerze chociażby na plaży (wiem, ze to rzadkosć) to raczej balowa suknia nie będzie wyglądała gustownie, tylko własnie kiczowato, z drugiej strony, jeśłi ślub ma być w gotyskiej katedrze, a wesele w pałacyku czy zamku, to prosta, skromna sukieneczka wyglądałaby zbyt ubogo.
Nie można uogólniać, trzeba miec troszkę wyczucia.
Ja np. nie będe miała wesela, więc tez uważam, ze zbyt strojna suknia nie pasowałaby do zwykłego obiadu, ale oczywiscie musi być elegancja i klasa, zwłaszcza, ze nie jestem młodziutką podlotką, ale kobitką po 30-ce z wysokim wykształceniem ( z dr) oraz z dośc powaznym stanowiskiem zadwoowym Gdybym zdecydowała się na falbaniastą księżniczkę i loki do pasa wyglądałabym dziwacznie
apylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 09:40   #2168
gregia
Zakorzenienie

Apylka zdziwiłabys się czy ludzie zawsze dają kasę Na ślubach na których byliśmy ludzie często dawali prezenty i potem mój kuzyn podostawał nietrafione prezenty, które rozdawał jako prezenty świąteczne czy imieninowe
Uważam , że idę gościom na rękę podpowiadając co chcę dostac, niżeli mieli by się głowic co kupic i czy prezent się nie powtórzy
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:06   #2169
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczyny a może przeniesiecie rozmowy na temat zaproszeń i ogólnie przygotowań na wątek PM2012?
Ja tu wchodzę pooglądać suknie (bo o tym jest wątek), a tu się toczą jakieś życiowe rozmowy
Tak tylko proszę,żeby bałagan się nie robił.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:07   #2170
Pamela80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Chciałam zrobić kilka zdjęć, żeby pokazać swoją suknię, ale jako totalny elektroniczny laik nie potrafiłam wyłączyć lampy błyskowej!
W każdym razie ogólny zarys widać )

Bardzo ładna sukienka, poczatkowo tez o takiej myslałam. Mozesz zdradzić co to za model?
Pamela80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:44   #2171
omosia
Raczkowanie

Nikt nie odpowiedział na moje pytanie więc może je powtórze
My cały czas nie wiemy jaką piosenkę wybrac na pierwszy taniec.
"nasza piosenka" to james blunt you're beautiful, ale raczej opowiada o nieszczęśliwej miłości więc chyba odpada jak myślicie???
ZAwsze nam sie podobała i była nam bliska, ale jak zobaczyłam przetłumaczony tekst to już sama nie wiem czy się nadaje
omosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 11:14   #2172
Viollet87
Zakorzenienie

Omosia, a jesteście nieszczęśliwi? Skoro Wam się spodobała, to widocznie tekst nie gra tu większej roli. Poza tym myślę, że 99% gości nie zwróci na to uwagi

310813
Stary 2012-02-09, 11:29   #2173
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a może przeniesiecie rozmowy na temat zaproszeń i ogólnie przygotowań na wątek PM2012?
Ja tu wchodzę pooglądać suknie (bo o tym jest wątek), a tu się toczą jakieś życiowe rozmowy
Tak tylko proszę,żeby bałagan się nie robił.
ok, rzeczywiscie watek jest o sukniach,
>>> wiec pierwsze tańce, zaprozsenia , prezenty, do odpowiednich watków.
juz nie mieszamy
=======================
http://www.google.pl/imgres?q=suknia...eyfC8DA&zoom=1
co myslicie o takich sukniach>>http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAA&dur=110
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=231
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=206
chodzi mi generalnie o sam fason?

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-02-09 o 11:32
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 11:54   #2174
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
juz nie mieszamy
=======================
co myslicie o takich sukniach>>http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAA&dur=110
niby podobne, ale jednak była bym za nr 1
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 11:58   #2175
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
juz nie mieszamy
dokładnie, przyłączam sie do prośby
są wątki roczne (PMki 2012, 2013), miesięczne (śluby majowe, czerwcowe, lipcowe itd) i regionalne (np wg województw) i tam są rozmowy o organizacji ślubów, a tu był fajny wątek gdzie dziewczyny pokazywały swoje suknie i uwielbiałam tu zaglądać,a teraz raz na parę stron widzę jakąś suknię (jak się ktoś odważy wbić w tok Waszych rozmów), a reszta rozmowy o przygotowaniach ... Wróćmy tu do tematyki typowo sukniowej, plisssss

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 12:08   #2176
asiulka_22
Zakorzenienie

ok
==========
jestem tu od niedawna, i widziałazm ze p[iszecie o zaproszeniech, przygotowaniach itp, więc się dołaczałam

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

czy model princeski pasuej do wysokiej osoby/ hm moze nie za wysoka ale mam 171 cm/ podoba mi siedelikatny dół+ góra- gorset w zdobieniach: apikacje koronkowe, lub innne
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 12:10   #2177
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ok
==========
jestem tu od niedawna, i widziałazm ze p[iszecie o zaproszeniech, przygotowaniach itp, więc się dołaczałam

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

czy model princeski pasuej do wysokiej osoby/ hm moze nie za wysoka ale mam 171 cm/ podoba mi siedelikatny dół+ góra- gorset w zdobieniach: apikacje koronkowe, lub innne
spoko spoko, ja tu nie personalnie do Ciebie dobijam tylko ogólnie do całej grupki która sobie mega offtop tu urządziła

a co do sukien, to ja wolę węższe, ale ogólnie ładne są takie nieprzesadzone księżniczki, jak ta z Twojego 2 zdjęcia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 18:10   #2178
dziki_kot
Raczkowanie

Cytat:
juz nie mieszamy
=======================
wszystkie oprócz 3 przepiękne <3
dziki_kot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 21:19   #2179
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
juz nie mieszamy
=======================
Mnie się bardzo podobają tiulowe doły - niestety okazało się że nie było mi dobrze w takim fasonie .

A co do off topu to faktycznie nas poniosło, ale coś ostatnio mało nowych sukienek się pojawia , to co komentować?
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 23:21   #2180
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Mnie się bardzo podobają tiulowe doły - niestety okazało się że nie było mi dobrze w takim fasonie .

A co do off topu to faktycznie nas poniosło, ale coś ostatnio mało nowych sukienek się pojawia , to co komentować?

Dokładnie nikt ostatnio nie wstawia zdjęć sukienek to znalazłyśmy sobie przejściowy temacik ale już wracamy do starego porządku

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 11:12   #2181
ewula87
Rozeznanie

No i jakaś taka cisza zrobiła się na wątku jak zostałyśmy zbiczowane za off top
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 11:37   #2182
Viollet87
Zakorzenienie

Ja wciąż jestem za tym, żeby otworzyć wątek w stylu "Panny Młode 2012 i 2013 - pogadajmy o ślubnym image'u!"

310813
Stary 2012-02-10, 11:52   #2183
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ja wciąż jestem za tym, żeby otworzyć wątek w stylu "Panny Młode 2012 i 2013 - pogadajmy o ślubnym image'u!"
Tylko że wątki Panny Młode 2012 i 2013 już istnieją i tamte wątki służa rozmowie o wszystkim wiec nie wiem czy jej sens dublować ponownie temat. Jak ktoś już tu wspomniał na ten wątek wchodzi się pooglądać suknię a nie pogadać o wszystkim Od image'u też są konkretne watki więc nawet gdyby ktoś się pokusił o założenie nowego sądzę że moderator by je z jakimś połączył.
Stary 2012-02-10, 12:20   #2184
Inusiaa88
Raczkowanie

Tylko, że w tamtych wątkach mało kto się udziela i nie ma z kim pogadać...

Stary 2012-02-10, 12:27   #2185
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Tylko, że w tamtych wątkach mało kto się udziela i nie ma z kim pogadać...
Tzn na których? Bo na wątek PM 2012 i 2013 jest się wręcz trudno wbić w rozmowę bo jest nas tyle że ho ho

Sama zobacz ---> PM 2012 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590684
PM 2013 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591482

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-10 o 12:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 12:34   #2186
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tzn na których? Bo na wątek PM 2012 i 2013 jest się wręcz trudno wbić w rozmowę bo jest nas tyle że ho ho

Sama zobacz ---> PM 2012 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590684
PM 2013 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591482

łooo to mnie chyba tam w ogóle nie było
Już się tam kieruje

Stary 2012-02-10, 12:38   #2187
Viollet87
Zakorzenienie

Też nie widziałam tych wątków, nie wiem jak to się stało

310813
Stary 2012-02-11, 19:29   #2188
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:

z Twoich zdjęć najbardziej podoba mi się 1. suknia i jeśli jesteś wysoka to taki obniżony stan będzie Ci pasował Widzę że mamy podobny gust ja zdecydowałam się na suknię podobną do tej pierwszej mimo że jestem niska :P:P

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 10:50   #2189
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Ja w weekend miałam przyjemność zobaczyć Pannę Młodą w krótkiej sukni i kozaczkach... Bardzo to było niefajne jak dla mnie
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 11:36   #2190
peppermint patty
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32268204]Ja w weekend miałam przyjemność zobaczyć Pannę Młodą w krótkiej sukni i kozaczkach... Bardzo to było niefajne jak dla mnie[/QUOTE]
boje sie wyrazic glosno zdania na temat kozaczkow i krotkich sukienek (lub tzw."hiszpanek" z odkryta noga) pewnie spotkal by mnie lincz,ze strony wielbicielek tego gatunku.ale...o nieeee,masakra.co kto lubiwidzialam tez,ze w salonach (przynajmniej po jednej)sa teraz takie sukniei z golym brzuchem,moze nie dokonca golym,ale tylko z siateczki,a na piersiach jest cos w stylu stanika...ech,tylko dla odwaznych panien,promujacych swoj sexapil.jak dla mnie-zupelnie nie na ta okazje
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości